Lesújtó véleménnyel van az 1995 után születettekről.

A Corvinus tanára szerint az alacsony magyarságtudat miatt tüntetnek a diákok a "nemzeti kormány" ellenFotó: Youtube

A Demokra című kormánybarát hetilapnak adott interjút Tózsa István professzor, a Corvinus Egyetem „hungarikumok és nemzeti örökségtervezés” című tárgyának tanára – szúrta ki a 444.hu.

Az interjúban Tózsa úgy fogalmaz, a diákoknak alapvető hiányosságaik vannak, olyan mértékben, amit korábban elképzelhetetlennek tartott.

Ez a professzor szerint abban mutatkozik meg, hogy az 1995 után született Z generáció tagjai „nemcsak nem tudják, hol van Szentes vagy Gyula, de Tokajt Eger, Pannonhalmát pedig Balatonfüred helyére jelölik be egy vaktérképen”

- kesereg, hozzátéve, tapasztalatai szerint száz hallgató közül egy sem ismeri fel a Rákóczi- vagy Klapka-induló dallamát.

A tanár rendszeresen méri a hallgatók magyarságtudatát. Azt mondja, jelenleg

„az alapszakos hallgatók magyarságtudata kognitív szinten 15-21 százalék, a mesterszakos kontrollcsoporté 33.”

Ebből szerinte politikai következtetéseket is le lehet vonni:

„Egy 21 százalékos kognitív nemzeti identitás nem szükségszerűen tartja vissza a hallgatót attól, hogy egy magát határozottan nemzetinek deklaráló kormány ellen – és ne mellette – tüntessen. Ez komoly akadálya lehet a a magyar kormány tudatos nemzetállam-építési és – erősítési politikájának.

Egy átlagos hallgató, aki adott esetben a Corvinus Egyetem előtt csatlakozik a többiekhez, hogy a magyar kormány ellen tüntessen, átlagosan egyötödnyi tudással rendelkezik és négyötödnyivel nem rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy mitől magyar a magyar.”

165 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szégyen, hogy egy ilyen barom professzor lehet ezen az egyetemen! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez egyetemi tantárgy, mellette egy minimálbéren tartott egyetemi oktatóval és a sleppjével.
Ha úgy adódik, lesz itt még türk és kipcsak kar is. Hasonló anyagi kondíciókkal.
RonaGyuri
szégyen, hogy egy ilyen barom professzor lehet ezen az egyetemen! =))
Klubtag
És amíg a fidesz-kdnp árvalányhajas, hazug polgári-keresztény népbutító, csaló, erkölcsi roncskormánya lesz hatalmon, addig ez a romlás tovább folytatódik. Ugyanis mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az értelmesebbje elmeneküljön az országból és eltitkolja, hogy magyar. A maradók értelmesebbje átmenetileg passzív rezisztenciába vonul, mert undorodik, egy részük meg koránál, iskolázottságánál fogva nem elég mobil, tehát tűrni kénytelen. Nincs hajlandóságuk a hamis magyarkodáshoz.
Ez a senkiházi meg leáll rinyálni, mert nem képes megfogalmazni még saját magának sem a nyilvánvalót.
Eladott Ország
A magyarokra nézve meg az a szomorú, hogy ilyen barmok, fideszes seggnyalók, tahók a Corvinus egyetemen taníthatnak, ahelyett, hogy eltakarodnának a redvás 3,14csába! És csodálkozunk, hogy nincs egyetemünk a top 500-ban.
Pegero
Lám, lám miket olvas itt az ember?!
"A Demokra című kormánybarát hetilapnak adott interjút Tózsa István professzor..."
Teljes mértékben igaza van a Corvinus Egyetem tanárának, annyi kiegészítéssel, hogy a magukat újságírónak titulált Propeller firkászok írni, olvasni sem tudnak rendesen! Gondolom Bencsik András, a Demokrata c. hetilap főszerkesztője is egyetért a megállapítással és joggal érzi sértve magát, hogy ilyen "újságírók" is lehetőséget kapnak a firkálásra!
Jogosan lehet tüntikézmi!
Aki Én
@Pegero: ...Bencsik, mint hiteles igazolás :)
Utánad ő a következő, akit még a fideszen belül is kinevetnek.
Aki Én
@Pegero: ...mondtam már, nem kattintok a bugyuta, értelmetlen, vérszegény szarjaidra. Tudom mire vagy képes, aszerint kezellek :)
Nessy
Drága prof! Tudja, hány ember nem tud jól tájékozódni vaktérképen? És nem Z nemzedék, hanem régi, akiktől igyekszik pártunk és kormányunk mihamarabb szabadulni, mert költségesek! Fene megette, ha maga ezen méri a magyarság tudatot! Igaz, tudom, "ha a Föld Isten kalapja, hazánk a bokréta rajta!" , de a virágok közt gaz is akad!
solidedge
Nézzük csak! Hová lett a hívatástudat a jelenlegi tanárok többségéből? Hová lett az a könyváradat amely ára nem haladhatta meg 1 kg kenyér árát? Ki tette sokak számára elérhetetlen költségűvé a felsőoktatást? Ki vitte le 16 évre a kötelező oktatást? De nem is sorolom tovább.
Pegero
@solidedge: Majd a Momentum (az SzDSz utódpártja) helyre teszi ezt a problémát.
Még a magyar nyelv is meg fog szűnni, ha netán hatalomra kerülnek! Román lesz a kötelező nyelv! Magyar Bálint kezdő iparitanuló Fekete-Győr Andráshoz képest. A tornából felmentett izompacsirták is azon lesznek, hogy ismét töröljék el a tornaórát az oktatásból.
pestisracok.hu/wp-content/uploads/2017/01/12525086_1581273922118101_7194787081452242095_o.jpg
kereső
@Pegero: Hát(sic!) igen.A tornaórától nő a nebuló magyarság tudta.
Szeparepa2
Ismét szépen megfigyelhetjük tehát, hogy sem magas szintű diploma, sem egyetemi katedra, nem garancia arra, hogy ne legyen az illető súlyos elmebeteg...
Nessy
Nos, a Klapka induló Egressy Béni szerzeménye. De a Rákóczi induló Weber - Berlioz, míg a Radetzky induló Strauss szerzeménye.
Miért szűnne meg a magyar nyelv? Sőt bővül, az egyre több angol kifejezéssel, melyek már beépülnek a napi beszédünkbe! Az, hogy nálunk a legkevesebb idegen nyelvet tudó ember, az nem nagy dicsőség! Ha mér! Anno a jelenkori volt MSZMP, KISZ vezetőink is velünk együtt, kötelezően oroszt tanultak, sok éven keresztül, de azért a magyar nyelv köszöni szépen megmaradt!
Jó, van amit elegánsabban is le lehet írni: Instrumentum eqvii!
lampa laz
@RonaGyuri: nekem is ez kattogott a fejembe amíg olvastam a cikket. Meg még az, h ez mind az oktatás szégyene a így van.
kereső
Nem a torba órák számát kellett volna megnövelni, hanem a magyar-nyelv és irodalom , a történelem, a földrajz , és általános műveltség követelményeként az ének - zene ismeret órákat- nem is nagyobb óraszámban, de szaktanárokkal oktatni. Mondjuk ahol komolyan veszik a "nemzet tudatosságot- magyarság tudatosság"-ott az ország nyelvének, irodalmának oktatása a napi órarendben minden napos.Szóval kedves Tanár úr- mindezek nem a "z" generáció hibája, hanem az oktatásé- talán szólni kellene, hogy a szakmunkások is tanuljanak közismereti tárgyakat( ahová besorolták a magyar-nyelv és irodalamat, valamint a történelmet IS) nagyon okos és felkészült szakemberek - úgy mint parrgh lászló főtanácsadó. Mondjuk palkovits úr sem úgy muzsikál oktatási téren, ahogyan az ember elvárná egy "akadémikus"-tól.
Tényleg- mi lesz a volt akadémikusok új titulusa?
Pálinkás Pál
Ez a hülye libááért vette a professzori címet???Vagy csak szimplán agyalágyult!!
reagens
Nem szabad hagyni a ballibsi agymosást. Nemzeti fiatalság kell nem romkocsmás, belterjes taknyok.
Málna
@solidedge: Elérhetetlen költségű felsőoktatás? Dehát nem kell fizetni érte, ha vállalod az adott feltételeket.
kereső
@reagens: milyen ballibsi agymosás? legalább olyan hülye vagy mint a tanár úr, aki a fiatalok tudatlanságából- az ismereteinek hiányából vezeti le a "magyarságtudatot". Sőt még meg is méri ennek alapján . Itt má mindenki meghülyült? Egyébként is mi az a "magyarságtudat"? Nem tudja, hogy hol van Kecskemét- és akkor már nem jó magyar? Vagy mi? Miközben arról van szó, hogy a hülyegyerek ellébecolta az iskolát- nyomogatta a telefonját, a tanár meg nem foglakozott vele. Csak legyünk túl az órán jelszóval. Remélem a Tanár úr könyvet is a megállapitásairól, vagy esetleg nagy doktorit.
luiz
Ez csak annyit jelent, hogy a 33%-os mesterszakos kontrollcsoport 16%-ban butábbak más dolgokban, mint az alapszakosok... Na bumm, nem kell ehhez diploma
Nyírfa
Az ember megszületik valahol, ennyi. Ez az ilyen-olyan tudat sulykolása nem több, mint pótcselekvés. Tessék rendes emberként élni, bárhol a világon.
A magyarok nagymagyar- , meg küldetéstudat-projektje nem csak mesterkélt, hanem egyenesen patologikus. Szánalmas, unom.
Béla333
Ez az ember oktat, vagy inkább kioktat?
A fiatalok alacsony szellemi színvonalával kapcsolatos észrevételeit talán tegye meg a Fideszes taggyűlésen, vagy ha nem tag a Fideszben, akkor meg jelezze ezt a Fideszes haverjainak. Sokat, szisztematikusan kellett tenni azért, hogy így lebutítsák a fiatalokat!
Vagy lehet, hogy ott nem mer megszólalni sem? Felfelé nyalunk, lefelé taposunk, igaz??!!
Nyírfa
A Nagy Orbán meg régiós fegyveres konfliktusokra készíti a Nagy Magyar nemzeti Hadsereget. 2026-ra már a NATO nélkül is úgy meg tudjuk védeni magunkat, hogy ihaj. Hogyha az élhetetlen szomszédok az istennek sem akarnak megtámadni minket, majd orbán gondoskodik egy kis feszültségről. Illetve, gondoskodna, ha még ő lenne minden magyarok miniszterelnöke. De nem ő lesz. De nem ám.
Pegero
@kereső: Ne égesd itt magad (sic!) a magyarság tudatoddal.
Pegero
@Eladott Ország: Kis Gendervitéz!
Nézz a lábad közé és ha még van pöcsöd, azzal szórakozzál!
i.imgur.com/1hpxvm7.gif
reagens
@kereső: Magyarságtudat? Minden ami nem libsi gender és buzi takony.
nevemnick
@reagens: nálad a magyarságtudat abból áll, hogy abszolút nem tudod, hogy mi az. Csak lököd a süket dumádat, te buzi náci takony.
luiz
@nevemnick: Az ilyen kis nagymagyar nácikat csak felszoktam kérdezni:- Aranybulla, ki, mikor? III. András, ki volt, mikor? Szatmári béke, ki, mikor?... 100-ból 99 felszokott sülnhi a házi legyen Ön is milliomsban XD
Nessy
@luiz: Ne viccelj! Érettségi tételek voltak! Sőt mikor én jártam iskolába, volt egy olyan rendszer, hogy VIII. általánosban, majd a gimiben minden év végén "kis érettségi" volt! Irásbeli dolgozat, tétel húzásos, elnök előtt szóbeli, természetesen minden tárgyból. Volt egy előnye! Fele olyan stresszesek nem voltunk IV. végén, mint a mai diákok, pedig jó pár tárggyal többől értünk! Persze, nem számítok magyarnak, mert nincs három gyermekem, négy unokám, és nem vagyok fidesz hívő!
fideszes gyökér
@luiz: azok fideszesek szerintem. Egy rendes fideszes mind tudja a kérdésekre a választ.
Kit kell leszopni? - Orbán Viktort
Mi a nemzet célja? - focistadion
Mi a nemzet alapja? - keresztény focistadion
Mit kell tudni a magyarokról? - törökök, akiknek az elnöke Nurszultan Nazarbajev
Mit kell tudni az ellenzékről (akik nem magyarok) - be akarják telepíteni a migráncsokat, de már nincs helyük a miniszterelnök úr saját migráncsai miatt.
reagens
@nevemnick: Ilyeneket eszek reggelire buzi gendertakony. Te soha nem leszel magyar csak egý kis buzi pöcs.
nevemnick
@reagens: háborogj te tudatlan majom, hamarosan te is sorra kerülsz.
reagens
@nevemnick: Várnak téged. Nagyon. Ne késs.
nevemnick
@reagens: ezek szerint te már odaértél.
reagens
@nevemnick: Ahogy mondod. Én már ott vagyok ahol kell lennem.
kishonda
@Pálinkás Pál: Á nem. Csak egyszerűen fideszes.
Béla333
Fiúk, lányok! Olvassátok, érdemes!

Nem tudom a blogot beküldeni, de nagyon ajánlom mindenki figyelmébe:

cimlap.blog.hu/#http://elegemvan.blog...
Shikari
Ellensúlyozni kell a kis romkocsmás, köcsög magyargyűlölők vinnyogásait!
Csizmás Kond
...Kiegészíteném azzal, hogy saookal korábbra kell tulni azt a műveletlen generációkezdetet ugyanis itt a propelleren a beírogatók több mint fele csak az utcai cigánysítílust ismeri.
Shikari
@Csizmás Kond: A butaság és a magyarokkal szembeni intolerancia kéz a kézben jár!
kereső
@reagens: Valami komolyabb?, mert ez csak egy habonyista szófordulat.Ismerd be inkább, hogy Te magad sem tudod.
Aki Én
@Shikari: @reagens: ...másnapos vagy? Már nem tudod követni melyik hazaáruló nickedet használd? Lúzer :)
Aki Én
@Csizmás Kond: 07:55 Ja... gondolom azért qrva anyázol itt minden nap, meg azért nem tudsz leírni egy mondatot helyesen, mert te vagy a NAGYMAGYAR adófizető Romániából. Pfff...
Csizmás Kond
@Aki Én:...na figyu nyárikarácsony, soha mégegyszer leírom hogy értsd meg, soha nem kezdek el senkit elsőre nevezgetni, vagy bántogatni, nevezgetni vagy nem kezdek normális emberrel anyázni, de ha az illető akkora barom, hogy az útszáli műveltségen nem tud túllépni azzal a saját anyanyelvén kezdek társalogni..ez a te anyanyelved is.
Takony szarember aki egy fórumon csak azért kell nevet váltson mert az előzőt leszarta, te is ilyen ganaj vagy...úgyhogy te nekem csak egy kupac ganaj vagy.
Shikari
@Aki Én: Épp az ilyen hazaáruló senkiháziak miatt írok ide, hogy leleplezzem őket!
Antimagyar vagy, aki csak genny a nemzet testén levő fekélyben!
Shikari
@Csizmás Kond: Egy véleményen vagyunk erről a magyargyűlölő alakról! Kupac ganaj!
Nessy
@Shikari: Ha jól értelmezem megtisztelő hozzászólását, akkor ön szerint, akik nem értenek egyet a kormánypárttal, esetleg jobban hisznek a tényeknek, mint a kormánypropagandának, és ennek hangot is adnak, leleplezendő "hazaáruló senkiháziak"!
Azért a fekéíy kivágásával kéretik óvatosan bánni , mert ha a szervezet több mint felét eltávolítja, nem biztos, hogy a maradék életképes lesz.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...figyú, kapjál már levegő után, nem értem mit beszélsz. A névváltoztatás dumát gondolom a Shikari haverodnak akartad mondani :)
Nem pontosan tudom mit akartál írni, mert alulmúltad saját magad. De ha jól sejtem, bűnbánó leveled tartalmát, akkor elnézést akarsz kérni, amiért napi 24 órában idejársz hazudozni, uszítani. Majd mi, anyaországban adófizető polgárok megmondjuk, hogy mit akarunk, mi a jó nekünk. Ha elakadunk, megkérdezzük barátainkat, szomszédainkat. Mi sem szavazunk nektek, ellenetek... Ha erre akarsz erkölcsi alapot, akkor költözz ide, fizess adót, légy társadalmunk hasznos tagja, vedd ki a részed a szarból is az adónkon kívül.
Nem én mondom, hanem a szerelmed:

444.hu/2018/02/11/ader-a-fidesz-nem-tamogatja-hogy-olyanok-is-szavazhassanak-akik-nem-elnek-magyarorszagon-es-nem-adofizetoi-az-orszagnak
Aki Én
@Skizofkari: Olyan buta vagy, hogy már nem tudod melyik éneddel vagy jelen :)
Shikari
@Nessy: Azt szeretem bennetek, ellenzéki szócsövekben, hogy nem ragaszkodtok sem a tényekhez, sem a kijelentésekhez.
Ki és hol nyilatkozta azt, vagy akár én is, hogy minden ellenzéki hazaáruló antimagyar? Te ilyet nem olvashattál, hallottál senkitől sem, de te már ezt a címkét azonnal egységesen minden ellenzékire alkalmazod. Lám ilyen a Fidesz, hogy aki ellenzéki, azt hazaárulónak tartja.
Ez szépen fogalmazva csúsztatás, de egyébként sima hazudozás!

Szóval, akkor hogy is állunk az ilyen, többség ellen hergelő, hazug kijelentésekkel, ahol is a hazudozó akarja áldozatnak beállítani magát?
Shikari
@Aki Én: Te személy szerint kupac antimagyar gané vagy és ennyi!
Nessy
@Shikari: Épp az ilyen hazaáruló senkiháziak miatt írok ide, hogy leleplezzem őket! Miután nagy általánosságban más a véleménye az itt hozzászólóknak, mint az öné, és ennek vérmérséklete szerint hangot is ad,ergo a beírás arra enged következtetni, hogy őket kell szorgos munkával lelepleznie! De ha, nem így értette, akkor a téma a továbbiakban irreleváns.
Aki Én
@Nessy: Ez a beteg @Shikari: véglény túlértékeli magát. Ez olyan buta hazaáruló, hogy csak magát leplezi le naponta többször.
Aki Én
@Shikari a bolsi hazaáruló: ,,Ki és hol nyilatkozta azt, vagy akár én is, hogy minden ellenzéki hazaáruló antimagyar"
Többször mondtad te is a 30-as IQ-al, de még Bayer is többször kimondta, hogy aki nem fideszes, az hazaáruló, nem is magyar.
Aki Én
@Pegero: ,, A tornából felmentett izompacsirták is azon lesznek, hogy ismét töröljék el a tornaórát az oktatásból."

Erre gondolsz?

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1841/18412/184121/18412175_f1e56f8a9f1907386a6d048be2c27a11_wm.png

coub.com/view/ye1ai
silber13
@reagens: Állítsd le magad te náci fattyú!
vacsi
"„hungarikumok és nemzeti örökségtervezés” című tárgyának tanára"
Mi ez a baromság?! Erre egyetemet fenntartani?! Meg ilyen alakokat fizetni?!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 13:42; Az országra borult a teljes pusztulás árnya és ezen a ponton lehetséges, hogy nincs is értelme tovább küzdeni a fennmaradásért. A Föld perceken belül megszűnik forogni és a kiválasztottak országa, a Nobel-díjasok bölcsője, az illiberális autokrácia tejjel-megvédett akácmézzel folyó kicsiny hona belehullik a végtelen űrbe. A nagyhírű, nagymúltú és etalonnak tekintett Demokrata című hetilap szerkesztőségének kerítés-lábazatát összefirkálta az ármányos liberális ellenzék, porba sújtva Bencsik András főszerkesztőt és minden hazafit Ásotthalomtól Hugyagig. A megrázkódtatástól bénult munkatársak azóta is pszichiátriai kezelésre szorulnak, de szerencsére ott van a PestiSrácok heroikus gárdája, akik halált megvető bátorsággal beszámoltak a példátlan, minden kontinenst külön-külön is alapjaiban megrázó eseményről. Az ellenzék – kétsége se legyen senkinek, hogy csak ő lehetett – az éj leple alatt libafos-zöld festéket tartalmazó flakont ragadott és tönkretette, sőt, meggyalázta Magyarország ékkövét, az egész Andrássy út arculatát meghatározó, a hazaszerető magyar ember lelkét jelképező kerítéslábazatot. A kerítést, amely mögött a hon védelmére szakosodott, elképesztően színvonalas és döbbenetesen olvasott Demokrata szellemi műhelye zsong és búsong. Adjunk hálát az égnek, hogy az aljas támadások ellenére a néhány ezer példányban kinyomtatott, az interneten egy közepesen ismeretlen blog olvasottságával vetekedő hetilap az Andrássy út egyik palotájában húzhatja meg magát, mindjárt a PestiSrácok mellett. „Seggnyaláshoz sorakozó itt” szöveg.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/ps-1.png
A volt munkásőr Bencsik azóta konzervatív, és mélykeresztény lett. A nyelv maradt, csak a seggek változtak!
uploads.disquscdn.com/images/19543f01712029f61c816549d13fc8ab8292ace1b19530de29c854b6696a9bc3.jpg?w=600&h=411
nezelodo
Ezt tömörebben is összefoglalhatta volna a professzor úr, nevezetesen aki Orbán kormánya ellen tüntet, az nem magyar. Hallottuk ezt már eleget, a komcsi Kövértől a Bayer Zsótin át a vezénylőtábornokig, a sok exkomcsi fideszestől, "hitelesen".
Csizmás Kond
@Aki Én: ..ja te anyaországi...vazze...
ezt épp az mondja aki föltétlern bizonyítani akar...szerintem te olyan magyar vagy mint a kínaipiac.
karma1
Bakker, mire legyek buszke? Kerestem volna a gyerekem feneken a piros pottyot? Es csak akkor vagyok igazi magyar, ha azt mondom, hogy a torokok a testvereink, es turk a szarmazasom? Akkor magyar vagyok?
Menjetek az anyatokba, de mielobb.
nezelodo
@Csizmás Kond: Ne bántsd te a kínai piacot, az olaj szőke Sanya bá' egyik legnagyobb üzlete, az orsóolaj után... Inkább kívánj neki jobb egészséget, ráfér szegényre.
Shikari
@Nessy: Ne tévedj el kiscsillag!
Már ismét igyekszel áldozatnak feltüntetni az itt "egy véleményen" levőket, pedig ez az egy vélemény csak a Fidesz útálatában azonos. Azon felül nagyon sok magyargyűlölő, Magyarország és a népesség érdekeivel ellentétes beírkáló is van, de akad magyar érzelmű ellenzéki is.

Azért, hogy megértsd, szépen megfogalmazom: minden szar barna, de nem minden barna szar!

Remélem segíthettem és nem fogod összemosni a fogalmakat, amiket az ellenzék olyan előszeretettel tesz!
Shikari
@karma1: Meg tudok lepődni, amikor valaki készakarva eljátssza a hülyét mindenki előtt!
A magyarság identitás kérdése, ha ezt nem tudnád, de nem is akarod tudni! Neked csak fröcsögni jó itt minden ellen, ami magyar!
karma1
@RonaGyuri: 12.30-ra: Kedves, de ha ra zoom-olsz a tanari karra, akkor ennek a diszes tarsasagnak az oszlopos tagja a sajatlabu recsolke is. En ezen nem csodalkozom annyira...Bolond lukbol bolond szel fuj,...:o))))
Eladott Ország
@karma1: ma, 11:12; Szégyen erre a jobb sorsra érdemes országra, különösen annak okulni vágyó generációjára és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező tanáraira, hogy Orbán Ráhel koronázatlan királykisasszony valaga alá már nem elég csak kastélyokat, palotákat, kikötőket tolni, hanem újabban egyetemi karriert is kell. Egy komoly felsőoktatási intézmény lejáratása, egyben egy sötét szakadékba zuhant ország látlelete ez. Hogy egy alig több mint két éves gyakornoki állás minden szakmai tapasztalata elegendő az oktatói-előadói megbízáshoz. És azt most hagyjuk, hogy valaki angol nyelven oktat bármit úgy, hogy három sorban négy hibát ejt egy írott (!) szakmai önéletrajzban, hogy helytelen igeidőt használ, hogy hibás kifejezésekkel él, esetleg egyeztetési hibát vét. A legdurvább az, hogy nincsen képessége a józan önértékelésre, hogy nincsen egy csepp szégyenérzete. i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--02YlJQn_--/ydgxiwrgzkqznbdi0qpf.png
Amellett, hogy a Corvinus Egyetemen végzettek teljes joggal és tömegesen elkezdhetik szégyellni a diplomájukat, megállapíthatjuk, hogy annál szomorúbb nincs, mint amikor egy kézivezérelt rendszer idáig süllyed: hogy a távirányító fölött önhatalmúlag rendelkező miniszterelnök családtagjai is elhiszik magukról, hogy kivételesen tehetséges emberek, hogy megérdemlik, hogy jár nekik a pódium és a beleszólás. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű.
karma1
@Nessy: @Aki Én: Ezek a "melymagyarok", akik Romaniabol berelt fidesztrollok, a franciakat sovinisztaknak itelik meg, a nemeteket meg naciknak, hogyha a sajat nemzeti ontudatukat helyezik elonybe...
Hat naluk is eleg visszataszito, - egy francia annyiba se veszi a masik nemzet tagjat, mint egy marek lepkefing, -. hitler batyo pedig egy egesz nemzet identitasat nullazta le a csodalatos eszmeivel, amikbe egy vilag egett bele...

Nadeha mi verjuk a mellunket, hogy mekkora busongo melymagyarok vagyunk arvalanyhajjal, tilinkozenevel, tschikosch-goulasch- bethiarral, (ne'mi turk, kipcsak, ujgur es mongol beutessel persze), akkor mi nyugodtan nezhetunk majd le szlovakokat, szloveneket, ukranokat, es mindenki mast, aki a 93 000 nkm-en kivul szuletett, mert mi marhara magyarok vagyunk,...
Hat egy loszart Jolanka... A magyarsagomat soha nem masok mondtak meg, plane nem olyanok, akik a gyerekeiket egy szemeszterre 15 millioert Svajcba kuldik tanulni, mert a melymagyar iskolak nem eleg jok nekik - szoval majd en eldontom, hogy mit es kit tartok magyarnak, - eleg komoly ralatasom van erre, mint mas, velem egykoru embernek.
Az itteni hulye trolloknak meg nem kell valaszolni, ha ignoraljuk oket, ugyis meguti oket a guta, vagy a fideszes parancsolojuktol kapnak jo nagy kokikat, hogy nem vegzik rendesen a melojukat. A bayerzsotiek mar ugyis elemzik a dolgokat, a borzaszto nagy buktat, es rajottek, hogy nem tudtak ujat mondani a birkaiknak. Hat nem. Most jon majd az ellenzek, Es ahogy elnezem, csak egy kis szikra kell, hogy teljesen felebredjenek - hal'Istennek!...:o))))
csak úgy....
@Shikari: "@karma1: Meg tudok lepődni, amikor valaki készakarva eljátssza a hülyét mindenki előtt!" :) szívembü szóltál tibim! ettü vagy te is olyan meglepö...
köztünk maradjon,marha jól csinálod!
Shikari
@csak úgy...: Ide figyelj patkány! Nem törődök a degenerált mocskoddal. Húzzál haza és a sajátjaidnak oszd az észt!
Na takarodó van degenerált!
karma1
@Eladott Ország: Ja, es meg egy hiba benne: az elso bekeretezett hibas szo ele nem kell a "the"... Helyesen: "The main concept of the program is the rotation of departments... ON (nem in! ) this way I have to work and learn in every department which are playing an important rule (roll) in the management as Guest RelationS... blablabla..."
Ehhez azert teljesen felesleges volt 15 millat kidobni az ablakon, ha valaki a "szerep" (rule) szot felcsereli a "teker(cs)" (roll) soval, hat ott eleg komoly hianyossagok vannak. Es milyen szep, hogy ez a zsiday roy mennyire nem kormanykozeli! Olyan jo ezt latni!
csak úgy....
@Shikari: az idegeskedés árt a szépségednek,dade..
különben a kedves mamád,az a patkány meg a bunkó gyermeke.
Shikari
@csak úgy...: A patkány te vagy, meg a beteg tudatú, antimagyar cimboráid!
Van pofátok ide jönni, mint szakszervezetisek, meg bukott párttitkárok és hazudozni éjjel, nappal? Na ezt nem hagyja a magyarság! Komcsi patkány! Jobb, ha megszokod az elnevezést.
Csizmás Kond
@karma1: Te mennyire mélymagyar vagy...most...?
csipetke
Csak a címre, :-... és a kölykök tüntetnek még a degenerált tanárok ellen, akik kikukucskálva orbán valagából hülyeségeket beszélnek.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...megmondtam rühes, semmi erkölcsi alapod nekünk ugatni. És akkor sem lesz, ha nagyobb a pofád, mint amit az intelligenciád indokolna.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...nem tudom feltűnt-e, hogy @karma1: nem osztogatja a ,,magyarlapot", mint ti, alsókategóriás senkik.
Shikari
@csak úgy...: Komcsi, volt párttitkár patkány!
Klubtag
"RonaGyuri
szégyen, hogy egy ilyen barom professzor lehet ezen az egyetemen! =))"

De bizony szégyen, de nem ezen az egyetemen osztja az idegenforgalmi (turisztikai) szakon végzett Tiborcz Ráhel is? Na ez mindent megmagyaráz és súlyosan dehonesztáló (megszégyenítő) az intézményre és a feleslegesen megnyilvánuló "prof"-jai(???)-ra nézve. Hol van már az a tekintély (szakmai és erkölcsi), ami anno a Marx Károly Közgazágtudományi Egyetem-et oly híressé és elfogadottá tette. Büszke vagyok, hogy anno a falai között okosodhattam...
Csizmás Kond
@csak úgy...: Nem szeretema macskaeledelt, tudok én magamnak vadászni.
Shikari
@Csizmás Kond: Ez a komcsi patkány igen érzékeny a leleplezésre. Mikor a komcsi voltát említettem, kiforgott teljesen magából a szarházi!
Csak tipp, szabad felhasználásra! :-)))))))))))))))))))))))))
Nessy
@Klubtag: valamikor hajdanán, munka mellett nekem is volt hozzá szerencsém.
Emlékszel még a Gaudeamusra?
" Viva academia, viva professores"
Csizmás Kond
@Shikari: ...csak úgy kell venni ahogy viszonyul...:)
Shikari
@Csizmás Kond: A prédikátor nevű szarházi sem pampog, mióta visszaszóltam neki! Ez a degenerált meg azzal szórakozik, hogy beszólongat másoknak. Persze mikor vissza kapja, behúzott farokkal vinnyog el!
Eladott Ország
@karma1: ma, 11:59; Íme Orbán Ráhel mellett Zsidai Roy a Corvinus folyósóján , aki két éve nem áll kapcsolatban apuci piciny kislányával.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/09/zsidai.jpg
Mert Zsidai mentor úr és gasztro-oligarcha berágott egy őt idegesítő, az útjába akadályokat gördítő egyénre, akit – teljes joggal! – zavart, hogy Zsidai munkásai éjjel fél 12-kor fúrnak és faragnak, hogy egyébként ki tudja, milyen törvényes vagy kevésbé törvényes eljárások mentén építkeznek abban a házban, ahol lakik. Erre a TEK családi vállalkozásként áll az Orbán családhoz – jelen esetben – Ráhelünkhöz közel álló, igen nagyon fontos ember mögé, aki úgy viselkedik, mintha az övé lenne egy egész ház, ahol akkor kopácsol, amikor kedve tartja, ha a lakók akarata ellenére a fejük tetejére épít szellőző-berendezést, akkor ez van. Akinek nem tetszik, arra ráküldik a tökig fegyveres alakulatot, mert van neki kapcsolati tőkéje és a szomszéd rohadjon is meg. Ez az Orbán Ráhel-féle, erőszakos, gazdag és újgazdag réteg, amely bármit megtehet, rá nem vonatkoznak szabályok. Amíg apu nem szúrja anyuba a kést, és vér nem folyik, a rendőrség meg sem mozdul. Bezzeg ha Ráhel mentora azt álmodta, hogy őt fegyverrel fenyegetik… Mert ez egy ilyen fasza hely. Ahol az állami hatóságok és erőszakszervezetek az uralkodó család, a rokoni, haveri, baráti kör utasítására állnak vigyázzba. De nyugi van, drága véreim a vakhitben! Pártállástól függetlenül akárkire rátöri majd az ajtót a TEK, ha útjába kerül bármelyik saját erőből sikeres, hatalomhoz simuló nem Orbán Ráhel nem üzlettársnak. Mert apuci picinyke lánya mindenhol ott van. És amerre jár, arra kő kövön nem marad.
Klubtag
@Nessy: Gaudeamus...ó, hogyne és rendszeres követtem őket az Ifjúsági Szállóba is...és most direkt nem a magasztos, tudományos oldalát közelítem (pl: BME)
csak úgy....
@Csizmás Kond: az látszik! csak ne ess bele csapdádba...
Nessy
@Klubtag: Volt egy "új mechanizmus" anno. Akkor minden pénzügyi statisztika alapja és kalapja a bérszinvonal volt.
Akkoriban született a vicc.
Kohn elmegy a rabbihoz.
Rabbi leben, mond ki az a bérszinvonal?
Az egy átlagszám. Te most hány éves vagy?
Én 80.
És a legkisebb unokád?
Ő 4.
Na, látod, az átlag 42 év. a legszebb férfikor, de te már, ő még nem tud...
Ma is ilyen reálisak az átlag eredményeink.
Klubtag
@Nessy: ...ma igen, de akkoriban tudunk differenciálni...és a számok mögé nézni...
Nessy
@Klubtag: Sőt, ismertük a mediánt, a mértani átlagot, a súlyozott számtani átlagot. Amilyen "átlag számokra" hivatkoznak manapság, szégyelltünk volna kiadni a kezünkből, így egymagában! Egy adat, nem adat, egy index, nem index!
Klubtag
@Nessy: ..".Volt egy "új mechanizmus" anno"...ó igen és már a középiskolában is próbálták beindítani (1968-ban végeztem) az érdeklődést, de az egyetem első 1-2 évében mekkora lelkesedés és remény övezte, csak hát ezt is elfojtottálk...nem tetszett Moszkvának...
Ha belegondolok, ugyan mi változott, ma Putyin diktál, pedig EU-s tagok vagyunk, látott már a világ ilyen perverzitást...?
Klubtag
@Nessy: ...imádtam a matematikai statisztikát, a prof. (az igazi, a tekintélyes. a felkészült) azt mondta, "duma nem kell, adat van"...
Klubtag
@Klubtag: ...ezért titkosítanak ezek a szarháziak amit csak lehet és drága pénzért kell kiperelni belőlük a legelemibb adatot is, ami megilleti a közvéleményt eredendően. A félelem csak úgy süt róluk és belőlük, mert még élnek, léteznek jól képzett, elkötelezett szakemberek - bár már egyre fogyatkoznak - akik semmi perc alatt képesek átlátni a hazugságaikon. Nekik csak a matolcsy-félék jutottak...azért ez sokat mondó...
Nessy
@Klubtag: A főnököm mondta: számokat kérek, nem leányregényt!
Ismert, hogy mindent meg tudtam magyarázni és annak az ellenkezőjét is, egy bizonyos szintig! Milyen jól jött ez, amikor bevezették a teljesítmény alapú finanszírozást az egészségügyben! Ezért nem hiszem el még ma sem a dajka meséiket!
Pegero
@Eladott Ország: Tudatlan Köcsögény!
Ne a patkányok hírmondójából szippantsd magadba a "kultúrát"!
kolozsvaros.com/2016/11/28/az-emberiseg-elerte-az-elaljasodasnak-azt-a-melyseget-ahonnan-mar-nincs-tovabb-lefujtak-a-demokratat/
Bencsik soha nem volt munkásőr!
csak úgy....
@Pegero: nincs ingyen jegyed a meccsre?? ,most is otthon ücsörögsz magadba ?
nem vesznek már a fideszné sem embeszába, te népmüvészeti fazekas munka?
csak úgy....
@Pegero: fogadok,hogy a durbincs nem akart véled szégyenkezni -a genya
fahrenheit451
annyit tanulni, hogy hulyebb legyel, mint voltal, az mar muveszet, te Nyomorult!
csak úgy....
@Pegero: látom nem a corvinuson diplomáztál ,tánc és illemtanbu..
Pegero
@csak úgy...: Jól látod!
A Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola nem egyenlő a Corvinus Egyetemmel!
Egyébként ott sincs tánc és illemtan óra!
Nessy
@Pegero: Látszik. De ezek szerint irodalom óra sem volt. vagy hiányzott róla. Legalább is a "kulturált üzenetei" ezt látszanak alátámasztani.
karma1
@Csizmás Kond: Hallod, neked aztan elegge kitekert velemenyed van - aztan megint nem passzol ehhez a cikkhez.
Mitol nem magyar az az ember, aki helyesen tud beszelni egy nyelvet? Azert, mert valaki megtanul egy nyelvet, akkor az elvesziti a magyarsagat? Micsoda okorsegeket allitasz?
Egy szavam nem lett volna, ha ezt a ket sort recsolke tisztessegesen le tudja irni, 15 000 000 forint tandij befizetese utan varhato angol nyelvtudasaval.
Ettol meg recsolke boven magyar, es ha megtanult volna rendesen angolul, meg a szakmajarol irt szakdolgozatot sem egy fideszes konzultans jegyezte volna ellen, akkor azt is mondanam, hogy BUSZKE magyar lehetne, aki ilyen jo teljesitmenyre is kepes.
De nem kepes, mert az egesz eletet meghatarozza az a foldhozragadtsag, bugrissag, amit otthonrol hozott, a bunko faterjatol es a mosono kinezetu lompos anyjatol.
Szoval te azzal nem vagy kevesbbe roman, hogy magyarul is tudsz...:o))))
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:52; Bencsik András nevű kommunista köpönyegforgató munkásőr, aki más szelek fújása idején a magyar-szovjet barátság nagyszerűségéről, illetve a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról futtatott eszméket, " Érzelmi kötődés címmel" Íme, mutatom: internetfigyelo.files.wordpress.com/2012/01/bencsik_nepszabadsag_1986_10_17.jpg
Hát ha valaki, akkor egy ex-MSZMP-s káder egészen biztosan tudja, mi az a hazaárulás. Ki tudná jobban, mit jelent hazaárulónak lenni, mint az a kitartott senkiházi, aki gazdája karácsonyi interjújának meghekkelését terrorizmusnak nevezte? Bencsik András egy intellektuális fekete lyuk és egy rothadó erkölcsi fekély az úgynevezett nemzet testén. Enélkül is megleszünk, ez rég nem szorul bizonyításra, bár kétségtelen, hogy mindenkori, hormonzavaros őrültségei legsúlyosabbikát préselte ki magából ez a gerinctelen szellemi toprongy. Ott tartunk megint, ahol annyiszor: egy önjelölt nemzeti vérmagyar, a tetejébe ex-munkásőr – bár valójában bármelyik szolga lehetne – egyenlőségjelet tesz saját csürhéje és a magyarság, a hazafiság közé. A cél: minden érdemi párbeszédet és konstruktív vitát ellehetetleníteni. Egy köpönyegforgató percember kiált ki romlott lelkű embereknek és SZDSZ-utódkölyköknek magyar állampolgárokat és nevezi őket hazaárulónak arra hivatkozva, hogy az igazság a nemzetiek oldalán áll. Ezek és ilyenek vagytok ti, kivénhedt, keresztény-nemzetinek újjászületett MSZMP-sek, a mindenkori rendszereket széles nyelvcsapásokkal kiszolgáló nímandok. Akik, ahelyett, hogy meghúznátok magatokat és örülnétek, hogy vígan szívhatjátok az ország vérét az elvtelen seggnyalásért cserébe, köpköditek azokat, akik nem menetelnek veletek, csak egyszerűen élni szeretnének. Békében, nyugalomban, jólétben. Mi lesz a következő? Hogy aki nem a fideszre szavaz az hazaáruló? Bencsik András, szégyene az emberi evolúciónak! Bencsik létezése az ország nyakán taposó velejéig rohadt rendszer működésének tükre. Ami nem az ő...
Eladott Ország
Ez a fickó az írása alapján olyan mélyen van az Orbán seggében, hogy szerintem már csak a bokája látszik ki.
uploads.disquscdn.com/images/e12cfb85a09ce55026a90565b4db4554438e0dffce5a3bbcb9b7167f047d5b15.gif?w=600&h=339
Lepényleső
...talán az ilyen tanárok fizetésének mértéke ellen kellene? Az alfar fényezők számára érthetőbb lenne?
advocat
Igen! Ez a csapat már "nemzetközi"! Ott szeretne élni, ahol megbecsülik, és még meg is fizetik! És nekik van igazuk. Magyarásért a boltban semmit nem adnak. Mert egy lakásért - manapság - havi 200.000-ret számítva, 15 évet kell dolgozni. És miből él meg?
advocat
Elnézést: "Magyarságért ..."! És legfeljebb panelért!
Pegero
@Eladott Ország: A te neved is kőbe lesz vésve!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/763318.jpg
A "Правда" címlapján fogtok szerepelni.
Бела Кун = Ференц Дюрчань = Орсаг Еладотт
karma1
@Aki Én: Hat igazad van - pedig lehet, hogy nagyon le kellett volna "melymagyaroznom" mar par embert...:) Persze, hogy nem teszem meg, de erdekes latni, hogy azok akarnak magyarabbak lenni a magyaroknal, akik romanok, es beszelnek magyarul (is), de azert Csikszeredarol osztjak ide az eszt.
Pedig ha o nyomathatja onnan az okossagokat, akkor sajnos el kell fogadnia neki is, hogy en is szabadon szolhatok ezen az oldalon - most me'g.
Persze tudom, hogy nem lesz ez mindig igy - cikket bekuldeni mar reges-regen nem tudok, - nekem mar a figyelmezteto ablak sem ugrik fel, amivel a Propi finoman el szokott mindenkit kuldeni az anyjaba, mert meg mindig eleg nehez elfogadni az allami cenzurat.
silber13
@ShikariMondja ezt egy meggyőződéses náci!!!:-)))
Shikari
@silber13: Ezt le tudtad írni magyarul? :-))))) Nem semmi teljesítmény. Azért tanuld még azt a neked idegen nyelvet.
silber13
@Shikari: Bruhaha!!! Szánalmas kis senki vagy, igazi náci ivadék!:-)))))
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:22; A csúti csüngőhasú cigánynak az oroszok KGB-s igazolványt adtak, a magyar belügy meg spicli' igazolványt.
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
Csizmás Kond
@karma1: Mongyuk elég egyedi felfogásod van a nemzettudati dolgokról, főleg hogy ki mitől magyar vagy ki mitől európaifaj...na de megnyugtatlak nem kell te az én magyarságom miatt szégyenkezz senki előtt, viszony én nem mernék kezességet vállalni a tiéd ért.
Nem attól válik valaki valamivé hogy hol született és nem is attól lesz valaki valamivá hogy hová költözik...ezt sose feledd.
A saját magyarságodat legelőször kersd a nevedben...az a legírányadóbb kiindulási pont...a többi lehet lehangóló lesz és csak az érzelmek maradnak, de attól még nem dől össze a világ.
Sámannus
Alacsony a pohos magyarság tudata is, mert mindig a legnagyobb gazemberekkel pöffeszkedik.
durbincs
@Aki Én: azt maga má megint itt Bányás "Puccolós" ?
@Aki Én: maga igen-hülye?a dugipénzit költi csak kurvákra?Mit csak a B -városból kiszorított?azt a nyaló-szopató elveri?
a masszőrnő meg a városka alkalmazásába áll?Mi ez ha nem korrupció ? @Aki Én: Okoskodhat itt de ha Borkai ment?
Akkor a felvart seggű nyálgépnek is mennie kell,a fentebb rettenet sűrűn hangoztatott elveik miatt ? Ez má 22 csapdája?
@Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? = +@surdilloFUJT: +@csak húgyós...:+ @fahrenheit451:+ @Szeparepa2:
durbincs
@silber13: Temetődozeróló ? kaparja má el magát az üres piásűvegeivel ? Kriptákba héderelő ?
durbincs
@csak húgyós...: magát zokniig bevizeltették már megent ?
durbincs
@Eladott Ország:azt maga má csak tudja "Pucolós" ,hisz éjszakánként az Echo -TV-t nézi, a kiguvadt golyvás szemeivel ?
Shikari
@silber13: Otthon már várnak köcsög! Csomagolsz vagy csak eliszkolsz? :-)))))))
silber13
@Shikari: Más ilyen baromság??:-))))))))))) Röhejes vagy és primkó, buta ingyenélő!:-))))))
silber13
@Shikari: A komcsi patkányokat az Orbán családban, meg a Kövér familiában kell keresni,te nagyon hülye!:)))))))
Shikari
@silber13: Komcsi patkány vagy pubika. Egy gyáva kis makákó! :-)))))))
Hagyd ki ebből Orbánt. Nagyon igazat mondott a tanár úr!
silber13
@durbincs:Magának itt kuss, maga buzeráns templomromboló!
silber13
@Shikari: Bruhaha!:-))))))))))) Kuss kis Göbbels ivadék!:-))))))))
silber13
@Shikari: Sajna, de a csúti elmebeteget nem lehet kihagyni! Benne volt és szerinem most is benne van nyakig!:)) Mint ahogy te is nyakig űlsz a szarban!:-))))
Shikari
@silber13: Csináljuk úgy, hogy szépen kitalálod mit akarsz mondani. Majd később visszanézek és akkor elolvasom amit összehordtál te náci- komcsi ivadék.
A két eszme közös tőről fakad és te igen látványos alattvalója vagy! Na kis komcsi- náci ezt add össze. Mi magyarok utáljuk mindkét eszme degeneráltjait! :-))))))
silber13
@Shikari: ??:-)))))))))))))))))))))))))))))))) Mégbönálló gondolatod sincs te szellemi nyomoronc!:-)))))))))))) Eredj az ingyenkonyhára zabálni! Elmúlt dél!:-)))))))))))) De az evőeszközt ne lopd el bár tudjuk, enyves a kezed!:-)))))
Shikari
@silber13: Lassan írjam, hogy megértsed komcsi? :-)))))))) Gondold át mit akarsz hablatyolni!
Shikari
@silber13: Nekem ne írjál a nácik nyelvén mert nem érdekel. :-))))))
silber13
@Shikari: Nem semmi egy válasz!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Shikari
@silber13: Igyekszem felnyőni hozzád! :-)))
Van humorod retek és ezt díjazom.:-))))))
silber13
@Shikari: Ha nehézséged támad a ferdítésnél, akkor fentebbi náciul íródott szöveget szívesen megmagyarítom neked!:-)))
Shikari
@silber13: Nem is vagy te annyira elvetemült alak! :-)))))))))
silber13
@Shikari: A csuhs tanáraim nem elvetemültségre tanítottak. Az műs siskoláknak a következménye.
silber13
@Shikari: Nem szokásom, sőt...büszke vagyok. De a régi Alma Materre
durbincs
@silber13: Temetődozeróló ? kaparja má el magát az üres piásűvegeivel ? Kriptákba héderelő ?
silber13
@durbincs: Magának itt kuss, maga buzeráns templomromboló!
fideszes gyökér
Bocsánat!
Nem olvasom végig ez az egész kaparék biszbaszt ott fent.
Ez itt a fizetett kommentelők gyűjtőhelye?
Mert akkor rohadjon meg a Gyurcsány!
Ellenkező esetben Éljen Orbán Viktor Mihály!
Soros, Prüsszel, migráncsok és további hasonló "értelmes" dolgok.

Gondoltam megkérdezemem, mivel láttam fentebb összegyűlni a magyarok fizetett (vagy valóban elmebeteg)
IQ rombolóinak nagy részét a közvagyon további lopásának érdekében.
csak úgy....
@fideszes gyökér: nevezzük öket szellemi közmunkásoknak,ha mindenki benne van...
fideszes gyökér
@csak úgy...: nézd már! Eggyel feljebb már félázsiai karakterkészletet is használnak a kipcsak maffiózó
Nurszultan Nazarbajev beépített migráncsai!
Shikari
A nemzetközi pénzhatalom megkezdte Magyarország elleni támadását!
durbincs
@silber13: maga kapar ki naponta pár halottat a temetöbe -szórakozásgyanánt -ittasan : Kegyeletsértő bányás?
Aki Én: +@silber13: bányába is volt minivisli mérés ma is ? persze a maga répácskája lett a legkiesebb ?
hiába ilyen az élet , lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe ??
apja -anyja csak sírnak ha magára néznek ?hogy 4elemi óta ahol elhasalt végleg ?
ennyit az eszéről ?
ja magát akit udvari pottyantoson leszültek -oxigényhiányosan,S köldökzsinoron kulába megmártva ? 50IQ-s
Maguk az 1000km-re lakó ,Ákkcentusos bányás klónók ,azt 50IQ-val kapargatnának primitiven ide ? S csak1 ip-rül ?
Maguk :S buzin cakrományul ideprédikálva ?...cak hogy ?
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?
@Maxipocak: @Nyírfa.: @szegfue: @Klubtag.: : @bakcsubakka: @vacsi.: @grincss: @nemfideszes: @SystemError: ? @Nyírfa: @koszpeko.: @Béla333: ?@Madácsi Pali: @Qqberci: @fahrenheit451: @dr. prédikátor: @Fantomasz: ?
@F_Viktor: Ceus:@nézelödö.: @kereső.: @Béla333: @ittott: @venestjun: @RonaGyuri: @terlasz .: @kakaósbögre: ?
@azösszeskibanévfoglalt: @fideszes gyökér .: @luiz.: ?+ @magyarbakancs: index: 19_ +@Yoda69: az Ürtakony ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 29., 19:23
Dér Heni megmutatta terhespocakját
Itthon - 2020. November 29., 18:58
Friss! Baleset az M0-son