Ha a kormány enged Brüsszelnek, amely ellenőrizetlen migrációt akar rákényszeríteni a magyarokra, meg fog változni az ország – riogatott Orbán elnök kedden az M1 aktuális csatornán.

"Nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk azt a jogot, hogy kizárólag mi, magyarok mondhassuk meg, kikkel akarunk Magyarországon együtt élni" – ismételte meg az orrvérzésig hajtogatott fideszes szlogent.

Szavai szerint a baj most nem annyira a migránsokkal, hanem sokkal inkább Brüsszellel van, amely "ide akar telepíteni hozzánk olyanokat, akikkel mi meg nem akarunk együtt élni". (A valóságban közölték: a befogadásnak szívből kell jönnie, nem lesznek kötelező kvóták)

Orbán szerint Magyarország egy önvédelmi migrációs politikára rendezkedett be, Brüsszelben viszont "kettős mércével mérnek".

Szerinte nem állt volna elő és nem termelődne újra a probléma Európában, ha Görögország az általa aláírt nemzetközi szerződéseknek megfelelően megvédené déli határait.

A miniszterelnök szerint nem is egy migránsválságról, hanem népvándorlásról van szó, ráadásul "ez még csak az előőrs", az igazi nagy nyomás majd akkor nehezedik Európára, amikor "Afrika belsejében is megmozdulnak". – riogatott Orbán.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hörögj csak Viktor, hörögj!
Úgyse lesz meg az 50%, de legalább mindenki gyűlölni fog mindenkit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Az kihagyta a cigánykirály, hogy azokat akiket ideküldenek nekünk még 1x átt kell viszgálni és nem vagyunk kötelezőek befogadni őket ha nem tetszik az átvzsgálás eredménye. Csak hát ezek a tények nem segítik elő a szavazást...
Béla333
Hörögj csak Viktor, hörögj!
Úgyse lesz meg az 50%, de legalább mindenki gyűlölni fog mindenkit!
Csizmás Kond
A helyzet az, hogy a zunióba lépéssel kötelezően elfogadtatták az ipari szemét befogadását...de már nem elégednek meg ezzel a migráncsfölösleget is a nyakunkra akarják sózni.
vadnarancs
Igaza van Orsósnak... Lelkes fideszes aktivisták már szórólapoznak a zulu és bantu törzsek környékén, hogy milyen vonzó hely Magyarország!
bencemacska
"Afrika belsejében is megmozdulnak". – riogatott Orbán.
A múlt héten még Afrikában kerestünk munkaerőt. Az nem meghívás volt, hanem tőrbecsalás, vagy mi van???
Szókrakész
Pedig a szomorú jövőt illetően nagyon igaza van.
De a sok libsibolsi azt se tudja mit csinál.
A saját és gyerekeik jövőjét játsszák most el.
Aztán megint igaz lesz az apák bűneiért fiaik...
lópicigáspár
@Szókrakész: Kihagytad a büdöskommenyistát! :)
bencemacska
@Horizont: Vigyázz, mert M.o az ő hűbérbirtoka, viszi magával, mint felségterületet.
Nem lehet ettől olyan simán megszabadulni!
Perwool
Ha a nemek győznek egy érvényes népszavazáson, akkor az lesz a belemagyarázás a szavazatokba, hogy mi nem ilyen Európát akartunk, eltávolodunk az EU-tól egy orosz-török szövetségi rendszer felé. Ha ezt így kimondanák, ezt nem támogatná az ország.(talán)
Érvényes? nem szavazattal, felhatalmazása lesz Orbánnak az orosz-török kapcsolat szorosabbá tételére. Majd elmondja a szavazás másnapján. Ill, úgy módosítja a tákolmányt, hogy azt tegyen az országgal amit akar.De, akár dönthet úgy is, hogy megszavazza a kvótát, arra való hivatkozással, hogy a kötelező betelepítési kvóta elutasítása olyan hatalmas anyagi megterhelést jelentene az országnak, amit a költségvetés nem bírna ki. Erre kéri és kapja meg a nyájtól a felhatalmazást.
Törökország, Kazahsztán minta állam-:((( Ki volt az első, "európai" külügyminiszter aki a török puccs után rögtön Törökországba utazott???
Egy tolvaj kollégiumi banda garázdálkodik Magyarország felett, egy őrült kommunista fattyúval az élen. Remélem sokan átlátnak ennek a hibbantnak a tervén, és nem kerülünk ki az Unióból.
nemfideszes
@Szókrakész: A gyerekeink jövőjét a csuti éppen most játssza el az orosz és kínai hitelből épülő több száz év alatt sem megtérülő paksi atomerőmű és Belgrád-Budapest vasútvonal beruházásokkal.
A sok "libsibolsi" pedig pontosan tudja, hogy:
1. Már szó sincs kötelező betelepítésről. Az ezzel kapcsolatos tervek csak krízis esetre szóltak volna, ráadásul a tervezet sem jutott tovább az Európai Bizottságnál, így az csak tervezett maradt.
2. A tervezet nem arról szólt, hogy kötelező befogadni a kvóta szerinti menekülteket, csak arról, hogy az ő esetükben az adott ország hivatalai járjanak el a menekült státusz elbírálásában.
3. Az a menekült aki eddig sem akart Magyarországon maradni az ezután sem akar.
Béla333
@Perwool: 17.03
" Remélem sokan átlátnak ennek a hibbantnak a tervén, és nem kerülünk ki az Unióból."

Ennél több kell! Ha át is látjuk az kevés, tenni kell ez ellen! Legközelebb ha jól tudom október 23-án lehet a fotelből felállni és kimenni egy kormányellenes tüntetésre.
Ja? És hozz magaddal még egy embert...
bencemacska
@Perwool: Mi hiába tudjuk ezt, kisebbségben vagyunk ezzel a nagy, megvezetett birkanyájjal szemben.
Én már elfáradtam, nem tudok harcolni. Tiltakozni még tudok, de eredménytelenül.
Rózsika Hatházi
Ennek elmentek otthonról? Meraszongya: az igazi nyomás akkor nehezedik Európára, ha Afrika belsejében is megmozdulnak. Bakker vitya, ki a faxom hirdet Afrikában, hogy 300 ezer euróért vegyen itt letelepedési kötvényt? És, mi van akkor, ha tömegesen megindulnak Magyarországra, mert "családi segítséggel" összekaparták a 300 rongyot? Akkor, mi az apád rongybatekert faxát fogy hablatyolni? A cikk címére visszatérve: orbán a sárga földig lehordta Európát. Szerintem, saját magát hordhatná le, nem a sárga földig, hanem ,még lejjebb vagy 10 méterrel! Ha kérhetném!
Ördögvadász
Amerikai seggnyaló gazemberek! Eladták, kiárusították Európát!
Merkel hol héberül, hol németül (jó kinek két anyanyelve van!) importálja a telepeseket.
Évi egymilliót, hívatalosan. Még egyelőre...majd jönni fognak fegyveres kísérettel.
Béla333
@bencemacska: 17.14
Nem kell harcolni, nem kell egyedül megküzdeni az egész Fidesszel.
Elég csak annyit tenni, amennyi belefér, amennyit bírsz.
Ha nem tudsz fizikailag elmenni egy kormányellenes tüntetésre, akkor küldj magad helyett valakit!
De valamit tenni is kell, nem elég észrevenni a disznóságot!
Mindenkinek a maga szintjén!
Szókrakész
@Horizont: "A jövő már rég el lett játszva, te nem látsz??? "

Köszönhetően a libsibolsiknak.
Szókrakész
@lópicigáspár: Igazad van.

A büdöskommenyisták is.
Szókrakész
@nemfideszes: Ennek fuss neki még egyszer.
Béla333
@Szókrakész: 17.27
Annyira jó lenne egy kicsit tovább látni az orrunk helyénél! Ezt nem az egyik, vagy a másik oldal követte el, hanem az egymást 1994 óta kormányon váltogató összes vezető:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Egymással veszekszünk, közben meg a politikai "elit" röhög a markába!
Ki ismeri? "Oszd meg és uralkodj!"
human
@Ördögvadász: Csak azért nem 1 milliárdot írtál, mert azt már nem tudja az agyad megkülönböztetni az 1 milliótól?
Szókrakész
@Béla333: Én is ezt próbálom bizonygatni, de a libsibolsikat nem lehet megsérteni azzal, hogy rájukolvasod az igazságot.

Örjöngve, birka mód megvezetve orbáncozik az összes, miközben saját pártjaik vezetői ugyanúgy loptak, lopnak, mint a fidesz.
Szókrakész
@human: Bizony nem.
Segítenél, megkérlek.
Törölt felhasználó
Ebbe a migránsozásba fog végleg beleőrülni ez fasz:)
Ördögvadász
A sorosgyuri bűzlő ngo-s szervezeteitől kellene egyszer az országot megtisztítani!
nezelodo
Vasárnapig még kibírjuk, hogy így veri magát, aztán elsunnyog Brüsszelbe a baksisért, aminek egy részét a Nemzeti Gázszerelő , meg a Garancsi felnyalja, a többi megy az államkasszába, az állam meg én vagyok.
libellle
@Ördögvadász: Figyelj, az ördög megszálta a lelkedet, borzasztó lehet. De az már katasztrofa, hogy az agyaddal is azt tesz amit akar és nem az történik amit te szeretnél, ugyanis már nem uralod saját magadat.Ugyhogy ne vadászgass az ördögre mert az benned él.
simmering73
Friss ágyneműt már felhúzták, most éppen szellőztetnek a gumiszobában, hogy a terhelt jól érezze magát Grazban.
Veleda
@Szókrakész: 2008-ban végetért az általad ojjan pokolinak tartott libsibolsi korszak. Baszki 2016-ot írunk már, lépjél már előre egyet. Nagy trauma érhetett, hogy nem tudod kiheverni, de mond csak, tőled mit vettek el??? Csak nem a libáidat?
Veleda
@Szókrakész: 17.28. A munkásőröket is kihagytad, pedig milyen jókat söröztetek együtt:))
Szókrakész
@Veleda: A pufajkám is megvan.
Vasárnap abban megyek templomba.
justhpeter
Már sokat megértem, de még mielőtt meghalok szeretném egy érvénytelen népszavazást követően megnézni a buzgó orbanisták orcáját, amikor közlik velük, hogy nekik kell kifizetni az elba... népszavazás költségét.
Veleda
@Szókrakész: 18.49. Csinos leszel, rajtad lesz a szeme minden öregasszonynak. Nedves lesz rajtuk a tundra bugyi:))
Szókrakész
@justhpeter: Pont ezt akartam én is írni.

Az a tízenakárhány milliárd mehetett volna egészségügyre is.
Szókrakész
@Veleda: Megpödröm a bajszom, összecsapom a munkásőrcsizmát, felcsapom a kucsmát és Rákosi kori munkásdalokra táncolok.
tothjani
Brüsszel egy város, ahol az általunk delegált Fideszes EU képviselők is döntenek az EU dolgairól!!
Ha nem úgy döntenek vagy egyszerűen lusták az ország érdekében lobbizni akkor MONDJANAK LE!!!
Veleda
@Szókrakész: jó lesz, de a munkásőr egyleteket a Kádár korszakban mozgósították, 5 tonnás csepel gépkocsival mentek gyakorlatozni. Szerintem a Vörös Csepelt énekeljed:))
vonotok
Érlelődik az új ellenség kép. 3-án már Brüsszel a fő ellenség.
Ez egy eszement elmebeteg.
rosalinda57
A hülyesége határtalan. Ha egyszer nincs kötelező betelepítés, akkor talán haza kellene mennie, de örökre.
human
@vonotok: Brüsszel, norvégok, Soros, Clintonék, rokkantak, nyuggerek, diákok, csak néhány az aktuális ellenségek listájáról.
wagabund
Brüsszel..."ide akar telepíteni hozzánk olyanokat, akikkel mi meg nem akarunk együtt élni"...

...meg Brüsszel sem...
...azt észre kellene venni, hogy brüsszel velünk úgy bánik, mintha egy szaros balkáni ország lennénk...levakarhatatlanul próbálják felmutatni azt az egyre halványuló árvalányhajas karácsonyi képet, hogy a belgák(is) a (nagyon)művelt nyugat...tehát a magyaroknak coki...

vasárnap elválik a szar a májtól...

...aztán vagy építhetjük a mecseteket, vagy merkel-brüsszel megeheti amit főzött...
kakaósbögre
az én véleményem akkor is hogy inkább egy szír mint egy fideszes.a szírekből 1:100000 a gonosztevők aránya,fideszeknél ez az arány 1:1.
Zeta
Mi van a Liszaboni, a Dublini szerződések aláírásával. Hol van , mikor a miniszterelnöki egyeztetés van Brüsszelben, mint döntés hozó! Mért írta alá februárban a kvótát? Ja nem lesz kötelező kvóta, mert Peti ,a külügyér is elismerte. Ez a hívek , a hiszékenyek ébren tartására van! Figyelem elterelés, az igazi problémákról, van belőle, bőven.
Borsodi
@kakaósbögre: 100 menekült nem tenne annyi kárt az országnak,mint egy fidesz politikus.
Magyarországon jól élnek az emberek.170 800 forintot keres az átlag magyar

Index
2016.09.20. 09:33
5,1 százalékkal 256 900 forintra nőtt 2016 júliusában az egy évvel korábbi állapothoz képest a bruttó átlagkereset. A növekedésre a minimálbér és a garantált bérminimum 5,7 százalékos emelése, a fegyveres testületek illetményemelése és a szociális területen dolgozók részére kifizetett kiegészítő pótlék is hatással volt a KSH szerint.

Az év első hét hónapjában a nettó keresetek emelkedése – az egyszázalékos szja-csökkentés miatt – a bruttó bér átlagát meghaladó mértékű, 7,5 százalék volt. Nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset családi kedvezmény nélkül 170 800 forint volt. Időközben ráadásul a fogyasztói árak alig, mindössze 0,1 százalékkal nőttek, így a reálkereset 7,4 százalékkal emelkedett.

2016 első hét hónapjában az átlagos bruttó a pénzügyi, biztosítási tevékenység gazdasági ágban volt a legmagasabb (526 200 forint), a humán-egészségügyi, szociális ellátás területén a legalacsonyabb (149 400 forint).

index.hu/gazdasag/2016/09/20/170_800_forintot_keres_az_atlagmagyar/

www.youtube.com/watch?v=kp6czPe-vKc
karma1
@Ördögvadász: Mielott meg egy adagot "sorosgyurizol", vedd figyelembe, hogy az o penze sem budos, mert most eppen azzal tamogatja ezt a mocskos rezsimet
magyarnarancs.hu/belpol/a-penze-bezzeg-kell-orban-embere-epiti-soros-gyorgy-egyetemet-100931
Desischado
A csuti rém arra kiváncsi, hányan vannak mellette. Ha elegen, akkor lehet előrehozott választást tartani, ami épp kitartana 2020-ig. Akkor zárul el az Uniós pénzcsap, utána lelépnek. Az ország meg itt marad a sz@rban! És amíg a migránsozás folyik, addig sem foglalkozik a jó nép a rengeteg mutyival, rablással, meg a többi mocskos üggyel. Ki van ez találva!
Apatszerek
Sok butuska okosakat ír gondolja azt, hogy most ő minden információnak birtokosa, fel sem merül gondolatmenetében, hogy a valóságos érdek eldugva van az EU brüsszeli központjában.
Fejletlen országok fejlődése gondolkozásban megelőzte a fejlett országok haszon gondolkodását, most kapkodva igyekeznek megtépázott egyedüliségüket mindenek felé emelni, akaratuk érvényesítése érdekének megfelelően. A haszonelvűség csak az ő elgondolásukkal érvényesülhet, mások csak az általuk meghagyott morzsákon osztozkodhatnak, részesülhetnek amiért hálát várnak a fejlődőktől. AZ elégedetlenkedők felismerve háttérszerepüket nem engednek az erőszakos lopakodó érdeknek.
Veleda
@Apatszerek: 10.01 Jó-jó, de most írd le úgy, hogy meg is értsük, mit akarsz mondani.
Nehezebb vagy, mint a közgazdaságtan tanárom, 3 kávé kellett, hogy ne aludjunk el az óráin.
Végül is: kik azok a lopakodók?
namihami
Szóljon már valamelyik csicska neki, hogy azok pénzét lopja, akiket annyira gyaláz.
Addig b@sztatja őket, amíg elzárják a pénzcsapot és nem tud a család és rokonság a sok lábára ráállni.
Apatszerek
@Veleda: 13:58 - ra a sötétség feloldásához legalább hat dupla Afríkána kávé szükségeltetik mert A Tchibo Family élinkítő íz& márkáns aromát biztosít de a kávé pörkölését nem közvetíti.
Az EU Brüsszeli törvényhozói lopakodó stílusban hoznak döntéseket mely politikai színezetet takarva nemzetállamok jogköréből egyre nagyobb szeleteket hasít felhatalmazza magát hogy ezt megtehesse, mert a 27 állam nem érzékeli nemzeti jogkörének egyre nagyobb feladását az EU akaratának teljesítéséhez:, az EU Érdekeket hangsúlyozva. Ezt érzékelte és figyelmeztette Anglia, hogy ha továbbra is folytatja a Nemzet Államok jogkörét, szuverenitását, lopakodói magatartásával, kénytelen lesz nemzetérdekének védelméért kilépni az EU - ból... Meg is tette. : De tudatom veled, hogy nem vagyok tanár, pláne nem Közgázos akik csak a pénz elköltését tartják nyilván, a munka értékét nem tudják felfogni!
Béla333
"Brüsszelnek mindemellett nagyon világos az álláspontja, miszerint a közösségi jog alkalmazása nem “fakultatív”, a tagországoknak jogi kötelességük végrehajtani a meghozott európai tanácsi határozatokat – közölte az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja.
Kijelentette, a bizottság továbbra is ragaszkodni fog az értékalapú politikához,
ezen értékek némelyike pedig jogi kötelezettségeket is jelent, amelyeket minden tagállamnak tiszteletben kell tartania."
24.hu/kozelet/2016/09/28/brusszel-uzent-a-nepszavazas-elott-a-kozossegi-jog-alkalmazasa-nem-fakultativ/

Milyen érdekes, hogy pontosan azt mondja, amit itt és az országban sokan mások:
Nem lehet csemegézni az Uniós döntésekben! Az a döntés tetszik, a másik nem, ezért erről népszavazást tartok? Ilyen nincs!
Küzdeni O.V.-is egy helyen küzdhet: az Unió illetékes szerveinél, bennünket meg jobb lenne, ha a hülyeségeivel békén hagyna!
Apatszerek
@Béla333: Ezt hívják álcázott közösségi jognak...Az EU tagjai amit lopakodó módon az EU törvénybe bele magyaráz tetszés szerint a Brüsszeli bürokraták és képviselői, jobban tennék ha nem lopkodnák a nemzetek szuverén jogait, Anglia megelégelte a brüsszeli megmondók tevékenységét hogy mi jó nekik:, ˘ az lesz jó Angliának is. Sokan nem értették meg a mai napig, hogy nem jó az:, amit ahogyan Brüsszel bürokratái megszokásból nyomnának le a tagországok torkán, mert az csak bürokratáknak jó, de nemzeteknek nem... Nem csemege amit ezek csinálnak, hanem ki szemezése a jónak, a rossz meg marad a nemzetállamokban
Apatszerek
,,Tanulják meg utálattal kezelni az EU migránskvótát! - üzente Juncker a "kelet-európaiaknak"
Forrás formális info
kukac50
Ha betelepítenek az jó mert azoknak járó juttatástól kevesebbet nem kaphatnak a Magyarok sem. Nem lesz a minimálnyugdíj 28500 forint hanem 60- 70 ezer forint ahogy az unió megszabja.akkor kevesebbet lophattok. Minden ember után most is kap a kormány 10 ezer forintot minden hónapban a kisbabától az idősekig. Hova lesz az a pénz? Hozzám nem jut el.
sentinel216
Ha csuti harci egérnek lenne kétszázezres hadserege, neki menne az Uniónak. mint Horthy a Don-kanyarnak. Ettől minden kitelik.
Béla333
@sentinel216: 13.42
CÖF? Nagy szám lenne!
Veleda
@Apatszerek: 17.10 Azért lásd be, hogy tanárnak véltelek, nem rossz minősítés:))
Csodálkozó
Valódi 100 %-os, feketeöves, 24 karátos IDIÓTA!
solidedge
A német GDP két és félszerese a magyarnak. Ha majd a miénk lesz magasabb talán akkor lehetne kioktatóbb a magyar vélemény. Tehát érzésem szerint soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.