Borkai zsolt, Győr fideszes polgármestere minden nyílvános kampányrendezvényét  lemondta, miután fotók és egy videó is megejelent, amelyen vélhetően ő látható egy szexpartin. Most mégis üzent.

Ezt üzente az orgiázó győri polgármester – büntet a net

A botrány kirobbanásakor Borkai csak egy egymondatos közleményt adott ki, amiben ellenzéki kampánycirkuszról és hazugságokról írt. Ezt követően a kampányrendezvényét lemondta. De szombaton késő este posztolt egy családi fotót a hivatalos Facebook-oldalán:

A képnél érdekesebbek a kommentek:

– Hajrá polgármester úr! Önnel vagyunk! Legalábbis szeretnénk. Mindig. Mindenhol!"

– Ilyen családapát minden magyar családnak!

– A csajok telószámát elküldené kedves Zsolt

– Legközelebb engem is vegyél bele Zsolti!

– Ne foglakozz ezekkel, hisz a célok nem változtak, meg fogjuk védeni a magyar KURTURÁT. :) :D

– jaaaj, aki k***zás közben Pákót képes hallgatni, az kevés dologra mond nemet :) mondjuk full bekolázva...

– Hajrá polgármester úr, ne foglalkozzon az ellenzék alaptalan vádaskodásaival. Győrnek ilyen potens polgármesterre van szuksege, mint Ön!

– Mi, Együtt, Győriek mikor megyünk bulikázni, apuka? ️

– Pajzsként használni a családot, gyáván mögéjük bújni, férfiatlan, szánalmas tett.

– Kovi lájkolt már? :D

– Hajrá!! Irigy emberek voltak vannak lesznek!!!

– Épp egy újabb magyart csinál. Nincs ezzel semmi baj

Ezt üzente az orgiázó győri polgármester – büntet a net

Az oldal adminisztrátorai egy ideig igyekeztek törölni a kínos kommenteket, ám a net végül elsöpörte őket: gyorsabban jönnek a hozzsászlóások, mint ahogy törölni tudnák azokat.

(Fotó: wikipédia)

Forrás: Facebook

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Vagy Borkai egy elképesztően jó családapa, akiért még egy ilyen eset után is kitart "jóban-rosszban" a családja, vagy felismerte a család, hogy Borkai és a Fidesz nélkül ők nehezen élhetnének úgy, ahogy eddig?! A potyából!
A hatalom, a pénz mindenáron...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ilyen világot élünk...ráadásul lesz ez még vadabb is.

szóval aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha megdugják...most épp ez van...csakhát ennyien? ennyien.
Eladott Ország
A családi fotót látva kiesett az áfa-csökkentett csirkemellsonkás zsömle a kezemből. Mi meg az üzenetet viseljük rosszul, amikor hülyének néznek, és a nyilvánvalót is tagadják. Van az a mondás, hogy a győzelemből keveset, ellenben a vereségből sokat lehet tanulni. A kérdés az, hogy ezek képesek-e még egyáltalán tanulni valamit is, mert ahhoz legelőször is belátásra van szükségük – belátni, hogy ezt nem a gyíkemberek, nem a Sorosék, nem a norvégok, de még csak nem is az „emútnyócév” cseszték el, hanem ők. Pofára esés volt ez a javából a nemzeti együttnyúlás rendszerének.
sokanvagyunk
A Fidesz elsőként ismerte fel annak idején az internet-adta lehetőségeket, aztán csak púp lett a hátán - a folyamatosan csökkenő példányszámú megyei és országos lapok birtokbavételét nem nevezném jó üzleti fogásnak.
vacsi
@Eladott Ország: A családi fotón én is elgondolkodtam: milyen család lehet ez, ahol ilyen képek után még vidáman fotózkodnak?! Én még a világból is elbujdosnék...
Béla333
Vagy Borkai egy elképesztően jó családapa, akiért még egy ilyen eset után is kitart "jóban-rosszban" a családja, vagy felismerte a család, hogy Borkai és a Fidesz nélkül ők nehezen élhetnének úgy, ahogy eddig?! A potyából!
A hatalom, a pénz mindenáron...
Eladott Ország
@vacsi: ma, 11:28; A bukás utáni tejjel mézzel folyó kánaán megszűnését sajnálja a család, hogy közpénzen nem hízik tovább a valaguk.
Desischado
@Béla333: Inkább az utóbbi. Oda a jó élet, ha nem állnak ki mellette. Undormány egy család. Én a felesége helyében, kidobnám, de miféle lehet amúgy is, hogy egy ilyennel él együtt, és a gyerekei is miféle szemléletet vallhatnak? Hiszen ebben nőttek fel, hogy csalni, lopni, hazudni nem bűn.
CsipkeRózsa
Szerintem nem kérte a család hozzájárulását a családi kép bemutatásához.
Málna
Hatalom, pénz, kurvák. Borkai pont úgy él, ahogy minden férfi szeretne.:-)
Eriksson
@Málna: 14:29 Ha volna hozzá lehetősége, akkor azt tenné, nem itt jajveszékelne, hogy: O tempora! O. mores!
csak úgy....
ha a szöszi a fotón a neje,mert az is is szöke,akkor az bünbocsánatos vétek,hogy orgiáztak egy nagyot? errü kérdezném a munkásörségben járatos,sok lögyakorletn részt vett @Eriksson: barátomat!
csak úgy....
@Málna: gondolom jobban zajonganál ha Márki-Zay ról lenne szó...,még az erkölcseit is szóvá tennéd és kiderülne,hogy alkalmatlan a pógármesteri székbe! :)
csak úgy....
@Szeparepa2: jó kérdés! csak nem ezek miatt vonult kolostorba a katolikus miniszterelnök?
1magyar
Így mulatnak a magyar urak a pénzünkön? Na az se normális aki ilyen erkölcstelen emberre szavaz.
Aki Én
@Málna: @Eriksson: Biztos nem olvassátok a cikkeket. Szerintetek minden férfi korrupt tolvaj szeretne lenni?
Ő inkább gyáva és ostoba ember.
Na, lehet, hogy ti hozzá soroljátok magatokat?
Aki Én
Csodálatos és kitűnően időzített családi kényszerfotó.
Van az a pénz, van az a felsőbb utasítás.
Kíváncsi lennék, a család hogyan kommentálta az egy héttel korábbi Wittinghoff ügyet. Biztos nem sejtették, hogy hamarosan ők következnek.
csak úgy....
@1magyar: aztán eriggy mán! egy rendes fideszes ott segít ahun tud, különben se migráncs menyecskét izél a pógármester, kételkedsz a fideszes erkölcsökben ? benned semmi keresztényi sincs?
justhpeter
Yacht, lóvé, csaj... lassan teljesen komplett lesz a fideSS-kdnp választási programja. Lehet, hogy ezért nem megy Tatlósnak a kampány csak a bömbizés ? Meg kellene próbálkoznia yachton élő nővel is.
csak úgy....
@justhpeter: azér nem egészen,majd ha a yachtkikötö is készen lesz az állami pénzböl bérelt vagy vett,lepukkant trieszti öbölbe,hogy legyen hol horgonyozniuk a matyar tengerjáró hajóknak...mert kereskedelmi kikötöt ígért a szíjjártó!
Sámannus
Turul, turul,m háturul. Így tesz minden matyar a nemzetért. Haza megyen, és szaros farokkal is csinyá még egyet.
csak úgy....
@Sámannus: Föltételezem,hogy a györi erotikus pógi ,még mindíg az eszedbe,persze én sem tudok szabadulni a történtektöl...,pont a turulról jutott az eszömbe,ha háturul popsiba vette a hölgyet,akkor az kimerítette a fertöt,mert nem nemzésileg történt,... vagy az még kersztény-katolikus!?
Sámannus
@csak úgy...: qurva keresztyény katólikuss. Én csak tisztán seggbe kúrást látok a képen, és az még szerintem nem megcsalás, csak kevésbé higiénikus, mint ahogyan ki is fejeztem ezt.:-)))
Dr plágium
@justhpeter: Taplónak kellene a viagra, de azt a szíve szerintem már nem bírná...
csak úgy....
@Sámannus: popsiba,nem seggbe! szerintem ,országos viszonylatban a pasik közül a 70% irígykedik! az teljesen más,ha egy baloldali dug nyilvánosan,mert az nem keresztényi! szerencsétlen donáth...,még csak videóra sem vették a föltételezett "aktust" pedig szép emlék lehetne ,öreg napjaira...
azösszeskibanévfoglalt
@Sámannus: úbazmeg
nem láttad a 18-as figyelmeztetést?
azösszeskibanévfoglalt
emberek, nem tudjátok, mi az a kutyapóz?
ne tegyetek már tönkre, basszameg, h asszitek, ha hátulról csinálják, az csak anál lehet...???

jeeezzz

@Sámannus: a megcsalás ténye nem a lyuktól függ.
mondd, h csak trollkodsz, plz!!!
Sámannus
@csak úgy...: Én csak keresztyényi illendősségből feltételeztem, hogy csak egy szarkavaróról beszélünk, nem egy családi idll megrontásról:-DDD
@azösszeskibanévfoglalt: De még tényleg nem vagyok négyX18 Bocs, hogy átgázoltam a lelkeden.P-))
Sámannus
@azösszeskibanévfoglalt: Bocsi irónia ha nem megy át is kettőn múlik. Tudod jó a fityeszt ilyen áll szemérmességgel "mentegetni" vagy égetni. Had liluljon a fejük tőle.
Lehetne még kimondottan fideszes taktikával is íberelni a védelmüket, mint tették azt a nőket ért erőszak megítélésében, amikor a védtelenebbeket okolják. Most védelmünkbe vesszük ezt a baromarcú szentembert aki okot adott a meghurcolására védje meg őt orbán viktor.
azösszeskibanévfoglalt
@Sámannus: tudod, mi mindent nem hallottam már? itt nem ismerem a közeget, nem tudom, h hülyéskedsz-e, v csak sötét vagy.
a megszokott fórumokon ismerem a járást, de itt még nem.
majd megtanulom :)
Málna
@csak úgy...: Ne gondolj te semmit, nem zajonganék senkinél. A budaörsi polgármesternek is egészségére!:-)
Málna
@Aki Én: Nem, inkább minden férfi pénzt, hatalmat és nőket akar. Akkor is, ha ehhez korrupt tolvajnak kell lenni.
staro2
A képek és a videó mellett valahogy elsikkad a sokkal nagyobb aljasság.
A poszt szerint Borkai és köre fölvásárolta a földeket, ahova az Audi akart települni. Azután átminősítették ipari területté és mocsok drágán adták tovább.
Ebből részesedik most a tornász és ebből finanszírozza a hajókázós projektjeit.
No ezért kellene ülnie nem a félrekúrásért..
csak úgy....
@azösszeskibanévfoglalt: varázslatos! hallgatni arany de nézni azt a forgó szart..
azösszeskibanévfoglalt
@csak úgy...: ne nézd :) thom york egy varázsló
csak úgy....
@Málna: mitü van néked ennyire rossz véleményed a pasasokról? rákérdezhetek?
Sámannus
@azösszeskibanévfoglalt: Sötétnek elég sötét lehetek, mert elég trágár vagyok, nem szépítem magam. Sajnálom, hogy magyarázkodnom kell, ez is az én bénaságom.
Szerintem nehéz a seggbekúrást másképpen értelmezni mint sz@rkavarás. Hát mi más lehetne szerinted e hívő fityeszes?Ha durvának találod nyugodj meg ők sokkal durvábbak vlotak 2006ban, maikor Budapestet felgyújtották, és a tüzivicsapokat kinyitották, hogy ne lehessen a városban vizet venni, még a csapokból sem. Bár akkor még bosszankodtam a politikai hisztériakeltés miatt láttam azt is, hogy ezek után nem lesz törvény ami ezt az ócska hazug bandát megállítja. Mára annyit látok a dologból, hogy egyre elképesztőbbek az ellentmondások amik mára kibuktak.
Akkoriban még meg is kérdezték tőlem, hogy kiállnák e bunyózni az igazamért, azt feleltem, hogy itt nem szokás kiállni magunkért, mert aki kiviszi a népet az utcára azt a saját hatalmáért teszi. Én nem teszem ezért, másért sem teszem, de kegyetlenül megmondom az igazamat, másokat is erre biztatom, hogy ellehetetlenüljön ez a bigott álszent rendszer.
csak úgy....
@azösszeskibanévfoglalt: máskor figyelmeztess elöre! azt már tudom,hogy az orbán beszédeket hang nélkül kell néznem. csak a kisugárzásra és a mimikára koncentrálva.
csak úgy....
@azösszeskibanévfoglalt: talán nincs igazam? a 48 as ázott,harcias veréb megemlékezés ? nem sok ország dicsekedhet egy hasonló ,persze ha az amikra a trampliára gondolok,ezekbe van valami harcos putyinos...,ezek még eltesznek bennünket a láb alól,mint a sok politikai fantaszta az öseimet!
Málna
@csak úgy...: Nem vagyok rossz véleménnyel a pasikról, elfogadom, hogy ilyenek, így szeretem őket.
grincss
Nem tudom, h valakinek feltűnt-e a családi fotón a tömeg a háttérben?
Hogy nem az "esemény" után készült, az tuti, mivel az nem mostanság volt!
csak úgy....
@Málna: te egy tipikus anyós ! azér azt ismerd el,hogy ha márki-zay kúrt vóna picit félre,téged az jobban megviselt vóna,mint ha egy megbízható fideszes prolitikus raktya a löcsöt a prosti seggibe a kamerák elött...
Málna
@csak úgy...: Mivel fogalmam sincs, ki az a Márki-Zay, nem hiszem, hogy az jobban megviselt volna...
csak úgy....
@Málna: a napokban még esszét írtál róla,most meg azt sem tudod,hogy ki ö?
butább lehetsz a megboldogult anyósomnál...
SystemError
Nem lennék meglepve, ha valóban leszarná a család. A felesége így ránézésre mindenről tud és talán részese is ezen orgiáknak néha... Ez persze csak intuitív előítélet részemről a bőrszoknya, fej és és kicsit átlátszó melltartó miatt. Mindez full darkba.. Politikus feleségnél ez talán egy kicsit erős is, talán azért kell, mert ő is "kényszeres" és nála is mindig kint a horog...ahogy a férjének is...:) Azért abba gondoljatok bele, hogy nyilvános kamerázás ment...what???. Egy politikus nyilvánosan kameráztatja magát miközben közpénzen, bekokózva, kurvákat tól egy yacht-on...? :) Ennek erős fetish jellege van inkább... Ő és a kedves feleség szerintem inkább "hatalomra, prédákra izgulnak" és ezt a filmet teszik be az igazán nagy dugásokhoz, ahol ki tudja kik vannak és milyen állapotokban...:)
Aki Én
@grincss: Tuti, hogy ez a család? Nem egy yachtos kép van rámontírozva a tömegre?
Málna
@csak úgy...: Lehet, hogy véleményeztem már, csak nem emlékszem a nevére, de esszét biztos nem írtam róla. Idézz kérlek, ha tévednék. De csak akkor!:-)
Aki Én
@Málna: 20:13 Tévedsz.
Egyébként ne keverd a budaőrsi polgármesterrel, mert míg őt tudatosan csőbe húzták, magánba tette, nincsenek korrupciós ügyei, nem közpénz milliókból fizeti a kurváit..., addig ez a faszi kamerák előtt, kokainozva, 3 millió közpénzből kurvázik, tele korrupciós ügyekkel.
Málna
@Aki Én: Várom a bizonyítékot a tévedésemre.
nezelodo
Na ebből elég, leülök ma az M1 csatornáját nézni, mert az igazságot ott mondják, és próbálom elhinni a fidesz keresztényeiről, ahogy a végeken is elhiszik az egyszerű emberek, és majd rájuk szavaznak, hogy ezek egész nap a keresztet hányják magukra, és közben a rozsfűzért morzsolgatva a Miatyánkot mormolják, élen Orbánnal, meg a Semjénnel. Biztos jó szórakozás lesz!
Aki Én
,,Kitartunk. Jóban, rosszban"
Ezt valószínűleg a kurvának írta. Úgy érti kitartunk, vagyis a MAGYARCSALÁDOK közpénzes kitartottja leszel.
azösszeskibanévfoglalt
:DDDDDD
borkai oldalának adminja (szakács istván) elfelejtett profilt váltani
kepkuldes.com/image/eQ1BDj
reagens
Tud élni, az biztos! :-))))))))))))))))))
Eladott Ország
@reagens: ma, 11:01; Közpénzből, munka nélkül kurva könnyű élni !
- Miért nincs zárolva a vagyona?
– Miért nincs őrizetbe véve?
– Miért nem vizsgálódik a Rendőrség?
– Hol van az ORFK Kábítószer Bűnözési Szolgálata?
– Mikor kezd el nyomozni ez ügyben Polt Péter?
– Hol jár az Országgyűlés mentelmi bizottsága?
reagens
@Eladott Ország: Nem mondod, hogy számlát kért a lányoktól és elszámolta a kiküldetést? :-)))))))))))))))))))))))
nezelodo
@reagens: ma 11:01. Tud élni az általuk értelmezett és hirdetett keresztény, (az alattvalóktól elvárt), erkölcsi normák szerint. Így értetted?
reagens
@nezelodo: Tudod te, hogyan értettem! :-))))))))))))))) Szeretsz kötözködni, kiscsillag? :-)))))))))) Ne legyél már ennyire nyomi így nyíltan! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@reagens: ma, 11:12; A keresztény családapa, nem hogy számlát nem kért, hanem a teljesítményükért még közpénzt is kaptak, a közösből. A hajón mulató lányok közül ketten, egy testvérpár uniós pénzt nyertek 2017-ben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban ( GINOP) rendezvényszervező iroda létrehozására, összesen 3 millió forintot. A pályázati győzelemről és az esküvőszervező üzletről a TV2 is beszámolt 2018 év elején a “Nő az esély” című, sikeres nőkről szóló fejlesztéspolitikai műsorban. Később Borkai még az egyik nőnek 800 ezer forintos közpénzt osztott ki.
nezelodo
@reagens: Véded a védhetetlent, és a saját tulajdonságaidat hárítod másra. Nem az eszedért alkalmaznak, több kárt okozol a fidesznek, mint hiszed. A hal kollégáról legalább tudni lehet, hogy azért van itt, hogy a kitalált stílusával a dakota híveket járassa le.
reagens
@nezelodo: Azt gondolsz, amit akarsz! Senki nem akadályoz benne! Én meg bemutatom a degenerált libsi ellenzéket! :-)))))))))))))
reagens
@Eladott Ország: Honnan tudod, miből költött és mire?
nezelodo
@reagens: Nyugodt lehetsz, Borkait nem a "Libsi ellenzék" kezdte ki, (és nem is alaptalanul), hanem a sajátjai. A vezér büntet, (zseniális politikus), nagy részben a lelkén szárad az olimpiai bukta. Úgy járt, mint a 1997-98-as együtt ebédelős családi barát, a Kisherceg, a királycsináló Torgyán és államtitkára, (mert a hála nem politikai kategória), vagy a Dávid Ibolya. És még hosszan sorolható azok sora, akik hátán Orbán a hatalom csúcsaira felmászott. Aztán volt aki nála sokkal jobb volt, a Lázár, de londoni lamúr ide vagy oda, nem azért küldte száműzetésbe, hanem mert jó képességű hatalmát veszélyeztető vetélytárs.
Borkai esetében ott tülekednek az újak, a húsos fazék körül, de már nincs üres hely, valakit ki kell piszkálni az asztaltól.
Bocs a körülírásért, tudom neked ez már sok, felér a "Háború és Béke" terjedelmével, és nem fordítható le a "libsi bolsi" faék egyszerű magyarázatra.
Eladott Ország
@reagens: tegnap, 14:44; Nő az esély – Dupla segítség, dupla siker - tv2.hu/fem3cafe
tv2.hu: A székesfehérvári ikerpár mindkét tagja saját vállalkozásba fogott. Kóté Lili menyasszonyi ruhakölcsönző szalont nyitott, Csenge pedig rendezvényszervezéssel foglalkozik. Ismerd meg a történetüket! Ők kúrtak a győri polgármesterrel.
www.youtube.com/watch?v=WsGrHod4BmI&t=22s
Üzenjük Brüsszelnek: A magyar reformok működnek.
static.wixstatic.com/media/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.jpg/v1/fill/w_740,h_757,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.webp
tudode
Nem történik egyéb, mint az aki nem zsibizik, az kilóg a brancsból, és még ha ilyen módon működik a répája, kiűzetik a NER-esek paradicsomjából azok által, akik a fides alapítók egy kézen megszámolható kódis selejtjei még mindig élősködhetnek az ország testén!!!
.
Azért nem egyszerű, ill. félelmetes azok élete akik a csuti alárendeltségében ki-. be rohangálnak, gombnyomogatóként a plenáris ülésekről/re azzal félemlítve őket, ha nem viselkednek csuti módra "tisztességesen""" arra őkegyetlensége lőni fog:
.
----Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
.
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
.
((( """Ángyán József szerint az egyik legnagyobb problémánk
„hogy egyfajta - az 50-es évekből jól ismert - fortélyos félelem igazgatja az életünket, hatja át a társadalmat.”
Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Orbán Viktor rá utalva, nyilvánosan azt mondta:
.
„aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.” """ )))))
.
És van az a lóvé mennyiért elviselik, nem fordul fel a gyomruk egy putri lakótól, amelyre még az 50-es években sem volt példa az államigazgatásban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.