Semjén Zsolt miniszterelenök-helyettes pénteken törvénymódosítási javaslatot nyújtott be.

Semjén neve alatt nyújtották be azt a törvénymódosítási javaslatot, melynek lényege, hogy

megteremtse az uniós lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára az aktív választójog gyakorlásának lehetőségét az Európai Parlament tagjainak választásán

– írta meg a 444.

Ennek értelmében a módosítás elsődleges célja feltehetően a kárpátaljai és a vajdasági magyarok szavazatainak megszerzése.

Semjén azt akarja, hogy a határon túliak is szavazhassanak az EP-választáson

A törvénymódosítási javaslat indoklása az Európai Tanács egy korábbi állásfoglalására hivatkozik, melyben arra hívták fel a tagállamokat, hogy az uniós lakóhellyel nem rendelkező állampolgáraik számára is teremtsék meg annak lehetőségét, hogy az Európai Parlament tagjainak választásán részt vehessenek.

A törvénymódosítás elfogadásához kétharmados többségre van szükség.

Cikk- és címlapkép: MTI/Soós Lajos

(444)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Lassan Moszkvában többen szavaznak a fütyiszre mint itthon.Ez a hazaárulás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És mi van a brazil, kanadai, ausztrál, izraeli, stb. magyarokkal? Ők?
Ha már kécccccer is megírták.
CsipkeRózsa
Otthon nem tudnak szavazni, Semjénnek minden szavazat kell(ene)?
tudode
Mi az, hogy "akarja", meg is lesz, mivel ÖNTIK HATÁRON TÚLRA a lóvét ezek a HATALOM, és pénzéhes, nemzetieskedő, ingyenélő, zsibiző keresztényeknek csúfolt IMÁDKOZÓ SÁSKÁK az ország testén!
.
Jut eszembe 2006-ban nagyon fonnyadtan áll-dogált a GAZDIJA mellett, bármely párthoz csapódik ez a mérhetetlen SZEKTA:
.
Lássuk csak milyen módon volt tele a gatyája akkor, amikor Simicska KIBÉRELTE a Parlament Cafét, és a GAZDIJA még a RENDEZVÉNY SZERVEZŐKET is átverte a palánkon:
.
----- Kossuth tériek és a FIDESZ -- 2006 október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_--_2006_oktober_6
.
Ez ő Mr MEGÉLHETÉSI keresztény szekta FEJECSKÉJE/KÁJA!!!
dr. prédikátor
Tömjén zsozsó! Anyádat nem akarod megdugni??? geci!!!
parasutyo
na meg a jó édesanyád 3.14csáját... :D és a Piréz meg Kalkuttai tesók? azok smafuk? :D
Sámannus
Lassan Moszkvában többen szavaznak a fütyiszre mint itthon.Ez a hazaárulás!
kissé felnőttem
a jővötöket félted ? menj imátkozni, csaltatok itthon is eleget ott meg illetlenség lenne, meg aztán már nem úgy van a vers "még kér a nép most adjatok neki " már titeket megunt a nép de rendesen.
csak úgy....
és a sok hülye menne is nekik szavazni a nyomorból, a beígért krumpliért ...
mackoka46
A türkmén basa is szavazhasson ! Hátha megcsömörlik a diktatúrától és EU konform lesz.
kisrigó
Meg a jó qrva anyjukat ezeknek a vérszívó tetveknek! Mit találnak még ki?!
Qqberci
TömjénZsóti! Nem EU polgárok az EU parlament tagjaira? Te sem hülyülsz már meg. Menj inkább Sévdországba, tisztázni, a lopott szarvas ügyedet!...
colibri
Semjén az akarja... én meg azt akarom, hogy a vadászaton ne az állatokat lőjjék halomra, hanem ezt patkányt lőjjék már ki a francba!
nevemnick
Most már teljesen valószínű, hogy a fitymasz által az elmúlt két időszakban bevezetett két-három napos törvénykezéssel, a külhoni magyarok körbenyalásával, Magyarország polgárainak sárba taposása, a még meglévő gazdaságának magánkézbe adásával, az unióból való kilépés, és az egyszemélyes diktatúra bevezetésével a jelenlegi orosz-török példa a cél.

De csak tűrjük...
Zeta
Mért nem mindjárt a valamikori határon belül élők mind szavazhatnának? Hisz a támogatásokkal úgy is a környező országok gazdaságát erősítették eddig. Így legalább kifejezhetik hálájukat .
Nessy
Kezd tele lenni a hócipőm a határon túli qvasi magyarokkal (sokan egy vakhangot sem tudnak magyarul). Tartják a markukat, belepofáznak az itthoni dolgainkba, és most még az unió dolgaiba is! Érdekes, ez nem zavarja külügyérünket, hogy olyanok szólhatnának bele az uniós választásba, akik nem uniós tagok? Ez nem sérti az unió a szuverenitását ???
kissé felnőttem
300 évet nem akartok magatoknak elővételben vásárólni bohóc ??? csak 300 évre szavazókat 600 évet tudnák javasolni . !Sopronkőhida még Tunéziában is ismeretes.
csak úgy....
ez egy moslék banda! ...,mit gondol ez a faß? .hogy a délafrikába,ausztráliába kivándorolt magyarok is szavazhassanak ? mióta eljöttünk magyarországról a hasonló egyedek miatt,kik csak jól élni akarnak a hülye magyarokból ...,lassan nem tudom sajnálni a magyart, ha nekik ez így jó ,áldásom rá de utólag nics hobölgés,meg má megent át lettünk baßva,mint anno az amerikás Kossuth apánk...
justhpeter
Semjén nem hazaáruló - ehhez is buta. Ő csak egy nemzeti-szégyenkeresztény ökör, akinek a nyelve tíz éve benne van Orbán seggében és ahogy látom élete végéig ott is fog maradni.
Ez pedig - ellentétben a permanens lopkodással - nem büntetendő, csak gusztus dolga.
csak úgy....
@justhpeter: örülök,hogy a semjénböl így meg bírod vígasztalni magad..., szerintem a buta embereket,mindíg komolyan köll venni,azok a leg kártékonyabbak...
papa.49
Az Uniós parlamentre az Uniós polgárok szavazzanak ne a setét pénzen vett senkik, ilyen ,,felkérés,, nem hiszem hogy lenne az Uniótól !!!
Hiszen ennek alapján bárki szavazhatna a világból a ,STÜSZI VADÁSZRA,, !!!
Borsodi
Valóban ez egy moslék banda Semjén is azt akarja amit Orbán hiszen ő a jobb keze,vele törli a seggét.@csak úgy...:
csak úgy....
@papa.49: Csak óvatosan! shikari szrint orbán fogja vezetni az eu.-t . ! Ha a sok,hugyagyu ,volt DDR pógárt ha hozzá adom a mezei átlaghoz,a gondolkozásra képtelenekhez...,akik ugyan úgy fosnak a migráncsoktól,mint a vidéki,régen izélt ,pedig jó vóna nagyságos asszony...,kik tunéziában nyaralnak a vadak között...
csak úgy....
@Mirabilis: 19:30 oszt ott ücsörögene egy csomó magyar az ukrán "böribe",mint otthon az öshazában a hajléktalan! ezeknek a politikusoknak van idö és lehetöség,hogy kibesszanak vélünk,ha nem teccünk nekik?
Lepényleső
Én is! Abban az országban ahol élnek! Akkor,ha az Unio polgárai! Minden más csalás! - Akkor is
ha mi akik a csonka országban élünk,csak másodrendű polgárok vagyunk azokkal szemben
akik körülöttünk élnek-sokan belőlünk.
csak úgy....
@durbincs: látom a prosztatád megent nyom?...,nyugiba pislants a pelusba!?oszt a kukacok izletesek vótak? sok mindenre képes lennék,de ,hogy lepisáljalak !? üldözési mániád van ?,pedig má milyen szépen beszégettünk? te mitöl hülye ?
csak úgy....
@Lepényleső: ezt még 1X,hogy a durbincs és én is értsük! :) nem vagyunk ikrek...,szerencsémre tesók sem!
csak úgy....
@Mirabilis: Te mindíg topon vagy ? A sok hüle közül ,naponta rostálni...én, az utóbbi idöben már minden vélt vagy jogos apróságra ugrok,elnézés és én voltam a hülye ,shikari szindróma...
papa.49
@csak úgy...: a 20.32. A csuti kretén akkor fogja a Uniót vezetni ha az Osztyapenkó lépést vált a szoborparkban előbb, akir meg hivatkoztál az a számomra NINCS IS !!!
csak úgy....
@papa.49: mi 1/2 szavakból is értjük egymást ! :)
vadsanca
Menj el orvoshoz! Ez nem normális gondolat! Miért kell ennyire hülyének lenni? Te vagy keresztény? A saját hazádat nem véded meg. Tűnj el a közéletből!!!
Gauntlet
Akkor mi is szavazhassunk mondjuk Usába?
papa.49
Semmilyen erre a válasz ,,meg a büdösapádfasza,, !!!
magyarbakancs
A szájba @aszott mocskos ,tetves @urva anyádat.
Te @aszópó tömjénfüstöl bódult elme beteg,roggyant @asz az szavazzon .
magyarbakancs
@durbincs: Tettű itt vagy?
@zoptál nyaltál ma már bazári majom?Mikkor @oshatom ki a szemedet te görény?
Nessy
@Gauntlet: A régi Osztrák - Magyar Monarchia minden országába, és vica verza!
ibn Said
Javasolom, hogy inkább a Fidesz jelöltjét támogató szavazásnak számolják be az összes nem Magyarországon élő sőt nem EU-s országban élők leendő szavazatát! Nem kell magyar állampolgárság sem, elég ha csak hallott a magyarokról, vagy látott már magyart! Azokat a szavazatokat ki kell zárni amelyeket Magyarországon élő, magyar állampolgárok adtak le, és nem a Fidesz jelöltjét támogatják!

P.S.:
Javasolom továbbá, hogy a qrva annyját semjén baromnak, és az összes hozzáhasonló, és őket támogatónak is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.