A Fidesz frakcióvezetője szerint az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, "ki húzódik meg" a mostani tüntetések mögött.

Ki finanszírozza ezeket az egyre drágább demonstrációkat, és milyen érdekből? – tette fel a kérdést Rogán Antal a HírTV P8 című műsorának adott, szombat este sugárzott interjúban. Szerinte ha a parlamenti pártoktól elvárják, hogy a nyilvánosság elé tárják a gazdálkodásukat, akkor az ezektől a politikai érdekcsoportoktól is elvárható.

Esetükben – folytatta – nem kell a számvevőszék előtt elszámolni, nem kell megmondani, honnan teremtették elő a pénzt, és "lehet úgy csinálni, mint ha ez ilyen abszolút civil történet lenne, pedig valójában nem az".

"Ha valaki politikai okokból vagy gazdasági érdekekből, de ilyen eseményeket finanszíroz, akkor azok legyenek transzparensek, láthassuk, hogy ki húzódik meg a hátterében" – javasolta a Fidesz frakcióvezetője. Úgy véli, ez része lehet a – kormánytöbbség által tervezett – országvédelmi akciótervnek.

Az akciótervvel kapcsolatban megerősítette: azért tartják szükségesnek, mert Magyarország szuverenitását ma is fenyegeti veszély, de "nincsenek eszközök a kezünkben". Egy országnak meg kell védenie a saját érdekeit – jelentette ki a politikus, jelezve, hogy ide sorolja például a gazdasági szuverenitás megvédését és a terrorveszély elleni fellépést is.

Útdíjügyben Rogán Antal azt mondta, az új rendszer igazságosabb, ráadásul a megyei e-matricák bevezetésével az autósok csaknem 70 százaléka olcsóbban veheti igénybe az autópálya- és gyorsforgalmi úthálózatot.

Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan a frakcióvezető is jelezte, hogy jelenleg az egy hónapos próbaüzem zajlik, utána kiértékelik a tapasztalatokat, és "ha valamit rossznak tartunk, akkor még mindig megváltoztathatjuk", de hangsúlyozta, hogy a rendszer alapelvein nem módosítana.

130 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Először is semmi közöd hozzá !
Másodszor, derüljön már ki végre, miből lettél ilyen kő-gazdag
a többiekkel együtt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Hibbant rogyanttónika !!!
Nem a vagyonnylatkozatodnak kellene
kiderülni, hogy egy kis parasztgyerek hogy tud ilyen
luxuskörülményeket teremteni magának ???
Netán a mutyi-milliárdokból ??? Gazember !!!
coni
Egy biztos, nem a CÖF, mert nem szállítják szervezetten turista buszokkal a tüntetőket és napi díjat sem fizetnek.
papa.49
Nagyon hülye vagy tonyó, megint keversz, mikor ti vertétek a nyálatokat a Kossuth téren kinek számoltatok el a költségekkel, senkinek, sőt az ország fizette a csőcselék bandátok nyomainak eltüntetését is, nem gondolod hogy előbb,utóbb meg leszel rugdosva???
nyanya001
Először is semmi közöd hozzá !
Másodszor, derüljön már ki végre, miből lettél ilyen kő-gazdag
a többiekkel együtt !
dr lópicigáspár
Derüljön ki, miből vetted a házadat, amely folyamatos nő, tágul...
kakaósbögre
én javasolnám hogy nyugodtan kurkásszanak.de csak és kizárólag úniós megfigyelők ellenőrzése alatt.ugyanis az elmúlt mintegy 5 év egyik fontos tapasztalata hogy hazudnak.mindig,mindenről.

nem mellékesen megjegyezném hogy az országnak épp ők-azaz Orbán és a tolvaj pereputtya-a legnagyobb ellensége.mondjuk,rajtuk kívül nincs is.
volvós
@nyanya001: Anyjától, nagyanyjától örökölte...:-)))))
papa.49
@nyanya001: Bőr is van rajta jó vastag, mint a rinocérosz TALPÁN...
Fradigege
Húúú, nahát! Kis követelős. Dísz bibsi, akkor most én jövök! Derüljön ki: Miért titkosították Paksot? Miért adták ki a baltás gyilkost? Mi áll a vasárnapi bezárások és az útdíj mögött? Miért ingatlan panamázol? Lázár Jancsi kivel bújt ágyba Londonban? Mitől ez a hirtelen megzsírosodás? Mi folyik az NAV-nál? Kiket, miért tiltottak ki? Olajszőkítés? Áfás tejbizniszek. Föld lenyúlás. Trafik mutyi. Jobban teljesítünk, de próbaüzemeket tartotok. Megeszlek! Megráglak! Kiköplek!
Desischado
Inkább azzal foglalkozna, hibbant tónika, hogy miből nő a háza, és a vagyona?! Mi az, majd a tüntetőket is vegzálni akarják?! Tiszta középkor már, ami itt folyik!
Dr. Felipe
Mert az már kiderült hogy ki finanszírozta az egyre drágább békemeneteket?
volvós
@Fradigege: Párszáz ezer kommentelö
magyar ember óhaját tolmácsoltad !!! Köszönjük !!
bencemacska
Ha végre megmondaná valaki, honnan és miből vásárolta vissza a Fidesz 2010-ben a közel 3 milliárdos adósságát, akkor kérdezhetne egyet a tonyó is!!!
Választ is kapna, de a következő kérdés mindjárt az lenne: Ki pénzeli a CÖF-t pénzelő társaságokat?
Ez így lenne fer, egy milliárdos kérdés Fidesztől és egy pár ezres civil oldalról. Mikor elfogytak a civilek fillérjeire vonatkozó kérdések, jöhetnek a kamu pártok!
kakaósbögre
mondjuk én is kíváncsi lennék hogy a CÖF miből finanszírozza a Békemenetet.
mekkelek
És még mindig van bôr a pofáján...
Nil
Kedves Rogán Antal én meg azt szeretném tudni ki finanszírozta a fidesz-kdnp gigakampányát.
És szeretném ha soha többet az élet menetén nem tenné "tiszteletét"- gyilkosoknak, kápóknak nincs ott a helye
Nil
Az ötvenes években védték a néptől az országot
F_Viktor
Tónikám, én nem titkolom, saját költségemen, saját autómmal, két barátommal egyetemben mentem el mindegyik tüntetésre Budapestre!

Most te jössz, tökös parasztgyerek vagy, ha a 15 előttem kommentelő kérdéseire válaszolsz!
Clavigo
Tonyókám...Oszt mennyiéééé pattintottad el a Belvárost ?? Oszt eeetalálsz e,,,, a havonta növekvő kéglidben,,GPS. nélkül ??
kkalman
Sok mindennek ki kellene derülni már, de ezeknek a sorában nincs benne a kormányellenes tüntetések szervezési költsége,
Linna
Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy a Rogánt hogy finanszírozzák. Azt tudjuk, hogy ki. Mit akar ez a más zsebében turkálni?
Linna
Ez a hülye legalább arról tájékozódna, ha már annyira kíváncsi, hogy a szervezők úgy "koldulják össze" a rávalót. Hú, de dühös vagyok!
bakegya
Tóni ha sokáig tolod még-a cölöp-teknős főnököd egy száraz gödörbe fogja lökni a tavaszi szél-VELED ÉS A FOGADOTT PEREPUTTYAL EGYÜTT-söpörj most már a saját portádon -használd a söprűnyelet,ha másképp már nem megy, mint hogy ekkorára kitátod a terrorelhárító.po.fázmányod.. Korrumpált agyad azon törd,hogyan mosod ki magad a saját szennyesből-amibe nyakig fetrengsz a zasszonnyal együtt...a pasapark néhányszáz négyzetméterén.DDD
Juhász István
Tónika!!! Megvallom neked végre, én vagyok a finanszirozója a kurmányellenes tüntetéseknek!! Családi összefogással sikerült nem kevés money-t összdobnunk, és nem tudtam, mire is költhetném el...Jött az ötlet,...bevált. Fedőként, minden tüntetésen el kell hangozzon, hogy " ADOMÁNYOKAT GYŰJTÜNK " a szervezésre, de ez csak a kacsa. A lóvé, tőlem származik, legalább tudom, nem megy el marhaságokra, pl. stadionokra, vagy felcsúti fejlesztésekre. Azok is mind magánpénzek voltak, nemde??. A történelemkönyvekbe azért ne iratsd be a nevem, nem ragaszkodom a népszerűséghez...
Rumcájsz
Határozottan azt érzem, hogy félnek!
Jogos a félelmük, ezért megpróbálják csírájában elfojtani a szerveződéseket.
Görcsösen kapaszkodnak az általuk kiépített hatalmi rendszerbe, mert bukás esetén mid az egész bagázs börtönben fogja végezni.
Az elszámoltatás csak akkor lesz lehetséges, ha megvonják tőlük a mentelmi jogot!

A választások pedig akkor lesznek mindenki részére elfogadhatóak, ha megszűnik a listás bejutás rendszere!ű
A lista örök belépő sok pártvezérnek!
Ha már demokrácia, akkor legyen egyenlő esély a bejutásra!

A listás bejutás úgy rossz, ahogy van.
Ezen lehet változtatni? :) A 2/3-ad tudna, de szerintetek tudnának igazságosan maguk ellen szavazni?

Megélhetési politikusok, semmi más... Nincs gazdasági szakember a kormányban, de vannak jobbnál jobb tanácsadók!
Ha valaki nem alkalmas a miniszteri posztra csak akkor ha tanácsokat kap, ültessünk oda olyan embert, aki ingyen elvállalja, a bérét adjuk oda a tanácsadóknak!
Vagy a tanácsadókra nincs szükség vagy a miniszterre!
Így ez dupla kiadás, kártékonyak az egész nemzetre!
Cicamama55
@nyanya001: 22:08 Számból vetted ki a szót! :))
Cicamama55
Rogán a Fidesz fizetős terelőútja! Bölcsebben tenné, ha a száját enni használná!
Senara
Rogán: derüljön ki, hogy ki finanszírozza a tüntetéseket ...Miért éppen ez jutott az eszébe ? Csak nem azért mert a szocik elleni tüntetést valaki , valakik finanszírozták ? "Király csinálok" akik már nem kellenek a hatalomnak ! Vidéki parasztgyerek tapasztalatból beszél , mert több száz busz sok-sok pénzbe került .
Toby
Engem jobban érdekel, hogy te - kispatkány ! - honnan a francból tudsz jövedelmen felül luxusozni !
papa.49
@Cicamama55: Addig amíg tudja evésre használni, mert ha megkínáljuk egy szőlőkaróval, még a fogai is körmérkőzést játszanak a bent maradásért...
bakegya
@Rumcájsz: FÉLNEK-a térdre kényszerítétől-tóni -és a tompi lett kinevezve az orbánterror elhárítás élére!!!-mi ez ha nem hidegháború gerjesztő akciózás.MA,vasárnap reggel folyamatosan fossák a fidessnyikk teóriát-belső monológban.
A gyurcsánynak remélni tudom csakkk,lesz annyi esze,hogy a terrormenetben a cölöp-teknős melé áll-Párizson ma a Világ-szeme!!!DDD
silber13
@F_Viktor: 23:08-ra : " tökös parasztgyerek" jelző félig van rendben, a gyerek korból már kinőtt, a paraszt " jelző marad!
mariaberta
Meg az is, ki finanszírozza a békemenetnek csúfolt felvonulást, lengyel tüntetőkkel megspékelve.
Manhattan
Tonyo ezt a témát bedopta gumicsontnak. Aki egy csokit ellop a boltból, azt rendőrségre adják. Akik maffia módszerekkel osztogatják (lopják) szét a közvagyont, azok bele röhögnek a képünkbe. Miközben a legfőbb ügyész és csapata asszisztál és sunnyog. Bezzeg ha ellenzéki szereplőről lenne szó...
perfekt
Figyelj magas homlokú, széles látókörű! Olyan vagy,mint az a diák ,ki soha nem tud semmit,és mindég abból kérdezik!Tudod,az emberi keserűség,a kilátástalanság,a nincstelenség. "finanszírozza" a tüntetéseket,ezek a "kik"? kérdésedre adott válasz.Olvasd --"Tiborc panaszát "-soha nem volt aktuálisabb mint most.!
Hellcat
A saját pénzetekkel nem tudtok rendesen elszámolni és akkor máson kéritek számon a finanszírozást? Elmentem ám a jó büdös ...oda.
Csizmás Kond
Igenis derüljön ki minden elköltött pénz eredete, kezdjen zavargást itt se amerika se az iszlám se a zsidó se a magyar idegen pénzekkel.
mate03
@Csizmás Kond: Erről a témáról,légyszíves Viktor testvéreddel konzultálni! Meg fogsz lepődni!
Csizmás Kond
@mate03: Viktor testvérem nincs, tehát a véleményem marad.
világlátó
Egyenlőre még a parlamenti pártok nem számoltak el. Egyik sem, de nem lehet kétségünk afelől hogy nem is lesz elszámolás. Mi is történne, ha kiderülne hány ezer milliárd Ft.-ot emésztett fel a a mai hatalom és vajon miből? A legutolsó választás költsége is elviselhetetlenül magas volt, különösen akkor, ha összeszámoljuk a lim- lom pártocskák százmillióit, amit soha nem kap vissza a költségvetés.az Orbán kormány harmadszor van hatalmon. A pártfinanszírozás a mai napig nincs rendezve. A jelenkori osztogatás nem más mint a fidesz hatalomra juttatásának kifizetése. Ez olyan világos mint a nap.Az állami szintre emelkedett korrupció a következménye ennek a hatalomra jutásnak. Az Mszp. látva, tudva ezt a lopott pénzekkel való párt- és kampányfinanszírozást, ő is megtette, efelől sem lehet kétségünk.
Ugyan kik pénzelnek egy céltalan tömegmozgalmat, ahol az egyetlen érthető szogen az Orbán Takarodj? Nincs rejtett esély ma arra, hogy egy váltás esetén a titkos adományozó majd megkapja a Dunántúl trafikjait. Bár nem tudom melyik érdekcsoport miből készít transzparenseket, táblákat, hangosítást, de amíg senki nem tud és akar elszámolni, nem is fontos.
Lehet hogy az lesz a győztes, aki a legtöbb pénzt tudja előteremteni a hatalom megragadásához, vagy megtartásához? De akkor mi hová tartozunk?
Vagy talán az következik hogy a rezsit átveszi mindenkitől a mai hatalom és többé nem kell fizetnünk a villanyáramért, a meleg vízért, a fűtésért és a gázért? Megvesznek mindenkit?Biztosítják a minimálbért mindenkinek? Vajon hol ennek a fedezete? Talán eladják az országot és az adás - vételi szerződést titkosítják a mai hatalom legfiatalabb államtitkára haláláig? Rogán felvetése, igénye ostoba, cinikus és gonosz.
A tüntetők pedig szedjék össze magukat, valljanak színt, követeljék meg a szervezőktől a megfontoltságot és a nyílt és világos célt.Ha nem teszik, alapot szolgáltatnak a gyülekezési törvény átszabásához.
Az akcióterv nem a szuverenitást, hanem a regnáló hatalmat védi. A fideszt.
nusika
Nem tudom, hogy miért kérdez ilyeneket a Rogán, ha Orbán Viktor olyan kijelentést tett, hogy ezek a tüntetések a baloldal ellen vannak!!!
oncogito
Én is kíváncsi lennék, hogy a békemenetet ki, kik finanszírozzák!
oncogito
Sőt, arra is kíváncsi lennék, hogy 2006-ban a TV székház szétverését kik finanszírozták!
oncogito
@Csizmás Kond: - se Putyin!
Egyébkén idegen pénz jó, amikor Eu-tól van és csókosok zsebébe kerül, külföldi bankban kamatozva?
Amiből stadion épül, meg a Várban lehet flangálni?
Csizmás Kond
@oncogito: Minden egyes elköltött fillért beleértettem...
oncogito
@Csizmás Kond: - a zavargást a nép kezdi okkal! Hogy mások is támogatják, olyan mindig volt és mindig lesz is.
Csizmás Kond
@oncogito: soha egyetlen zavargást sem kezdett semmilyen nép !!!
Azoknak mindig volt van és lesz elindítója megszervezője a nép csak követi.
volvós
Ide egy találós kérdés:

- Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik?
- Mozog a szája.
oncogito
Nem éltem mindig és mindenhol, ezért ezt nem tudom elhinni.
Igen, vannak hangadók, de ha aktuális, akkor a nép követi, ha meg sok pénzért teszik, akkor fizetett randalírozók.
Hogy mikor melyik van, azt viszont lehet tudni, nincs mit vizsgálni rajta.
volvós
"...Rákosi Mátyás: Aki nincs velünk, az ellenünk van.
Kádár János: Aki nincs ellenünk, az velünk van.
Grósz Károly: Aki ellenünk van, az is velünk van.
Gyurcsány Ferenc: Aki még mindig velünk van, az nincs magánál.
Orbán Viktor: Aki nincs velünk, az nincs is..."
oncogito
@Csizmás Kond: - még valami az előzőhöz.
1956-ban felhánytuk az amiknak, hogy nem segítettek.
Most felhánynánk, ha igen?
Akkor nem lett volna ciki az idegen pénz, most igen?
Hja kérem, a lét határozza meg a tudatot! ;-)
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 13:04
..és nyomja a perselyt, hogy szálljatok be különböző költségeink fedezésébe, úgy mint színpad, technika, hivatásos szónokok..
miazavalami
Arrogáns pöcsök! El se tuggyák hinni hogy csak úgy magától a nép... az istenadta nép. Nekik nem az isten adta, mer' elvették...
Csizmás Kond
@oncogito: ...akkor a megszállók ellen kértünk segítséget ma a megszállók kérnek azt.
miazavalami
@Csizmás Kond: Szia cirmi! Jó sokan követik, és nem szervezetten vonultak az emberek a fővárosba. Innen akik mentek a benzint nem fizette senki. Olyan összedobós alapon ment.
Csizmás Kond
@miazavalami: ...ezt nem tudom mert én nem voltam...viszont az biztos, hogy mindennek van egy tétje, ha megéri csinálod ha nem akkor nemcsinálod...most pedig a hetenkénti kormányváltásigény nem éri meg tehát aki csinálja az csak pénzért teheti.
Törölt felhasználó
Egy biztos, hogy nem az finanszírozza, aki cöf-nek milliárdokat ad az adófizetők pénzéből...
miazavalami
@Csizmás Kond: Arra nem is gondolsz hogy meggyőződésből. vagy netán azért mert ki van a tökük a kormánnyal?
Csizmás Kond
@miazavalami: elhinném ha nem tartanám okosabbnak őket...mert abba győződni meg hogy folyton cserélgetni az ország vezetést, hogy ne tudjon talpraállni az csak azoknak éri meg akik tönkre akarják tenni...mint volt az ezernyolcszázas évek végi szérzüllés...olvass utána.
Bercifiu
Tonikám! Családi összefogásból, na meg Szakonyfalu hozzájárulásából. Peti családja is benyomott 100 millát.
miazavalami
@Csizmás Kond: Monnyuk így se fog tunni talpra állni.
Még ingatag lábakon se. :-(
Csizmás Kond
@miazavalami: Lehet de már a próba is remény. Soha nem volt senkinek haszna abból ha az életét mások irányitották, mások írták meg a jogait...
miazavalami
@Csizmás Kond: De volt. Ha úgy írták, úgy irányították hogy figyelembe vették az ő érdekét is.
Csizmás Kond
@miazavalami: ...olyan soha nem volt...és ezért nem mindenki szereti ha ölebnek nézik...
Linna
Tudod mit, aranyapám?! 80 évre titkosítjuk!
miazavalami
@Csizmás Kond: Dehogyisnem! Miért néznék ölebnek?
Az hogy odafigyelnek az emberekre illetve nem akarják a végsőkig kihasználni, tönkretenni őket nem azt jelenti hogy ölebnek nézik. Van egypár ember akinek zsírozzák a már amúgy is zsíros bödönét, a többi + le van sz@rva. Na ez mi ?
Csizmás Kond
@miazavalami: Az idegenuralom az minden időkben a saját hasznát nézi és csakis az jó ami neki jó...
az hogy mit milyen közelről nézünk az nagyban befolyásolja a megitélést.
miazavalami
@Csizmás Kond: Hát na! Idegen uralom az van. Mer' a fidesz az idegen...
miazavalami
@Csizmás Kond: Nekem nem kell egyik se! A papok hazudnak a papnék, + álszentek.
miazavalami
@Csizmás Kond: Az + a kettőnek a keveréke...
Csizmás Kond
@miazavalami: ...pedig valamelyiket csak el kell fogadni...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Dehogy kell! Ez a demokrácia lényege . ha nem tetszik a népnyúzó akkor mehet a pöcsbe.
De itt demorkácia van...
Csizmás Kond
@miazavalami: ...dehogy kell...akkor azt nem értem miért tüntetsz ha egyiket sem akarod ?
miazavalami
@Csizmás Kond: Mert ezektől csak jobb lehet. Gondolom felnyílt az embörek csipája kik aszitték hogy ide csak orbán hozhat demokráciát. De ő demorkáciát hozott.
Namármost azelmútnyócévet is ösmerjük. Igencsak gondolkodnyi köll az embör foának. kicsiny hazánkban vajon akad - e akire rá lehetne bízni az ország, és az emberek sorsát. Talán ha nagyon alaposan szétnéznénk akadna...
Csizmás Kond
@miazavalami: Úgy mondja a közmondás, hogy van akinek a pap és van akinek a papné esetleg a lánya szóval csak hárman vannak akik közül választani lehet. Neked egyik sem kell de meg vagy győződve hogy van jobb náluk...nem értelek.
miazavalami
@Csizmás Kond: Talán azért nem érted , mert én még hiszek az emberekben. .-)
Csizmás Kond
@miazavalami: Akkor lefordítom...
van egy kormány amelyik hazudik, van egy amelyik álszent és van mégegy amelyik a kettő keveréke, és csak ezek vannak hazai választékban de neked egyik sem kell ...akkor te külföldiért tüntetsz ?
miazavalami
@Csizmás Kond: Én nem kormányról pártról hanem egyes emberekről beszélek. Igaz nagyon nehéz összeválogatni őket...
Csizmás Kond
@miazavalami: Most már értem...egy elszabadult járművet az utasokból verbuvált vezetőkkel akarsz kormányozni...:)
hetöndöe
A zemútnyócba ki finanszírozta a gigatüntetéseket,zavargásokat?
Mikor válaszoltál rá Tónyó,akkor talán kérdezhetsz is,addig pofát súlyba!
miazavalami
@Csizmás Kond: Nem dehogy. Van , vannak más vezetők is...
Csizmás Kond
@miazavalami: ...lehet de nem úgy néz ki...
human
Rogán nem érti, hogy úgy is lehet tüntetni, hogy nem szervez a fidesz buszokat, ajándékcsomagokat, nyomdában gyártott profi transzparenseket.
oncogito
@Csizmás Kond: - kik a megszállók ma?
Akikkel a közösséget egy ország szavazás alapján döntötte el?
Ezt a legitim közösséget megtagadni jelenti az ország akaratának megtagadását!
oncogito
@Csizmás Kond: - azt feltételezem, amit te gondolsz. De nem értek vele egyet.
A megszállás másról szól - sose tudd meg!
coni
A TV székház felgyújtása, a tank és lovak a belvárosban, a rendőrök tömeges megsebesítése az spontán tünti volt. A haza nem lehet ellenzékben jeligére.
De a facebookon meghirdetett, rozoga állványon, rossz kihangosítással elmondott minden profizmust nélkülöző beszédeket a CIA szervezte.
Szegény Amerika!
hetöndöe
Hú,meg ha,most ez komoly?
Meg van szálval a drága magyar hon?Hun?
Toby
Rogán-tetű csak cöfben és birkamenetben képes gondolkodni, ebbe a szennybandába nyomják a közpénzt ezerrel !
szöszmösz
Ez a kis hörcsögfejű , provokálja és cukkolja a népet, még ahhoz is hülye, hogy felfogja mit csinál.
miazavalami
@Csizmás Kond: Vannak csak meg kell keresni! ha nem hinnénk benne hogy vannak akkor ennek az országnak vége lenne.
JAJMÁR
Ez az "a-rrogán-s" látásmód és kijelentés eléggé hajaz a fába szorult féreg sziszegésére !
cikicakk55
@miazavalami: Hol van Demokrácia? Itt Magyarországon? Ugye ezt csak irónia kedvéért írtad? Magyarország és a demokrácia...ez már annyira fáj,, hogy csak röhögni lehet rajta.
mariaberta
@Csizmás Kond: És mi van a békemenettel, egy kis idegen részvétellel? Utaztatás, étkeztetés, szállás, stb.???
1magyar
Az sokkal fontosabb,hogy miért tüntetnek - nem?
gibgab
Rogán érvelése hamis, félrevezeti az embereket. A parlamenti pártokat igenis jogunkban áll elszámoltatni, mert az államtól-azaz tőlünk, adófizetőktől-kapnak pénzt a működésükhöz. A tüntetéseket civilek szervezik, semmit nem kapnak az államtól, tehát tőlünk, ezért se nekünk, se nagyságos rogán uraméknak nem kötelesek elszámolni. Semmi közünk, közük hozzá! Azoknak tartoznak elszámolással, akik a pénzt adják. Ha én is adtam önszántamból, akkor nekem is jogos igényem lehet. Ha nem, akkor nem. Az adományok eredetét lehet vizsgálni, de ha nem közpénz, akkor tóninak üzenhetjük: Nyasgem!
lajospapa
Én adtam a pénzt rá! Meg a békemenetre is! Én, meg Te, meg Ő, meg mi. Meg az Ottó, a Tót Ottó! Hogy mennétek a durva tanyátokba!
human
Az egyik tüntetésen egy dobozzal járták körbe a szervezők a tömeget adományért. De túl gyorsan haladtak, mert az emberek úgy szaladtak utánuk, hogy hozzájáruljanak a költségekhez. Aztán a dobozzal inkább egy helyben álltak, hogy mindenki a dobozhoz férjen. Volt aki papírpénzt is adott. Hát így van pénz a technikai kiadásokra. De Rogán a pártkasszából finanszírozott tüntetésekhez van szokva, ezért értetlenkedik.
Naki
Lehetne már az ország bajaival s problémáival i s foglalkozni tetvek!!!
mate03
@Desischado: Ezt hívják demokráciának? A CÖF-kinek a pénzén hozta a Lengyeleket, a Romániai Magyarul már nem beszelő állampolgárokat? A buszon és vonaton utazó nyaloncokat,pénzért és teljes ellátásért? Miből telelt a sokmilliós házakra az ifjú kormánytagoknak?Na ezt kellene kivizsgálni! Nem vagyok egy templomba járó! De ha ezek megbuknak,szent Tóninak dobok egy ezrest a perselybe!
Csizmás Kond
@mariaberta: ...nemtudom oda sem járok...
kukac50
Az derüljön ki mennyi lopott pénz van Rogán vagyonában!
Miért nem nézte a tüntetés közvetítését akkor tudná,dobozokba dobtak akinek volt.
petrol
@miazavalami: Méghozzá "klasszikus". Rogánéknak klassz,nekünk kuss!
petrol
@lajospapa: És a Gyula?? Ő nem adott??
miazavalami
@petrol: Aha! Azért demorkácia, csak egyeseknek nem esik le... :-)
lajospapa
@petrol: A Gyula a lengyeleket utaztatta:
Desischado
@mate03: Én meg gyertyát gyújtok, ateista létemre! Csak már ott tartanánk!
Juhász István
Tóni! Sejtésem szerint nem ugyanazok finanszirozták, pénzelik a mostani tüntetéseket, mint akik a békamenetet szponzorálták, immáron többedik alkalommal, belevonva a vidékről, Lengyelországból történő utaztatásokat is, napi ellátmánnyal együtt persze...Qod licet Jovi, non licet bovi...amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek...ugye???
Boszi27
@lajospapa: Derüljön ki!! Ki finanszírozza Rogánt!
verőce21
A volt CIA ügynök A Jóbarát "visszavághatna" erre is egy találó Szt. István-idézettel. :)
m.macskosz
@Horizont: ...emberré...??? január 10., 23:07
m.macskosz
@verőce21: Egy CIA ügynök a hazáját szolgálja.
Az, hogy egyesek pechjére még művelt is,
+ topon van a magyar történelemből,
--az sajnálatos módon--, csak emeli az ázsióját,
egy füst alatt meg ég a magyar,...na az a gáz...:(
És mielőtt meggyanúsítanál, hogy zsidó- vagy jenki párti vagyok:
NEM. Nem vagyok nyugat-kelet-dél-észak imádó,
de ami most Magyarországon folyik, az vérlázító!
Akkor már azt sem bánom, ha a tengeren túlról nyitják fel az emberek szemét!
verőce21
@m.macskosz: Azzal hogy "szolgálja a hazáját" egy CIA ügynök, hogy más - baráti - országban rágalomhadjáratot indít alkalmazottak ellen és felforgató tevékenységet végez?
m.macskosz
@verőce21: Igen. Tudod, ez ilyen egyszerű.
evacica
@verőce21: Milyen rágalom hadjáratról beszélsz? Az elégedetlenséget maga Orbán és haverjai gerjesztik. A probléma csak az már mint Orbánéknak, hogy egyre több embernek nyílik fel a szeme, s látják ezt a szemét állapotokat és a fidesz haverok mértéktelen tollasodását, és a többség elnyomorodását! Arról meg nem is beszélve, hogy az egész világ rajtunk röhög, hogy ezt még mindig tűrjük.
evacica
Üzenem Rogánnak, hogy jobb lenne, ha a saját házuk táján söprögetne, van ott bőven szemét! Pl Mi volt az elmúlt években az 5 kerület ingatlan értékesítések körül, miből gazdagodott meg maga Rogán, mert, hogy nem a fizetéséből az biztos, ne hagyja ki a haverok gazdagodásának elszámolását se, továbbá a CÖF miből gazdálkodik és miből csinálja a Békemenetet?!Persze tudjuk, hogy a mi pénzünkön, csak nem akarják bevallani. Szóval lenne miről elszámolni, s remélem, hogy meg is fog történni, persze nem a fidesz jószántából!Azt nem lehet mondani hogy Toncsinak nem azbesztből van a bőr a képén.
verőce21
@evacica: (12:39) És neked felnyílt már a szemed? (Hány napos vagy már?) :)
nemjoezigy
De ide tartozik: Most hallottam a rádióban, hogy kevesebb vagyonosodási vizsgálatot végzett 2014-ben a hatóság, mint 2013-ban.
Ez bizonyíték arra, hogy törvényesítette az orbán kormány a gazdagok, a kormánytagok és a csókosok további gazdagodását!
Mert, - ha jól érzékelem - soha ennyi pofátlan gazdagodás nem derült ki mint tavaly.
Meg kell csak nézni a politikusokat és a leggazdagabbak listáját. (pedig ezek az adatok kozmetikázottak, lehet, hogy nagyságrendekkel kevesebbek a valóságnál, mert védeni kell a szegények lelki világát, meg mert a felelősséget meg kell fizetni.) soha sem volt felelősségre vonás!!!
Bercifiu
Családi összefogásból finanszírozzák, mint Te a palotádat.
Bár a palotához kevés volt a családi összefogás, kivéve, ha a képviselő testületet nem tekintem családnak.
Gyuri Géderről
"Rogán: derüljön ki, hogy ki finanszírozza a tüntetéseket"
Tóth: derüljön ki, hogy ki/k finanszírozza /finanszírozzák a fideszkdmp - s politikusok milliárdos vagyon gyarapodását.
Javaslom, Tényi Istvánnak, forduljon ez ügyben is az ügyészséghez.
havasigyopár
Rogán ur, megmondom én. A szüleink segítettek a nyugdíjukból. És miért? Mert 2 havi nyugdíjukat elviszi a 27 %-os ÁFA, amiből ti urizálhattok. A többit engedd meg, hogy arra költsék, amire akarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.