A Magyar Nemzet publicistája szerdán még farizeus szarjankónak nevezte a kedden Budapesten járt Manfred Webert. Azóta azonban még jobban felpaprikázta magát, méghozzá leginkább azon az ellentmondáson, hogy Weber a vizitről tegnap azt mondta egy német lapnak: „Orbánnal nem tárgyaltam, egyszerűen csak megmondtam neki, mit kell tennie”, miközben Budapesten, a zsinagógában még arról beszélt, hogy konstruktív tárgyalást folytatott Orbán Viktorral. Bayer most azt írja a blogján: „Amióta Weber hazament, igazi szúnyogcsődörként viselkedve egyre keményebbeket nyilatkozik. Olyan, mint a hülye kisfiú, aki míg a többiek fociznak, a pálya szélén ácsorog, aztán felmegy a lakásba és az ablakból csúnyákat kiabál lefelé. Ezek után nem is maradt más dolgunk, mint hogy mi is megmondjuk Weber úrnak, mit kell tennie. Walter Matthau után szabadon: »Húzzon bőrt a fogára, és tűnjön el a halál f@szára!«"

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Így védi 01G Európa keresztény kultúráját az udvari sajtón keresztül?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Így védi 01G Európa keresztény kultúráját az udvari sajtón keresztül?
RonaGyuri
ne az az a "kultúra" ami Orbánt és bagázsát jellemzi! =))
Commenter
@durbincs: A piroshátú pók nem csip vagy csipsz, ezért halálosan csíp. Na azt kellene az kereszteslovag zsótira meg a maga gazdájára ráereszteni.
RonaGyuri
@durbincs: majd te rühes szőröstalpú szekus pribék???
kereső
Az" aranyszáj", orbán szája.Toljátok még fijjug!
bencemacska
@durbincs: Én nem járok bányába, nem szeretem a zárt tereket.
És tényleg utálom, amikor műveletlen, és még a keresztségben sem csecsemő korában részesült "valakik" védik a kereszténységet!
Te viszont gyanúsan jól helyezkedtél a Propi adminisztrációjánál...(???)
RonaGyuri
@bencemacska: ez egy ócska román barom, aki ide osztja az észt, pedig neki semmi sincs! =))
Commenter
@bencemacska: neki mindenki bányás, csillés, bányalóvizeletet vedelő nyüves, moslék ajakú, repedt agyú román stb. Lehet bayer tanítványa volt az újságíró iskolában vagy a tanárképzőn? Azt hogy ki is valójában, sosem tudjuk meg, de tuti hogy ide több néven ír és nem csak a "bayer-jellegű" stílusban...
cikicakk55
Nem tudom,hogy Orbán viselkedését 2015-ben hogy minősítette volna Bayer? Ugyan is a csuti pohos még ott akkor alá írta a kvótát,sőt nem soká suttyomban be is hozatott az 1900 ember helyett 2500 migránst,még itthon azt hangoztatta,hogy Ő megvédi Magyarországot,ide ugyan egy sem jön. Amennyiben igaz,hogy Weber,most így nyilatkozik,akkor a gazdája is szúnyogcsődör.
justhpeter
Imea stílus maga az ember. Amennyire ez stílus a világban, annyiban Bayer is ember.
lampa laz
Zsóti, ezzel a szöveggel a csuti görényt egész jól sikerült jellemezned, erősen rá vall...

"Olyan, mint a hülye kisfiú, aki míg a többiek fociznak, a pálya szélén ácsorog, aztán felmegy a lakásba és az ablakból csúnyákat kiabál lefelé."

Ezt az idézetet sűrűn emlegetjük mi is, de az idióta főnöködre vonatkoztatva,

Walter Matthau után szabadon: »Húzzon bőrt a fogára, és tűnjön el a halál f@szára!«"
Nessy
Bayer, a jobboldali keresztény kultúra etalonja kis hazánkban!
Commenter
@Nessy: bayer a sváb, aki nagyon magyar akart lenni, mondja mindezt egy németről.
lampa laz
Ennek a szerencsétlen zsótinak nem szólt senki, h o1g megírta és szétküldte Európába könnyeivel átitatott bocsánatkérő levelét?
papa.49
bajerzsóti meg a kultúra HA,HA, HA, inkább csak kultúrha )))))))))))))))))))))
papa.49
Ki is ez a bajerzsóti az ,,5,, számú fütyiszes párttagkönyv, tulajdonosa, aki azt hiszi magáról, hogy bárkit leugathat !!!
Csak megkérdezem tőled zsóti Komárnóban miért nem voltál ilyen nagy legény a szlovák határőrrel szemben???
Olyan alázatos volt a faszi hogy az már kabaréba illett !!!
papa.49
Szóval te vagy személyesen zsóti !!!
papa.49
@durbincs: Figyelj ez már avas mondjál valami újat ))))))))))))))))))))
Commenter
@durbincs: "aranyos" törpehalacska, megint mondott valami kedveset. Ha olyan lenne mint Elek bácsi meséjében, akkor sokkal jobb lenne. Tudja a Tisza holtágáig vinné magát a víz, aztán csak a véletlenen múlna, hogy megmenti-e a részeg fideszes Halász. De az nem biztos, hogy az a megmentés jót tenne magának...
Kookas
@lampa laz: tetszik az át ázott leveled!!!
magyarbakancs
Bayer megtestesíti a magas szintű megfelelésű seggnyalást.
Eladott Ország
Faék. Ez jutott eszembe Bayer Zsolt legfrissebb rimHÁNYÓ írását olvasva. A lovagkeresztes vitéz és éppen a műszakban lévő (elme)társai a fidesz elszánt és jól megfizetett harcosaiként terjesztik a primitív, átlátszó gyűlöletkeltést, mint kormányprogramot. De egy kormány feladata mi is lenne? Az ország polgárainak szolgálata. Mindenkié. A szegénység felszámolása, a társadalmi béke megteremtése, a gazdaság fejlesztése, az oktatás és egészségügy javítása, megfelelő együttműködés az Unióval, jó kapcsolatok kiépítése és ápolása más országokkal. A fidesz minden erőt, pénzt és propagandistát felhasznál az egyetlen dologra, ami számára fontos: a gyűlöletkeltésre. Szerintem még ez a bayerzsoti bekaphatja. Rohadt unalmas, sőt egyenesen bosszantó az állandó alpári fröcsögése; egyre inkább önmaga paródiájává válik ez a szerencsétlen kurzusfirkász.
Eladott Ország
@durbincs: Sejhaj szabdaságharc van a mi utcánkban.Tudja meg ország-világ, hogy itten már nem forradalom zajlik, pláne nem fülkeforradalom, hanem egyenesen szabadságharc. Ezek szerint csapataink már hadban állnak, ezért őszinte reményeim szerint megtalálják a fülkéből kivezető ajtó kilincsét. Mégse volna jó, ha a fülkelakók egymással vívnának ádáz küzdelmet. Amúgy meg március 15. a Nagy Államadósság Elleni Harc ünnepe lesz nemsokára, különösen ha brüsszeliták elzárják a pénzcsapot és nem lesz mivel etetni a fidesz oligarchákat, egyébként süket dumából már jóllaktunk!
Madácsi Pali
A letiltott Petőfi vers szerint "„Magyar vagyok. S arcom szégyenben ég,
Szégyenlenem kell, hogy magyar vagyok!", mert te is annak születtél és egy féreg lettél.
Dr plágium
Szégyellem hogy Magyar vagyok!
Petőfi verse rájuk illik!
Nessy
Figyelj, durbincs! Ha magyar vagy, értened illenék, amit a költő írt! Ha csak a pénzünket élvezed, akkor most silentium!
kolnidre
Az igazi ünnep a te halálod lesz,minden becsületes ember számára
bencemacska
@Shikari: ???
Mióta libsi Weber? Csak nem odaadták őt O1G helyett? Miért vártak ezzel 17 évet?-:))))
444.hu/2014/07/27/igy-lepett-be-majd-lepett-ki-a-fidesz-a-liberalis-internacionalebol
advocat
Miért nem képes ez a lény, emberről ember módjára szólni? Csak erre képes? És azért ő is lehetne, de akinél az 5-ös tagkönyv van? Annak mindent lehet. Csak hiszi, de itt még elmegy. Csak az a baj, hogy ezt olvassák, máshol is. És egyszer az alá dörgölik. Persze úriember módján.
Commenter
@bencemacska: most már libsi. Mióta kijelentette, hogy orbánnak nincs helye a Néppártban azóta az! Fel fog ő még kerülni a Brüsszel-ellenes plakátokra, egyébként ő maga is megjegyezte ezt egyszer, hogy akár ő is szerepelhetne a plakátokon.
Jozefina
Gondolom az ilyen elmeháborodottak nyilatkozatai és eljutnak Brüsszelig!!!??
Commenter
@durbincs: az nem zavarja magát hogy alkoholmentes italok is vannak? Bedobott már amúgy néhány epres-bazsalikomos kir royale-t a nemzeti ünnep alkalmából? Vagy marad a sertéskampány alkalmából egy adag sült disznóvérnél rezsiszilárd módra?
Commenter
@durbincs: nem jutott sertésvér sem? Csak nyers sertésfület dobtak magának, pedig milyen aktív, milyen szorgos. S azt rágicsálja miközben most is a Múzeum kertben tapsol, s onnan írogat?
bencemacska
@durbincs: ma, 12:09
Nem nézek TV-t, mert amit nézhetnék (közszolgálati csatornák) az nem érdekel.
Néha hallgatok egy-egy adást.
Commenter
@bencemacska: neki mondhatod. "Zsák baniért" szerinte orrvérzésig nézed a bányás libsi adást. Nem zavarja, az sem hogy jobboldali média túlsúly van. Most kezdik összegezni O1G beszédét és gyávának minősítették, aki soha még ilyen gyenge beszédet nem mondott. Fogy körüle a levegő és fogy ki belőle a szufla? "alulmaradni és nem behódolni, győzelem." Ezt mondta. Ezek szerint tudja, hogy a Néppártból repülni fog. Akár alulmaradásnak nevezzük a dolgot akár vereségnek ez nem győzelem sehogysem. Feladta volna a szélmalomharcot?
bencemacska
@Commenter: ma, 12:50
Van egy elméletem, de nem tudom bizonyítani, ezért megpróbálom kiugratni a nyulat a bokorból. Csak az a baj, hogy nekem nem megy a konspiráció.
Nem olvastam még a reagálásokat, hallgatni meg nem hallgattam, árt az egészségemnek!
Majd elolvasom a beszédét, de hallgatni képtelen vagyok, annyira irritál.
Commenter
@bencemacska: elméleted ov szavaival kapcsolatban, vagy a magát totál idiótának tettető durbinccsal kapcsolatban?
Hallgatni én sem hallgatom már orbán beszédeit évek óta, egészében is képtelen vagyok elolvasni, csak kiragadott részletekbe olvasok bele.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:00
"a magát totál idiótának tettető" nagyon jó meghatározás.
Tudod, ezt a cikket én is szerettem volna beküldeni, de nagyon furcsán eltűnt, és egy szer csak megjelent a mostani formájában. Volt már olyan is, hogy Propeller címszó alatt láttam viszont, persze más hangsúlyokkal.
Egyébként újabban már semmit sem fogadnak el tőlem!
Commenter
@bencemacska: én már semmilyen orbánnal vagy fidesszel kapcsolatos cikket nem tudok beküldeni elég régóta. Van amikor napokkal később egy egy beküldés mégis feltűnik de addigra már nem aktuális a hír, ezért inkább mások beküldéseihez szólok hozzá.Ha egyszer lenne egy fórumtalálkozó, lehet nagyon meglepődnénk, ki is az a "durbincs" valójában. Segédprogram? Chatbot? Lehet több néven írogató egyetlen személy is, de lehet egy csoport, mint pl: "Tibi atya." Semmit nem lehet tudni róla, bár itt a legtöbben férfinak vélik, lehet akár nő is.Lehet fiatal, öreg, szép vagy csúnya, magasan képzett a látszat ellenére, lehet, hogy többször elmentünk már mellette az utcán, mint ahogy más fórumtársak mellett is...
polar450
Nem tudják lenyelni Weber szopatósát, rendesen megalázta a genyót!
Bayer ótvar csicska hiába erőlködik és vicsorog, a szopatós szopatós marad!
csipetke
Ugyanmár! Ki az a bayer?Csak egy retkespofájú orbán-csicska.Amit most Weberről mondott,az a keresztény kultúra része?Erre aztán büszke lehet a gazdája,a puhos törpe.Nyilván ez a mocsok rizsa eljut Brüsszelbe is,legalább látják,kikből áll a fidesz,és segít a döntésben,hogy a szarkavarókat ki kell baszarintani az EU-ból.
cikicakk55
@Commenter: Tegnap 20:18
Köszönöm szépen a linket amit adtál.Elolvastam végig.Tudtam,hogy Magyarország nem célpontja a menekülteknek,de ennyire pontos adatot nem tudtam. Nem értem akkor miért tartja még mindig fenn Orbán a rendkívüli állapotot,hisz szinte a véletlenül erre tévedteken kívül senki nincs a határnál a várakozó zónában. Azok is inkább már a régebb óta ott tartózkodók és nem a frissen érkezettek. Az a baj,hogy nem jut el az emberekhez az ilyen adat.Nekem pedig van internetem,de nem is ismertem ezt az oldalt. A csuti úgy hazudik,mint ha könyvből olvasná. Őszintén,ki az a marha aki a nyomorból a nyomorba akar menni. Az egy dolog,hogy itt nem robbantgatnak,nincs olyan terror veszély,de az élet itt nem élet. Az a 700.000 ember,de szerintem azóta már az 1 millió körül van,akik elhagyták Magyarországot,Magyar állampolgárok,ha annyira a legbiztonságosabb ország és annyira jók a mutatók,ahogy azt a kormány próbálja beadni,miért választják még is a migránsoktól hemzsegő Európai országokat? Lehet,hogy még így is megéri,hisz ha elkerülik a NO-Go zónákat,akkor azért a mindennapi megélhetésük még is biztonságosabb mint itthon.
Commenter
@cikicakk55: ehhez képest ahogy írod, innen mennek el az emberek. Most olvastam hogy 15 magyar próbált illegálisan bejutni Amerikába. Itt nem a külföldiek "idegen népesség" bevándorlása a probléma, hanem sokkal inkább a magyar emberek tartós és tömeges kivándorlása az orbán rendszer elől. Emiatt is kerítéseket fog még felhúzni, vagy jön majd a "piros" útlevél, mert soha ennyi Nyugatra kivándorolt ember még nem volt 56-ban sem, és a rendszerváltás előtt sem. Az egészségügyben dolgoztál, láthatod mi a hatása az eü-i szakemberek kivándorlásának...sok minden meg fog változni a belpolitikában nagyon hirtelen ha a csutit kiteszik a Néppártból...
cikicakk55
@bencemacska: ma 14:12
Érdekes ,én is így vagyok minden Fideszes műsorral.A tv nézéséről már 9.éve lemondtam,illetve a hír tv-t néztem addig még Simicskáé volt,de ott is inkább csak a híradót és a kormányinfót. Imádtam mikor Lázár feszengett és Ő nem mondhatta,hogy " blöff,blöff,blöff" és azt sem,hogy " kellemes karácsonyt" Kénytelen volt válaszolni és az ellenzéki újságok fel is adták neki rendesen a kérdéseket. Imádtam mikor szenvedett Lázár. Most a hozzászólásoknál is tovább tekerek,ha olyan válaszol,aki Fidesz nyalonc,mert az én egészségemnek sem tesz jót az az ostoba elvakultság amit ezek művelnek. Én már rég leszoktam arról,hogy ezeknek válaszoljak,vagy írjak bár milyen reagálást is. Az ingyen újságjaiknak meg csak az unokáim örülnek,mert az újsággyűjtésnél elég sok súlyt jelent a rengeteg szennylap,csak ne az adófizetők pénzéből csináltatnák.
Commenter
@cikicakk55: azért gulyás gergelyhez képest lázár legalább egyéniség volt, a durva nagyképűsége ellenére is. Meg esze is van, kár hogy rosszra a rossz érdekében használta. Én úgy gondolom, hogy most nagyon visszavonult, de ez nem véletlen. lázár nem felejti el, hogy félreállították és hogy rajta vertek le egy nagy vereséget...nem annak a típusú embernek tűnik, aki felejt és megbocsát...
cikicakk55
@Commenter: Igen én is ettől félek,hogy úgy fogja megoldani a népesség fogyást,hogy lezáratja a határokat. Nekem a fiam is egészségügyis lett.Tavaly végzett,de 3 évig kénytelen itthon dolgozni,mert az iskola idő alatt kénytelen volt elfogadni egy kórház anyagi támogatását,aminek a fejében a diploma után 3 évig ott kell dolgoznia. Ő is mikor elkezdte az egészségügyi középiskolát,már akkor mondta,hogy külföldre szeretne menni és le is tette a középfokú angol nyelvvizsgát. Azon aggódok,hogy mire letelik a 3 év,már nem fog tudni elmenni,mert a csuti kormányát kivágják az EU-ból,vagy Ő maga lépteti ki az országot és vége lesz a jövés menésnek.A migránsok miatt én sem aggódtam inkább a hazai helyzet aggaszt. Tudod NO-Go zóna a városunkban is van,igaz még nem robbantottak,de a kés,bicska hamarabb náluk van mint a lakcím kártya. Félelmetes a jövő az én szememben.Úgy érze,hogy itt már csak vérrel és tűzharccal lehet vissza szerezni a kormányzást. Ahhoz meg nincs elég fegyver,hisz még vizipisztolyra sem futja az országban kb 5 millió embernek.
cikicakk55
@Commenter: Lázár városunk Polgármestere volt Rapcsák halála óta. Soha nem gondoltam volna,hogy egy nagyszerű és tisztességes ember ennyire le tud aljasulni,mint Ő. Még nem került a csuti markába,addig Ő volt a legjobb Polgi. Lehetett hozzá fordulni bár milyen kéréssel,ha tudott segített. Nem volt olyan közvetlen,mint Márky-Zay Péter. Nem volt hetente élő adása a facén,nem szedte a szemetet a város lakóival,nem állt le kezet fogni az emberekkel az utcán,de azért a város volt neki az első. Azóta háborodott meg,hogy Orbán maga mellé emelte. Sajnos nem vonult vissza annyira,mert itt Vásárhelyen mindent megtesz,hogy ellehetetlenítse a jelenlegi Polgármestert. A városi tv-t a promenád nevű újságot,az onlinet is teljesen a hatalmában tartja. A városi közgyűlés 80%-ban még mindig retteg tőle és Hegedűstől. Őt magát nem látjuk soha,de érezzük és tudjuk,hogy figyeli a várost és ahol csak tud akadályozza a boldogulásunkat. Szerencsére úgy néz ki,hogy a fagyi visszanyal neki,mert minél több dolog miatt jelentgetik fel MZP-t annál több ember fordul ellene a városban.Nem véletlen nem mertek belemenni egy új polgármester választásba sem,Pedig MZP többször is kérte Őket.
Commenter
@cikicakk55: nem tudom ki mondta, de semmi nem tud úgy megváltoztatni egy embert mint a hatalom. Igaz ez Lázárra is, ezek szerint.Nagyon igaz, amit a jobbikos Jakab Péter mondott most, hogy az országot egy elmebeteg ejtette foglyul. És írom ezt úgy hogy nem vagyok jobbikos de Jakab Pétert jó szónoknak tartom, ahogy Márky-Zay Pétert is. Neki szembe kell néznie Lázár szűnni nem akaró ellehetetlenítésével és mindazzal is, amit egy közel csődhelyzetbe vezetett város irányítása jelent. Nagyon nehéz helyzetben van...csak drukkolni lehet neki.
kokopelli
@bencemacska: marhára kibaxnak a Weber-rel,ha 1000km-ről a fityisz-bolondok kiröhögik!
Az ország trágyaszájú "födije",a hamis Bajor is csak a levegőbe trágárkodik,de az igazi bajor
scheggét "kreuzweise" kinyalthatja! (tk. ha sósavval előtte fogat mosott) (;-))))))))))))
csipetke
@durbincs: 17:14 Na mi van?Megint nem pörgött ki a három cseresznye?Mi bajod van neked a bányával?Azé' vagy tőle fruszrtált,mert apád tán bányász vót?Vagy anyád a pincébe zárt,mikor ilyen hülyeségeket irkáltál,mint most ide?Régebben a mini virsliddel voltál elfoglalva,innen tudtuk,hogy mérethibás vagy.De ez az idióta rizsa a bányáról?!Sz@r lehetett a gyerekkorod...
juttka
@durbincs: A fiúszúnyogok nem csípnek, csak a lányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.