A jobbikos Jakab Péter kérdéseit és megjegyzéseit nem tolerálta az elnök a Parlamentben. A képviselő végül addig feszített a húrt, amíg az ülést vezető Latorcai János kizárta. Orbán Viktor azért reagált az elhangzottakra. 

Orbán Viktort lókupecnek nevezte, kizárták a jobbikost az ülésről – videó

Jakab Péter jobbikos képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. november 26-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A miniszterelnököt kérdező Jakab Pétert először ezért figyelmeztette Latorcai János, mert arról beszélt, hogy az emberek vidéken aggódnak a Duna alacsony vízállása miatt,

mert így könnyen befagy, és még a végén Viktor megkoronáztatja magát

A miniszterelnök egyébként reagált a koronázásos megjegyzésre, és azt mondta:

Ami a koronázást illeti, szeretnék egyértelműen fogalmazni: a magyar alkotmány ezt tiltja.

Ezután viszontválaszában Jakab Péter azt mondta Orbánról, hogy

Ettől függetlenül királynak képzeli magát, aki azt gondolja, hogy bármit megtehet az országban. Ha úgy tartja királyi kedve, akkor bukott diktátorokat fogadhat be, miközben pedig a saját népét elüldözi. Ha úgy tartja az úri kedve, akkor ajándékokat fogadhat el a korrupt haverjaitól, miközben a saját népét kisemmizi.

Miniszterelnök úr, ön királynak képzeli magát, de valójában tudja, hogy ön micsoda?

Tudja, hogy ön mi? Egy közönséges lókupec...

Ezután azonban Latorcai lecsavartatta mikrofonjáról a hangot.

Majd az Országgyűlés 103 igennel megszavazta, hogy Jakab Pétert zárják ki az ülésről.

Orbán Viktor azért reagált az elhangzottakra, és azt mondta:

Szeretnék egy szót mondani a lókupecek védelmében. Tehát az a helyzet, hogy itt valami félreértés van, a lókupecség az egy tisztességes szakma, és meg is haladja az én képességeimet, tekintettel arra, hogy a lókupecek értenek a lovakhoz

A miniszterelnök szerint inkább az a kérdés, hogy a vezető ért-e a vezetéshez. Ezt pedig majd a választók döntik el – tette hozzá.

Forrás: 444.hu, Index, 24.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Védi a csüngőhasu a lókupeceket.Van is miért.Olyanok,mint ő.
"Sohase lehet tudni, hogy egy vérbeli lókupec mondott-e valaha is igazat életében. (Krúdy Gyula)"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Védi a csüngőhasu a lókupeceket.Van is miért.Olyanok,mint ő.
"Sohase lehet tudni, hogy egy vérbeli lókupec mondott-e valaha is igazat életében. (Krúdy Gyula)"
RonaGyuri
jogos mert ahhoz is hülye vagy Viktor és egyébként is ha értenél is a lovakhoz akkor is - jellemtelenséged okán - csak lótolvaj lennél! =))
csak úgy....
Van a magyar parlamentnél szórakotatóbb?
görbetükör
@csak úgy...: Én inkább siralmasnak tartom. Ezek és így döntenek a sorsunkról. :(
advocat
Hááááát? Nem az alacsony vízállás miatt. (Ált. iskola hetedik osztály - fizika?) Ez a képviselő képzetlensége. A lókupecségről meg az "Indul a bakterház" lókupece jut az eszembe. A lókupecség meg egy sajátos létforma. Gyakorlói? Hát igen. Etnikai hovatartozásuk, ismert.
Nessy
@csak úgy...: A Nagycirkusznak is, meg a Parlamentnek is van kupolája, mégse lehet a kettőt összetéveszteni! A Cirkuszban a produkciók szórakoztatók, a parlamentben elborzasztók! Sok millióért ezek az egyedek egy ország sorsáról döntenek, miközben fogalmuk sincs, hogy milyen törvényeket szavaznak meg! Siralmas énnéköm...
Cicamama55
Ami nálunk az Országházban folyik az nem az országért folyó munka, csak pártok közötti acsarkodás! Fel kellene az egészet oszlatni! Szégyenletes!!!
csak úgy....
@görbetükör: Gyakorlatilag egy vicc házat csináltak a parlamentböl! az orbánnak föltett kérdések és arra a jól ismert reakció...
Nem is értem,hogy miért nincs még a korona,hivatalosan is a fején? :)
Pálinkafőző Rézüst
jah kérem, a krumplileves az krumplileves... :)) Ezért kizárni???
Klubtag
Egyszer volt, hol nem volt, volt nekünk egy Kunczénk, na ő igen, ő etalon a szellemesség tekintetében, de hát ezek...ezeknél még néhai Torgyán doktor is ezerszer élvezhetőbb és eredetibb volt...
OV szánalmas riposztja, amit humorosnak képzel...nohiszen...majd még törvénybe iktatják a kötelező kollektív vihogást meg tapsikolást, mikor a ME vicces kedvében van...volt már ilyen úgy kb. 65 éve.
nezelodo
Ne szabadkozz Viktor a koronázási vádak miatt, nincs miért, még Kossuth is felpróbálta, mielőtt eliszkolt, hátrahagyva a kötélre a leghűségesebb híveit.
nezelodo
Jaj, meg kedves vezetőnk, ne szívd mellre ezt a parlagi felségsértési kísérletet. Majd elfelejtik ezt is, mint egy másiknak a 2006-os puccskísérletet.
justhpeter
@Pegero: Válaszd ketté a parlamentet, mint a korhadék-- és rothadéklakó pártcsürhék által bitorolt teret és az építészeti remekművet. Az épület bármely országnak díszére válna, de a benne terpeszkedő büdösbogarak valóban csak a kiszórni való trágyadombot jelentik.
justhpeter
A kleptokrata, tahó Orbán mint közjogi méltóság ? Helló Röfi a parlamentben.
papa.49
A csutigörényt csak ,,bohócsipkával,, lehet,,megkoronázni a Duna közepén ha nem merül el !!!
Desischado
@papa.49: Én azt javaslom, hogy hegedüljék el a nótáját a börtönben! Minél hamarabb ha kérhetem, már tegnap is késő lett volna!
szaboria1
Sajnos egy kicsit tévedett Jakab mikor lókupecnek nevezte. Ugyanis a lókupec kicsiben üzérkedett de Orbán mára már ezt túl nagyban műveli.
justhpeter
@Pegero: Hát nem különösebben ! Már nem vagyok egy siheder, tehát tudom, hogy minden rendszer véget ér egyszer. Ez a mai szégyenteljes, keresztény mázzal leöntött poszt-kádári diktatúra is. Csak nem mindegy hogyan. Remélem, hogy a benne szereplők - kormánypárti és ellenzéki - felelősségük mértékében fognak részesülni a "jutalomban". Úgy gondolom, ez jár nekünk.
balos
@justhpeter: Ezeknek a rasszista genyóknak a horti a példa képük!Ez a baj,hogy te is "szeretettel" gondolsz a nemzetet szétverő degenere tengernagyra aki rendesen magyarul sem tudott!A Kádár az összes híbájából ennek a újnyilas bandának az etetésében vétett a legnagyobbat!
justhpeter
@balos: Javítsunk a sorsunkon. Nézetem szerint Horthy egy hazaáruló háborús bűnös, akkor is ha megúszta az akasztást. Ebben nincs vita. Kádár bűnös az 56-os megtorlásban. Ebben sem lehet sok vita.
Orbán a kádári egypártrendszert akarja visszahozni és ez kulturális és politikai analfabétizmus. Abban a nemzetközi környezetben, amiben élünk az Unió- és a NATO tagságunk következtében ilyen nem lehetséges.
Az, amit ma csinálnak "hivatalosan" - a nemzeti nagytőke megteremtése - szintén nem lehetséges a hazai gazdasági méretekben - viszont ennek kellene a pártot eltartani. Hazai gazdasági teljesítményükből erre nem futja, ezért kell minden uniós pénzt nekik megnyerni, amit aztán vissza lehet osztani vagy ellopni.
ferenczalai33
[[--Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Clavigo
@Pegero: Úgy látom,,jól elvagy magaddal :)))))))) DDDDD :)))))))))
Clavigo
@Pegero: DDDDD :)))) addig nincs is gond,,amíg a saját muterodat " kurvázod ".. :)))))))DDDDDDD
dr. prédikátor
Nem tudom hogy van e ebben a kurvaországban még valaki akit úgy utálunk mint a homo felcsutkusz cigus fecalicust!!!???
Eladott Ország
@Pegero: A te fóbiád Viktor. Viktor, én elárulom: tőled leszek merev. Viktor Corleone, hadd legyek az első embered, nyitom a limót, gurítom a vörös posztót gyönyörű, sokat tiport lábad elé, szedem a védelmi narancslevet, bármit, kedvesem, bármit, csak hogy veled legyek.
Hát most nyálazni jöttem, kedves Viktor! Folyik a lónyál, idetérdelek eléd, a slicced ne is húzd fel, ha véletlen pisilni voltál a nyilvános vécében. Ó, kedves Viktor, ó, egyetlen miniszterek elnöke! Tovább nem titkolhatom, be kell, hogy valljam: kívánlak! Kívánom a szádat ahogy kimondod, hogy a kivándoroltak nem menekülnek, csak nagyon erős bennük a kalandvágy. Kívánom a kis ártatlan pofikádat, mikor számot kell adni, hova tűntek a milliárdok. Kívánom azt a kis határozott, peckes fellépésed, ravasz kis mosolyodat, mikor a tüntetőkre ügyet se vetsz, ó csak nevetsz, csak nevetsz rajtuk. Viktor, te vagy a király! A mindenek tudója, nálad jobb vezető nem volt Dobzse László óta. Viki! Szerelmemet nincs mi felülmúlja, hűségem töretlen lesz, ígérem, neved imáimba foglalom, kezed aranyba forgatom. Pegeró, őszinte rajongód és hű szerelmesed.
uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
Jozefina
Vajon mit tennének ezzel a lengyel cikk íróval, aki hihetetlen józansággal tárja fel az orbán rendszert!!! Kétszer is elolvastam!!! Nagyon ajánlom mindenkinek!!!
tldr.444.hu/2018/12/03/orban-viktor-nemzeti-posztkommunizmusa
tulipan
@Pegero: Esetleg, nem akarsz betársdulni, egy kis grázi gyógykezelésre, az imádottadhoz???

olkt.hu/wp-content/uploads/2018/11/img_0637.jpg
Aki Én
@Pegero: Kaptál egy lájkot, mert már megadnak is keményen beszólogatsz lúzer :)

Egyébként ha valaki ma nem látja az egyértelmű tolvajlást, az olyan mélységesen buta, hogy kár vele a vita.
Egy szégyen vagy :(
1magyar
Pedig ez nem is sértés, a mai politikában bizony kell egy nagy adag "lókupecség".
tulipan
@Pegero: Te vagy az élő bizonyítéka annak, hogy az agyhalál után is van élet! Igaz, CSAK narancsos!
tulipan
@Eladott Ország: Szegény Mgyarországf, Ha EZ a senkiházi a "legdrágább kincse" :))))))
nevemnick
,,a lókupecség az egy tisztességes szakma, és meg is haladja az én képességeimet, "
Na persze: ,,nem vak ez a ló, csak vakmerő"

Épp úgy mint te, de a végén neked fog fájni.
CsipkeRózsa
Mondd meg az igazat, kizárnak a pártból.
tulipan
@Pegero: Tőle reszket, ennyi év után is, a narancsos hájpacni, nem kicsit, de nagyon

hirklikk.hu/kozelet/gyurcsany-orok/345229/
tulipan
@Pegero: Látod? Téged a hazug narancsios horda '"tart életben! Szinte "szürcsölöd" a hazugságaikat!!
24.hu/kozelet/2018/12/12/multi-orban-kormany-tamogatas/
tulipan
@Pegero: Látod? i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--cwgfPudu-
-/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/1260637615470374984.gif
tulipan
@Pegero: Te ültél vele szemben? Azért undorodhatott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.