Rácsapta az anyukára az ajtót egy trolibusz-sofőr Budapesten, a kisbaba viszont lent maradt a megállóban egy idegennel. A sofőr csak a következő megállóban rakta ki a fiatal anyukát, hiába szólt a troli utazóközönsége, hogy álljon meg.

A Hősök terénél akart leszállni a troliról a fiatal anyuka az öt hónapos kisfiával, a babakocsit azonban egyedül nem tudta levenni, így egy nő segített neki – olvasható a Bors cikkében.

A trolibusz vezetője először a babakocsira csukta rá az ajtót, az utazóközönség már ekkor szólt neki, hogy figyeljen jobban, majd mikor a babakocsi már a trolin kívül volt, a sofőr zárta az ajtókat és indított – az anyuka viszont még a járművön tartózkodott.

A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó

- mondta el a lapnak az anyuka, aki hiába szaladt oda a sofőrhöz, az rá se hederített. 

A Benivel maradt asszony hangosan kopogott, a többi utas is kiabált, de még ez sem érdekelte, egyből a gázra lépett. Miután számon kértem, hogy mit művel, ezt a választ kaptam: „Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!”

A fiatal édesanya végül a Benczúr utcánál tudott leszállni, szerencsére a babakocsi levételénél segítő nő ott maradt az előző megállóban a csecsemővel.

Az édesanya egyből bejelentést tett a BKK-nál az esetről, ahonnan azt a választ kapta, hogy 30 napos határidővel foglalkoznak az üggyel.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Lehetséges, hogy csecsemőkorodban veled is szabálytalanul közlekedtek? Csak, érted nem szállt le anyukád a következő megállóban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Értem én, hogy valakinek rossz napja van, de ilyen lelki állapotban, hogy vállalhat felelősséget az utasaiért és a többi közlekedőért? Nem oda való, hibátlan helye volna az irattárban egy külön szobában egyedül! Barom!!
wagabund
@papa.49: nemcsak az ilyen ember nem való tömegközlekedésben sofőrnek, hanem a bkv, vagy mijalófasz helyszínelői sem...azok aztán végképp nem álltak a helyzet magaslatán...ezt még ott frissiben kellett volna jegyzőkönyvezni..
ha ez velem történik, akkor biztos, hogy rendőrt hívok..

de itt a kocsmában inkább csak szidtuk a gyökereket..és bevettünk két felest nyugtatónak.
papa.49
@wagabund: A felesek egészségetekre... A bkv. meg mint mindig most se az utazókért van, persze tudom sofőr hiány van de talán a sofőrök fizetését kellett volna emelni nem a vezérig. tóét!!!
1magyar
A szülő helyében feljelenteném fizikai,lelki kártérítést kérve! A sofőr fizessen és takarodjon!
emerencia
@lópicigáspár: A sofőrmunka sem éppen leányálom de ennek az embernek inkább egy forgalmas raktárban a helye, távol az utasoktól, ügyfelektől, vásárlóktól. Olyan nem huszonegyedik századi raktárban, hol a magas polcokról úgy veszik le a különféle súlyú és méretű tárgyakat a dolgozók ahogy tudják de előtte még meg kell keresni, hogy vajon hol található a keresett áru, alapanyag, stb.. Ja, mindezt 12 órában, szék nélkül, a lehető legsilányabb minőségű acélcipőben, állandó sürgető, durva hangnemű vezetői felügyelet mellett még a trolibusz-sofőröknél is kevesebb fizetésért. Csak két hetet kívánok neki balesetmentesen. Utána olyan utasorientált lesz a trolin, hogy öröm nézni.
Csizmás Kond
...valaki gondolt már arra hogy milyen körülmények között szabadna babakocsival trolizni ?
Amit a sofőr csinált az szabálytalanság, de az anyuka sem helyesen a körülményeknek megfelelően utazott...és mi lett volna ha tíz babakocsis száll fel..le...???
Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor addig vár, míg be nem fejezik a leszállást. Nem szabálytalan volt, hanem elképesztően felelőtlen. Vérlázító amit ez a kretén geci tett. Az apa helyében felkeresném, és félholtra rugdosnám ezt az embertelen, buta, aljas férget. Ez a minimum!!!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...most sem érted a lényeget...a babakocsi esetleg balasetet okozhat másoknak is...
...pl távolsági buszokra babakocsival fel sem engednek...
Aki Én
@Csizmás Kond: Te nem érted. Ehhez semmi köze, az egyébként joggal és szabályosan közlekedő babkocsinak.
Egy elmebeteg elszakított egy anyukát a babájától. Minimum kiskorú veszélyeztetése, de egy jó ügyvéd még bűncselekményt is kihozhatna ebből. Felfogod te egyáltalán mit tett ez az idióta sofőr? A város közepén egy csecsemő maradt egyedül, az anyjától távol, és mikor jelezték neki, még fenyegetőzött is. Ez nem ember, ez egy közveszélyes állat, akit el kéne tiltani örökre. Ez nem emberek közé való.
Nem egy részeg bandával tette, hanem egy babával!!!
És még őket hibáztatod? Te ugyan olyan beteg fasz vagy mint a sofőr.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ne örjöngj mert nem hat meg...nem a sofőrt pártolom, sőt nagyon is hibásnak tartom viszont szélesebb látókörben próbálom áttekinteni amit te a berögződött bunkósságodtól nem látsz.
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Lehetséges, hogy csecsemőkorodban veled is szabálytalanul közlekedtek? Csak, érted nem szállt le anyukád a következő megállóban.
Aki Én
@Csizmás Kond: Régóta tudjuk, hogy nem vagy egy IQ bajnok. De miért jó neked, hogy percenként elénk tárod...?
Nemezis
Valami nem kerek. Ha ketten fogták lefelé a kocsit, hogy maradhatott fent, a kocsi meg lent.
eszegfu
Tulajdonképpen a BKK 56 oldalas üzletszabályzatában nincs szabályozva, hogy tilos babakocsival felszállni a tömegközlekedési jármüvekre. Sőt az is látható, hogy a jármüveken kimondottan a babakocsik számára helyet jelöltek ki, és létezik kisgyermekes bérlet is a szülési szabadságon, GYES-en, GYED-en levő kismamák számára, tehát semmi sem utal a tiltásra. Ha mégis tilos lenne, akkor a jármü vezetőjének már a felszállás pillanatában fel kellene hivnia az utas figyelmét, hogy nem szállhat fel babakocsival. Véleményem szerint sem a kismama, sem a vezető nem szabálytalankodott... "csak" ez utóbbi, enyhén szólva, maximálisan felelőtlen volt!! Tudom, hogy ez igen stresszes munka, de ha nem birja, akkor abba kellene hagyni...mindenki jobban járna.
szép új világ
@Csizmás Kond: A magad fajta már a másodikra rácsukná az ajtót. A normális megvárja, míg mind le- vagy felszáll. Elvégre nem szívességből visz a BKV, hanem némi ellenszolgáltatásáért!
@Rózsika Hatházi: Még jó, hogy nem szállt le, Örült, hogy megszabadult tőle.
Humí
@Nemezis: @Nemezis: Az van a cikkben, hogy egy hölgy alul fogta a babakocsit, az anyuka pedig felül. Ilyenkor mindig úgy célszerű leszállni, hogy a babakocsi egyből eltolható legyen a járműtől. Azaz a fent lévő anyukának a babakocsi tolókarját kellett fognia, majd ahhoz, hogy leszálljon ő is, el kellett engednie a kocsit, hiszen senki nem fejjel előre hajolva lép le egy járműről. Nyilván ekkor csukta be a sofőr az ajtót. Nincs ebben semmi ami ne lenne kerek.
A sofőr viselkedése simán belefér a kiskorú veszélyeztetése jogi kategóriába. No meg egy emberségből nulla osztályzatot is megérdemel.
snowshoe
@eszegfu: azt próbálták volna meg annak idején, hogy leszállítanak a buszról, babakocsival együtt :@ Figyelmébe ajánlottam volna egy másfél kilométeres sétát az illetőnek ( és a jó édes anyukájának) hegynek fölfelé egy 10 kilós gyereket plusz a kocsit tolva. Az viszont elgondolkodtató, hogy ikerkocsit toló szülőt soha nem látok buszon, lehet, hogy lezavarják őket a roppant empatikus sofőrök?
eszegfu
@snowshoe: Érdekes, hogy a távolsági buszokon "ha zavarja az utasokat", vagyis, ha sokan vannak, akkor a buszvezető megkérheti az anyukát, hogy csukja össze a kocsit és a babát az ölében tartva utazzon. U.akkor én még nem tapasztaltam, hogy a sofőr szólt volna valakinek is: tul nagy a személyi poggyásza (mint, amit az utazási feltételekben rögzitettek) és ezért nem szállhat fel. Szerintem az ikres szülők nem is vállalkoznak tömegközlekedési jármüre felszállni, mert ha egymás melletti a 2 ülés, akkor az ajtóban már elakad, ha pedig egymás mögött van, akkor talán meg tul hosszu, ill. mindkét esetben talán nem is 2 emberes a sulya miatt.
Csizmás Kond
@Rózsika Hatházi: ...nektek ez a társalgási intelligenciátok...
a troli pedig nem babakocsis utasszállító...
Csizmás Kond
@Aki Én: ...lökött vagy ...erőszakosan lökött.
...azért nem tudsz soha semmit elfogadni ami nem egyezik a te nézeteiddel mert korlátolt a felfogásod...de ez látszik az avatarodon is.
quadrocopter
Nem elég, hogy a troli nem arra megy, amerre akar, hanem még egy über primkó, nullajózsi vadbarom ül a volán mögött!
Csizmás Kond
@szép új világ: ...a magamfajta nem tol babakocsit a trolira...
...amennyi eszed van a repülőre is feltolnád...
vandarics
@Csizmás Kond: Van gyereked köcsög? Csináljak egyet az asszonynak? És még másnak korlátolt a felfogása... gyökér!
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Rosszat írtam talán? Csak nem megbántottalak? Mea culpa, mea maxima culpa! Meséld már el nagytudású, hogy hogyan kell babakocsis csecsemőt a bkv-n utaztatni! A magadfajta nem tol babakocsit a trolira. Naná, hogy nem! A magadfajta rákötné a vonóhorogra.
egyvandor
Van vezetőnk aki példát mutat az ilyen esetekre.
Ha erélyesebben lépett volna fel az anyuka elvitte volna Lovasberényig
idppp
@Csizmás Kond: Maga elképesztően szemét, romlott gondolkodású, mocskos állat! Hogy lehet valaki ekkora barom? Mindenki jobban járt volna, ha az anyja inkább lenyeli! Rohadjon meg az ilyen f@sz, érzelem nélküli bunkó, maga biztosan a falu bolondja!
egyvandor
@Rózsika Hatházi: Oadát így szocializálódott. Már rég átjött de nem könnyű a beilleszkedés.
Csizmás Kond
@Rózsika Hatházi: ...dugulj el Rózsi !
A babakocsi már magába egy szólító eszköz amit nem illik tömegközlekedési járműre felrakni és nemcsak trolira hanem metróra sem és buszra sem... Annak van kereke és a nevében is benne van a kocsi tehát ha nem önjáró akkor tolni kell nem troliztatni...érted Rózsi ?
Csizmás Kond
@idppp: egy újabb dilibogyó...honnan a picsából szabadultok ilyen tömegesen ?
idppp
@Csizmás Kond: Akinek kisbabája van az csak a lakásának 100 m-es körzetében közlekedhet? Hol él maga, látott már egyáltalán tömegközlekedési járművet, tahókám? Tudja, azokat úgy alakították ki, hogy 2 gyerekkocsi is felférjen rájuk egyszerre, ill. az anyukának is rendelkezésre áll lehajtható ülés, maga szarjankó! A kocsi nem egyenlő a szekérrel! Maga csak azt ismeri, ugye nem tévedtem, büdös bogár? Maga biztosan egy alomból származik a sofőrrel, talán a testvére, hogy ilyen elvtelenül kiáll mellette, világ marhája! Csinálj kistestvért anyádnak, meglátod milyen érdekes lesz vele a közlekedés babakocsiban, járművek nélkül, idióta!
terlasz
@Csizmás Kond: Te most egyszerű troll vagy, esetleg ennyire idióta? Egyik sem pozitív tulajdonság. Ne várd, hogy lesz ember, aki egyetért veled.
aremy
@vandarics: azért bátor vagy mert ha ez a kond ilyen milyen lehet anyu.
lampa laz
A trolikon nincs visszapillantóükör se kint, se bent? Mert, ha ránézett volna a sofőrnek nevezett lény, látja mi történik a leszállásnál. Sajna tapasztalat, mert engem is odacsípett az unokámmal babakocsistól a marhája és ő sértődött meg, mert szólni mertem.
Naponta tömegközlekedem és látom, h milyen elképesztően viselkednek a sofőrök. Ha rajtuk múlna nem lenne kihasználva ez a szolgáltatás, pedig belőlünk élnek.
picike1
a kocsikákat le kell tiltani és vigye ölben a gyereket én sem nézem jó szemmel a gyerekkocsikat illetve babakocsikat tömegközlekedésben
Aki Én
@Csizmás Kond: Ezeket a baromságokat te írtad:
,,a troli pedig nem babakocsis utasszállító"
,,A babakocsi már magába egy szólító eszköz amit nem illik tömegközlekedési járműre felrakni és nemcsak trolira hanem metróra sem és buszra sem... Annak van kereke és a nevében is benne van a kocsi tehát ha nem önjáró akkor tolni kell nem troliztatni...érted Rózsi ?"
Te érted is amit itt megint összehordasz? Te baszki egy akkora kretén geci vagy baszod, hogy el sem hinném ha valaki mesélné. Ilyen egy ostoba faszt hogy nem vet ki magából az univerzum? Ennyire nem lehet buta valaki. Babakocsi nem szállhat tömegközlekedési eszközre??? Mi vaaaaan?
Ne ez a te fajtád kretén. Szépen ábrázolod!!!
...hihetetlen baszki, hihetetlen...
Aki Én
@picike1: ,,a kocsikákat le kell tiltani és vigye ölben a gyereket én sem nézem jó szemmel a gyerekkocsikat illetve babakocsikat tömegközlekedésben"
MI VAN??? Ez komoly???
coni
@picike1: 'én sem nézem jó szemmel a gyerekkocsikat illetve babakocsikat tömegközlekedésben"

Hány gyereked van? Próbáltál már úgy bevásárolni, hivatalos ügyet intézni 1 esetleg 2 kisgyerekkel, hogy egész úton ölbe vitted,?? Nem mindenkire igaz a 4 szoba, nyolc kerék, sajnos...De még a nagyi se.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...ja, és nézel híreket. Valóban bűncselekmény is lehet, amit a sofőr elkövetett. A kivételeddel egy ország forr az eset miatt.
picike1
tegnap fölszáll két gyerek egy -egy kicsi ba az ölében körülötte egy bab kocsi benne is a baba és négy felnőtt körütte de ők náluk egy baba se a felnőtteknél a babák a gyerekek kezében olyan 10 évesek a gyerekek .szóval gyerekekre biznak gyerekeket én elször azt hittem nem igazi tehát játék babák de nem él picik babák . kérdem én akkor mire jók a babkocsik fegyelem elterelésnek . lehet vigan lopni mig a felnőtt elájul attól hogy gyerekekre biznak gyerekeket . pont. élelmiszerbolt tilos a bab kocsik villamos tilos a bab kocsi igy legyen pasz . köszönöm de én magam is rettegtem az ülésen már hogy mi lesz már ...!!!
picike1
Javitás : Bab =Baba
fegyelem = figyelem
bocsánat elirja a gép a betüimet néhol ha gyengén nyomom
picike1
elindul apraja falva lopni rabolni ennyi a babkocsikkal hogy pontositsak !!!
dr. prédikátor
Jobban jártunk volna ha annak idején a girhes apja a faszára húzta volna a gumit ,nem a sétabotjára!!!
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Ostoba vagy! A kerekesszéknek is van kereke, mégsem tiltják ki a bkv alacsony padlójú járatairól. Egyébként, a villamoson is, meg a metrón is van kialakítva hely babakocsinak, meg kerekesszéknek is. Akkor, ki is dugulhatna el?
Aki Én
@picike1: 09:51 És ennek mi köze a fenti esethez???
picike1
@Aki Én: semmi meséltem az igaz esetet!
aremy
@coni: lehet hogy a jó édesannya őt sem rakta fel a buszra csak futtatta utána ezért ez a hozzá állás!
Csizmás Kond
@idppp: ...ne haragudj de fogalmam sincs minek nevezzelek...szóval láttam tömegközlekedési eszközt és azt is tudom hogy ha valaki babakocsit tol fel rá akkor a másik akár talicskát is feltolhat...miért is ne...főleg ha abban éppen ilyen idióták vannak benne mit te.
Csizmás Kond
@terlasz:...nézd, én mindig hajlandó voltam bármilyen felfogású emberrel szóba állni, vitázni sőt, de ne emlegess embereket amíg te nem tudod felfogni annak az értelmét.
...itt csak néhány napirendszerességgel nevetváltoztató faszkalap kötözködik velem nem az emberek...
Csizmás Kond
@Rózsika Hatházi: ...a taligának is van kereke...és a betonkeverőnek is...szerintem neked is.
r2d2
@1magyar: Kiskorú veszélyeztetése indirekt módon...
Dr plágium
@Csizmás Kond: Az új buszokon, villamosokon, trolibuszokon kijelölt helye van a babakocsiknak. Láttam már olyat hogy 3 babakocsi is volt egyszerre a trolin, együtt szálltak fel és le is. Nem volt semmi probléma, a vezető türelmesen megvárta amíg biztonsággal leszálltak.
elnyomott
Sajnos, ebben az országban lassan már a többség ilyen lesz.
Talán a kétharmad igazzá is válik...
silber13
@Csizmás Kond: De ez nem távolsági busz volt, hanem városban közlekedő troli!
Csizmás Kond
@silber13: ...most magyarázzam el neked is ?
Mobil123
Megérné megvárni a műszak véget a végállomáson és elvenni e kedvét az ilyen hülyének hogy mégegyszer buszt, trolit... vezessen.

Egyébként nagyon jót vigyorogtam egyesek elmebeteg tanyasi megnyikkanásán.
silber13
@Csizmás Kond: Légyszi, légyszi!:-)))
Dr plágium
@Csizmás Kond: nagyon cinikus vagy. Ha veled történik ez mit tennél ?
Csizmás Kond
@Dr plágium: ...nem vagyok túlzottan cinikus csak itt összecsaptak a kedélyek.
Vannak szabályok és azokat illik betartani mindenkinek. Ilyen a babakocsis utazás vagy a kutyás utazás stb. Legtöbbször épp az háborodik fel akit az egészsége, épsége érdekében figyelmeztetnek...ilyenek az emberek.
micfild
@idppp: nyugi.. a csizmás csak egy fidesznyik.. és ezzel mindent elmondtam.
Mobil123
@vandarics: ugye nem volt komoly ez a szaporodásra felhívás? Ez is sok.
karma1
@Nemezis: Hidd el, kerek a tortenet. Szamtalanszor szalltam le es fol buszra, trolira a varos kozepen, ahol laktam. Viszont ez az eset nem errol szol. A sofor KETSZER b@szta ra az ajtot a holgyre, eloszor az utasok sivalgasara kinyitotta, de masodszor mar megtehette, hogy nagyon gyorsan racsukja ujra az ajtot. Amikor leadsz egy gyerekkocsit, akkor a sulypontodon tul hajolsz sokkal melyebbre, mint szabadna normalis esetben. Mire te magad akarsz leszallni, ahhoz elobb vissza kell nyerni az egyensulyodat, tehat felegyenesedni, es lelepni 2 lepcsot. Kar, hogy videot nem latni rola, de en el tudom kepzelni, hogy a sofor volt extra bunko. 37 evvel ezelott ilyen nem fordulhatott elo, pedig zsufoltsag mar akkor is volt. Sehol nincs tiltva a BKV szabalyai szerint, hogy babakocsival nem lehet felszallni a jarmuveikre. Ezzel egyszeruen lehetetlenne tennek peldaul egy kismamanak az orvoshoz valo eljutast. Ne b@ssza mar meg a jonep ezt a BKV-t, hogy meg azt is meghatarozza, hogy egyaltalan kik hasznalhatjak a tetves jarmiveiket?
karma1
@Rózsika Hatházi: Ennek megint nem muxik rendesen a forditogepe...:o))) A "szallitot" "szolito"-nak irja... Nincs ez Magyarorszagon, Csikbol irogat, a falu vegerol, ahol egy lovasszeker sincs, a tavolsagi busz is elkeruli, a trolirol azt se tudja, hogy mi. Jobban tud mindent, nekem olyan uzletrol magyarazott baromsagokat, hogy az nincs, mert ugy egy uzlet nem mukodik, amiben en naponta vasarolok, mert jo, praktikus es olcsobb mint a tobbi. Beledumalna ez a gyereket is a hasadba, csak allj meg egy pillanatra. Nem kell etetni a trollt, ugy hulye, ahogy van.
karma1
@vandarics: elhiszem, hogy jo srac vagy, de kepzeld el azt a not, aki egy ilyenhez hozzamegy...:o)))) Inkabb pazarold masra az ertekes municiodat...:o))))
Kristaal
Anno évekkel ezelőtt egyszer rázárta a babakocsis lányomra is az ajtót a mi kis városunk egyik buszsofőrje. Sportkocsiban volt, még szerencse, hogy a kis kezei az ölében voltak, és nem tört el. A húgommal vettük le a babakocsit, egyikünk leért, a másikunk fenn köztünk a babakocsi, és rázárta. Az egész busz kiabált a sofőrnek, aztán vissza kinyitotta az ajtót. Sikerült leszállnunk. Ijedtségen kívül nem lett nagyobb baj. Szerencsére. Az a baba már 28 éves. Már rég nincs az a hülye sofőr.
karma1
@picike1: Menj a francba az okorsegeiddel, picike, ez mar sok a baromsagbol! Ha valaki egy kulso keruletben lakik, ahol egy orvosi rendelo van, hogyan vigye be a gyereket az orvoshoz? te talan tudsz egy 20 kilos beteg gyereket cipelni magaddal? Miert mutatod meg hulyebbnek magad, mint amekkora vagy?
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: tegnap 16:15. Az a baj, hogy neked csak egy rossz kereked van, de az hajtja a többit is.
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ...ugylátszik nincs vélemény...:))
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Nincs! Nekem meg van a sajátom, de kíváncsi lettem volna másokéra is. :))
picike1
@karma1: csak a családod a huje és te
Aki Én
@lópicigáspár: Soha egyetlen esetben nem ismerték el a hibájukat azonnal. Ezeket az anya azóta cáfolta, részben megindokolta, és kikérték a térfigyelők felvételeit.
Már ott sántít az eset, hogy a BKK elismerte, hogy rácsukták a babakocsira az ajtót. Ha a másik nő esetleg ismerős, akkor az anyát be kell zárni a buszba? ...
A többit később.
lópicigáspár
@Aki Én: 7 kamera tán csak nem hazudik, ámbár szívesen megnézném és úgy lenne kerek a dolog.
Aki Én
@lópicigáspár: a kamerák biztos nem...
karma1
@lópicigáspár: Ne haragudj, most az egyszer nem ertunk egyet... Mar parszor mondtam, hogy amikor egy megalloban lattam babakocsis kismamat vagy nagymamat, mar joval a busz megerkezese elott pruntyogtem a babanak, - mert szeretem a kicsiket -, es mindig megnyugtattam a mamat, hogy segitek feltenni a buszra a babkocsit. TEHAT MINDIG BESZELGETTEM A MAMAVAL, de ettol meg a nevet sem kellett tudnom, vagy regota ismernem ot. (Egyebkent halvanylila fingom nincs arrol, hogy a BKV mibol tudja megitelni az utasok kapcsolatat, hovatartozasat, rokoni viszonyat egy videobol?
A masik: miert nem mondhatta a sofor azt, amit mondott?
Ha pedig nem tortent meg ez az egesz eset, akkor szerinted miert ment azonnal az anyuka jelenteni az esetet?
Miert nem publikus a video? Meg a Terez koruti robbanto eseteben is kozzetettek... Most is kozze tehetnek azzal, hogy keresik az ugy tanuit?
Ez egy eleg komoly eset, mert a sofor arroganciaja miatt nem biztos, hogy megmaradhatna az allasaban. Miert is nem akarjak ezt tisztazni a BKV-nal?
Nekem errol boven van tapasztalatom, szemelyes, mert egy olyan utcaban laktam pont akkor, mnikor a lanyom megszuletett, ahol troli jart az utcan, es ez volt az a jarmu, amivel az orvoshoz eljutottunk. Probalta volna azt mondani a trolivezeto, hogy nem szallhatok fol a gyerekkel az 5 megallora levo rendelobe menet... Leszedtem volna a fejit... De ilyen meg veletlenul sem fordult elo!
karma1
@picike1: Legalabb ezt az egy mondatot irtad volna le helyesen: huje = hulye... De meg erre is keptelen vagy...
picike1
@karma1: 2010. jan. 8. - én maradok a hüjénél az, amit a hülyéről ír a szótár, nem tetszik :) A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos ...
karma1
@picike1: HAhaha. ez tetszett!...:o))))
lópicigáspár
@karma1: Na most konkrétan miben nem értesz velem egyet!? :))) Mert feltettem egy kérdést? Meg sem osztottam a véleményem, csak a legelső hozzászólásommal. :))))
karma1
@lópicigáspár: Van egy olyan erzesem, hogy a 7 kamera az EGESZ trolit fedi le, vagyis pl. nalunk is volt az uzletben kb. 50 db kamera, abbol viszont csak 4-4 mutatta a penztarakat. a tobbi a bolt tobbi reszet. Vagyis nem hiszem, hogy mind a 7 kamera ezt az egy ajtot mutatta volna. Meg mindig kivancsi vagyok arra, hogy a kulso terfigyelokamera mibol tudja megallapitani a rokoni fokozatot, vagy eppen a baratit. EGyebkent ha en segitettem volna le a holgyet, es en maradtam ott volna a picivel, akkor en is megvartam volna a gyerek mamajat, de en azonnal rendort hivtam volna mobilon. (Mondjuk akkor is, ha rokon vagyok, mert ezt a vezeto SEMMIKOR se tehette volna meg, ha a rokona vagyok a kismamanak , ha nem.)
karma1
@lópicigáspár: NA tessek, hulye vagyok, igazad van! Hat persze, nem kulonbozik a velemenyunk, mert ha tenyleg van felvetel, akkor arra en is kivancsi volnek, mint Te,... (Basszus, megartott az a keves napfeny, ami ma meg volt...:o)))
lópicigáspár
@karma1: Na kezdjük elölről! Konkrétan most miben nem értesz velem egyet? :)))))
karma1
@lópicigáspár: Nyuszika, olvasd el a 07.53-as utolso zarojeles mondatat, es rajossz, hogy en vagyok a hulye, es EGYETERTEK Veled, mert ujraolvastam a hsz-edet...
Hiaba, agyamra ment ma az indian nyar...:o)))))
lópicigáspár
@karma1: Azt azért írtam, mert akkor még nem jelent meg az utolsó zárójelesed nálam. :)))
karma1
@lópicigáspár: Szerencsedre en is ...:o))))))) Ja, meg egy megoldas: elszaladtam volna a picivel, mert unokahianyban szenvedek...:o)))) (Na, ez se komoly am, dehogy,...Nem szaladtam volna el vele,...:o)))

Miert nem lehet megnezni a plebsznek a videokat? Ha nalunk valami tortent a kozertben, es a vevo latni akarta a videot, akkor az uzlet menedzsere lejott a vevoert az eladoterbe, es felkiserte az irodaba, ahol megnezhette a vevo annyiszor, ahanyszor akarta, magyarazatot is kapott ra, hogy mi micsoda. Nyilvanossagra sosem kellett hoznunk semmit sem, mert mindent el lehetett intezni az uzleten belul...
Mobil123
@lópicigáspár: Azért várjuk ki hátha kiderül az igazság . De azért sok barom sofőr van . Azért én kíváncsi vagyok azokra a kamera felvételekre is. :-)
lópicigáspár
@Mobil123: Remélem nyilvánosságra hozzák őket, ha nem, nincs miről beszélni... Bkk hazudik oszt jónapot!
advocat
Olvassátok el a BKV-BKK (?) közleményét. Szerintük másképp történt. Mert az igazságnak legalább 2 oldala van. Talán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.