Hazánk egyre furcsábban viselkedő miniszterelnöke a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának tartott beszédben szólt a fiatalok tömeges kivándorlásáról – elég durvát. A tankötelezettség alacsonyan tartásának e templomában Orbán Viktor bírt egy olyat szólni, amitől égnek állhat a legedzettebbek haja is: „A legmozgékonyabb, legbátrabb fiatalokat nem lehet megakadályozni” (abban, tudniillik, hogy emigráljanak), mert meg akarják ismerni a világot. Még azt is hozzátette, hogy „bennünket sem lehetett, a kommunizmus alatt sem”. Ja, mert ők akkora nagy csávók voltak.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, en a megelhetesi kivandorlo minden otthonmaradott baratomnak azt mondom, hogy milyen ertekes ember, milyen bator, mire ez a suttyo leszogezi, hogy a valoban klassz emberek mar elhuztak az orszagbol...Nem erzem magam klasszabbnak, mint aki otthon maradt, de a le "felazsiazizas" utan le "gyavazni", le"hitvanyozni" a sajat nepet, a dolgozo nepet,... Haaat, ehhez mar nagyon nagy betegnek kell lennie.

haver, gyorsan told le a gatyadat otthon, ellenorizd a piros pottyoket, es huzzal el a magyar kozeletbol, minimum Graz-ig, vagy Doblingig... (Utobbiban mar nagy praxisuk van a magyar politikusok kezelesere, sajnos,...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pestilence
Ja, őt nem lehetett megállitani, amint megkapta a Soros pénzét. Oxfordig meg sem állt.
RonaGyuri
Ugye nem a Soros tanfolyamra való időnkénti odalátogatásodra céloztál?
silber13
Ez tényleg bolond! A szó orvosi értelmében is!
karma1
Na, en a megelhetesi kivandorlo minden otthonmaradott baratomnak azt mondom, hogy milyen ertekes ember, milyen bator, mire ez a suttyo leszogezi, hogy a valoban klassz emberek mar elhuztak az orszagbol...Nem erzem magam klasszabbnak, mint aki otthon maradt, de a le "felazsiazizas" utan le "gyavazni", le"hitvanyozni" a sajat nepet, a dolgozo nepet,... Haaat, ehhez mar nagyon nagy betegnek kell lennie.

haver, gyorsan told le a gatyadat otthon, ellenorizd a piros pottyoket, es huzzal el a magyar kozeletbol, minimum Graz-ig, vagy Doblingig... (Utobbiban mar nagy praxisuk van a magyar politikusok kezelesere, sajnos,...)
Pestilence
@Horizont: Persze, a Túró Rudi és a 2 milla miatt fognak hazajönni, mert ezekre lehet jövőt épiteni.
Toby
Hogyan is szólt a "Gyere haza fiatal " c-. népmese, 100 millióért ?

A megrögzött hazudozás elmekórtani eset, ha valakinek még lenne kétsége ebben a tárgyban !
lampa laz
Utálom, amikor ilyen "okosságokat" tud mondani, mindig úgy vigyorog hozzá, mint pék kutyája a zsömlére. A hallgatóság között a sok bunkó meg viszonozza, hogy húúú, a főnök már megint milyen jól megmondta...
rdos
Eszerint gyáva és lomha fiatal demokraták maradtak a nyakunkon. :-(
zöldszem
@lampa laz: Azok még akkor is tapsolnának, ha az anyjukat akasztanák, csak Orbán legyen a hóhér!
karma1
@zöldszem: Hat az az oszhaju muff olyan ahitattal csugg ennek az idiotanak az arcan, mint aki eppen elelvez attol, amit a vezir kiejt a szajan... Fogadok, hogy az oregasszony egyike annak a sok szep okos nonek, akik az 50. szulinapjara halaado miset rendeltek... (amire persze az eppen kethetes illegalitasa miatt nem ment el az unnepelt...)
Csizmás Kond
..most, amikor a szerencsehajhászokat megdícsérte ez sem tetszik ?
micfild
@Horizont: lehet, hogy igazat mondott-- a mikéntet nem tete hozzá-- ha kibacnak minket az unióból, akkor hazazavarják a magyarokat is külföldiából
eszegfu
@Horizont: 7:54 Nem is tudom milyen "idővel" számol O.V.?! 2015. elején megindult a Gyere haza fiatal program, melynek keretében PÉNZZEL csalogatva is 2015. augusztusig 21 ember, mig decemberig 52 fiatal jött haza és a fb-os "követők"-ént 2200 a létszám... de elköltöttek 100 millió forintot! Ezzel szembeállitva a 300-500 ezer embert, aki elhagyta M.o-t! Tényleg "beteg elme"!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem az Orbánnal való egyetértésem jeléül, de mi volt ebben sértő ?
...és ne azt magyarázd amit a sajtó értelmez hanem ami az írásban van...
karma1
@micfild: Nem fogjak kizsuppolni a magyarokat, mert ok mar szervesen beleepultek az angol gazdasagba, jo adofizetok, hidd el, ha most hirtelen mindenkit hazakuldenenek Angliabol, osszeroppanna a gazdasaguk.
4-5 ev alatt mar egy fiatal siman megalapozta a kinti egzisztenciajat, egyikuk sem fog hazajonni 2 millaert, 5 Turo Rudiert...
Otthon egyre kaoszosabb a rendszer, egyre kilatastalanabb, mire mennenek haza? Nyugdijuk se lesz, hiaba nem gondolnak meg erre, de az az ido is eljon egyszer, es meg azoknak se biztos a nyugdija, akik otthon maradtak, es folyamatosan van munkajuk, hat meg olyanoknak, akik mar 3-5 eve nem fizetnek haza adot, TB-t...
karma1
@Horizont: Bocsi, de nemcsak a gyerekeidet, hanem Teged is verig sertett, mert Te neveltel ilyen lomha, gyava gyerekeket!...:o)))))) (Remelem, erted, hogy miert irtam ezt? ) Szoval nemcsak a fiatalokat b@ssza le a sarga foldig, hanem a jo edes anyjukat is, meg a zapjukat is, mert ugye megiscsak a csalad neveli azokat a kolykeket elsosorban...

Na, ezt jol megkaptad... (En meg eppen ezert fol tudnam rugni a csillagos egig ezt a total agyrokkantat!...)
eugen4402
A Fidesz-vezetők összeesküvésének hullámai elérték a tanácsadók agyközpontját.
Ezek így akarnak megszabadulni a Gazdától, hogy rábeszélték, így kell hízelegni.
nyanya001
Akkor az ő kölkei is lomhák ?
Ja, nekik nem kell elmenni apuka " gyűjtött " elég szép vagyont van miből lébecolni itthon.
Az a kár, hogy az apja meg az anyja is gyáva volt és nem dobbantottak 56-ban akkor
most nem szívná a magyar emberek vérét ez a degenerált !
soljanka
"Minket sem lehetett itthon tartani" Hát, nem Viktor - a pártfunkcik kölykeinek megvolt a lehetőségük. Soros - vagy más-pályázatot nem nyerhetett csak pártkatoncsemetéje, vagy kiszes, vagy már párttag.
Mondtam is anno apámnak, aki már a 70-es években kilépett, hogy jól kibaszarintott a gyerekeivel.
nusika
@Horizont: ...vannak itthon dolgozó??? fiatalok, akik a saját lábukon "állnak" meg és érvényesülnek! ...
atlatszo.hu/2016/03/13/milliardos-torok-uzletember-a-tiborcz-istvanhoz-kotheto-cegcsoportban/
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy komolyan kérdeztem.
...és amit te írtál az nagyon meglepett...
..tehát Orbán azt mondta ...mármint a cikk szerint „A legmozgékonyabb, legbátrabb fiatalokat nem lehet megakadályozni”...amire te magadat, másokat akik nem mentek lustának gyávának képzeled...?
Szerintem azt sem mondta soha senki, sem neked sem senkinek hogy Magyarországon mindenki tudós, feltaláló, értelmiségi vagy hasonló de azért aki nem az még nem kellett magát rosszul érezze vagy megbántva legyen mert a kitüntetéseket másnak adták , azoknak aki tényleg a címzettek...
...mert akkor aki nem tudós a buta, aki nem értelmiségi az parszt aki...aki és te csak dúlsz fúlsz mert egyik sem vagy..???..
Csizmás Kond
@Horizont: Hogy ki űlt rossz lóra ?...na azt megmagyarázza az a tény, hogy ha valakire azt mondják mozgékony arra a rosszlovas magát lustának véli...:))
...és sokszor van hogy egyetértek a politikájával.
papa.49
Ez már zárt osztályt igénylő állapot, be kell zárni a csutifélkegyelműt, és bedobni a Dunába a kulcsot))))))))))
magyarbakancs
"Orbán Viktor szerint csak a gyáva és lomha fiatalok maradnak itthon"
Szerintem meg bolond ,idióta ember a mi miniszter elnökünk.
magyarbakancs
"Orbán Viktor szerint csak a gyáva és lomha fiatalok maradnak itthon"
Akkor minek akarod haza hozni a fiataljainkat, ha gyávák?
A bolond és a cigány változtatja a véleményét egyik pillanatról a másikra.
Tapasztalatból írom.
magyarbakancs
Így lenézni a gyermekeinket aki itthon akar boldogulni.
Ez egy mocskos cigó?

Remélem Március 15 -én tojás zápor fogadja a fiataljainktól,gyermekeinktől. ezt nemzeti moslék ganét.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha pöccenve jobban értesz akkor csak nyugodtan...hol írta vagy mondta, hogy az itthonmaradottakat minek tartja ?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Ezt géniuszt te imádod?
Mert egyik héten amit mond a másik héten pont az ellenkezőjét állítja.
A bolond meg a cigány beszél össze vissza.
RonaGyuri
@Pestilence: csak a rend kedvéért; ő nem kapott pénzt Sorostól, az a Szájer volt. Csak és csupán időnként odautazott egy Sorosék által gründolt tanfolyamra. Ami elvben fél éves volt, de ő legfeljebb ha 4-5hetet töltött ott.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Nem imádom.
Azt viszont nagyon nagyon sötét embernek tartom aki egy akármilyen cikk nyomán, csak azért hogy kiélhesse a rosszindulatát gondolkodás nélkül fújja a süketséget.
Ilyen jelenség utoljára a pártunk és kormányunkat feltétel nélkül éltető agyhalottak általi jelenségben lehetett érzékelni.
JAJMÁR
Ostoba szájhős! Eteti a birkáit, azoknak meg a xar is jó!
Csizmás Kond
@Horizont: ...sokkal több reményem van mint neked...:)
Csizmás Kond
@Horizont: onnan, hogy folyton sírtok...mindenben, minden cikknél...mindent mindig feketén láttok...túlnyivákoltok egy macskahadsereget...
Hellcat
1 - Kommunizmus nem volt
2 - A jó édes anyukádat Viktor
Clavigo
[email protected]ú-komcsiként...is...hülye voltál mindenhez,,,ezért maradtál a nyakunkon.
Grafix69
Akkor elmondom neked kik maradnak otthon , nos a gyermekek akik nem tudnak gondoskodni magukról , azok a nyugdíjasok akik már bele törődtek abba ami van és nem tudnak vállalni külföldön semmit , aztán azok az emberek akik saját szerencsétlenségük miatt nem tudnak elmenni mert nincs semmi anyagi lehetőségük, azok akik betegek ,fogyatékosan élők és azok akik beletörődtek mindenbe és azok is akik a kapcsolataikat nem tudják itt hagyni.Azok akiknek anyagi hátterük és társadalmi jólétük megengedi azok sem lépnek semmit. Akik kezdeni mernek valamit is az életükkel és van hozzá bátorságuk és anyagi hátterük azok elmennek ,mert nem akarnak rákényszerülni arra a mocsokra és élhetetlen világra ami hazájukban vár rájuk
eszegfu
@Csizmás Kond: 9:56 Tényleg kiváncsi vagyok, hogy az itthon maradottak, akkor milyenek is Szerinted?! De tudod, ha egy jelzőt a felső fokban használjuk, akkor az azt jelenti, hogy annál nincs jobb, mert ők a "leg"-ek.
Grafix69
Még egy gondolat: Nem az a szabadság amikor azt csinálsz amit akarsz ,hanem az amikor nem kell azt csinálnod amit nem akarsz. Nos akik most szabadok pontosan azt akarják a néptől amit nem akarnak csinálni. Azt hiszem érthető.
Csizmás Kond
@eszegfu: ..hogy hogy ?...nézz a gyerekeidre...vagy azok is legek ?
és amiért valaki leg azért a másik még nem utolsó. Legek mindig voltak mindig lesznek sőt kell legyenek.
nusika
@Csizmás Kond: ..."mindent feketén láttok"...hát persze ... de a fizetős egészségügy virágzik!! már közel 300 ezer ft egy szülés vagy "mandulaműtét"', ahogyan 2010 előtt mondtátok! Csak az a legszomorúbb dolog, hogy a szegények szenvednek!!Nem tudja mindenki megfizetni ezeket az árakat és továbbra is várakoznak a műtétekre a "pálya szélén"!
Csizmás Kond
@Horizont: megőrjítetek...
Nem azt mondtam hogy én tejben vajban fürdök, csupán azt, hogy nem mindent kell pesszimista módra venni.
Bele vagytok bolondulva az Orbán ajnározásába és nem tudtok szabadulni a pszichés rögeszmétektől, hogy minden miatta van és minden rossz. Vannak amiért felelős és vannak amikért nem, de az nem segít ha mindig csak a sötét oldalát érzékelitek a dolgoknak.
...és gyurcsány...most ezt úgy kéne értelmezzem, hogy ha én róla valami rosszat mondtam akkor te ezzel adsz revansot ?
Csizmás Kond
@nusika: Amikor az unióba lépésért kampányoltak én is a belépést pártoltam...még nem is sejtve, hogy alig egy évtizednyi távolságra kiderül, hogy nem társak leszünk hanem szolgák, és még alantasabbak mint a kommunizmusban...
Most akkor kit hibáztassak magamon kivül ?
Csizmás Kond
@Horizont: Lehet vitatni, ellenezni, tagadni de Orbán Európa egyik legjobb politikusa.
Ez a megjegyzés csak a politikai érdemeit érinti. Mint ember nem ismerem. Az biztos hogy a politika és az emberség nem tud közös utakon járni. Minden jó politikust emberi tettei miatt ítéltek el és minden emberibb politikust a politikai hozzánemértése tett tönkre.
Árulással nem vádolnám de van sok egyéb amiért ha majd felelőségre vonják szárazon nem ússza meg. Egy biztos az amit tesz ma az az ország javára teszi és a lecsó uniós akárkik helyett a magyar valakiket emeli fel, ez pedig gazdasági szempontbol jobb.
nusika
@Csizmás Kond: 14:52...", hogy nem társak leszünk hanem szolgák, és még alantasabbak mint a kommunizmusban..." ennek nem az EU a hibás, hanem a mai kormány és annak a vezetője!
@Csizmás Kond: 15:21 "Lehet vitatni, ellenezni, tagadni de Orbán Európa egyik legjobb politikusa.""
Ezt a mondatot, nemrég egy kolléganőmtől is hallottam, szóról-szóra ugyanezt mondta. Gondolom, hogy ugyanolyan továbbképzésen voltatok , belétek kódolják a mondanivalót !!!
zöldszem
Általában azok mennek el akiknek tele a tö...k az ígéretekkel, a feketemunkával, a fizetés nélküli életükkel, és az élhetetlen agyonpolitizált állandó szabadságharcban, kampánylázban élő Orbánnal!A rendszeres kettős beszéd szerintem nem csak Európa, hanem ez értelmes magyar ember számára is nevetséges, és szánni való.
zöldszem
@Horizont: .Egy igaz keresztény politikus van Európában, talán mondanom se kell hogy ki.
Természetesen a felcsúti MSZMP titkár kis fiacskája, ki más...:)))))))))
zöldszem
@magyarbakancs: Persze hogy elmennek, nem tudják feldolgozni a Magyarországra hirtelen rátört jólétet! Ezt a sokkot, csak az erősek bírják, a gyengék menekülnek!
JAJMÁR
Nagyon sok jó hozzászólás született, - nem is győzöm őket lájkolni -.
Sok baj van ezzel a kijelentéssel. Ami leginkább zavar, hogy olybá tűnik, mintha az ország mini.elnöke elvárná az ifjúságtól, hogy menjen el. Ez az üzenet.
Csak hát a "világlátás" után már haza se akarnak jönni, és nem is csak a fiatalok nem. Emigrál az ország. (Lehet, hogy így akarja lerohanni Európát?) :-)
Butautáló
@Csizmás Kond: Orbánc tényleg nagy politikus! Kitűnően passzol a másik két hasonlóhoz! Benito Mussolini és Adolf Hitler méltó társa, az biztos! Sőt van olyan mint a korábbi gazdád volt, az a Nyikoláj!
Borsodi
@Csizmás Kond: Én azt mondanám jó köpönyeg forgató.Tudja mit szeretnénk elő is adja magát aztán teljesen ellenkezőjét teszi,az orrunknál fogva megvezet minket.,Nem tesz semmi jót a közép réteggel,mi mégis hálásak vagyunk!Én inkább diktátornak,mint politikusnak tartom.Ha rajtam múlna ,minden pártból az elnök maradna,egy pártban dönthetnének.
Nil
Köszönöm a gyerekeim nevébe, akik itthon maradtak ... és teszik a dolgukat
nemjoezigy
És még ez a féreg nevezi magát az én miniszterelnökömnek!
Az enyém ugyan nem!
Ez egy hazudozós, köpönyegforgató kártékony betegség!
Semmi keresnivalója a sleppjével együtt ebben az országban!
Csak erkölcsi és anyagi kárt tudnak okozni, azoknak, akik nincsenek velük. És mi vagyunk többen!
Remélem megélem, hogy számon-kéri rajta és a bandáján a gazdagodásukat és visszaállítják az indulási állapotát, -amit szokott hirdetni-, hogy Trabantja és lukas farmerje volt!
Borsodi
A fidesz megmondja a frankót,a pedagógusok a nemzet napszámosai ,vannak gyáva lomha fiatalok,,éhbérért dolgozó ápolók orvosok,alamizsnáért sorba álló közmunkások,rabszolgák,és az önimádó fidesz ,
Mézike
Ja mer' az övéi a saját talpukra estek, mikor kibújtak a mamiból.
Mocsok ember vagy. Ezt még nem írtam le de most kénytelen vagyok felhagyni a rám jellemző finom fogalmazást.
Kamcsatka
73 hozzászólás, úgy sem találnátok ki hogy mire gondolok.
Mangu
Aki emigrál, az önként, elsődlegesen politikai okból távozik - erről nem tájékoztatták beszéde előtt?
@Kamcsatka: By Hofi - Apádra. :))
eszegfu
@Csizmás Kond: 12:01 Az én gyerekeim nem "leg"-ek... csupán egyszerü emberek, akikre mint szülő büszke vagyok... mondhatnám ugy is, hogy azért, mert az én "alkotásaim". Igyekszem a Te gondolatmenetedet is megérteni, de sajnos nem igazán megy. Objektiven nézve ezt a kijelentést, bennem akkor is azt az érzést kelti: csupán az olyan fa@a emberek, mint ő, azok mernek külföldre menni... a többi meg "átlagember", olyan "töltelék"-féle, de ettől még nem kell lenézni senkit sem. Tekintettel arra, hogy ez a "nyilatkozata" nem egy rögtönzött beszéd volt, átgondolhatta volna: ez a tény (mármint a "leg"-ek külföldre költözése) negativ, nem pedig pozitiv dolog! Igy talán nem kellett volna "büszkének" lennie az elvándorolt magyarokra, mint a társadalom "krémjére", hanem inkább sajnálnia kellett volna, hogy éppen ők mennek el. Különösen annak fényében, hogy az elmult évben még pénzzel csábitva sincs tömeges visszatelepülés. Az viszont igaz, hogy szinte minden magyar "nagy koponya" itthon nem tudott érvényesülni, csak külföldön... sajnos.
Csizmás Kond
@Horizont::
Természetesen mindenki úgy értékel ahogy azt a saját érzelme felfogása és tudata diktálja, nincs ezzel semmi baj addig amíg azt nem akarja másra erőltetni.
Ugyanúgy van politikai érdem mint szakmai. Ezek általában célzott vagy irányított érdemek amit az egyén egy bizonyos rátermettsége ad. Ezeknek az a hátránya, hogy míg az egyiket tökéletesen megoldja a másikban nem tud teljesíteni. Ez a karrier.
Az ilyen eseteket pedig soha semmilyen körülmények között nem szabad másra vetíteni, leutánozni vagy önmagaddal hasonlítani mert nem lehet.
Mindig azt hánytorgatjátok fel, hogy ferdítek...most akkor olvass utána ki ferdít.." Te Unió ellenes és migráns ellenes vagy ezért, te kikiáltod Európa LEGJOBB (???!!!"
Nem vagyok unió ellenes, hanem csak bizonyos önkényes szabályokat nem fogadok el és nem azt mondtam a legjobb hanem egyik legjobb.
...és amennyire te nézel narkósnak vagy piásnak annyira én is nézhetlek téged ugye ?
Csizmás Kond
@nusika: ...persze ...az országházban hozták azt a törvényt hogy csak akkor lépnek be az unióba ha mindent privatizálnak...
karma1
Orbán Viktor szerint csak a gyáva és lomha fiatalok maradnak itthon...
Ugyanezen az oldalon talalhato a MOST BESZEDTEMA rovatban, 08.28 ora/perckor bekuldve...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...már nemtudomhányadszor ismételem magamat...a harag nem jó tanácsadó...te pedig mindig abból indulsz ki.
...így soha nem is fogsz senkit megérteni aki neked ellenszenves.
...és nagykoponyák...nézz szét a világban, majdnemminden nagykoponya külföldön kezd karriert. A találmányok nem rendszer szerint születnek hanem korelőzmények, és azok rendszerint ott kötnek ki ahol a pénz megengedi. ilyen pl az atombomba...itthon soha nem tudott volna kialakulni mert sem felszerelés sem pénz sem szükség nem volt rá.
Csizmás Kond
@Borsodi: ...azért van némi különbség a köpönyegforgatás a diktátor között...
Csizmás Kond
@Butautáló: ...mongyuk a te barázdáltlemezmemóriád mivel nem tud frissülni ezért csak azt tudod fújni amit belekarcoltak...
eszegfu
@Csizmás Kond: Szerintem Te félreértesz! Én nem haragszom sem Rád, de senkire sem, még O.V-ra sem... rá max. dühös vagyok. Hogy én "mindig a haragból indulok ki" ... ez még nekem is uj! Nem is tudom mire alapozod, hiszen én még ugy igazából senkit sem "hülyéztem" le, vagy hasonlókat sem irtam. De, ha Te igy látod... legyen. Utolsó mondatomban pontosan én ismertem el, hogy "nagy koponyáink" sajnos csak külföldön érvényesülnek. További szép napot!
Csizmás Kond
@eszegfu: ..lehet kissé túloztam...összefolyt a sok ellenkezés ezért lehet egy kalap alá vettem...
...na de mond miért érezted azt hogy a te gyereked lenézendő vagy gyáva vagy lusta ha ezt nem mondták rá ?
eszegfu
@Csizmás Kond: Nem tudom megmagyarázni miért éreztem igy... Nekem volt egy rossz szokásom: ha nekem volt valamiben igazam és ez kiderült, akkor rögtön az mondtam: "ugye, hogy nem én vagyok a hülye", vagyis egy "tagadó" állitással lehülyéztem a másikat...azt gondoltam, hogy ez igy "szebb". Kb. hasonlót éreztem O.V. beszédében és ebben az esetben is fontosnak tartom a pontos megfogalmazást, ami nem hagyhat senkiben sem kétséget mit is akart mondani. Tulajdonképpen pont a Parragh féle kamaránál (aki ugye "segédkezett" a több szakmunkás képzés és kevesebb egyetemet végző fiatalok "tervezéséhez") kellett volna kihangsulyoznia, hogy az itthon maradottakra kell számitania mindenkinek, mert mondjuk velük "M.o. jobban teljesit"-het.
bundi
@Csizmás Kond: "...és nagykoponyák...nézz szét a világban, majdnemminden nagykoponya külföldön kezd karriert. "
vagy esetleg otthon kezd, csak kiutálják, vagy belefárad az ostobák eleni szélmalomharcba...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...vagyis ha te csipkelődsz azzal semmi baj csak még véletlenül se mondjon senki olyant amit te félreérhetsz...?
...ezek az érzések mindig az ellenszenv miatt jönnek az ellenszenv meg az utálat édestestvérek.
csak úgy lehet túljutni valamin, semlegesíteni vagy legyőzni ha megérted...
vukkocska
Ez a főbarom még azt sem tudja, hogy nem volt kommunizmus. Nagyon szar gyáva családja van, ha ők még itthon vannak. Persze, Récsölke nem tudna ennyire a saját lábán állni a férjével együtt külföldön, mert ezzel a közvilágításos munkájával legfeljebb börtönbe mehetne csalás miatt. Az, hogy a fia külföldön s mivel foglalkozik, homály fedi, mert itthon sem csinált semmit.
eszegfu
@Csizmás Kond: Már vagy 10 éve "leszoktam" erről... mult időben is irtam. És tényleg csak "zárásként" 1 mondat: engem nem lehet O.V-vel összehasonlitani, mert mégis ő az ország első embere, őrá figyel mintegy 10 millió szempár, tehát még "véletlenül" sem engedhetné meg magának a félreértéseket... Egyébként világos, még nekem is, amit az ellenszenvvel kapcsolatban irtál!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Ez a nemzeti miniszter elnök úr mindenkit már meg sértett.
Nyugdíjasokat,diákokat,tanárokat,orvosokat,ápolókat.
Elképzelem,hogy ez a mondat elhangzott a szájából
Nem vagyok rossz indulatú csak utálom mint a hónapos szart.
A politikáját moslék ,gané szarnak tekintem.
nyanya001
@vukkocska: Nekik most van kommunizmus, úgy hívják, hogy fideszkommunizmus.
Kissé átírták a fogalmat ! És gyakorolják ezerrel !
bundi
@Csizmás Kond: cicafiú...aki régebben kommentelt arról a gépről az következetesebb volt...igaz nevezett már népellenségnek gyávának hazaárulónak...mert mi kimentünk...és igaz most azt kell mondanod hogy bátor és fürgeészjárású vagyok...ha már a gyáva és lomha marad ott...és hát igen...jólesik, hogy most mi vagyunk a nemzet jövője...meg az esze...meg a tehetsége...és ti meg a gyáva lomha tömeg...de...ennek ellenére csk egy figyelmeztetés...
hvg.hu/velemeny/20160311_Unios_forrasok__Magyarorszag_surgossegi_osztalyon_EUtamogatasok_novekedes_Dedak_Istvan
olvasd el...csak hogy készülj a becsapódásra...ja...és mondd meg az elődödnek, hogy tiszteltetem...
magyarbakancs
@nyanya001: Nem tudom,hogy a Lajtán tülli országok nemzeti ünnepein van - e aktául politikai beszéd.
Ami kis hazánkban csinálnak a nemzeti ünnepeinkből az hányingerkeltő.
Sokszor felteszem, magamnak azt a kérdést mért beszél politikus egy nemzeti ünnepen?
Húzzák fel az állami zászlót és kész.
Ünnepeljünk, ahogy akarjunk, de ne legyen őszpolitikai tiltakozás, beszéd, ami mindig aktú áll politikai.
nyanya001
@magyarbakancs: Ez a csuti tahó már ott szégyent hozott a nemzeti fogalomra,
amikor a nemzeti színházat oda építtette ahol van.
Aztán jött a sok nemzetibe foglalt torvényesített lopásaik !
Na nekem elegem van ebből !
eszegfu
@bundi: 10:42 Húúúúúúú ember... ez nagyon jó cikk! Egy bajom van csak vele, hogy igen nehezen érthető egy "hétköznapi" ember számára! De teljesen jó a meglátása! "...nekünk sikerült olyan gazdasági modellt alkotni, hogy a szerény mértékü növekedés eléréséhez történelmi léptékü EU-s pénzekre volt szükség..." Szerintem is látható, érezhető, hogy minden erejével a "gazdaság rövid távu növekedését" igyekszik elérni. Semmiben sincs valami távlati koncepció. És a lényeg... Kormányzati szándék a 2023-ig lehivható EU-s pénzek 2018-ig történő lehivása, felhasználása, ezzel megint rövidtávon megtartani azt a kicsi gazd.i növekedést... vagyis a gondokat "áttolják" 2018. utánra. "Cserébe" 2019-től nem lesz lehivható uniós forrás, "sokkhatás" éri a magyar gazdaságot, amire nem volt példa csak 1990-ben!!! Elkeseritő: ha 2018-ban megnyerik a választásokat, ha nem... :((
eszegfu
@Csizmás Kond: 15:44 Ezt azért tán nem kellett volna! Személyedet, de akár a kormányunkat nézve, senkit sem sértegetett... Te meg miért "másztál" bele?! Ezt nem lehet félreérteni!!:((
Butautáló
@Csizmás Kond: Mélyen szántó böfögés! A tököm sem érti, mit rotyogsz!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Valamikkor a 80 évek vége felé egy barátom elhívott egy találkozóra ahol Orbán,Fodor,Kövér Bayer egy lakásban volt találkozó.
Akkor is akarnok,nagyravágyó embernek tartottam.
Mint Eü-dolgozóembert semmibe nem tekint.
Azt látom,hogy járás képtelen embereket munkaképesé nyilvánítanak.
Elvették az asztmás gyerekek magasabb családi pótlékát arra hivatkozva,hogy gyógyítható.
Egy krónikus betegség nem gyógyítható.
Csizmás Kond
@eszegfu: Nem belemásztam, hanem volt egy véleményem amit sokan kifogásoltok...és azt igyekszem megvédeni.
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...soha nem találkoztam egyikükkel sem..látni láttam és élőben is hallottam de tíz méternél közelebb egyikhez sem voltam...szóval így nem tudtak se járásképtelenné se semmivé nyílvánítani...de gondolom ha találkoztam volna akkor sem tették volna.
eszegfu
@Csizmás Kond: 17:54 Természetesen jogod van a véleményedhez... de egy pillanatig sem gondolhatod komolyan, hogy ha valakit személyében bántasz meg, akkor ezzel az álláspontodat véded meg! Ne akard ezt nekem bemagyarázni, ezt még Magad sem hiheted el... ez a "bevédés" kicsit gyengére sikeredett!
csetere
@lampa laz: Megköszönte a részvételt a lengyel légiónak. Mennyibe fáj ez nekünk adózóknak? Röhejes volt. Nagyon kevesen voltak, kár ugrálnia. Mindig szétfutnak mint pók a falon, március 15.-én.. Semjén Jordániába, Trócsányi Vietnamba. Hahaha...
Csizmás Kond
@eszegfu: A félreértés nem mentség...nem " bevédtem" senkit, csak kitartok a saját nézetem mellett...így érthető ?
lampa laz
@csetere: ha a lengyel barátaik nem jöttek volna el, akkor látszott volna, hogy nem sok fizetett tapsolót tudtak megvásárólni maguknak.
Délután viszont nagyon jó volt látni a miniszterelnök által leprazitázott tömeget a Kossuth téren. Mert hát nekik is szólt ez a jelző a délelőtti ünnepi beszédéből kiszolva az ellentünttők véleményére. Szomorú, hogy ilyen miniszterelnöke van ma Magyarországnak. Pedig a parazita jező kizárólag rá, népes családjára és a hozzá közel állókra illik.
A Kossuth téri tüntetés feladta a leckét nekik, lehet készülniük a megoldással. Nagyon várom.
Dr plágium
Gondolom a saját gyerekeit is közéjük sorolja. Gyávák és lomhák. Apjuk révén élősködnek rajtunk.
csetere
@lampa laz: Ha nem lett volna egy egész légió, ugyancsak kevesen lettek volna. Ott voltak a 800.-Ft-os bértapsolók is. Nekem a héten az tetszett, mikor megkérdezték a rendezvényszervező cégtől, hogy miért szervezik őket, az volt a válasz, hogy ez a dolguk. Ez számukra egy óriási lebőgés volt.
lampa laz
@csetere: ezek szerint nem is olyan népes az a tábor, mint amilyennek hírdetik.
eugen4402
@lampa laz: Képzeld, mennyien lettek volna a Kossuth téren, ha nem esik az eső. A szűkebb vezérkar törheti a fejét, de jól is van így: parázzanak az igazi paraziták..!
lampa laz
@eugen4402: a mai nap a netadónál is keményebb házi feladatot rót rájuk úgy, hogy törheti a fejét a feladványon a sok tanácsadója vitrincsősz habonnyal együtt.
eugen4402
@lampa laz: Én nem sajnálom őket, előbb-utóbb szembesülniük kellett a való világgal, mert az a tetszetős álomvilág, melyben eddig fogalmazták az ünnepi szpícseket, már nem is hasonlít a tényleges valóságra, melyben a közönséges földi halandók tengődnek...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Látom a szarkazmusod és az Orbán imádatod töretlen.
Látom a szolitalidásod a beteg emberel kapcsolatban hagy némi kivetni valót.
"szóval így nem tudtak se járásképtelenné se semmivé nyílvánítani...de gondolom ha találkoztam volna akkor sem tették volna."
Szégyelld magad.
Mazochista vagy ,hogy Orbán beszédekre jársz?
Vagy narancs hályog van a szemeden?
Gondolod segíthetek ha akarod?
Van jó szemész professzor ismerősöm.
Ki akar gyógyulni az Orbán imádatodból azon is tudok segíteni.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Nézd, nem érdekel minek tartasz, és gondolom az sem hogy én minek téged...épen ezért az ilyen szájszellőztető szolidaritásod nem ér egy kalap szart...a többit gondold mellé.
...nem itt kell szóban hősködni, mert azt mát azok sem hiszik akikkel egykórusban szövegelsz.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Te kevés vagy mind dobostortában az ütem érzék.
Szövegelni a i Fidesz szokott ami egy kalap szart sem értek.
Hajrá Magyarország.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...soha nem is akartam sok lenni...vagy több lenni...ellentétben veled...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Nagyon okos vagy ismeretlenül kritikát fogalmazol meg velem kapcsolatban. Igaz én is megfogalmaztam veled kapcsolatban.
Elnézést kérek tőled.
"soha nem is akartam sok lenni...vagy több lenni."
Igaz tanultam eleget a szakmámban.4 végzetségem van.
De nekem nem homályosítja el narancs,és székfű hályog a szememet.
Nem imádok egy olyan politikai szemétládát, aki lenézi a társadalom azon rétegét ki nem ért egyet a politikájával és élősködőnek, haza árulónak tekinti mind azokat ki nem ért egyet vele.
Azok, akik ezt imádják maga is ugyan olyan.
Kérdeznék valamit tőled nem, voltál kommunista annak idején?
Mert tapasztalatom az, hogy azok imádják Orbán mocskos politikáját ki kiszolgálta az állam pártot anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.