Az LMP szerint a büntető törvénykönyv változtatásának célja a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása, tovább szűkítve ezzel a politikai viták nyilvánosságát.

Odaszúrt egyet Gyurcsánynak az LMP

Fotó: YouTube/ATV

Kanász-Nagy Máté szóvivő szerdai tájékoztatóján elmondta:

pártja szerint nem a politikusokat kell jobban védeni, hanem minden zaklatást meg kell előzni, ehhez pedig ratifikálni kell az isztambuli egyezményt.

Emlékeztetett: a büntető törvénykönyv módosítása kiegészítené a zaklatás minősített eseteit azzal, hogy azt hivatalos személy sérelmére, hivatali tevékenységgel össze nem egyeztethető helyen vagy időben követik el. Ezt kettő, súlyosabb esetben három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnék.

Egy politikus kiemelt közszereplő, többet kell tűrnie a véleménynyilvánítás keretében, mint egy magánembernek – jelentette ki az LMP szóvivője.

A tájékoztatón a politikus kérdést kapott Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzésével kapcsolatban is, amelyben a DK elnöke bírálta azokat az ellenzékieket, akik megszavazták a képviselői fizetések emelését.

Én a privatizáció során meggazdagodó és milliárdossá váló Gyurcsány Ferenc ilyen irányú kijelentéseivel nem szeretnék foglalkozni

- kezdte válaszát Kanász-Nagy Máté, majd hozzátette:

az LMP nem szavazta meg a javaslatcsomagot.

Azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indíthat a "Stop Soros" törvénycsomag miatt Magyarországgal szemben, a politikus közölte: a legkisebb baj az eljárás kilátásba helyezése a jogszabály miatt, amely az LMP szerint alaptörvényt sért, alkalmas a gyűlöletkeltésre és a civilek vegzálására.

Arra a felvetésre, hogy a jövőben kormányhatározatban jelölhetik ki az állami vállalatok vezetőit, úgy válaszolt: az állami vállalatok pénzmosodaként működnek, ezen funkciójukat pedig még inkább megkönnyíti a változtatás.

Eddig a parlament többsége, vagyis a Fidesz-KDNP nevezte ki ezen vezetőket – mutatott rá –, előfordulhat, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a saját képviselőiben sem bízik, ezért rendeli magához a jogot – tette hozzá.

Beszámolt arról is, hogy pártján belül még mintegy 4-5 fegyelmi eljárás van folyamatban, ezek várhatóan a héten lezárulnak.

Közölte azt is: az elnökség már rendezte Demeter Márta párttagságának kérdését, így a politikus hamarosan a párt tagjává válik.

Forrás: MTI

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
lmp. akinek nem inge ne vegye magára, úgy tűnik ez az ing a tietek is !!!
Nézzetek magatokba és maradjatok csöndben fütyiszes segédcsapat !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
lmp. akinek nem inge ne vegye magára, úgy tűnik ez az ing a tietek is !!!
Nézzetek magatokba és maradjatok csöndben fütyiszes segédcsapat !!!
relatív
Hozzá nem értésről árulkodik - a regnálókhoz hasonlóan - a privatizációval kapcsolatos téves állásfoglalás személyeskedéssel párosítva, ami akár rágalmazásként IS értelmezhető !

A politikai ellenfél rágalmazása semmiféleképpen sem egy józan állásfoglalás !
RonaGyuri
ne bántsátok az LMP-t ezért, hisz lassan már az egyetlen dolog amiben egyetértenek: utálják a Gyurcsányt! =))
bencemacska
Akinek nem inge, ne vegye magára!
De akire ráillik az viselje !
Én még mindig nem tudom miért kapott sokkal kevesebb fegyelmi büntetést az a képviselőjelölt, akiről azt mondta a lömöpö vezetősége, hogy visszaléptette, de ő ezt megtagadta. Továbbra is versenyben maradt, plakátjain hirdetve, hogy a választókerület legesélyesebb jelöltje.
Most őt visszaléptették, vagy nem ?- még ezt sem tudjuk.
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 14:14
Tényleg , nem kaptak /elég/ viszkit, pedig csak azért mentek!
kulabombaafityiszre
@RonaGyuri: ma, 14:14
Ők még azon is összevesznek ki utálja jobban.
Hellcat
@papa.49: Pont ez ugrott be, hogy az LMP nek elvileg nem lett volna inge de azért csak felvette hamar, hogy a fidesz kutyájaként ugathasson picit a DKra.
RonaGyuri
@kulabombaafityiszre: ebben lehet igazad van! =))
namihami
Szúrkálnak a Schiffer-Fidesz kiónok?
Biztos a miniszterelnökük adta ki az engedélyt.
A sikeres megválasztásának örömére.
papa.49
@Hellcat: A csaholás a csürhe kötelessége !!!
CsipkeRózsa
A privatizáció során mindenki, aki tudott, így gazdagodott meg, ahogy Gyurcsány.

Széles Gábor 1, azaz egy Ft-ért vette meg a székesfehérvári gyárat.
Peller Anikó
"Én, a privatizáció utáni fideszseggnyalás során meggazdagodó és milliomossá váló képviselő..."
CsipkeRózsa
Nem egyedül Gyurcsány, hanem az egész frakció nem szavazta meg a képviselők tiszteletdíjának emelését, akik nem privatizáltak maguknak semmit, ők is. Az LMP szóvivője rosszindulatú.
Sámannus
A lömö pö meg a fidesz farvizén süketel jó van gyerek leülhetsz. Bélánkért harangoztatok már?
Csak kérdezem, mert a győzelem óta ő is igen meglehet elégedve magával, mint fő szarkavaró, Hűsíti magát a jó munkáért valami elit krími hotelben.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Gondolom ezek a sok kérdőjeles hozzászólásaid azt jelenthetik,hogy
elnézést és bocsánatot kérsz mindenkitől amiért nem rohadtál meg a mamádban.
Jól értelmeztem gyagyás?
CsipkeRózsa
@Sámannus: Béla nagyon csalódott volt, amikor itt megszólalt utolsó alkalommal. Nekem időnként eszembe jut, amikor téma az LMP. Sajnálom Bélát.
papa.49
@CsipkeRózsa: A Videoton komplett gyárát a vidéki telepekkel együtt, és akkor még a ,,fejenagy ,, mszp. volt !!!
Meg az Ikarus-t a vidéki gyárakkal együtt, szóval nem lóg ki a lóláb, KICSIT !!!
A Gyurcsány megvette a Motim-ot, és átszervezte a gyárat elindította a ,,műkorund,, gyártást aminek akkor hatalmas piaca volt világszerte (ez a köszörűkő alapanyaga), felújította a vasúti pályát a gyáron belül, gépeket vásárolt, Mosonmóvár körül több kisebb vállalkozás bedolgozott a Motinba . Jól tudom mert '97- és 2005 között hetei rendszerességgel jártam oda dolgozni !!! Ettől függetlenül most is állítom nem való politikusnak !!!
babp1982
@kulabombaafityiszre: ne foglalkozz már ezzel a hisztis halpicsával kár a betű rá! Ennek a kerge liknak annyi esze sincs mint kupakos lalának buta mint a föld ide jàr égetni magát-:)))
Peller Anikó
@papa.49: De igen. Csak ő való. Miért? Azért mert tisztességes.

Ja, hogy gyagyás egy kicsit? Naíva? Ügyetlenke? Az !

De mi kell neked? Egy vér harácsoló, nemzetvesztő cigány aki pillanatok alatt statáriumot rendel a nyakadba, vagy egy kicsit béna de a demokráciát természetesnek tartó, a te érdekeidet is figyelemmel kisérő, nem a saját érdekeit előtérbe toló politikus aki még a fizetését sem vette fel, nem a politikából gazdagodott meg.

Orbán kicsinálta rendesen, beégette az agyakba, hogy ő a bűnös (a gyf), miközben ő (az ovi) már azt tette Magyarországgal amit otthon tanult.
ibn Said
Mindenek előtt: nem vagyok "Gyurcsány fan", de a mostani pártvezetők közül, inkább 1000 Gyurcsány, mint 1 Orbán, vagy 1 Szél esetleg 1 Vona stb...
papa.49
@Peller Anikó: Ne tévedj velem kapcsolatban a mai politikusok között ő a legkülönb, de mivel túlságosan hisz az adott szóban nem alkalmas erre a feladatra, ez lett a veszte is pontosan !!!
cikicakk55
@papa.49: Én is ugyan így vagyok Gyurcsány Ferenccel. Nagyra tisztelem mint üzletembert és mint embert,de nagyon sajnálom,hogy a tudását és a tehetségét a politikára ( is ) áldozza. Ő túl becsületes, túl liberális és túl naív ahhoz,hogy politikus legyen. Legjobb példa erre az Öszödi beszédje. Elhitte,hogy akik ott hallgatják,mind az Ő pártjának az emberei. Ugyan olyan tisztességesek,csak a pénz megbolondította őket. Azt hitte,hogy ott biztonságban van,elmondhatja a véleményét úgy,hogy az a párton belül marad. Olyan naívság és olyan tisztelet volt benne,hogy többes számot használt,pedig Ő volt aki a legkevesebbet hazudott,aki a legkevesebbet lopott reggel,délben, este. Ő kihasználta az alkalmat,mint ahogy rajta kívül rengetegen kihasználták,de Ő munkahelyet teremtett abból,amit megvett. Adózott a bevételéből,sok embernek az akkori munkanélküliség mellett munkát biztosított. A haszonból fejlesztette a céget és nem Úniós támogatásokra várt. Van Gyurcsánynak Kastélya, Luxus szállodája, Luxus Jachtja? Van külföldön bár hol is luxus nyaralója,szigete? Neki nem való a politika,mert ahhoz mélyen gyalázatos erkölcsűnek kell lenni,hogy valaki igazi politikus legyen. Olyan politikus,aki milliárdossá válik,miközben látja,hogy az Őt megválasztó nép egyre nyomorultabb. Ehhez gyomor kell,ehhez embertelen felfogás és nagyon komoly erkölcstelenség. Ezekkel Gyurcsány nem rendelkezik. Ő naívan azt hiszi,hogy mindenkiben belül ott van a jó,csak ki kell hozni belőle. Nem,nincs meg egyikben sem a jó. Akikben volt azok már megbuktak,pont azért,mert nem fogadta be őket a politikusok azon rétege,akik képtelenek korrupció,milliárdok, és haszonlesés nélkül élni. sajnálom Gyurcsány Ferencet,mert Ő nem erre a politikára született.
Madácsi Pali
A "Lehetsz Megélhetési Politikus"-ok pártja minden erkölcsi alapját elveszette. Akár a fideSS frakcióba is beülhetnek, velük szemben úgysincs soba semilyen aggájuk. A szólás szabadság és gyülekezési jog komly csorbítása náluk szóra sem érdemes, de egy kis Gyurcsányozásra bármikor kaphatók. Politikai kurtizánok.
Peller Anikó
@papa.49: De igen alkalmas. Csak ő alkalmas. Mi nem vagyunk alkalmasak arra, hogy tisztességes politikust válasszunk a fejünkre, nekünk cigány kell.

A mi bűnünk, hogy a cigánynak hiszünk, aki ovodás módjára hülyét csinált Magyarországból miközben szétrabolta.

Bokros, Hatházy, Bajnai, ilyenekkel vagy hasonlókkal kellene kormányozni, de az agyak sikariesen át vannak mosva.
wagabund
..."Odaszúrt egyet Gyurcsánynak az LMP"...

hová szúrt? kinek szúrt? kicsoda?

észre kellene venni, hogy négy évig, de még tovább is jelentéktelenné vált az ellenzék...Most már Gyurcsány is csak lendületből beszél, amúgy ő is tudja, hogy felesleges bármit is tenni(ott a parlamentben)

ezt az egészet úgy elbaszták, hogy jobban már nem is lehet...és akkor ilyen odaszúrásokkal hülyítik a pleb's-et? nem lesz olyan nap, illetve nincs is, amikor úgy megy haza egy ellenzéki, hogy ma nagyot tett az országért, a választóiért...

ez a hajó elment...
Sámannus
@CsipkeRózsa: Lehet hogy a jóhiszeműsége miatt hallgat. Várom, hogy egyszer megjelenik és hamut szór a saját fejére, hogy bocsi gyerekek engem madárnak néztek.
surdilloFUJT
@durbincs: Kussolj agymosott fitymaszos!!!
Yoda69
Az elempe elmehet a sunyiba. Nem eleg nekik hogy ujra 2/3-ot hoztak a mocskos fideSSnek, de meg azt a partot tamadjak amelyik egyedulikent NEM szavazta meg az aljas es undorito fizetesemelest a kepviseloknek, akik aludni jarnak a parlamentbe.
terlasz
@papa.49: Ha úgy gondoljuk, hogy olyan tisztességes ember nem való politikusnak, aki igyekszik a nép érdekeit koordinálni, képviselni,akkor Gy. tényleg nem való politikusnak. Hozzá szoktunk már a politika fertőjéhez, ezért aztán azt gondoljuk, hogy egy gazembert csak egy másik gazember képes legyűrni. Tiszta haszon ez a népnek! Vagy mégsem?
terlasz
@durbincs: Figyelj máá Durbi! Tudom, hogy nem idevalósi vagyok és még akcentusom is van, mert nem értek veled egyet, de áruld már el, hogy miért kell ilyen embertelenül gusztustalannak lenned? Nem sok vizet zavarsz nálam, de néha felötlik bennem ez a kérdés. Bocs. az őszinteségért!
patyuka
@cikicakk55: Ha egy/a politikussal szembeni elvárásaink kapcsán ilyen könnyendén megalkuvóvá válhatunk, ne csoda, hogy itt tartunk! Nem az okfejtéssel van gondom, hanem a konklúzióval, mert eleve nem igaz, hogy minden politikai affinitású ember ab ovo olyan amorf erkölcsiséggel válik olyan politikussá, amelyik aztán kisebb-nagyobb mértékben, de mindenképpen engedi, hogy romlottá váljon! Mi hagyjuk, hogy ilyenek uralják el a politikát, eleve mi juttatjuk őket hatalomba, adunk nekik erőt vagy éppen gyengeséget a szavazatainkkal, de még azzal is, amikor az efféle vélekedésekkel egyetértünk, merthát ilyen a világ... Hol tartanánk, ha csupán a társai kitartottak volna Gy. F. mellett és erre ösztönözték volna a szimpatizánsaikat is?! És elképzelni is borzasztó, hogy meddig süllyedhetünk még, ha erre képtelenek vagyunk rádöbbenni, illetve: ilyen megengedők vagyunk! Micsoda dolog az pl., hogy egy kétharmadcsináló LMP a közvélemény-kutatásokban - bármily álságosak és kétségesek is azok - szinte rendre "népszerűbb" a DK-nál; a Jobbikról már nem is beszélve? De ez tapasztalhat az ellenzékiként címkézett médiákban is... A választók körében még az időközi választások kudarcai sem hatnak ébresztőként, holott némi számolgatással egyértelművé válhat bárkinek, hogy a regnálók "elsöprő győzelmét" hozó szavazati arányok egy hajítófát sem érnének, ha megmozdulnának a választók... De többnyire csak szellemi és fizikai restség, apáti, pesszimizmus, rosszindulat meg az ellenzék egybemosása és pocskondiázása...
papa.49
@cikicakk55: A tegnapira Egyetértek veled !!!
papa.49
@Peller Anikó: Ebben nem értünk egyet van ilyen ...
Túl idealista, túlságosan megbízik az adott szóban, nem ebbe a politikai környezetbe való, látod a Bajnai már más ő kiadta a feltételeit a mszp. mamelukoknak, amit be is tartatott velük ...
papa.49
@Peller Anikó: A csuti csak tőle fél, mert a Gyurcsány a fejére olvasta a szemétségeit, mit gondolsz miért van a Ceglédi Csaba előzetesben, hátha megtörik, és bemártja a Gyurcsányt !!!
Ezért ül a Császi, meg a másik faszi is !!! Csak ezeket eddig nem sikerült megtörni !!!
papa.49
@terlasz: Régi igazság a politikus akkor mond igazat mikor az utolsó levegőt kifújja !!!
kereső
@papa.49: de ezt a "politikai" környezetet- a mocsarat,ha úgy tetszik,mi magunk alakitottuk ki- tűrtük,tűrjük-és nem támogatjuk azt, aki ennek véget akart/akar vetni.Inkább azt mondjuk,hogy "gyenge",meg nem ide való, meg nem poltikus, meg hiteltelen-mert a fidesz/ navracsics,semjén pártfeladatként/ lekakarakter gyilkolta- és ha tehették volna,emberileg is megsemmisitik.Gyurcsány nem csak!demokrata,de hisz is! a demokráciában.És mert igy van, gyengének tűnhet az erőszakos,mindenkit besározó aljasokhoz képest.Gyurcsány nem diktátor hajlamú, ezért nem került börtönbe 2006-ban a fidesz vezérkara-hiszen a törvényes államrend elleni puccskisérlet miatt ott lett volna a helyük- de ez nem a kormányfő dolga,hanem az igazságszolgáltatásé./rendőrség,ügyészség/.A sok-sok hazugságot,meg amit rákentek-megvádolva mindazzal,amit azóta orbán ténylegesen megvalósitott -egyszerűen igazságnak tartja a köznép. Pedig,ha egy kicsit belegondol az ember-akkor azért látszik a különbség,főleg mára ,amikor a " régi vágású kereszténydemokrata" immár kimutatja a foga fehérjét.
papa.49
@kereső: Igen demokrata, és itt most a fütyisz ellen csak a saját fegyverével lehetne győzni, az meg neki nem megy ...
Peller Anikó
@papa.49: teljesen úgy van ahogy mondod, csakhogy ez nem az ő bűne hanem a mienk.
papa.49
@Peller Anikó: Ebben teljesen igazad van, mondjuk én gondolhatod hogy nem a fütyiszekre szavaztam !!!
karma1
@papa.49: Most ebben a dologban nem vagyunk teljesen szinkronban - de persze ez nem baj! -, mert szerintem Gyurcsany demokratikus megoldasokat keresne, ilyet csinalna kormanyon is.. Nagy valoszinuseggel mar nem kovetne el olyan hibakat, mint elso kormanyzasa idejen, de az is igaz, hogy azota a hazai es a nemzetkozi helyzet is teljesen megvaltozott.
Bajnait nem emlitenem markans politikusnak, nem csinalt o semmi kulonoset, o csak egy evig robotpilotakent vezenyelte az esemenyeket, az aktualis valasztasokig.
En attol vagyok szomoru, hogyha ma egy ember talpig becsuletes, nem lop, csal, akkor azt mar nem tartjuk politizalasra alkalmasnak. MIERT NEM? Feltetlenul kell nekunk egy rablo, tolvaj magunk fole? MIERT???
Ha pedig mindenkinek nyilvanvalo volt, hogy orban senki mastol a vilagon nem fel, kizarolag Gyurcsanytol, akkor miert nem alltak be moge az IGAZAN valtani akaro'k?
Szerintem azert, mert ha akartak is a valtozast, visszariadtak attol, hogy azt a disznoolat kitakaritsak, amit orban az orszagbol csinalt.
Gyurcsany megtette volna ezt aprilis 8.-an is es megtenne most is. Az egyetlen ember, aki komolyan veszi a politizalast. Az o partjaban a legkisebb a fluktuacio, a belso feszultseg, nala van a legtobb kivalo szakember, tudos, kozgazdasz, nekik van egyenlore a legrealisabb politikai es gazdasagi programjuk.
Az lmp meg ne szurkaljon senkinek se sehova, hanem eloszor tegye rendbe a sajat partjat.
Jozefina
Az LMP-ben alig akad megbízhatónak mondható "politikus"!!! A saját etikai bizottságuk is így látja!
444.hu/2018/07/19/ilyen-nincs-az-lmp-szel-bernadettet-is-eltiltotta-a-tisztsegviselestol
papa.49
@karma1: Lassan csak körülírjuk a Gyurcsányt én egyet tartok a legnagyobb hibájának TÚL IDEALISTA, túlságosan hisz az adott szóban, és pont ezért nem tette meg azt se, hogy 2006. nem csukatta le a pesti dúlás főszervezőjét, meg a pribékjeit, PEDIG KELLETT VOLNA !!!
Az ma itthon nem erény egy politikusnál, hogy becsületes, hiszen láthatod az ország nagy részének nem kell, hanem az kell aki a szemükbe hazudik, kilopja a párnát a fejük alól, szép szólamok közepette lök valamennyit a pórnépnek, miközben ők degeszre keresik magukat !!!
EZ EGY KURVA ORSZÁG LETT, ebben tökéletesen igaza volt 2006. ban a Gyurcsánynak !!!
papa.49
@Jozefina: Akkor ez is egy az érthetetlen dolgaikról az lmp. nek hogyan van ez eltiltják, de nem kell lemondania EZ IS FÁBÓL, VASKARIKA !!!
kereső
@papa.49: "ez egy kurvaország" lett- hogy felháborodtak a nagymagyarok ezen, az meg csak úgy elsikkadt,hogy orbán "disznóólként"emlegette az országot.És lám,még csak fel se tünt senkinek.
karma1
@papa.49: Ebben a relacioban emlitve viszont teljesen igazad van! (08.40)
karma1
@papa.49: Mert szerintem mar teljesen belterjeseka; allatira nem erdekli oket, hogy mi fog kovetkezni ezutan, es mert ez az egesz egy szinhaz, amit most ok muvelnek, foleg orbannak akarnak megfelelni - az meg csak hatradol elegedetten es ker meg egy kavet, hiszen az o elvarasai tokeletesen bejonnek.
kereső
Emlegetik sokan a "Bajnai" aranykort-és ,hogy ő stabilizálta a válság után a költségvetést. Talán nem mindenkinek jut eszébe ,hogy Bajnai kötelezvényt iratott alá az mszp.képviselőivel-hogy,kuss van!/Gyurcsány meg folyamatosan küzdött az mszp-vel,szdsz-el/ Bajnai azt a válságkázelést folytatta,amit Gyurcsány elkezdett- 2009 áprilisában a hiány mértéke 4,9 %,ezt Bajnai tartotta-.Nem akarom kissebbiteni Bajnai érdemeit, de az hogy ő tette rendbe a költségvetést,azért nagyon erős túlzás.
evacica
Az LMP nem hiteles, a fidesz szatellit pártja!Párton belülkáosz uralkodik, remélem el fognak tűnni a politikai életből, velük csak többen de nem jobban van az ország! Gyurcsánynak a kis úja többet ér ennél a bagázsnál! Tisztességéhez nem fér kétség, ami meg a meggazdagodását illeti, semmi tisztességtelen nem volt benne, simán élt a törvény adta lehetőségekkel, ahogyan sokan mások! És ami fontos, nem politikus ként lett milliomos, mint Orbán és bandája!
karma1
@kereső: Bajnai csak egy executive (vegrehajto) volt a kormanyzasban, szerintem egyaltalan nem politikus alkat, Arrol nem is beszelve, hogy a nagy recesszio 2008-ban tamadott, amit Gyurcsany kezdett el kezelni, - o , Bajnai , minden elozetes tervet csak vegrehajtott a '10-es valasztasokig.
papa.49
@karma1: Itt változás akkor enne ha kizárnák a EP a fütyiszt, és az országnak nyújtott kifizetéseket felfüggesztenék teljesen !!!
Ebben az esetben a ország padlót fog, mert a külföldi cégek elhúznának innen mint a vadludak, itt maradnának azok akik már nem tudnak lépni se, mert a fütyiszek is lelépnének arra mérget vehetsz !!! Ennek a bagázsnak ez nem igazán tetszik ezért sanyargatja a népet, hátha kitör egy lázadás és eljátszhatja a török receptet, mert ugye sok mindent meg lehetne akkor szüntetni egy tollvonással !!!
Most egy tegnapi téma lezárják a vár környékét oda lehet, hogy a pór nép többé be se teheti a lábát !!!
kereső
Azért Demeter Márta is jobban megnézhette volna,hogy hova teszi le a hátsóját.-persze,az mszp-ből végképp kiábrándultakat valahová be kellett csatornázni.Kiváncsi leszek a jövőjére- lesz-e neki?
karma1
@papa.49: Azert a torok receptben me'g benne van a halalbunti, amit sajnos orban - mint unios tag - nem tud alkalmazni (legnagyobb sajnalatara)
papa.49
@kereső: Igen nagyon sértve érezték magukat, mert az igazság mindig fájdalmas, pedig akkor is igaz volt, és mára még inkább az lett !!!
verőce21
Ferenc testvérnek régen börtönben lenne a helye!
A lakosságot devizahitelbe kergető és megnyomorító intézkedések továbbgyűrűzése és szabadon folyása miatt, majd bevallva, hogy "úgy tettünk mintha kormányoztunk volna" . Megtetézve ezt a 2006-os tömegbe lövetésével...
A gazdasági bűncselekményei lassan elévülnek, átvészelte az így-úgy megszerzett képviselői mentességével, de a politikaiak nem.
Yoda69
@terlasz: Szerintem ne valaszolj ennek a tokfej faroknak. Eszervekkel ugysem lehet hatni ra, uggyhogy total felesleges kommunikalni vele. Egyszeruen semmibe kell venni.
Yoda69
@verőce21: Hidd el a mocskos fideSS megprobalta minden modon bortonbe juttatni, de nincs rajta fogas, mert nem kovette el az altalad idebofogott dolgokat.
1. devizahitel = fideSS
2. "úgy tettünk mintha kormányoztunk volna" - hazugsag! Az egesz oszodi beszedet idezd, vagy ne idezd egyaltalan. Csak felremagyarazod fideSSes modra.
3. Nem volt tomegbe loves. Gumilovedek talalt el valakit. Ez nem ugyanaz, szoval itt is ferditessz.
4. Probaltak gazdasagi (sukoro) buncselekmeny miatt is elmeszelni eveken at. Ez sem jott ossze.

Szoval vagy fuss megf egy kort ez ugyben, vagy inkabb kerj bocsnatot.
kereső
A DK országgyűlési képviselői a megemelt fizetésükből azt tervezik, hogy a párt több karitatív kezdeményezést indít rászorultak megsegítésére. A Sztárklikk arról is értesült, hogy Gyurcsány Ferenc pártelnök a teljes juttatását továbbra is jótékony célokra ajánlja fel.
kereső
@durbincs: 12:33, nagyon igyekszem,hogy ne érződjön az Ákcentusom.
babp1982
@kereső: a hülye vergődik mint hal a szàkban-:))) ja ez egy hal egy hisztis halpicsa-:)))))))))
verőce21
@Yoda69: (10:05) Köszönöm, hogy kiegészítéseiddel gazdagítottad az állításaimat!
kereső
@durbincs: picsogsz te helyettem IS eleget.Nem kellek én már oda.
babp1982
@kereső: nem kapott répát már régen az a baja-:)) Persze amilyen rusnya nem is csoda az eszéről nem is szólva-:))
JAJMÁR
Micsoda szerencse, hogy van fėszbuk. A hiteles infoàramlàst ės szemėlyes politikai alàzàst hogy meg hol lehetne màr ilyen szėpen ? Stìlusosan? Meg önfėnyezve?
Ez az egyetlen platform, de sietni kell, nemtart sokàig.
verőce21
@Yoda69: (15:02) Egészségedre neked is! Minden megjegyzéseddel csak erősítetted a (09:32) állításaimat.
Yoda69
@verőce21: Akkor orulj neki.
Gondolom nem voltal penge iras ertelmezesbol az altalanosban.
Meg azert tanulmanyozd at a Magyar Ertelmezo Szotart is :)
verőce21
@Yoda69: (03:50) Te írásból sem voltál "penge" általánosban! :)
Mert mit cáfoltál az állításaimból? Csak megerősítetted őket téves magyarázataiddal!
Neked az ismereteidet kellene előbb gyarapítani, ha hozzá akarsz szólni, mert így csak a hiányosságaidat mutatod be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.