Bayer Zsolt arról beszélt a Kossuth Rádióban vasárnap, hogy nem szeretnék, ha újra odáig fajulna a világ, hogy az életben maradásért át kell térni az iszlám hitre. Bayer ezt Bem apó példájával emlegette.

Bem József történetének elképesztő mennyiségű szimbóluma van, amely ma is érvényes – vetette fel Bayer Zsolt publicista, a Békemenet egyik szervezője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol azt is megfogalmazta: nem szeretnék, ha újra elérkezne az a világ, amikor föl kell venni a muszlim vallást az életben maradáshoz.

Bayer nem szeretné, ha az életben maradáshoz át kellene térni az iszlámra

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Bayer Zsolt az interjúban – azzal összefüggésben, hogy a március 15-i Békemenet a budapesti Bem térről indul – felidézte, hogy az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc leverése után Bem József Törökországba menekült, ahol át kellett térnie a muszlim hitre, mert az élete múlt ezen, később pedig Aleppóba száműzték.* 

Kifejtette: az ókor óta létező, elképesztő kulturális hagyományokkal rendelkező Aleppo – ami akkor még Törökországhoz tartozott, majd Szíria része lett – ma már nincs, "a bűnös nyugati nagyhatalmak áldatlan tevékenysége folytán most kirobbant háborúban elsőként tüntették el a Föld színéről".

Megjegyezte azt is, hogy "az önfenntartási ösztönét elveszített Nyugat-Európa abba az irányba rohan, hogy hamarosan elérkezzen az az idő, mikor majd föl kell venni a muszlim vallást, ha valaki életben akar maradni".

Bem József halála és mostani temetkezési helye tökéletesen szimbolizálja, hogy Közép-Európának milyennek kell megmaradni – hangoztatta, utalva arra, hogy az altábornagy hamvait 1920 után Lengyelországba szállították, azonban a lengyel egyház a muszlim vallás okán nem volt hajlandó keresztény földbe temetni, így a mai napig hat márványoszlopon, a levegőben van a koporsója.

Bayer Zsolt közölte azt is, hogy számít provokációra a Békemeneten, de nem ülnek fel annak. Mint arról beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni.

A szervező az ellenzéki kritikákra úgy reagált: a Békemenetet hat éve próbálják lejáratni, besározni, mert az ott jelen lévő tömeggel nem tudnak mit kezdeni. Az első, 2012-es tömegdemonstrációra annyi ember ment el, amennyi a rendszerváltás óta egyetlen létező utcai tüntetésen, felvonuláson nem volt, beleértve Nagy Imréék újratemetését a Hősök terén – mutatott rá.

*= Bem Józsefnek azért kellett áttérnie, mert az Oszmán Birodalom és az orosz állam közt úgymond kiadatási egyezmény volt érvényben, amit csak az iszlám hit felvételével lehetett kikerülni – a szerk.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Rettegj csak, ál-rettegő spermaszökevény!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Baxer--Kossuth, Echo Tv.
Erről beszél és ott. Oda is való. Szerencsére egyiket se kötelező (még) hallgatni. Lehet, ha így haladunk, lesz egy ""Szabad Bayer-félóra"", de ma még nemhogy kikapcsolni, de bekapcsolni se kell.
RonaGyuri
Te Zsóti b..meg, te meghazudtolod Őfeneségét!!!
"Az első, 2012-es tömegdemonstrációra annyi ember ment el, amennyi a rendszerváltás óta egyetlen létező utcai tüntetésen, felvonuláson nem volt, beleértve Nagy Imréék újratemetését a Hősök terén "!
S mi van Kossuth téri több mint 2 millióval??? =))
kokopelli
@namihami: ...pedig ő már minden volt,ahogy a "szélirány" adta!Van még az
"ilyennek" lelkiismerete,vagy falitükre "turha" nélkül?
kereső
Eddigi pályafutását ismerve az "aranyszájúnak" ő lenne az első-amint megcsillantanának előtte egy "kis lehetőséget"-,és akkor rögtön lenne egy új segg!!!
quadrocopter
Rettegj csak, ál-rettegő spermaszökevény!
SystemError
Remélem a celládban minden félelmed megvalósul...:)
human
Ugyan már Bayer. Ti akik komcsiból liberálissá, majd liberálisból illiberálissá léptetek elő pont ti ne térnétek át az iszlámra, ha az érdeketek azt kívánná?
papa.49
@human: Megelőztél pont ezt akartam írni ez a szarjankó már volt minden csak egy nem de remélem az is eljön hamarosan !!!
Eladott Ország
Most Tiborcz vejkóért menetelnek és Tiborcz vejkóért szavaznak a fidessre a narancsos hívek ! Mentsük meg sajátlábonálló Rühelke férjurát! Valahogy a komcsi világ békeharca jön elő nekem. Habár ez inkább békaharc.
kereső
@Eladott Ország: nem is értem,hogy lehet a lopásért!!! tüntetni.Ez a legújabb sikk?
magyarbakancs
"Bayer nem szeretné, ha az életben maradáshoz át kellene térni az iszlámra"
Nem kell áttérni az Iszlámra.
De remélem Április 8 után remegni fog a WC-n.
Az na azért.
papa.49
@magyarbakancs: Ha buknak ő lesz a leghangosabb, hogy ,,ő belülről bomlasztotta a fütyiszt,, nála nagyobb tetűt még nem hordott a föld a hátán !!!
magyarbakancs
@papa.49: szeretem a tetűket irtani te ,hogy vagy vele?
SystemError
@human: Teljesen jogos, hogy simán belefér a menübe ez is. Volt is már soron a keleti nyitás, mecset építős, török felszopós bulinál, csak közben többet hozott a konyhára a teljes migránsozás...
mackoka46
Szegénykém ! Pedig eddig olyan ügyesen forgatta a köpönyegét ! Lehet, hogy az iszlám lesz a legkifizetődőbb számára, nem a pápa gyalázása.
human
@SystemError: Komolyan is írtam amit írtam.
Edmond Dantes
Érdekes.Kossuth Lajosnak,de korábban Rákóczinak sem kellett áttérnie a muzulmán hitre.pedig őket is befogadták,sőt segítették a törökök.Sebaj,mondott ez nagyobb marhaságokat is.
Edmond Dantes
Ja,és kihagytam Thököly Imrét,Mikes Kelement meg jó néhány ezer magyar menekültet,akik keresztények voltak.
tudode
A XXI. században VALLÁSHÁBORÚT szítani akkor, amikor az emberi lét MAGÁNÜGYE lenne a vallás, ha nem FÚJNÁ A PASSZÁT SZELET a ötös számú tagkönyv tulajdonosa "is" annak tudatában, hogy O1G fészkéből ÚJ VALLÁS "van" születőben:
.
www.youtube.com/watch?v=6KkI5GyYyeE&t=379s
.
Előfordulhat, hogy Gáspár "is" a mi lábunkon LELKIZIK!
.
Az apját is KENTERBE VERI:
.
www.youtube.com/watch?v=Rh4UWBce73U&t=411s
.
Sőt színpadról RÁKOSOKAT "is" képeSS gyógyítani O1G "sarja"!!!
Erről miért nem szól a fáma?
csipetke
Remélem,nem fajulnak odáig a dolgok,hogy iszlám hitre kéne térnünk,de pár száz évvel ezelőtt István király tűzzel-vassal térítette a pogány magyarokat a keresztény hitre.Úgy látszik bayer különösen be van sz@rva mindentől,ami veszélyezteti a pénz áramlását a gazdájától,meg is tesz mindent,a seggnyaláson kívül is,hogy befussanak..
cs.n.
Vótmá a héten, valami új nem jutott eszébe?
nihil
Az iszlám a kereszténység kudarca.

Először az álkeresztényeknek kéne áttérni az igazi kereszténységre.
Az igazi kereszténység János halálával véget ért - ja, hogy te ezt nem tudtad?
Ami i.sz 100 után történt a kereszténység nevében, az kuka!
csipetke
@tudode: ...és még 'prédikál'(?),tán a jóIsten megparancsolta neki,hogy egy pillanatra se tegye le az ájfonját?Vagy abból merít ihletet?
wagabund
sok beszédnek sok az alja...lári-fári ha a fidesz marad, az is beengedi a mostanában nem véletlenül emlegetett tízezernyi menekültet, és utána suttyomban a százezer családtagot...ha meg véletlenül valami új, mégnagyravágyóbb hataloméhes jön, akkor meg pláne...

...és akkor Magyarországnak harangoztak...(itt a kocsmában egy alig részeg alkesz azt találta mondani, hogy baszhattyuk, mert a kocsmát is bezárják...már szervezzük a zugkocsmát a pincében )
tudode
@csipetke: .
A "RÉM RENDES CSALÁD" munkabeosztása:

-- a papi NYOMORBA DÖNTI az ország szinte minden rétegét, annak érdekében "is", hogy
.
.-- a maminak LEGYEN FELADATA az Ökonomikus Szeretetszolgálatnál,
.
-- a FIUK begyűjti az IFJÚSÁGOT az ő FELHÁZUKBA.
.
Bayer pedig ELTERELŐ HADJÁRATOT folytat, hogy a FELHÁZ az elkövetkező ifjúság FEL-, ÉS ALÁ HÁZA legyen, ne az ISZLÁM, miközben ha
.
Beírja bárki a you-tubeba azt, hogy MIÉRT ÉPPEN MAGYARORSZÁG,
.
Közel 4000 a találat, és ezek között MÉG NINCS BENNE, akiket LETELEPEDÉSI KÖTVÉNNYEL "vettek meg"!
wagabund
..."Bayer nem szeretné, ha az életben maradáshoz át kellene térni az iszlámra"...

pedig ha szeretné, ha nem, át fog térni...öregkorára ott fogja magát dobálni az imaszőnyegen napjában ötször..
desiro
zsótti ne aggódj előbb vagy utóbb de meg fogsz dögleni...
simmering73
Nem kell rettegned. A börtönben mindegy, hogy van e vallásod, te nemzethy gyökér.
desiro
zsóttika a fjtársad mondta anno, "egyenként lesztek levadászva". by köteles laca.
quadrocopter
Ne aggódj Bayer, az iszlám is felismeri a hülyéket!
Borsodi
Ez a fidesz, ezekre szavazni? Hát ez egy parazita,szégyen hogy ez Magyar! Azért pofázik mert tudja senki nem fog a szaros életére törni! Ha csak meg nem rendezik,hogy utána betudják mutatni hősünket.Nem tudom van tesója a robbantónak,esetleg rá lehetne fogni.
nevemnick
Undorító férgek mind, akik hazánkon uralkodnak, hazugságaikat, rablásaikat a mi nevünkben követik el, nemzethységüket hangoztatva.
Zeta
Bayer azért hozzátehette volna, Aleppó krmámyzójaként halt meg. Az iszlám törvények betartásával hű maradt hazájához, Lengyelországhóz!
Nem hazájában , hanem Törökországban lett az iszlam vallás követője! Igen, átkellett lépnie , mert egy ezmeny volt a cári Oroszország és Törölország között! Az iszlám megvédte követőjét , a kiadatástól , egy szibériai "kéjutazástól", egy esetleges halálos ítélettől! Önmaga vállalta , az értelmetlen halállal szemben
wagabund
@surdilloFUJT: megfogtál...nálad a pont.
vladimir putin
nem muszáj áttérni az iszlámra, itt egy fotó, hogy kik jönnek, amíg a Tiborcz István apósa a miniszterelnök.

uploads.disquscdn.com/images/2431bb8066fb3c38c64df4d0352e383c9e0fed9f0411a00f5bcee03111ae11e4.jpg

Oroszország színe-java a frissen kapott vízummal.
Sámannus
Megértem, ha ennyi hülyeséget összehord, már a zabszem is úgy hat mint a görögdinnye, kalapáccsal is nehezen megyen be.
herczeg0210
Nem olyan könnyű ám téged AGYON lőni! Távcsővel sem igen találni...
Eladott Ország
Bayer van még bőr a pofádon te mocsokláda!
evacica
Bayer hogy sikerül ennyi baromságot összehordani? Én meg azt szeretném, ha az ilyen mocskos szájú senkik tűnnének el a jó büdös fenébe, de örökre!
bence
Ne finnyáskodj Bayer ! te vagy az aki képes vagy mindenre ! Azt már nem is mondom , hogy mi mindenre lennél képes ha az életed lenne a tét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.