A magyar kormány még gyermeknapon is a migránsválságon rugózik. Vasárnapi közleményük a kormany.hu-n jelent meg.

"A polgári kormány számára első gyermek, mert egész Magyarország jövője azon múlik, hogy lesznek-e magyar gyermekek és hogyan fognak saját hazájukról gondolkodni" – indít az üzenet, majd jön a kicsit sem gyermeknaphoz illő rész:

Azt gondoljuk, hogy nem migránsok betelepítésével, hanem a gyermekvállalás ösztönzésével kell Európa és Magyarország demográfiai gondjait megoldani. A gyermekeket tartjuk szem előtt, amikor az adórendszerről az otthonteremtés támogatásáról és a köznevelés átalakításáról döntünk.

A közlemény szerint a polgári kormány minden segítséget megad, hogy több pénz jusson a gyermekekre és a lehető legtöbb terhet levegye a családok válláról.

2017 az adócsökkentés és otthonteremtés éve, amelynek legnagyobb nyertesei is a gyermekes családok lesznek - folytatódik a propagandaszöveg, majd sorolják a közelmúltban elért szép sikereket.

Akinek van hozzá ingerenciája, itt olvashatja a teljes szöveget.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ugyan ki irta ala ezt a formedvenyt? Na ugye, hogy senki! Pedig ennek annyira habonyos a tartalma, hogy csak na...

A legvadabb Rakosi- es Kadar rendszer rozsaszinu kislany-alom volt ehhez kepest...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az egész kormány úgy gusztustalan ahogy van !
RonaGyuri
A szöveg csak gusztustalan, de amit művelnek az undorító! =))
karma1
Es ugyan ki irta ala ezt a formedvenyt? Na ugye, hogy senki! Pedig ennek annyira habonyos a tartalma, hogy csak na...

A legvadabb Rakosi- es Kadar rendszer rozsaszinu kislany-alom volt ehhez kepest...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Migránsozós qrva anyjukat,hogy már mindenbe belemossák ,más már nincs a tarsolyukba,csak migránsozni és Gyurcsányozni és elmúúúút nyóóóc év.Dögöljenek már meg,csak így egyszerűen.
Clavigo
Mindig ismétlem magamat,,sajnálom.!! Egy most még magyar ember véleménye,,mert ugye ez számít...Húzzatok már el végre a qrv@ @@tokba,,mindennel együtt ,,amit ez a Konda ""képvisel "...Az itt kommentelőktől meg elnézést kérek..!!
kamazuka
A biztos gyermekvállaláshoz ,színvonalasabb munkabérek kellenek.
Jogbiztonság.
Nem segély,hanem esély!
papa.49
Ha az aki a legjobban üti a vasat a migráns témában, kicsit mélyebben átgondolná a migráns kérdést rájöhetne, tulajdonképp Ő IS EGY MIGRÁNS, CSAK AZ Ő ŐSEI 6-700 ÉVE MÉLTÓZTATTAK IDE BEVÁNDOROLNI, JA ÉS AZÓTA IS CSAK KÖLÖNCKÉNT CSÜNGENEK AZ EMBEREK NYAKÁN, MERT DOLGOZNI AZT VÉGKÉPP UTÁLNAK!!!
Talán valóban nem a GYERMEK NAPHOZ tartozó ez a téma!!!
silber13
Ha ez a gyereknapi kotmány üdvözlet, , akkor jobb lett volna, ha kussolnak!
troppauerhumer
Néphülyítéssel a hatalomért Orbánnak semmi sem drága,dehogy ez az eltunyult nép mért tűri,hogy a gyerekeik jövőjét tegye tönkre az itt a lényeg.
Clavigo
@papa.49: Pont nem a gyereknappal kapcsolatos a migráncs-tém...Gusztustalan egy brigád,,a Gazdaállattól lefelé,,az utolsó nyaloncig.
qrfly
sajnos a sok képzetlen~alulinformált user NEM ÉRTI a lényeget!!!

igenis jó a kormány szaporodási politikája!!!

mégis -mit gondoltok:((??? - honnét lesz cseléd... kapszlikapdosó elvakultfejű melós a méltóságosék birodalmában ???

naugye...
Desischado
Fentebb már mindent leírtatok, én is csak annyit tennék hozzá, hogy ennek a gusztustalan, országrabló, ember nyomorító bandának semmi sem drága, ha a hatalom megtartásáról van szó. A gyereke napján nem ezzel kéne előjönni! Mocsok férgek, döglenének meg egytől egyig!
F_Viktor
Nem csak hazug propagandával kellene gyerekvállalásra ösztönözni, mert valóra válik az az adat, hogy "ha folytatódik a három éve tartó tendencia, akkor 2025-től több magyar gyerek fog születni külföldön, mint Magyarországon"!
simmering73
Ezt a demagóg dumát. Erre még Göbbels is csettintene egyet.
kakaósbögre
ismét bebizonyosodott hogy mennyire férgek.
ila51
óh , már a gyerekek sem hisznek nekik
nevemnick
Inkább az 1500 migráns jöjjön, mint még egyszer ez kormány.
Nil
Nem tudtam végigolvasni- hányingerem lett
nemjoezigy
Napi tapasztalatok vannak arra, hogy hazudik a kormány, amikor ezt mondja:"...a polgári kormány minden segítséget megad, hogy több pénz jusson a gyermekekre és a lehető legtöbb terhet levegye a családok válláról."
Vagy csak a fideSS-kdnp közeli és a gazdag emberekre gondol, amikor ilyeneket mondanak!
Borsodi
@Desischado: Ámen! @nevemnick: Még az is jobb lenne!
Csak normális munkát és fizetést nem tudnak biztosítani,de elvárnák,hogy a nők szüljenek felelőtlenül gyerekeket .Nem tudja a kormányunk fel is kell nevelni a gyerekeket,nem állat módján tartani.segélyen nyomorban.Idióta társaság,a teher számunkra ti vagytok!
justhpeter
Igenis gondolt a gyerekekre a kormány. Most akar kiszállni az idősgondozósból és azt is a gyerekekre terhelni. Vagyis gondol a gyerekekre. Akkor is amikor a gyereknek merő szívjóságból még közmunkát is ad, hogy abból el tudja tartani a családját és a szüleit is.
gyuszka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Borsodi
@gyuszka: A Gyula Gyuri az férfias, de aki magát Gyuszkának hívja, az se egy kínai váza inkább egy köcsögre utal.
Cicamama55
Ba...ja az intézkedéseit, ha a fiatal-családalapító-korosztály útilaput köt a lábára és menekül külföldre! A megélhetési nagycsaládosoktól vár csodát?!
Aki Én
Úgy látom a ,,magyar emberek"-ről átálltak a ,,gyermekek"-re.
Az előző rendszerben sem nyomták ennyire a propagandát. Még ott is tudták úgy köszönteni a gyermeknapot, hogy az valóban csak a gyerekekről szólt, és nem az aktuális hatalommegtartási propagandáról.
UNDORÍTÓ!!!
El tudom képzelni, ahogy a szekta a gyerek születésnapján is valami hasonlóval köszönti a saját gyerekét.
Átlátszó, undorító, szánalmas, felháborító.
@karma1: -nek van igaza, Rákosi elvtárs csak ipari tanuló volt.
Hellcat
Az, hogy a fidesz mennyire "ösztönöz" az abból látszik mennyien húztak már el innen...
advocat
Legyen elég a fizetésem/fizetésünk, és akkor nyugodtan vállalnánk akát 3-4 gyereket is. De amíg egy normális eltartáshoz is kevés? (Mert van ám napi munka 12 órán át, de csak 6-ot fizetnek, nincs fizetett szabadság, stb., csak a magyar munkaadóknál, az a nyomorult külföldi legalább fizet, fizeti a TB-t és egyebeket. Akkor járjon a szánk, ha a multi nam fizet, csak kevesebbet a magyar munkáltatónál. Stb.) Lázár miniszternél miért is reggel fél nyolctól délután 6-ig van munkaidő? Szakszervezet?
karma1
@gyuszka: 20.45-re:
Miert? Te elmesz a gyereked ovijaba, es ha egy politikus odatolja a kepet a GYermeknapon, es ekkora baromsagokat mond a 4 eveseknek, akkor te vorosre tapsolod a kezed?
Nem veled van egy kis baj, "odafont?"
Egyebkent abbahagyhatod a mazochizmusodat, - el lehet huzni innen, ha nem tetszik, meg egyebkent se hivott senki sem...
Bringás
Elmerengek rajta, hogy van bőr a képén valakinek ezt a kijelentést lefikázni! Az a cél, hogy a nemzet erősödjön, ne pedig idegen, analfabéta, beilleszkedésre képtelen horda verjen tanyát nálunk. Aki ezt nem érti, vagy nem akarja érteni, tudatosan árulja a hazát.
tutajos
Bringás!
Olvasgatva a hozzászólásaidat, úgy látom, nézeteid hitvallásod nagyon is közel áll
a valósághoz!
Csupán csak egy ékezet a különbség található közöttük !
Annyi, hogy Te szárnyalásnak aposztrofálod a szarnyalást!
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
Ámen!
teuton
@Bringás: Van bör valakinek a kepen a stadionepitest emeltszintü tamogatasat a csaladipotlek emlese helyett dicsöiteni? Te hany gyerekekt tettel le a nemzet asztalara? Aztan kerdezd meg a potencialis gyerekvallalokat, hogy miert van MO-on 2,1 (ami epphogy a letszamfenntartast fedezne!) helyett kb.1,3-nal a csladonkenti gyerek-atlag... Megjegyzes: A nemet csaladipotlek annyi, mint egy CBA-s elado havi bere. 1 gyerekre!!!
Bringás
@tutajos: Ez a te véleményed, az enyém más! Ettől függetlenül tudomásul vettem, hogy nem értünk egyet. Na látod, ezért is beszélgetünk!
Bringás
@teuton: Nem vagyok híve a családi pótléknak, inkább az adókedvezménynek. Ne legyen már megélhetési gyerekgyártás, akik aztán felnőve vagy munkanélküliek, vagy börtöntöltelékek lesznek!
teuton
Adokedvezmeny?Ki kapja azt? Ugye aki adizik is... Tehat ismet -mint az egykulcsos ado!- csak annak kedvez, akinek sok penze van! A megelhetesi politikusok teged nem zavarnak? Mert külföldön a csaladipotlek ;ELLETT mas kedvezmenyek is vannak, a nemeteknel pl. a törvenyileg garantalt ovodai-bölcsödei helyek! Vagy Eszakon a munkahelyi gyerekfelügyelet, akar a minkahelyen is. Egyebkent pedig nem az erdekel senkit, NEKED mi a velemenyed, milyen juttatassal vagy kedvezmennyel lehetne a gyerekszületeseket megszaporitani! Miert nem lehet körülnezni a vilagban, masok hogyan csinaljak??? Az okosabbak igy szoktak, nem a maguk elkepzeleseröl gondoljak, hogy az a legjobb... Voltak mar probalkozasok,pl. Romania es MO ezelött 40-50-60 evvel, az abortusz betiltasaval. Vagy egyszerüen be lehetne tiltani az ovszer es az antibebi hasznalatat! Szerinted ez hova vezetne? Mert elmeletileg nagyon megszaporodnanak a szülesek! A gyakorlatban pedig a halalozasok (tiltott abortusz) es az arvagyerekek... Szoval egy okos ember a masik hibajabol is tanul, egy buta meg a sajatjabol sem. te -az semmire nem hasznos sajatos ötleteiddel nepszaporulat es homoszexualitas ügyben- az utobbiakhoz tartozol. Egyebkent varom, mi lett a vege a csokolozo leszbik ellen tett feljelentesednek, ami -szerinted- közbotranyokokzas? Közöld mar a feljelentes naploszamat es a rendörseg/ügyeszseg allasfoglalasat az ügyben! Vagy megsem akarod körberöhögtetni magad, csak itt vered nevtelenül a nyalad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.