Ő áll szerintük az ellenzék mögött.

Kormánypártok: Gyurcsány Ferenc írja a Soros-listát

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: "először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett" – mondta a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

"Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni" – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kijelentette, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, "ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra".

Forrás: MTI

Kép: MTI/Kovács Tamás

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nacsa egyre lököttebb! Ajaj, már kettő is elmúlt! Úgy mellékesen a jogállamiság témában egy vak hang sincs migránsokról! Előbb olvasson drága KDNP-s szócséplő, aztán tessen szövegelni! Vagy ez a mai direktíva a Lendvay utcából?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
a bevándorlás is hatalmas probléma, de meg sem közelíti a ti rabló dúlásotokat...
NKF
Nem értem fletót,mi a faszt rúgózik még.Nem kell bántani.
Ő egy bukott segg ,többé nem rúg labdába.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, te szerintem elkaptad a virust...:)
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: én nem tudom elkapni...immunis vagyok rá..:)
egyébként mi nem tetszik??? a fidesz károsabb a migráns csürhénél...és egyelőre orbán a nagyobb probléma...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, ez csak kornyika...ma sokaknak ez a kedvenc slágerük...igénytelenség mert volna mit fújni de sokan beérik ennyivel.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: lehet más kornyikál, de szerintem te nagyon jól tudod,ha valamit gondolok,akkor kitartok mellette ,szarok rá ki mit gondol...én nem divatból irkálok...
legott
A paraszt kurva, Novák Katalin által kinevezett Rácz Zsófia (aki miatt törvényt módosítottak "csak úgy" - mert ez így megy Gecisztánban), fiatalokért felelős helyettes államtitkár első útja Nacsa Lőrinc "fiatalhoz" vezetett - ez volt az első kép Rácz Zsófia ténykedésének kezdetén.

www.facebook.com/NacsaLorinc/photos/a.962230807252222/1668257566649539/?type=3&eid=ARCvNOnecN7Z3iY27v2rEt8VkG21EQPoy4CJBV0J3PbjjWw8tyNaLf3qGmsJYidjUt8yoBkCqPScRGcS&__tn__=EHH-R

Anyám borogass !!!
Nessy
Nacsa egyre lököttebb! Ajaj, már kettő is elmúlt! Úgy mellékesen a jogállamiság témában egy vak hang sincs migránsokról! Előbb olvasson drága KDNP-s szócséplő, aztán tessen szövegelni! Vagy ez a mai direktíva a Lendvay utcából?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Nem érdekel ki miért irkál de amikor valaki ugyanazt írja...és sokan ugyanazt írjátok akkor az már kornyika...nyekere...:)
...és persze ki lehet tartani mellette de az nem dicsőség.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mert általában az igazság lassan változik...a fidesz meg sosem...annyira belemerültek a lopás spirálba,hogy már csak fejjel a falnak,előre lehet menekülni...de tudod hogy az általában hogy végződik???
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, említs meg két dolgot amit loptak ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Nyugdíjkassza... most tavasszal a lélegeztetőnek nevezett horkolásgátlók árának "visszaosztása"... Lőrinc barát adócsalásai...de ne aggódj...amikor majd polt már a kancigányok babája lesz a sitten,akkor ezeket mind előveszik majd!!
tudode
Erkölcsi roncsok mindazok akik a segítő kézbe belemarnak, miután kihasználták civil szervezetként egy tiszteletreméltó 90 éves, saját kútfejéből meggazdagodott magyart:
.
A Fidesz és a Soros-támogatások
-------Külföldi pénzből fölépítve
magyarnarancs.hu/belpol/kulfoldi-penzbol-folepitve-103487
.
""""Alighanem egyszerűbb volna fölsorolni azokat a fideszes vezetőket, akiket soha nem támogatott a Soros Alapítvány, amelynek alapítója a rendszerváltás idején nyíltan hangoztatta Orbán Viktorék iránti rokonszenvét."""
.
Nélküle sehol nem lennének azok, akiket megdobott a Soros alapítvány lóvéval, és gántkővel hálálják meg!!!

.
Gazella
Rosszul tudnak hazudni a szennyláda narancsosok!
Eladott Ország
Szép kövér, kihízlalt kappan ez a derék magyar is. Látszik hogy az oskolapadból kikerülve nem nagyon nyűtte magát holmi munkával. Neki így kerek az élete.Beleillik a Tállai-Németh-Palkovics-Süli vonulatba. Ezt a Nacsa nevű tetvet nagyon el kéne már nyomni! Az agyrágó bogár már olyan nagy kárt tett a "kiművelt ember" fejében, hogy ez az ember már mindenre alkalmatlan! Arra különösen, hogy tudná törvény diktálta kötelességét! De arra is, hogy O1G seggéből húzza ki a fejét! Lehet, hogy már nincs is feje abban a melegágyban, mert teljesen ganéjjá változott! SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT EZ A NER!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Nyugdíjkassza...:)...Pali nem tudom hány éves vagy viszont ha nem modosították volna a Gyurcsányék által létrehozoztt elsietett magánpénztárba való átállást akkor ma a nyugdíjas aki az államnak fizetet nem kapna nyugdíjat. Ma ezt a nyugdijlopásos mesét csak a nagyonbuták és a jólfizetett propagandisták hajtogatják, más minden ember megérti hogy miért kellett modosítani.
...visszaosztás... nem tudom pontosan mire célzol de szerintem te sem...minden visszaosztás azoknál történik akik vásároltak stb.
Lőrinc barárnak akkora a vagyona, hogy nem kell csaljon...ezt épp az kezdte el hangoztatni akiről biztosan tudni hogy csalással szerezte a vagyonát.
...és nem aggódok a sittért de az egészségi állapotod egyre több aggodalomra ad okot.
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...emlegetni lehet csak biztost állítani nehéz...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: lőrinc barát 10 éve még egy ócska gázszerelő volt...és valljuk be ,nem az eszéért szeretik...no szerinted vajon hogy lett ekkora vagyona???
Nessy
@Pálinkás Pál: Orbán és Isten segedelmével!
kokopelli
@Eladott Ország: a Nacsa apját ismertem a haverom által,mert ugyanabba az angyalföldi "proli-suli"-ba jártunk!
A "világraß@rt" kis Nacsa már kikupálódott és felkapaszkodott!?Tudnia kellene ,hogy hogy honnan indultunk el! (;-))
Kereszténydemokrata a csórikám? A németektől átvett nyomorék "oximoron" párt tagja!
simmering73
Ez a Lőrinc gyerek nagyot ment. Nincs mese, tűzbe kell rogyasztani ezt az elmeháborodott gittegyletet és nyitni kell egy új lapot Magyarország történelmében.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, a pénz szüli a pénzt. de ezt már jóval előtte bebizonyította valaki.
Gauntlet
ugye hogy a hülyeség az agyukra ment? mániások ! álljon elő nyíltan az aki ehhez ikszet adott ! dilettánsok !
szaboria1
@Csizmás Kond: Mily érdekes épp a nagy MNB Matolcsy sem szállt ki a Manyuból. Arra miért nem reagáltok, hogy 30 évre eladósítja az imádott Orbánotok az országot. Igaz titeket nem izgat mert nem itt éltek.
Csizmás Kond
@szaboria1: Marika sajnálom, hogy átvedlettél a nemittél csoportba...aki csak ezzel tud érvelni az ...na de mindegy
A manyup csak azokat az embereket érintette akik bizonyos korhatáron belül voltak, akiknek a többségi nyugdíjalap épp az államnál volt...de mintha azt mondtad volna hogy értesz a könyveléshez...szerintem inkább a szarakodók mellé álltál mert az könyebb mint gondolkodni és elfogadni az igazságot.
szaboria1
@Csizmás Kond: Akkor miért nem cáfoltad meg eddig, hogy hol élsz.
Csak, hogy értsd. A fiamnak a manyu. pénze 1.500000.-ft után adtak 70000.-ft és a többi pénze szépen elúszott azzal, hogy az emberektől elvett pénzből nem a nyugdíj számlát nyitottak mint ígérték, hanem az IMF hitel fizették ki. Azóta mikor hallottad a Selmeczi nagy asszonyt nyilatkozni pedig állandóan azt hangoztatta mindenkinek meg marad a pénze külön számlán.
Én 1999 januárjától nem tudok hinni, mert már akkor is átverték a nyugdíjasokat. A mai állapotokról meg jobb ha nem beszélünk.
Sámannus
Ferinek egyre népszerűbb az ázsiója, kezdhettek félni bitangok. Ha akarjátok fel is adhatjátok a pohos brigantit, és hamarabb szabadultok ti is tőle.
creativehun
Már a párt neve is hazugság! KDNP...Magyarázza már meg nekem valaki...hogyan lehet keresztény,demokrata néppártnak hívni egy olyan pártot..amely sem nem keresztény,sem nem demokrata..sem nem nép párt a szaros pár százalékos támogatottságával. Sokkal inkább lehetne őket...közpénztolvaj hazaárulók véd és dac szövetsége névvel illetni!
kereső
Gyurcsány nem soros-listát ir. Gyurcsány , Fekete-Győr, Jakab, a 2800 ezer állampolgár megrendelésére irja a listát- amelyen ti előkelő helyet foglatok el.Az a lista arról szól- hogy ki milyen ruhát fog hordani 2022-t követően közületek. Lehet választani- egyszinű sárga, tyúklábmintás, csikos között. És szép lakosztályok is lesznek- Szegeden, Vácott , és esetleg kecskeméten- bár az nem az ilyen latroknak való, mint ti.
creativehun
@Csizmás Kond: Ne beszélj már ekkora orbitális hülyeséget. Az 1997-es magánnyugdíjpénztári törvényes tű pontosan megfogalmazta és törvényileg rögíztette a MNYP működési elvét. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99700082.tv ...Az már persze más kérdés,hogy a fidesz aljas ,rablóhordjának fájt a foga erre a 3000 Mrd forintos nyugdíjvagyonra így aztán gátlástalanul lenyúlták...és annak ellenére,hogy ígéreteik szerint követhető módon cimkézetten egyéni számlákra helyezik a pénzt..szépen eltékozolták. Azt ne mondja nekem senki,hogy ez a 3000 Mrd forintos befizetésekből generált nyugdíj vagyon nem hiányzik sehonnan? Aki ezt elhiszi az bármilyen ökörséget képes elhinni!
namihami
Ezt a Gyurcsányt kár lenne Magyarországnak kisajátítani. Aki ennyire ezer...nem is, inkább tízezermester, annak minimum Németország, Franciaország, Egyesült Államok és még vagy tíz nagyobb ország együttes elnökének kell lennie. És még ennyi feladat is csak részben kötné le a képességeit. Még lehetne másodállásban a pápa is.
Ez a hülye Nacsa legközelebb már azzal áll elő, hogy a Gyurcsány igazgatja még a poklot is. Ez egy igazi KDNP-s zsenitől alapelvárásként elvárható. Ez már olyan igazán ""nacsás"" lenne.
kulabombaafityiszre
Ez a nacsa bukik a gyurcsányra,meg a sorosra.Akkor ez a nacsa egy férfiakra bukó keresztény picsa?
Gazella
Dehogyis gyerekek!!! Azért harcsog a Gyurcsány neve, mert újra fél a narancs bagázs+kormány!!! Valami előkeveredett a háttérben ami árt a rothadó narancsnak!
silber13
@Nessy: Az egész KDNP elmegyógyintézet való, végérvényes bentlakással
Nessy
@silber13: Sajnos, bezárták az OPNI-t, és most kénytelen volt a fidesz a parlamentben kialakítani egy frakció nevü osztályt. Egy a baj, hogy nem zárt!
Csizmás Kond
@creativehun: Hogy mennyit tudsz róla fogalmam sincs de a rögzítésben az is benne volt hogy bár be lehet lépni a manyupba de bizonyos korhatárig az államiban is maradni kell...a többi az elbaszott szervezés eredménye...mert bejelentőtlennél stb dolgozók vagy fizettek vagy nem és az akkori kormány a füle botját sem mozdította egészen addig amíg össze nem omlott az állami rendszer.
Csizmás Kond
@szaboria1: Miért kéne azt valaki tudja hol élek én ?...de komolyan mi ez a nagy kiváncsíság ?...benna van a munkaköri leírásotokban hogy kell tudjátok ki hol él ???
...és manyup...nem tudom te most ezt komolyan mondod vagy csak a kötelező összevisszaságot sorolod de a magánnyugdíj az egy banki letét ami semmi szín alatt nem vesz el. Az hogy esetleg részben vagy egészen átjegyezték az államiban és nem írnak utána kamatot az nem veszteség hanem helyzet, és a befizetett összege szerint majd nyugdíjat is fog kapni ...amúgy fel kellett volna világosítsd a fiadat a következtetésekre ha már ennyire nem értette...de ahogy látom te sem nagyon.
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...te pedig az vagy akinek vallod magad...ki-ki a maga módján mutatkozik be, ír és értékel.
creativehun
@Csizmás Kond: Nálam nem sok kompetensebb van a MNYP témában. Az ING üzletkötőjeként 3500 MNYP szerződést kötöttem és ahogy már írtam is..ezek tű pontosan megfogalmazott és jogilag levédett szerződések voltak. Minden MNYP tag egyben az állami rendszertől is kapott volna. nyugdíjat. Aki azt hiszi,hogy a MNYP tagság azt jjelentette,hogy a tag az államtól nem kap nyugellátást..az nincs tisztában sem a rendszerrel sem a szerződésekkel. nagyon kevés olyan ország van a világon aki képes lenne egy teljes átállást megfinanszírozni. Gondolj bele..azt mondom,hogy holnaptól mindenki tag..és fizeti a MNYP felé az eddig az áéllamkasszába befizetett öregségi nyugdíjkasszába befolyó pénzt. Oké..ez eddig jól hangzik. ..és ki fogja megfinanszírozni a felosztó-kirovó rendszerben működő állami nyugdíjrendszer nyugdíjasait??? Ez gyakorlatilag azt jelentené,hogy akár évtizedeken keresztül az államnak kellene havonta milliárdokat tolnia a rendszerbe...hisz az akítv befizetők..már a MNYP felé fizetnének! Ilyen nincs...az az..konkrétan egy országról tudok ahol létezik...Tehát..a rendszer azt mondta,hogy az eddig a munkáltató által lefogott és az államnak utalt x forint cc. 1/3 -a választható...,hogy melyik MNYP tagja lesz valaki azt eldöntheti. Természetesen mint mindíg ebben az esetben is akadtak kivételek..mert bár a rendszerkötelezővé tette a MNYP tagságot..azokban az esetekben ahol a leendő tag életkora miatt feltételezhetően rövid tőkegyűjtési periódus állt rendelekzésre..ergo..aránytalanul kis összeget kapott volna a MNYP részéről..ott maradhatott az állami rendszerben az illető. Az állam a három lépcsős rendszer fontosságát hangsúlyozta amely az első komoly lépés lett volna a teljes átállás és a személyhez kötött nyugdíj rendszer irányába.. MNYP , Önkéntes Nyugdíjpénztár..és a nyugdíjbiztosítás...e három komponens lehetővé tette volna,hogy a fenntarthatatlan állami nyugdíjrendszerből...egy 20-25 éves időtartam alatt a rendszer teljesen átálljon a magán nyugdíjrendszerre. A jelenlegi...
creativehun
nyugdíjrendszer fenntarthatatlan...15-20 év és teljesen működésképtelenné válik. Ezt az a Farkas András aki ma a kormány nyugdíj szakértője..már akkor felismerte amikor még a 90-es években együtt volt szerencsém dolgozni vele. Ő már akkor azt mondta,hogy az akkori mortalitási adatokat figyelembe véve..a rendszer 50 év távlatában fenntarthatatlanná válik..mivel az egyre hosszabodó életkori adatok miatt ..egyre kevsebb aktív befizetéseiből kell egyre több nyugdíjas kifizetéseit teljesíteni..és akkor még mit sm tudott az országból kitántorgó száz ezrekről!
vitriol
Ez a nacsa még csak most magolja a fidesz-tanokat, de gyurcsányozni meg sorosozni már majdnem olyan jól tud, mint a többi hülye.
prime777
@creativehun: Akkor most a kormány ellopta a 3000 milliárdot vagy sem?
Hogy csinálták? :-)
Csizmás Kond
@creativehun: :) én nem kötöttem egyetlen szerződést sem viszont azt biztosra tudom, hogy a korhatár által kellett meghatározni, hogy az állami nyugdíjbefizetést folyamatosan tudják megszüntetni, vagyis egy bizonyos kor felett nem lehetett kilépni az állami befizetésből de akinek tellett rá az akár több pénztárnál is fizethetett...szóval az amit itt nagyonsokan hadoválnak hogy ellopták a nyugdíját, az vagy akarattal hazudik vagy fogalma sincs az egészről és harsogja a neki tetszetős változatot.
..ja és jelenlegi rendszer...nem feltarthatatlan hanem kötelezően meg kell szüntetni, ugyanis a zuniós normák szerint mindent magán kézbe kell adni mert az állam nem gazdálkodhat semmi felett...ilyen egyszerű.
creativehun
@Csizmás Kond: Amikor már egyértelmű volt,hogy fenntarthatatlan akkor még Uniós tagország sem voltunk! Keres rá farkas Andris életére..vagy az e tárgyban megnyilvunló okfejtéseire.
creativehun
@prime777: Tény..a 3000 Mrd forintos MNYP tőke egy helyen lehetne...az állami nyugdíjkasszában..hisz ez a befizetés a MNYP rendszer megszüntetése után vissza kellett volna,hogy forogjon az állami nyugdíjkasszába mivel a MNYP tagok erre a célra fizették be. Ott viszont nincs. Ez tény. Lehet ezen vitatkozni..csak épp nem érdemes mert ezek tények! Ha a volt tagok befizetései névre szólóan nincsnek egyedi számlákon...a kormány akkori ígéretéhez híven..akkor a kormány imsét saját magát köpte arcul a hazugságával! Márpedig nincsenek egyedi számlákon..mivel ebből az összegből vett a kormány anno MOL részvéyneket majd az akkori hektikus révszvénypiaci mozgások miatt az összeg erodálódott...
Csizmás Kond
@creativehun: Nincs olyan hogy fenntarthatatlan...bármit fenn lehet tartani ha van hozzá akarat. Az állami nyugdíjrendszernem a fentarthatóságtól borult fel hanem az azt fenntartó politikai változástól, de ha akarták volna ma is mindenki az államnak fizetne, csak átvették a bankok javaslatait ami most ugymond jövedelmezőnek látszik de figyeld csak meg amikor elkezdődnek a kifizetések hányan maradnak hoppon.
creativehun
@Csizmás Kond: Amikor 4 ember befizetéseiből gazdálkodja ki az állam 1 ember kifizetését..akkor az működik...amikr azonban az arányok eltolódnak és már ott tartunk,hogy lassan 2 ember befizetéseiből kellene 2 ember kifizetéseit teljesíteni..mert hisz ez a felosztó-kirovó rendszer lényege..nem véletlenül van a befizetések után a kifizetés..hisz a rendszerben nincs tartalék..nem így van kitalálva...nos..ebben az esetben..vagy nyugdíjcsökkentés jön...vagy nyugdíjkorhatár emelés...ezt azonban egyik politikai formáció sem meri felvállalni..mert ez a nyugdíjas korú szavazók elvesztését jelentené!
Csizmás Kond
@creativehun: Ez most van, és azért van mert változott a politika, de évtizedekig jól működött.
creativehun
Persze,hogy normálisan működött...hisz volt egy Ratkó korszak...ahol dicsőség volt gyereket szülni..mert asszonyka kötelesség,lánynak dicsőség. csak hát..ezek az emberek egyszer csak nyugdíjasok lettek! Ki gondolta volna?? Addig remekül működött amíg befizettek...a gondok akkor kezdődtek amikor azzal,hogy nyugdíjassá váltak már nekik kellett fizetni. Ehhez hozzjött még a hosszabbodó átlag életkor...az utóbbi évtizedben meg az a pár száz ezer kalandozó honfitársunk..akiknek többsége már nem is akar haza jönni!
Csizmás Kond
@creativehun: Egy állam ha nem osztja meg a befizetési rendszert nem válik fenntarthatatlanná. Az hogy egyik nyugdíjba megy jön a másik aki dolgozik. Az sem probléma hogy emigrálnak vagy kimennek, mert az által kéne ertékelődjön a munkáskéz...viszont a brüszeli politika itt nem csak azt követelte hogy folyamatosan meg kell szüntetni az állami dolgokat hanem azzal is besegített hogy a felvásárolt ipart megszüntette holott az tovább kellett volna űzze, de a mi nagyjaink inkább hagyták megomlani az egészet minthogy szólani mertek volna...mert ez az egész folyamat előre kidolgozott terv alapján működödtt csak mi hirtelenfelszabadult butáknak fogalmunk sem volt az egészről.
vacsi
@Nessy: Sajnos, van - csak nem migránsként említik.
Nessy
@vacsi: Talán mellé kellene írni, hogy letelepedési kötvényért, jó kamattal, aminek a nyereségét páran besöprik, a plebsz meg visszafizeti.És jó pénzért oda megy az unió területén, ahova akar.
Nyírfa
Azt kívánom, hogy Soros György élje túl az Orbán-rezsimet, és legyen az Új Magyar Köztársaság tiszteletbeli polgára, Gyurcsány pedig akkor is aktívan politizáljon, amikor Orbán már a hamut is mamunak mondja Szegeden vagy Szibériában.
Sámannus
@Nyírfa: Nézzed csak mit találtam!. Volt már itt magyar vakcina, de a portyázók így kiestek a bicnicből:
index.hu/tudomany/2009/03/05/h5n1/?token=88c6e59c60b897feaabcc1f34097ad62
Az akkori média sem tudott mit kezdeni vele.
Petya most százmilliárdokat szór ki a nagy világba úgy hogy semmivel sem számolnak el. Akkor két milliárdért verték a nyálukat.
bence
@NKF: ! Nem értem mi a ft rugózol ! vitya kétszeresen bukott segg , aki csak azért rúghat labdába , mert a csalás a vérében van !
Nyírfa
@Sámannus: 23.45

Ebből is látni, mennyivel eredményesebben és hazafiasabban működött a Gyurcsány-kormány, arról nem is beszélve, hogy az orvostudomány sikerével kijutott a nemzetközi porondra. De ezen nincs mit csodálkozni, még volt CEU, MTA, prosperáló egyetemek.
Aztán jött Orbán, aki úgy döntött, disznóólat csinál az országból, amelyben ő lehet a király.
Sámannus
@Nyírfa: ő már csak kondás lehet a királyok palotát építenek a kondások disznóólat.
Nyírfa
@Sámannus: A Várban már elkezdett terjeszkedni.
Sámannus
@Nyírfa: hiába is teszi az nekem csak disznóól lesz, és ő fog röfögni benne, meg a többi seggfej disznó.
Nyírfa
@Sámannus: Szánalmas, amikor fényképezteti magát a kolostor falai között, egy olyan környezetben, ahol eredetileg a kultúra honolt.
ómió
Sőt! Már meg is írta! Az övéiből van rajta a legtöbb!
csak úgy....
már ezen is érezhetö a kormánypártok erölködése !
aki az útjukba téved azt rögtön sarazzák sorossal,migráncsal...stb. mert csak arra vevö a nagyérdemü közönségük.
Nyírfa
@csak úgy...: Taszítóan primitív. Az ember csak nézi, hogy a XXI., században még léteznek ilyen faék egyszerűségű attitűdök, és átmenetileg még sikerre is számíthatnak a saját szellemi szintjükön lévők körében.
A tenyerüket dörzsölik kaján vigyorgás közben, és abban a tévhitben leledznek, hogy különbek azoknál, akiket becsaptak, megvezettek, kihasználtak.
csak úgy....
@Nyírfa: ezt a gárdát a bunkócskára ringatta a dada! még,hogy a kommunizmus nem volt káros..
Nyírfa
@csak úgy...: A szocialista éra előtti idők borzalmaiért kit, mit okolsz, úgy visszamenőleg néhány millió évig?
evacica
Nagyon jó! Nacsa az álleresztény demokrata, mondhatnám megélhetési politikus, megszólalt de minek? Kérdem tőle, ha ilyen jól értesült, hogy pénzt is kapnak a listázottak úgy mint Orbán, Kövér Szijártó Kovács stb és maga a fidesz szervezet?Mert jól jönne egy kis pénz mert a fidesz és Orbán mindent ellopnak pl az Önkormányzatoktól és az ellenzéki pártoktól!
Lepényleső
A kormány ha azt állítja;semmi ember kit a Soros fizet vagy fizetett is valaha?
Lássuk hát a lajstromot,s vagyonkobzás mellett laput a talpukra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.