"Ne legyen senkinek kétsége, ha Gyurcsányék megpróbálnák azt, amit Tuskék művelnek most Lengyelországban, újult erővel lobbanna fel 2006 lángja Budapesten és szerte az országban" – mondja a CÖF szóvivője.

A nemzeti szuverenitás védelméről szóló törvényjavaslat szerint a 2022. évi országgyűlési választási kampányt külföldről közvetlenül érkező pénzek befolyásolták, ezt támasztotta alá az egységes baloldali ellenzék támogatásait feltáró nemzetbiztonsági vizsgálat is. A baloldal közel négymilliárd forintnyi külföldi forrást használt fel a kampány során, ebből több mint 1,8 milliárd forintot kapott a Márki-Zay Péterhez köthető Mindenki Magyarországa Mozgalom. Államokból. Az Állami Számvevőszék részletjelentése szerint a külföldről érkező támogatás ügyében indított vizsgálat nyomán 260 millió forintos támogatásrészt illegálisnak találtak.

Ismét éghet Budapest Gyurcsányék miatt, akárcsak 2006-ban

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala

Az alkotmányjogász szerint a baloldali pártok politikai és pénzügyi felelősséggel tartoznak az Állami Számvevőszék vizsgálatának következményeként. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy egy esetleges újabb versenyfutás a külföldről érkező pénzekért nagy kockázatot jelent számukra. A nyilvánosság már tudomást szerzett a baloldali pártok nemzetközi kapcsolatairól, és további jogsértés esetén a hatóságok kötelezhetik őket a külföldről érkező pénzek visszafizetésére.

A magyar politikai baloldal és támogatói több mint 10 éve azon fáradoznak, hogy egy esetleges választási győzelem esetén "helyreállítsák a jogállamot" alkotmányos puccsal. Ezek a törekvések és gondolatok a 2022-es választási kampány során nyilvánultak meg, amikor négy ismert baloldali jogász "Demokráciát és jogállami alkotmányosságot!" címmel közös publikációt jelentetett meg a Népszava hasábjain, részletezve illegitim és antidemokratikus terveiket a hatalom kizárólagos megszerzésére.

Ne legyen senkinek kétsége, ha Gyurcsányék megpróbálnák azt, amit Tuskék művelnek most Lengyelországban, újult erővel lobbanna fel 2006 lángja Budapesten és szerte az országban

- mondta a CÖF szóvivője.

Forrás: Origo

168 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Fidkányéknak már erősen viszket a gyújtogathatnékjuk.
Az olajszőke vajon hagyná nekik felgyújtani a tv székházat?
Megsimogatná a buksijukat ha autókat borogatnak, és utcakővel dobálják a fakabátokat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Gyurcsányék önállampuccsot akartak végrehajtani, de a fidesz megvédte, nem engedte, mert jogállam!
KisTehen
@Pusztai: nem kell túldramatizálnod ... gyurcsányék egyszerűen leköpték a magyar demokráciát 2006-ban
Menőmanó
Fidkányéknak már erősen viszket a gyújtogathatnékjuk.
Az olajszőke vajon hagyná nekik felgyújtani a tv székházat?
Megsimogatná a buksijukat ha autókat borogatnak, és utcakővel dobálják a fakabátokat?
csak úgy....
@KisTehen: 0rbán meg már 10 éve le is szarja!
Menőmanó
@KisTehen: Na a demokrácia az, amit most már nem lehet leköpni, merthogy nincsen.
KisTehen
@Menőmanó: pontosan ... gyurcsány felszámolta
KisTehen
@csak úgy...: orbán téged szar le 10 éve
csak úgy....
@KisTehen: az csak te lehetsz ökör , én nem megyek a büdöslábú dagitok közelébe se! :)
Nessy
@KisTehen: És az "emútt" 14 évben sem sikerült megtalálni pártunknak és kormányunknak, és helyreállítani!
Menőmanó
@KisTehen: Barom neked az utcai randalírozás jelenti a demokráciát?
Baszki nagyobb marha vagy mint amilyennek látszol.
sándorbence
milyen demokráciavam tizennégyéve mindenkit karaktergyilkolnak akinincs velük
tizennégyéve egy kibaszot népszavazást nemlehet tartani csak olyat ami akarmelita
fejéböl kigyün
Miki55
A tények makacs dolgok fityeszes idióták...nem a fletó miatt égett Budapest..hiszen ők voltak hatalmon..TI csináltátok a cirkuszt gyújtottatok fel autókat,spontán ..meg pajszerekkel spontán mentetetk be a tv székházban iratokat dokumentumokat megsemmisíteni...már bocs..nem a regnáló hatalom hanem TI...ismétlem TI..voltatok a mocskok ahogy sajnos már 13 éve ..csaltok loptok hazudtok..ez nagyon megy nektek..
Géza
Jobb, ha Gyurcsány nem felejti el 2006-ot! Mi sem felejtünk.
Béla333
Hát.., ha megint Gyurcsány lenne a miniszterelnök, aki futni hagyta 2006-ban az országdúlás szervezőit, irányítóit, akkor lehet hogy meg is úsznák.
Remélem nem lesz mégegyszer ilyen következmények nélküli dúlás...!!!
rücsü41
Mi ez a cikk címe?Fenyegetés vagy csak figyelmeztetés?A CÖF-nek milyen alapon van joga bár miről is jogi konzekvenciákat levonni, különösen más országokban történő cselekményekről?Nem más országok belügyeibe való beavatkozás ez?
namihami
Talán azóta megjött az esze és most abba is és az Astorianál összegyűlt csürhébe is élessel lövetnének! A szemmagassággal nem is lenne gond!
Ha akkor a Gyurcsánynak és a kormánynak lett volna vér a pucájában és a helyzethez és a lázongó csürhéhez illő határozottsággal mert volna intézkedni, akkor ma más lenne a hazai helyzet! És az ellenforradalmi csorda eltakarítása után jöhetett volna a háttérben lapuló hangadók és vezetők elszámoltatása!
Akkor a ""lölők"" még ma is kantárosnadrágban tekernék a kócot!
szaboria1
A propeller alapítói nem gondolták mikor eladták, hogy fidesz kötődésű lesz az új tulajdonos.
Ez a cikk is már a fidesz szája izére íródott.
teuton
@Géza: Skizofren is lettel mar mezgageza??? Volt itt mar egy ilyen debil, hascsikarinak hivtak, mindig kiralyi többesben beszelt magarol... Szerintem az is te vagy, ez tamasztja ala a skizofreniad, nem tudod mar magad sem, hogy hascsikari vagy mezgageza vagy?
Méhes
@Miki55: igazad van.akkor én naponta ott jártam dolgozni láttam mit csináltak,ott szartak zabáltak húgyoztak szóval i fidess hozta a formáját
Giovanni Alba
Csatlakozom az előttem szóló értelmesekhez. A cikk címe félrevezető. Nem "Gyurcsányék" gyújtogattak, törtek-zúztak, hanem az akkori ellenzék felhergelt kemény magja. A cöf megszólalása közveszéllyel való fenyegetőzés. Nyomoz már a rendőrség meg a polt féle ügyészség? Vagy ennek nincsen akkora társadalmi veszélyessége, mint egy propaganda plakát matricázásának? Ott akkora cirkusz volt, hogy a Holdról is látszott.
szabadpecs.hu/2021/08/ujjlenyomatot-is-vett-a-rendorseg-egy-pecsett-atragasztott-kormanyzati-plakatrol-bejelentesre-indult-a-nyomozas/
Horizont
@szaboria1: De mi nem dőlünk be nekik.
Horizont
Nem Gyurcsányék miatt égett a főváros.
KisTehen
@Nessy: nem ... karácsony is illegitim
KisTehen
@Nessy: nem sikerült nekik ... karácsony is illegitim
KisTehen
@Menőmanó: Barom neked a kordonbontás és a rendőrverés jelenti a demokráciát?
Baszki nagyobb marha vagy mint amilyennek látszol.
KisTehen
@Horizont: de gyurcsányék miatt égett a főváros
Sakk Matt
A békepárti CÖF csicska polgárháborúban gondolkodik!

@KisTehen: A nyüves csürhétek miatt égett Budapest! Ha mi úgy reagálnánk, (arányosan) már lógnátok az oszlopokon.
csak úgy....
@KisTehen: Két tehén áll a réten. Az egyik megszólal:
-A fenébe, sehol egy bika!
Mire a másik:
-Sebaj, majd leszbika!
kereső
Nem probléma ha felgyújtják Budapestet,és az egész országot, még megvan az alapitvány, amely majd jogi segitséget ad a "rendőri brutalitás áldozatainak":

A "Ne Féljetek!" Alapítványt 2007. április 17-én hozta létre egy magánszemély azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a 2006. őszi rendőri erőszak fizikai sérülést szenvedett áldozatainak. Az Alapítvány Kuratórimának tagjai: dr. Erőss Pál ügyvéd, Fábry Sándor humorista, dr. Morvai Krisztina a Civil Jogász Bizottság társelnöke, dr. Mádl Ferencné a Magyar Karitasz jószolgálati nagykövete, dr. Scmidt Mária a Terrorháza Múzeum Főigazgatója, dr. Jávor Béla ügyvéd, dr. Magyar István ügyvéd, Dr. Gulyás Géza ügyvéd és dr. Magyar Péter ügyvédjelölt.

Eddigi ismereteink szerint 2006. október 23-án négy embernek lőtték ki gumilövedékkel a szemét. Rajtuk kívül még körülbelül 10 személy szenvedett szemsérülést. Sok áldozatot kezelnek a mai napig maradandó kéz- és lábsérüléssel. Többen az egészségkárosodáson túl maradandó lelki károsodást szenved, sokan vesztették el munkahelyüket, megrendült az egzisztenciájuk."
Péter2
Meg fog történni az elszámoltatás , a p-fideszes bűnözők, oligarchák , haverok nem fogják megúszni az elszámoltatást ,épp úgy ahogy a lengyeleknél sem , a p-fidezes gyújtogatókkal , ha a rendőrség nem bír , majd bír a katonaság és lesz esze a lakosok egy része sem fogja engedni az anarhiát jobboldali tombolást dúlást ! Továbbá az ország be fog lépni az uniós ügyészségi rendszerbe , akkor nem csak itt kell felelniük hanem az uniós színtéren is . A magyar népnek nagy többségének , már elege van belőlük !
KisTehen
@Sakk Matt: gyurcsány miatt égett a főváros
KisTehen
@csak úgy...: ezen ti nevetni szoktatok?
Sakk Matt
@KisTehen: Orbán miatt égett a Budapest!
Sakk Matt
@kereső: Minek... ̶n̶é̶z̶t̶e̶k̶ ... mentek oda?!
nejlontacskó
@KisTehen: Bazdki akkor mégsem ti voltatok?
Csak mert, én nem láttam a fletót gyujtogatni!
balos
Debrecenbem vajon miért nem gyújtogatott a felbujtott tőmeg?Mert akkor még 1 geci vitte a lóvét a másik gecinek!
RedEye
Erre a terrorfenyegetésre miért nem ugrik a TEK?
KisTehen
@Sakk Matt: gyurcsány miatt égett a budapest
KisTehen
@nejlontacskó: mi nem fletó vagyunk
Sakk Matt
@KisTehen: A fővárosom nevét nagy kezdőbetűvel írd, te román szardarab!
csak úgy....
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc a repülön:
- Gyurcsán: Ha le dobnék 1000000-Ft ot akkor a kezemet csokolgatnák..
-Orbán: Ha én le dobnék 2000000-Ft ot akkor nekem a lábamat csokolgatnák..
-Pilota: Ha én le dobnám magukat akkor nekem a segemet is kinyalnák ...
nejlontacskó
" A baloldal közel négymilliárd forintnyi külföldi forrást használt fel a kampány során, ebből több mint 1,8 milliárd forintot kapott a Márki-Zay Péterhez köthető Mindenki Magyarországa Mozgalom. "
Csak négymilliárd?
Németh Szilárd levélben követelte, hogy a covid idején adják át neki a csepeli önkormányzat 12 milliárdját!
Értem én, hogy a baloldal külföldről kapott adományt, és ez bassza a Fidesz szemét, mert ugye a szuverenitásunk szent és sérthetetlen?
De az senkit nem aggaszt, hogy Mészáros Lőrinc bankjától kapott 10,6 millió eurós hitelt a francia szélsőjobboldali Marine Le Pen?
Most akkor, hogy is van ez?
Giovanni Alba
@kereső: ma, 17:54
Már megbocsáss, az utolsó bekezdést némi kétkedéssel olvastam.
A kontraszt miatt mellé kellene tenni az akkori "sajnálatos események" során megsérült rendőrök számát is, lehetőleg megemlítve sérüléseik jellegét is.
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_tiltakoz%C3%A1sok_2006_%C5%91sz%C3%A9n
Ez egy nagyon visszafogott leírás. Hosszú, de érdemes elolvasni.
csak úgy....
- Mi a különbség a norvég és a magyar parlament között?
- Semmi, mind a kettő Oslóban van.
kereső
@Sakk Matt: Ne tőlem kérdezd...hanem azoktól, akik ott vannak a névsorban.
Bevallom őszintén, szándékos volt a berakás az alapitványról- kicsit árnyalni szerettem volna a képet a "messiásról".
Géza
17:14.
Meddig tűrjük, hogy egy kommunista senkiházi az elégedetlenkedő magyarok megölését kívánja?
Ezt el nézi a profi? Szégyen!
Maccska
@csak úgy...: látom rád szakadt a viccláda,buksi.
kereső
@Giovanni Alba: Itt a linkje annak, amelyből csak egy részletet irtam le. Nem én vagyok a "szerző"
njsz.hu/a-ne-feljetek-alapitvany-a-tavaly-oszi-rendorterror-aldozatainak-megsegiteseert/
Maccska
Tuskékat jóval nagyobb pénzzel támogatta meg a Soros banda.
A magyar kormánynak résen kell lennie
Maccska
A lengyel balliberális oldalhoz érkező külföldi támogatások, politikai beavatkozás és médiakampányok a vasárnapi választásokon való többség megszerzésére irányultak, és hasonló fenyegetést jelentenek, mint a Magyarországon tapasztaltak – erről készít cikksorozatot a Magyar Nemzet.

Az érintett tényezők között szerepel a Soros-féle médiafelvásárlás és civil szervezetek finanszírozása, az uniós pénzekkel való manipuláció, valamint politikai nyomásgyakorlás és beavatkozás az Action for Democracy szervezet által. A lengyel választásokon kívül ezek az események fontos tanulságokkal szolgálnak a magyar nemzeti önrendelkezés szempontjából is.
Géza
@teuton: Te csak egy csicska komcsi vagy aki ide jár uszítanai a magyarok ellen.
Maccska
A lengyel parlament 2021-ben próbálta korlátozni az unión kívüli vállalatok médiumokban való tulajdonszerzését, de az intézkedés hatalmas ellenállást váltott ki, különösen Brüsszel és Washington részéről.

Azonban Magyarországon is hasonló külföldi befolyás volt korábban, de az elmúlt években a magyar tulajdoni arány jelentősen megnőtt a médiában.

Jelenleg is folyik a balliberális médiumok megerősítése a közelgő választásokra Magyarországon, beleértve a Partizán és a Telex támogatását. Az uniós források is segítik a 24.hu-t, és az úgynevezett „Szabad Európa” balliberális portált is amerikai forrásokkal indították el. Az önkormányzati választásokra való felkészülés részeként a helyi balliberális médiumok is támogatást kapnak, és az ezek mögötti pénzcsatornák könnyen felismerhetők.
laja70
Meglátszik a Propelleren a stílusváltás. Fidernyák szennylap kategóriába került!!! Ehhez csak gratulálni lehet!!!
Maccska
@laja70: arra gondolsz hogy már vannak kiegyensúlyozott cikkek is kis számban?
csak úgy....
@Maccska: agyament,mi az a "kiegyensúlyozott cikk" ? :)
csak úgy....
@Maccska:, a te nagyapád mi
volt?
- Tüdőbeteg.
- Jó, de mit csinált?
- Köhögött.
- Hiszen abból nem lehet megélni...
- Tudom, bele is halt.
Géza
Még mindig engedik itt a gyilkos kommunisták tömegbe követő vízióját szabadon felhörögni!
troppauerhumer
Igen, igen gondlom felhívta Gyurcsány az éppen aktuális kisrendőrt akinél történetesen egy gumilövedékes puska volt és parancsba adta, hogy lője ki valakinek a szemét, igaz? Ezt követően a békésen kocsikat felgyújtó, rendőröket molotov-koktéllal, utcakövekkel dobáló békés rendbontókat célba véve az egyik csepeli lakost aki csak leugrott cigarettát venni a Rákóczi útra kilőtte a szemét. Ez a Gyurcsány már csak ilyen szemkilövető féleség. Szemét rendőrök hogy nem hagyták teljesen szétverni Budapestet de most legalább jól megkapták mert se nyugdíjuk, se kedvezményük nincs
troppauerhumer
"DR. Szilvásy György:Az eseménytörténet levezetéséhez még hozzátartozik az, hogy egy idő után a
szélsőséges csoportok, melyek vezetői részt vettek a spontán szervezésben, visszahúzódtak, és
maguk helyett, maguk előtt engedték az addigra már oda érkező, ott is gyülekező, a futball
világából ismert futballhuligánokat, szélsőségeseket, elsősorban a Fradi és az Újpest -
idézőjelben - drukkereit."
www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/HOB/0609191t.pdf

A pdf 9-ik oldalán! Akkor kinek a sara a város szétdúlása? És ártatlanok sérültek meg, nem a szervezők!

Én még a 2006-s beszédét hiányolom ,amikor Rákay Kálmi elfelejtette bemondani merre távozzon az orbánimádó nyáj,hogy ne keveredjenek a szélsőjobbos focináci csürhével akik ellen már oszlató rendőri fellépés volt folyamatban,akkor húzott el a páncélautóján ,najó azóta a focináci csürhét és az orbánvallási szektát sikeresen egybefűzte
troppauerhumer
hogyis volt az a 2006 : ja otthon ülök tévét nézek éppen a Hírtévét és aszondja a Császár Attila-jól mondom?...Csömörön lakik...hazudtak 3x?...az olyan életszerű ,hogy olyan idegbe jövök ,hogy lemegyek az autómhoz,a pincébe ,bárhová benzinért,üvegért mert elsőre a molotov koktél ugrott be?
Csakis így történhetett, bizony!
Csak éppen nem találták a gyufát, és ezért kellett megkérni Kubatov kis csapatát, hogy ugyan hozzanak már magukkal néhány molotov-koktélt is, az alapfelszerelésnek számító, szabványos méretű bot mellé, nehogy csalódást okozzanak a Hírtévés szerencsétlennek, aki már ott várta az eseményeket és könnybelábadt szemmel jóelőre forradalmat vizionált...
Mindig pragmatikusan ragaszkodom a tárgyilagos bizonyított tényekhez,csak a tények kedvéért:ez egy puccs előkészítése és kísérlete,Orbán hazudott és manipulált 2006-ban,Orbán Viktor lefizet, zsarol és puccsol minden helyzetben a pénz által biztosított hatalomért,az hazudik aki ezt tagadja mindenki tudja kik voltak a felbújtok csak sok embernek ez hihetetlen.Nem néztek tovább a Viktorotok orránál.Ki hergelte "bal középet"a kopaszokat akkor?.azért azt tudja, hogy annak a balhénak semmi köze nem volt ahhoz, hogy az emberek mit éreznek. Ez csak egy apropó volt Viktoréknak, kicsit használták azt a sok buta mélymagyart. Gyurcsány csak egy szimbólum volt, a kanóc.:
A 2006. szeptember–októberi események elemzése
A parlamentáris demokrácia korrigálási kísérlete A sokféle indíték mozgatta tömegakciók 2006. szeptember 18-tól kezdve egyetlen, világos és konkrét politikai célkitűzés jegyében homogenizálódtak: alkalmas okként vagy csupán ürügyként használva az őszödi beszédet, rövid úton revideálni kívánták a parlamenti választás eredményét.
Vizsgálati jelentés a
2006. szeptember–októberi fővárosi
demonstrációkkal, utcai rendzavarásokkal és
rendfenntartó intézkedésekkel
kapcsolatos eseményekről
www.gonczolbizottsag.gov.hu/jelentes/gonczolbizottsag_jelentes.pdf
Géza
A gyilkos, kommunista horda rárontott a magyarokra és terrorizálta őket.
troppauerhumer
Az Astoriánál egyébként nem tüntetés zajlott, hanem ünnepi - és békés - megemlékezés, orbán szónoklata volt a záró élmény. Miközben Philipke lekonferálta, a vezér már húzott el aa páncélautóján.
Így nem is hallhatta, hogy műsorvezetője egy árva szóval sem figyelmeztette a résztvevőket arra, hogy ne a Deák tér felé menjenek, mert ott “fennforgás” van, egy elköthető tank és néhány raklapnyi előzékenyen a helyszínen található térkő közreműködésével.
Aztán a rendőrségi lehallgatási jkv-ből:
miként folytak össze a törvénytelen eszközöket használó rendbontó csoportok a legálisan gyülekezőkkel, milyen információáramlás zajlott a rendbontók között és milyen utasításokat rögzített a rendőrségi adatforgalmazás.
www.origo.hu/itthon/2006/11/20061102feloldottak
Ezek az adatok és a rendőri vezetők beszámolói is azt bizonyították, hogy nem a rendőrség tolta rá a rendzavarókat az Astoriánál demonstráló tömegre - mutat rá a MeH. A két közzétett dokumentumrészlet egyike a helyszínen lévő rendőrök beszélgetését rögzíti. Ebben több alkalommal elhangzott az az utasítás, hogy a helyszínen lévő rendőrök ne engedjék a Deák téren, illetve a környékét lévő tömeget az Astoriához. Ugyanakkor a válaszokból kiderül, hogy a rendbontók "direkt arra utaznak"
troppauerhumer
Az,hogy nem megyek rendőri felszólítás ellenére neki a rendőrnek!.a tv székháznak ?.Ugye milyen felháborító ,hogy 2006-ban a rendőrök nem hagyták a molotov koktélokat,kockakövet,közlekedési táblákat rájuk dobáló,autót felgyújtó,tankot elkötő,tévé székházat kifosztó,majd felgyújtó ,heteken át a Kossuth téri vizeldében hergelt szélsőjobbos söpredéknek a sokadik rendőri felszólítás után szétverni a várost
Toller Béla
Egy nagy fenét, benneteket ott temetnének el a körúton, az lenne ...Nem csak ti tanultok...
troppauerhumer
@Menőmanó: Orbánék szemkilövetéssel támadják most Gyurcsányt, miközben 2006-ban ők a parlament illetékes bizottságában ÉLES FEGYVER BEVETÉSÉT HIÁNYOLTÁK:
“Fidesz: …a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert. Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak - és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.”
www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/HOB/0609191t.pdf

Forrás: Országgyűlési jegyzőkönyv (38. oldal).
troppauerhumer
Van egy jó magyar közmondás.Aki korpa közé keveredik ugye.Aki a rendőri felszólítára eljött rnem kaptott semmit,mert nem balhézni mentek..Aki ott maradt a balhéba,nem volt ártatlan.Vagy ő is balhézott,vagy csak kíváncsi volt,szurkolt a balhézóknak.Hát megették a disznók.ha a rendőrbácsi azt mondja menj haza kisfiam, akkor nem kezdünk pofázni, nem dobáljuk kővel ,az , hogy kimentek höbörögni önként az utcára féltéglákkal beverték a rendörök fejét szétrombolták a tv székházat , törtek zuztak , a nagyon keresztény ifjúság kulturált őrjöngését, megostromolták a TV székházat, szétdúlták a berendezését, megsebesítették a rendőröket, városszerte gyújtogattak, randalíroztak? Valóban felelősségre kellett volna már vonni őket.akiket maga a Fidesz tolt rá az Astóriánál a rendőrökre,hogy provokálni tudják őket.Tessék mondani azt a 276 rendőrt ki fogja kárpótolni bármivel akik a " Békés tüntetők" által az utcai kocka kövektől és egyebektől megsérültek,mert ugye az eklső kocka követ nem a rendőrök dobták a "békés tüntetők" felé!az autók és a rendőrségi vízágyú felgyújtását amelyben emberek ültek, a petrencével a rendőröket gyepáló hústornyot és a többit... hogyan dúlta szét a fideSS csürhe a várost, s hogy támadták betondarabokkal a rendőröket, hogy mit csináltak a tv székháznál...A Hír TV egyenesbe közvetítette, ahogy a békés tüntetők randalíroznak, autókat gyújtanak fel, kirakatokat törnek be, üzleteket fosztogatnak, rosszul felszerelt rendőröket dobálnak utcakővel és molotov koktéllal. 23.-án ugyanezt folytatták csak még szereztek egy tankot is a kedves békés tüntetők.
mert lehet hogy orrbabasz.
troppauerhumer
Törvénytelen puccskísérlet volt, amit a Fidesz szervezett és pénzelt. A világon mindenütt megfékezik az ilyent, hogy törvényes keretek közé szorítsák a tömegek megmozdulásait.
A tv székház előtt civil és rendőrségi gépkocsikat felgyújtók, BÉKÉS, igaz madjar turisták voltak?
- A véletlenül otthagyott tank beindításához szükséges anyagokat, véletlenül magánál tartó, majd véletlenül elindító,
s naná, véletlenül, pont a terület biztosítását végző rendőrök felé vezető személy, személyek is?
- A két békés városnézési programot szervezők, fiatal, s főleg demokratikus turisztikai emberkék is?
Avagy,Éppen, hogy arra van számtalan bizonyíték, hogy az egészet a fidesz (nb maga Orbán) erőltette, az ötlet is tőlük származott, sőt, tevőlegesen részt vettek magában a bűncselekményben is. Orbán nem véletlenül ült be szotyizni a B-középbe... se az előtt, se az után, soha... sima államcsíny-kísérlet volt,láttam, amit láttam: egy izgága, feltüzelt, láthatóan hőbörödött csürhe, nem ismerve sem istent, sem embert, végigtombolta a fővárost. Nem is egyszer. Emberi és anyagi veszteséget okozva bőven.
Aztán azokat, akik ez ellen megpróbáltak fellépni (a szerencsétlen, talpas rendőrök!, akik a saját életüket kockáztatták magukból kivetkőzött állatokkal szemben), elkaszálták később, mert úri kedvük úgy tartotta, a csürhe meg mindent megúszott.
Lehet ezt magyarázgatni, attól még nem lesz igaz az, hogy a becsületes "népfelkelők", kontra gonosz rendőrök harca volt. Hány gyújtogató, kődobáló, székházmegszálló, rendőrverő gazembert ítéltek el? Csaknem annyit mint rendőrt?
troppauerhumer
2006-ban államellenes puccskísérlet -Kossuth
téri vizelde megvan?odajárt az összes FideSSalvezér uszítani,a Satu

bácsi a huggyosforradalmi belügyminiszter?a többszörös felszólítás -hangszórós rendőrautókból-az erőszak abbahagyására felszólító rendőrökre molotov koktélokat,kockaköveket,kitépett közlekedési táblákat,dobáló takonynáci söpredékre-akik előző napokban megostromolták ,kifosztották-lapostévék,laptopok, höhöö..még a túrórudi automatát is, ,felgyújtották előbb Baló autóját,majd a tévészékházat ..
A szemkilövett höhöö..focitakonyáci is-a rendőrök okultak a tévészékház ostromából,a vízágyúk tartályába kékes olajos vizet tankoltak,nemám
később valamék takonynáci azzal védekezzen ,kérem én ottsevótam-éppen lehajolt az újabb adag kockakőért és belehajolt az aszfaltról felpattanó gumilövedékbe,höhöö..ha az apja nem selejt gumit használt volna nem történt volna esse höhöö-
Jut eszembe Révész Mártítiusz bicikliügy biztos ,na az nagy hőstett vót.-.ő aszonta egy sör után állt a tömegoszlatásra induló rendőrsorfal elé egyszál képviselői igazolvánnyal...höhöö.-mégis mit gondolt ,a rendőrökről folyik a benzin-majd éppen a tántorgó Mártíriuszt vizitálják...höhöö..átléptek
rajta, ezen úgy megsértődött ,egy kitépett jelzőtáblát gurított a sorfal elé-...oszt csodálkozott ,hogy pofánvágták höhöö..
És a lényeg Péter ott a parlamenti jkv-Majoros -ezredes REBISZ pk:
-"a tömegoszlatás akkor kezdődött amikor az egyik Békés megyei rendőrt megkéselték"
Hát ennyit a söpredékről..
troppauerhumer
Mi ez a nagy FideSS-CÖF fitymacsattogatás?
Így csinálnak hülyét belőletek szellemi korlátolt szoponcok ,Orbán -Navacsicska és az egész FideSSmaffia vezérkar tudja ,hogy hazudnak mégis szemrebbenés nélkül belehuggyoznak a vezérimádattól bambán tátott pofátokba
Igen, és pont ezért akart az ember rendet tenni a pártjában.Szeretnék emlékeztetni Kérire: "Nem szívesen mondok jót Gyurcsányra, de a keze tiszta ."
2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
A félhülye paraszt annyit fogott fel, hogy "hazudtak nekem" és ment macskakövet dobálni.
Hát az hogy van ,hogy otthon ülök tévét nézek éppen a Hírtévét és aszondja a Császár Attila-hazudtak 3x?...az olyan életszerű ,hogy olyan idegbe jövök ,hogy lemegyek az autómhoz,a pincébe ,bárhová benzinért,üvegért mert elsőre a molotov koktél ugrott be?
Ezzel csírájában fojtva el annak a lehetőséget is, hogy itt valaki igazat mondjon. Ezért van az hogy amikor benyögi a paraszt részegen a tahóságát, akkor nem bocsánatot kér hanem behazudja hogy feltörték a Facebookját.Attól hogy többet hazudtok, azt hiszed igazad lesz?,csak a tények kedvéért:
A Gyurcsány-kritikák alfája és omegája az őszödi beszéd. Jobboldali nézetek szerint itt Gyurcsány bevallotta, hogy hazudott. Megjegyzem, hogy Orbán ama állítása, hogy Gyurcsány a költségvetési hiány számairól nem igaz, ez maga a hazugság.
A FideSS végig és azóta is hazudta:Meghamisították a költségvetési adatokat, fals adatokat adtak, csapdába csalták őket...miközben az egész tróger FideSsbanda Navracsiccsal aki kérdezte is Veress Jánost tudták ,hogy hazugságot terjesztenek,de az akkor és jelenlevő birkanépnek csak from Hobby - aradebil" a szellemi képességei egy amőbáé hehee..

Arról, hogy Gyurcsány meghamisította-e a közérdekű adatokat
www.parlament.hu/naplo38/018/n018_024.htm
troppauerhumer
,az IMF hitelt éppen orbángazdád 2001-s devizahitele,és felelőtlen adósságvállalásai-Gripenek bérlése,PPP hitelek,stb. miatt kellett felvenni,ezekkel eladósította a következő kormányok költségvetését,abban a kivéreztetett állapotában érte az országot az USA -ból kiinduló hitelválság,magyarul a devizakiáramlás miatt az MNB-nek nem maradt devizája a költségvetés fedezésére,szerencsére Gyurcsány több esze volt,24 óra alatt megkapta az IMF hitelt,másnap betették az MNB -be és elmúlt a veszély,az IMF hitel fennmaradó részét éppen orbángazdadád szórta e

Orbán 2010 Merkel,Barosónak Brüsszelben : Európának fejet kéne hajtani Magyarország két egymás után következő kormánya -Gyurcsány-Bajnai -milyen Európában egyedülálló világbajnok módon kezelte a pénzügyi hitelválságot ,az IMF mentette meg az gazdaságot a 2001-es Orbán devizahitel,felelőtlen adósságvállalásai-Gripenek bérlése,PPP hitelek stb..magyarul ,a devizahitelek okozta devizakiáramlás miatt az MNB -nek nem maradt devizája a kltgvetés fedezésére ,ezért kellett az IMF hitel...másnap betették az MNB be és elmúlt a veszély ,az IMF hitel nagyobb részét Orbűn költötte el..a MOL részvényeire..

Ja.Hogy miért volt 2006?Orbán észlelte-,tudta,hisz ott volt,ő dolgozta ki az EU csatlakozás folyamata,szabályai,a vállalt kötelezettségek mintegy 80%-át-mekkora pénzözön fog ránkömleni a felzárkóztatás éveiben,Orbánnak irtózatos nagy megalázás volt ,hogy az EU csatlakozást nem ő hanem Medgyessy írta alá-Medgyessy udvariasan felajánlotta Orbánnak azt a tollat amivel aláírta a csatlakozás szerződést,és az tahó sértődésében visszautasította
hehee...-minden előzetes felmérés ellenére ami az ő győzelmét mutatta 2002-ben, elvesztette a hatalmát,holott már beígérte az őt pénzelő oligarcháknak,csakhogy hatalomra jusson,illetve a hatalommal megszerezhető pénzekhez.
Egyre jobban kedvelem a fogyatékosok szoponcok társasjátékát olyan mint a gyogyóintézeti elmebajnokság..fogyatékosoknak szóló, faserdőbe csalogató propaganda
jáger laszló
Nyugalom elárulom!
szandi, mandi jelentése !
Sunday, monday
csak ennyi
barátilag
J.L.
Maccska
A lengyel példa miatt az ellenzéket el kell vágni a külföldi anyagi eszközöktől.
levarosbukta
@Maccska: Miért? Mert fostok? Úgy sem tudjátok. Orbánt is Soros pénzelte,nah azt azért ne felejtsétek el.
Hazaszeretet
Kommunista hazaáruló Gyurcsány, takarodj Magyarországról, mielőtt mi intézünk el!
KisTehen
könnyen előfordul, ha gyurcsány megint rossz fát tesz a tűzre
FitesZoltan
Kiváló mester emberek élnek hazánkban akik a nép érdekében mindent megtesznek, hogy a jót szolgálhassák.
Professzionális szinten irányítják az országot a nemzetünk és a világbéke érdekében! HAJRÁ !!! FIDESZ !!!
Esélyes, hogy csak ilyen béke párti emberek miatt nem tört még ki a harmadik világháború. Csak így tehetjük jobbá a képmutató-mellébeszélő háborús pszichózisban tobzódó balliberálisok által lerombolt országunkat.

HAJRÁ FIDESZ, NYERNI FOGUNK, SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK! MAGYARORSZÁG A MIÉNK, MAGYAROKÉ!
jáger laszló
Gyurcsány még mindig a fidex mumusa!
Nem tudnak szabadulni tőle!
Vele álmodnak folyton, ha rossz a lelkiismeretük!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
@Pegero: Még is jobban néz ki mint a Döbrögi hasú Orbán.
Pusztai
@troppauerhumer: Grat, jól összeszedted, de az egyik lgütősebb tényt azé még kiegészítésként beteszem :

"Böszme senkit sem lövetett, nem tehette, nem volt joga hozzá,

Pintér 2010 után nyilatkozta minden törvényes volt!
Fideszes Nyitrai éles lőszert hiányolt.., parlamenti jegyzőkönyv tanusítja,
..Megsérült 386 rendőr, 44 súlyosan, tomboltak a náci futball hulligánok, gyújtogattak, törtek, zúztak sok milliárdos kárt okozva, mert - a sperma felkérte Vonát - Vona bevallotta élő tv műsorban, -

csak a debil ballib képtelen hatékonyan kommunikálni a szart visszagyűrni,-.

..Össze szarták-hugyozták a várost, Kossuth teret, sok mrd kárt okozva, .. stb.
A sikertelen állampuccskisérletért 15 év fegyház a tarifa, csak Gyurcsányék beszariságból nem számoltatták el a spermát és csürhéjét. 94-ben 2002-ben és 2006-ban is futni hagyták ismert bűntetti ellenére Ocsmány Vigyort, ez a ballib impotenciája miatt volt,.
Köszönjük meg a NER-t a hatalmon is impotens ballibnek."
Dr. Proktor
"Megvédjük a diktatúrát és a pénzünket"
Pusztai
"A 2006-os hatalom szart kivizsgálni, elszámoltatni az erőszakos fidesz gazemberek által végrehajtott sikertelen állampuccsot.
Az impotens mai ellenzék - akkori hatalom,- mai napig is csak nyeli az ostoba szemkilövetős dumát, - Gyurcsány nem adhatott parancsot - arra képtelenek bemutassák a TV felvételt amin Vona élő TV műsorban Betlennek beismeri Ocsmány Vigyor kérésére csürhültek, mert állampuccsot akart, és elmondják 1 vétlen szemkilövetés kontra 386 közte 44 súlyos rendőri sérülés történt. i.imgur.com/2mR0NqW.png

A 3 főkolompos - Ocsmány Vigyor, Vona, Toroczkai,- ma is szabadlábon, vidáman lopják szét az országot, miközben a büntető tarifa a BTK szerint 15 év börtön. Gyurcsány és mancsaftjai meg kussolnak.
...Még a fideszes Nyitrai is éles lőfegyver használatot követelt akkoriban amit nem használtak a koalások.
Az, hogy ez van ma MO-n, - NER- az nem a fidesz harcolta ki, hanem a mérhetetlen impotens, beszari, debil mai ellenzék elcseszett fidesz elleni fellépése..
Nekünk millióknak azért xar mert a fidesz aljas az ellenzék meg debil impotens banda.
Pusztai
És még egy kis hazaárulás :

...Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett.
z MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját.
A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire.
24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/?fbclid=IwAR1QuLsLvtMortbIc3ri-YUZuqiPPwfuebXI9DDiIGgiTlkIZNnfmJTxOk4#
Az egész fidesz elit a fidesz bukás után körbe ródeózta európát, és követelték ne adjanak pénzt a komcsi kormánynak, miközben a fideszben vannak az őskomcsik,.
Pusztai
Még egy régebbi beírásom:
"2006-os fideszbukta után végig ródeózták EU-t Martonyitól kezdve Navra, Dájcs, ésatöbbi geczihuszár mndenütt fröcsögött MO-ra és ez a balfasz ellenzék persze nem tud erről, nem tudja visszagyűrni a xart, szembesíteni a fideszgazembereket aljasságaikkal, pedig csak az arhívumokat kéne guglizni és ami a meglepő: Gyurcsány pár éve összegyűjtötte és megjelent miket hazudoztak Ocsmány Vigyorék külföldön, és ez az impotens Gyurcsány kussol, sőt már nemcsak főzöcskézik recepteket ír és közöl, hanem versel is.
... Bassza szájba magtá ez az ellenzéki szarhalom, hogy 20 éve nem tudja kezelni a primitív dedós fideszhazugságokat.
Idióta megélhetési csürhe!!
Habár vannak akik nem megélhetésből álellenzékeskednek, hanem hobbiból. Pl Gyurcsány.
Most ezek hülyék, ostobák, beszariak, vagy ennyire debil balfaszok??"
Toller Béla
Ha szájal lehetne harcolni, ez a cöfista már bajnok lehetne. Így meg...röfi !
troppauerhumer
@Pusztai: Nem Gyurcsány nem számoltatta el Orbánt hanem a FideSShaver bíróság .
Pusztai
@troppauerhumer: 1x hallottad akkoriban Gyurcsányékat, hogy puccsnak és törvénytelenséget véghezvivő gazembereknek nevezték volna gecziéket.
Olyan ostobán kezelték és kezelik az ügyet, el nem mondható.

Pl amikor a fidesz bejelentett Astoriánál tartják a geczi feldemhedését azonnal mondták: nem szsbad engedélyezni mert balhé lesz!

Engedélyezték, balhé lett.
Szemmel látható azóta is tartottak a fidesztől mai napig is, nem mernek hatékonyan riposztozni, lelelplezni!

Miért van határon túlról 1000x hatékonyabban és bátrababn szólnak be?
A mai álellenzék már hatalmon is egy szardomb volt, mára szarhegy lett.
kereső
@Pusztai: Hagyd már végre abba, az ellenzék ilyen módon történő jellemzését- akármennyire is haragszol/haragszunk rájuk. És ezek után csodálkozol rajta, hogy hatan tizenkét felé húznak- hiszen te magad is táplálod az ellenzéki térfél széthúzását, hiteltelenitését. És teljesen igazat adok @troppauerhumer-nek, nem gyurcsány feladata egy demokráciában, az, hogy megvádoljon valakit/valakiket a törvényes államrend megdöntésére irányuló cselkménnyel- hanem a független igazságszolgáltatásé. Úgy, ahogyan az USA-ban is teszik trump esetében. Mert biden és az adminisztrációja vádol - hanem az ügyészek által felállitott különleges ügyészi testület viszi a biróság elé az ügyet. Miért is kellett volna átvenni gyurcsánynak ezt a feladatot az NNI-től egy jogállamban? orbán persze-és adminisztrációja meg fogja ezt tenni az ellenzéki EP képviselőkkel szemben- de ez már nem jogállam, nem a jog uralma.
Pusztai
@kereső: nem hagyom!
Pont!
...Gyurcsánynak az a feladata sok éve, - 2009-től,- ha hazudnak róla, ellenzékről élőben, Parlamentben, médiában, karaktergyilkolják, akkor leleplezzen, visszaszóljon, riposztozzon tényekkel mert különben ráég a hazugság és ez az egész ellenzékre ráviszik, nejétől kezdve a dk-ra és a többi pártra is.
Mindent összegyurcsányoznak, remélem látod!
Miért? mert minden szart ráhazudhatnak ő meg hagyja ha összevonják mással, akkor a Gyurcsányra hazudott gazemberségek rávetülnek akivel összevonták, pl Karácsonynal ezerrel.
Gyurcsány kökeményen fafej a fidesz elleni hatékony kommunikációra, tizenévig dicsértem a gazdasága miatt, nem érdekelt a kommunikációja, de 22 után be kellett látnom: hatalmas károkat okoz az ellenzéknél ezzel megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel, pláne ha mesekönyveb fűzi.
Pusztai
@Pusztai: KÁlmán Olga kevés, hogy Gyurcsányról hárítson, de ő csinálja legjobban az egész DK-ban.
kereső
@Pusztai: Nos, nem akarom Gyurcsányt és az egész ellenzéket védeni- de mégis megteszem, bár ezt olyan módon, ami sokakat séthet. Mond csak meg nekem, de őszintén- mikor volt az össz. ellenzéki térfélnek olyan "független" sajtója, mint ami most MP-nek , már az indulása pillanatában megvan? Soha. Ha volt is , akkor is csak negativ jellegű- és ráadásul nem is "interjú" formában- hanem csak innen-onnan összeszedett morzsákkal. Még akkor sem kérdezte meg senki GYF-t, amikor az ügyészségen töltött napokat a sukoró ügyben- és úgy morzsolta szét a vádakat, hogy előtte nem jelentette be hat posztban, hogy most akkor márpedig ő bizonyitékokkal tud szolgálni, és bujdokoljon el schiffer, rogán -és orbán.
És??? A mi független sjtónk jóformán nem is foglakozott vele, és a többi ügyben vizsgálódó igazságszolgáltatási eredménnyel sem. És GYF nem vádolta meg csalással az ügyészséget, és igazságszolgáltatást- holott tudta, hogy nem gészen "függetlenek"- csak éppen hozta az eredményeket, a felmentéseket- a vádak igaztalan voltát bebizonyitva.
Na, de Magyarországon 2006 óta GYF-t, a sajtónak csak negativ kicsengéssel lehet emlegetni.
És, ha már 2006- ha már az igazságszolgáltatás nem lépett- akkor a parlamentnek erre kellett volna vizsgálóbizottságot felállitania,és nem csak a "rendőri brutalitás" vizsgálatára? Én csak arra kérlek, legyél egy kicsit tárgyilagosabb az ügyben, aé az ellenzékkel kapcsolatban is.
Dr. Proktor
@Pusztai: Ezeknek mondhatsz bármit, bizonyítékokkal alátámasztva, eszük és gondolkodásra való hajlamuk híján csak a mirigyeiknek hisznek...
CsipkeRózsa
"Ismét éghet Budapest" , igen, ha a fidesz és a csőcseléke ismét alágyújt.
Yoda69
A COF mar csak tudja. Aktiv resztvevoi voltak a 2006-os terrorista akcioknak, a fradi balkozeppel egyutt. Ezert meg el lesznek szamoltatva, ha lesz fuggetlen ugyeszsegunk.
C_3PO
Sajnálom ezt a Ferit, de tényleg! Bűnbak lett a jobboldal szemében, bűnbak otthon is, pedig sokat tett az Apró-klánért!
Ezodabasz
Egyre több idióta agymosott barom lett itt! Osztódással szaporodnak ezek mint az egysejtűek?
@Géza: @FitesZoltan: @Hazaszeretet: Ti mind shikari klónok vagytok?
Géza
@Ezodabasz: Látom, hozod a komcsi, agresszív formádat.
Ezodabasz
@Géza: ma, 21:34 Mit jelent a "komcsi"? Ez ugye nem agresszív kérdés?
Egyszerű letisztult választ várok.
Géza
@Ezodabasz: Más valakinek magyarázkodj, elvtárs!
CsipkeRózsa
@RedEye: Valamikor réges-régen már jártál itt a propelleren.
CsipkeRózsa
@kereső: március 20. 18:29

A "messiás" akkor még 25 éves volt, nem láthatott úgy bele, az azóta még jobban lezüllött, politikába.
(Csak a védelmében mondom)
bence
@Géza: ! neked ki a magyar ? A román orsosból lett orbán és sleppje ?!
kereső
@CsipkeRózsa: Na, de egy 25 éves ember nem tudja megitélni- gaudi nagyot, morvai krisztinát...és összeáll velük. Ezt csak azért hoztam ide, mert MP hivatkozott arra, hogy 2006-2007-ben hogyan védte a hazafiakat gyurcsány ellen. Ha, akkor nem is tudta, hogy mit csináltak orbánék- ez még most 18 évvel később sem "tiszta"- jogász létére? Egyébként védd ha akarod- a Te dontésed.
CsipkeRózsa
@kereső: Nekem se tetszett az ő 2006-os működése, de a nagyapja is ott volt, ment utána.
kereső
@CsipkeRózsa: Bocsáss meg , de egy 25 éves már felnőtt- egyetemet végzett, sokszor családos ember. Csak pont ehhez nincs esze? Na, ne mond.
bence
@Géza: ! Egy romántól ezt dicsőségnek veszem !
Géza
@bence: Te biztosan román vagy, de mi magyarok nevetünk a primitív próbálkozásodon.
Ezodabasz
@Géza: ma, 06:13 Ez egy nem agresszív, egyszerű kérdés volt, nem magyarázat. Neked illene megmagyarázni te nagy magyar! Milyen magyar vagy te, hogy sem a nyelvet nem érted sem a fogalmak jelentését?
Ezodabasz
@CsipkeRózsa: ma, 14:08 Piros szem(red eye)=utánam a vízözön?
Géza
@Ezodabasz: Magyarázkodj csak. Trágárkodva személyeskedtél, engem nem érdekel a mellébeszélésed!
Ezodabasz
@Géza: Azt kapod amit érdemelsz...tudod te nagyon jól! Nem szokásom mellébeszélni, ez inkább rád jellemző, ergo: Miből gondolod, hogy valakit érdekel a mellébeszélésed?
Géza
@Ezodabasz: Nem mellébeszélek, hanem elmondom, hogy egy személyeskedő, komcsi tahó vagy!
Ezodabasz
@Géza: Akkor kussolj mert ez nem igaz te gyökér. Trágárkodsz és gyűlöletet keltesz nem látod?
Ez a munkád? Gratulálok!
Pusztai
@Ezodabasz: basszámá oda egy féltéglát!!
nna!
o))
Ezodabasz
@Pusztai: Áááá ez tökhülye, lehet hogy mazochista és élvezi...
Géza
@Ezodabasz: Látja itt mindenki, milyen agresszív, tahó komcsi vagy, paraszt!
Ezodabasz
@Géza: Mindenki? Az ki? Te meg a klónjaid?
Ezodabasz
@Pusztai: Te hová céloznál ha agyon kéne ütni?:))))))
Pusztai
@Ezodabasz: rúgnék!
lába közé. o))
Ezodabasz
@Géza: ma, 19:29 Ismersz engem? Jaa és arra még senkitől sem kaptam választ, hogy mit jelent SZÁMODRA a komcsi, libsi, libcsi...Nem a google javaslataira lennék kíváncsi!
bence
@Géza: ! Ti magyarok már próbálkoztatok 2006 - ban ! Meg is lett az eredménye ! Annyi szar , húgy , ürülék nem volt még a Kossuth Téren mint amikor ti magyarkodtatok !
Ezodabasz
@Pusztai: :))) Ott van az agya?...Szerintem ennek nincs
Géza
@Ezodabasz: Egy személyeskedő agresszív paraszt vagy, akinek minden megnyilvánulásából süt a kommunista degeneráció!
Ne magyarázkodj, hiszen látszik a magyarokat gyilkolni akaró agresszivitás, mint az elődeinek is!
Ezodabasz
@Géza: ma, 19:37 Hol látsz te tőlem magyarázkodást? Nekem nem kell megmagyaráznom semmit.
Te megőrültél? Hol látsz te itt " magyarokat gyilkolni akaró agresszivitást, mint az elődeinek is" ???
Értelmesen fogalmazni sem tudsz már te majomember?
Géza
@Ezodabasz: Tahó, agresszív, gyilkolni kész kommunista! Mind ilyen!
Géza
@bence: Az igazi trágya itt viszont nem magyar! Sem téged, sem a hasonló komcsikat soha nem tekintte magyarnak ez a nemzet. Szóval acsarkodj csak nyugodtan, hőbörög bátran. Egy idegen vergődése, személyeskedése nem érdekel senkit.
Ezodabasz
@Géza: ma, 21:00 Magadból indusz ki ez látszik. Agresszív fasiszta gyilkos lélek vagy. Érdekes módon a legszélsőségesebb (jobb és baloldali) emberekkel is lehet értelmesen vitázni, úgy hogy az nem sértő.
Veled ilyesmi elképzelhetetlen mert annyira elfogult szemellenzős fasz vagy, hogy az elképesztő!
Ilyen válaszoknak semmi értelme nincs amiket ideröfögsz! Inkább kussolj. Az értelmesebb fajtársaid is lapítanak mint szar a fűben, ha valamire nem tudnak válaszolni.
Géza
@Ezodabasz: A kommunista gyilkos, az bizonyított. Te is kommunista vagy. Primitív, ostoba, agresszív és gyilkolás rá kész. Az ilyennel nem tárgyalunk!
nejlontacskó
@Géza: levitézlett kommunistát a Fidesz-Kdnp soraiban keress!
Van belőlük dögivel!
bence
@Géza: ! te már megint fordítva ülsz a lovon ! Hogy nem szúrja ki a szemedet a bukott komcsikból álló kormány , amelyik már 14 éve gyilkolja a magyarokat ?! Milyen nemzetről beszélsz , csak nem a kormány által betelepített Kínaiak , Ázsiaiak , ruszkik ról és a különböző hottentottákról , akikkel tele van az ország , mert a nemzet többsége már más országokba menekült előletek ?!
Géza
@bence: A magyar nemzetről beszélek. Tudom, hogy neked fogalmad nincs, mi az, de nem is várom el. Egy komcsinak nincs nemzete, csak elvtársai.
Géza
@nejlontacskó: A komcsikat a liberálisok között keresem, mert ott bujkálnak.
bence
@Géza: ! "Egy komcsinak nincs nemzete csak elvtársai" te szerencsétlen ! Még olvasni sem tudsz ?! Az előbb írtam neked , hogy kik a komcsik , de látom te akkora komcsi vagy , hogy még önmagad előtt is szégyelled magadat ! Elvtársai meg apádnak vannak , akik által a mai napig jólétben élhetsz !
Ezodabasz
@Géza: ma, 06:00 :)))) Te állatkirály! Nem tárgyaltok??? Kik vagytok tik így királyi többesben? A többi nyamvadék nick neveidre gondolsz? Olvass, ez csak neked szól! :forum.wordreference.com/attachments/1670598825125-png.79597/
Géza
@Ezodabasz: Figyelj ide te paraszt komcsi! Semmi kedvem az elmebeteg, trágár fajtáddal beszélgetni! Hess a barátaihoz, ne a magyarokkal kötekedj gyilkos fajzat!
Géza
@bence: Te meg mondod nekem, kik a komcsik? Látom, de nem csak én, hanem mindenki, hogy őrjöngnek itt.
Ezodabasz
@Géza: ma, 19:15 Komolyan így gondolod? Erre vártál hogy végre a saját "rizikós" stílusodban ugathass!
Ugye "buzikuss"?...
Géza
@Ezodabasz: Nem érdekel a paraszt, kommunista hörgésed! Sajnos, mind ilyenek vagytok. Nincs mit beszélnem egy gyilkolni mindig kész komcsival!
bence
@Géza: ! Persze , hogy én mondom , mert nem ismersz magadra ! Rajtad meg klónjaidon kívül nem látok másokat örjöngeni ! Látom nehezen veszed a pályát ha képedbe dörgölik az igazságot ! Szar ügy , de az ilyen elvakult hazugok mint te ezt érdemlik ! Nyugodtan ugass tovább ki nem szar le ?!
Géza
@bence: Na làtod, ez a baj veletek, komcsikkal. Elmondom a véleményem, hozzàd se szólok, de te ide tolod a képed és tràgàrkodva személyeskedsz, mert tanulatlan bunkó paraszt vagy. Komcsi jellemvonàs!
Na húzhatsz az elvtàrsaidhoz, mert ilyen nyomorulttal nem foglalkozom. Érted primitív?
Pusztai
a komcsi komcsizik,
a tolvaj tolvajt kiált,
a Soros ösztöndíjas sorosozik,
a diktátor jogállamért kiált,
a pedofil gyermekvédelemről hazudozik,
a hazudozó másokat lehazugoz,
a rasszista náci álmagyarkodik,
a közpénz tolvaj guruló dollározik,
...
a .. az ... folytassam?
Pusztai
Komcsizóknak:

...Meg kell nézni a felcsuti székháztolvaj életútját, bele született a komcsi bölcsőbe, komcsi környezetben szocializálódott, komcsik idején tanult jogi egyetemen a disznóól mellől, maga szerint is max traktoros lehetne ma, szerencsés időben járt egyetemre, mert ma már nem tanulhatna, és ez a bélféreg és szaros seggében lévők komcsiznak?

...És csattanó: eddig egyetlen kormány volt 33 éve, améknek minden tagja komcsipárti sőt funkci volt az
a sperma 2010-es kormánya volt.
Egyedül a fidesz nem szavazza meg 20 éve az ügynöktörvényt.
..És a fideszgyökereknek van bőr a pofájukon komcsizni.
A geczi az országot a komcsi Kínával társítja, vagy komcsi hatalmi álmokat szövő orosz Putyin seggébe búvik és onnan kajbál, amivel hazaárulóvá, mindenki által utált Európa csótányává vált.

---Hasonló a helyzet a Sorosozásra, szemkilövetésre, eladósításra, csődözésre, mind a fideszre jellemző vagy ők követték el, 100x erősebben lehet a szart visszalapátolni a fideszmaffiára és keresztapáira.
Pusztai
És még 1 komment a komcsizóknak régebbről:
"Olyan szép, amikor a fideszcsürhe élén a komcsi bölcsőben nevelkedett spermával, vagy az agymosott elhülyült hívei komcsiznak,
"Senki sem utálja jobban a kommunistákat, mint egy egykori kommunista." dakota mondás.
---Deutsch T: "... csak a mi komcsink jó komcsi!"
---Boross Péter: "A Fidesz a volt MSZMP-tagok gyűjtőhelye" 2007. 11. 29. 12:36 Közélet
"A volt miniszterelnök szerint Orbán Viktor túlzottan befogadó lett, és pártja körül sertepertélnek a volt MSZMP PB tagok, és más baloldali érzelmű emberek." .. A vicc, Boross P pont ilyen.
---A 2010-es fideszkormány minden tagja volt komcsipárttag, funkci volt, Bakonditól, Martonyitól Vargán át egészen OgV-ig, jelenlegi is tele volt komcsival, Pintér mszmp nagyvezér minden fidesz kormányban benne, akárcsak a karcagi kisztitkár Vatrga M..
---A fidesz vasökle, a CÖF minden vezetője az átkosban hangos vérkomcsi volt,-
---A székháztolvaj komcsizik, mikor az anyatejjel szívta magába és a bölcsõben is a komcsi elveket magolta, 25 éves korára kisztitkárságig vitte, ezeket mára agresszíven alkalmazza a gyakorlatban miközben elnácult horogkeresztény lett..
... Van még hatalmas lista akik komcsipártban voltak, többen funkcióban és ma a fideszben komcsiznak.
Legharsányabban a volt vérkomcsik komcsiznak!.
Ügynöktörvényt egyedül a fidesz nem szavazza meg
... Az is aranyos amikor Sorosoznak, és tudjuk ezek mind hatalmas pénzeket, milliókat kaptak anno Sorostól, Soros egyetemén végeztek, múltjukat megtagadják, jótevőjüket hátbaszúrják.
Hát ilyen a fideszes komcsi erkölcs."
ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/
telegdilaci
@Menőmanó:Az a gyalázatos hogy ezek ugatnak akiket közpénzből támogat az Állampárt, számoltak már el egyszer is mire szórták el az adófizetők pénzét?
Pusztai
Nem is tudom, a fidesz mióta építi a komcsi államot, - már 2010 előtt erre hajaztak,-
multikat üldözi, jól prosperáló vállalkozásokat adózsarolással elveszik NER-esítik, stb.
Már a fél ország az övék, a komcsi alapok is megvannak lévén a legtöbb komcsi a fideszben van, egyetlen tiszta komcsi kormányunk a 2010-es fidesz kormány volt, ... stb.
Most nem komcsik hanem a fidesz urlakodik.
Komcsik = Fidesz NER

Így adta el magát a párttitkár ifjúkommunista fia kommunistaellenes szabadságharcosnak

– Horváth István – Stumpf – akkor Orbán kollégiumigazgatója – révén a későbbi Fidesz-elnöknek is személyes ismerőse volt. Annyira, hogy azóta sem cáfolt titkosszolgálati jelentések szerint 1986-ban részt vett Orbán Viktor és Lévai Anikó esküvőjén.

---Orbán tehát akkora kommunistaellenes ellenálló és utcai harcos volt, hogy a kommunista rendőrállamot irányító belügyminiszter ott volt a lagzijában.

b1.hvgblog.hu/2021/12/14/igy-adta-el-magat-a-partitkar-ifjukommunista-fia-kommunistaellenes-szabadsagharcosnak/
vitriol
Az origónak és a cöfögő-röfögő civileknek is illene tudni, hogy kik randalíroztak Budapesten 2006-ban, feltéve, hogy nem amnéziások!
bence
@Géza: ! Az a baj veled , hogy nem ismered be , hogy te vagy a komcsi ! Te nem szólsz hozzám ? Egyfolytában trágárkodsz ! Mint ahogyan te úgy mások is a véleményüket mondják el ! Miből gondolod , hogy ezt csak te teheted meg ? Ha végig olvasod amiket nekem küldtél magadtól is rájössz , hogy kettőnk közül kirívóan magasan te vagy a tanulatlan bunkó aki nem tud mást csak megállás nélkül komcsizni . A parasztokat meg ne sértegesd mert azok hozzád képest diplomásak ! te szerencsétlen barnanyelvű menj vissza orbán valagába , ott érzed csak elemében magad !
Géza
@bence: Mondtam, személyeskedő, primitív tahókkal nincs dolgom! Paraszt, trágár senkiházi.
LászlKovács
@Menőmanó: A fidkányok terrorista csürhéi fenyegetései akarják sakkban tartani a demokratikus mozgalmakat és képviselőiket és ebben alattomosan hallgató partnere lehet egyes a bársonyszékben ülő maffiózó egy esetleges semmittevése!
Ezodabasz
@Géza: Nincs dolgod már itt! Elvégezted, leszerepeltél, szarrá égetted magad! Kotródj!
Gyere új néven égni te szerencsétlen:)))))
Géza
@Ezodabasz: Beszélgess az elvtársaiddal tahó, primitív proli.
bence
@Géza: ! Elmondom újra mert látom gond van a felfogásoddal ! A tahó , primitív, senkiházi az összes bunkó közül egyedül te vagy aki magasról veri a mezőnyt ! Égesd csak tovább magad te félnótás !
Géza
@bence: Látom, az a kommunista fajtád nem tud leszokni a személyeskedésről és a parasztságról. Ilyen egy telivér paraszt.
bence
@Géza: ! Komcsikám ! Tagadhatsz , hazudhatsz amennyit csak akarsz . Attól még ugyanaz a bosztihó tirpák maradsz mint amilyennek születtél !
Géza
@bence: Gusztustalan október vagytok, tanulatlan komcsik! Személyeskedő parasztok, ha nem bírtok elviselni egy véleményt.
bence
@Géza: ! Az , hogy kettőnk közül melyik a tanulatlan azt a folyamatos áskálódásaid bizonyítják ! Nem bírod elviselni köpködés nélkül a másik véleményét . Olyan vagy mint az enyveskezű elmeháborodott vezéred , akit hiába szembesítenek a gaztettei látványaival , akkor is hajtja , végigviszi a beteg elméje általi kényszercselekvést . Adok neked egy tippet és ajánlom fogadd meg a saját érdekedben : kérd el tőle orvosa elérhetőségét , talán de csak talán még rajtad tud segíteni ! Köszönd meg , hogy a válaszaimmal életben tartalak és általam folyamatosan hozzájutsz ahhoz a segítséghez amely a hozzád hasonló árulóknak a kormány által kijár .
Géza
@bence: Azért ehhez pofa kell! Folyamatosan szólok, hogy már megint nekem ugrik valami komcsi alak, aki nem tudja elviselni a véleményem és személyeskedve acsarkodik velem, mocskoskodik. Erre te engem vádoltál meg ezzel, aki ezt folyamatosan kikéri magának! Hozzád se szóltam, te jöttél engem sértegetni. Undorító komcsi tahóság.
bence
@Géza: ! Az internet mindenkié ! Itt mindenki elmondja a véleményét még te is ! Én nem vádoltalak csupán véleményt nyilvánítottam ! A kettő nem ugyanaz ! A sértegetést te kezdted ! Minden egyes szavad komcsival kezdődik vagy azzal végződik ! Akkor most döntsd el magad , hogy ki sérteget kit ?! Már sokadszorra mondom , hogy komcsikat a fideszbe keress , az összes komcsi ott található ! orbán , kövér soroljam még ?!
Géza
@bence: Egyszerűen hazudsz.
Te jöttél hozzám piszkálni, sértegetni. Nem kerestem a társaságod. Az, hogy komcsinak nevezlek, tahónak és tanulatlannak, a személyeskedésedre és sértegetéseidre született ténymegállapítások.
Ne koslass a nyomomba és ne sértegess, akkor semmi dolgom veled. Érted már agresszív?
bence
@Géza: ! Ezt amit nekem ide küldtél , küldd el magadnak ! Ez mind rád jellemző ! Jó lenne ha végre abbahagynád a zaklatásaidat és tudomásul vennéd , hogy nemcsak neked van jogod mások fejére olvasni hazugságokat , hanem másoknak is joga van téged szembesíteni az igazsággal ! Ha ez neked nem tetszik , akkor legközelebb ne hazudj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.