A merce.hu értesülései szerint a júniusi küldöttgyűlésen a párt feloszlatásáról születik döntés. A javaslatot az elnökség terjeszti elő. A párt többsége állítólag támogatja a döntést, de nem akarnak teljesen szétszéledni. Hogy milyen formában működnének tovább, még nem lehet tudni.

Vége: megszűnik az Együtt

Fotó: MTI

Az Együttet még Bajnai Gordon alapította 2012-ben, a párt az idei országgyűlési választásokon nem érte el az 1 százalékos támogatottságot. Emiatt vissza is kellett fizetniük 150 millió forint kampánytámogatást, az összeget szinte teljes egészében közösségi finanszírozással gyűjtötték össze.

(444.hu)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Pedig a KDNP-vel szemben, nekik mérhető volt a támogatottságuk. Így akár kormányzó párt is lehetett volna :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@magyarbakancs: ne zavarjon,hogy az "Együtt" soha nem volt baloldali párt- még párlattal együtt sem.
magyarbakancs
@kereső: nem zavar akkor egy hanga párt volt duma semmire.
magyarbakancs
@kereső: értelmiségi réteg megélhetési politikusokkal.
sok duma semmire.
Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Pedig a KDNP-vel szemben, nekik mérhető volt a támogatottságuk. Így akár kormányzó párt is lehetett volna :)
Eladott Ország
Nehéz azok ellen felvenni a harcot, akik törvényerőre emelték a lopást, akik titkosítják a közpénzek útját, akik egy egész országot tekintenek fejőstehénnek. Mindenki számára egyértelmű, e hatalom korrupciója. Az, hogy az ellenzék gyenge, és megosztott, tény. Miért képtelen a jelenlegi értelmiség megszólítani a szavazók többségét, a kétkezi munkából élőket? Miért képtelen kimenni közéjük, értelmiségi szemszögből nézve „lealacsonyodni” hozzájuk, megismerni a problémáikat, olyan célokat tűzni ki, amelyek a jelenlegi nem szavazókat becsalják a szavazófülkékbe?
Yoda69
@Eladott Ország: Az ellenzek kivereztetve, eladositva, tonkreteve.
A civilek ellen most indul a hadjarat, ha elfogadjal a fasisztoid torveny javaslatot a Stop-sorost.
Az ertelmiseg nagy resze mar kulfoldon, most mar a szakmunkasok is huznak el. Nem csoda hogy egy szakacs 1 millat tud szakitani a Balatonon. Nincs munkaero.
Megis ki menne le videkre, hogy meggyozze a falusiakat, hogy nincsenek migransok az orszagban, es nem is jonnek. Nem is lettek volna, ha orbanek nem zarjak oket a Nyugatiba, es utaztatjak oket egy orszagon at. Es ha nagy nehezen megis sikerulne, akkor orbanek tolnak egy ujjabb kek plakat sorozatot (kozpenzen) megfuszerezve egy kis rizsacsokkentessel, es meghinvte egy kis Erzsi-utalvannyal es ujra romokban az ellenzek, es mindenki rohan a fulkekbe a fideSSre szavazni.
Nagyon remenytelen a helyzet, es sajnos nagyon meg is isszuk a levet. Nem csak mi hanem foleg a gyerekeink es az unokaink.
KisGenyo2
@Eladott Ország: Meg nehéz harcolni egy nőverő idiótával és 0,67%-nyi szavazattal... ;-)
KisGenyo2
@Yoda69: Mi meg a nagyszülein és dédszüleink állatságai miatt szopunk. Ez a történelem rendje. Ahogyan az is, hogy kihalunk a francba, mert a szaporodógépek lenyomnak minket, ha másképp nem, akkor a tömeggükkel. Elképzelheted milyen jó világ lesz itt 100 év múlva! :D
Yoda69
@KisGenyo2: Ha ilyen barmok vagyunk hogy eletben tartunk egy diktatort es nepnyuzo rendszeret, akkor megerdemeljuk ami rank var.
Peller Anikó
@Aki Én: indíthatnánk egy szavazást, ki a leghülyébb kommentelő a propin.
wagabund
..."Vége: megszűnik az Együtt"...

elírták a címet, így helyes: Végre megszűnik az Együtt..
Aki Én
@Peller Anikó: ...Perego@

Egyértelműen ez a Shikari a legidiótább.
Iszonyúan tájékozatlan, ostoba és végtelenül egysíkú. Ugyanakkor neki van a legnagyobb arca, mert arról sincs fogalma miket hord össze. Ez már csak így szokott lenni. Nem véletlen, hogy a fideszesek a felmérések szerint is tájékozatlanok, alacsony intelligenciájúak... Na de ki más lenne az, akinek ez megfelel? Akinek 50 feletti az IQ-ja, az látja mi folyik itt.
A hal kimondottan szórakoztató :)
A többi max bosszantóan buta.
Eriksson
Miből fog élni ez a szerencsétlen Juhász? Mint civil, nemigen fog tudni tarhálni a pártolóktól. Vagy tovább hordja majd az "internetet" Portiknak?
Eladott Ország
@KisGenyo2: ma, 10:58; Azért a csúti cigány feleségének képe sem a boldogságról árulkodik.
24.p3k.hu/app/uploads/2017/08/levai-aniko-e1503575666994-1024x576.jpg
justhpeter
Akárki akármit mond, a kdnp-nél különbek voltak, mert ők legalább el mertek indulni választáso a saját nevükben. A kdnp élén Tömjénnel csak Orbán seggéből lóg ki.
Eladott Ország
@Aki Én: ma, 11:33; nem " ...Perego@"; helyesen: @Pegero
verőce21
@wagabund: (11:32) Úgy gondolta a cikkíró is! Vesz a lapot, aki veszi a lapot! :)
verőce21
Jobban sikerült ez a választás, mint gondoltuk!
Ápr. 8-án este csak azt írtam, "Várjuk az ellenzéki vezetők lemondását libasorban!" - Most ki kell egészítsem, várjuk az álliberális pártok feloszlását, megszűnését libasorban!

(Mit fog ez a szerencsés Füttyös Juhász is most csinálni?)
Peller Anikó
@verőke: jah, jobban megcinkeltétek. Amúgy az álliberális illíb pártok felosztását már sokan várják. Mondjuk kettő a négybe.
Eladott Ország
@verőce21: Úgy is mondhatnánk, hogy túlcsaltuk magunkat. Csak egy bökkenő van, hogy a választáshoz, választópolgárok is kellenek, nem elegendő hozzá a fideszes algoritmus. Azután rájövünk, hogy nem lesz aki a szekeret húzza és a nagy dicshimnuszok után is kiürül az ország.
tudode
Nem nagy ügy!
.
Felmerülhetne a kérdés,
.
-- ki ásta meg a sírját a kisgazdák dr, Torgyán József jóhiszeműsége miuatt 1998-ban,
.
-- hova lett az MDF, aki belebonyolódott a SZÉKHÁZELADÁSI bizniszbe, amelyből a durva papinak bányát ajándékozott a renitens, nevelhetetlen fia,
.
-- az SZDSz, akire már rövidnadrágosan is fente a BÖLCSESSÉG fogát,
.
-- a KÖZJOGILAG érvénytelen "parlament" ellenzékébe is beférköztek a fiúk (LMP, szocik, jobbik)
.
A legjobban bevált HADICSELÉVEL/LÜKKEL a .. k a r a k t e r g y i l k o l á s s a l.
.
Gyurcsányt az se LENYELNI, se KIKÖPNI nem tudja a mi kis/nagy PATÁS ÖRDÖGÜNK!
36
@verőce21: Mit csinál Juhász ezután?! Összejött a 150 milla a tartozásra, amit nem fizet ki, ellenben sok tő "dísznövényt" lehet belőle venni...vagy fütyülő készítő manufaktúrát alapít.:)
Viccen kívül, szerintem a szürke zónában maradva, tovább dolgozik Portiknak.
verőce21
@36: Sok fűzfát ültethetne abból a pénzből. Még az is lehet, hogy kosárfonó lesz! :)
simmering73
Majd amikor az lesz a vezető hír, hogy a fideszt betiltják és a főkolomposokat bíróság elé citálják, nos akkor kezdhetjük újraépíteni a demokráciát.
verőce21
@Eladott Ország: (13:38) De hájszen látod, hogy elegendő hozzá a "Fideszes algoritmus".
Meg ne feledkezzünk meg arról a 2,5 (uszkve 2,8) millió fineszes szavazóról sem, amivel a világ bármely választási rendszerében megnyerte volna a Fidesz ezt a választást.
(De ezt a csontot már lerágtuk, megemészthetnéd már.)
JAJMÁR
@Szeparepa2: Nem a Juhàsz Pèterè az a pènz, ès igen, biztos be fogjàk, illetve vissza fogjàk fizetni. Mert nem tolvajbanda...

Ņagyon szomorú, hogy ők - pedig volna több jó ötletem - szűnnek meg. NEM ők èrdemlik!
Desischado
Kár, hogy oszlanak fel. A fideszről mikor olvassuk már ezt?!
szituációs gyakorlat
A más pénzén megpróbálta, Juhász.
Nem sikerült.
Fizessék mások a tanulópénzt.
emerencia
@Eladott Ország: 06:22 start.hubzillás linken lévő oldalt ki kellene nyomtatni és szórólapokon eljuttatni a legkisebb faluba is.
Eladott Ország
@emerencia: ma, 06:50; Bizony az ellenzéknek ki kellene építeni a hídfőállásait vidéken, nem csak a Budapesti wellness szállodákban, és az országgyűlési bársonyszéknél.
Sámannus
Petya ti is csak a kétharmadot segítettétek bárhogy is vesszük nem vagy okos ember. ezt magadtól is kitalálhattad volna. Kb Horvát Aladár lehetnél akkor még ner társ is lehetnél mint Kati nénéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.