A Fidesz szerint a Magyarországot érő amerikai kritikáknak Bill Clinton korábbi amerikai elnök az arca, de Soros György a hangja.

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Bill Clinton a hétvégén azt mondta: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis úgy döntöttek, a demokráciával túl sok a baj, ezért tekintélyelvű, Putyin-féle vezetést akarnak.

A Fidesz azt írta, hogy minden amerikai megszólalás mögött egyetlen tényező húzódik: Soros György egész egyszerűen egy neki tetsző kormányt akar látni Magyarországon, ezért mindent bevet.

"Az amerikai spekuláns számos alkalommal és eszközzel akart eddig is nyomást gyakorolni Magyarországra", a bevándorláspolitikában éppúgy, mint pénzügyi és gazdasági kérdésekben – olvasható a közleményben.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
@Cicamama55: Gyurcsány nem a Sorost irányítja?
sziha
Hat azert ezeknel csuszik a kuplung kemenyen...
pbalage
@Cicamama55: de csak két kottaírási szünetben.
bencemacska
Tévedtek valamennyien. Mert a Fideszt irányítja OV-n keresztül!
Talán nem ő taníttatta??? Nem ő látta vendégül Amerikában feleségestől hónapokon keresztül?!
Ott szerezte a politikai tudományát. Igaz, hogy akkor még liberális volt, és Clinton pártja okította!!!
Ha valaki kitöm pénzzel, akkor arra haragudni kell? Talán korán zárta el a pénz csapot? Szerintem csak a pálfordulás után!!!
gyuszka
Ez a világban így működik. Aki fizet az parancsol.
Dr plágium
Micsoda összeesküvés(elmélet)...leesett az állam :) Most keresek egy kendőt és felkötöm (nem magamat) az államat.
vadnarancs
Mindent értek, de a gyurcsányizás miért maradt ki belőle?
justhpeter
Nekem is gyanús, hogy ez a piszok Gyurcsány is Soros ügynöke. Clintont is csak váltásnak dobta be az öreg, nehogy túl gyanús legyen itthon Gyurcsány.
simmering73
Tovább megyek. A fél világot Soros irányítja, hogy szarjátok össze magatokat.
Toby
Szóval ez a Bil gyerek is Soros kottájából szaxofonozik? Hát akkor miből hegedül Flórian von Farkas?
nevemnick
@Toby: farkasflóri csak kontrás. Megy a vezír után, most is-meg majd is.
mariaberta
@vadnarancs: Ne izgasd magad,,, ami késik, nem múlik.
mariaberta
@bencemacska: De hát úgynevezett "POLITIKUS" lett a szentem, és attól mit várhatunk?
mariaberta
@justhpeter: Jó jó,,, de akkor miért Orbánt küldte ösztöndíjjal Oxfordba?
barckmagdi
Agyatlan hülyék, szíjgyároskával az élen. Ha Clinton mama elnök lesz KO van! Gyógyegerek!!!
Szókrakész
"A Fidesz azt írta, hogy minden amerikai megszólalás mögött egyetlen tényező húzódik: Soros György egész egyszerűen egy neki tetsző kormányt akar látni Magyarországon, ezért mindent bevet."

Ez erős csúsztatás.
Soros ugyanúgy csicska.
Nem ő, hanem a 13 család akar mást látni Mo. élén.
Hillbilly Clinton pedin arkansasi karrierjéről kéne meséljen, a Bilderberg ülésig.
A jezsuita neveltetéséről, vagy a halállistáról, ami hozzá köthető, ...
És van egy lista Killery Clintonnal összefüggésben is.

Sokan azt se tudják ki kicsoda csak a habokra írogatnak, fikázzák a qrmányt, a...

Itt mindenki sáros.
Csak ti bedőltök az agymosó propagandáknak.
Ideje lenne felébredni.
nezelodo
@mariaberta: Keményen megdolgozták anno a Veszprém megyei PB első titkárának megválasztására delegáltakat, hogy az öreg Orbánt beválasszák a véreskezű Papp János grémiumába. Sikerült is, nem is tétlenkedett az öreg, felhasználva a dicstelen kapcsolatait, hamarosan kegyeibe fogadta a Viktor gyereket a most már kiátkozott Soros, és hipp-hopp Ánglius országban találta magát a neves egyetemen, hogy nagy emberré válhasson...
fekete
Jo egy honapja adott Soros Clintonne'nak 5 milliot az elnoki kampanyra. Ha csak a felet adta volna nekem,En is mocskolnak mindenkit. Igy mukodik a nagy USA. Lopj,hazudj,es butics!
Hellcat
JAJJ PERSZE A SOROS...bazdmeg hogy erre nem gondoltam!!! Azthittem a gyurcsány áll ez mögött is meg az emúthétév előtti emútnyócév.
magyarbakancs
"A Fidesz szerint Bill Clintont is Soros irányítja"
Istenem ez már az elmebaj teteje.
nezelodo
Ha még az USA egykori elnökét is irányítja valaki, akkor a mi Orbánunkat ki irányítja? Mert a szavazók biztos nem, és a tisztességet sem lehet megvádolni, hogy ő kormányozza a kormányosunkat.
samucska60
@Szókrakész: Nem hinném, hogy Clintonéknak arról kellene gyónást tartaniuk, hogy mit csinált szenátor korában. Ezt majd akkor követeld, ha a te kis csuti potrohosod is meggyónja, hogy miket művelt még 1998-tól kezdve, az eltüntetett, adótartozásos kövér- féle cégekkel, és mit művel most már hat év óta a megnyomorított magyar néppel. 0,9%-os nyugdíjemelés jövőre, ami megfelel sokaknál kb. 4 tojás árának, miközben az orbán klán már többek szerint is az ország leggazdagabb milliárdos famíliája. A strómanoknak adott milliárdok nagy része magáé orbáné. Közbeszerzés nincs, csak túlárazott állami megbízások a talpnyalóknak, akik nyilván a kapott közpénz jelentős részét visszaszolgáltatják a gazdinak. Matolcsi kastélyokat és műkincseket vesz vagyonokért, közpénzből, miközben Poltpot felesége az ő alapítványainak főnöke több milliós fizetésért. Ki van ez találva. Így baj nem érheti egyik rablót sem. A kérdés csak az: mikor ébred rá a magyar, hogy évek óta átvágják, alattvalónak tekintik, és álproblémákkal - terrorveszély, kvótariogatás - uszítanak egymás ellen magyarokat. Aztán csodálkozunk, ha egyszer csak tényleg Ázsiában találjuk magunkat egy eszelős diktátorral a Várban.
samucska60
Egyébként eléggé kabaréjellegű hit, mely szerint bárki, aki a nemzetközi porondon bírálni meri a mi kis lógó hasú csuti milliárdosunkat, amögött "Soros áll". Egyébként meg azért is becstelenség, amit az orbán propaganda Sorossal művel, mert amikor az ő pénzén lébecolt az oxfordi kocsmákban, akkor nem zavarta, hogy Soros ki mögött áll. Momentán akkor ő mögötte állt.
samucska60
Mert az jobb, ugye, ha valaki mögött pl. a narkós, Gucci táskás majomképű, nyugdíjast rugdosó Habonyárpi áll? Ő a fidesz "arca".
Aki Én
@Bringás: Miért ne? Amióta Soros a fiatal orbánt is finanszírozta, én bármit elhiszek róla. Természetesen tudom, hogy arra IS! van a szektának egy jó magyarázata, mint az ifjú kommunista, és kommunista családi múltjára.
Kutyuska
@Aki Én: Nagyon haragszom Sorosra, mert valamikor Orbán mögött állt, és finanszírozta a tanulmányait (bár nem sok maradt meg a fejében, az látható). Tulajdonképpen Soros az oka, hogy hatalomra kerülhetett és sanyargat bennünket és tönkre teszi az országot, illetve meg merem kockáztatni, hogy végleg eltünteti a föld színéről. Ha Soros nem tömte volna pénzzel, nagyon valószínű, hogy labdaszedőként élne ma valahol egy Isten háta mögötti helyen.
mariaberta
@nezelodo: Nagy emberrééé? Ugyan olyan másfélméteres , mint volt,kivéve az egója,mert az aztán olyan mint a jegenyefa, /De tudjuk, azok sem nőnek az égig, csak nehéz kivárni növekedés megszűntét./
hetöndöe
Ez kb. az ötvenes évek szellemi szintje,ugyanolyan barmoknak,akik azt a rendszert szolgálták ki sűrű nyelvcsapások közepette.Mert akkor ugye mindenért a befurakodó,sötétben bújkáló imperialisták voltak a hibásak.Eszem megáll,mennyi sötét gyökér él ebben az országban,akit ilyen ócska szöveggel meg lehet etetni.:-)
Szókrakész
@samucska60: Akkor most sikerült Clintont Orbánnal azonosítanod.
Mert mindkettő egyforma.
Ügyes vagy.
bencemacska
@Kutyuska: Szerintem azért haragszik Sorosra, mert az ő pénzén jogásszá vált és ki kellett jönni a disznó ólból! Valószínű ott jobban érezte magát.-:))))

P.s:
Ezt nem én találtam ki, ő nyilatkozta, hogy az apja mindig vele takaríttatta ki a disznó ólakat!!!
kukac50
Orbánt meg Habony, mindig be van lőve,nem tud jó ötleteket adni.
Kutyuska
@bencemacska: Az biztos, hogy kultúrált környezetben nem tud magával mit kezdeni.
A tökeit markolássza hivatalos találkozókon, rángatja magán a nyakkendőt, stb.
Látszik a testbeszédén, hogy rosszul érzi magát intelligens, kultúrált emberek között.
Az ő közege valóban a disznóól, vagy a rizsa Szilárd, Tállai és Mészáros Lőrinc féle bumburnyákok társasága.
rdos
Ha az USA elnökét, lényegében tehát az egész világot a háttérhatalom irányítja, akkor mini szterelnökünket is. Ezzel dekonspirálta magát, egyben elárulta magát hogy kivel kollaborál.
evacica
@Kutyuska: Mennyivel jobb lenne Nekünk!
evacica
Egy baj van, hogy Orbán felmászott az uborkafára, de neveltetésénél fogva viselkedni nem tanult meg! Csak meg kell nézni a közvetlen környezetét és sírva is lehet fakadni, ezek vezetik ma Magyarországot! van miért szégyenkeznünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.