Bár információt ígértek neki, hiába próbálkozott tájékozódni az amerikai követségen kitiltási ügyéről Vida Ildikó, aki jogi képviselője oldalán hajmeresztő állapotokkal és tájékozatlansággal találkozott az amerikai jogi vádaskodás kapcsán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Ezen hírnek annyi a valóságalapja, mint annak, hogy Britney Spears még szűz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Pár nap és cáfolják Vida igazat mond vagy nem Vagy elmondják a konkrét eljárást menetét Egyébként minek kellett ügyvéd ?
JAJMÁR
@silber13: 13:36 Nem játék, nagyon is komoly. Emberi és politikai játszma, ahol mindegyik szereplő csupán egy sakkfigura már, és benne van egy szövevényes történetben, ahonnan saját akaratából nem tud kilépni. Játszania kell!
Minden ennek a része, a NAV székházbeli riadalom is. Ez a hír is.
Főlökött
@JAJMÁR: Játszma hol is van még tananyagban ? :) NBH, stb!. :) Ha nem tetszene tudni.../igaz titkos minősítésű mindegyik, azért nem is tudhassuk :) Én sem kívánom részletezni, főleg az stb.-t! /

Ildikóhoz be lehet jutni előzetes időpont egyeztetés nélkül ? :) Még az sem jutott be, aki szeretett volna egyeztetni...mivel elhajtották.

Ildikó is próbálkozott, egy általa nem felügyelt helyen, bebukta, nem kicsit! Örüljön annak is, hogy soron kívül fogadták és 1 órácskát löncsölhetett, amcsi földön!
Ezen területre pedig ezentúl, nem sűrűn léphet majd, mivel még papírja is van ezen megállapításról! Szóval ezen órácskát be kell osztanina minyimum-legalább 10 évre...

Abban az 1 órácskában mi történt ? Megbeszélték a helyi időjárást :)
Vélelmezem André Goodfriend lightos sétáját megszakítva elé tárta, a száraz tényeket. Hát erre drága Ildikónk szikrát nem kapott, ügyvédjével együtt !

Rogánka pedig pihenhetne egy kicsit, mert olyan anyagot kapott, hogy teljesen felpörgött. Az értelmes szó pedig nem jut el a feldolgozásig, avagy zsigerből dől a marhaság tőle is...avagy nem érdeke felfogni, mit is mondtak a többiek :)

Szóval nem egyszerű egy játszma :))) Főleg végigjátszva :)
F_Viktor
@Főlökött: Én is azon gondolkodom mit csinált Vida 80 percet Googdfriend irodájában?
Hányszor mondhatta el:
"... hogy ez egy vízumügy, és egyébként utalás volt a Horváth András-dossziéra. Meglepetéssel tapasztalta az ügyvivő úr, hogy ott egy rendőrségi nyomozás folyik, ő úgy tudta, hogy nekünk volt csak egy belső vizsgálatunk, ezen kívül semmi”

1) Nem lehet, hogy írásban megkapta a konkrét vádakat, s mivel az kiderült a külső riportból, hogy angolul egy kukkot nem tud, ezért eltelt egy kis idő, míg ügyvédje tolmácsolásával megértette az ellene felhozott vádakat és bizonyítékokat?

2) Meglepte Goodfriendet, hogy rendőrségi nyomozás folyik Horváth András ellen?
F_Viktor
@Főlökött: Javasolnám Amerikának, hogy emeljenek vádat a USA-ben a hat személy ellen, akkor fellebenthetik a fátylat személyükről és a konkrét korrupciós ügyekről is.
JAJMÁR
@Főlökött: Igen, játszma minden szinten, de egyszer csak tisztul a kép, és beleláthatunk. Már alig várom :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.