Az operatív törzs kora reggeli ülésén kezdte a napot a miniszterelnök, de ma még a kormányülés is folytatódik.

Az operatív törzzsel kezdte a reggelt Orbán, erről fotókat és egy videót is posztoltak a Facebook-oldalára. 

Orbán megint megígérte, hogy annyi új munkahelyet hoz létre, ahányat a vírus tönkretett

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

A rövid videóban (lásd lejjebb) a miniszterelnök arról beszélt, hogy az ülésen áttekintik a kórházi kapacitásokat, a rendelkezésre álló kórházi ágyakat és a beüzemelt, valamint beüzemelhető lélegeztetőgépeket számba veszik, mint ahogy a rendelkezésre álló ápolókat és orvosokat is.

Orbán megint megígérte, hogy annyi új munkahelyet hoz létre, ahányat a vírus tönkretett

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán szerint 

ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek és nem lesz szükség újabb intézkedésekre.

A miniszterelnök a videóban arról is beszélt, hogy 8 órától folytatódik a kormányülés, ahol Palkovics László és Varga Mihály miniszterek számolnak be a gazdaságvédelmi intézkedésekről. Orbán újfent megígérte, hogy annyi új munkahelyet fognak létrehozni, ahányat tönkretett a vírus. 

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kísértet járja be az országot, miközben arat a halál!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Kísértet járja be az országot, miközben arat a halál!
namihami
Miért ne tehetné?
Annyira nem szegény, hogy igérni ne tudjon.
Igérni a templomlépcsőn ülő koldus is tud.
...és hasonlók
SystemError
Szerintetek hány napig bírja százmilliárdos lopás nélkül. Már biztos hetek óta fel van építve, hogy melyik este mit fognak beadni, ellopni. Ja vírusról megint nem lesz szó, a ti hibátok minden!:)
colibri
Hát persze! Ígérni és hazudni azt nagyon tud!
kissé felnőttem
Petőfi jutott az eszembe,"Ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetéséhez nagy munkát vállal az ki most kezébe lantot vesz..."..". Ha majd a jognak asztalánál mind egyaránt foglal helyet akkor ..." ezt a kártyát már egyszer kihuzták és ? panziós, turisztikus mint a szenteknél maguk felé hajlik a kezük padlásnyit igértek de az leszakadt
justhpeter
@Nessy: "Orbán ígéretei homok a szélben!" Teljesen igaz, egyetértek. Már nem tud olyat mondani, hogy érdemes legyen felfigyelni rá, de legyinteni rá vagy kinevetni a helyzet súlyosságára való tekintettel nem szabad. Magától pedig nem megy a fenébe. A 133 bátor emberével porig fogja rombolni az országot.
nezelodo
A mi miniszterelnökünk egy csodatévő! Európa többi államának vezetői csak bakfitty hozzá képest! Ideje, hogy csüngjenek az ajkán, lesve minden szavát, és vírusmentes leheletét, hogy tanulhassanak tőle!
Józsipapa
ez a munkahely létrehozás eddig sem sikerült,
hiába hazudta 5 nappal ezelőtt a reggeli
szokásos szeánszán !!!
pedig ekkor már ismerhette a KSH jelentését,
mégis ennek ellenére hazudta azt, hogy
sikerült teljesíteni a tavaszi ígéretét;
a műsorvezető pedig szembesíthette volna a tényekkel, ha egy kicsit is " tökösebb " lett volna; de nem akarta zavarba hozni a fényĺő
csillagot !!!
lampa laz
misuval+palkóval már számoltatja, h mennyit spórolt az elhunyt nyugdíjasokon. Utálom ezt az örökös nyüzsgését a látszat kedvéért bemutatva, h mennyit 'dolgozik, közben meg nem tesz semmit csak hazudik. Ezek az intézkedései szart sem érnek, a vírus kedvére hancúrozhat köztünk.
jesz
azt hittem kemény ember ez az Orbán..denahogy öregszik, egyre lágyabb, bízik az emberekben, már majdnem szereti őket...ezért is mondhatta az ígérete elején, hogy:..."ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat"...
óóóó a szentem...ez már igencsak naívság. Nincs kéznél egy tanácsadó aki megrántja a zakóját, hogy főnök ez túlzás...

Ha így megy tovább még a jobbik elnökét is ölelgetni fogja
Eladott Ország
@ómió: ma, 13:48 ♦ Csak egy idióta szélhámos bűnöző és politikai prostituált cigány! Egymillió új munkahely helyett van 400 ezer munkanélküli 120 ezer közmunkás és 600 ezer aki külföldön dolgozik. A Svájci Frank, az Euró brutális magasságban, a benzin az egekben, a fizetések mélyen nettó 200 ezer forint alatt vannak. Egyedül ami csökkent vitathatatlanul, a fideszre szavazóknak az AGYA! Január óta minden 35. magyar munkanélküli A januári 5,4 százalékos munkanélküliségi ráta júniusra 8,1 százalékra nőtt: ez 2013-ban volt legutóbb ilyen magas.
alfahir.hu/sites/default/files/styles/embed_photo/public/2020-08/2.-munkanelkuliseg.jpg?itok=S2ovV77H
cikicakk55
Na persze! 2010-ben a választás előtt annyi mindent ígért és semmi nem teljesült belőle. A " Család- Barát" kormány átváltozott Családom- Barátom kormánnyá, Ő maga mondta,hogy ne azt nézzék amit mondok,hanem azt,amit csinálok. Amit mond,az is katasztrófa az Országra nézve,de amit csinál az már jóval több. Szó szerint halálra ítélte a Magyar embereket. Még a legszegényebb ország is támogatja a vírus miatt munkanélkülivé vált embereket,csak nálunk nem kapnak semmit. Milyen munkát tud teremteni a munka nélkül maradt embereknek? Közmunkát? Az nem hoz hasznot az országnak,abból nincs bevétele sem az Önkormányzatoknak,sem az országnak. Hiába nem állította le a gazdaságot,hiába nem záratták be a munkahelyeket, a termékekre nincs szükség,mert az országok,ahová exportálnánk,lezárták a határokat. A sok rohadt stadion helyett, meg Áder fizetésének a duplájára emelése helyett, a sok botlábú focista milliós fizetése helyett 10 év alatt bőven helyre hozhatták volna az egészségügyet, az oktatást, és megoldhatták volna a szegénységet is. A nyugdíjasok lassan már meg sem érik a nyugdíjat,vagy aki már megérte,annak van kb 5 éve,hogy évezhesse,már ha az élvezetnek számít,hogy nyomorog.
simmering73
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a szomszédasszonyomat tavasszal elbocsátották. Azóta sincs állása.
csipetke
Ezt már mondta orbán,de kiderült már azóta,hogy hazudott.Most miért változna a helyzet?Azt is mondta,hogy "Mi mindenkit meggyógyítunk",de már amikor kimondta,akkor tudta mindenki,hogy ez is hazugság. Beoltatta magát kamerák előtt,ösztönözve az embereket,hogy oltassák magukat.Most kiderült,hogy az emberek nagyrészének nem jut oltóanyag.
Hogy lehetne hinni ennek a bandának,orbánnal az élen?
Yoda69
"Ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok" - O.V.

No comment.
Nessy
@csipetke: Neki elég, ha a bigott hívei hisznek neki! Orbán már egy másik dimenzióban él! A környezete hagyja, mert így tudnak ők is a zavarosba halászni.
vitriol
Ezt így kell csinálni! Ugyanazt az ígéretet elismételni havonta többször. Beváltani nem szűkséges, ettől a kormánytól már senki semmit nem vár!
Lepényleső
Münchausen szindróma,- s van még aki fel ül reája,- mint ő az ágyú golyójára?
vitriol
@ómió: persze, ő betart! - Mindenkinek!
Béla333
Tücsköt-bogarat ígért? Bármit megígér, aztán holnap meg az ellenkezőjét is.
Ő már csak ilyen...
human
A kedvencem az volt mikor Orbán azzal büszkélkedett, hogy a világon nekünk van a legtöbb lélegeztető gépünk.
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek ezen az idiótán.
fidem
"Minden elmondott hazugsággal az igazság adósai leszünk."
kereső
@Nessy: „Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél.” (1993)-ezt orbán mondta, és azzá lett. Egy üres mákgubó.
nezelodo
Én a helyében ennyi megvalósulatlan ígéret után a számat sem merném kinyitni, nemhogy újabb marhaságokat ígérjek. Legalább azt tartotta volna be, amikor azt mondta, "annak a miniszterelnöknek, aki alatt az Euró 300 Ft fölé emelkedik le kell mondania". Persze az ő ígéretei nem a megvalósítás miatt hangzanak el, hanem a tudatlan, félretájékoztatott emberek félrevezetéséért. A tíz parancsolatot, mint mélyen vallásos ember, még tévedésből sem tartja be! Akkor miért volt otthon a feldíszített házioltár, ha ma az ördögöt szolgálja?
tudode
El kellene neki nézni, hogy miket hadovál összevissza, hiszen gyakorlatice disznóólon kívül mást nem igazgatott!
.
Sőt a fatornyos falujának sem kellett egyszer sem, pedig felkínálkozott!
.
Ebből következik, hogy a kolbázkészítéshez "törődés kell", kivételt képeznek a zemberek:
.
-----OVTV Extra: Disznóvágás
www.youtube.com/watch?v=wh4vD9OhUho
--------------------------
.
Helló röfi!
Nessy
Lehet, hogy pár százezer munkahely lesz, csak megint nem itthon !
ómió
@vitriol: Már Böszme vezéredet is ráhazudod?
ómió
@Gazella: Nem a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" formát! Azt meghagyja tinéktek!
ómió
@Eladott Ország: Na! Már az "Alfahír" is átvette az Athina Híradó "híranyagát"? Vagy csak Böszme efftársad 12,5%-os munkanélküliségi mutatója után "nosztalgiázol"? Tudod, amikor azt monta, "el lehet innen menni", de ezzel együtt se volt képes 12,5% alatt tartani! Akkor hány százezer "segíjes" volt meg hány százezer külföldön dolgozó? Nem "emlékszel", fajgyökér? Miközben a magyar átlagbér meg a jelenlegi fele volt! A jelenlegi munkanélküliségi ráta - még mielőtt vadabbakat hazudoznál - 4,5% körül van - a január elejei 3,5%-ot a vírus mostanra ennyire emelte! Szóval, bolsijózsi, átütőbb hazugságokkal gyere!
Nessy
@ómió: Válts már lemezt! Ez nagyon uncsi!
ómió
@Nessy: A valóság mindig csípi az efftársi szemedet?
Nessy
@ómió: Tény, hogy azt a videót Kórózsék kuryául benézték. Bár azért tavaly Lázár János bécsi videója sem volt piskóta.
Áruld már el, hogy amikor hazánk nagyjai és a szócséplők nap, mint nap, tudatosan valótlant állítanak sok mindenben, nem zavarja a mimóza lelkedet?
ómió
@Nessy: És mi volt a "bécsi videóban" a "valótlan"? Netán a minapi migráncs-ámokfutás "cáfolta meg"? Esetleg a ti efftársi hazudozásotok? Más "valótlanságot" is delirál a "mimóza lelked"?
kereső
@ómió: 11:01 Milyen migráncsról hadoválsz kis hülye náci? Ott született és élt Bécsben.Miért hazudozol állandóan? Lézerjani videója meg egy manipulált hazugság volt anno.
kereső
Hány száz ezren veszitették el a munkájukat? És hányat hozott létre - ő maga, a dolgos kicsi kacsójával- orbán? Már itt hibádzik a dolog. Mert a munkahelyeket nem ő hozza létre, akkor sem, ha azok állami támogatást kapnak hozzá a munkahelyteremtő munkáltatók. össznépi játék lenne ez. Érdekelne, hogy a mészáros által sebtiben kirúgott 800 ember munkahelye megvan-e még?, vagy a 800 millás állami támogatás ellenére már az is megszűnt. Magyarország miniszterelnöke hazudik- és üresen zörög, mint a mákgubó, amikor fújja a szél.
ómió
@kereső: Ja, hogy ott migráncsot még nem is láttak? Meg még az Iszlám Állam vazallusa is a "Lézerjani" volt? Agyatlan bolsi tetvességedhez képest még a galacsintúró is egy professzor emeritus!
ómió
@Eladott Ország: Ne mondd, bolsi fajtetü! De hol is nem? Hallgasd meg az Athina Híradót és hazudd már ide! Mindazonáltal még jelenleg is csak messze alulról "ugatja" a Böszme efftársadék idején "kivívott" 12,5%-ot!
kereső
@ómió: Dugulj el náci! Nincs már türelmem hozzád, és a többi gyilkos segédhez.
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:42 ♦ Te agyatlan fidesz faszszopó illiberális barom, az alábbiakról tájékoztatlak...
Az elrekvirált 3000 milliárdból fizettek bármit is állami nyugdíjalapba? Egy petákot se! Pedig még azzal is etették az embereket, hogy mindenkinek lesz nyugdíjszámlája, azon lesz biztonságban a pénzük. Ma már senki nem tudna válaszolni rá, hogy hova tűnt. Nyugdíjszámla sincs. Orbánnál a tények nem számítanak. Amit tegnap mondott vagy törvénybe foglaltatott, annak holnap az ellenkezőjét kész harsogni attól függően, hogy mi az érdeke. Ebben a fegyvereknél is hatásosabb segítője a milliárdokért működtetett propaganda gépezet és a jól fizetett NER lovagok.( Így jön ki az eszetlenül maga bruttó átlagfizetés is, amit az állampárt KSH-ja közénk hány!)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/122499838_1759704517526499_1580553727158533481_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Px2oLm7Ze7QAX-Gqo2y&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=88f79bb4aa663c0b94ccceeefb85cf1c&oe=5FBFF845
ómió
@kereső: A 100 millió bolsi áldozat közül kikandikálva hazudod a másikat gyilkosnak, te véresmancsú bolsi fajhóhér?! Netán a Bauer féle körmöldéből üzened "demokratikusan"?
solidedge
Már tett is lépéseket. 8 általánossal lehet menni lélegeztetőgépekhez kisegítőnek. Ha oda kerülök kérni fogom a cián kapszulát, mert sokkal humánusabb halál.
ómió
@Eladott Ország: Figyu, bolsiék faj-faszszopója!Ha az Athina Híradó sikeresen lehazudta, akkor aszerint tuti nem! Amúgy meg igen, mert az állami nyugdíjkasszából általatok efftársi kasszákba kilopott, "kitérített" ("elrekvirált") pénz visszairányítása után megszűnt a nyugdíjak államadósságnövekedés terhére történt fizetése! Ha tehát a nyugdíjat azután már nem államadósságnövelésből fizették, akkor kellett, legyen egy alap, amiből az ténylegesen történhetett! "Kizárásos alapon"! Ennyit a kijáró disznó is végig képes gondolni! Ha te nem, nyugodtan konzultálj vele! Ne az Athina Híradó hazugságözönét hallgasd! Az még az efftársiasságodnak is megárt! Egyébként is, ma van a "szent ünnepetek", nov. 7.! A felvonulás az efftársaknak kötelező! Mars ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.