Hadházy Ákos az LMP társelnöke megmutatta a felcsúti kisvasutat a német RTL2 tévécsatorna néhány munkatársának, amikor rendőrök félreállították őket és közúti ellenőrzést végeztek – írja a 24.hu.

Hadházy Ákosnak és német vendégeinek minden zsebét kipakoltatták és megmotozták, a rendőrök arra hivatkoztak, hogy fokozott ellenőrzés van.

Hadházy az esetről egy videót töltött fel YouTube csatornájára és kommentelte is a felcsúti rendőrök intézkedését.

A leírásban Hadházy elmondja, hogy 

Az uniós adófizetők által szponzorált, töküres játékvonatot mutattam meg az Rtl2 stábjának, amikor a vitéz urak és hölgyek megjelentek és végigmotoztak minket. Jeleztem nekik, hogy van néhány nagy marha ebben az országban. Vitéz úr kérdésére elmondtam, hogy nem rá gondoltam, hanem azokra, akik szerint az a jó ennek az országnak, ha külföldi újságíròkat tapiznak végig rendőrjeink akkor, amikor azok semmi mást nem tesznek, mint a dolgukat végzik.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Érdekes lehetett ! A rendör ellenöriz egy NÉMET nyelvü papírt, okmányt
- ha tud olvasni - és az idegenvezetö egy politikus, országgyülési képviselö,
akinek a zsebében ott az igazolványa a mentelmi joggal, tehát a rendör csak
távolról olvashatja el az adatokat, nem rögzítheti, nem veheti el ...
Erre van pénza Felcsútnak, hogy a nap 24 órájában járörözzön a
településen...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
@human: Itt tartunk az illiberalizmusban.
human
@Hellcat: Már a látszatra sem adnak. Ismert politikus, öltönyben és nyakkendőben és gyanús személynek nézték. Vajon mennyit tejelhet zsebbe Orbán, hogy ekkora csicskulást fel mernek vállalni a rendőrök?
human
Másik felháborító video volt, mikor a veszprémi választáskor küldték rá fideszék a sajtóra magát a rendőrkapitányt személyesen:
www.youtube.com/watch?v=jIwq2u325YI
Hellcat
@human: Semennyit...ez a dolguk. Annak ellenére is hogy lehazugozta őket és a nyugdíjukat is szétverte a parancsot nem tagadhatják meg. Féltik az állásukat ők is.
volvós
Érdekes lehetett ! A rendör ellenöriz egy NÉMET nyelvü papírt, okmányt
- ha tud olvasni - és az idegenvezetö egy politikus, országgyülési képviselö,
akinek a zsebében ott az igazolványa a mentelmi joggal, tehát a rendör csak
távolról olvashatja el az adatokat, nem rögzítheti, nem veheti el ...
Erre van pénza Felcsútnak, hogy a nap 24 órájában járörözzön a
településen...
anka
Na akkor ide sem megyek kirándulni...:D
human
@volvós: Végül is rendkívül veszélyeseknek látszottak. Nyakkendő és zakó ilyen melegben? Már gyanús. A kamerák meg vállról indítható akármik lehetnek. Meg érthetetlenül beszélnek, szóval biztos migránsok.
oncogito
Istenem, ha a nagyvezír zsebeit is ilyen alaposan át lehetne kutatni!
Természetesen a tisztázás végett lehetne nálunk is fokozott ellenőrzés!
Vajon ezt valaha én megérhetem...?
Aki Én
Vajon Bayer mit szól ahhoz, hogy ebben a nagy fokozott ellenőrzésben politikusokat basztatnak fényes nappal, miközben éjjel a fiát gond nélkül összeverik a belvárosban?
szép új világ
@human: ... és még szotyit sem köpködtek. Ez már felettébb gyanús lehetett.
Yoda69
Fokozott ellenorzes: ha mar migransok nincsenek, akkor a bekes magyar polgarokat vegzaljak a fideSS verolegenyei.
vonotok
Legyen már vége ennek az őrületnek. Mintha vissza repülnék a 30-as évek Németországába. Nem akarok félelemben élni, hát még a gyermekeim, unokáim.
Hát sehol egy politikai erő aki gátat szabna ennek az őrületnek.
oncogito
Minden kakas úr a maga szemétdombján. :-(
Béla333
Ebben a maffiaállamban egy Parlamenti párt társelnökét lehet vegzálni, német riportereket megmotozni csak azért a maffia fellegvárába - Felcsútra - mennek riportot készíteni?
Mocskos, arrogáns szemét maffia módszer!
vadnarancs
Fideszes parasztok itt a lehetőség, hogy külföldi TV-ben szerepelhessetek! Takarodjatok vonatozni!
Perwool
Betiltjuk a másképp gondolkodást, az ellenzéki sajtót, a külföldi sajtót sőt az ellenzéket is! Totál mint Észak-Korea.A hatalom lassan azt is megmondja mikor xarhatsz, a demokráciát már nyíltan nevezik baromságnak.
solidedge
Kezdek hinni a reinkarnációban. Kinézetre nem, de tetteiben Orbán nem más mint Rákosi Mátyás. Rákosi viszont volt börtönben és 5-6 nyelvet beszélt, amit még a reinkarnálódott egyénből hiányolok.
Mobil123
Nem értem azt a szarakodást!! tess körbe keríteni 6 méter magasan felcsútot szögesdróttal azt a kutya se be se ki!!
nezelodo
Hát persze, hogy nincs utas azon a luxusvonaton, meg a stadion nézőterén is csak a dakota-uzsorás páros köpködi a szotyolát, hiába vadásszák a környéken ingyen buszokkal a nézőket, nem mennek oda, hiszen az állandó rendőrségi razzia kinek hiányzik? A szurkolók sem mernek menni, mert megtalálnák köztük, azokat, akik nem voltak hajlandók 2006-ban gyújtogatni, és most bevarrnák, mert ferdén nézett a rendőrre.
Törölt felhasználó
Annyira egyértelmű, hogy Felcsút az, amiben Orbán megbízik, amire idős korára számít.Itt él egyetlen igazi anyagi bizalmasa és strómanja, akit valószínűleg gyerekként is ismert már. Orbán senkiben sem bízik, ha arról van szó, hogy olyan információkat és pénzét adja valakinek, aki ezzel visszaélhet..kivéve egy embert, aki itt él az ő "megőrzött" vagyonával... Ezt a motozósdit meg, hogy civil autók követik az újságírókat fennt lehet tartaní addig, amig a pénzén kívűl van hatalma, de utána mi lesz Viktor?:) Tudjuk, hogy tudod, hogy tudjuk...:) Még jobb oldalon is szerintem.. Michael Jackson úgy csinálhatott magának saját vidámparkot, hogy volt rá megkeresett pénze. Vidámparkot meg kisvasútat nem lehet köz és eu-s pénzből építeni, kivéve gyerekeknek, nem pedig egy felnőttnek aki sebzett lelkű gyerekként próbálja bizonygatni, hogy ő jó király!
egyvandor
Gorbán suttyóságát védi az ország. Ma még nem jár ezésrt börtön, de a dolgok állása szerint nem kell sokáig várni rá.
egyvandor
@Hellcat: A birkáknak ez most még természetes. Ezen biztosan nem fognak felháborodni. Esetleg, ha maga a patás GyF csinálná.
egyvandor
@anka: Pedig, ha elmennél, akár száz százalékkal is növekedhetne a forgalom.
egyvandor
Ha én lennék Gorbán, csicskásaimat akik a küszöbömet szokták rágni egy kis pozícióért, csak akkor fogadnám, ha igazolni tudják, hogy a kisvasutammal érkeztek száznegyvenöt retúrjegy felmutatásával.
egyvandor
@oncogito: Hogy megéred-e? A nertársak annyira elvetették a sulykot, hogy ár nincs más választásuk, hogy Gorbánt hatalomban tartsák. Attól tartok, Gorbán generációja ugyanúgy túldominált mint a kádári volt. Majd egyszer valami véres forradalom által változhatnak a dolgok. Megint lesz egy nemzethy ünnepünk, mert mi csak véres napokat tudunk ünnepelni.
egyvandor
@solidedge: Rákosiról el tudom képzelni, hogy hitt abban az őrületben, Nyilas világban szocializálódott, meg nem is láthatott civilizált világot ahol láthatta volna hogy lehet másképp is politizálni.
Ha ezt is figyelmbe vesszük, Gorbán hozzá képest egy aljadék.
egyvandor
@Mobil123: A "migráncsok" miatt útlevél és vám vizsgálatot is be kellene vezetni a Felcsúthoz vezető aszfaltozott és föld útjai mentén. Valamit három rétegű jodát javasolok és akkor nem fordulhatna elő ekkora nemzethy kockázat
szaboria1
Vissza megyünk az elmúlt 50-es évekhez. Kezdhetünk hátra fele is nézni.
dr. prédikátor
Tessenek feljelenteni az igazoltató sintérhuszárokat!!!Semilyen jogalapjuk nem volt az igazoltatásnak és a ruházat átvizsgálásnak:Ez egyszerűen ZAKLATÁS!!!
I.raptor
@egyvandor: iért?
Nem ő küldte oda a rendőröket? :-))
Nekem a szomszéd Terka néni (94 éves) bizalmasan megsúgta!
Béla333
@volvós: 10.54-re: Szerintem Hadházynak még nincs képviselői igazolványa, mert majd a jövő héten teszi le az esküt!
Ha meg lenne, akkor a rendőrök sem vegzálhatták volna úgy, ahogy a filmen láthattuk!
Még egyszer "civilként" jól megmotozták, hogy képviselőként se felejtse el, ki az úr a (Felcsúti) háznál!
Mocskos egy eljárás, jellemző a Fidesz maffiára!
moareka
@anka: Ez tuti! Sajnos visszatérünk az 50-es évekhez, vagy még annál is rosszabb... Valaki azt írta, hogy ez az Orbán ennyire fél? Másik hozzászóló válasza:még annál is jobban... Én meg azt írom, hogy tipikus klinikai eset,- üldöztetése téveszme...
Mobil123
@egyvandor: Viccelsz??? Minek vámvizsgálat ??? Nem mehet be senki DE ki sem jöhet senki!!
Ja és én azért a biztonságunk érdekében a teket is a kerítés falu felőli oldalára állítanám minden nemű fegyver nélkül természetesen mert így fair szerintem.
Grumpycat
Gyáva szar férgek vezetik az országot. Félnek. Fosnak. A vezértetü évek óta nem volt a nép között, nem tudja mi a való világ. Nem tudja, mennyibe kerül egy kiló kenyér. Ami még rosszabb, azt sem tudja mennyit kell érte dolgozni. Nem tudja mi az: dolgozni. Szánalmas suttyók, a szavazóikkal együtt. Azt hiszik, más is ugyanolyan primitív, mint ők. Mivel csak a gyáva fél a hatalom jelképétől (itt a rendőrtől), hát megmutatták. Az, hogy az egész világ látni fogja, és röhögni fog rajtunk, az a másik. De ez megy az alattvalóik között is. Csak itt a fórumon hány szarházi, gyáva, gerinctelen faszkalap van, aki árulkodik a moderátornak, a szerkesztőknek. Na ez a fidesz, és a szavazóik, támogatóik. Gusztustalan, gerinctelen, remegő kocsonyás agyatlan véglények.
Desischado
@Grumpycat: Nálad a pont.
Sajnos, orbanisztánban ezt is meg lehet tenni. De meddig még, könyörgöm! Meddig tűrünk még?!
papa.49
Felcsutkáról már egyszer leírtam még 2013. ban történt mentünk a kollégámmal civil autóval a felcsutkai úton azt mondja a Pista ,,te én megállok a boltnál,, valamit venni akart, de a stadion mellett voltunk, úgy egy jó kiáltásnyira, jönnek a polgárőrök, mezőőrök, vagy a tökömtudja kik azt mondja a pacák , de így ahogy írom ,,itt nem lehet megállni, (egy bolt előtt), kérdeztem tőle miért, erre ,,csak,, menjünk tovább, erre én ,,köszönjük a szívélyes fogadtatást,, na közben jött a kolléga oszt. tovább álltunk!!!
human
@papa.49: "csak". Élnek ott Selmeczi Gabikának rokonai?
nem tibi
2002 ben nem félt , emlékszem egy tv intejura amikor egy budapesti pláza előtt egy szökökút vagy ilyesmi mellett üldögélt és kérdezték tőle hogy hogy testőrök nélkül itt ? . Nem fél ?
Azt mondta nem . Nincs miért és mitől .
anka
@papa.49: Ó hát akárki pénze nem jó egy felcsúti boltnak...:D
human
Juhász Péter tegnapi vegzálása sem volt semmi.
Rendőr: - Itt van a közterület-foglalási engedély a kezemben.
Juhász: - Legyen kedves megmutatni!
Rendőr: - Én ezt most nem tudom megmutatni. :D
anka
@nem tibi: - most már van..., de féljen is!
papa.49
@anka: A boltosnak nem volt semmi baja a kollégámmal, se a pénzével...
papa.49
@human: Ezt én nem tudom, mert felcsutkán talán 5-6 x mentem keresztül kocsival de azt is régebben, az eset óta nem jártam arra...
Grumpycat
@papa.49: De azért remélem kezelteted! :-))
Tekla
A kijárási tilalom, nem lesz kihirdetve , de aki megmozdul számíthat atrocitásra, rongyá büntetésre. Az élelmiszer ellenőrzés sem az egészségünkről szól ,akkor nem majd nem 300 jogász és egy orvos végezné a vizsgálatokat, hanem fordítva.
Grumpycat
@papa.49: Hát, többször is átmentél fölcsuton. Nehogy elkapj valamit...
:-))))
papa.49
@Grumpycat: Az ablak fel volt húzva, amúgy meg ellenálló vagyok, az is voltam)))))))))))
Grumpycat
@papa.49: ...és Lábas volt a fedőneved...
Grumpycat
@papa.49: majdnem beszartam a röhögéstől...
Na jó, de előbb tasunko...
papa.49
@Grumpycat: A haverjaim évekig hívtak így, de azt ne kérdezd miért mert én se tudom, az egyik kitalálta oszt. rám ragadt...
Grumpycat
@papa.49: ...na mostmár tényleg beszarok... vicces haverjaid voltak vazze...
kkalman
Helyes! Fiúk, így kell ezt csinálni, hogy szar híretek eljusson a világba!
Borsodi
Az a baj,hogy nem néhány ha nem nagyon sok marha van ebben az országban,mert egy marha százat csinál.Legalább többen utálnak minket.
juttka
@Ludmilla: Majd lesz, ha újra a fideszre szavaz a többség!
juttka
@dr. prédikátor: Még jó, hogy nem vetkőztették le őket és teljes motozás, ha már fokozott ellenőrzés van. Vajjon mást is igazoltattak ezek a derék rendőrök?
juttka
@moareka: Azért kezelték Grazban, mert baja van a fejével.
juttka
@nem tibi: Most már van rá oka, hogy féljen.
kisrigó
@volvós: Még megérjük, hogy útlevelet kell váltani annak, aki a "szent helyre" szeretne menni. Ostobák! Csak csinálják, legalább hírét viszi a stáb, hogy milyen nagy szabadságban élünk!
Ekkora ordas hazugságot, hogy "megijedt" egy ottani lakos. Tán vállról indítható rakétának nézte a kamerát! Ha kedvem lenne röhögnék!
kisrigó
@szép új világ: Valószínűleg még egy "tisztességes" pocakjuk se volt, öltönyben voltak. nem volt rajtuk gumicsizma- szóval "nagggyon" gyanús alakok voltak! Pfúj!!
nezelodo
Ezek a TV-sek most azt hiszik, időutazáson voltak az ötvenes években, Szevasztopolban a zárt városban...
Csak nehogy ez a naaagy ember is rajzoljon a hitbizománya körül egy kört a térképen ácsceruzával, kijelölve a fokozottan ellenőrzendő területet, és térkép lépték szerint 10 km széles lesz az ácsceruza vonala, (vigyázva, hogy a Lenci Hatvanpusztája benne maradjon a körben). Így tett egykor Sztyopa et is a moldovai határkijelölésnél...
papa.49
Így már érthető miért nincsenek utasok az ,,álomvonaton,, ki akar odamenni ha söndörök vegzálják a látogatókat???
Egyébként tudomásom szerint a rendőr nyílt utcán nem motozhat, jó hogy nem vetkőztették le a delikvenseket, testüreg vizsgálatra!!!
papa.49
@Grumpycat: Voltak, vannak, olyanok is akikkel a katonaság óta is tartjuk a kapcsolatot, meg még a MÜM 31. ből is...Mára már mindkettő a régmúlt homályába tűnik...
Grumpycat
@papa.49: Ez jó... utazás előtt rabosítás...
moareka
@moareka: pontosítás: üldöztetéses téveszme!
Egyébként újfent megnéztem a videót, hogy a büdös frászba meri Ákosozni a rendőr a Hadházyt? Első sorban, talán Hadházy úr, másod sorban, igaza van annak, aki a mentelmi jogot fírtatta hozzászólásában. Egy fideszes képviselőt megállítani sem mernének, nem, hogy Ákosozni, és pakoltatni...Szeretném még megérni ebben az életben, hogy ezeket valaki, vagy valakik úgy gatyába ráznák, hogy a fal adná a másikat...
kiscsillag66
Remélem, világraszóló botrány lesz ebből!
kukac50
Ennyire be vannak szarva Felcsúton? Pedig Én is az unokáimmal elmentem volna vonatozni a semmiből a semmibe. Megnéztük volna mire költött Orbán olyan sok pénzt.
Nem rendőri igazoltatást akarok,csak nézelődni.
evacica
Felháborító ami ebben az országban megtörténhet! Hát ki a fene ez az Orbán?Olyan mint egy szent tehén! Jó lenne, ha tudná, hogy ő a nép szolgája, mi fizetjük, és neki kéne minket szolgálni és nem fordítva!Már itt az ideje hogy eltűnjön a süllyesztőbe!
spu00
Tudják, ez úgy van nyugaton, ha valaki, valakinek a tulajdonát elkezdi fotózni, vagy egyéb felvételeket, akkor elsőként becsenget, engedélyt kér, majd utána tevékenykedik.Valószínű, hogy Hadházy úr ilyen apróságokkal nem ért rá foglalkozni.
Nem tudják, hogy a ma már képviselő / délutántól/ elmondta, hogy az adófizetők pénzéből épült stadionhoz Orbán Viktor adta ingyen a 40 hektárt, amire építették?
Szerintem nem, mert talán nem is lett volna felvétel.
Aki Én
@spu00: Ki a bánatos ...hoz kellene becsengetni, hogy az eu által finanszírozott viccvonatot lefotózza bárki? Vagy, hogy a közpénzből épített (mert az eleve be sem fizetett adó is közpénz) stadiont fotózzák? Melyik olyan magántulajdon, amit törvénytelen fotózni???
Ez még a szervilis, kettős mércés fajtádtól is abszurd. Ez is jól mutatja, hogy ezt a tettet csak földöntúli baromsággal lehet megmagyarázni.
Aki Én
@spu00: ...egyébként meg jogállamban ha kimegy egy stáb közterületen forgatni, akkor arra rá kell küldeni a rendőröket?
Nem idéz ez rossz időket? Nem pont ilyen megnyilvánulásokért rühelltük a szocializmust és szidjuk minden nap? Nem ezért mondtuk sokszor, hogy rendőrállam?
Most meg éppen ezt próbálod segg hülye módon védeni? Nem vagytok normálisak, az biztos.
prime777
@spu00: Pofádról nem sül le a bőr megint csak.
Ha Gyurcsány lenne ma hatalmon és ő tenné ezt a "ti komcsijaitokkal" akkor a te fajtád az egész fővárost felrobbantaná demokráciára meg jogállamra hivatkozva.
És ha történne ez miatt rendőri intézkedés is, még ti lennétek felháborodva.
Szégyen ez az országra nézve!
Nem tudjátok hol a határ - megjegyzem régen sem tudtátok.
Nem is érzékelitek.
Ugyanolyan magyarok vagytok mint bárki más aki ebben a honban él - nem vagytok felsőbbrendűek - ezt kellene felfogni végre!
Bízom benne,hogy ha ez a hihetetlenül káros egyoldalú rémálom valaha véget ér nem csak a pártod, de te is felelősségre leszel vonva.
Mármint a fanatikus hívők.
Legközelebb majd azzal jöttök,hogy akár le is lőhették volna őket.
(már olvastam ezt a facebook bejegyzésekben.)
És majd az lesz mondva,nem volt kár pár libsiért.
Elszaladt veletek a ló,de nagyon.
Mert az ellenzék sehol.
Az ellenzék, akik kilóra meg vannak véve mind.
A sok megélhetési szocialista senkiházi.
Mert azok.
Ma pedig ennek kell lennie az igazi hazafias tempónak.
Küzdeni az elnyomás ellen,a megvetés ellen,a felsőbbrendűek ellen, az álmagyarok ellen.
A mindenkori hatalom ellen.
Ellenetek,a fasiszta,nacionalista, embertelen,a hazát kisajátító fajzatok ellen.
És igen - ez a hazafias tempó - nem egy piszkos disznó, a hazát ,a nem "behódoló" magyarokat rettegésben tartó rezsim seggét nyalni, ki úton-útfélen komcsizik és nemzetieskedik.
Majd ha az "uraid" nem a hazából és a magyar nemzetből élnek ,HANEM AZÉRT, akkor reagálhatsz is!
Addig én ki nem nyitnám a számat szégyenemben.
Álszent csürhe.
volvós
@prime777: tegnap 12:48

Teljesen jogos a felháborodásod, de tudni kell, hogy egy ilyen WC-s néni, mint a spu00
ezért kapja a központból a napi 10 forintját, hogy amikor kiengedik a zárt osztályról
pár napra, idejöjjön és beleugasson a NORMÁLIS emberek kommentjeibe...
hát ezt a " közmunkás trollt " is ismerjük (sajnos ) régóta...:-)))
Jozefina
Szégyen az országra és a csuti egyfejűre nézve!!!
spu00
@prime777: Ahogy olvasom az Ön által írtakat, nem hiszem, hogy valaha is volt szégyen érzete, mivel fogalma sincs, hogy az mi.Azt is látom, hogy nem tudják abba hagyni ezt az uninteligens, mocskolódó hangnemet.Tudja, azok szokták ezt a hangnemet használni, akik tudatában vannak, hogy nincs igazuk, de majd mi megmutatjuk elven élnek.
Nem mondom, hogy hagyja abba, mert úgy sem tenné, de meg vagyok győződve, hogy ilyenkor megnyugszik egy kicsit, s ez már részemről is elfogadható.
prime777
@spu00: Majd akkor abbahagyom és megnézem magát ha a fideszt örökre elzavarja a nép.
Eltűnik ez a népnyomorgató álszent tetű harácsoló banda.
Majd akkor beszélgetünk.
spu00
@prime777: Tudja semmi féle igazság érzet nem jogosít fel senkit arra, hogy uninteligens, mocskolódó hangnemet használjon, de az hogy elismeri ennek használatát, már önmagában is előre lépés a normális emberi megnyilvánuláshoz, még ha nem is akarja egyenlőre abbahagyni, mert a jelenlegi kormány legyőzéséhez kapcsolja, s az nem az Ön igényéhez kapcsolja távozását. Szerencsére a normális többség határoz, de Ön nem tartozik közéjük, s így nem döntő képes.
Ha nem értené írásomat, akkor ezt arra alapozom, hogy abbahagyásával tett megjegyzésével elismeri uninteligens viselkedését. Ez már az Ön táborából egy nagyon szép megnyilvánulás.
prime777
@spu00: Egyszerűen pofátlan az írásod.
A büdös nagyképű lenéző arroganciád,ami oly jellemző rátok.
Kurva szar lehetett neked az életed a szocialista párt alatt.
De inkább azt mondanám ,hogy valószínűleg még jobb is lehetett ,csak az fránya értelmetlen gyűlölet már akkor is ott zakatolt a búrádban,hogy a "komcsik" vannak hatalmon.
Az összes vérfideszes ezzel jön és semmi mással.
Mert hát mással nehéz is lenne jönni. :D
Szóval ez baszta már akkor is a csőrödet.
Az ilyen szervilis gyűlölet keltő emberből sok van ma Magyarországon.
Ezeknek oly mindegy mit csinál a pártjuk.
A lényeg,hogy csak a komcsik ne.
Hozzáteszem, ugyanolyan komcsikból áll ám a fidesz is, de ez téged ne zavarjon.
Mondjuk ők nem magyarkodtak sosem.
Ez kétségtelenül igaz.
Az értelmesebbje - aki egyébként nem gyűlöli magyar embertársait mint te,nem megvető és lenéző - szóval az már másképpen látja a helyzetet.
Most fideszes ismerőseimről beszélek.
Nem akarnak erről vitázni, hiszen be kell ismerniük,hogy nekem volt régen is igazam imádott pártjukkal kapcsolatban
Szóval ezen emberek ma már másképpen fogalmaznak ,és soha az életben nem szavaznának orbánra és bandájára.
Mikor megkérdezem miért változott meg a véleményük, akkor a hangsúly mindig a lopásokon,a csaláson, és a megannyi temérdek hazugságon van.
Amik már az ezerszeresére rúgnak értékben,vagyonban,
De ők sosem éltek a pártból ,díjat vagy elismerést sosem kaptak ezért.
Viszont ma sem szavaznának egyébként a szocikra,hiába sokkal rosszabb ez a mostani rendszer.
Kell még egy kis idő a magyaroknak, mikor már a "fideszes maszlaggal" nem fognak törődni - ezek a komcsizás ,libsizés ,bolsizás.
Na akkor majd kíváncsi leszek mi lesz a védőbeszédekkel.
Meg kellene próbálni megnézni a tényeket, amik ebben az országban folynak - s ma már nyíltan.
És meg kellene próbálni úgy élni,hogy nincsen komcsizás,libsizés és bolsizás.
Elismerni azt a tényt,hogy aki nem a fidesz szekerét tolja az is lehet jó hazafi.
Sőt!
Na pá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.