Orbán Viktor megtartotta évértékelő beszédét a Várkert Bazárban. Kijelentései között találunk szokásos propagandaszöveget, de olyan változásokat is, amelyeket a hétköznapjainkban is érezni fogunk.

"Az igazi nagy utazás még vár a magyarokra" – Orbán Viktor évértékelője

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Sem a harmadik kétharmadot, sem a kiemelkedő gazdasági növekedést nem adták ajándékba, Magyarország mindkettőért keményen megdolgozott – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében. A kormányfő kiemelte: mély összefüggés van a politika és a gazdaság között, az eredmények pedig sosem a vakszerencsének köszönhetők.

Felidézte: 2009-ben, a baloldali kormányzás vége felé közös vagyonunkat, tartalékainkat és a jövő lehetőségeit is felélték. Mint mondta, Magyarországnak nemcsak válságkezelő csomagokra, hanem teljes megújulásra, új irányra van szüksége. Ma a házasságkötések száma nő, a csecsemőhalandóság csökkent, a foglalkoztatás 55-ről 70-százalékra nőtt, a munkanélküliséget az egyharmadára vágták, a jövedelmeket folyamatosan növelik, a minimálbért több mint duplájára emelték – sorolta.

A miniszterelnök kijelentette: tíz év közös munkájának eredményeként a magyarok ismét hisznek a jövőjükben.

Nekünk nem az jelenti a győzelmet, ha a pártunk nyer, nekünk az jelenti a győzelmet, ha az országunk nyer” – mondta Orbán Viktor. Magyarország az a hely, ahol mindenkinek jó lesz magyarnak lenni, és lépésről lépésre, kitartó munkával "fel fogjuk számolni a szegénységet Magyarországon". Úgy fogalmazott: "Ulti ellen ásszal, szegénység ellen munkával." Mindenkinek lesz munkája, otthona, minden gyermeknek lesz bölcsőde, óvoda, iskola, étkezés és tankönyv, lesz támogatás a fiataloknak, és jut mindenkinek tisztes idős kor is – sorolta.

A magyar ellenzék bevándorláspárti politikusok gyülekezete

A miniszterelnök szavai szerint a magyar ellenzék bevándorláspárti politikusok gyülekezete, akiket Soros György és az európai bürokraták tartanak lélegeztetőgépen. Hangsúlyozta: Magyarországon megtörténhetett a szocialisták és a szélsőjobb koalíciója, és "ez maga a politikai pornográfia".

A kormányfő kiemelte: azt kell hallanunk, hogy a zsidó származású képviselők listázása nem jelent antiszemitizmust, és aki ezt mondja, még főpolgármester akar lenni, "ahelyett, hogy csendben elkullogna a kertek alatt". "Erre csak annyit mondhatunk: szégyen!" – fogalmazott.

Nemzeti büszkeségünknek gazdasági alapja is van

A kormányfő kiemelte: Magyarország a népességét tekintve a 88. helyen áll a világ országai között, de a 34. legtöbbet exportáló ország. A nemzeti büszkeségnek gazdasági alapja is van, hiszen a magyar mérnökök és munkások teljesítménye 54 hellyel előrébb sorolja az országot.

Véleménye szerint vannak válaszaink arra, ha a világgazdaság lassul, és nem adjuk fel azt a tervünket, hogy a magyar gazdaság növekedése minden évben legalább 2 százalékkal meghaladja az EU átlagát. A legnagyobb eredményeink még hátravannak, csak most lendültünk bele – tette hozzá.

A miniszterelnök szerint ebben nincs túlzás, a gazdasági tények azt mutatják, hogy Magyarország a magasan jegyzett, tiszteletet érdemlő és nagyszerű teljesítményre képes emberek országa.

Ezzel szemben „az új internacionalizmus fellegvára Brüsszel

Az új internacionalizmus fellegvárának Brüsszelt, eszközének pedig a bevándorlást nevezte meg. A kormányfő szerint megint vannak, akik nemzetek nélküli világot, nyílt társadalmat akarnak, nemzetek feletti világkormányt "eszkábálnak", és ma is külföldről irányítják őket.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a bevándorlóországokban keresztény-muszlim világ jön létre folyamatosan zsugorodó keresztény aránnyal. Azonban "nekünk, közép-európaiaknak még megvan a saját jövőnk" – hangsúlyozta.

Családvédelmi akcióterv jön

Orbán Viktor hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be, kijelentette: "ez a magyarok válasza és nem a bevándorlás".

Minden 40 év alatti nő az első házasságakor 10 millió forint kedvezményes kölcsönben részesülhet. Bővítik a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) kedvezményes hitelét, amelyet két vagy több gyermek esetén használt lakások vásárlására is lehet fordítani. Már a második gyermeknél 1 millió forintot átvállalnak a nagycsaládosok jelzáloghiteléből.

Azok a nők, akik legalább négy gyermeket szültek és neveltek, életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól. Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját, legalább három gyermeknél a legalább hétszemélyes új autó vásárlásához 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást adnak autóvásárlásra.

Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást, 21 ezer új férőhelyet hoznak létre 3 év alatt. Bevezetik a nagyszülői gyedet (gyermekgondozási díjat), így a nagyszülők is maradhatnak gyeden a szülők helyett – sorolta a miniszterelnök.

"Az igazi nagy utazás még vár a magyarokra, és a legnagyobb győzelmek még csak most jönnek" – fogalmazott a kormányfő. Beszédében bejelentette a középiskolai nyelvoktatás korszerűsítését, közölve: minden középiskolás a 9. és a 11. tanév nyarán kéthetes külföldi nyelvtanfolyamon vehet részt a kormány költségén. Beszámolt továbbá arról, hogy a kormány döntése értelmében 700 milliárd forintot fordítanak egészségügyi fejlesztésekre, ideértve a budapesti centrumkórházak megépítését is.

MTI

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az igazi nagy utazás Hágába lesz nektek, a nemzetközi bíróságra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ettől tartok én is, hogy egy ilyen retardált barom dagadt törpe hova akarja taszítani az országot! =))
tudode
Ha nem a .. b a l h é .. császárától hangzottak volna el 30 év után, 2008-at véve alapul, még hihető lenne, hogy KONSZOLIDÁLINI szándékozik a romhalmazát az, aki a HITELÉT elvesztette már a székházmutyinál.
.
Ez a 10 milla MÉZESMADZAGNAK gyenge beetetés azok számára, akik még HISZNEK ennek a bagázsnak, amely NÉGY BÉBI UTÁN nullázódik le!
kissé felnőttem
ez kb mint a modern városok prpgramja , megmarad propagandának, vagy ha nem attól lörinc leszegényedik egy gatyára amit itt igértek Varga meg mehet adosok ...
Sámannus
Te meg szarházikám kivándorláspárti vagy ést ez a ti családpolitikátok. Egy magyart sem támogattok,csak pofáztok. Diaszpóráztok gyűjtitek a kémeiteket a diaszpórákban. Orosz ügynökök vagytok mind!
Nessy
Kiszámolta valaki, hogy ezekhez az ígéretekhez mekkora költség tartozik? Igaz,O.V. olyan szegény sohasem volt, hogy igérni ne tudott volna!
Aztán majd a Soros, a migráció, Brüsszel miatt nem lehet mindent megvalósítani!
Hitelt adni a házasságkötésért, a gyerekekért nagyon szép! Így legalább egy életre el lesznek adósodva!
Grafix69
Valami készül mert akkora bazi nagy ígérgetések vannak ,hogy már meg is van ajánlva . Olvasom ,hogy a nagy családosoknak 2,4 millió támogatást ad a kormány autó vásárlásra . Azért ti is eltudjátok azt képzelni , hogy ebből mi lesz . Garantált a gazdagoknak ,hogy még gazdagabbak legyenek , meg ugye azon rétegnem akik mérhetetlen szegénységben is majd BMW -ben fogják enni a rántott levest . Teljesen rendben van . Azt írja az okosság ,hogy minden nőnek aki még nem érte el a 40. életévét kedvezményes 10 millió forint kölcsönt adnak , ha gyermeket vállalnak. A nyugdíjasokat is ellehet küldeni gyesre mert arra is írnak tőrvényt . Én nem tudom , ha ennyire jóságosak az elvtársak akkor mivel ugye a többség a Fideszt akarja , miért kell elbarikádozni magát ennek a faszkalapnak a néptől , és miért csak a saját szavazóinak mond beszédet . Mert ugye mindenki vezetője szeretne lenni golyóálló mellényben meg kordonok közt a nagy hazudozó. Azt is mondotta nemrégiben mikor az újságíróknak méltóztatott válaszolni ,hogy a politika mentes az üzlettől , hát érdekes amnéziába szenved mert itt pont azt hangsúlyozta ,hogy a gazdasági növekedés igen is a politikának köszönhető . Valami készül ami nagyon nem lesz jó , valami amitől már be vannak szarva , hogy csak a sajátjaiknak mernek nyilatkozni mert mindenki Soros lesz , vagy tán most szó szerint is gondolták .
adrenalink
Nekem valahogy a Dés Lászlói Nagy utazás jobban tetszik
youtu.be/HNwAfCBZmLs
polar450
Köszönjuk O1G!

Az utóbbi egy év sajtóhíreit összevágva jött ki ez az új Kánanán-ígéret!
Azt már megatanultuk, hogy az ígéret soha nem volt azonos a beteljesüléssel!
Most vajon miért lenne másként?
Közeleg az EP választás - ennyi!
simmering73
Az igazi nagy utazás Hágába lesz nektek, a nemzetközi bíróságra.
division
@Grafix69: Nagy tévedésben vagy. Azok fognak megint szülni több gyereket akiknek eddig sem kellett volna, ne gondold hogy majd azok akik egyébként is tudnának több gyereket vállalni. Azonkívül egy autót is fenn kell ám tartani. Nem annyira rossz ez a 7 pont, de feltétlenül munkához kell kötni ezt a nagy adakozást, tehát meg kell vizsgálni azt hogy képesek e törleszteni majd azok akik élnek a lehetőségekkel.
tudode
Úgy tűnik a MODERN VÁROSOK kőrútja "is" hagy maga után FEKETE LYUKAT, hiszen
.
---- Székesfehérvár fideszes polgármestere rádöbbent, hogy mivé váltak a közbeszerzések a Fidesz alatt
.
444.hu/2019/01/16/szekesfehervar-fideszes-polgarmestere-radobbent-hogy-mive-valtak-a-kozbeszerzesek-a-fidesz-alatt
.
Tehát akkor a MAI ÍGÉRETEI is annyit ér, mint a 20 évvel ez előtti NÉGY SZOBA, NÉGY GYEREK, NÉGY KERÉK, vagy mi is szemben (Lőrinc testvér közben az ORSZÁG LEGGAZDAGABBJA LETT.)
.
Több ezer család kilakoltatása!
.
Soha nem volt olyan SZEGÉNY, hogy ígérgetni ne tudjon.
.
(Ahogy az ELLENZÉKRŐL megnyilvánúlt, az még egy PLETYÓS ÖREGASSZONY dícséretére is válna.)
Cicamama55
Sok gondolatával nem értek egyet, de ez a gyerekgyártásra való ösztönzés kiveri nálam a biztosítékot! Így próbálja itthon tartani a fiataljainkat?! Ki fog ennyi gyereket szülni?! Nem az államnak kell szülni a gyerekeket! :((((( Majd azok aktivizálják még inkább magukat, akiknek az egy is sok! Ki fogja, miből visszafizetni a kedvezményes hiteleket?! Szociális ágazatnak lesz tripla munkája! Lehet toborozni a nevelő szülőket, épülhetnek az új hajléktalan szállók! Nem ilyen intézkedéssel kell élhetőbb országot teremteni, hisz még a most itt élőknek sincsenek a feltételek megteremtve! Oktatás?! Egészségügy?! Ez egy rémálom számomra...
Borsodi
Csak azok fognak szülni akik eddig is szültek ész nélkül,ha meg pénzel jár főleg.Pénz is lesz gyerek is majd leülik.Jobb világ nem csak több cigány lesz.
Nessy
Van egy apró gond, amit valahogy kimaradt a baby projektból!
A gyermekeknek nem egy esetben már a születésük után PIC ellátásra van szüksége. Aztán gyermekorvosra, gyermek fogorvosra, ne adj Isten fogszabályzóra. Később, meg már szakrendelésre, gyermekkórházra.
A bölcsi, ovi után normális oktatásra, szakképzésre, felsőoktatásra.
Természetesen a szülőknek normális munkára, biztonságra, hogy törlesszék a hitelt, és neveljék a csemetéket.
csipetke
@Horizont: 18:48 Kínjukban már nem tudják,hogy mit találjanak ki.Be vannak szarva,hogy nem lesz aki eltartsa a hatalmasra nőtt parlamenti vízfejben a parazitákat.Az elvándorlás folyamatos,és nyomhatja orbán a rizsát ezerrel,már csak az 1bitesek hisznek neki talán,de lassan azok is megvilágosodnak.Élhetetlen országgá züllesztették Magyarországot.A puhos törpére úgy fognak majd emlékezni,mint egy gonosztevőre,aki nemcsak hogy lerabolta a bandájával az országot,de sokmindent hagyott teljesen tönkremenni.
Nessy
Egészségügyünk helyzetét nézve, sokan mehetünk idő előtt "nagy utazásra", de ott nincs retúr jegy!
nevemnick
Cinikus izé eu-s választási ígérgetése.
Azt gondolja, ha többen kikerülnek a parlamentbe akkor bebetonozta magát a hatalomba. A vicceskedésével még tovább dühítette az ellenzéket, és ezzel már közel áll ahhoz, hogy nemsokára ráfagyhat a mosoly arra a b(h)ájas képecskéjére.
papa.49
Csutipatkány rátok egy viszonylag rövid utazás vár a szegedi Csillag udvarára ZÁRT KAPUK MELLETT ÖRÖKRE !!!
Peller Anikó
Akire nagy utazás várt az már elutazott. Ezért nincs sofőr, ápoló, orvos, szobafestő, krumpliszedő, vízszerelő, gázszerelő.

Ja bocs, az van egy.
Nessy
@Peller Anikó: Azért ha lehet ne vele csináltasd meg az elromlott gázkészülékedet! :-))
csipetke
@Peller Anikó: 20:48 Azzal az eggyel meg pont kitörölhetjük...
polar450
"Sem a harmadik kétharmadot, sem a kiemelkedő gazdasági növekedést nem adták ajándékba..." Nem biztony, rendesen meg is kellett érte csalni.

25 problematikus szavazókör csak a példa kedvéért több féle gyanús eredménnyel:
Bogdása 01: 68 érvénytelen listaszavazat, csak Fidesz-szavazatok vannak a listán
Baja 09: 0 MSZP listás szavazat, pedig egyéniben kaptak 159-et
Nagypeterd 01: 76 szavazat kamupártra, 0 jobbikos jelöltre
Dejtár 01: 43 érvénytelen, nem a Fidesz bukott rajta.
Zala 03: 23 érvénytelen listás, de csak listás
Kozármisleny 02: 25 érvénytelen listás
Zalakaros 01: 23 érvénytelen listás (Fidesz ugyanannyi itt is, ott is)
Kunpészer 01: elment egy ruszin szavazni, de egymagában kettő érvénytelent szavazott :DDDDD (ez a kedvencem)
Zádorfalva 01: 62 egyéni érvénytelen, Fidesz ugyanannyi kb. listán és egyéniben
Budapest II. 04: Jobbik helyett kamupárt kapta a szavazatokat
Budapest IV, 53: 91 DK-szavazat beírva a Szegény Emberek Magyarországért Pártnak
Fulókércs 01: 127 szavazó, 36 érvénytelen, valszeg ugyanaz a helyzet mint a 4-es sorszámú esetnél
Sárospatak 07: a Jobbik 122 szavazatát megkapta a NET párt
Hévíz 01: 40 érvénytelen listás szavazat, pedig egyéniben csak 5 volt, és a számok alapján nem a fidesz bukott vele
Budapest II: 84 érvénytelen (a Fidesz 20-szal kevesebb listán, mint egyéniben, és 10-zel több listás szavazólap volt az urnában, mint amennyit kiadtak)
Pécsudvard 01: 173 (!!!) érvénytelen listás, a Fidesz nem vesztett
Kaposfő 02: 89 érvénytelen listás, a Fidesz csak 10-et bukott
Szokolya 01: 57 érvénytelen listás, a Fidesz csak 5 szavazatot bukott
Biatorbágy 02: 192 (!!) érvénytelen listás szavazat, a Fidesz csak 27-et bukott
Kimle 01: 41 érvénytelen listás
Magy 01: 49 érvénytelen szavazat, a Fidesz nem bukott, még nyert is
Laskod 01: 22 érvénytelen szavazat, 273 Fidesz listán és egyéniben is
Diósd 03, 100 érvénytelen, a Fidesz kikapott egyeniben, de listán már bőven vezet
Nagykovácsi 02: 32-en “elfelejtették” bedobni az...
Desischado
Nem értem, mi a fene van ezzel az igéret cunamival? Valami még sem kerek, ha ennyire igérget, és pont a családosokak! gyanús, nagyon gyanús, netalántán sz@r van a palacsintában?
papa.49
@Peller Anikó: Tudod hogy hívták felcsutkán 2010 előtt ,,Mekk Elek,, gondolom tudod miért )))))))))))))))))))))))
Yoda69
Remelem a nagy utazas nem azt jelenti, hogy irany Moszkva.
RonaGyuri
Viktor, viktor ez még tőled is sok(k)

azt maga is megmondta, hogy nem kell arra figyelni, amit mond de azért a szó-hasmenés???

Na erre igazán illik a mondás, hogy reméljük komolyan gondolja, mert viccnek nagyon durva. Finoman szólva is tombolt a tömény hazug idegrángás. Szóval hozta a szokásos formáját.
Azonban volt egy gondolat-menet, ami még tőle is sok(k):
„Fel fogjuk számolni a szegénységet Magyarországon. Mindenkinek munkája lesz, mindenkinek lesz otthona, lesz minden gyereknek bölcsőde, óvoda, iskola, étkezés és tankönyv is, lesz támogatás a fiataloknak és jut mindenkinek tisztes időskor is”! =))
Ami szegénységet illeti a KSH vonatkozó vizsgálatait már felszámolták, a mindenkinek dumák értelmezhetetlenek és túlmegy a létező demagóg hazugságain, az igazi móka azonban: a jut mindenkinek tisztes időskor. Amihez nem árt megjegyezni, hogy
a nyugdíjrendszer fenntarthatatlan,
az olló egyre jobban nyílik,
a 18/19 fordulóján az sk. hamisított inflációs adatoknak is csak a felét emelték
s ráadásul hála a rabszolgatörvénynek – na és az egészségügy egyre komolyabb gondjainak – a megélés valószínűségei is romlani fognak.
kamazuka
Valahogy olyan èrzèsem támadt,mintha benyúlt volna az alsónadrágomba majd elő vève AZT.
Ès vernè vele a csalánt..
Különös,hogy a nemrègiben tartott sajtó tájèkoztatón tett kijelentèse ellent mond, az èvèrtèkelő tartalával.
Az felettèbb különös ha igazat mond,akkor a vagyonbevallás hazugság..ha az igaz akkor a sajtótájèkoztató nem igaz.
Különös..Gyurcsány a beszèdèt,egy falusi pèldaszöveg èletkèppel jezdte. Ezzel szemben Orbán,a falusiak várjanaj kicsit,nekik ...!? Ebből egy következtetèst levonok.a vudèki vidèknek nincs megoldási alternatíva . Vagy jól működk a pártokon belűli hírszerzès? Nekem úgy tűnik a fidesz berkein belűlről valaki szivárogtatott tartalmi elemeket. Ez a törtènet nem kerek,ahogyan az sem ,ha a kormány ès a gazdaság k3t dolog,akkor higyan lehet,hogy a kormány vállal át költsègeket? Mert az nem hangzott el,hogy ezt neg azt,az adófizetők állják.
adrenalink
@Borsodi: tegnap 19:16-ra Nem igazán értem, hogy milyen kedvezménnyel ösztönözné az eddig is ész nélkül szülőket további szaporodásra.
Eddig sem dolgoztak, az Szja kedvezmény nem érinti őket.
Max a boltban, az uzsorásoknál van kölcsönük, arra megint nem vonatkozik semmilyen kölcsön kedvezmény.
Még normális gyerekkocsira sem telik, nemhogy családi autóra.
Akik még jobban járhatnak, azok az eddig is jóljáró viszonylag jó jövedelemmel rendelkezők!
adrenalink
@division: tegnap 18:20-ra A fenti hsz-em Neked is szól.
desiro
Belenéztem azO1G évértékelőjébe, nem csalódtam, a jelenlévő birka nyuggerekben sem. úgy tapsikoltak, visítottak mint a kismalacok a pocsolyában.
Lepényleső
"Ne arra figyeljenek amit mondok,arra figyeljenek amit teszek!" - és én a bánnak hiszek,
hogy amit mond az enyészet, ha csak a kilakoltatottakat nézem,azt a családbarát szépet.
Annyi karakter itt nincs ami kiadná az egészet,amit kilenc év alatt az emberek ellen végzett?
kereső
Nem tudom, mikorra mondta orbán ezen intézkedések megvalósitását. Kétéves költségvetés elfogadva-leghamarébb 2021-ben váltható valóra .Vagy lesz új költségvetési Tv? Vagy nem is kell, hiszen "olyen" rugalmasak a számok-bármikor,bármit bele lehet rakni? Mert ez azért egy sor ,az emberek mindennapjait éritő törvénymódositást is jelent ám, nem csak a költségvetést. Vagy ez is csak egy olyan igéret,mint a modern városok program?
Egyébként meg nyugtával a napot! A GYOD-ról is kidereült,hogy a végrehajtásnál pont azok szorulnak ki az ellátásból,akiknek szükséges lenne ez ellátás/autista, cukorbeteg gyermekek/, aztán kiderült mára, hogy az "ingyenes tankönyv" azt jelenti ,hogy a gyermek kap ilyen-olyan állapotú használt tankönyvet kölcsönbe!( ez azéret még némi higiéniai problémát is fölvet-lehet,hogy nem lesz elég a sűrű kézmosás sem!),szóval várjuk meg ,amig megismerjük a törvényi szövegeket-aztán majd lehet hozsannázni.
Sámannus
Legjobban tetszett amikor megszólalt: Tisztelt bajszos szar!
Majd az egész beszéd alatt ott futott a szövegcsíkon a bizonyíték arra hogy végig hazudták az elmúlt kilenc évet, mert nem csináltak semmit ebben az országban, ami ennek a népnek az érdeke lett volna.Az ország szmogban volt és a legpiszkosabb levegőjű városok listáját írták ki. Ezekben a városokban lakik a népesség majdnem fele.
Ez a bizonyíték arra, hogy ennk a szarembernek a Hágai Emberi Jogi Bíróság előtt van a helye. Mert az uniós pénzekből a lakosság életfeltételeinek a javítását elmulasztották nincs lakásprogram a felújításokra, a fűtés korszerűsítésre, az energia ellátásra, zöldenergia felhasználására, pusztán azért mert lopni könnyebba szarháziaknak.
Menjetek ti pohoskám a picsába, ahogy a Zsótikádnak is lovagkeresztet adtatok mondta.
magyarbakancs
Ezt a rengeteg pénz amit megígért Orbán úr honnan lesz el véve,
Mert ennyit a magyar gazdaság nem termeli ki az biztos.
dr. prédikátor
Vajon hová szól a nagy utazás???Marhavagonokban az új KZ-k be???ahol már vár a krematórium???
kokopelli
@dr. prédikátor: ..."tönkremenet..elés"???
Jozefina
"Az igazi nagy utazás még vár a magyarokra,"
Majd gazsi szektája elintézi??!!
Peller Anikó
@Yoda69: Ugyan már, túlgondolod. Csak nem képzeled, hogy Moszkvába kellene nekünk menni? Haha.

Szibéria.
Nessy
Olvasva a tegnapi győzelmi jelentést, nekem egy nagy költőnk verssorai jutottak szembe.
Ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet,
ha majd a jognak asztalánál mind egyaránt foglal helyet.
ha a tudás fénye ragyog be minden ház ablakán,
akkor mondhatjuk, hogy itt van már a Kánaán!
Ahogy akkoriban, úgy mostanság is elég messze vagyunk ettől.
Yoda69
@Peller Anikó: Rank magyar erzelmu demokratakra biztos Sziberia var, ha orban kilepteti az orszagot az Uniobol, es a ruszkikhoz csatolja.
Viszont a Farok es sikari biztos elelvez oromukben.
Clavigo
@Shikari: Szültèl ma màr, Szarosnyelvű?
kokopelli
@Yoda69: Nem hiszem,mert az utolsó nem fogja lekapcsolni a "villanyt",hogy ők ketten
körülnézhessenek a térdigérő ittmaradt ß@rban! Az értelmesebbje már régen odaát van!
csipetke
@magyarbakancs: 9:34 "Orbán úr?"Háát,a puhos törpe a golyóálló mellényben minden,csak nem úr.Azt mondják tegnap testpáncélban volt,(jelentsen a szó bármit is).Nekem is ez jutott eszembe,hogy amiket tegnap beígért,vajon van-e mögötte fedezet?Egyébként biztos hogy nincs,ez irgalmatlan nagy összeg lenne.Lehet,hogy azért merte megígérni,mert ha lesz olyan balga fazon,aki ennek hallatán elrohan gyereket csinálni,-teszem azt 2x annyi gyerek születik jövőre,a fideszt ismerve,egy tollvonással eltörlik a kedvezményeket,ahogy lenyúlták a MANYUP pénzeket,vagy 3 nap alatt legyilkolták a lakástakarékokat. A gyerekeket viszont már nem lehet oda visszadugni,ahonnan előkerültek.Szóval,nagyon valószínű,hogy felelőtllen ígérethalmaz,amit a puhos tegnap előadott.
Nessy
@csipetke: Az adósságspirálról nem is beszélve, amibe belekerülnek a családok!
csak úgy....
Fekete függöny , gyászlepel és kordon mögött zajlott a nagy esemény! Csak az arra érdemesek láthatták a führert .
Orbán,egy tipikus nyüszi ül a füben faßi...
papa.49
@csipetke: Minden létfontosságú szervet kevlár véd, kivéve a tökfejét, egy jó távcsövessel megoldható a dolog !!!
csak úgy....
@Yoda69: Nem tudom hol élsz,Putyin hülyét is kapna O1G. töl! Míg fontos neki, évente 2-3 X elviseli a katasztrófális vonaglásait a talikon,de szerintem tök hülyére veszi viktort a nyalóst...
papa.49
@magyarbakancs: Szerintem ezt tévedésből írtad erre a tahóra, hogy ,,úr,, )))))))))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: Nagyon kicsinyes letté! ;) Jelenleg @magyarbakancsnak van igaza,mert ki is lehetne más az úr, szeles ez határban, mint viktor a stadion építö és a mohamedánok mögállítója ! mint a dugulj el titusz...
arcmás
Öregember nem vénember.
55 évesen nekivágni a világnak?
Mint a szél!
Itt maradni csendben várni a halált.
Kimenni, rengeteg új inger, új kihívás, új élet.
Itt arra várnak, hogy a nyugdíjaskor előtt meghalj, hogy ne kelljen fizetni utánad.
Kint arra buzdítanak, hogy élj, hass, alkoss, gyarapíts - és közben érezd jól magad.

Szóval válaszolva Török Gábor kérdésére, hogy mit üzen a kormány a fekete lepellel: A magyar nemzet halálát - nemzethalált.
papa.49
@csak úgy...: Ez jó, na de az, hogy ő egy ,,úr,, erős túlzás !!!
csak úgy....
@papa.49: Gondolod,hogy az elvtárs jobban passzol? Elnézést, Neked van igazad!
arcmás
Légy hülye, légy alkoholista, légy erkölcstelen hulladék, légy aljas, légy antiszemita, légy xenofób, ne gondolkodj, nézd kitágult szemekkel a propaganda agymosást, kussolj, tűrj, halj meg idő előtt - ezt az elbaszott sorsot szánja neked a Diktátor, ahogy a földön élő valaha is élt összes diktátor.

Orbán azért diktátor (bármennyire is cáfolják), mert nem különbözök a diktátoroktól.
Attitűd.
papa.49
@arcmás: Fordítsuk meg a végkövetkeztetést dögöljön meg a diktátor inkább !!!
csak úgy....
@arcmás: dél amerikában szarabb lenne , orbán még diktátornak is csapnivaló...
Yoda69
@csak úgy...: Nem is orban miatt kellene Magyarorszag putyinnak, hanem a terulete miatt. Melyen benyulik az Unioba, remek kozep-hatotavolsagu rakatak tamaszpontja lehetne.
Magyarorszagot, mint a ruszki megszallas alatt is volt, utkozo zonanak szanjak. Csataternek. Ezert kell putyinnak, es jol tudja hogy orbannak mar nagyon kifele all a rudja, ezert meg oda is tol neki, hogy minel elobb kirugassa az orszagot az Uniobol. A birka nep meg tetlenul nezi.
kokopelli
@Yoda69: Az ország fontossága Putyinnak azzal értékelődött fel,hogy a DDR eltünt,a "V4"-ből
gyorsan lehet "V4-x"-ek! ...gazdaságilag éppen csak annyi M.o.,mint egy nagyobb nyugati város!
Nessy
Tegnap Amerikával üzleteltek rakéta és egyéb fegyverek vonatkozásában, ősszel jön Putyin, akkor vele.Hogy mi lesz a vége? Már kétszer megszívtuk, harmadszorra már megszokjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.