Nem jelezték a terrorelhárítók a november 21-ei rendezvény szervezőinek, hogy 24 órával korábban két férfit fogtak el, akik a helyszínen géppisztolyos merényletet terveztek Orbán Viktor ellen – írta a Blikk.

Orbán Viktor láthatóan nagyon jól érezte magát, a biztonsági emberekkel korábban és aznap is egyeztettünk, mindvégig rendkívül udvariasak voltak, semmi szokatlan nem látszott rajtuk. (...) az ünnepség óta sem közölte senki, hogy a miniszterelnököt veszély fenyegette volna. A biztonsági ellenőrzésben nem volt fennakadás, senki nem próbált meghívó nélkül bejutni, vagy kívülről megzavarni a megemlékezést

- mondta a lapnak Menczer Erzsébet, a Szorakész szervezet elnöke.

Egy másik résztvevő pedig azt mesélte:

Az iskolát az ünnepség előtt tűzszerészek vizsgálták át, majd lezárták, és csak ellenőrzés után lehetett belépni. Tény, hogy rendkívül szigorúan ellenőrizték a rendőrök a belépetést. Az egyik bejáraton léphettek be – meghívóval – a meghívottak, a másik kapunál a regisztrált újságírókat ellenőrizték.

Tarjányi Péter, biztonságpolitikai szakértő szerint miután nem a konkrét rendezvényhelyszínt fenyegették meg, így a TEK jól döntött, hogy nem mondott semmit:

A terrorelhárítók nem hibáztak, amikor nem közölték az esemény szervezőivel, hogy a megjelent védett vezető ellen a helyszínen terveztek támadást. Így nem okoztak pánikot, nem szivárogtattak ki a nyomozással kapcsolatos információkat, helyesen jártak el.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ezrekre a hírekre nem lehet semmit írni.
Mivel nem valós és kitaláció.
Bizonyítani kell ,hogy a nagy vezér milyen fontos, és istennel felérő szférákba tartozik. Védeni kel mert Európa meg mentője és a keresztény világ pallosa.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tobikamama
Ugyan ki akarná ezt a szerencsétlent bántani, csak rá kell nézni nem fel kell nézni rá,rögtön az jut az eszembe mennyi nyugdíjból kell megélni ők meg tömik magukba a Magyarok vagyonát,na ez szép példa mutatás.És mindig a külföldi dolgokat emlegetik,hogy ott mi van hát itt szét kellene nézni neki is és a földön járni Ö még csak fél isten.
batukán
Szóval, akkor ez már nem titok...mindenki tud róla...
magyarbakancs
Ezrekre a hírekre nem lehet semmit írni.
Mivel nem valós és kitaláció.
Bizonyítani kell ,hogy a nagy vezér milyen fontos, és istennel felérő szférákba tartozik. Védeni kel mert Európa meg mentője és a keresztény világ pallosa.
dr. prédikátor
Ha igaz lenne a hír akkor a fütyi-sz média éjjel nappal azt harsogná szüntelen!!!Hazugság az egész!!!
zöldszem
@dr. prédikátor: Ma reggel félfüllel(mivel itt szól mellettem a TV) azt hallottam, valami koszorúzással egybe kötött beszéd közben akarták kinyírni!
Elég sok változata volt már-:))) a nem létező Orbán kinyírásnak-:)))

kepkezelo.com/images/5809brwxqyzv31108306.jpg
colibri
Mivel a kormányban és kormány körül mindenki hazudik, hiteltelen minden híradásuk, akár dicsekvésről szól, akár az ellenfél lejáratásáról, akár orbán elleni merényletről. Egyik fülemen be, másikon ki, nem érdekel!
Jozefina
Vannak mondások :
Pl. "Oh ha ez az álom valóra válna"
vagy
"Senki nem pótolható"
vagy
"Mindenkinek van egy álma"
nevemnick
Na (ugye), ha 24 órával előbb elfogták őket, akkor a célszemély programját sürgősen lemondták, átvariálták volna, mivel nem lehettek biztosak abban, hogy további tenoristák nem állnak készenlétben. Ilyen esetben a ,,fejlettebb" országokban ez lett volna a következő lépés. De itt? Nagyon sántít ez a dolog...
Toby
Hát persze ! Annyira titkolta a TEK, hogy még csak véletlenül se maradjon a falak között a téma. Amennyiben csak ennyire tudnak titkot tartani, akkor mi a lókakinak van rájuk bízva az operatív munka is ?
Toby
Most látom, hogy a főgenyónak új protkója van, gondolom az ócó' platinából, belül gyémántokkal ékesítve.
namihami
Hát itt a példa rá, hogy az élet folyamatos haladásból áll.
Bástya elvtársat még senki nem akarta meggyilkolni, de Orbán elvtárs ebben is (csakúgy, mint Magyarország) jobban teljesít.
Látjátok feleim szümtükkel, Őt már meg is akarták gyilkolni.
Ezek szerint Orbán elvtárs már sz@rt ér, ha tovább görgetjük a nagy klasszikus műből vett idézetet.
Dr plágium
Csak azért, mert nem akarták, hogy sokan csatlakozzanak a merénylőhöz :)
mariaberta
Engem speciel ez a hír egyáltalán ne érdekel. Tőlem meg is történhetne amiről szó van, és még a családtagjait sem sajnálnám. Azok úgy is saját lábon állnak.
Apropopó!!! Hány saját láb van ebben a családban? Tudja valaki, vagy számoljam meg én?
sentinel216
A történteket és a cselekmény súlyát tekintve, valahogy túl bátortalanul tálalták ezt a - állítólagos - merénylet kísérletet. Szerintem ez a fő tekes által írt, tek kézikönyv - Bevezetés, a hogyan hárítsunk el egy merényletet - példatárának egyik esete, amit próbáltak a valóságba átültetni. Találtak hozzá két elégedetlen nyugdíjast, akik voltak olyan dühösek, hogy el is ismerték, hogy szívesen elmennének a vezér temetésére.
qxy
Erről egy vicc ugrott be.
El fogták a merénylőt és kérdezik tőle.
De mondja már el.Maga mint mester lövész.Hogy nem tudta el találni a kiszemelt áldozatot 20 méterről.?
.- Tudja felügyelő úr ha maga mögött is ott állnának két millióan és lökdösnék, hogy " lőj már lőj már Akkor maga sem tudná el találni nem???
vukkocska
Ha valakit elfogtak azért, mert híres ember volt, vagy maga az ügy volt figyelemre méltó, ha a gyanúsított esetleg nem is, de az ügyvéd mindenképpen meg szokott szólalni. Nem beszélve arról, hogy az adott "bűncselekménynél" kötelező a védelem. Itt sem gyanúsított, sem védelem. Nem sikerült senkit rávenni, hogy vállalja fel legalább a szerepet, hogy ne blamálja magát ennyire a kormány és a TEK?
kukac50
Olyan ez mint Bányai Gábor életmentése Veránkán
Megjátszott!
vajon a két idős ember mennyiért vállalta el a szerepet?!
karma1
@dr. prédikátor: "Hat Bastya elvtars egy szar? Mar meg sem akarnak olni?" Kerdezte annakidejen a Tanu cimu filmben Bastya elvtars, a hadugyminiszter...

Pont igy akarjak megmutatni, hogy orban mennyire fontos ember,az eletere tornek...
Bizony, ha csak egy icipici eselye is lett volna annak, hogy valaki az eletere tor, akkor mar a sajto ejjel-nappal ezt a hirt folyatna meg a csapbol is...

na meg a TEK-nek is el kell valahogy feledetetni a sok fiaskojat, a sok mellenyulast...
Meg azok a rohadt menekultek se akarnak az Istennek se terrorcselekmenyeket csinalni, hat akkor hogy tudjon teljesitmenyt mutatni a TEK?
Szannivalo az egesz bagazs erolkodese, ugy, ahogy van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.