Nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap Bicskén, ahol az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva pártja ottani képviselőjelöltje, Tessely Zoltán mellett korteskedett.

A látogatásról a kormányfő Facebook-oldalán jelent meg egy videó.

Orbán: ha nem mi nyerünk, akkor újranyitják a bicskei menekülttábort

Ebben Orbán Viktor azt mondja, szomorú volt látni, amikor menekülttábort alakítottak ki a Fejér megyei városban.

Elmondtam ma a bicskeieknek, hogy ha nem a bevándorlás ellen harcoló Fidesz-KDNP alakít kormányt, abban az esetben ezt a menekülttábort, amit mi bezártunk, azt itt újra fogják nyitni

- fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: Bicskén értik, miért fontos az április 8-i választás.

Nekünk a gyermek a legfontosabb, a gyermek az első, és nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra. Hajrá, Bicske!

- hangoztatta Orbán Viktor.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A mai magyar társadalom gondjaira ennyi a fidesz és személyesen orbán válasza:
-migráns, Soros.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
A mai magyar társadalom gondjaira ennyi a fidesz és személyesen orbán válasza:
-migráns, Soros.
Ludmilla
Bicskén nem cigányozott?Pedig ott is sok van
nyanya001
Kizárták a közmunkából a tízgyerekes asszonyt, mert bírálta a sütiverseny
de csak azért, mert Nekünk a gyermek a legfontosabb, a gyermek az első, és nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra. Hajrá, Bicske!
Takarodjatok a bárcás anyátokba !
human
Ha esetleg a fidesz nyer, akkor meg a bicska fog nyílni sok helyen.
human
Ja és az országmegvédéshez miért is kell lopnotok?
desiro
Te szerencsétlen pondró persze, hogy ki lesz nyitva, csak TI LESZTEK ODA ZÁRVA.
Vona egyen ruhásai vigyáznak rátok a szöges drót körül.
Sámannus
Ez a nagyokos azt hiszi, hogy csak ő tudja egyedül elkúrni ezt az országot, azé nem beszél a saját balfaszságáról.
Kukac Kukac
@human: Meg a börtön ajtaja a fideSS vezérek számára, persze a bonsai ducével együtt...
Eladott Ország
Nem a bicskei menekülttábort nyitjuk meg, hanem a börtönök kapuit, a fidesz bűnözők számára. Te leszel az első!
nyanya001
Ejnye bejnye, Biicske is tele van " migránsokkal " akár csak Miskolc
és még kimered nyitni a pofádat éppen Bicskén ?
papa.49
Nem a bicskei tábort, hanem a recskit fogjuk megnyitni nektek csutigörény ott fogtok megdögleni mind !!!
cs.n.
Ezt a hangok súgták a fejében, vagy honnan tudja?
papa.49
@cs.n.: Állandóan a démonjaival harcol a szerencsétlen agyhiányos faszkalap, de tenné ezt egy erre szakosodott intézménybe a fene se bánná, de ő az országot tekinti a elmegyogyinak !!!
mackoka46
Az biztos ! Remélem is. Ugyanis te mocskos despota akkora a nyomor itt, hogy még a háborúból menekültek se maradtak itt, csak akiket bebörtönöztél. Remélhetőleg újra jó lesz itt élni, majd ha te megdöglesz, és dőlni fognak a jelentkezők, hadd élhessenek itt.
bakegya
@cs.n.: onnan ,... hogy most vallotta be-Ő SZEMÉLYESEN ZÁRATTA BE A MÉSZÁROS LÓRINC NEVÉBEN-beszartak ,hogy szétverik a dácsáikat- játék-vasutjukat,rátelepszenek a 12-15 fűtött műfüves focipályájukra,beköltöznek a vadászkastélyukba,vagy elgurítják a tópartról a golflasztikat a lopós pityu-és rasika tükröspusztai virágos kertjébe---amelyek mindössze néhány km-re vannak attól a tábortól amit ki kellett gyomlálni onnan!
rohács1926
Igen, lehet hogy újranyitják és oda beterelnek benneteket. És sokan lesztek. Úgyhogy ettől tényleg félhetnek a bicskeiek.
mariaberta
Miért is kellene mindig nektek nyerni? Eddigi "jó munkátokból" bőven elég volt. Ja és a fizetős migráncsokat hol helyeztétek el? Netán Bicskén?
quadrocopter
Tuggyuk Gec, sőt, eltűnnek az évszakok is és elpre tör a jlgkorsztak!
Még valami a mentő hatalomért való fosásból?
Eladott Ország
Ahogy Orbán mondta Szombathelyen: "Mint tüdő a fazékból, hopp, kidagadtunk, világnemzet lettünk". És a sok értelmes arcú fiatal közül senkit nem kapott el a röhögőgörcs, senki fel nem állt, hogy ekkora baromságokra nem vevő. Szóval, ez a baj.
"Mint tüdő a fazékból, hopp, kidagadtunk…"
uploads.disquscdn.com/images/f4dea0477a7247e9a47dbf7b521a6b2a061950a03af126d190a1b9ff1d5ef9ae.png?w=600&h=279
Ő meg különösen!
Nem az, hogy a magyar népesség fogy, hanem hogy miért nincs kedve senkinek semmihez. Hogy ez egy rosszkedvű ország. Akinek sok gondja van, nem lehet derűs és elégedett. Nem tudom, most szabad-e ilyeneket mondani, mert ha Magyarország jobban teljesít, akkor itt elvileg senkinek nem lehet semmi gondja. Nekem az tetszik nagyon, hogy Rákosi elvtárs remek találmányai közül a „nemzeti” után most megérkezett a „teljesít”. Pióker Ignác, sztahanovista marós 850 százalékot teljesít. A mezőgazdaság is teljesít, a kulákoktól meg elvesszük a jogtalanul szerzettet. Azzal talán most ne foglalkozzunk, hogy egy fogalomhoz – Magyarország – cselekvő igét illeszteni – teljesít – általános iskola negyedik osztályban már elégtelen, azért ne foglalkozzunk vele, mert a politikusoknál csak a szlogengyártók bárgyúbbak és faragatlanabbak.
Macskaszem
A bicskei tábor rózsaszín leányálom lesz ahhoz képest, amikor a recski tábort fogják nektek megnyitni.
justhpeter
Nem értem az egészet. Orbán olvasni nem tud, vagy számolni sem. Neki több gyerek kell. Olvashatta volna - ha tudna olvasni -, hogy regnálása óta folyamatosan csökken a népesség. Vagyis nem csak olvasni nem tud, hanem számolni sem.
Cicamama55
Debrecenben bezárták, de azt hogy Bicskén is, én eddig nem is hallottam. Az közel van Felcsúthoz...
havasigyopár
Vajjon kik fognak oda kerülni? Van 1-2 tippem.
Béla333
Ha nem a Fidesz győz, akkor is felkel április 9-én a Nap!
Sőt! Fényesebben fog ragyogni...
tudode
Ha egy ovi BESZÉL ÖSSZE, VISSZA az még elfogadható, de ha az MONDJA, HOGY SZOMORÚAK VOLTUNK, amikor Bicskén menekülttábor nyílt, az ATTÓL "elfogadhatatlan nép hülyítés, félrebeszélés hiszen ABBAN AZ IDŐBEN még amiatt, mert T U L I P Á N T lopkodott, a papija jól, de NEM ELÉGGÉ helyben hagyta.
.
Egyáltalán mi a turulmadár baja van a "migráncsokkal" akkor, amikor ADJÁK, VESZIK őket jópénzért:
.
------ 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Majd ha L E J Á R végleg a becsülete OLYAN EGYEDÜL MARAD, mint a fűszál v a fa szál mini elnökként, hasonló a FOCI ŐRÜLETÉHEZ!

.
cikicakk55
Ha a Fidesz Veszít.remélem új időszámítás kezdődik au országban. Gyurcsány 8 éves ámokfutása nem viselte meg így az országot,pedig Ő is megtett mindent érte. Jobban mondva,inkább úgy írnám,hogy sokkal jobban rá hagyatkozott a minisztereire.Ő már a gengszerváltáskor jól helyezkedett,jó üzleti érzékkel van megáldva. ( sajnos Politikusi vér nagyon csekély folyik az ereibe) Orbán azt mondta,nem foglalkozik üzleti dolgokkal.Ő hazudott,viszont Gyurcsányt tényleg nem érdekelték az üzleti dolgok. Mindent ráhagyott a Minisztereire, A főváros Polgármesterére,és a többi tolvaj korrupt politikusra. Így nem csoda,hogy a végén a népnek elege lett belőle és mivel Ő volt a ME. vele azonosították azt a sok pénzt,amit Ők is elloptak.Sajnos ott is milliárdokról volt szó. Na de a Fideszhes képest Ők csak gyümölcstolvajok. Mi a francért szúlnének már gyerekeket a nők?.Lássák a gyermekeiket éhezni,fázni? Lássák,hogy milyen baromságokkal tömik a fejüket az iskolákba? Inkább mennek a migránsokkal megtömött országokba,mert Orbán nagyobb veszélyt jelent számukra és gyermekeik számára,mint a migráció és Soros! Az ellenzék semmit nem ér.Nekünk a népnek kell lépnünk.Csináljátok úgy,mint Vásárhelyen.Aki el tud menni lakossági fórumra( Nem Fideszesre) az keresse fel a bizonytalan és a notórius nem szavazó ismerőseiket és győzzék meg őket,hogy csak így lesz jövőjük,ha leváltják Orbánt. A cigányokat is meg kell győzni,hogy Orbán nem foglalkozik velük,csak most,még a kampány tart.Aztán 4 évig csak a Flórit tömi pénzzel. Most mutassátok meg milyen erősek vagytok! azt a törpe férget egy jobb karban lévő cigány egy fújással a halálba küldi.Még megütni sem kell.
desiro
@durbincs: Te már most is migráncs vagy, g. orbán Miskolcon elmondta.
libellle
amennyiben ö nyer, akkor pedig vége lesz Magyarországnak.
quadrocopter
Nem Orbán, nektek nem a bicskeit nyitják meg, hanem Recsket, hogy végre a potyás életedben egyszer megtudd, mi a munka!
Majd apád elmagyarázza, hogyan kell követ törni!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Látod csizma,nem kéne annyi takonymédiát bámulni és akkor nem huggyoznád mindig le magadat.:-) Forrás:Pesti Prostik:-) Ejnye,ejnye!
Borsodi
De ha ti nyertek menekülhetünk mint a migránsok.
Mi nem félünk a migránsoktól,mert tudjuk a legnagyobb ellenségünk a fidesz.
www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&t=39s
Desischado
Remélem, ők mennek a börtönbe életfogytiglan! A nép már unja a migránsozást, sorosozást, és nem kér a gyűlölet és a félelem gerjesztésből sem. Ezt kellene ennek a csuti bélféregnek felfognia!
kukac50
A Fidesz azon tagjait kell Bicskére becsukni akik megszavazták a lopás törvényét, akik bizottsági tagként elfogadták a közbeszerzéseket, akik csak a Fidesz közelieknek írtak ki közbeszerzést.
Azok lesznek oda csukva akik a felzárkóztatási pénzeket 1 -2 személynek adták.Pl Farkas Flóri.
Ha mindenki oda kerül ahova való Bicskei tábor kicsi lesz!
Csizmás Kond
@Horizont: na ezt ugyancsak nem hiszem. Láttam azt a videót ahol széthordják az üzletet de egy sem volt fehér... a bolt megbontását is migráncsok végezték markológéppel
...sajnos már az este törölve voltak a videók...
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...ha nem csal az emlékezetem te még álltál ki a "pesti srácok"mellett...ha nem érted csak kérdezz mert elmagyarázom...
Csizmás Kond
@Horizont: ...:) mondhatnám azt, hogy ott ahol te fehéreket láttál de én láttam a videót a theliveral.ie-nen...
és nem szeretnék se fehéret sem feketét ilyen viselkedéssel az én környezetemben.
evacica
Nem a menekült táborokat nyitjuk,ha nem a börtönöket a számotokra a sok lopásért és visszaélésért! A nép butítása sajnos nem büntethető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.