Újabb videó került fel Orbán Viktor Facebook oldalára arról, ahogy a Nyírségben kampányol.

Meg kell védenünk, amit elértünk és meg kell tartani magyar országnak Magyarországot – fogalmazta meg a választás tétjét Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden tette közzé nyírségi útjáról szóló videóját a Facebook-oldalán.

A kormányfő Nyíregyházán – egy padon állva – arra kérte a jelenlévőket, hogy támogassák a Fidesz-KDNP két egyéni jelöltjét, Szabó Tündét és Vinnai Győzőt.

A miniszterelnök a rögtönzött beszédben kétfajta országot különböztetett meg: azokat, amelyeket népvándorlással, migrációval elfoglaltak vagy el fognak foglalni, és azokat, amelyek nem hagyják magukat.

Magyarország az utóbbi csoportba tartozik – jelentette ki, hozzátéve: ma a polgári, nemzeti és keresztény erőkön kívül senki nincs, akiben lenne elég kurázsi és bátorság, hogy megvédje az országot nemcsak a népvándorlással, hanem Brüsszellel és a nagy európai országokkal szemben, akik "ide akarják küldeni a fölösleget".

Orbán Viktor azt is megfogalmazta: a migráció nemcsak azért baj, mert egy idő után már a kultúrát is veszélyezteti. "Szeretnék erről is egyenesen beszélni, ez pénzügyi kérdés is" – hangoztatta, megjegyezve: "persze nekünk alapvetően szívkérdés" is.

Hozzátette, nem tudja megígérni, hogy egyszerre van lehetőség nyugdíjemelésre, csokra, gyermekek utáni adókedvezményre, és közben évente 9 millió forint jut migránsonként az idejötteknek.

Egész egyszerűen emberileg nem lehet elképzelni, nem lehet vállalni, jobb, ha világosan beszélünk

- emelte ki.

A miniszterelnök a választás komoly tétjeként hivatkozott az elért eredmények megvédésére és arra, hogy meg kell tartani magyar országnak Magyarországot. Ennél nagyobb tét nem lehet – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
és így már látszott is belőle valami???
Commenter
...és nem szakadt le a pad, meg az ég?!
Commenter
@görbetükör: rekettyésnézegetés, padonállás=nívós és formabontó kampánystílus Orbán módra.
Frissíthetne a dumán is, mert a megvédés-migráncs-kerítés ensz...stb. bla-blát már álmából felkeltve visszafelé is tudja mindenki annyit ismételgeti.Mondjuk, beszélhetne kormányprogramról, ha már újabb 4 évig "folytatni" akarja. Ja nem, mégsem, mert (idézet egy korábbi kampányából: " (azért)nem adjuk ki a kormányprogramunkat mert az ellenzék azt ellopná.." Tessék?
Nem az ellenzék járatta csúcsra azelmúltnyolcévben a lopást...
kokopelli
@Ludmilla: ott álltak mellette az egy fejjel magasabb testőrök merev arccal!
Foschik,mert még egy kartávot sem enged meg !? ...ahogy Horizont írta! ;-)
CsipkeRózsa
Nem pad, hanem tornazsámoly, de nem ez a lényeg.
kereső
bizony-bizony van is mit megvédeni.12000 milliárdról csiripelnek a madárkák.A 'pedig már nem kis összeg.Nem rég javasoltam: 1 milliárd=1 év.Szét lehet osztani,mint a pénzeket.
namihami
A második sorban állók már nem látták volna?
kissé felnőttem
hogy ne mert akkor számonkérés elmaradna persze megy a piti kis és nagy stillel már a pad is megteszi meg az imazsámoly is. lesz mit hirdetni .
tudode
Ki a "turúlmadár, v a szarka" engedett 50 ezer migráncsot, azzal ellentétben h EGYET SE?
.
Memória kiesés, v mi az oka a FÉLREBESZÉLÉSNEK???
.
E-migrált rokonaim majs SHEGRE ESTEK, hogy micsoda FASZA GYEREK védi Európát, azt mégse! ZAVAROS A DUNA VIZE, mert aki a Duna vizét issza, SAJÁT VIZÉT ISSZA VISSZA!
csipetke
@laja70: 18:39 Gondolod,lenne olyan hordó,amelyik kibírná a súlyát? Erős izgalmi állapotban 1,60 magas,és ugyanolyan széles...
namihami
@Pegero: Udvariasan kérdezem. Mindenhova ezt írtad? És mégis, kb. hány helyre? Én is megkaptam, igaz egy másik cikknél.
nevemnick
Úgy látszik a romákat távol tartották a zsebnapitól.
Klubtag
Istenem, milyen szánalmas senki ez az ember...de hát amíg ő a ME, addig bizony ártalmára lehet és van is ennek a kifosztott, meggyötört, becsapott szerencsétlen, naiv népnek.
Nem az baj, hogy ő és kb. 100 bűntársa százmilliárdokkal gazdagodott értékelhető teljesítmények nélkül (ez az általa bejelentett új burzsoázia létrehozásának projektje), hanem, hogy az agymosások következményeként közel 2 millió ember hiszi úgy, hogy ez rendben van.
nezelodo
Már a sameszai sem a régiek, annyira el vannak foglalva a Semjén szarvasröptetésével, meg a kupaklala euró milliárdjaival, hogy a sámlit meg otthon felejtették.
grincss
Az utolsó szó jogán egy sámliról fog, melyet utána a nép (jelképesen) kirúg alóla!
Ha nem jelképesen, az sem baj!
peterkelemen
Ezek a képek is világosan bizonyítják, hogy Orbán hívei jólétben élnek. Nincs közöttük egyetlen szegény sem és egyben azt is bizonyítja, hogy ez bizony csak egy fanatikus buta kisebbség, akik túszul ejtették Magyarországot, de megfogjuk szabadítani az országot ezektől a korrupt, tolvaj gazemberektől!
peterkelemen
Orbán a legaljasabb migránsbetelepítő, de ne zavarja ezeket az agyhalottakat. A választások alapvető kérdése ez: Nyugat vagy Kelet? Én Nyugatot választom. Orbánék meg menjenek egyenesen a börtönbe vagy pakoljanak most össze és takarodjanak el egészen a tajgára Putyin illiberális államába! Ott osszák a nem létező eszüket.
vadnarancs
Shikari meg durbincs ti ott voltatok lesz.pni az elmebeteget?
vladimir putin
ez engem arra emlékeztet, mint amikor a Győzike hentesboltot nyitott, vagy mit.
cikicakk55
@Pegero: tegnap 19:07
Szerintem bennnünket nem fenyeget az a veszély. Még az éj leple alatt belopott migrik is egyből megpattantak innen amint megkapták a üldözötti státuszt és azzal együtt a szabad kóringyálást egész Európa területére. Azzal meg hazudik Orbán,hogy mennyibe kerülnének az országnak a migrik. Már a kvóta tervezgetésénél is megmondták,hogy az EU állja minden migráns eltartását. A gond csak abból lenne,hogy nekik oda is kéne adni amit az EU nekik küld. Abból nem lehet lenyúlni egy fillért sem. Na abból meg a mi bográcsalj színnel vetekedő majd 1 millió 500 éve beilleszkedni nem tudó Perui indiánjaink akadnának ki,hogy azok havi 600.000 ft segélyt kapnak,még ők 30-60.000 ft közt. A két kaszt kinyírná egymást. Kurva unalmas màr a migráns,Soros, ENSZ ügy. Tényleg inkább Tiborc dolgairól,Semmilye Zsóti vadászatairól szónokolhatna.
szaboria1
@cikicakk55: Már írtam, hogy Simicska tenni fog, és ki borítja a bilit. Most Kósa is képbe jött.
szaboria1
Az már biztos, hogy egy bukott diktátort kezd utánozni csak nehogy a keze is felfelé lendüljön.
Pálinkás Pál
Hol a tömeg narancsok??? legközelebb gólyalábról fog szónokolni??
ila51
@namihami: át akart látni a nők feje felett
Zeta
A kereztény védő " nagy orban"
Csak éppen a 10 parancsolatot nem ismeri
Bár minden szentnek maga felé hajlik a keze.
cs.n.
@Horizont: Itt egy kis testőrszámlálás:
kolozsvaros.com/rovidek/mind-tobb-testor/
Azt hangoztatják, hogy ez milyen biztonságos ország, a miniszterelnök meg az érte rajongó nyugdíjas nénik közé se mer egy rakás testőr nélkül menni.
dr. prédikátor
MÁR RÉGÓTA ERRŐL BESZÉLEK!!!Ez a fityfasz propaganda!!!Kikhez kell a propagandának szólnia? A művelt intelligenciához, vagy a kevésbé képzett tömegekhez? Mindig csak a tömegek felé kell irányulnia!

A propaganda feladata nem az egyesek tudományos kiképzése, hanem a tömegnek bizonyos tényekre, eseményekre, szükségszerűségekre stb. való figyelmessé tétele úgy, hogy azok jelentősége a tömeg érdeklődésének középpontjába kerüljön.

Minden propagandának népszerűnek kell lennie és szellemi színvonalát a felvilágosítandók legkevésbé képzett rétegének befogadóképességéhez kell szabni.

Minél nagyobb az a tömeg, amelyre hatást kell gyakorolni, annál kevésbé legyen magas a propaganda szellemi színvonala. Ha tehát a propaganda a háborúban való kitartás fokozását célozza, és éppen ezért az egész népre irányul, a túlságosan magas szellemi előfeltételek kerülésére a legnagyobb gondot kell fordítani.

Minél kisebb a tudományos tehertétel és minél inkább a tömeg érzelméhez szól a propaganda, annál átütőbb az eredmény. Ez a propaganda helyességének és helytelenségének legkitűnőbb fokmérője, és semmi szín alatt sem egynéhány tudósnak vagy esztétikai ifjoncnak a kielégítése.

A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk. Mihelyt az ember ezt az alaptételt feláldozza és sokoldalú akar lenni, akkor a hatás elaprózódik, mert a tömeg a nyújtott anyagot sem megérteni, sem megemészteni nem tudja. Ezáltal azonban az eredmény is tovább gyengül, mígnem végleg elmarad.

(Hitler: Mein Kampf, részlet az 1. kötet 6. fejezetéből)
dr. prédikátor
Úgy e mennyire hasonló a fityfasz propagandája??? szinte szóról szóra ezt csinálják!!!
human
A tét komoly. Meg kell védeni amit elloptatok. Igaz, Orbán? Ez itt a lényeg.
cikicakk55
@szaboria1: ma 03:36
Nagyon jó lenne,ha végre borítaná is azt a bilit,nem csak ígérgetné.Biz Istók én támogatnám,hogy Simicskát ne ítéljék börtönbüntire,csak a lopott vagyon vissza fizetésére,hogy tényleg a csuti nyakába öntené a bili tartalmát.Így is mondjuk eléggé megingott Orbán trónja,csak az a baj,hogy a törzsnyaloncokat az nem zavarja.Abban bízom,hogy ugyan úgy mint itt nálunk Vásárhelyen,az eddig bizonytalanok,vagy csak "á,minek menjek el szavazni,egyik sem jobb mint a másik" kifogással élők,most talán feltápászkodnak és rájönnek,hogy már pedig ha nem tesznek semmit,akkor a jelenlegi béka segge alatti életünk és a semmilyen jövőképünk,még hitványabb lesz. Simicska sokat tudna lendíteni a bizonytalanokon,mert a Hír TV-t elég sokan nézik és azt hiszem,hogy az benne van az alapcsomagban is,tehát a szegényebb réteghez is el ér(het) Semmi más esélyünk,mert az ellenzék egy hatalmas nulla,sőt két 00.
Kookas
@cikicakk55: milyen alapcsomag no mert a koldus csomagba csak az rtlvan meg az a 10 nemzetes kanális!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.