Nekiestek az orosz kommentelők Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, aki csütörtökön a többi uniós vezetővel együtt megszavazta az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós támogatási csomagot. A legtöbb hozzászólásból úgy tűnik, csalódtak abban, hogy Orbán Viktor ezúttal zöld utat engedett az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurónak.

Őrjöngenek az oroszok, Orbán kegyvesztett lett: "Megtörték, mert gyenge, megvették kilóra, sarokba szorították. Ki mondta, hogy Vityusa velünk van?"

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) kétoldalú tárgyalásuk előtt Pekingben 2023. október 17-én. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az Övezet és út elnevezésű nemzetközi együttműködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fővárosba. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor tavaly decemberben még vétózott, és sokáig úgy tűnt, most sem lesz egyszerű a megállapodást tető alá hozni, végül meglepően gyorsan sikerült kihirdetni az eredményt az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós támogatási csomagról.

A hír után az oroszok körében ütötték-vágták a magyar kormányfőt a hozzászólók.

Orbán elárult minket

– írta egy kommentelő.

Más hozzászólók is keményen fogalmaztak a magyar kormányfővel kapcsolatban:

Orbánt megtörték, mert gyenge, megvették kilóra

Más azt írta,

Ki mondta, hogy Vityusa velünk van? Most már biztosan nem! Hülyeség volt azt hinni, hogy a magyarok ellen tudnak állni az EU-nak

Egy másik kommentelő pedig így összegezte az uniós csúcs eredményét:

Orbánt teljesen sarokba szorították, Fico lesz majd a következő. Európában már senkinek sem lehet szabad választása, egy lépés balra, egy lépés jobbra, és már le is lőttek.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánt megvették kilóra?? Az azért nem semmi összeg lehetett!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Orbánt megvették kilóra?? Az azért nem semmi összeg lehetett!! =))
Peller Anikó
"'"Hát jól nézünk ki! Ezeréves magyar államról ne mondják meg nekem itt a szomszéd oroszok, hogy mikik vagyunk vagy pistikék"'", mert mindjárt beragadok a vécében.
Nyírfa
Hogy Vityusa kivel van, azt mindig reggel dönti el, amikor megnézi a számlaegyenlegét.
kereső
Nem értem az oroszokat. Miből "gondolták", hogy orbán velük van- és őket támogatja? És mi az, hogy elárulta őket?
Hiszen váltig tagad orbán, druzsba pjotr, GG, na meg a többi moszkovita, hogy márpedig orbán nem putyin lábakapcája- csak a pekingi meghivást nem volt módjában elutasitani.
simmering73
@KisTehen: Meg az anyátokpicsája. HAHAHA Idióta fidkány.
Horizont
Na erre mondják, hogy a hordóshasú két szék közé esett pofára.
Európában utálják most már Keleten is.
Ott csak addig kellett volna amíg az eu ellen megy.
Most már sehol sem kell :DDD Az ország nagy részének sem.
justhpeter
Várjuk meg a végét, lehet, hogy nemsokára megérkezik Putyintól Orbánnak a SAS-behívó. Márpedig oda gyorsabban kell majd futnia mint decemberben a brüsszeli budira.
Sámannus
Szoktam mondani orbánra nem politikai ellenfelei, hanem szövetségesei a legveszélyesebbek. A tapasztalatok szerint ez a hazárdjáték, nem demokratikus jékszabályokkal működik, és visszafordíthatatlan következményei lehetnek.
Béla333
Ezek után hiába is várjuk hogy az orosz kémbank visszafizesse az adóforintjainkat...

2023. november. 11. 18:45
"...hogy mi lesz a magyar állam bankban ragadt 74 milliárd forintjával, valamint az, hogy mikor és miből fizeti vissza a forintbefektetőket célzó kötvényei utána járó, összesen 23 milliárd forintot az IIB. "
hvg.hu/gazdasag/20231111_orosz_kembank_IIB_szankciok_Lanchid_Palota
Nyírfa
@Sámannus: 15.41

Próbáljon kiszállni a maffiából, aki már mindenkit ismer, és mindenkiről mindent tud. De az is elég, ha csak egy valakire jelent veszélyt, olyan magától értetődőn likvidálják, ahogy mi kizavarjuk a legyet az ablakon.
Nyírfa
Arra vagyok kíváncsi - nem kicsit! -, hogy mikor kezdik Moszkvából csepegtetni Orbán ügyeit. Először csak egy kicsit kétértelmű elszólás történik, amit még helyre lehet igazítani, azután véletlenül megjelenik az orosz köztévében egy felvétel néhány pillanata, amelyen Orbán nem egyértelmű helyzetben, de jól kivehető, de ezt még mindig meg lehet magyarázni - bár hiszi a piszi -, de , ha nem ugrik engedelmesen még ez után sem a delikvens, akkor jön, aminek jönnie kell. No, én ezt várom.
kereső
@Béla333: Az IIB tulajdonosa immár az orosz orosz jegybank/orosz állam. A közel 100 milliárdon felül engem érdekelne még a Lánchid palota sorsa is- amelyet orbán, Magyarország húbéruraként odaajándékozott az IIB-nek, immár az orosz államnak.
érdekelne tovább, hogy az IIB alkalmazottainak és családtagjaiknak megvan-e még a különleges diplomáciai jogállásuk a magyar diplomata útlevéllel?
namihami
Na ""Vityusa", most kétoldalról ég a sz@r rád!
Nyírfa
@Maccska: 16.39

Ha már megtiszteltél: ezt akkor is tartsd észben , légy szíves, ha rágalmazni akartok egy most még ellenzéki politikust, szavazópolgárt.
human
Én meg sem lepődnék azon, ha Orbánt végül az oroszok vagy akár a Törökök csinálnák ki.
Mussolinit is az a tömeg akasztotta fel a szeretőjével akik korábban éljenezték a vezetőt.
Nanya
@KisTehen: te orvosállat ! azt ugatod te szarzsák,hogy a baloldal oroszbarát?
korábban azt károgtad,hogy mi bajunk az oroszok seggének nyalásával?
Idióta !
ja ! mindig a széljárásnak megfelelően.
gerinc,
következetesség?
szállj márki a saját tehénlepényedből BAROM !
human
@Maccska: Nem féltem. Tud ő vigyázni magára.
Péter2
" Ki mondta, hogy Vityusa velünk van? Most már biztosan nem! Hülyeség volt azt hinni, hogy a magyarok ellen tudnak állni az EU-nak " A zárójelbe bemásolt komment az élő példája , hogy a fidesz a bolondokat is maguk mellé tudták állítani a szélrózsa minden irányából . " hogy a magyarok ellen tudnak állni az EU-nak " Mikor tagjai vagyunk , valamelyik ruszki buta muzsik úgy érezhette , hogy Magyarország az eu trójai falova , hát nem !
Loksmith
Magasra ne menjen a kolostormalac, véletlenül kieshet...
mekkelek
@Nyírfa: És akkor mi lesz, mi az ami kiderülhet és bárkinek az álláspontját megváltoztatja róla?
Akinek az eddigiek nem voltak erre elegendőek azoknak már minden mindegy. Nekem 1998-ra nyilvánvaló volt hogy ez egy elvtelen moslék amit az első kormányzása meg is erősített.
lampa laz
Lehet, h már itt köröznek az orosz "turisták" Novicsokkal a hátizsákjukban.
Nyírfa
@mekkelek: 20.25

Azokról a dokumentációs anyagokról van szó, amelyek a 80-as évektől orosz kézbe kerültek. És, persze, mi az, ami elkerülte volna a figyelmüket? Gyurcsány minden kompromittáló iratot megpróbált megszerezni, ezt nyilván tudod. Tehát, amit sejtünk, amiről egyeseknek konkrét tudomásuk is van, az egyértelműen és visszavonhatatlanul napvilágra kerülne. Gondolod, hogy egy ilyen történés következmények nélkül maradna?
Számomra Orbán '89-es színrelépése nyilvánvaló szemfényvesztés volt.
LászlKovács
Csak itthon van nagy pofája összecsalt 2/3 nyalonca !
Menőmanó
Az oroszok berágtak a dagadtra, remélem kib@sszák egy jó magas ablakon.
mekkelek
@Maccska: Ja, amint először hatalomhoz jutott megkezdte a rablást...
mekkelek
@Nyírfa: Aki nem vak és nem agymosott hülye annak nyilvánvaló hogy mi van a háttérben a nyilvánosságra kerülés nélkül is. Aki vak és/vagy agymosott hülye annak meg mindegy, elég ha csak itt a komment szekcióban megnézed őket, menthetetlenek.
kereső
@mekkelek: tegnap 22:42 Nincs min "csodálkozni", a piedesztálra /culápra emelt teknős soha-sem hibás semmiért, és igy felelősségvállalása nulla-a piedesztálra emelők szerint sem. A felelős, mindig más. Anno hitler sem volt felelős semmiért a németek szerint- hanem mások voltak a hibásak Németország romba döntésért. A führer/a vezér egyetlen lebombázott német városba nem ment el anno, mert ha elmegy, akkor az azt jelentette volna, hogy felelősséget vállal a bombázás bekövetkeztéért. Na, orbán ugyanez- mindig, mindenki más a hibás...leginkább az ő "ellenségei", de ő aztán soha, igy felelőssége sincs semmiben- őt a piedesztálról/culápról ledönteni nem lehet. Ő ott trónol,mig a világ-világ. Még akkor is ,amikor Magyarország gazdaságilag, morálisan a szakadékba zuhan.
Nyírfa
@mekkelek: tegnap, 22.42

Ezt elég egyszerűen leráztad magadról: minden, ami valaha történt a világunkban, érthető, egyértelmű, kikezdhetetlen igazsággal bír a nyitott szemmel járó, azaz nem vak, ráadásul nem is agymosott hülyék számára. Dokumentálni, azt megőrizni, bemutatni? Minek? Az írásbeliség is úgy hülyeség, ahogy van, a jogot csak a széplelkűek fundálták ki, hogy legyen mibe kapaszkodniuk a barbárok között.
Ha úgy érzed, hogy egy picit sarkítottam, jól érzed, de a lényeget tükrözi, és ez a fontos. Amúgy jó reggelt, nem csak neked! :)
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr nagyon jól döntött a brüsszeli szavazáson, át kell menteni a hatalmát a júniusi EP választásig...! Ott úgyis a jobboldal fog túlsúlyba kerülni a választásokon, és újraválasztják az Európai Bizottságot is.

Egyébként sem lett volna értelme a vétónak, mert most lesöpörte volna ez a korrupt, gengszter, gyilkos uniós vezetés. Ráadásul végleg elvették volna a ~20 mrd eurós járandóságunkat is... Sőt, veszélybe került volna a közelgő uniós elnökségünk...!
Nagyon okosan és jól döntött Orbán Brüsszelben 1-én...! :)
izéke
@verőce21: már magatok sem tudjátok,hogy mit mondjatok :))))) annyira nevetségesek vagytok! Ha vétózott volna,akkor azért dícsérted volna és fel sem merült volna ugyanez az indok amiert most az egekig magasztalod
verőce21
ad. (09:58) Van ennek egy olyan hozadéka is, érezzék at ET tagjai a döntésük felelősségét, ne várjanak Orbánra, "mert majd úgyis vétózik", ők pedig lapítanak...! :)
verőce21
@izéke: te viccelsz, mert én 1-én kora reggel 06:04-kor már beírtam ezt a "végeredményt" :)
izéke
Remélem hamarosan talalkára hívja putyin a szuverénkirályt,ott majd maga alá piszkítva magyarázhatja a döntésés miközben issza a novicsokos teáját és pont egy toronyház tetején...
verőce21
@izéke: 10:07) álmodj Giselle...! :)
Cherry
Taktitkázó kaméleon, OV egy retek kis stilusu cigány proli,,,
csak úgy....
@verőce21: véget ért a vétó mára,zárul viki vétótára, - de nektek otthon,kata ,klára,tercsi ,fercsi,-vétózhat még a vétó viktor, ha ti a tétót csak vétósan szeretitek! :)
csak úgy....
@izéke: lassan már a leg butább cigányok is rájönnek,hogy csak rábasztak 0rbánnal , sajnos a nagy (buta) magyarok kitartóak, még ha ez a kitartás a vesztüket is okozza!
- még,hogy a turáni átok csak egy legenda..., 0rbán a bizonyíték,hogy az átok még mindíg ott lebeg a magyarok fölött!
csak úgy....
@verőce21: "mert én 1-én kora reggel 06:04-kor már beírtam ezt a "végeredményt" :) "
erre mondják,hogy vak tyúk is talál szemet! - a ruszki-ukrán háborút 3 naposra saccoltad,te szellemileg elfogult!
csak úgy....
@verőce21: azt még megértem,ha egy rafinált férj,egy életen át átbassza a butuska feleségét , - az viszont nehezen tudom fölfogni, hogy egy 0rbán féle komcsi kisz. mókus, miképp, miért tud átbaszni egy állítólag értelmes népet!?
telegdilaci
@RonaGyuri:Nem kellene háborogni az Oroszoknak,elég gyalázatos volt eddig is hogy Orbán a Putyin trójai falova azért volt Putyinnak kedvence Orbán mivel benne találta meg azt a legaljasabb valakit aki bomlaszthatja belülről az EU-T és a NATO-t nem véletlenül nem ratifikálták még a Svédország NATO-csatlakozását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.