Elképesztő írás jelent meg a kormányközeli honlapon: gyakorlatilag arról írnak, A nyugdíjasok felélik a jövőnket? című cikkükben, Elképesztő írás jelent meg a kormányközeli honlapon: gyakorlatilag arról írnak, "A nyugdíjasok felélik a jövőnket?" című cikkükben, hogy a fiatalok elől az idősek eszik el a kenyeret. Ugye ez nem a kormány hivatalos véleménye is??? Semmi sem gusztustalanabb annál, mint elvitatni az idősek jogát a nyugdíjhoz egy végigdolgozott, végigharcolt élet végén. Már elnézést a szóért, de itt hánytam le a monitort! Mit képzelnek ezek? Össze akarják ugrasztani a fiatalokat az idősekkel? Gyereket az apjával-anyjával? Milyen erkölcsiséggel bír az a kormány, amelynek a szócsöve ezt megengedheti magának? Már régóta hallani, hogy pontosan azért hagyják szétrohadni az egészségügyet, hogy meghalljanak a nyugdíjasok "időben" és ne kelljen a nyugdíjakat kifizetni - de ha ilyen megjelenhet Habony "Orbán-tanácsadó" Árpád lapjában, akkor megijedünk, hogy ez nem csak...

Forrás: hirujsag.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A kormánynak már a migráncsozás sem jött be, most a nyugdíjasok az ellenségkép a fiataloknak. Most az öregek ellen kell lázítani? Talán ha nem az ukrán nyugdíjasokra költenék a pénzt és nem ukrán és román templomokat, sportlétesítményeket dotálnának, akkor sok-sok milliárddal több maradna itthon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A kormánynak már a migráncsozás sem jött be, most a nyugdíjasok az ellenségkép a fiataloknak. Most az öregek ellen kell lázítani? Talán ha nem az ukrán nyugdíjasokra költenék a pénzt és nem ukrán és román templomokat, sportlétesítményeket dotálnának, akkor sok-sok milliárddal több maradna itthon!
karma1
Meg a kedves kormanykozeli oldal szerkesztoinek a kedves kurva anyjat...Egyszer mar ratestaltak az utodokra az idosek ellatasat, mint Eszak-Koreaban teszik, a kormanynak szinte mar semmi dolga az idosekkel, ha csak nem az orvosi ellatas, ezt viszont megoldottak azzal, hogy mindegy, hogy ujszulott vagy, kozepkoru, vagy nyugdijas, egyenlo esellyel mesz be a korhazba meghalni.
Aljas egy csapat, es egyikuk sem erzi a veszelyt, annyira biznak abban, hogy orokeletuek lesznek a poziciojukban, Hat nem...Egyre jobban huzzak ki a gyufat...
nyanya001
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság beolvad a Magyar Államkincstárba.
24.hu/belfold/2017/05/29/megszunik-a-nyugdijbiztosito/
Jó lesz ha egyáltalán időben megkapják a nyugdíjasok a nyugdíjat.
elnyomott
Van benne valami.
Legalábbis az egyetemisták ilyen miatt nem mennek az utcára tüntetni...
Perwool
Mi van???
Magyarország erős és büszke. Magyarország jobban teljesít. Magyarország Európa motorja.
Most meg, Magyarország szegény?
szép új világ
Előre szólok: Én is nyugger vagyok! De megérdemli a sorsát az a sok vén idióta, akik ezek után még erre a rablóbandára szavaz!
Egyébként elég ironikus, hogy a csuti patkány ezzel az intézkedéssel a saját szavazóit ritkítja meg fizikálisan.
eugen4402
Eddig tagadtam, de most a bizonyítékok súlya alatt összeroppantam, és beismerem: bizony, miattam szegény az Édes Hazám. Mentségemre szolgáljon, hogy a feletteseim 40 évig azzal hitegettek, enyém az ország, magamnak építem...Arról szó se volt, hogy jön majd a FIDESZ (ma még nem)ZRT, és eladja az egészet...
Qqberci
@eugen4402: Pontosítok: nem eladja, ellopja...
Nessy
Tisztelt cikkíró!
Őnt nem szülők nemzették? Feltételezem, már ők sem fiatalok.
Ha ők nem lennének, ön sem lenne! Ha ők nem dolgoztak volna becsülettel, nem tudott volna mit ellopni pártunk és kormányunk!
Ezt a szüleinek és nagyszüleinek is a szemébe mondja?
Viszont van egy rossz hírem! A fiatalság átmeneti állapot! Ha nem esik időben a fejére egy féltégla, ön is megöregszik! Hogy lesz e nyugdíja? Vagy az ön szellemében nevelt gyermeke gondoskodik önről?
Esetleg a jelenlegi passziv eutanázia mellett törvénybe iktatják a kötelező aktívat?
Kívánok önnek békés boldog nyugdíjas éveket!
Egy nyugger, aki majd 50 évet dolgozott.
Eladott Ország
Itt úgy múlt el lassan három évtizednyi törékeny demokrácia, hogy közben nem dörögtek a
fegyverek, nem kellett senkinek az életéért futnia és az utóbbi 10 év több mint felében napi 2
milliárd forint érkezett az országba. Felzárkózásra, a versenyképesség javításra. Ezek voltak azok az évek, amelyekhez hasonlatosak soha többé nem lesznek ennek az országnak az életében. Ebből a rengeteg pénzből arra futotta, hogy Európa rekord ÁFA-­jával, az olcsó élőmunka bérének rommá adóztatásával, a térkövezésbe, stadionépítésbe, játékvasútba, Makovecz­ örökségbe, űrközpontokba, vadászházakba, mangalicatelepekbe, soha fel nem épült groteszk, kirakat ­szörnyűségekbe, családi vállalkozásokba folyt el a magyar jövő. A szó legszorosabb értelmében. Évek óta nem voltak ilyen alacsony szinten a beruházások, az egészségügy és oktatás nem a demagógia, hanem a véres valóság szintjén döglődik, a munkaerőhiányt a munkenélküliség emeli négyzetre, miközben a semmihez nem értő idióták 10 milliárd forintból akarják felzárkóztatni a vidéket. A mangalicaszerelő bárgyú Mészáros Lölö fél éves zsebpénzéből. A helyzet az, hogy a csillapíthatatlan étvágyú udvartartás felzabált mindent néhány év alatt, de lássuk be, a korábbi és mindenkori kormányok sem erőltették meg magukat, hogy jobbra forduljon a magyar sors. Minél nagyobb az étvágy a vályú mellett, annál nagyobb a pusztulás mindenhol máshol. Nincs versenyképesség, nincs fejlődés, nincs felzárkózás. Csak a gatyából kilógó segg és az önámítás. Nem jó, nem biztató, nem rossz, katasztrofális.
Hellcat
A qrbánék miatt húztak el itthonról a fiatalok bazdmeg miről beszélnek ezek már megint? Minden agyament baromságukat a nyuggerek szavaztak meg nekik. Ilyen a fidesz...simán leköpi a szavazóit.
eugen4402
@Qqberci: Köszönöm a pontosítást, bizonyítékok híján virágnyelven fogalmaztam, amikor "eladást" írtam...
verőce21
Szerintem meg a cigányok miatt szegény Magyarország. És még annál is szegényebb, meg egyre szegényebb.
A cigányok meg maholnap már négymillióan lesznek az országban.
dr. prédikátor
Te ujságírók gyöngye!!!Apád, anyád él még???Nem tanítottak tiszteletre az idősekkel szemben???te miből lébecolsz? nem abból amit a nyugdíjasok hosszú évek munkájával megteremtettek???De úgy látom te is egy geci szemét fityfaszos senki vagy!!!Bízom benne hogy te nem leszel nyugdíjas és nem kell hogy eltartsanak és miattad menjen tönkre az ország!!!
Sámannus
Azok dőzsölnek, aki egy napot sem dolgoztak, csak az adónkat zabrálják.
Az én fizetésem hetven százalékát levonták. Ezek lócitrom agyúak, meg most szétqúrnak mindent.
nezelodo
@Manhattan: Miért új dolog ez a dakotánál. Talán az Antall kormány idején Orbán a parlamentben is elmondta, a nyugdíjasok eleszik a fiatalok elől a jövőt. És az a sok vén m...ha még erre az emberre esküszik és misét mondat érte...
papa.49
Fütyiszek nagyon rábasztok ti a nyuggerekkel mert ha egyszer elindulunk nektek ,,NYEK,, lesz végleg, az biztos!!!
Perwool
@papa.49: Még kézcsókosBözsinénik, román és ukrán nyugdíjasok lesznek, addig kicsit húzós a "NYEKK" + a Fideszre szabott választási törvény, valamint ez a semmit nem érő balf@sz ellenzék.
Ha, egyáltalán lehet őket ellenzéknek titulálni.
papa.49
@Perwool: Én nem a ,,választásos,, változásra gondoltam!!!
Nyitogatják a fiúk a pofonzsákot, ha sikerül nekik, még az eget is nagybőgőnek nézhetik!!!
Macskaszem
Olyan rendelet már van, hogy a gyereknek el KELL tartania öreg szülőjét, ehhez már csak a nyugdíjakat kell megszüntetni. A csúti féregből kinézek ennyi aljasságot.
Clavigo
Azért ez nem új hír...A Dagadt Cimbalmos már elejtette ezt a dumát,,,,talán ' 98-ban,, ??Vagy korábban ?? Esetleg akkor,,mikor visszavonta a Horn -kormány idején megszavazott 19000 ft-os nyugdíj-kiegészítést,,,vagy nyugdíj-emelést ...
Nessy
Miután sok nyugger nem rendelkezik internettel, ezt a cikket nem is olvassa. Viszont az alacsony nyugdíja miatt pár szép ígérettel, pár Böskével elszédíthető.
Egyébként nem a minimálbéresek nyugdíja, hanem pártunk és kormányunk jól fizetett híveinek a nyugdíja lenne az, ami tényleg padlóra küldhetné a nem létező nyugdíj kasszát!
Apropó! Nem tudjátok melyik nyugger adósította el kis hazánkat évtizedekre az oroszoknak, meg a kínaiaknak?
Egy papucsállatkában több emberség lakozik, mint ebben a fideszes társulatban együttesen!
Aki Én
Mondjuk ha azt vesszük alapul, hogy a fidesz szekta szinte csak nyuggerekből áll, akkor igaz a cím.
Szegény Magyarország...
Persze nem minden nyugger fideszes :)
szaboria1
@Clavigo: 98. okt. döntött úgy, hogy a márciusba ők is megszavazott 20%-os nyugdíj emelést 99. januárban nem adja meg. A szocik a 19000-ft. próbálták kompenzálni a kiesést.
Aki Én
@verőce21: Ja, lehet benne valami. És akkor még a nemzeti vajdát nem is említetted.
Clavigo
@szaboria1: Nem emlékeztem pontosan...köszöntem. :)
nevemnick
82 nap múlva én is ,,nyugger" leszek, de minden erőmmel azon leszek, hogy eltapossuk ezt a rohadék suttyó bandát.
Eriksson
Amit a mai nyuggerek összegürcöltek még a múlt rendszerben mint nemzeti vagyont, azt a rendszerváltók kótyavetyélték el, kezdve az mdf privatizációs programjával. A mai nyugdíjasok megdolgoztak a nyugdíjukért. Eltartották az öregjeiket, magukat és felnevelték a gyerekeiket, s közben nyugdíjjárulékot is fizettek gondoskodva idős koruk megélhetéséről. Kell ennél több? Most pedig mehetnének a levesbe?
Perwool
@papa.49: 10:16

Szép kilátás... EU tagként a XXI században, véres kormányváltás!!
Hellcat
@Aki Én: Most az 1x igaza van...a főcigány qrbán miatt tényleg szegén az ország.
JAJMÁR
Szóval a kormány hazudik?! Nem is a migráncs az ellenség! Mik ki nem derülnek?

Persze simán beleillik az ő torz gondolkodásukba a nyugdíjas ellenség is, hiszen a lényeg, hogy gyenge, kiszolgáltatott legyen. De nem vállalják nyíltan, hiszen Mo. "erős", meg "büszke.." csak azok a nyavalyás nyuggerek, betegek, hajléktalanok, mélyszegények, sni-s gyerekek, fogyatékkal élők, liberálisok pfúj!

De nem árt szembeállítani a társadalom egyes csoportjait, mert nehezebben fognak összeállni így egy tömeggé, a valós ellenséggel, a korrupt és kártékony, hazug, harácsoló hatalommal szemben.
Aki Én
@Hellcat: Ez igaz, de Verőce szektatag nem rá gondolt.
quadrocopter
Az csak hasznos, ha froclizzák a nyugisokat, a rezsm már most keresse meg magának a letelepedési/menekülési helyet, mert nyugis szavazatok nélkül vége van, mint a botnak!
Nem a Bözsi nénik vannak többségben!
CsipkeRózsa
Nem minden nyugdíjas kapott pártpénzből privatizált kőbányát a fiától.
JAJMÁR
@quadrocopter: De a Bözsi nénik nem értik, nem is azonosítják ezt a cikket a jóságos qrmánnyal! Ők várják a nyugdíjprémiumot.
JAJMÁR
Nem minden Bözsi néni persze, az Erzsik se egyformák :)
Hellcat
@Aki Én: Nem írta le konkrétan kire gondolt. :)
papa.49
@Perwool: Nagyon sok választék nincs a koszos, bokszos ÁT NEM ADJA A HATALMAT BÉKÉSEN AZ BIZTOS, el kell zavarni, ekkor bevetik a pribékjeiket, van belőlük bőven tektök a köteles őrsége, a szartolcsy őrsége, a,,bajuszos szar,, őrsége, a rendőrség, meg a franc se tudja még mennyi félkatonai banda!!!
A kérdés ezek közül melyik áll át a nép mellé???
Perwool
@papa.49: 17:12
Szomorú és elkeserítő! A magánhadsereg nyilvánvaló. Rendőrök, katonák? hát az ő körülmények sem olyan rózsásak, hogy 100% a kormány mögé masíroznának, vagyis remélem.
papa.49
@Perwool: Volt már a közelmúlt történelmében is olyan eset, hogy a saját emberei fogták meg a diktátort, és hajtották végre rajta azt amit ő az embereknek szánt, a történelem megszokta magát ismételni, ha rossz tanulók is vannak a csoportba, és mi rossz tanulók vagyunk!!!
Nem tanultunk abból a 45 évből ami véget ért 1990. ben, hát most ismételhetünk!!!
De tudni kell olyan, hogy vér nélküli forradalom NINCS!!!
Sámannus
@papa.49: Ha eljutnak az események ebbe a stádiumba nagyon valószínű hogy a haverok egymást fogják megnyuvasztani, hogy eltüntessék a nyomokat.
papa.49
@Perwool: Jó a kép de azért még nem kell lekámpicsorodnunk, még van remény...
nyanya001
A magyar, aki tíz nap alatt képes 6,5 milliárddal gazdagodni
444.hu/2017/06/08/a-magyar-aki-tiz-nap-alatt-kepes-65-milliarddal-gazdagodni
Hogy rohadnátok meg mocskos rablóbanda !
F_Viktor
@JAJMÁR: Irod:
"De nem árt szembeállítani a társadalom egyes csoportjait, mert nehezebben fognak összeállni így egy tömeggé, a valós ellenséggel, a korrupt és kártékony, hazug, harácsoló hatalommal szemben.'

Nalad az igazsag!
A cikkben az eletkeptelen nyugati tarsadalmakkal peldalozik, de azert "harc"-okat fogalmaz meg, s egy fontos mondattal elpla'nta'lja a tudatalattiba a fo monadanivalot, a szembeallitast:
"Statisztikák szerint Magyarországon háromszor nagyobb a szegénységben élő fiatalok és gyermekek aránya, mint a nyugdíjasok körében.'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.