A Szegedi Törvényszék tavaly októberben jogerősen is garázdaság vétségét állapította meg a rendőrök sorfala mögül kitörő menekültek felrúgásával megvádolt operatőr ügyében. Most a Kúria felülvizsgálta ezt. László Petrát felmentették garázdaság vétsége alól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Ma már más szelek fújnak. Lehet rugdosni is. És főleg kell egy jó tökös újságíró, aki ha kell tud rúgni is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Veleda
Ma már más szelek fújnak. Lehet rugdosni is. És főleg kell egy jó tökös újságíró, aki ha kell tud rúgni is.
dr. prédikátor
Na kérem! Egy újjabb NER társ felmentése!!!
CsipkeRózsa
Várható volt, sőt a meghurcolásáért még kártérítést is fog kapni!
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: Hiába húzzátok a szátokat,azt tette amit a rendőröknek kellett volna...megakadályozni a csürhét a határátlépésben!!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: A rendőrök jogosan megakadályozhatták volna, de ők se rúghatták volna fel.
kokopelli
@Pálinkás Pál: miért nem egy felnőttet rúgott meg,ha már fel volt háborodva?
Vagy csak úgy reflex-ből rúgott?Pont egy nőtől nem várná el az ember! Valamit
köpött volna,ha elmarasztalják?
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: Hogy te millen okossssssssss vagyol!!!okoskos!!!
Commenter
@CsipkeRózsa: a felrúgás garázdaság és testi sértés is egyben. Nyilván ezért kellett felmenteni :( és az első fokú ítélőtábla ítéletét nem helyben hagyni.
Commenter
@kokopelli: www.youtube.com/watch?v=EaXnr7kH6ec
felnőttet és gyereket is felrúgott, az apa a gyerekével menekült, a videóban látható ahogy az apa és fia együtt esnek el. A CNN nyomán jó hírünk a világban jól elterjedt. De a Kúria szerint ez elfogadható viselkedés. Mi lett volna ha, teszem azt az osztrákok rúgják fel ugyanígy a magyar menekülteket?
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Valóban a rendőrök (= határőrizetre kijelölt hivatalos szerv, mivel a határőrséget megszüntették) nem rúghatják fel a tízezrével betóduló kutyabaszó arabokat, mivel simán le kellett volna lőni őket. Nem rugdosni, hanem lelőni, érted Rózsika?

Kérdezd meg ezt a félhülye libellalibát, ő már rájött, hogy nem kellett volna beengedni őket, pedig akkor még nagyon örült nekik -mivel ők emelik fel a német gazdaságot a szarból- gondolta a csepp eszével.

Petra különben nem rúgta fel a focistát hanem egy gyereklányt hessentett hasba amint éppen el akarták sodorni a felvevőgéppel dolgozó operatőrt.

Tehát nem menekülteket rugdosó, hanem egy ránktörő tömegből egyet megrugó Petráról van szó. Egyről. Ezek az agresszorok különben a rendőrök elől menekültek, nem tekinthetők menekülteknek.
Pálinkás Pál
@Commenter: Akkor kockázd ki a felvételt... hozzájuk sem ért a lába...és undorító dolog párhuzamot vonni az 56-osok ,meg eközött az analfabéta csürhe között!!!
Remélem azért ki tudsz kockázni egy videót,ha nem írj bátran segítek!!!
Commenter
@Pálinkás Pál: örülök, hogy Te így látod, én nem, az elsőfokú bíróság is rosszul látta ezek szerint. Hol írtam azt hogy 56-os menekültek? Sehol. Egyszerűen az országot bármikor elhagyó magyar menekültekre gondoltam. "Ez az analfabéta csürhe" és a felrúgott ember szír menekült, ott pedig háború van. Nem lehet annyira analfabéta mégsem ha egy híres spanyol klubnál alkalmazták mint fociedzőt.
Pálinkás Pál
@Commenter: No akkor gyorsan olvass utána kicsoda is valójában!!! de ha nem megy szívesen küldök neked linket...
solidedge
Ha a migráns rúgta volna meg László Petrát az állami televízió máig mutogatná mint elrettentő példa.
Commenter
@Pálinkás Pál: igen, nyilván minden muzulmán (vallású) menekült Iszlám Állam tag...már csak így van, ha a mandiner is ezt írja.
Rockxy
Továbbá felmentette Ákost, Patakyt, Norbit, Bödőcsöt vagy hogyhíják, Shepperdet, Tuareget, Dopemant, Puzsért, Hajdúpétert, Magdit, Karamellt, Geréb Ágnest, és egy mentőkutyát.
Ja, Kiszeltündit majnem kihagytam.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ki fogják tüntetni, sőt hőst csinálnak belőle, egy igazi magyar hőst.
Commenter
@CsipkeRózsa: Oscar díjas operatőrt? :(
Peller Anikó
@Commenter: A faszit nem rúgta fel a Petra, ez biztos. Legalább 2 video keringett akkor az esetről, ahol az egyiken (ez volt a bomba hír) úgy tűnhetett, hogy a Petra hátrahőkölve felrúghatta az Abdult.

De a másik video másik szögből vette az eseményt, amelyen világosan látszik, hogy Petrától legalább 2 méterre esett el a fociedző és Petra semmiképpen nem gáncsolhatta el őket a kölykével.

Ugyanis egy fiatal rendőr elkapta őket és a focista kitépte magát a rendőr kezéből és ezzel a lendülettel el is estek a kölyökkel, pont a Petra elé. Ebből lett a világhír, egy hazugságból.

Az arab később azt nyilatkozta "Amikor elgáncsolták, nem tudta, hogy egy operatőr vagy egy rendőr volt, de egyszer csak a földön találta magát. Azóta megnézte a felvételeket, s nem tud megbocsátani" Petrának.

De nem gáncsolták el! Nyilván az 1. számú videót látta ő is, ezért elfogadta a felrúgás verziót, hiszen neki ez hozta a világhírt.

Egyébként a spanyol fociklubnál még 2016-ban elcsapták, mert nem felelt meg.
nevemnick
Mindegy, hogy felrúgta, vagy sem, már csak a mozdulatért/szándékért, akkor is a qrva NER-es anyját.
Ennyi.
Nessy
A szentté avatása mikorra várható? Miután 2006 őszének vandáljaiból is hősöket csináltak, én már semmin sem csodálkozom!
Viszont Orbán ellen egy rossz szót szólni, gyorsított eljárásban fegyház!
Keresztény kultúra óh!
Gauntlet
Kitüntetést nem kap ezért az aljasságért? Szemetek! A Kúriát is fel kéne oszlatni!
picike1
még a kutya is védi a saját kölykét jol tették !
papa.49
Remélem megkapja a csuti kretén nagy valagrendet eme ,,HŐSIES CSELEKEDÉRT,, amivel a kiscsaj jól hasba rúgta !!!
Vagy esetleg egy Kossuth díjat !!!
Peller Anikó
@Gauntlet: Miféle aljasságért te marha?

A munkáját végezte, miközben csaknem elsodorták a kecskebaszók ezrei. Nem lőtt le senkit. A kutyákat sem eresztette rájuk, pedig kellett volna. Nem volt kerítés ami megállíthatta volna őket.

Milliószámra törtek ránk te szerencsétlen, felfognád már végre?

@nevemnick: beteg vagy.
Pálinkás Pál
@Commenter: Azért küldtem a mandiner cikket,mert feltételeztem hogy azt el tudod olvasni,de ha kell küldöm az eredetit is!!!
tulipan
@Peller Anikó: Mond csak a RUGDALÁST Te "munkavégzésnek"' nevezed? Gratulálok! Akkor nálad hol is "kezdődik" az "aljasság"???
@nevemninck: messze nem beteg!!!
kereső
@tulipan: hiába!!! Nem tanultunk semmit,és most se tanulunk semmit a történelemből.Addig vagyunk ismétlésre kényszeritve,amig meg nem tanuljuk a leckéit-vagy eltününk a népek nagy tengerében.
tulipan
@Shikari: Remélem, egyszser Te is egy ilyen "hős" kezében végzed!!!
tulipan
@Shikari: Otthon, az ágyad alatt?? Te nagyszájú cigány! HAHAHA
dr. prédikátor
@Shikari: Te szerencsétlen faszmajom!!! Láttál te egyáltalán géppuskát??? Vagy más fegyvert? Voltál te egyáltalán katona??? Kis pöcs!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Nem mintha nem lenne totál érdektelen, de úgy fogalmaz: ,,lehetett"
De ha az is, azt ez a nő akkor nem tudhatta. Ez felrúgott volna bárkit akit ér. Mert szépíthetjük, de belerúgott a gyerekbe. Egyébként a puszta szándék sem szép, nem is javít a helyzeten.
Szóval ha menekülő gyerekeket rugdosunk, mi sem vagyunk különbek.
És nem, nem hiányoznak a menekültek. Ha rajtam múlna, egy se jönne ide, vagy csakis szigorú ellenőrzés mellett, az első csúnya pillantásig.
De nem rúgok fel se arab, se kínai, se magyar gyereket. Ennek semmi köze a terrorizmushoz meg a kecskebaszáshoz. Ennek csak emberi mivoltomhoz, és sokat emlegetett európai kultúrámhoz van köze.
Eriksson
@Peller Anikó: tegnap 21:20. Én is láttam azt a videót, melyben a rendőr markolta a sztáredző grabancát. Az rángatta magát, emez meg váratlanul elengedte. Ez a lendület vitte aztán tovább, ami az eleséshez vezetett. László Petra meg véletlenül a közelben volt. De annyira nem, hogy részese lehetett volna az eseménynek.
desiro
REMÉLEM EZT RIBANCOT IS MEGERŐSZAKOLJA SHIKARI VAGY DURBINCS ÉS MAJD 5 ÉV UTÁN MEG LESZ A TETTES.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Remélem ezt akkor is mondod amikor a cigánykölkök neked mennek hogy elvegyék mindenedet,míg a "békés" család figyeli az eseményeket!!!Ha már gyereknél tartunk,..az nem böki a szemed hogy ez a csürhe gyerekeket visz magával a jogellenes cselekedetekhez.../taglalt ügy/...vagy hogy a határátkelő balhéban a saját kölyküket használták pajzsként,??/Röszke/.
Olyankor nem háborog a libsi lelked??? Már pusztán kiskorú veszélyeztetéséért le lehetnew ültetni az egész majomhordát a hatályos magyar törvények szerint!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Te köcsög, mé nem baszod már szájba azt a retkes román kurva anyádat???
Peller Anikó
@Eriksson: 14:54, kösz, végre valaki

"Én is láttam azt a videót, melyben a rendőr markolta a sztáredző grabancát. Az rángatta magát, emez meg váratlanul elengedte. Ez a lendület vitte aztán tovább, ami az eleséshez vezetett. László Petra meg véletlenül a közelben volt. De annyira nem, hogy részese lehetett volna az eseménynek."

Pontosan ez történt. A Petra nem rúgta fel a focistát.

Mai RTL híradó, valami szerencsétlen fehérnép beleivott az igazhitűek kancsójába, pontosabban ő is abból ivott, ezen hajbakaptak. Valamit mondott a mohamedről, talán olyasmit, hogy az isten bassza meg, de vélhetően sokkal enyhébbet.

Az ottani bíróság azonnal halálra ítélte első és másodfokon, ez volt nyolc éve. Most felmentették, erről szólt a hír.

És most jön az, hogy a kutyabaszó degenerált állatok az utcára vonultak azért, hogy akasszák fel, tépjék szét, tapossák ki a belét a nőnek, mert 8 éve mondott egy cifrát a muhamedről.

Nem rúgott fel senkit, nem ölt meg senkit, nem vert meg senkit. Nem lopott, nem paráználkodott.

És ezt a degenerált bandát védik itt egyes kiskutyázáson nevelkedett szerencsétlen széplelkek.
Eriksson
@Peller Anikó: Halálos bűn az ők Mohamedjüket sértegetni, nálunk meg Isten neve szitokszó.
tulipan
@durbincs: Mond csak, narancsos seggnyaló, Sügér! megmostad már azt a szaros száj-végbeledet mostanába ? magzatszippancs ? meg még igy is fertőzöl itt ? Te moskos, mosdatlan ? Dinka
magyarbakancs
@durbincs: azt maguk,rendesen migránsfanok+nyomi Dinkák?
Tulipán + magát még a varangyok is elrabolták ? így már tán érthető mért korlátos az elméje ?
tulipan
Mond csak, narancsos seggnyaló, Sügér! megmostad már azt a szaros száj-végbeledet mostanába ? magzatszippancs ? meg még igy is fertőzöl itt ? Te moskos, mosdatlan ? Dinka
Téged még az anyád hasában varangyok is elrabolták ? így már tán érthető mért korlátos az a szerencsétlen elméd,te Dinka! azé nyomod hát, azt a dinka ürességedet? há mé nem maradsz már abban a büdös Ploesti bányakecoban és vedeled hordószámra, csendbe azt a kendvenc bányalóbizeletpáleszedet?
tulipan
@durbincs: Mond csak, narancsos seggnyaló, Sügér! megmostad már azt a szaros száj-végbeledet mostanába ? magzatszippancs ? meg még igy is fertőzöl itt ? Te moskos, mosdatlan ? Dinka
Téged még az anyád hasában varangyok is elrabolták ? így már tán érthető mért korlátos az a szerencsétlen elméd,te Dinka! azé nyomod hát, azt a dinka ürességedet? há mé nem maradsz már abban a büdös Ploesti bányakecoban és vedeled hordószámra, csendbe azt a kendvenc bányalóbizeletpáleszedet?
tulipan
@Peller Anikó: Te vagy beteg, nem kicsit, nagyon! Mint mindenki, aki támogatja az ilyen erőszak tejesztését!!!
tulipan
@durbincs: Te hülye, narancsos seggnyaló bunkó, halfsrok Sügér!
Pszichiátriára meg még válatlenül se kérn időpontot ? ha mindenki más, már bolond , Téged is beleszámítva? s ha találtok, úgy lehetőleg 50iq-s ...menjetek ketten, a Shikarival, hátha olcsóbb? s ott a büdös Ploesti-bányakecos lakosokként vedeljátek csak vidáman, naponta, hordószámra a bányalóvizeletpáleszeteket, jót tehet az agysejtkezdeményeteknek!
tulipan
@dr. prédikátor: Úgy érted, ez a Pálinkás leginkább ókossss???
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mond csak, narancsos seggnyaló, Sügér! megmostad már azt a szaros száj-végbeledet mostanába ? magzatszippancs ? meg még igy is fertőzöl itt ? Te moskos, mosdatlan ? Dinka
Téged még az anyád hasában varangyok is elrabolták ? így már tán érthető mért korlátos az a szerencsétlen elméd,te Dinka! azé nyomod hát, azt a dinka ürességedet? há mé nem maradsz már abban a büdös Ploesti bányakecoban és vedeled hordószámra, csendbe azt a kendvenc bányalóvizeletpáleszedet, a haver Shikarival együtt?
Pszichiátriára meg kérhetnél időpontot ? ha mindenki más, már bolond ? akkor Te lehetsz ott, azt a kendvenc bányalóvizeletpáleszedet, a haver Shikarival együtt vedelve, a legmenőbb ebben is ..
tulipan
@Shikari: Most csak a Te vágyalmaidatg szajkózod! Ami Te annyira szeretnél, de nagyon is távol áll a valóságtól!!! Majd meglátod 3 év alatt, még mennyire húz el mégjobban Németország! Pl. a gazdseggedt
Ekkora baromságot csakis, egy ilyen sötét, BUNKÓ, buta narancsos segynynyaló, Adofimádó UNDORMÁNY, képes kitalálni!I NARANCSOS NÁCI ÚJKOMMUNISTA! FÚJJJJ! Az ilyen színtű NEMtudásod, semmire nem lehet mentség!!! Még a hülye VÁGYÁLMAIDRA SEM!!!
Ugrálj csak NAGYOKAT Te ROMÁNY vándorcigány, lehetőleg hegedűvel a kezedben! :)
tulipan
@durbincs: Mond csak, narancsos seggnyaló, Sügér! megmostad már azt a szaros száj-végbeledet mostanába ? magzatszippancs ? meg még igy is fertőzöl itt ? Te moskos, mosdatlan ? Dinka
Téged még az anyád hasában varangyok is elrabolták ? így már tán érthető mért korlátozott az a szerencsétlen elméd,te Dinka! azé nyomod hát, azt a dinka ürességedet? há mé nem maradsz már abban a büdös Ploesti bányakecoban és vedeled hordószámra, csendbe azt a kendvenc bányalóvizeletpáleszedet, a haver Shikarival együtt?
Pszichiátriára meg kérhetnél időpontot ? ha mindenki más, már bolond ? akkor Te lehetsz ott, azt a húgy-kendvenced a bányalóvizeletpáleszedet, a haver Shikarival együtt vedelve, a legmenőbb ebben is ..
tulipan
@Shikari: Hülye narancsos seggnyaló! Mondhatom, remek vicceid vannak, ilyen kora reggel! Hahahahaha
kereső
Lovagkeresztet neki! Bayer is megkapta, pedig ő csak "verbálisan" rugdos-igaz,hogy nem menekülteket, hanem magyar állampolgárokat.ha azért járt, ezért rögtön kettő is.
kokopelli
@tulipan: ő is egy "migráncs",de hangosnak kell lennie,hogy bebizonyítsa azt,
hogy nem fölöslegesen maradhatott az országban! Irígy,hogy nem jutott el Német-
országig! Min. 40 millióan röhögnének ha olvasnák ezt a "Kosovó-albán" egybites
scheggnyalót! (;-))
wpym
Helyes! Egyaltalan miert kellett ez a jogi maszlag??? Semmi rosszat nem tett.
tulipan
@Shikari: NARANCSOS SEGGNYALÓ, TÖK AGYATLAN ÚJKOMMUNISTA BAROM! Viszont, egy nevetségesen tudatlan, csonthülye, albán migráncs VAGY!!
nevemnick
@Peller Anikó: (okt. 31. 07:19) Azta! Te látnok vagy? Ami azt illeti, egy kicsit megvagyok fázva. Köhögök, a koromnál fogva még egy kicsit taknyos is, de hát ez van, amikor az ember nem vigyázz magára. De még szerencse, hogy itt egy-két hozzászólás gyógyító erejű! :D :D
tulipan
@Shikari: Ugra bugra??? :))) NARANCSOS SEGGNYALÓ, TÖK AGYATLAN ÚJKOMMUNISTA BAROM! Viszont, egy nevetségesen tudatlan, csonthülye, albán migráncs VAGY!!
tulipan
@Shikari: Remek! Ugra bugra??? :))) NARANCSOS SEGGNYALÓ, TÖK AGYATLAN ÚJKOMMUNISTA BAROM! Viszont, egy nevetségesen tudatlan, csonthülye, albán migráncs VAGY!!
nezelodo
Ki kellene próbálni mi lenne ha seggbe rúgná valaki Semjén lovát? Alighanem lecsapna a dakota hivatal az állatvédelmi törvényre hivatkozva.
tulipan
@durbincs: Áh, ime a narancsos segnyaldosó. halfarok SÜGÉR: ihol -e gumbo a sertéstelepi,koca ápolő ? Hát 50IQ-s ez most nagyon nem megy? Há mi van Sügér lopod már a kocatápot, legalább fogyassz, kis termetű ? de már esse érti , romány Ákcentusos ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.