Egy év börtönre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve egy a Liget-projekt ellen tiltakozó külföldi aktivistát pénteken, mert szájon rúgott egy rendőrt – közölte a fővárosi főügyész pénteken.

Csillag Ádám filmje pontosan rögzítette az esetet, többszörös lassításban is nyilvánossá tette azt a részletet, amit a Budapesti Nyomozó Ügyészség lefoglalt, és amit ezek szerint bizonyítékként használtak fel abban az eljárásban. Mindenki döntse el, lát-e a felvételen „szándékos, célzottan közepes erejű rúgást”.

Megmondták, hogyha nem bocsátom rendelkezésükre az anyagomat, akkor házkutatást tartanak”

– említette a magyarnarancs.hu-nak Csillag Ádám

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyetlen kérdésem van a rendőrökhöz HOL VAN AZ AZONOSÍTÓ SZÁMUK. mert a felvételt nézve egyetlen ilyet nem láttam rajzuk, vagy csak a 2006 őszi zavargásoknál volt fontos???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Kapott egy lórúgást, de nem a ligetvédőtől, hanem gyerek korában, azóta folyamatosan ezt ordibálja, hogy megrúgott, megrúgott..., a felvétel viszont nem bizonyítja a rúgást.
Ez rohadt aljas dolog, de gondolom parancsba kapták ezt is.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Szerintem a másik rendőr a karjával leverte a sapkáját ez a szerencsétlen ordibáló pipogya majdnem kiszenvedett tőle.
bakegya
ÉDEKEZETT!!-ENSZ kriminálpszichológiai vizsgálatot AZ ORBÁNMAFFIA ELLEN!!!
A TÖBB EZER MILLIÁRDOS EU TÁMOGATÁSOKAT MATOLCSY-ÉS AZ ORBÁNFAMILIACSALÁDI PÓTLÉKÁRA KÖLTIK ...AZ IS KÖZTÖRVÉNYSÉRTŐ CSELEKEDET!!!
Csizmás Kond
ligetvédő...hol vannak most a hazafiak akik kikérik maguknak hogy a magyarok sorsába külföldi ne szóljon bele ?
...miért nem nyivákol most egyik se ?
troppauerhumer
Nagyon úgy tűnik hogy itt a rendőrök a kopaszok csicskái, az igazi végrehajtó hatalom Tóth Csaba, nem pedig a rendőrség.Tehát egy alja maffiózó kifutófiú utasítgatja Magyarország rendőrségét.
Mi szükség a rendőrségre ezek után, hogy traffipaxozzon?
Egy kibaszott paparazzi lett a rendőrségből?
Ja mint ahogy a birók nem hajlandóak biráskodni egy maffiaperben
Hát igazából el is kéne jutnia egy ügynek először a bírói szakba, hogy ne vállalják a bírók!
Pénzbeszedő, átlagéletkor kb 23 év, Nappali program: kaja a gyros-osnál, csajok nézegetése, unatkozás. Esti program: benzinkútnál energiaitalt inni, kocsiablakon keresztül zenehallgatas, benzinkút shopban a csajokkal dumcsizás.
llletőleg Kubatov Gábor.
Szóval, az utcán az SA az úr !
De máris elítéltet egy ligetvédőt!A külföldi aktivistát egy év börtönre ítélték, két év próbaidőre felfüggesztve. Ez nagyon gyors volt.
Valahogy ez a sebesség nem észlelhető például a választási irodás kopaszoknál.
Milyen testhelyzetben lehet az, aki térddel szájon rúg valakit?
Mert a felvételen épp az látszik, hogy a fickó nem direkt és tudatosan rúg, célzottan, hanem kapálódzik és aközben.Egyébként azzal az üggyel hogy áll a rendőrség amikor a raszta fiút sunyi módon gyomron vágta az egyik kopasz Pintér SA legény? vagy azt a kopaszt amelyik eltörte a Gulyás ujját vajon elvitték már a rend bátor őrei bilincsben?
Akkor azt kérdem, hogy a Gulyás Márton kezét ELTÖRŐ őrző védő ellen még sehol sem tart az eljárás ?Ez ugye fair?Ha meg nem, akkor rendőrállam felé menetelünk,de a FideSS hívek azt fogják kapni jutalmul, amit a társadalom nem FideSSes része büntiből...
Valahogy ez a sebesség nem észlelhető például a választási irodás kopaszoknál.
Biza, és a Farkas Flórit sem vegzálja senki, sem ügyészség, sem rendőrség,mintha meglenne az a kis 1.6 milliárd, oda se neki, majd elfelejtik.
Az élettársát félholtra verő, állkapcsát eltörő, őt korábban is rendszeresen durván bántalmazó FideSSes Balogh Vakkomondor József esetén az ügy feltárása és az...
Qqberci
Az ügy egyik tanulsága: minden felvételt _azonnal_ feltenni a Youtube-ra, legalább 3-4 helyre...
Sziszifusz
A hivatalos személy elleni erőszak szándékosan elkövethető bűncselekmény. Itt a felvételen olyan szándékos rúgás ami valamelyik rendőr ellen irányult volna, nem volt látható.
Műbalhéról van szó !!!
Eriksson
@Qqberci: Csak úgy, mint László Petra esetében.
papa.49
Egyetlen kérdésem van a rendőrökhöz HOL VAN AZ AZONOSÍTÓ SZÁMUK. mert a felvételt nézve egyetlen ilyet nem láttam rajzuk, vagy csak a 2006 őszi zavargásoknál volt fontos???
namihami
Ez a díszparaszt pont az elhurcolt ember annak a lábának az oldalán áll, amelyiket már őmaga fogja. A másik lábával hogyan rúghatná szájba? Csak nem keresztbe rúgna? Hiszen azt is fogja már egy másik ""kopaszparaszt"".
Egy ilyen ""terrorelhárítási"" akció keretén belül miért kell a ""rend őreinek" napszemüveget viselni? Szemükbe süt a nap? Ne legyen azonosítható? Vagy csak egyszerűen végre kapott a falujában egy ilyen szép okulárét? Nem balesetveszélyes ez rá vagy bárki másra nézve? Nem kéne a parancsnoknak megtiltani, már csak a paraszt testi épsége érdekében is?
koszpeko
@Csizmás Kond: Ő itt van és itt tiltakozik.
Te Romániából osztod az észt.
Tényleg ilyen sötét vagy?
Csizmás Kond
@koszpeko: te pedig egy lökött vagy...inkább orvoshoz kéne menj mert itt csak fokozódik az agybajod.
koszpeko
@Csizmás Kond: Ennyi?
Ennyit tudsz?
A nevedet papír nélkül sikerül leírnod vagy csak átrajzolod a betűket?
percsi
Rúgás nem volt, ha engem is felkap pár ember, meglehet, hogy reflexszerűen kapálódzok, mert félek, hogy leejtenek. Az első pillanatban volt egy kis kapálódzás, ami nem nevezhető szándékos rúgásnak. A lába közel se volt a hazug rendőr arcához, amikor elkezdte ordibálni, hogy megrúgott. Megvolt beszélve, hogy a Franciát emelik ki, őt hazatudják zavarni, csak arra nem gondoltak, hogy ebből nemzeti botrány is lehet.
koszpeko
Szemből is filmez egy rendőr.
Miért nem mutatják be bizonyítéknak?
Csizmás Kond
@koszpeko: Na idefigyelj ki lökött, ha nem fejezed be ezután minden hozzám intézett bevakarásodat jelenteni fogom a moderátornak.
Megértetted ?
glorianna
@koszpeko: Mert azon még jobban látszana, h a srác nem rúgott.
koszpeko
@Csizmás Kond: Jajj mindjárt megijedek.
Mi van?
Látom régi szakmádat nem felejtetted el.
HÚZZ ODA KOMENTELNI AHOL ADÓT FIZETSZ!!!
radikalisdemokratak
mikor a vádlott, az azonosítójel nélküli, magát "rendőrnek" nevező alak - embernek nem nevezhető! - aki vélhetően tagja a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDÁNAK
.
ALAPVETŐ EMBERI JOGAIT LÁBBAL TIPORVA ERŐSZAKOSAN KORLÁTOZZA SZABADSÁGÁBAN AZ AMÚGY BÉKÉSEN A KÖZTERÜLETEN ÜLŐ EMBERT,
.
azaz lefogva őt, s a bal lábánál megragadva kényszeríti helye elhagyására, "felemeli" a tettestársaival együtt, akkor az áldozat egy hirtelen mozdulattal megpróbál kiszabadulni a durva, primitív testi erőszakot elkövető bűnözők kezei közül, s vélhetően a jobb lábával eltalálhatja az elkövetőt.
ez pont nem látszik a felvételen, így részemről is csak egy feltételezés.
ha, és amennyiben ez történt, az áldozat akkor sem hibáztatható, hiszen nincs olyan törvény, mely arra kényszeríthet bárkit is, hogy mikor erőszakkal megtámadják, ne védekezhessen.
a bűnelkövető vádlott, aki magát "rendőrnek" nevezi primitív butaságát, s egyben a kiadott parancsnak való késedelmes megfelelését bizonyítja, hogy az eset után 3-4 másodperccel kezd el visítozni, mint egy malac, akit éppen torkon szúrnak, hogy megvalósítsa a kiadott parancsot, azaz provokálják erőszakkal a békés embereket, s ha azok ellenállnak, akkor játsszák el, hogy megtámadták a "rendőröket".
.
TERMÉSZETESEN MINDEN A FELVÉTELEN LÁTHATÓ "RENDŐR" KATONAI BÍRÓSÁG ELŐTT KELL FELELJEN A HAZAÁRULÁSÉR, AMIT ELKÖVETETT, S AMIT A FELVÉTEL BIZONYÍT!
.
EGY ORSZÁG RENDŐRSÉGE, KATONASÁGA SOHA NEM FORDULHAT SZEMBE ANNAK NÉPÉVEL!
ILYET CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGY DIKTATÚRA ERŐSZAKSZERVEZETEI TESZENEK, MELYBE SZERVESEN ILLESZKEDIK A KOPASZ BŰNÖZŐK SA-JA IS!
.
még egy alapigazság:

HASONLÓ, HASONLÓT VONZ!
.
vajon miért tűnik fel állandóan a csuti geci, s emberei körül az erőszakos, köztörvényes bűnözők hordája?
.
.
ps.:
a felvételen látható elkövetők közül egyetlen egy sem védekezhet majd a bíróságon a "parancsra tettem" kitétellel, hiszen senki sem állt fegyverrel a fejük mögöt, azaz senk sem kényszerítette őket...
varirmag
Azért kíváncsi lennék arra hogy ezek a "ligetvédők " ( akik most éppen a hungexpó lepukkant épületeinek bontását próbálják akadályozni ) mi a túróból élnek. Nap mint nap ott táboroznak,
van aki egyenesen az ott álló rendörök lábára ( cipőjére ) ül és vigan vigyorog.
Itt is látni hogy az egyik "ligetvédő " szinte megkéri a rendőrt hogy vigye már a ramobilhoz.
A rendőrök felszólításának akkor is eleget KELL tenni, ha nem tetszik. Különben káosz lesz. Nem ez a módja a tiltakozásnak.
És igen fotozni , filmezni kell , hogy tudni lehessen kivel, kikkel kell megfizettetni a szétvert szétrugdosott kerítést és OSB lapokat , hogy kikre kell ráterhelni a rendőrök munkadíját.
Ha olyan jól állnak anyagilag hogy napokig , hetekig ott kempingeznek , biztosan ki tudják majd fizetni az okozott kárt és az ott hagyott szemét és hulladék eltakarítását.
És kérem, a fideszbirkázók , a tvszékházat emlegetők stb, stb, ne csapkodják a klaviatúrát,
mert most nem arról van szó.
vadnarancs
@Csizmás Kond: Amíg te románként itt pofázhatsz, addig ő is jöhet ide tüntetni. Ráadásul ő nemes célért tette, te meg egy mocskos propagandaterjesztő vagy (pénzért???)!
koszpeko
@vadnarancs: Nem veszi észre magát.
Nem fogja fel amit próbálunk a szájába rágni.
Nagyon sötét.
Qqberci
@papa.49: Magor röndér számolatlanul megy...
Csizmás Kond
@vadnarancs: ...románként zakkantak vagytok..
azt még áruld el hogy a büdös francul tudod a magyar írást romámul olvasni ?
ennyire ütődött még a vadnarancsban is eldobandó..
F_Viktor
Ha e felvétel alapján ítélte bűnősnek a bíró a ligetvédőt, akkor nem kell csodálkozni ha a rendszer kiszolgálójának nevezik külföldön a magyar rendőrséget, a magyar bírságot!
Felesleges szíjjasnak jártatnia a száját a "magyarok védelmében"!
koszpeko
@varirmag: 2006-os tombolást kivel fizettették meg?
Segítek.
A biztosítókkal.
De!
Utána 20%-al ugrottak meg a biztosítások.

A ligetvédők mit vertek szét?
varirmag
Már azok is "ligetvédők " lettek akik már arra sem emlékeznek hol és milyen állapotban vannak
a bontásra ítélt hungexpó épületek. De "osztják az "észt"

"""Eva Kovacs · Nurse, Retired Nurse
ctsak ne vagjatok ki a fakat a varosligetben,ad nektek arnyekot egeszseges levegot es kellemes atmosph """
vukkocska
A 8 %-os lassításban látni, hogy mindkét lábát fogták a rendőrök, amikor elkezdett kiabálni a rendőr, hogy "megrúgott". Előtte meg kapálózott, hogy ne tudják lefogni, HATAN. Egy ellen. Remélem megfellebbezi a büntetést a tüntető.
Szókrakész
@papa.49: Egyetlen kérdésem van.

Mi a faxot keres ott egy bérenc külföldi "aktivista"?!?!?!?!
Szókrakész
Ki bérelte fel a külföldi aktivistát?
Azonnal sittre vele felbújtásért, lázítás szításáért, ...

Az összes tüntetőt sittre lázításért, hatalommegdöntési kísérletért stb.
Úgy ahogy Gyurcsányiék tették az emberekkel 2006-ban.
Csizmás Kond
@vukkocska: A rúgás nem látszik viszont a jobb lábát nem fogják és amikor meglendíti látszik hogy a söndör kimozdul, tehát érte a rúgás, még a sapka is leesett a fejéről.
...és csak reméltem hogy bezárják...ezt ha otthon csinálja már rég ül.
Mézike
@papa.49: Egyik rendőr sincs teljes készenlétben, nincs rajtuk sisak, látszik az arcuk. Ilyenkor nem kell a sisakon és a mellényen feltüntetett azonosító.
Szókrakész
@Mézike: Ezek nem sünök voltak.
Ők se gondolták, hogy a Gyurcsányék ilyen messze mennének.
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi! Télleg . Mit keres egy nem honi magyar a liget tüntetők közt?
:-)
Mézike
@Szókrakész: Igyekeztem nem hozzászólni a ligetes beszámolókhoz, most csak papának mondtam meg hogy miért és mikor kötelező viselni az azonosítót. Csak teszik a dolgukat.
Csizmás Kond
@Mézike: A veséjéig dugtam volna a gumibotot...
Amúgy csodálkozok, hogy ha már valami nemesi célért küzd valaki miért kell minden jöttment bajkeverőt bevenni ,
Ha a liget a Pestieké akkor legyen annyi gerincük hogy álljanak ki ők ne átutazókkal szaporítsák magukat.
Szókrakész
@Mézike: Én se akartam, mert akkor azonnal a baloldal, Gyurcsány és a 2006 jut eszembe.
Szókrakész
Az ellenzék, Gyurcsányék határolódjanak el ettől az elfajult, eldurvult szituációtól.
De még nem hallottam semmit ezzel kapcsolatban.
Tehát a hallgatás beleegyezés.
Szókrakész
@Csizmás Kond: Csak primitív, feldühített tömegekkel lehetett lezongorázni minden forradalmat.
Soha nem az ész dominált ilyenkor.
varirmag
@Mézike: Minden rendőrön van jelvény !

Az azonosító a rendőr jelvényén található, amit a rendőrnő az elején meg is mutat valakinek.
A rendőrnő próbálja érthetően, kulturáltan elmondani a cirkuszolóknak , hogy miért kell elhagyniuk a területet. Ezzel szemben az ott táborozó , magamutogató társaság tagjai ordenáré módon viselkednek . ( beszólogatnak ,kiabálnak, vihognak, jópofiznak ).
Mézike
@varirmag: Papának válaszoltam hogy mikor kötelesek viselni. Itt nincsenek harci díszben.
Nem nagyon hallottam mit kiabálnak be...
varirmag
@Mézike: Tedd ki teljes képernyőre ! A 47 mp-nél jól látszik a szám a jelvényen.
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Mi a faxot keres ott egy bérenc külföldi "aktivista"?!?!?!?!"

Azért, amiért magyarok is ott vannak a világ minden részén a Greenpeace mellett!
Szókrakész
@F_Viktor: Tudod egyáltalán, hogy a Greenpeace-t kik hozták létre, milyen céllal és mire használják őket valójában?
Tuti halvány purcantásod sincs róla.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ..ja és kiáltozzál le a világhatalommal...faszál tudsz hasonítani.
Bringás
Ellenállt a bűnöző. Csukják le azonnal!
Szókrakész
@F_Viktor: A szaudi , kuvaiti olajmezőkön miért nem visítoznak, hogy környezetszennyező?!?!
Vagy a brazil őserdőben miért nem látni a faölelgetőket?
Vagy egy vágóhídon, hogy...
Szókrakész
A faölelgetők mit erőlködnek?
Nemhogy örülnének x fa helyett egész erdőt kapnának cserébe.
Ja, hogy itt nem is a fák a lényegesek?
Az eszement, megvadult ellenállás?

Így már értem.
Akkor mind láncolja magát egy fához.
Aztán lehet kivágni a fát, közben ordítani, vigyázz dől a fa!
Fradigege
Nem láttam a szájba rúgást. A rendőr mindig is bérenc volt. 2006 emlékeztek, süni invázió! Most éppen a zsírmore irányítja őket. Ő héber neveket adott a gyerekeinek, tehát 100% nem magyar.
csa-csa
kár hogy a rendőr ott standapityere nem rúgta szét a pofáját!
papa.49
@Szókrakész: Az Unión belül bárki bármelyik Uniós országba elmehet, sőt tovább megyek LE IS ÜLHET A FÖLDRE...
vadnarancs
Már 3 fidesz-bérenc is itt rontja a levegőt? Valóban a rendőrök a hibásak, ezeket a barmokat, mint ők is 2006-ban el kellett volna intézni. MINDET!
bakegya
Az emberi test szerencsésen úgy van megalkotva,hogy minden lukát tele lehet tömni,de nem érdemes...EZ KÉNYSZERÍTETT HELYZET...
AZTÁN HA VALAKIT RENDESEN SZÁJON RÚGNAK AZ UTÁNNA SZÓLNI SEM KÉPES-IDŐLEGESEN...
AZ IDEGVÉGZŐDÉSEINK NEM ELÉG ELLENÁLLÓAK,RÁADÁSUL EGY ILYEN RÁHATÁS OKÁN NEM EGÉSZEN CÉLZATOSAN VEGETATÍV MOZDULNAK (AMI TERMÉSZETES) ÉS SZÁNDÉKOS...TEHÁT ÁLDOZATOK ÉS NEM SZÁNDÉKOS ELKÖVETŐK VAGYUNK!
NEM BÜNTETHETŐ AZ EBBEN A POZITŰRÁBAN VÉDEKEZŐ EMBER,HANEM ÁLDOZAT."A REND ŐREI IS" ÁLDOZATOK...DE ŐK MÉG NEM AKARJÁK TUDNI...
Toby
@papa.49: (bocs, de pssszt, ne szólj senkinek: A bal zsebre erősített szolgálati jelvényen van a szám! Ez egy ötjegyű szám. Bocs. Minden szolgálati helye más és más számsorozatú jelvényekkel ellátva."
Szerintem a felsőtestjobboldalán megszokott vezetéknév jelölésre gondoltál.)

Amúgy meg csak az érdekelne, hogy az ügyész és a bíró mit lát másként, mint amit a felvétel tartalmaz?
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Tudod egyáltalán, hogy a Greenpeace-t kik hozták létre, milyen céllal és mire használják őket valójában?"

Ami a lényeg, a Greenpeace a világ legnagyobb független természetvédelmi és környezetvédelmi szervezete, amely mindenfajta politikai szervezettől és irányzattól elhatárolódik, s kizárólag magánszemélyek adományait fogadja el.

De te, a kurucinfon és a többi mélymagyar oldalon biztosan más, hiteles infót szívtál magadba!

Írod:
"A szaudi , kuvaiti olajmezőkön miért nem visítoznak, hogy környezetszennyező?!?!"

Miért, környezetszennyező módon végzik a világ legnagyobb cégei a CH kitermelést???
Azért megnyugtatlak, volt már Shell ellenes Greenpeace akció az Arab-öbölben!
Ezekről nem informált a kurucinfo, meg az alfahir...?

Írod:
"Vagy a brazil őserdőben miért nem látni a faölelgetőket?"

Te nagyon sok info birtokában nem vagy, a Greenpeace egyik legnagyobb sikere volt, mikor akcióik eredménye lett 1999-ben, hogy BRAZÍLIÁBAN megszigorították a környezetvédelmi törvényt az illegális ERDŐIRTÁSOK ellen!
Erről nem informált a kurucinfo, meg az alfahir...?

Írod:
"Vagy egy vágóhídon, hogy..."

Biztosan elkerülte figyelmedet az, mikor MAGYARORSZÁGON idén tavasszal a Greenpeace Cányi mohácsi vágóhídja ellen emelte fel szavát?
Ezt a hírt nem hozta főoldalon a kurucinfo, az alfahir, a ...???

Rólatok ( mint pl. @Bringás @Csizmás Kond: ...) az az emberi lénynek gondolt igazi magyar jut eszembe, aki utál mindenkit, aki nem beszél a szomszédjával sem, ha éhen döglik is, de azt vallja, hogy "dögölj meg a szomszéd tehene is", öröme csak ennyi az életben... Szar lehet nektek, de ti választottátok ezt az életet!
Toby
Ja és nem láttam, hogy a "megrúgott" rendőr a szájához kapott volna, amely természetes reflex!

Van 18 rendőri állítás egy kétségtelen felvétellel szemben, ennek ellenére a gestapós intézmény istene a jóll eljátszott óbégatának hisz!

Tan(nem)mese:

Anno a rendőrök orra alá sok-sok borsot törő veszélyes bűnözőt igazoltatták a rend éber őrei egy vasútállomáson, bár kivülről fújták a személyi adatait és lábnagyságát, éppen a resti előtt., melynek ajtaja kitárva, bent elég sok szomjassal. Kérdezgetik a pógárt jobbrüól is, balról is, de igazán nincs ok/indok vele szemben intézkedni, pedig nagyon szeretnének.
Megy azb idő a kérdez-felelekkel, amikor az öreg zsrnyáknak beugrik valami és halkan odaszól a vb-snek: " melyik mancsodban volt a söröskorsó, mutasd, emeld a fejed fölé!"
A vb-s megemelte feje fölé a jobb karját, mire a dörzsúlt zsernyák üvöltve: " meg akartál ütni te tróger" és ezzel egyidőben hatalmas maflást lecsűr a vb-snek, majd bilincsbe verik és míg egyikük vigyáz rá, addig a másik összeírta azokat, akik hallották az elhangzottakat és azokat akik látták is a mozzanatot! Csak éppen az előzményeket nem hallotta senki az érintetteken kívül!
"Haza csak ott van, hol jog is van!"
papa.49
@Toby: Kösz a felvilágosítást, de én ezt nem láttam a videón, én csupán azt az ,,azonosítót,, kerestem amit a fütyisz keresett a 2006 zavargásokban résztvevő rendőrökön, ott jól látható, olvasható valamit kerestek...A jelvényen lévő számmal meg pl. az a bajom, hogy míg a felszólítást végző rendőrnőn az látható, bár én nem tudtam kisilabizálni a számot, később feltűnik 2 rendőr akiknek a mellére valamik fel vannak szíjazva, tehát még a jelvényük se látható...
Toby
@papa.49: Nézd meg mégegyszer a vidit, az ing, szembenézeti jobb oldaln ( baloldalon amúgy) ott van a szolgálati jelvény a rendőrnő is mutatja, bár először takarja a dosszié,meg egy másik droid is megmutatja.
papa.49
@Toby: A jelvényt látom de a számot még a megállított videón se tudtam kiolvasni, -már romlik a szemem- de én nem ezt hanem azt a kitűzőt kerestem amit annyira hiányoltak a fütyiszek a rendőrökről 2006 ban...
Legalább ha a háttértől eltérő színű lenne a szám, de így elveszik a látványban...
papa.49
@Toby: 1.20 nál látható a koma akin nem látható még a jelvény se, később feltűnik még egy pacák, ugyanilyen szerelésben...
F_Viktor
@Toby: Ha már szóba kerültek a rendőrök, amit sehogyan sem tudok megérteni:

2006-ban ezeket (?) a rendőröket támadták meg azok a kopaszok akik védelmére szorulnak most?
2006-ban ott voltak ezek a rendőrök ahol több bajtársuknak eltörték a lábát azok a kopaszok, akik védelmét most elfogadják?
Ezeknek a rendőröknek vették el korengedményes nyugdíját, kötelezte újra munkába orbán? Most pedig feltétel nélkül segítik minden utasítását?
Most már azon sem fogok csodálkozni ha ezek a rendőrök saját családtagjaikat küldik majd vágóhídra ha a maffiavezér parancsba adja nekik...
Toby
@papa.49: A "kameraman" nem a jelvényt vidizte, hanem magát az eseményt, ergo nem is fókuszált a jelvényre, azonban a védők között van egy nő, ( ő áll ) aki a kezében tartott dossziéba jól látható módon irogatja a jelvényszámokat, azt nem vitatom, hogy volt köztük olyan, aki nem viselte a szolgálati jelvényt.

A jelvény száma arany, vagy ezüst színű ( krómozott) külön mezőben a jelvény aalján helyezkedik el.
Toby
@F_Viktor: A 30 %-os béremelés vakká és süketté, valamint elfogulttá teszi azt, akit a biztos megélhetés, a nyugdíj, a szolgálati előmenetel és ne adj' isten, a patkányimádat hajt!
Toby
@F_Viktor: Még valami: - figyeld meg, hogy az orbáncpribékek nem verik az "elégedetteket" hanem vagy nem tesznek semmit, pedig törvénysértő cselekmények is zajlanak a szemük előtt, ( választási iroda) vagy "elveszik" a pintérségen a tárgyi bizonyítási eszköz!
Ez a taktika már 6. éve!
papa.49
@Toby: Mondtam már romlik a látásom, a dossziés rendőrnő valóban még meg is mutatja a jelvényét ez igaz...
F_Viktor
@Toby: Az a 30 százalékos béremelés az elvonások tükrében mégsem volt béremelés a zsebükben, de ha mégis, akkor milyen ember az ilyen.?

Ásotthalmi ismerősöm elmondása alapján kb. 1,5 hónapja a helyi polgárőr (Toroczkai által nemrégen betelepített haver) a rendőrök szeme láttára úgy megrugdalt egy menekültet, hogy annak karja tőrt el. A rend hivatalos őrei pedig mindezt szó nélkül végig nézték.
F_Viktor
@Toby: Uccsó mondatom helyesen:

A rend hivatalos őrei pedig szó nélkül végig nézték a TÖRVÉNYSÉRTÉST.
koszpeko
@Mézike: Mit keresnek egy román állampolgár komentjei az itthon topic alatt?
koszpeko
@Csizmás Kond:Círmi! Te már csak tudod.
Van tapasztalatod az ilyenbe.
prime777
@koszpeko: "Mit keresnek egy román állampolgár kommentjei az itthoni topic alatt? "
Na ez az.
Te mint magyar ha egy román fórumon hergelnéd a románokat szerintem egy idő után megkeresnének a valós életben.
Túlélnéd-e? - azt nem tudom.
Mi vagyunk csak magyarok ilyen nyámnyilák,hogy nekünk minden náció bepofázhat és kussoltathat minket.
vukkocska
@Csizmás Kond: Akkor nézd meg még egyszer 8 %-os lassítást. A rendőr a lefogott bal oldalán van. A jobb oldalon is lefogták a lábát, amikor a rendőr (baloldali) el kezdett kiabálni, hogy megrúgott. azon pedig egyáltalán nem csodálkozom, hogy másként látunk dolgokat. Megszoktam. :)
Nil
Szerintem látni nem látni semmit ami alapján el lehetne ítélni bárkit is, de lehet hogy vak vagyok.
Egyébként meg mindegy- az ügyészség az ötvenes években is így működött-vannak akik még emlékeznek
F_Viktor
@vukkocska: Írod:
Hasonlóan látom, csak azzal egészíteném ki, hogy a kiabáló rendőr előtte -érthetetlen előttem miért- lehajol a tüntető lábához, ekkor esik le a sapkája, majd felegyenesedve kiabálásba kezd.
koszpeko
@prime777: "Mi vagyunk csak magyarok ilyen nyámnyilák,hogy nekünk minden náció bepofázhat és kussoltathat minket."

Tudod?
A 2/3-tól felhatalmazást kaptak idegen országok állampolgárai,hogy belepofázzanak az itteni dolgokba.
Mikola is megmondta annak idején.
Nil
Az is nagyon érdekelne hogy ezek igazi rendőrök vagy csak beöltöztették őket - az összesnek fel kellett volna írni a számát és beazonosítani
Apatszerek
@Nil: A zsidó In-kal Security, (kopaszok szövetsége) utasítgatja intézkedésre a rendőrséget .
Mézike
@koszpeko: Úgy látom megkérdezted tőle is...
Hofipisti
Ez a rendőrcsaj minden megmozdulás rendszeres részvevője. Az elmúlt évet mejd egészben a Szabadság-téri "szobor" tövében töltötte!
Szókrakész
@papa.49: Honnan tudja az az "aktivista pista", hogy most éppen Budapesten van faölelgetési feladat?!?!?!?!
Szókrakész
@F_Viktor: Már ott hibáztál, mikor az elején azt merted írni(tudatlanságból, vagy szimpla tájékozatlansáégból), hogy a grínpísz független!
Ott abba is fejeztem az olvasást.

Idióta, agymosott agyömlésre nincs szükségem.
vadnarancs
@Szókrakész: Fáj az igazság mi? Akkor kezeltesd!
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Honnan tudja az az "aktivista pista", hogy most éppen Budapesten van faölelgetési feladat?!?!?!?!"

Ha egy picit is tisztán látnád a Greenpeace szervezeti felépítését, akkor nem kérdeznél ekkora hülyeséget!
Egyszerűbb böfögni blődségeket, mint tájékozódni? Persze így válsz hiteltelenné. Persze nem előttem, ezt már régen eljátszottad előttem.
Szókrakész
@F_Viktor: A válaszom a másik cikknél.
Remélem érteni fogod!!!
human
Persze, hogy volt rúgás. És közben sodort egy füves cigit, majd benyomott egy adag narkót és közben belépett a DK-ba. Nem csodálkoznék, ha az ügyészség mindezt látni vélte a felvételen.
kishonda
@Szókrakész: Akkor miért olvasod, te majom? Vagy ez kell hogy mehess a pénztárhoz?
papa.49
@Szókrakész: Mondjuk tökmindegy honnan tudta, tudta idejött a derék rendőreink, meg a szügyészségünk, meg a bíróság megmutatta neki mi a helyzet itt nálunk...
Nem azért ítélték el hogy tüntetett, hanem mert a söndörnek leesett a tökfejéről a sapek...
Csizmás Kond
@vukkocska: ...vagy romlott a látásod vagy nem ezt a videót nézted ami a cikkhez van felrakva...:)
human
@Csizmás Kond: Érdekes, hogy a rendőröket gázsprével lefújó biztonságiak ellen nem indult eljárás. Gondolom ezt nem furcsálod.
human
@F_Viktor: Tényleg elég furcsa volt a rendőr részéről, hogy direkt ráhajol a térdére. A tiltakozó mondjuk ott hibázott, hogy nem passzívan állt ellen, mert akkor nincs akkora baj. Kapálózott, ami súlyosbító körülmény lehet. A "szándékos" rúgás ettől függetlenül nem bizonyítható a felvétel alapján.
Csizmás Kond
@human: mit kéne furcsálljak benne ? azt hogy a rendőr nem jelenti fel ?...
Nem tudom mi történt de ha tényleg lett volna ilyen szándékos balhé eljárás indult volna...
Ez ugyanaz a mese mint a migráncsot megrúgó riporteré...csal néhány szerepet átosztottak.
human
@Csizmás Kond: A rugdosó mélymagyar esetében egyértelmű volt a szándékosság több felvétel alapján is. Itt annyi történt, hogy kapálózott, a rendőr meg túl közel hajolt a térdéhez (talán szándékosan). A rendőröket lefújták gázsprével. Felvétel is van arról, ahogy ezt számon kéri a rendőr a biztonságiakon, akik nem bocsánatot kérnek, hanem elkezdenek kamuzni, hogy ők ugyan ilyet nem csináltak. Ott valamiért nem kiabált a rendőség azonnal szándékosságot, itt meg igen. Ez elég furcsa.
Csizmás Kond
@human: ...sokféle látási mód van...a tiétek elvi amit mindig a jelen politikai fogalma határoz meg.
...és a söndör direkt belefejelt a frnaciaköcsög lábába...:)))..vazze ide nagyon vastag napkrém kell.é.
Szókrakész
@kishonda: Itt mindenki a kultúra doktora?
karma1
Szerintem inkabb tokon, de totalisan veletlenul, mivel a rendor cibalta az illeto bal labat maga fele,... Akkor meg ne csodalkozzon semmin, beszelte volna meg a masik 3 rendorrel, hogy nem felnegyelik a tuntetot, hanem csak eltavolitjak...
human
@Csizmás Kond: Számomra nem egyértelmű, hogy szándékosan a rendőrt akarta volna megrúgni. Kapálózott, ami hiba volt. Ennyi. De miközben minden végtagján legalább egy-egy rendőr volt, szerinted még célzottan tudott is rúgni. Tőlem lehet ez az álláspontod. Ha itt is olyan egyértelmű felvétel lenne, mint a kedvenc rugdosós petrád esetén, akkor nem lenne min vitáznunk.
Csizmás Kond
@human: ..eljutottunk odáig, hogy tényleg megrúgta...mert az elején még teljesen más volt az ábra...:))
amúgy a szándékosság tényleg nem bizonyítható.
solidedge
Ha fordítva történt volna a jelentésben az állna, hogy a tüntető galád módon a szájával térden vágta a rendőrt.
vukkocska
@Csizmás Kond: Pont ezt írtam Neked. Mást látsz,mint én. Ezen nem is csodálkozom. :)
vukkocska
@Csizmás Kond: csak még két dolog: azt írod, nem látszik a rúgás. akkor mi is a bizonyíték arra, hogy megrúgta? Az, hogy leesett a sapkája? Kalapgumit, rögzítőt kellett volna alkalmazni, s lehajolásakor nem esett volna le.
human
@Csizmás Kond: Sajnos nem jutottunk előrébb, mert abból indultunk ki, hogy furcsa mód a kopaszok szintén nem szándékosan gázspével lefújták a rendőröket és ott nem indult eljárás. Tehát az egyik véletlen esetben eljárás indul, a másik esetben pedig nem. A hatalom védi a kopaszokat, ahogy a választási irodánál lévő kopaszokhoz sem mernek a rendőrök nyúlni.
Borsodi
A Franciákat kell megkérni,hogy segítsenek tüntetni bennük van kurázsi legalább.Ilyen fiatalokat kell Orbánnak be hozni dolgozni, első havi fizetés után,szétrugdosnák.
Csizmás Kond
@human: A kopaszok alkalmazottak egy építkezésen. Ők a munkájukat végzik azokkal szemben akik azt gátolni igyekeznek.
Tüntetni lehet és szabad is de csak úgy ha az nem okoz semmilyen kellemetlenséget vagy akadályt más számára...na ezt nem tudják a ...franciák.
A söndör pedig azért nem büntethet, hogy ha a munkádat végzed.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...a söndör kiabálta megrúgott..megrúgott...a franc meg hallgatott nem tiltakozott nem tagadta tehát beismerte...
amúgy látszik a rúgás...és vaksi róka az aki nem látja...:)
egyvandor
Szégyen ahogy a rendőrség a gorbán banda kiszolgálójává válik.
egyvandor
A suttyót ha valóban megrúgta volna akkor nem ezt a cirkuszba illő nyivákolást hajtogatta volna addig míg már maga sem hitte el.
koszpeko
@Csizmás Kond: Círmi!
Mivel hogy nem magyar a ligetvédő, te szerinted értette mit kiabál a rendőr?
Meg aztán ha négyen megfognak valakit így nem biztos,hogy a tiltakozás jut először eszébe.
Csizmás Kond
@koszpeko: Na látod ?...nemtud magyarul fogalma sincs miért ücsörög ott nem érti mit mondnak neki és még ő védi a ligetet...na meg te..
..te amúgy hányszor jártál a ligetbe...vagy egyáltalán Magyarországon ?
vukkocska
@Csizmás Kond: vaksikám. amit írtál júli. 10-én 13.14-kor. Amikor 6 erős rendőr lefog EGY DARAB EMBERT, mi ellen is lehet tiltakozni? Nem vagy életszerű, az biztos. Bejegyzésedhez olvasd el a tegnapi, 07.53-ast, mert csak így fogok megérteni saját magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.