Orbán Viktor több fényképet is megosztott a Facebook-oldalán, amelyek közül az egyiken a felújított Kertész Imre intézetre kihelyezett márványtábla látható. Az Intézet megnyitásán Orbán Viktor azt mondta: Kertész Imre hatalmas intellektusú ember volt, akit nem lehet beskatulyázni és nem is volt kérdés, hogy a hagyatékát nem Berlinben, hanem Budapesten kell kialakítani, mert ez az ő városa – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Kertész Imre Intézet megnyitásán. A rendezvényből Orbán egyébként kampányrendezvényt csinált, amikor arról beszélt, hogy “akkor még nem volt arról szó, hogy antiszemita jelölteket baloldali képviselőjelöltnek el lehet indítani”. A miniszterelnök ezzel arra utalt, hogy a holnapi tiszaújvárosi időközi parlamenti választáson induló ellenzéki jelölt, Biró László egyebek mellett Judapestnek nevezte Budapestet. Bíró László bocsánatot kért korábbi antiszemita kijelentései miatt.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mondja és teszi az a szaros bunkó, aki azzal reagált, hogy kár hogy nem egy magyar kapta a díjat! =))
Állítólag tagadja, de voltak többen is jelen, akik igazmondása nagyságrendekkel áll az ővé felett! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A sötétség felszinre hozta a nezeth megrontóját a kipcsak hitlert ala geci viktort!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Összefüggések

Tanárúr-II világos okfejtése és a kéretlen háttere

Mint azt péntek óta – na jó meglehetősen egyértelmű volt eddig is, de most taxatíve kimondatott – a derék Szájjártatónak köszönhetően tudjuk: aki nem ért egyet Orbánnal az hazaáruló. Nos Zöldi professzor „Médianapló - A miniszterelnök idézéstechnikája” című postjában írta azzal kapcsolatban, hogy a média szerint „Kertész Imre azon gondolatára is emlékeztetett Orbán …” dumával vezették fel Őfenesége szokásos hamisítását. Ezt megszoktuk, de a tanárúr írt hozzá egy félmondatot (azon túl, hogy bemutatta taxatíve, hogy hazudott az ME: „nem mélyedt el az életműben, hanem a kezébe nyomtak néhány Kertész-mondatot”): „elképzelem az újságírót, amint pötyögtet a tabletjén, miközben hallgatta a miniszterelnököt. Kisebb gondja is nagyobb volt annál, mintsem hogy utánanézzen, így mondta-e Kertész Imre”!
Nos a dolog úgy áll, hogy abban biztosak lehetünk, hogy Orbán biztosan, a firkász valószínűleg nem is olvasta, de ha esetleg olvasta is egy kukkot sem értett belőle.
Azonban manapság ebben az országban ahol – tegyük hozzá nem volt teljesen igaza az illetékes EU vezetőnek nem csak simán beteg – egy elmebeteg demokrácia „bűzlik” még így a síron túl is Kertész jobban teszi, ha úgy vélekedik, ahogy Orbán pillanatnyi szeszélye megkívánja. Mert ha nem teszi pillanatok alatt a Panteonon kívül találja magát. Az élők meg hazaárulóként kapják meg a magukét! =))
Nessy
@RonaGyuri: O.V. számára a hit és elvhűség ismeretlen fogalmak! Scmidt Mária számára a történelem a napi csillag állás szerint változik, és válik "igazzá" a hívek számára!
csipetke
'22 után a tábla másik oldala még használható lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.