Bár a héten ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Fidelitas, nem lehet felhőtlen az öröm a kormánypárti alakulatban, ugyanis akár a megszüntetés veszélye is fenyegetheti – értesült a Magyar Nemzet.

A Fidesz ifjúsági szervezete ugyanis két éve nem tud megfelelni az új polgári törvénykönyvnek. 2017. március 15-ig van lehetősége arra, hogy az új Ptk.-hoz igazítsa a szervezet alapszabályát, viszont ha ez nem történik meg, akkor a bíróság fel is oszlathatja vagy meg is szüntetheti a szervezetet. Az ügyben szombaton közgyűlést tartanak, úgy tudni, Orbán Viktor is beszédet mond.

Korábban is volt már, hogy alapszabályt próbáltak módosítani, azonban 45 nap nem volt elegendő az Ifjúsági szervezetnek.

A bíróság indoklása szerint többek között módosítani kell a szervezetben a tagság megszüntetésével kapcsolatos rendelkezéseket, kiváltképp a tagdíjat nem fizetők tekintetében, de a Fidelitas kongresszusának hatáskörére vonatkozó korrekciókra is szükség van

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Pótolhatalan hiány támadna Fitymasz-kondában...Megszünne a hülye-utánpótlás...Amennyi kretént ezek kitermeltek,,,,,!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Pedig volt honnan tanulnia a fidesz ifjúsági szervezetének, a fidelitasnak a hajdani ifjú titántól Rogán VállalhatatlanTónitól, a maffiatempóban ügyeskedő igazmondó juhásztól. A barterező, zacizó, az ártatlan baráti kávézás, helikopterek és luxustáskák, kenőpénzes zacskók, áron alul eladott önkormányzati ingatlanok, tehetséges üzletasszony feleség, örökölt és felújított nyaralók, valamint a rinocéroszt megszégyenítő vastagbőr és korruptság félistenétől. Aki bevallott 1,1 millás fizetésének sokszorosát b@ssza el egységnyi idő alatt. Legutóbb a zaciban vásárolt többszázezres-milliós táska ügyében nézte félkreténnek az országot. A jóisten mentsen meg bennünket az ilyen kreténektől, tótumfaktumoktól kimagyarazásügyi propagandista kormányoszloptól és ifjúsági hiénaszervezettől.
Clavigo
Pótolhatalan hiány támadna Fitymasz-kondában...Megszünne a hülye-utánpótlás...Amennyi kretént ezek kitermeltek,,,,,!!!
Nessy
nem fog megszünni! Lex Fidelitas, és jó napot!
human
Na tessék. A békemenet sem tud már összeszedni pár ezer embert vonulgatni. Most meg Orbán spermabankja csődöl be? Ez már a világvége.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: itt kezdte pályafutását a "sikeres" Szíjjártó is.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: összenő ami összetartozik.
Cicamama55
Mert a Fidelitas fizetős tagjainak zöme már rég külföldön van, akik itthon maradtak, azok meg dolgoznak és nem politizálnak.
nevemnick
@Cicamama55: ,,akik itthon maradtak, azok meg dolgoznak" - közmunkásként?

:D
sziha
Ez is olyan, mint a kormanypartiak adobevallasa... Ha baj van, majd utolag kikoszorulik (latszolag) a csorbat, visszamenoleges hatallyal ervenytelenitik a ptk ezen bejegyzeset (persze csak rajuk nezve), oszt ennyi. Kell a zsideSS-nek az utanpotlas...
Cicamama55
@nevemnick: Én ezt nem tekintem viccesnek... Ha közmunkásként, akkor azért nem, ha meg keményen melózik munkahelyen, azért nem. A mi családunkban eddig még nem volt közmunkás, mindenkinek van munkahelye. Igaz az országban szétszóródva, de végzettségének megfelelő munkakörben dolgozik mindenki.
namihami
Mindig ezek a tragédiák.
Nekem pedig még a körmöm is beszakadt.
quadrocopter
Meg is kell szüntetni a fertőző pöcegödröt, Fidel meghalt, felkészül a Fidel-itasz! Menjetek dolgozni, unatkozó herevakargató ifjú debilek!
sziha
Megszunhet a zsidelitaSS - sirhatnek is.
Zeta
Ez akkor lenne igaz, ha valaki ezt komolyan venné.
kiscsillag66
Pont karácsony előtt kell ezt megtudnom? Van ezeknek szívük???
Hellcat
A fidesszel és a kdnp vel együtt ha kérhetném.
Cefi
Megszűnhet a Fidelitas.
Majd álmatlanul hánykolódom miatta.
justhpeter
Semmit nem lehet elég korán kezdeni, vagyis itt az ideje, hogy a megélhetési naplopó-tanulóknak megszüntessék a szervezetét.
Desischado
Nagyra tartanám, ha megszűnne az ingyenélő naplopó here utánpótlás!
human
Vajon hová lettek a 2012-es és 2014-es békemenetelők? Hol voltak mikor Orbánnak a legnagyobb szüksége lett volna rájuk a brüsszeli kvótával szemben? Talán rájöttek, hogy csak kihasználták őket? Rájöttek, hogy kellékek egy színdarabban, ahol demokráciát játszanak, de a színfalak mögött nagyban lop a család és a haverok?
R.I.P. békemenet.
youtu.be/EiHBfhKXUdY
Kutyuska
@human: Nem valószínű, hogy bármire is rájöttek volna, ahhoz gondolkodásra képesnek kellene lenniük. Inkább az lehet, hogy nem akartak nekik fizetni a statisztálásért.
Lepényleső
Majd megsiratom,főleg ha tudom mi lesz helyette.
F_Viktor
Mindenki nyugodjon meg, a ge@iképző nem szűnik meg, a főge@i nem engedi, hogy szétszaladjanak a csikói.
Majd valamelyik hozzá közelálló ügyvédi iroda 500-600 millió forint közpénzen egy hét alatt az új ptk.-hoz igazítja azt az alapszabályt, ja már a kisge@ik erre is alkalmatlanok.
Tudom, csak a lopás, csak a hazudozás amit ott tanulnak...
evacica
Na nem fogok könnyet hullajtani értük! Egy hazug bandával kevesebb fogja a szemetet hirdetni!Persze majd lesz helyettük más papagáj kommandó!
nezelodo
Legalább akkora csapás lesz az országra, mint az egykori Ifjú Gárda, vagy a Szu Lenin fiúinak feloszlatása.
feleselek
Nem tekintem tulontúl nagy veszteségnek...
DR Eric CARTMEN
Orbánék meg 100 éves korukig a nyakunkon maradnak !!! Ez a nagyobb veszteség bameg !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.