Egy Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt támogatását firtató kérdésre válaszolt Orbán Viktor a keddi Christian Kern osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatón.

Azt mondta, "a demokraták külpolitikája Európának rossz, Magyarországnak halálos. Ezzel szemben a republikánusok és Trump elnökjelölt úr által meghirdetett migrációs és külpolitika Európának jó, Magyarországnak az életet jelenti". Kifejtette: az egyik politika támogatja a migrációt, a másik ellenzi, az egyik a külpolitikában a demokráciaépítést tekinti fontosnak, a másik ellenzi.

Magyarország ellenzi a demokráciaexportot és a migrációt, ez világossá teszi, mi Magyarország érdeke, anélkül, hogy be akarna avatkozni abba a kérdésbe, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, mert ez kizárólag az amerikaiakra tartozik – szögezte le.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Orbán nem akar beleszólni az amerikai elnökválasztásba"
Há' bakker én hülye meg azt hittem hogy vihar van, pedig csak a jenkik tüdejéből fölszabadult megkönnyebbült sóhaj hajtotta derékba a 100 éves tölgyfát.

"hogy be akarna avatkozni abba a kérdésbe, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, mert ez kizárólag az amerikaiakra tartozik – szögezte le."

nekem is ez a véleményem csak behelyettesítve... a románoknak nem kellene beleavatkozni abba, hogy Magyarországon ki legyen a miniszterelnök...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s képzeld Wazze, ha még bele is akarna pofázni! =))
Csodálkozó
Nagyon rendes Viksitől, hogy nem szól bele Trump és Clinton küzdelmébe.
Hiszen közéjük is lövethetne.
silber13
Az USA minden lakójának a hasán kéne csúszni, és úgy rebegni alázatos köszönetet, hogy a csúti hájas pigmeus kegyeskedik nem beleugatni az USA elnökének megválasztásába.
silber13
Tess mán mondani, jól fizet ilyen elfuserált összemontírozott képért a csúti omnipotent hivatala? Minden pofám leszakad egy ilyen fércmunkától!
Perwool
"Orbán nem akar beleszólni az amerikai elnökválasztásba"
Há' bakker én hülye meg azt hittem hogy vihar van, pedig csak a jenkik tüdejéből fölszabadult megkönnyebbült sóhaj hajtotta derékba a 100 éves tölgyfát.

"hogy be akarna avatkozni abba a kérdésbe, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, mert ez kizárólag az amerikaiakra tartozik – szögezte le."

nekem is ez a véleményem csak behelyettesítve... a románoknak nem kellene beleavatkozni abba, hogy Magyarországon ki legyen a miniszterelnök...
Yoda69
Ne is szoljon, barha mindig az ellenkezoje tortenik amit mond akkor nem biztos hogy rossz.
Az angolokat is marasztalta egy egesz oldalas hirdetesben, erre azok tutira kileptek az Uniobol.
vadnarancs
Addig kilincselt a csuti, míg egyszer bemehetett az USÁ-ba. Most meg már azokat is irányítani akarja. Nem hiába, ha a szart felrakod a polcra, mindjárt lekvárnak képzeli magát...
Tódor
Hahahhaahahhahaahhahaaa.

Majd hozzátette: -ha valamit szeretek magamban, az a szerénység. Pedig ezt Virág elvtárs mondta. Bár ha megnézem őket, igen nagy a hasonlóság...
Tódor
Azért páran megkönnyebülten sóhajtottak fel. Pl. Dubaiban, Svédországban, etc...
papa.49
Akkor most piszkosul megkönnyebbültek az amerikaiak, a hazugovics ,,NEM AKAR BELESZÓLNI, AZ ELNÖKVÁLASZTÁSBA,, hát rosálok, mit gondol ez magáról, akárki lesz is az új elnök ezt pojácát kitiltja Amerikából!!!
Esetleg a ,,Folyami Flotta,, útnak indulhat az új tengernaggyal az élen...
papa.49
@moareka: Az már 2 napja volt posványoson már nem emlékszik rá az ,,ápolt,,!!!
namihami
Szegény amcsik, most aztán ott állhatnak beleszólás nélkül.
Egyáltalán nem lenne meglepő a számomra, ha ezek után Amerika csak úgy megszünne létezni.
justhpeter
Orbán egy ostoba bunkó. Ez tény. Alkalmanként(rendszeresen) hazudik is. De ! Amerika azért ne nagyon ugráljon vele szemben, mert odaküldi Kósát és Bakondit és majd megnézhetik magukat. Arról nem beszélve, ha még Németh Szilárdot is betesszük a delegációba az amcsik még az ürgelyukba is be fognak bújni.
Tódor
@justhpeter: Alkamanként hazudik?? Egy faszt. Az a lételeme. Ha egy megszólalásakor véletlenü igazat mondana, azonnal mentő vinné el életveszélyes állapotban. Addig is azonnali hazugságbeöntést adnak neki.
namihami
@justhpeter: Azért a Pintyért ne hagyd ki a sorból, mert mostanság erősen lecsökkent a számuk, ezért nagy a kereslet Amerikában a maffiózók iránt.
Nekünk meg így is marad bőven.
papa.49
@justhpeter: ,,Alkalmanként,,???
Születése óta nem volt más csak hazudozás, ezt jól begyakorolta, csak pechjére van az internet (bassza is a csőrét rendesen) és az meg NEM FELEJT, csak nincsenek olyan ÚJSÁGÍRÓK akik VISSZA IS MERNÉNEK KÉRDEZNI, MIKOR NYILVÁNVALÓAN HAZUDIK!!!
namihami
Ne bántsátok justhpeter-t, mert tökéletesen igaza van. Tényleg alkalmanként hazudik. Minden alkalommal, amikor megnyilvánul, akár szóban, akár írásban. Többször nem is tudna.
eugen4402
Valaki magyarázza már el neki, hogy a magánvélemény belefér egy baráti beszélgetésbe a kocsmaasztal mellett, de szónoki emelvényen a mikrofonokba valahogy más az akusztikája. Legyen az ő titka, kit tekint "életnek", és ki jelenti számára a "halált". Inkább beszéljen a fociról..!
Hari
@namihami: meg is érdemlik, majd megtanulják ki a magyarok istene, de akkor már késő lesz !!
namihami
@eugen4402: Miért, a focihoz ért? Hiszen az EB példája megmutatta, hogy azt is csak szereti. Igaz, mi pedig finanszírozzuk az Ő szeretett hobbiját.
Se erről, se arról nem kérdezte, hogy akarjuk-e vagy mi a véleményünk róla.
eugen4402
@namihami: Jó, nem ragaszkodom hozzá, hogy bármiről is beszéljen, őszintén szólva egy 3 mondatos beszédet szeretnék hallani tőle, miszerint az egészségi állapota rohamosan megromlott az utóbbi években rázúduló emberfeletti igénybevétel miatt, ezért bejelenti a lemondását, egyben kéri a Közt. elnököt, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges intézkedéseket. No, így jó lesz...?:-)))
justhpeter
@eugen4402: Feltétel nélkül elfogadom.
mariaberta
Nahát,,,, most aztán kardomba dőlök... Csak úgy,,, kíváncsiságból? És mi van ha beleszól?
Netán szavazni sem akar? Most csak még azt nem tudom, kinek küldjek sajnálkozó részvét táviratot.
Valamelyik elveszejtett egy nagyon fajsúlyos szavazatot. Gondolom nem a nő, hanem a szőke herceg kesereghet.
papa.49
Nem tudom tudjátok-e a fiatal tizenéves Viktor szeretett volna az USA. elnöke lenni, aztán valaki felvilágosította, hogy csak ,,bennszülött,, lehet az USA. elnöke, na azóta pikkel az amcsikra))))))))))
egyvandor
Mert ha beleszólna? ...
Na ezért nem akar. A suttyóknak is meg van a magukhoz való eszük.
egyvandor
@Perwool: 17:26 Ne borzold fel az idegeimet máskor :)
bencemacska
...mondta OV, miután közölte, hogy neki Trump elnöksége jelenti az életet!!!-:)))
fem
"Orbán nem akar beleszólni az amerikai elnökválasztásba"
Biztos?
Mert a szavad döntő lenne.
Minden amerikai csak rád vár, hogy merre pávatáncolsz.
Egyet jobbra kettőt balra?
Vagy fordítva?
Nálad már tökmindegy, csak a szád jár.
Segget csináltál a szádból, öreg!

És ugye hadüzenetet sem akarsz küldeni az USA-nak, orbán ellentengernagy?
Biztos?
Mert nálad már nem lehet tudni... Mert aki arra képes volt, amire te eddig, az mindenre képes.

Voltál te valaha rendes ember?
Tudod, amikor nem hazudtál, nem csaltál, nem loptál, nem használtál ki másokat, nem voltál egy számító mindent kiforgató gazember... amikor nem voltál istentelen... amikor nem voltál istentelenül bornírt?
Jozefina
Csak belepofázni akar??!! Rossz idők várnak rá!!! A két csajszi a lábaközé fogja szorítani és ott fog kinyúlni!!?? (Clinton és Merkel kinyúvasztja)
kkalman
@Jozefina: tegnap, 10:20 Ebből a kinyuvasztásból nem lehetne egy kis előleget látni?
karma1
@kkalman: Hogy Neked mindig a szorakozason jar az eszed?!...:o)))))
kkalman
@karma1: július 29., 13:31 Ha állandóan dühöngök se lesz jobb semmi. Akkor inkább szórakozok, szórakoztatom magam a sok idióta fidiótán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.