Orbán Viktor miniszterelnök szerint ahhoz, hogy Magyarország bármire képes legyen az elkövetkező négy évben, nem szabad beengedni Magyarországra egyetlen migránst sem, meg kell védeni a kerítést, ki kell fizettetni Brüsszellel az árát – minimum a felét –, és ki kell tiltani az országból mindenkit, aki bevándorlásszervezéssel foglalkozik.

Orbán: nem engedhetünk be egyetlen migránst sem, meg kell védeni a kerítést

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján a Boscolo Budapest szállodában 2018. március 6-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormányfő kedden a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című budapesti gazdaságpolitikai fórumán azt mondta:

ha sikerül megvédeni Magyarországot, akkor reálisan elérhető minden évben a 4 százalékos gazdasági növekedés, 2022-re pedig a teljes foglalkoztatottság.

Magyarország továbbá képes lehet arra, hogy minden évben emelkedjen a minimálbér, 4 százalékos gazdasági növekedéssel pedig minden évben lehet nyugdíjemelés és nyugdíjprémium, megőrizhető a nők 40 évnyi munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége, és újra emelkedhet a családoknak járó adókedvezmény – sorolta Orbán Viktor, kiemelve, hogy minden évben csökkenthetők lesznek a munkáltatói adóterhek is.

Emellett a Modern falu program elindításáról is beszélt a miniszterelnök.

Forrás: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A letelepedési kötvény nem bevándorlásszervezés?
És mi lenne, ha végre egyszer a kormányzásról beszélne?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
no problem! A kormány és a fidesz hívek, élükön Orbánnal oda állnak a kerítés elé, kezükben a tábla: "Csak a testemen keresztül"! A kerítés az idők végezetéig fennmarad!
csipetke
Miért nem veregeti már meg valamelyik családtagja ennek az eszelősnek a hátát,hátha rájuk hallgat,hogy senki nem akarja lebontani azt a qrva kerítést,és a migránsoknak nem céljuk Magyarország,ahonnan a magyarok is elmenekültek,és most a mieink,(nem kevesen) migránsok valahol külföldön pont Orbán idióta politikája miatt.Érdekes módon az általuk beengedett "oltalmazottakról" (lánykori nevük:-migránsok) soha,sehol nem ejt egy szót sem.
Aki Én
A letelepedési kötvény nem bevándorlásszervezés?
És mi lenne, ha végre egyszer a kormányzásról beszélne?
Hellcat
És még mindig van pofája ezze kampányolni amikor rég lebuktak, hogy végighazudták az elmúlt két évet és beengedte 20-30 ezer migránst...
rohács1926
Nem akarnak beengedni egyet sem; csak nem tette hozzá, hogy egyet sem, aki nem fizet; NEKIK. Akik fizetnek, mind jöhetnek. Akkor már nem számítanak a nemzetbiztonsági kockázatok.
csipetke
@Aki Én: 14.23 Kormányzás?Ezek nem kormányoztak,hanem csak hatalmon voltak,és azért reszketnek folyamatosan..
quadrocopter
Bizony, meg kell védeni a kerítést, mert aranyból van, de biztosítani kell a pofátlan lopásokat, lenyulásokat, a kesegyerek szabad, saját lábon állásást is!
Anyádat altasd, Geci, a birkáknak elmegy, a többi meg normális!
nevemnick
- A kerítést ti fogjátok megfizetni, ugyanúgy a kötvényesek adózott pénzét, devizahitelesek kisemmizésében való részvételt, és a Paks 2-t is
- Az elcsutkázott magánnyugdíjat, az állami földeket, javakat, a megalomániás stadionépítésre ráköltött, és az EU-s elsíbolt pénzeket
- Magyarország polgárainak átverését és a bűntettnek minősülő félelemben tartását

...és ez csak töredéke annak amit az ország ellen vétettetek.
RonaGyuri
@Aki Én: megígérte folytatja; mármint az ország kirablását! =))
Nessy
Könyörgöm, vegyenek már egy új lemezt! Nem veszik észre, hogy hiteltelen, értelmetlen az egész rajta lévő szöveg? Ez egy választási kormányprogram??? Talán egy demens otthonban elmegy.
Eladott Ország
24.hu/fn/gazdasag/2017/10/30/utolso-elotti-magyarorszag-a-regios-novekedesi-ranglistan/
Utolsó előtti Magyarország a régiós növekedési ranglistán.
A GDP vásárlóerő paritáson az EU-átlag százalékában, 2002-2018, (EU28 = 100):
24.p3k.hu/app/uploads/2017/10/gki_2.jpg
Erre vagy büszke hülye csúti kancigány?
nevemnick
@RonaGyuri: karpereccel nehezen megy. :D
quadrocopter
Most nem ezért, vagy azért, de elég szar munkát végzett az 1 milliárd közpénzzel kitömött, saját, különbejáratú fogorvosa!
Miközben "fogászati turizmusozott"!
nyanya001
@Aki Én: Arról nem tud beszélni hiszen nem kormányoztak/nak
csak lopnak
azaz, az országot bekormányozták a leszakadó országok közé !
nevemnick
@Eladott Ország: ...hej, ha lett volna akkor műanyag lakat...
Zeta
Ki kell tíltani az országból mindenkit, aki bevándorlás szervezéssel foglalkozik!
Meg van a fidesz programja- uszítás!
kereső
@quadrocopter: 14:48, ha nem is aranyból van-és bár titkolják erősen-,de úgy hirlik,hogy a summa 3,3 milliárd/km. Ez már lehetne platina is.
tudode
A kerítést az nagyon MEG KELL ...!
.
uploads.disquscdn.com/images/332a54d9c545bd506e3523685c285e2013e647e06950ddc035faf0ae47ed5456.jpg
.
Minden KÍVÁNSÁGA PARANCS, kisvasút megvan
.
www.youtube.com/watch?v=xsa_P9xz_98
.
Egyszer élünk RÁCS IDE, VAGY ODA!!!
Lepényleső
...és minket ki véd meg azzal szemben,hogy a letelepedési kötvények kifizetését behajtsák
rajtunk adófizetőkön,ráadásul nyakunkon az adott okmány által letelepedőkkel? Aki ezeket
árulta az azt tette a hazával is,miközben bezsebelte árát a kis hamis?
Commenter
Téged nem kellett volna soha a politika közelébe engedni te KISZ titkárból lett liberális, liberálisból lett nép-nemzeti izé.Mit is mondott Ranschburg Jenő pszichológus és Václav Hável cseh elnök is: Isten óvja Magyarországot, ha ez a fiatalember egyszer miniszterelnök lesz! Amúgy meg minek engedtél be 1300 migránst akkor? Ja, hogy pénzért! Földönfutó emberek, politikai menekültek sorsával kereskedni, azon keresztül saját zsebre (is) gazdagodni roppant keresztény dolog. Hogy nyílna meg alattad a föld...
kissé felnőttem
És a kötvényes kedvenceid hol vannak ? erről kéne elszámolni nem a saját népét riogatni, nem hiszem hogy ép ésszel ilyen gyülöletkeltésre képes de mégis
vadsanca
A migránsoknak felajánlom a Rózsadombot, II. és V. kerületet. Ott el lesznek egy darabig és ha adódik még rendet is csinálnak.
Ideje lenne már észhez térni! Ki akar itt maradni? Max. 50 év és M.o. eltűnik a süllyesztőben.
Bár a mai napon a Matolcsi-féle kijelentés eléggé mosolyt fakasztott az arcomra, de ettől nem lettem optimistább.
cs.n.
"reálisan elérhető minden évben a 4 százalékos gazdasági növekedés, 2022-re pedig a teljes foglalkoztatottság"

A számok mögött egészen más van. A munkanélküliség esetében az európai hivatalos és kötelező érvényű statisztika azt mondja, hogy a közmunkások munkanélküliek. Az, hogy az állam állami pénzből egyébként munkanélküli embereket közmunkára felvesz, nem jelenti azt, hogy ők foglalkoztatottak lennének. Pedig a magyar statisztikában így szerepelnek. Ha kivesszük őket, akkor a munkanélküliség máris 8,8 százalékos. A foglalkoztatási szám is úgy jön ki, hogy a külföldön dolgozó magyarokat is foglalkoztatottként tartják nyilván a magyar statisztikában. De ez sem felel meg az európai statisztikai követelményeknek. Ami pedig a gazdasági növekedést illeti, a tavalyi 3,8 százalék úgy jött össze, hogy az EU-s pénzek és a külföldön dolgozó magyarok hazautalásai a GDP 5,6 százalékának megfelelő mértékűek voltak. Ha ebből az „ingyenpénzből” a nemzetgazdaság 3,8 százalékkal nőtt, akkor ki lehet számolni, hogy mennyi a tényleges növekedés.

civilhetes.net/brusszel-akar-holnap-bejelentheti-hogy-nem-fizet
Yoda69
@Aki Én: Csak a 2 millio fideSS birkanak beszel. Azokat nem erdekli a kormanyzas csak hogy jol megvedjek oket.
Nessy
Tessék nekem elárulni, a migránsok, a civilek elleni hadjárat, a kerítés védelme, mennyiben segíti a gazdaság fejlődését, a GDP növekedését? Azért ennyire még itthon sem lehet unortodox a közgazdaság.
csipetke
@Nessy: 15:03 Az előbb szétnéztem az instagramon,és mi jön szembe,egy Sorosozós reklám.
Szerintem már ezen röhög a világ...
Desischado
@Nessy: Hagyjad csak, hadd tolják! Nekünk ez jó, mert Hódmezővásárhely megmutatta, hogy a népnek kezd kinyílni a szeme, és elég már a migráns és a sorosozásból. Remélem, az is eljut az agyáig az értelmes embereknek, hogy ezek más alternatívát nem tudnak. Hallot valaki valamilyen programról a fidesznek? Bár mindegy is, hiszen úgyis hazudnak. Ezeknek csak a hatalom, és az ebből fakadó lopási lehetőség számít!
b1.blog.hu/2018/03/06/barmit_hazudik_a_fidesz_mar_negyedmillio_migranst_befogadtunk_es_ez_csak_a_kezdet
maszk
Tisztán látszik, hogy orbán alkoholista.
Pár év alatt csak az alkohol "segítségével" lehet ennyire lepukkanni.
orbán alkoholista lázálmában élünk...
Aki orbánra szavaz, az:
1. beteg
2. geci
3. beteg geci
maszk
orbán sorosozik, aki 10+ évig élt a pénzéből - ???

orbán migránsozik, amikor eddig CSAK Ő telepített be migránsokat ide TÍZEZRÉVEL hazug, csaló módon (nem mellesleg az EU megkérdezése nélkül - bűnözőket szabadítva egész Európára!) - ???

orbán mondja, hogy nekik Magyarország az első, miközben öli, butítja, elüldözi a magyarokat. - ???

Terrorháza plakát: "Soha nem felejtjük el" - írja ezt arra, hogy mennyi gazságot követtek el a szovjetek. DE! Kik hozták létre a Szovjetuniót - leigázva, nyomorba döntve országokat, népeket?
AZ OROSZOK, te az orbán seggébe szorult fejű, hülye gyerek!
És most ezerrel pitizve-nyalva visszahozza ránk orbán az oroszokat - ???

A kurva anyját MINDENKINEK, aki a fideszre szavaz !!!
magyarbakancs
Borzalmas a sok idióta beszéd amit mond Orbán.
nezelodo
@Aki Én: Nem azt mondta Orbán, hogy az országot védi meg a bevándorlóktól, hanem a kerítést védi meg. Így már érthető a letelepedési kötvény is.
kukac50
Viktor ki engedte be azt a 3550 személyt aki már Magyar személyivel rendelkezik?
Elég a hazugságból!
kukac50
Igaza van Védje meg a kerítést szedje össze az összes gondolkodásra képtelen hazudozót meg a pereputtyát meg azokat akiket az adófizetők pénzén és az eus forrásokból támogat és váltsák le a rendőröket katonákat! álljanak oda védjék meg a kerítést Ők maguk!
Ameddig nem állnak oda Ők addig ne pofázzanak a kerítésről migránsokról!
Yoda69
Ha a kertiset karja vedeni, akkor egyszeru a keplet. Huzzunk fel meg egy keritest ami vedi a mar meglevo keritest. biztos van ra 30 milliard a fiokban. Az elios megcsinalja majd 40 milliardert diszkont aron. Igaz hogy az oszlopok majd kidolnek fel ev mulva, de van egy masik ceg aki majd vallalja a karbantartast jo penzert. Csakugy mint a ketlabon allo orban vejko lampaira, amire csak 2 ev garanciat adtak, az unio altal eloirt 50 evvel szemben. Igy jo penzert lehet azokat a lampakat is cserelgetni, es mint hallani 2 evet se birnak, nemhogy 100.000 orat, ami egyebkent 50 ev uzemidonek felel meg a szabvany szerint.
evacica
Nem bizony, csak azokat akik nekünk fizetnek jó sokat, hogy dagadjon a zsebünk! hazug banda!!!
tudode
Na nézzük csak mit "is" kell védenünk, MINT A SZEMÜNK FÉNYÉT!
.
Nem nagyobb, mint a répájuk Európa térképén bejelölve
.
b1.blog.hu/2017/12/15/ket_szines_ceruzaval_es_egy_terkeppel_megsemmisitettek_orban_legnagyobb_hazugsagat
.
Röhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.