Az európai parlamenti voksoláson arról döntünk, hogy a magyar agrárium érdekeit képviselő erőket támogatjuk, vagy hagyjuk, hogy a brüsszeli bürokrácia olyan költségvetést fogadjon el, amely a bevándorlást támogatná a mezőgazdaságnak járó forrásokból – mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára.

EP-választás: az államtitkár szerint, ha nem a Fideszre szavazunk, kenyér se lesz, csak migráns

Feldman Zsolt közölte: az Európai Unió 2021-2027 közötti, a brüsszeli bürokrácia által letett költségvetési javaslata szerint a közösség agrárbüdzséjét 20 százalékkal kurtítanák meg az előző költségvetési ciklushoz képest. E szerint Magyarország a 2014-2020 közötti 12,3 milliárd eurónál 2 milliárd euróval kevesebb pénzhez jutna, a felhasználása pedig nehezebb lenne, több adminisztratív teherrel járna. "Bátran mondatjuk, hogy a javaslatcsomag ebben a formában elfogadhatatlan" – fogalmazott.

Az államtitkár arról nem beszélt, hogy a Brexit miatt kiesik az egyik legnagyobb befizető államtól befolyó összeg, részben ezért kell drasztikusan csökkenteni az EU költségvetését.

Feldman Zsolt szerint a javaslat ahelyett, hogy a leszakadó, fejlesztésre szoruló régiókra koncentrálna, az európai és azon belül a magyar vidéken élő gazdálkodóknak nyújtana segítséget, olyan, a migrációval, a migránsok integrációjával összefüggő célokat fogalmaz meg, amelyek a magyar mezőgazdaságnak, a magyar agrártermelőknek nem állnak érdekükben.

Forrás: MTI

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Jól van most már túltoltátok a biciklit !
Azért kapunk kevesebbet mert 9 év alatt az összes létező szabályt/ morált legalább egyszer megszegtétek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Jól van most már túltoltátok a biciklit !
Azért kapunk kevesebbet mert 9 év alatt az összes létező szabályt/ morált legalább egyszer megszegtétek!
colibri
Jó sok hülye kormánytaggal és kormány-közelivel vette magát körül orbán, mint csapból a víz, mind ugyanazt fujják. Az eszükbe sem jut, hogy már 10 éve mindent ellopnak és elvárják, hogy még mindig csak pumpálják beléjük a rengeteg eurót, amit ők zsebretesznek, miközben a vidéki gazdálkozókra hivatkoznak.
tudode
Felelőtlen, vagy vicces kedvében FESTI AZ ÖRDÖGÖT az államtitkár a horizontra akkor, amikor akkora aszály van az országban az ÉGHAJLAT VÁLTOZÁS következtében, hogy függetlenűl attól, hogy KIRE, MIRE adják a voksot a szavazók, jó ha annyit képes betakarítani a mezőgazdaság, amely fedezi az ország szükségletét!
.
Ebben a helyzetben, hogy merészel a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN kormány utánzat
.
------ 14 milliárdos hitelt adunk Kenyának, 11 milliárdot a Zöld-foki Köztársaságnak
.
mfor.hu/cikkek/makro/14-milliardos-hitelt-adunk-kenyanak-11-milliardot-a-zold-foki-koztarsasagnak.html
.
Mi ez, ha nem HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS ötezer km-ekre kimenekíteni az ADÓFIZETŐK lóvéját!
Borsodi
Amióta a fidesz van hatalmon igen sok az éhező ember Borsodban,amikor az idős néni egy db tojást kér mert nincs pénze hogy többet vegyen,akkor már nagy a baj.Szégyen gyalázat ami most folyik az országban 10 éve hitegetnek minket,minden ország előrébb jutott bevezették az eurót a csóri Románokhoz Szlovákokhoz,mi meg a béka segge alatt vagyunk,mert a mostani kormányunk a saját vagyona gyarapításával foglalkozik,a nép másodlagos.Aki a fideszre szavaz az a saját élete és gyermekei jövője ellen szavaz.
papa.49
Ez is csak egy nyalóka, nem egyéb !!!
A mezőgazdasághoz érteni kell, nem csak a földalapú támogatást számolgatni !!!
Igazi termelés nincs is, mert akik eddig gazdálkodtak azoktól elvettétek a földeket, a ,,műkörmösök,, meg max. bukfencet tudnak vetni bele !!!
solidedge
Ha nem a Fideszre szavaz a többség akkor nem lesz idiótákból álló kormány hazánkban. Ekkora baromságokat normális ember nem mond.
Sámannus
Figyelni kell mit igérnek! Már erőszakkal nem ijesztgetnek, mert ők az erőszakosak, és a szexuális cselekedeteik sem piaczképesek, ezért már csak koplalással riogatnak. a bankkártyát sem emlegetik, mert nekünk sincs mindenkinek.
troppauerhumer
Lófaxt!...László Juszt
1 órája ·
Nos, Ti akik gőzerővel gyüjtitek a fidesz-kdnp-nek az aláírásokat, akik nyilvánvalóan a fideszes jelöltekre akartok majd szavazni, most próbáljatok egy kicsit elvonatkoztatni az érzelmeitektől, s hideg fejjel gondolkozzatok el egy kicsit! Ha egy pillanatra képessek vagytok ezt megtenni, akkor van néhány kérdésem.

Az Európai Néppárt a legnagyobb európai párt, amely az Unió minden szervezetében képviselteti magát. Öt évvel ezelőtt Ti 13 küldöttet küldtetek ebbe a pártba, amelyik Választási kiáltványában a következők szerepeltek:
Új munkahelyek teremtése.
Befektetések az oktatásba.
A protekcionizmust el kell kerülni.
Az átláthatóság és ellenőrzés növelése a pénzügyi piacokon.
Európát vezetővé kell tenni a zöld technológiák használatában;
Európának meg kellene találni azt a stratégiát, mellyel új munkaerőt tud vonzani a világ többi részéről, hogy versenyképesebbé, dinamikusabbá válhasson, és nagyobb tudásbázissal rendelkezhessen.

Szóval Ti erre szavaztatok 2009-ben. Erre adtatok felhatalmazást Orbánnak.

Mit valósított meg ebből? És mit tett ellene?

Most pedig a szélsőjobboldali pártokat tömörítő, meglehetősen szalonképtelen Nemzet és Szabadság Európája nevű frakcióval tárgyal jövőbeni tagságáról. A Politico szerint a Fidesz adná az ENF-frakció harmadik legtöbb képviselőt adó tagját, a Matteo Salvini-féle olasz populista Északi-Liga, valamint a Marine Le Pen-féle Nemzeti Gyűlés nevű francia szélsőjobboldali pártok mellett.

Biztos, hogy Ti a szélsőjobbra akartok szavazni? Elgondolkodtatok azon, hogy joggal nevezheti ezekután a világ nácinak Magyarországot? Mert Orbán most nácit csinál belőletek/belőlünk. Milyen lesz európa számkivetettjeinek lenni? Mert sem Le pen, sem Salvini nem kerülhet a hazájában kormányra, de Orbán most ott van.
Desischado
Azóta nőtt drasztikusan a szegénység, mióta ez a rablóbanda hatalmon van! A hagyma is horror áron van, mint minden, mert nincs aki művelje a földet. Odaadták a csókos heréknek, azok meg sz@rt sem értenek hozzá, csak a lopáshoz, veletek együtt! Az a hazaáruló, aki ezekre szavaz, meg kampányol nekik!
desiro
Barom titkár nem azé nem lesz kenyér me jönnek a migrik, hanem azé vazze me elloptátok a fődeket és nem műveli senki. Aki rátok szavaz az is barom.
nezelodo
Fijjuk, nem mondtátok el a ti igazságotokat, hogyha nem rátok szavaznak, azoknak a nap sem kel fel, csak a saját szavazóitoknak, mert megérdemlik! Hát megérdemelnek benneteket, meg sajnos azok is akik akaratlanul a nyakukba kaptak benneteket, és nem amnéziások, nem süketek, és vakok!
Nessy
Drága álomtitkár úr! Ennyire erős volt a napokban a Nap ereje, hogy napszúrást kapott?
Mi haszna a földalapú támogatásnak a mezőgazdasági termelésben?
Az, hogy tönkre tette ! Mert ameddig dolgozni kellett a földeken a megélhetésért, nem érdekelte újgazdagékat. Csak azóta, mióta földalapú támogatás van, nem is kevés. Azóta elvették a valódi gazdáktól, és kapták meg a haverok. Aki még termelne is, semmi segítséget nem kap! Igaz, évről évre jobb a parlagfű termés kis hazánkban! Európa egykori "éléskamrája" üres!
Hívek! Jöhet a hozsanna!
papa.49
Fütyiszek ha nem lesztek ÚJ NAP VIRD AZ ORSZÁGRA, szegény lesz az ország de legalább a vérszívóktól mentes !!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kereső
Komolyan mindjárt sirok. Ez a csicska azon busong-sirdogál, hogy a mészároséknak, csányinak, és műkörmöséknek két milliárd euróval kevesebb jut az mg. támogatásból?Tényleg van is ok ezt siratni.Ami a magyar mezőgazdasággal történt az elmúlt harminc évben, az egy nemzeti tragédia. Lehet itt kiabálni a tsz-ekre,meg a "silány" termékeikre- bár az a helyzet, hogy nyugaton is vevők voltak anno a magyar marha húsra, a sertésre, a gabonára, a gyümölcsre-zöldségre főleg a 80-as évektől kezdve. Csak kevés jutott oda- mert a kgst felé kellett teljesiteni. Az azon kivüli export mindig is pozitiv saldót hozott a dollár külkereskedelemben.És nem mellesleg nem kellett a spanyol/marokkói/ paprikát,paradicsomot behozni, a kinaiaktól fűszerpaprikát,fokhagymát-és jó minőségű gabonából készitették a lisztet-és sütötték a kenyeret, most meg keverik az étkezési-és takarmány búzát a nagyobb haszon érdekében. Ja és hozzuk a lengyelektől a marhát-fagyasztva.
Szóval, ha nem lesz kenyér államtitkárcsicska, akkor az nem a migrik miatt lesz, hanem az elbaxott gazdaságpolitika miatt.
Majd ha ráérek, akkor siratom csányit, mészárost meg a többit.Szarháziak.
nezelodo
Hát elszaporodtak a lumpen szájhősök, az igaz, nagy szívességet tesznek a fidesznek, fizetett láncszavazással, ukrán "nyugdíjasokkal", pl. hullaházba tömegesen bejelentetekkel, állampolgárság (jó pénzért) való osztogatásával, a Flóri barátunk 1,6 milliárdért való szavazatszállításával, amihez nem a csengeri Kósa barátnő hozta a pénzt. Aztán itt vannak a régi rendszer akkor is arrogáns, mostanra még erőszakosabb mocskosszájú propaganda zsoldosai. Szóval van itt dologtalan emberformájú éppen elég, akiket az adófizetők kénytelenek eltartani.
tulipan
@Shikari: Vicces vagy, lélektelen ostbobán narancsos SEGGNYALÓ AVGY, szokásod szerint!!!
kereső
@Shikari: inkább erről regélj. A havonta 15-20 millió Ft közötti összeget kereső "migráncs" focista:
444.hu/2019/04/11/terrorgyanu-miatt-hazkutatast-tartottak-a-honved-egyik-jatekosanal-nemetorszagban

A magyar adófizetők pénzén a kormány terrorista gyanús egyéneket finansziroz? Mi erről a véleményed?
tulipan
Tufdjátok, édes Birkácskáim, ha nem szavazok a narancsos vizilóra, majd akkor jömnek ám a farkasok és egyenként befalják, az össes, 2 millió narancsos birkát!!!
tulipan
@kereső: Kérdezd a nyalogatott seggeidet, ők hozzák be a "kedvenc" migránsaikat!!!
tulipan
@kereső:: Bocsi, ez a hülye Shikarinak szólt!!!
Peller Anikó
@Horizont: 22:09, akkor lenne benne némi igazság (nem lenne kenyér) ha az országgyűlési választásokat buknák el végre ezek a gecik. Mert akkor azonnal kiderülne milyen szarban van a gazdaság és hogy hitelből finanszírozzák a sok milliárdos herdálást, önfényező reklámokat, szavazatvásárlást, stadionok százait, Seuzó kincseket, a sokmilliós képviselői béreket satöbbi. A hitelállományunk ugyanis csúcson van.

Kenyér különben akkor nem lesz ha kiszárad Magyarország, erre sajnos megvan az esély. Szerencsére most lett egy kis eső. Már az áprilisi eső is aranyat ér.
tulipan
Jééé, mik vannak! Durbincs a félfarok állandóan ennek ÉPPEN az ellenkezőjét igyekszik nekünk BIZONYGATNI!!

alapblog.hu/nemetorszag-is-egyre-biztonsagosabb/
kereső
@Shikari: 08:58, Nem a qrva életbe! Nem tudok. Mert amig a tranzitzónában a 3 -6 éves kisgyerek rácsok mögött, terrorista "gyanúősként" éli az életét. addig ezek a kormány=orbán által behozott, senki által nem ellenőrzött "migrik", jó pénzért "legális munkavállalóként" terroristáskodnak.A TAO-ból származó milliós fizetésekért. Ez nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, csak Demeter Márta. Hogy szakadna rátok az ég IS!
Nessy
@kereső: Talán, ha a gyerekek is találnának egy felmenő magyar rokont, mint a venezuelaiak, akkor egy évig VIP ellátásban részesülnének.
Vagy gyorsan tanuljanak meg focizni, akkor még milliós fizetést is kapnának. És nem kellene a fájós foggal napokat szenvedni, mert az ugyebár, nem sürgős, ellátás szempontjából!
Mindenesetre, aki így döntött, annak kívánok egy periostitist, aztán majd megbeszéljük, mi a sürgős, mi nem!
dr. prédikátor
@Shikari: Te tróger cerkóf! Tégedet ki a kurva anyád hívott ide???Te is csak egy bocskoros megélhetési tetű vagy , itt élősködsz a magyarok nyakán!!!
tulipan
@Shikari: Lemásztál már anyádról degenerált? :-)))))))))))
Buzi létedre nagy teljesítmény, DE NAGY KÁR volt!
Nessy
@Shikari: Már tudjuk a választ! Akinek van pénze, aki köztörvényes szövetséges, aki talál a nachtkaszniba egy magyar felmenőt, aki szépen kopogtat Orbánnál, aki kopt kereszténynek vallja magát. Meg akikről nem szól a fáma, de O.V. úgy dönt, hogy az jó migráns!
kereső
@Shikari: Ne beszélj mellé, te megélhetési senkiházi szaralak. Ha a saját szaros kis életedről lenne szó, akkor hogy vinnyognál, te nem embernek való. Nem a gyerekeken van a hagsúly, te ordenáré szarcsimbók. A jó pénzért behozott "legális munkavállalókon"-azt ugyan nem tudom, hogy mitől is munkavállalók, hiszen gyakorlatilag semmiféle szabály nem vonatkozik rájuk-van a hangsúly, akik ellenőrizetlenül jönnek-és mi fizetünk érte. Ezt magyarázd meg!,és ne beszélj mellé!
dr. prédikátor
@Shikari: Cerkóf tróger!!! megint megszopatnak homo buzikusz!!!
balos
Már a köcsög bárban sem használják!Kiderült,hogy ingyen nyalja a fideSSes talpat a disznó telepen!Nehogy a disznó szarba lépjen!
advocat
És erre a kedves édesanyjának van véleménye? Vagy ő is "Fidesz-tagozatos"?
dr. prédikátor
@Shikari: Így van , nem kell ide idegen! Csak azt nem tudom hogy egy ilyen tróger bocskoros bozgor mit keres Magyar földön!!!??Itt élősködtök a magyarok nyakán, és ráadásul még pofátlanok is vagytok.Húzzál vissza a szaros disznóóladba, egy ilyen anyabaszó cerkófnak ott a helye!!!
csak úgy....
@Shikari: nem is értelek tibi! miért ereszkedsz le a náladnál okosabbakhoz ? :)
kereső
@Shikari: Kiket engedett be a "magyarság" Trianon előtt ,te nagyon hülye? Ezt azért gondold má' végig. És igen, ha annyira nem akarjuk ,hogy ide "idegenek",migráncsok jöjjenek, akkor "legális munkavállalóként" se jöhessenek, meg ellenőrizetlen "vállakozóként" SE!, mert ugye megmondta az ország miniszterelnöke, hogy eldönthetjük kivel akarunk együttélni. Na , akkor jó ha tudod, az ilyen migrikkel én se. Ne tegyünk már különbséget csak azér, mert az egyik a miniszterelnök kedvenc hobbiját szolgálja ki, a másik meg segit kirabolni a magyar embereket-sőt! elveszi a munkát a "tisztességes "magyar vállakozó elől, a harmadik meg megtömi a miniszterelnökség kabinetirodája vezetőjének a zsebét, és azok között akik az életükért futottak.
namihami
"" Államtitkàr""---ez lassan jelzővé kezd nemesedni.
Negatív jelző, de ezekre tökéletesen illik.
kereső
@Shikari: na fuss neki mégegyszer a honfoglaláskori történelemnek, a tatárjárásnak, a török 150 éves uralma utáni időknek, és lehet még a kiegyezés kora is. Mert,ha mindezeket ismernéd, nem beszélnél hülyeséget- ja és vizsgáld meg a "nagy magyar királyságban" a nemzetiségek helyzetét.-ismerd meg az "úri Magyarországot".
De mi a francért Trianont hozod ide, semmi köze a mai migráncs problémához.Arra reagálj, amit az ügyben irtam. Magyarán ne terelj!
dr. prédikátor
@Shikari: Takarodj a helyedre!!!a pöcegödörbe !!! Cerkóf!!!Nyomoronc buzi!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Szerencsétlen hülye bozgor.Te nagyon tróger!!!
kereső
@Shikari:" a harcokban kiirtott magyarok helyére betelepült,"- akkor most csak kérdezem, lenne-e még Magyarország,ha nem pótolják a lakosságot? És mindazok, akik akkor betelepültek- illetve az utódaik, azok mostan migráncsok,vagy magyarok?
dr. prédikátor
@Shikari: Igen!!! Olyanok mint te , te korcs cerkóf, !!!
kereső
@Shikari: Te tényleg nagyon sötét vagy. Nekked kéne a történelmet tanulmányznod, nem másoknak ajánlgatni.

Amúgy mi ujság pénzes migráncs ügyileg? Mert még nem válaszoltál,.
csak úgy....
@Shikari: a tikok má elfogytak az udvarru ? nem ám megetted a papagájt ?
ugye az beszél belüled,mert embör nem lehet ennyire hülye!
tulipan
@Shikari: Mond csak Te idióta narancsos seggnyalóágul már a mutterod? :-)))))))))
kissé felnőttem
az államtitkár szerint? hány képesitett miniszterelnöki tanácsadó van hány államtitkár az ország 10 %-a lassan rátok keres hogy éljetek.mi meg migrálunk nem is ugrálunk. Azért 1 szem migrántosat mutassatok okés??? de ne olyat aki kötvényesként jőtt titeket tömve pénzel. ha belefér a kérésem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.