Gyurcsány Ferenc nem tartja kizártnak, hogy politikai halálát okozhatja ha kiderül, hogy Orbán Viktornak nincsenek külföldi bankszámlái.

A Demokratikus Koalíció elnöke Kálmán Olga vendége volt a Hír TV-ben, ahol elmondta, hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy megszerezzék a hiteles dokumentumokat, ezzel pedig bizonyítsa, hogy Orbán Viktor valóban rendelkezik svájci bankszámlákkal – közölte a hírtv.hu. Gyurcsány ugyanakkor tart attól, hogy ő lesz az oroszok végső áldozata, csapdába csalják, ami az ő politikai halálát okozza majd.

Kijelentette, hogy Orbán Viktor egy köztörvényes bűnöző, és ha nem sikerül hiteles dokumentumokat szereznie soha nem tudja meg az ország milyen törvénytelen pénzmozgások vannak a miniszterelnök mögött.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Propi, nem szegyelled magad? Hol van ez az allitolagos Hir-Tv Kalman Olga - Gyurcsany riport??? Merthogy a netes oldalukon nincsen. Te pedig eleg lazan kezelted a hirforrast. Maskor alul van az elerhetoseg a bovebb cikkre.
Hol van innen?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A saját nevén? Az bizony könnyen lehet. De nyugi, nagy a család, sok a családtag és azokat nem Orbán Vityának hívják.
karma1
Propi, nem szegyelled magad? Hol van ez az allitolagos Hir-Tv Kalman Olga - Gyurcsany riport??? Merthogy a netes oldalukon nincsen. Te pedig eleg lazan kezelted a hirforrast. Maskor alul van az elerhetoseg a bovebb cikkre.
Hol van innen?
Béla333
Ez volt (ha jól számolom) a 122. cikk vagy megszólalás a DK részéről Orbán dokumentumairól.
És még mindig nem tett feljelentést Gyurcsány, csak handa-bandázik folyamatosan!
Eriksson
@Eladott Ország: Nem is tud "borászul". A sógora diplomamunkáját másolta le, saját forrás helyett.
Eriksson
Ha talán kicsit óvatosabb lenne Gy, és nem repülne rá mindenre - mint kacsa a takonyra -, amivel O-nak árthat, akkor talán nem zuhanna ilyen mélységesen mély hazugságcsapdába.
verőce21
Hitelrontás, rágalmazási vétség, jóhírnév-rontás - ezek Fletó hamis állítása miatti bűnei.

Alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Minősítő körülmény, ha a rágalmazást aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt, vagy jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Ezen esetekben a büntetés két évig terjedő szabadságvesztés.
jancsipapa
Az ő politikai halála már megvolt . Csak eddig még nem vette tudomásul (ateista létére) ,hogy nincs feltámadás ...
human
Remélem a Feri tisztában van vele, hogy ha nem mutat fel semmi hitelt érdemlő bizonyítékot, akkor nem csak a fideszesek fognak legyinteni a jövőbeni vádakra, de azok is akik nem Orbán hívők.
Emlékeztek még a Bajai kamu vesztegetési videóra? A HVG.hu főszerkesztője felmondott, mert nem győződött meg a hitelességéről és bedőlt az átverésnek. Hát Ferencre is ez kellene, hogy várjon. Megjegyzem még nagyon sokan vannak az ellenzék soraiban akik még kevésbé méltók arra, hogy a Parlamentben koptassák a széket.
wagabund
ejnyemá kedves Gyurcsány úr... tudhatná, az igazán nagyoknak nincs egy huncut vasuk sem...elegendő, ha van aki kisegíti nagynéha a megszorult helyzetben lévőt pár millával,..vagy kialakít a családjának egy hatvanszobás szárnyat a kastélyában...ahol lehet akár unokázni is...
wagabund
korrigálok...itt valami qurvára nem stimmel...Gyurcsány nem adja fel ilyen simán...kizárt, hogy ilyen könnyen megszopatták...valami sumák lehet...
de mi?
bence
Tudom , semmit nem jelent , hogy én mit hiszek ! De ! Nincs az a mocskos dolog , amit ne hinnék el orbánról ! Aki nyitott szemmel és füllel jár , az nem igaz , hogy ne látná mi folyik ebben az országban orbán vezetése alatt !
human
@wagabund: Én is gondolok valami ilyesmire, de már annyit balfékeskedett az ellenzék, hogy talán most Ferin volt a sor.
adrenalink
@karma1: 13:30-ra Szégyelljék magukat a DK-s cimbijeid, akik nem tették fel a világhálóra ezt a beszélgetést.:-) Magyarországon aki akarta meg tudta nézni...
qxy
Volt egy mottó az egyik sorozatba a tévébe. Família KFT. Feri te nagyon hülye.
qxy
igen, tudom hogy azt nem Ferinek hívták tudom tudom.
Szókrakész
De jó hogy mindent az oroszokra lehet fogni!!!
human
@Pálinkafőző Rézüst: Ebből szokott baja lenni (lásd Balatonöszöd). Zuschlag nyilatkozta róla, hogy elég hevesen szokott vitázni, beszólni a másiknak.
bencemacska
Hát, mi csak találgatni tudunk a tények ismerete hiányában!
Itt két nagyon kemény, és minden hájjal megkent ember került egymással szembe.
De az egyik oldalon megszámlálhatatlan mennyiségű pénz és hatalom van. Nem egyenlők az erőviszonyok.
Én már mindent el tudok képzelni ebben az ügyben és az ellenkezőjét is!
az orrodat is tisztíccsa
gyurcsány, azt észrevetted valamikor is, hogy a te politikai tevékenységed NULLA?

Azért nem vagy jó politikus, mert még a saját - akkor még MSZP-s tagokat sem, de a baloldali tábort sem tudtad meggyőzni semmiről, sőt, szarul működtetted az országot.
Utánad jött Bajnai Gordon, a szakértő, a sajnos semennyire nem politikus alkat, aki nem akarta senkit meggyőzni az ideológiájáról, csak tette a dolgát, és egy(!!!) év alatt kivakarta az országot abból a mélységből, amibe a szocialisták a te vezetéseddel kerültek.
Ez meg van neked, te kurva sokat pofázó, de semmi használhatót nem tevő, gyurcsány?
ELBASZTAD!
Ez meg van neked, darabra?

Nem segítetted a fejlődést, mert nem az országot fejlesztetted, hanem a saját bullshit igazságodat propagáltad, utána valami szörnyűt tettél...

Időzített bombaként használtad a saját - szerinted - igazmondásodat, amit TE SZIVÁROGTATTÁL KI.
Valójában összejátszottál a fideszel, hogy hagytad a végletekig elmérgesedni a helyzetet.
A magyarok nem franciák - érted ezt, te gyökér?
EZÉRT MINDEN MOSTANI BAJ OKOZÓJA TE MAGAD VAGY!!!

Húzz a picsába, baszd meg!!!
Van elég pénzed, élvezd az élet et, de hagyjál már minket békén, te geci!
És ne tévedjél, kurvára nem vagyok szocialista provokátor, sem semmilyen, csak egy ember vagyok, aki szeretne végre normálisan élni - gazdagon-szegényen - a saját országában, a bunkó, primitív, húgyagyú uralkodni vágyó politikusai nélkül.

Tudod mikor működik normális egy ország?
Amikor egy polgár azt sem tudja kik a kormánytagok.

A magyar politikus balfék uralkodni akar.
A magyar mentalitás, gondolkodásmód ALKALMATLAN a politizálásra.
terlasz
Aki figyel, az tisztában van vele, hogy Gyurcsánynak bizonyíték nélkül is igaza van.
Ócska dolog már állandóan gyurcsányozni, de ez senkit nem riaszt el, hogy megtegye.
Desischado
@wagabund: Nekem is ez a véleményem. Én nem vagyok akkora ász, de bizonyíték nélkül hallgattam volna. Itt valami nem stimmel. Mintha Gyurcsány tisztára akarná mosni, vagy legalábbis ezzel nagyon afelé hajaz. Mondjuk én a magam részéről az életemet is rámerném tenni, hogy a számlák léteznek. Vajon miért volt Svájcban hirtelen a dádé, még a kislányát is vitte, - szóval családostul - a Questor ügy kirobbanása után!
Nem értem Gyurcsányt, ennél neki több esze van, ha csak nincs ebben az egészben valami sumákolás. Egyelőre még nem tiszta a kép, mi is valójában a szándéka.
Csizmás Kond
Ferivel már mindenkinek tele van...szerintem még Klárikának is...és így próbál megszabadulni tőle.
patyuka
@verőce21: Oltári nagy baromság, hiszen minden bűnügy gyanúval/gyanúsítással kezdődik; csakhogy - mostanság - míg az egyikre hivatalból(!) rámozdulnak az arra hivatottak - rendőrség, ügyészség, sőt: bíróság -, a másik kapcsán minimum(!) nulla az érzékenységük.

Egyébként pedig: ennek a rohadt nagy igazságérzetének Gy. F. - a fenti "bűnüldözők" által is igen erőteljesen lereagált - folyamatos és koncepciózus/koncepcionális mocskolása kapcsán mikor és hol adtak hangot az itt kárálók? Mert, ha olyanok nem voltak/nincsenek, röhejesen hiteltelen ez a duma valamennyiüktől!
Köb Jani
Gyurcsány legfrissebb politikája az önmegsemmisítő politika:, ami másra kerül, hol ott ő is bankszámla tulajdonos SVÁJCBAN, amit senki sem tud bizonyítani.Így az MSZP képtelen megsemmisíteni Ferit, ez az öröm nem teljesül az MSZP guruknak!
patyuka
"...hol ott ő is bankszámla tulajdonos SVÁJCBAN, amit senki sem tud bizonyítani."

Többszörös az ellenmondás: önmagában a svájci bankszámla nem tilos, azaz az ominózus ügyben nem annak a léte vagy nemléte képez(het)i az anomáliát; továbbá: mi abban/ebben Gy. F.-re nézvést "önmegsemmisítő" egy kellően tájékozott ember számára. Aki meg tájékozatlan, a címkézés előtt számolja fel a hiátusát, pl. G. Zs. - a facéra is éppen feltett - írásának segedelmével!
human
Egyébként sokaknak lehet itt bizonyítéka arra, hogy Orbánnak offshore számlái és cégei vannak. De nagyon nem mindegy mikor hozzák ezt nyilvánosságra. Ha korán hozzák nyilvánosságra, akkor a választásokig elülhet a dolog. Gyorsan felejtünk, még azok is akik figyelik a napi politikát.
verőce21
@human: (09:58) Majd '18 február-márciusa fog hemzsegni a politikai/gazdasági lejáratásoktól.
(Már várom, amikor a lipsi trollok is szembe mennek egymással, ezen a fórumon.) :)
Yoda69
@karma1: Van egy link nehany sorral feljebb. Ott eleg reszletesen leirjak, es van egy link a videohoz is. Igaz azt nem nyitottam meg.
Yoda69
@human: Szerintem is tul koran rukkolt elo Gy a sztorival. A helyeben en eleve vartam volna addig amig a tuti papirok a kezeben vannak, es utana szepen lassan csepegtetve a valasztasokig felmorzsolni orbant es a fideSSt. Ezt olyan mint a poker, ha floppon kezedben az uto akkor riveren es turnon kicsinalhatod az ellenfeleidet ha okosan jatszol.
Viszont itt nagyon ugy tunik elegett a puskapor.
human
@Yoda69: Az a baj, hogy Orbánt nem tudta behúzni a csőbe. Ugyanis, ha Orbán feljelenti akkor Polt Péternek nyomoznia kell az alapján amit Gyurcsány mond. Márpedig az ügyészségnek több jogköre van bankszámla információknak utána nézni, mint egy politikusnak.
tudode
Gyurcsánynál jobban senki nem látja át, milyen módon működik az államigazgatás.
Képtelenség megfogni ezt a politikai kalandort, mert furmányos módon bekebelezte az államot, és mindent.
.
Még Medgyesy Péter miniszterelnökjelölttel kiállt 2002-ben vitára, és már akkor felmerült a kérdés MINISZTERELNÖK "ÚR"?? HOL A PÉNZ??? Ő: keressük meg, pedig akkor még csak, talán mai napig is csak sejti milyen módon kell a KÖZJÓT SZOLGÁLNI:
.
Lássuk csak:
.
Orbán Viktor Medgyessy Péter vita 02 (2002 ápr. 5.)
www.youtube.com/watch?v=U_z_LtMPPKA
9,05-nál Medgyesy Péter kérdése: HOL A PÉNZ. Orbán: KERESSÜK MEG!!!
.
Ma már a vak, süket is érzékeli az oknyomozó újságírók jóvoltából, hogy hol a pénz???
Hol van, mit bűvészkedtek a HÁROMEZER MILLIÁRD MANYUP PÉNZZEL, a többezer milliárd EU-s pénzzel, amely a felzárkózást szolgálta volna, mi van a rohadó egészségüggyel, oktatással. a centralizációs őrülettel megtakarított lóvéval.
.
Jó helyen kapizsgál Gyurcsány!
A társadalomnak kellene megköszönni a szolgálatát ennek a politikai kalandornak, mert nem csak a fociban, szinte minden szinten pályatévesztett, amelyet az is bizonyít, hogy már azt EU-hoz 2004-ben csatlakozottak közül az utolsók között kullog a lassan kiüresedő ország, mert amit ezek a szak barbárok megengednek maguknak az minden képzeletet überel.
.
Gyurcsány Ferenc végső soron a társadalom helyett szándékozik megfogni ezt a féktelen, pénz, és hataloméhes embert.
evacica
Hogy Orbánnak vannak külföldi számlái az majdnem biztos! Mit rohangált egy időbe Svájcba és ezek magán utak voltak, volt úgy, hogy vonaton, ő aki a vécére is a kisbuszával mászkál! Na meg ki hiszi el, hogy csak 74o ezer Ft a megtakarított pénzük? Hülyének nézi a népet ez az ember, de meg is érdemeljük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.