A magyar labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Diósgyőr az Újpest csapatát fogadta.

A vendégek a 28. percben 11-eshez jutottak, ami a hazai közönséget kiakasztotta. Főleg, hogy egy női partjelző intette be a diósgyőri kapus által elkövetett, teljesen felesleges szabálytalanságot. A játékvezető hallgatott asszisztensére, befújta a jogos büntetőt, amit az Újpest értékesített (0-1). 

Ocsmány módon szidalmazták a női partjelzőt a diósgyőri szurkolók

Bár a Diósgyőr néhány perc alatt megfordította az állást, és 2-1-re megverte a fővárosi gárdát, Kulcsár Katalin, a közellenséggé kikiáltott partjelző egy órán át hallgathatta, ahogy a közönség neki címezve ezt skandálja:

Hülye kurva!

A videón 1:35-től hallható a trágár rigmus.

Kulcsár Katalin egyébként nemzetközileg elismert játékvezető, ő vezette a női Bajnokok Ligája május 26-i döntőjét

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Csizmás Kond: Hogy mi??? Sport??? A magyar foci???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ha egy férfi játékvezetőt lehet nevezgetni egy nőit miért ne lehetne ? Ez is az egyenjogúsággal jár együtt.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: igazad van! Minek ment oda? Egyébként is ez nem Balaton Saund, ahol a kis ribancok kártérítést követelhetnek! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Ilyen a sport...van aki trágár van aki nem, de az ne legyen törvény, hogy kinek mit szabad bekiabálni.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: Hogy mi??? Sport??? A magyar foci???
nemfideszes
@Csizmás Kond: Az pedig , hogy erről így gondolkodsz a primitívséggel... kíváncsi lennék ha mondjuk a te egyik női rokonodról lenne szó akkor is ez lenne a véleményed?!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...miért, te a pártszónoklatokon szoktál drukkolni ?
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...elég hosszú időt sportoltam, és két gyereken is igen, az egyik még most is...tehát tudom mivel jár a partmenti bekiabálás.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: hét hogy rájöttél! =)) Tudod már régen születtem, de még szakszervezeti tag sem voltam! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..nem azt firtattam...hanem hol illik drukkolni. Az is tény, hogy nem mindenkinek az a sport ami másnak, viszont van akinek az.
magyarbakancs
A Foci mécseken nem szurkolás és a sport öröme folyik, hanem agresszivitás és a bunkósság kiengedése.
Üvöltözés és verekedés egymás szidása.
Igazi gladiátorképző.
Tényleg mért nem azt tartunk a stadionokban gladiátor versenyeket.
nemfideszes
@Csizmás Kond: OK. Neked a bunkósággal semmi gondod... de talán a foci színvonala mellett ez is az egyik oka annak, hogy normális emberek, főleg családostul, nem járnak már ki a meccsekre. Így aztán csak az a pár bunkó lézeng a milliárdokért épített több tízezres stadionokban... hát mit mondjak, tényleg megérte...
Csizmás Kond
@nemfideszes: Nézd, azért ne engem hibáztass, ha nem érted miről beszélek. Itt most kivételesen azért írtak cikket mert egy női partjelzőt szidalmaztak, holott az ilyen szidalmazások napirenden előfordulnak férfi társaival szemben de az a kutyát sem érdekli.
Amúgy egy csapat törvényes joga, hogy kit enged be a mérkőzésére és kit nem. A viselkedési színvonalért sem én vagyok a hibás, ugyanis nem járok focimeccsekre, tehát hacsak nem kötözködni akarsz akkor próbáld megérteni ki mit ír vagy kérdezz rá tisztességesen.
nezelodo
Meg szoktam jegyezni, ezen kultúra terjesztő népek láttán, (focidrukkerek, biztonsági őrök, állami kopaszok), hogy nem közülük kerülnek ki a jövő században szenté avatottak.
wagabund
a fínom úri közönség a helyi kulturának megfelelően múlatta az időt... örüljön a bírósporttárs, hogy nem afgánok drukkoltak...így az erőszak szóba sem jöhetett...mert mi ejrópaiak vagyunk ám..
wagabund
@magyarbakancs: ez jó kérdés...helyedben levédetném...mert pár év, és valaki megvalósítja...
igény lenne rá...
nemfideszes
@Csizmás Kond: "egy órán át hallgathatta, ahogy a közönség neki címezve ezt skandálja:
Hülye kurva!
erre te:
"Ha egy férfi játékvezetőt lehet nevezgetni egy nőit miért ne lehetne ? "... azaz nem hogy nem ítéled el a bunkó viselkedést, de semmi kivetnivalót nem látsz benne, mondván férfiak esetében is ez van. Márpedig a bunkó viselkedés az bunkó viselkedés, akár férfiről, akár nőről is van szó... csak hát az ember úgy gondolná, hogy nő esetében azért visszafogják magukat...
Amúgy meg senki nem kérdőjelezte meg a klubok jogát, hogy kit engedhetnek be és kit nem, pusztán leírtam a tényeket a jelenlegi közönség "színvonalával" kapcsolatban...
Mint ahogy a viselkedés "színvonaláért" sem téged hibáztattalak, csak próbáltam megértetni, hogy normális ember elítéli az ilyen viselkedést, nem pedig felmentést próbál adni mondván a férfiaknak is el kell viselni az ilyen bunkó viselkedést... mindezt megspékelve egy cinikus "egyenjogúsági" dumával.
Pontosan te vagy az aki nem érti, vagy nem akarja megérteni, hogy amíg az emberek többsége nem áll ki egyértelműen és határozottan az ilyen viselkedéssel szemben (sőt pártolja) addig ez általánosan elfogadott viselkedési forma marad a lelátókon, és sajnos azon kívül is.
Csizmás Kond
@nemfideszes: ez neked a vesszőparipád, hogy itt nevelni kellene, gondolod itt firkál az aki ott kiabál, vagy miért érzel ilyesmit ?...itt véleményt írunk...de inkább hagyjuk mert nálad úgy sem ugrik be.
silber13
Ismerem a diósgyőri " szurkolókat+ elég jól. Ők ilyenek voltak mindíg!
nemfideszes
@Csizmás Kond: Ember! Én a te hozzászólásodról írtam véleményt, neked és nem nekik! A te véleményed az, hogy az ilyen viselkedéssel semmi gond, az enyém pedig az, hogy aki így gondolkodik az nem sokkal különb azoknál, mint akik így viselkednek. Ennyi és nem több. De tényleg hagyjuk, mert csak mellé beszélsz nehogy véletlenül is szembe kéne nézned saját magaddal...
Csizmás Kond
@nemfideszes: Hol írtam, hogy az ilyen viselkedéssel semmi gond ?...vagy összezavarod az gondolataidat az olvasottakkal ?
Perwool
A menekültek ebbe a magyar kultúrába akarnak belemászni...? Ne már...! "Na ugye"!
varrólány
A focimeccsen kívül még a tüntetéseken is van " húha anyád" is!
ágimami
Szomorú, hogy idáig süllyedt a szurkolótábor!! Ezek után még Dzsudzsák nem érti, miért üresek a stadionok? (a foci tudást most ne is említsük!)
Egyébként ezt a fajta viselkedést sem női sem férfi játékvezető nem érdemli meg, hol van itt a sportszerűség?? Valahol máshol kellene kiélni ezeknek az embereknek az agresszívitásukat, jó ötletnek tartom magyarbakancs javaslatát!!
namihami
Kultúrált, a sportot szertő és azért élő, intelligens szurkolótábor (mind).
Na ugye, hogy ezekért igazán érdemes azt a néhány százmilliárdocskát feláldozni a sport, a kultúra és a Kazinczy-féle szép magyar beszéd oltárán. Én még keveslem is a pénzt, csak így tovább Viktor és a magyar foci ismét újabb és újabb csúcsokat fog ostromolni.
Igaz, alulról, de kicsire nem nézünk, a nagy meg...
human
Ok, de ha férfi lenne akkor meg hülye fasz lenne. Szerintem ezt a színvonalat lehetett elvárni egy meccsen eddig is.
human
Egyébként ha kibontaná a haját, felvenne egy magos sarkút, rövidszoknyát, ugyanezek az észlények a Hú az annyát! szöveget skandálnák.
namihami
A partjelző hölgyre térve: nem tudom, mennyire jövedelmező vagy mennyit lehet ezzel keresni, de gondolom, inkább hobbi, mint jövedelem. Ha így is megéri neki, akkor nincs mit hozzátenni.
Nem mondom, hogy megérdemli, de magának keresi a bajt.
egyvandor
Ezért kell stadion a matyharnak ott tartja karban testét és műveli szellemét.minden pénzt és áldozatot megér
egyvandor
... és ebben kiművelt állapotban baármikor képes kukákat, kocsikat gyújtogatni, meg utcaköveket felszedni ha "mozdulni" kell!
justhpeter
Feleslegesen túlárazott(szétlopott) stadionokban foci meccset rendeznek foci nélkül Ezrek ülnek/állnak a nézőtéren és mivel foci nincs izélgeti őket az unalom. Valamivel el kell foglalniuk magukat. Azon a kulturális szinten, ahol a szurkolók állnak automatikusan jönnek az ocsmány rigmusok, hiszen a tömegben "megbújva" ez garantáltan büntetlen marad. A sportág vezetése közel ezen a szinten nem tesz semmit, a politika pedig még hergeli is ezt az "értelmiséget".
Tódor
@egyvandor: Az nem stadion. Nemzeti karám...
Mangu
Diósgyőriek, (bár máshol is ilyen az a pár szurkoló többsége, aki kimegy még meccsre) valaki mást várt tőlük? Nem ez első és az utolsó eset a focipályákon. Egyébként a hölgy tudta, hogy mit választott - élvezze, ha ez neki jó.
Perwool
@human: ma 18:32.
Erről egy vicc.
A férfiak állandóan nézik a nők fenekét és közben azt gondolják: "Húúú, micsoda segg!" A nők is ugyanezt gondolják, miközben a pasi arcába néznek.
egyvandor
@nemfideszes: Szóra sem érdemes provokátor kár fecsérelni rá az időt.
human
@Perwool: Áááá. Erre most tudtam volna egy jó szóviccet, de lehet kimoderálják.
Perwool
@human: Húúúú nem lehetne virágnyelven? Nő vagyok, nem tudom, hogy mit akarok, de ha nem kapom meg...És ha nem tudok aludni?
wagabund
hát igen...mondjuk az sem lenne rossz megoldás, hogy a csendes nézőtérről egy kisfiú beszalad a bírónénihez, és átadja a közönség sérelmét...

kedves hölgyem! tévesen kegyeskedett ítélkezni...legyenszíves a szép szemeivel a játékot figyelni..
szurkolók
Nil
Biztos nőgyűlölő iszlámista migránsok voltak
Hari
@Csizmás Kond: kultúr államban SENKIT nem szokás szidalmazni, sértegetni, pláne nem olyan jelzőkkel, amire nincs bizonyíték. Sajnos ez egy újabb jele, hogy mi nem tartozunk a kulturállamokhoz, és megbukott az MLSZ azon ígérete, hogy a futball meccseket ilyen szélsőségektől megtisztítsa, hogy az egy kellemes családi program legyen, ahová szívesen viszik a szülők még a gyermekeiket is. Egyébként, lehet, hogy a döntés téves volt, ezzel ha tetszik, ha nem számolni kell, mert errare humanum est !
magyarbakancs
@wagabund:" ez jó kérdés...helyedben levédetném...mert pár év, és valaki megvalósítja...
igény lenne rá..."
Átadom a dicsőséget neki.
Politikusokat kellene gladiátornak beöltöztetni.
Aztán adjál neki csak meg ne sántuljon.
teuton
@wagabund: Tehat egy a "szurkolok" altal tevesnek itelt iteletert lehet mocskolodni? Ugy latszik, te is az orban+szogyarto-fele focipalyaszeli kulturat szivtad magadba... Korabban a legdurvabb az volt, hogy "Szeüveget a bironak!", mostmar a kurvanyazas az igazi Hungarikum! Büszkenek kell lennie ra minden magyarnak???
wagabund
@teuton: asszem szövegértési problémával köszködsz..

amúgy úgy telt az életem, hogy soha nem jártam focimeccsen, sőt pálya közelében sem...
pont az ilyenek miatt...
egyvandor
@vadnarancs: Amíg bírja, vagy amíg bírod: :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.