A Fidesz adatigényléssel fordul az Európai Bizottsághoz: tegyék világossá, hány féle migránskártya létezik!

Deutsch Tamás: a Fidesz egyenes, tömör választ vár a migránskártyák ügyében – videó

Fotó: YouTube/Fidesz

A Fidesz adatigényléssel fordul az Európai Bizottsághoz az anonim migránskártyák ügyében

- jelentette be Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus megdöbbentőnek nevezte, hogy az az eddig ismerteknél nagyságrendekkel több migránskártyát osztogatott Brüsszel, valamint azt, hogy a legújabb információk szerint nem is egy, hanem többféle migránskártya létezik, amelyet az Európai Unió területén belül – sőt a legújabb információk szerint az EU területén kívül is – osztogatnak a bevándorlóknak.

A Fidesz ezért arra vár egyenes, a tényeket bemutató választ, hogy összesen hányféle anonim migránskártyaprogramot működtet és pénzel az Európai Bizottság vagy más uniós testület, intézmény, és 2015 óta milyen típusú anonim migránskártyákat hoztak forgalomba

- mondta.

Azt is szeretnék tudni, hogy összesen, illetve kártyatípusonként is hány illegális bevándorló jutott migránskártyához.

Arra is kíváncsiak, összesen mennyi uniós pénzt utaltak ezekre az anonim migránskártyákra, és a 2020 végéig tartó hétéves keretköltségvetésből hátralevő bő másfél évben mennyi uniós forrást szánnak még erre a célra.

A fideszes politikus hangsúlyozta: arról is szeretnének adatokat, hogy hány anonim migránskártyát kapó illegális bevándorlónál végeztek bármilyen biztonsági ellenőrzést, azokat kik és hogyan folytatták le, és ezek alapján hány embertől tagadták meg, vagy vonták vissza a már neki juttatott kártyákat, azért, mert biztonsági kockázatot jelentett volna.

Deutsch Tamás szerint az anonim migránskártya intézménye tökéletesen mutatja meg azt az európai polgárok millióinak komoly biztonsági fenyegetést jelentő, valóságtól elrugaszkodott bevándorlási politikát, amelyet az Európai Bizottság folytat. Emlékeztetett: az Európai Unióban szigorú törvényi rendelkezések vannak hatályban, hogy bankkártyát csak a tulajdonosa beazonosítására alkalmas formában lehessen kibocsátani, megakadályozva a pénzmosást és a terrorizmus finanszírozását.

Ehhez képest a töredékesen rendelkezésre álló hivatalos információk alapján tömegesen anonim migránskártyákat bocsát ki az Európai Bizottság, melyek használóiról, felhasználási helyéről és arról sincsen információ, hogy az a sok tízmilliárd forintnyi összeget, amelyet az európai adófizetők pénzéből a migránskártyákra utalt az Európai Bizottság, mire fordították – tette hozzá.

Mindez Deutsch Tamás szerint ez azért is fontos kérdés, mert a Magyarországon terrorizmus gyanúja miatt őrizetbe vett majd letartóztatott Haszan F.-nél is ilyen anonim migránskártyát találtak a hatóságok.

Hozzátette:

mindezek csak megerősítik Orbán Viktor miniszterelnöknek a bevándorlás megállítására javasolt – és már jóval több mint egymillió magyar polgár aláírásával támogatott – hétpontos programját, amelyben szerepel, hogy azonnal fel kell számolni a komoly veszélyeket jelentő anonimmigránskártya-programot.

Újságírói kérdésekre válaszolva Deutsch Tamás úgy fogalmazott: a Fidesz határozottan arra szólítja fel az MSZP vezetését, hogy Bangóné Borbély Ildikót – aki a napokban úgy válaszolt egy a Fidesz támogatottságának növekedéséről szóló kérdésre, hogy sok a patkány Magyarországon – hívják vissza az Országgyűlésből és távolítsák el a magyar közéletből is.

Szerinte az elmúlt évek legsúlyosabb ügyéről van szó, amely nem pártpolitikai ügy, hanem az emberi méltóság ügye.

Arról a Párbeszéd által megosztott videóról, melyben Judith Sargentini zöldpárti európai parlamenti (EP) képviselő Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje mellett kampányol, azt mondta: eddig is egészen világos volt, hogy az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti képviselői és a mögöttük álló politikai szervezetek "mondták tollba" Judith Sargentini jelentését. Emlékeztetett: a Tavares-jelentést is az MSZP képviselői "mondták tollba", ezzel a kampány során maguk dicsekedtek.

Arról pedig, hogy a Demokratikus Koalíció politikusa, Vadai Ágnes a közelmúltban a Jobbik lakossági fórumának vendége volt, Deutsch Tamás úgy vélekedett: "összenő, ami összetartozik".

Forrás: MTI

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hány éve várunk egyenes ,tömör választ a beléptető kapuk ügyében-legalább annyit: elloptuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
És ez az élősködő naplopó mi a fenének van Brüsszelben ha fogalma sincs róla hogy mi folyik ott??
Akkor egyáltalán miről fog szólni az EU választás, pusztán csak arról hogy ki legyen az a 21 naplopó aki kimegy jutalom üdülésre, és a legkisebb beleszólásuk sincs semmibe???
Akkor maradjanak itthon !!! :(
kereső
Hány éve várunk egyenes ,tömör választ a beléptető kapuk ügyében-legalább annyit: elloptuk.
papa.49
A választ tegyétek közzé nyilvánosan, MAGYARUL !!!
F_Viktor
Tompika, hányadszor várod a választ? Az utóbbi 4 hónapban legalább háromszor megkaptátok már a választ!
Igen, te naplopó húgyagyú, a válasz pontosan az, amit ti, mint a legnagyobb EP-család megszavaztatok!
Nessy
@F_Viktor: Ne kívánj lehetetlent egy fideszestől, hogy másnap emlékezzen arra amit ő mondott, illetve amit neki mondtak! Különben is a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor egyes "politikusoknak' négyszer kell elmondani valamit, hogy egyszer felfogja!
kokopelli
Mondatokat az ő színtjén? Tőmondatokat,lehetőleg eltáncolni neki a háttárben,ha éppen egy
"joint"-ot engedett meg magának! (...vagy szótagolni is?)
kulabombaafityiszre
A kokós gyerek tudhatná,a migráncs kártya nem anonim,hanem az azonosítás a rajta lévő kártyaszám alapján történik.Oly annyira nem,mikor eljön a bukásuk viktátoréknak ő is tudja,ha elkiálltják a 122-es lépjen ki,akkor róla van szó.
Eladott Ország
Hassan F. – noha sokat sem a nemzetközi hatóságok, sem pedig a magyar hatóságok nem tudnak a férfiról – egyik napról a másikra lett terroristavezér. Teljesen mindegy, hogy konkrét bizonyítékokkal a sajtó információi szerint szinte biztosan nem rendelkeznek a magyar hatóságok, ez is elég volt arra, hogy ISIS terroristavezérnek kiáltsák ki a szír férfit. Az MTI gond nélkül hozza le a kormánylapok értesüléseit, amik számukra vélhetően elegendő bizonyítékot jelentenek a férfi meggyanúsítására. Hogy mi igaz a vádakból és mi a kormány által kitalált, a propagandát tökéletesen kiegészítő hazugság, azt jó esetben a bíróság megállapítja az elkövetkezendő időszakban. Mindenesetre az EYP (Görög Hírszerzés) szerint embercsempészettel meggyanúsítható férfivel szemben ezidáig nem merült fel az, hogy terroristaként is tevékenykedett volna, ezért hát kíváncsian várjuk, milyen valós bizonyítékai vannak a TEK-nek.
Már csak néhány kérdésem maradt:
A letelepedési kötvényesek neveivel mikor számolt el a magyar kormány?
Nikola Gruevski hogyan kaphatott menekült státuszt?
Ghaith Rashad Pharaon ujjlenyomatával mi volt a helyzet?
Dajcstomi a narkós ribanc. https://uploads.disquscdn.com/images/0b2c0403...
https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/up...
https://24.p3k.hu/app/uploads/2014/12/Drogtes...
SystemError
Onan tudjuk, hogy jó az anyag, hogy beszél... Na akkor örülünk Tomika, ha jó napod volt! :)
F_Viktor
@Nessy: :-)))
Igen, tisztában vagyok a fityeszesek és (be)hódolóinak értelmi képességeivel.
Horizont
Mi mennyi mindenre várunk választ már évek óta te seggfej!
Köztük a letelepedési kártyák őszinte válaszát. Vagy Gruevszkiről stb. stb.
Nem helyeslem Bangóné mondatát de ti tényleg nagy büdös patkányok vagytok!
durbincs
@kokopelli: @F_Viktor: @Horizont: @SystemError: @Eladott Ország: @kulabombaafityiszre: @kereső: ..stb...
persze maguknak van ,némelyiköknek még kettő-három is ?
durbincs
JANICSAR-CARDOT minden lődöző-fejezős terroristnak ? mert most ez a menő ? agymentéknél ?
durbincs
@F_Viktor: mi meg csak , szintúgy a maga roppant szerény értelmi képességével ?
durbincs
@tudode: ha maga szed valamit ? adjon má @csak húgy...: - nak + @Yoda69: - nak is ?+ még ennek ? a@tulipan: -nak ?+@Horizont: -nak is
tudode
@durbincs: .
Ujj gyakorlatnak elmegy, de minősíti Önt ez az ÖKÖRKÖDÉS!
tudode
Ezeknek KÁPOSZTALÉ van az agytekervényük helyén?
.
Azért alkalmazzák a migráncskártyát, hogy ne DOBÁLJÁK a kaját, mivel nem SÁMLIKRÓL van szó!
.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/migra...
.
Csúnya dolog azoktól, akik MILLIÁRDOKKAL könnyítik meg a hazai, és a EU-s adófizetőket, siPÁKOLNI, mint a SOROZATLÖVŐK a migráncskártya miatt.
.
Adják be az igényüket az ENSZ-hez és kapnak a fejükre kokiKÁT!
durbincs
@tudode: azért valamit csak szed ,? látván az előbbi nagymonologját ?
Grafix69
A narkós faszkalap tenyészbika anyádat , válaszolok én neked . Azért adnak Görögországban is immár 6-7 éve úgynevezett migráns kártyát , mert nem akarnak készpénzt adni azoknak a rászorulóknak akik valóban menekültek , mivel a készpénz használat nem áttekinthető ( kerülhet embercsempészekhez stb ) és a kártyákat nyomon lehet követni illetve a kártyák csak bizonyos üzletekben lehet használni . Mivel ezeknek az embereknek sem bankszámlájuk sem offshore számlájuk nincs így ez a megoldás a legpraktikusabb megoldás a megítélt segélyek kézbe juttatására . Ezen kívül nem igaz az ,hogy nem szerepel hozzá név . Minden kártya digitálisan tartalmazza a felhasználó nevét . Javaslom ennek semmirekellő zsidó cigánynak ,hogy amit idáig keresett az unióban mint képviselő , ne gyerekcsinálásra és narkózásra fordítsa . Paraszt vadbarom.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 17:44
Jól van gyagyás,bújj vissza a vezéred seggébe,mára elég ennyi.
Holnap dolgozol a troll csapatba?
desir62
Ma mennyit szíttá tompika a fehér porbú?
kereső
Hány napja is nem tudjuk, hogy ki volt Josip Toot-és Kaya Ibrahim?
kereső
Miért is kell nekünk visszafizetni a letelepedési kötvényeket? Miért mi fizetjük tiborcz helyett a 13 milliárdot?
Miért hernádi zsolt a corvinus alapitvány elnöke?-egyáltalán miért kell a Corvinus a fidessnek? Miért akkarja a fidess szétverni Európa egyik legjobb kutatóhálózatát? Miért nem fogadja el a fidess, ha egy város/falu nem fidesses vezetőt választ-és ezért bünteti az ott lakókat? Látod tompi, tudunk mi is kérdezni.
Csak az EB-vel ellentétben ti sosem válaszoltok.
staro2
Egyenes és tömör legyen?
Rendben, tessék:
Hülye vagy tompi!
Ez elég egyenes, elég tömör?
nezelodo
Jézus-Mária! Tuti, hogy nem azért húztak papírzsákot a fejére egykor a zsaruk, hogy ne ismerjék meg, hanem mert elborzadtak tőle! Fel kellene festeni a fizimiskáját a betonkerítésre Izraelben, és a szomszédos palesztinok hanyatt-homlok menekülnének el a szülőföldjükről a látványtól!
csipetke
Ezeknek lassan,szájbarágva kell elmondani,(dajcstompinak különösen) hátha majd egyszercsak felfogják,amit az EU már többször nagyon részletesen leírt a migránskártyákkal kapcsolatban.Ezek után az ember már elgondolkodik,hogy van-e a fidesz bagázsban épelméjű.Tompi meg még arra is gyúrhatna két csík között,hogy időnként gatyába rázza magát,hogy ne úgy nézzen ki,mint egy homeless
durbincs
@kereső: a bányából ? azt kevésbé hinni ?
durbincs
@csipetke: maga az kinek az esze is @csipetke: ?
Qqberci
Egyenes, tömör válasz: Tompi, hülye vagy...
Mirabilis
Én meg a letelepedési kötvényvről kérdezném dajcst - orbánt-
https://index.hu/gazdasag/2018/12/21/162_mill... milliárdot hozott Fidesz-közeli cégeknek a letelepedési kötvényprogram
Közel két és fél éves pereskedés után a G7 újságírója megkapta az Államadósság Kezelő Központtól (ÁKK) a letelepedési kötvényprogrammal kapcsolatos adatokat. Ezekből kiderült egyebek mellett az, hogy
a Fidesz-közeli, egy kivételével offshore helyszíneken bejegyzett közvetítő cégek mostani árfolyamon számítva 162 milliárd forintot tettek zsebre az Orbán-kormány tömeges bevándorlási programjának köszönhetően
https://index.hu/gazdasag/2018/12/21/162_mill...


– írja a G7.hu.
Szeparepa2
Akkor dugd föl az egyenes tömör műfaszt a picsádba te náci hazug hazaáruló díszbuzi a kurva anyád... ez elég tömör válasz te patkány...
papa.49
Fürtöske KUSS!!!
Ez eléggé egyértelmű !!!
durbincs
@papa.49: maga is csak a migrans Janicsar cardból dölyfösködik itten ?
Yoda69
A fideSS hazudik!
Eleg egyenes es tomor volt, tompi?
Belepteto kapuk rendben? Akkor minden oke.
Macskaszem
Te züllöttpofájú csavargónak látszó tárgy, tényleg csak drogozni jársz Brüsszelbe, ha fogalmad sincs arról, hogy a migránskártyákat az ENSZ adja, és a Vöröskereszt meg a Katolikus Mentőszolgálat adja a felhasználóknak. Sem az uniónak, sem Sorosnak nincs köze hozzá te isten barma.
kokopelli
@Macskaszem: A gusztustalan zsíroshajú tömör válasz követeléséről Rejtő J.humora ugrik be:
",,én válaszolok önnek,úgy is mint Tömör..." (;-))
szaboria1
Inkább a tisztaságoddal törődnél borzalmas nézni a rendezetlen hajadat ruházatodat. Persze az is lehet, hogy a sok gyerektartás miatt már erre nem futja de akkor ne nyilatkozz.
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 23:28
Bebizonyítottad,az álatvilágban minden lehetséges.
Egy halfarok is lehet szellemi fogyatékos.
durbincs
@kula: magát rakat bedes végtermék ,lehúzták ? ezért ne méltatlankodjon mindig ? sxar Jankó ?
durbincs
@Eladott Ország: maga hol látta tegnap ? Echo -tv-t -? 18:16 -kor ? a már megint csak a beteg repedt agyába ? @Eladott Ország: -------- MERT CSAK 1 HÓNAPJA MEGSZŰNT ?--ECHO-TV ?
durbincs
De mért csak Brüsszeli istállóba lehetnek ilyen futottak-még kategóriás, tehetségtelen, beteg Piloták ? ...
S a Forma 1 meg mért tudja az aszfaltba taposni ? a tehetségtelent,a logikátlant,a buggyantat - már -se perc alatt ?
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 08:51
Szerencsétlen koton maradék.
Hebrencs bajnok.
durbincs
@kula: magát rakat bedes végtermék ,lehúzták ? de ezért ne méltatlankodjon mindig ? sxar Jankó ?
tulipan
@durbincs: Há' már meg, mi van? TE szerencsétlen koton maradék. rakat bedes végtermékként ,lehúztak ? de ezért ne méltatlankodjon mindig ? sxar Jankó ? Hebrencs bajnok..Széfröcssent agyagagyú, román bányaakecü-lakó.
tulipan
Tompika, hányadszor várod a választ? Az utóbbi 4 hónapban legalább háromszor megkaptátok már a választ!
Igen, te naplopó húgyagyú, a válasz pontosan az, amit ti, mint a legnagyobb EP-család megszavaztatok!
Mindig alaposan be voltál lőve, hogy kihagy az az agyagagyad?
durbincs
@tudode: ha maga szed valamit ? adjon má @csak húgy...: - nak + @Yoda69: - nak is ?+ még ennek ? a@tulipan: -nak ?
kokopelli
@tulipan: ..a sors fintora,hogy ez az embereimitátor nyugaton a kinézése miatt már rég
megfigyelés alatt állna! Egy ápolatlan féleszű elfelejtett "Al-Aksza" bohóc!
CsipkeRózsa
Az EU a fidesznek már többször megmagyarázta, ha még mindig nem tudja valamelyikük, akkor kár kérdezősködniük, mert csak a butaságukat árulják el. Az is lehet, hogy a magyar képviselők v. a kormány is megszavazta a kártyát.
kokopelli
@CsipkeRózsa: biztos vagyok benne,de fityisztagoknak azt nem szabad bevallani!
Túl sokat hazudtak már a saját schleppjüknek is!
advocat
És ezt neki hányszor kell elmondani, hogy meg is értse?
tulipan
@kokopelli: Köszi, ez nagyon jóóóóó! Az "Al-Aksza" bohóc! :)))))
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 13:51
Szerencsétlen mekegő idióta.
durbincs
@kula: ezt maga mondja , bedes kula ? hogy a víz vinné messze a csatornán ? s patkány legyen a versenytársa ?
Lepényleső
...legalább olyan egyeneset s tömöret,mint a fydes ad minden kérdésre amit kérdező csak
feltehet? Ki hallott már ilyet? ...Egyet?
durbincs
@kula: ezt maga mondja , bedes kula ? hogy a víz vinné messze a csatornán ? s patkány legyen a versenytársa ?
nemkati
@durbincs: Te is ott veszed az anyagot, ahol Tompika? Látszik, nagyon ütős!
durbincs
@nemkati: azt maga is 1 agynélkül született bányás ?
durbincs
@nemkati: azt nem is tehet rúla ? a fehér Isten ennyit adott ? csak ?
Eladott Ország
Drogos Tompika: Szüntessék meg a migránskártyát és a migránsvízumot. A migránskártyával napi 10 euróig lehet élelmiszert vásárolni. Mifelénk egy bagett kb másfél euróba kerül. A migráns-vízum megszüntetése ahhoz vezetne, hogy a már most is túlterhelt átmeneti befogadóhelyeken akár a WC-kben is kénytelen lennének emberek meghúzni magukat. Semmi oka nincs ezeknek a megszüntetésére.
Már csak néhány kérdésem maradt:
- A letelepedési kötvényesek neveivel mikor számolt el a magyar kormány?
- Nikola Gruevski hogyan kaphatott menekült státuszt?
- Ghaith Rashad Pharaon ujjlenyomatával mi volt a helyzet?
- Lázárjankó, miért állította azt, hogy Ghaith Rashad Pharaonnak, nincs újlenyomata? Vagy azt hiszi, hogy mindenki olyan hülye, mint ő?!
durbincs
@Eladott Ország: Echo Tv-n látta megint ?
tulipan
Na és KOKAINOS Tompika, ki a fenét érdekel, hogy mit is "VÁR" EL a fidess csürhe, hiszen azt sem tudják, mi is az az " egyenes válasz"!!! :D
vacsi
Ugyanilyen egyenes, tömör választ várok én is, hogy a nyugdíjakat miért nem tisztességesen, a vonatkozó törvények szerint állapítják meg!
durbincs
@tulipan: @tulipan: repedt aggyal, és megint@csak húgyossal .: bokáig levizelve ?
CsipkeRózsa
Deutsch Tamás minden évben választ vár erre a kérdésre, sokszor megválaszolták már neki.
Elfelejtette?
kereső
Én meg magyar állampolgárként egyenes és tömör választ várok a kormánytól-orbán viktortól, hogy miért is vétózott Törökország ügyében? Miért is bombázhat a nagy-nagy barátja ártatlan, KERESZTÉNY családokat ,gyermekeket, és miért is fenyegethet a nagy-nagy barát több millió migránccsal orbán vétójának következtében? Miért is tapad most már vér a magyar miniszterelnök kezéhez? Miért árulja el folyamatosan hazáját és az uniót?
papa.49
Neander völgyi kutakodjál az interneten megfogod találni, már ha betudod egyáltalán kapcsolni a gépet KÉTLEM !!!
tulipan
@durbincs: kuss van neked, te Viagra zabáló!
durbincs
@tulipan: @tulipan: repedt aggyal, és megint@csak húgyossal .: bokáig levizelve ?
durbincs
@papa.49: Ócsán vot már ? maga rettenet müveletlen ?
durbincs
@kereső: mondjuk maga,az ÁKKcentusából +a szerény szókincséből itélve kb-1000km-re él 1 bányába -13tárnás-szinten ?
tulipan
@durbincs: Te gusztustalan, bűzös, hugyos, szaros pofájú, narancsos seggnyaló, szétfolyt agyú Viagra zabáló!
durbincs
@tulipan: @tulipan: repedt aggyal és megint ezzel a@csak húgyossal .: aki bokáig levizeli ?
tulipan
Ej, @durbincs: @durbincs: Te gusztustalan, bűzös, hugyos, szaros pofájú, narancsos seggnyaló, szétfolyt agyú, Viagra zabáló FÉREG, a román Ploestibeli, bányakecód szaros mélyéről!! Há', minek is, karattyolsz bele, a MI dolgainkba?
durbincs
@tulipan: @tulipan: repedt aggyal és megint ezzel a@csak húgyossal .: aki szájába vizel ?
tulipan
Hiába is IGYEKSZIK annyira,. ez a kokainos csúszómászó MEGINT, másról LEDETYELNI, minden hiábavaló. erőlködése ellenére sem, lehet ERRŐL, most már, elterelni a FIGYELMET!!!
https://hirklikk.hu/kozelet/sorra-buknak-a-fi...
durbincs
@tulipan: @tulipan: repedt aggyal és megint ezzel a@csak húgyossal .: aki magát bokáig levizeli ?
durbincs
Maguk az 1000km-re lakó ,Ákkcentusos bányás klónók ,azt 50IQ-val kapargatnának primitiven ide ? S csak1 ip-rül ?
Maguk :S cakrományul ideprédikálva ?
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.. @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?
@Maxipocak: @Nyírfa.: @szegfue: @Klubtag.: : @bakcsubakka: @vacsi.: @grincss: @nemfideszes: @SystemError: ? @Nyírfa: @koszpeko.: @Béla333: ?@Madácsi Pali: @Qqberci: @fahrenheit451: @dr. prédikátor: @Fantomasz: ?
@F_Viktor: Ceus:@nézelödö.: @kereső.: @Béla333: @ittott: @venestjun: @RonaGyuri: @terlasz .: @kakaósbögre: ?
@azösszeskibanévfoglalt: @fideszes gyökér .: @luiz.: ?
durbincs
@Aki Én: bányába is volt minivisli mérés ma is ? persze a maga répácskája lett a legkiesebb ?
hiába ilyen az élet , lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe ??
apja -anyja csak sírnak ha magára néznek ?hogy 4elemi óta ahol elhasalt végleg ?
ennyit az eszéről ?
ja magát akit udvari pottyantoson leszültek -oxigényhiányosan,S köldökzsinoron kulába megmártva ? 50IQ-s
Maguk az 1000km-re lakó ,Ákkcentusos bányás klónók ,azt 50IQ-val kapargatnának primitiven ide ? S csak1 ip-rül ?
Maguk :S buzin cakrományul ideprédikálva ?...cak hogy ?
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?
@Maxipocak: @Nyírfa.: @szegfue: @Klubtag.: : @bakcsubakka: @vacsi.: @grincss: @nemfideszes: @SystemError: ? @Nyírfa: @koszpeko.: @Béla333: ?@Madácsi Pali: @Qqberci: @fahrenheit451: @dr. prédikátor: @Fantomasz: ?
@F_Viktor: Ceus:@nézelödö.: @kereső.: @Béla333: @ittott: @venestjun: @RonaGyuri: @terlasz .: @kakaósbögre: ?
@azösszeskibanévfoglalt: @fideszes gyökér .: @luiz.: ?+ @magyarbakancs: index: 19_ +@Yoda69: az Ürtakony ?
durbincs
@Aki Én: azt öblögessen rendesen a szájvizes Calgonnal ? az kimossa kátrányos a száját ?
azt jelezzen ha nem tudja mi az a szájvíz ? csak lesz valaki aki elmagyarázva ? ...
persze csak ha rettenet meg nem utálták már,magát az itt lakók ?
durbincs
@Aki Én: persze természetesen csak úgy mint magácska ?
miután ezt jól elmondta, ide ? majd le is mászhat a lila hokedlikáról ? is ?
mert még leszédül róla, az otthoni, liberális tengeri szörfözés gyakorlása közben ?
azt lesz itt még +egy jelzős ütődött ?
az itt dekkoló ,rettenet sok, idecsinált - becsinált mellé ?
durbincs
@Aki Én: kibujt magából az a liberál csak - csak? de nem sajnáltam, hisz csak egy" gyökér "?
idemásolgatva a gyenge kis fedősztoriját ?
hisz magyar iskolába meg nem járt ? ugyi ?
apja anyja hülyére verte magát ? azt már csak sírtak ?
arcukat a tenyerükbe hajtva,? ha magára néztek ? ezt a szörnyet kapták istentől ?
de persze kicsi törpe ?
de persze kicsi törpe ? maga se itt lakik ? hisz a történelmi tudása a 0-lát súrolja hisz
ponty mit Herélt Kappan ? meg a nemfideszes?
maga is a romány, Csökött-falvai lakos ?
durbincs
@Aki Én: baki - láthatóan a maga vérvonala ? mondhatni orbital egy gagyi ?
rettenet tele ? modortalan görénnyel, varangyal , hurutkával, ásókával ?
de ezért, lassan felszívódnak mint a kifolyt víz ?
durbincs
@Aki Én: csak beégette ezt a pár szót 3k bites memóriájába? nem igaz @Aki Én: az egysíkú ?
Hogy hogy férhetett el ez is , a marék szotyi esze mellet ?:Ezt rettenet nagy orbitál talányt ?
de lehet maga , a kiteljesült csoda ? @Aki Én: ? Azt tud maga egyáltalán keresztet vetni ?
mert nem egy ikon ? azt tudja ?@Aki Én:
durbincs
@Aki Én: De Maga a hírhedt Büdös Jancsi ?
durbincs
@Aki Én: @kokopelli: a két professzorka?na de hol?a Peremvidéki falusi kocsmába? Csökibe ?
csak mert tudnak összeadni ? oda ez elég ? Na de ide ez ,a 2db kocsma műveltje ?
édeskevés ? még ha kettőjüknek marék szotyi észből 1-1 jutott ?
durbincs
@Aki Én: Tehet róla hogy Neandervölgxyi-visszafajzott marék szotyi ésszel ? nem ?
akkor fogadja el ? azt kushadjón? mint egy jó házi kutyus ? hisz az se a csilláron alszik ?
mert ha meg nem érti ,hogy miért ég maga ?...
Azt tanuljon bátran, hisz láthatóan nagy rettenet, a behozni-valója ám ? @Aki Én:
durbincs
@Aki Én: példás bizonyság reá maga ? mármint a zavart elmére ? sutyerák?
de ha ettől még kaka -pisi rendben?
akkor a motoros funkcióit még nem érte el agyi betegsége ?
rendelkezzen mielőbb ,míg aláírni tud ?
durbincs
@Aki Én: nem mondta senki magának ? hogy a nem itt lakó csúf arcát ? sutyerák?
mint a gonosz mostohának ? nem kéne a tükörbe néznie? néha egész napokat ?
Klónként meg ? hamar a roncstelepre magával ? hisz teljesen értéktelen-érdektelen ?
durbincs
@Aki Én: : jégpocok magát fusiba csákányozták ki a parthűtőből, a romlott jégből ?
,azért sérült az agya ? meg kapott pár ütést még a giliszta teste is ?
mondhatnánk :bátran, hogy maga egy rettenet ütődött ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: tudjuk maga is rúzsozza magát ? bunkó viselkedésén ez szépen levezethető ?
már ha megérti azzal az üres, kis hej-de pöttöm agyával ?
hisz az értelmi szintje vetekszik ? az értelmi fogyatékos buksijával ?
na meg,+ itt a maga 52 lába ?
durbincs
@Aki Én: tudjuk maga rúzsozza is magát ? bunkó viselkedésén ez szépen levezethető ?
már ha megérti azzal az üres, kis hej-de pöttöm agyával ?
hisz az értelmi szintje vetekszik ? az értelmi fogyatékos buksijával ?
na meg,+ itt a maga 52 lába ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: Talán ha magába nézne ? a bukott sötét múltjára ? iskolailag ?
rájöhetne magyarba igazán a szöveg értést ne 2 évig tanulják ?
ezek szerint mint likas zoknit 1 kirpenderitették ? ettől még persze lehetne ember ?romány?
de a múltbeli viselkedése elárulja 1000km -re lelhető Peremvidéki Csükött falvai származását ?
durbincs
@Aki Én: csak azt ne gondolja a pöttöm törpe nyomi eszével ? hogy maga itt A. Nectarin . ?
@Aki Én: nagy a baj magával :öntelt és beképzelt ? de hogy még erre rettenet orbitál buta is ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: már hogy emlegette ? magát egy falusi pottyantóson hozták a világra ?
azt pottyant ? azóta végzi szükségét a száján át ?
durbincs
@Aki Én: ne kopizzon már mert uncsi ? csavarjon már-ki valamit sajátból ?
de azt nehogy nekikezdjen , itt hokizzni ? mert a marék szotyi eszére van ám az utalás ?
advocat
Vagy az unió hazudik, mert azokat csak görögöknél lehet használni, vagy Tomika megint nagyott szippantott, és hülyeségeket beszél.
advocat
@durbincs: uramisten! "Aki Én" is hokizik, mint I. Viktor? (Mert nekem azt mondták, hogy nem tesszük a zsebünkbe a kezünket! Csak én egy 10 IQ-s panelproli vagyok, aki egy fröccsért eladja a lelkét.)
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: gondolja bukott-ként , majd itt varázsol ? Csökött-falvi szellemi törpe szörny ?
mint sertéstelepi ágens ?
a rettenet akcentusával ?
De már szépen lerajzolta ide ? miért is bukott ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: sajnálatos persze hogy maga nem itt nálunk tanult meg írni olvasni ?
Az Angol kisasszonyoknál ?
és az olvasás, szövegértés rettenet nehézség a maga számára ? hát olvasson Cicerót ?
De attól még hogy itt bunkó módon viselkedik, nem itt lakó kéretlen vendégként ?
mért is viseljük el ,magát ? a bunkót ?
durbincs
@advocat: @Aki Én: ne kopizzon már mert uncsi ? csavarjon már-ki valamit sajátból ?
de azt nehogy nekikezdjen , itt hokizzni ? mert a marék szotyi eszére van ám az utalás ?
durbincs
@kokopelli: hola röfje ?köcsön adta a Budaörsi disznofilmes polginak a Wttehoffernek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.