Március 15-e óta hivatalosan 8099 áldozata van Magyarországon a koronavírusnak.

10 percenként meghal egy magyar ember a koronavírus miatt: és mit is mondott Orbán Viktor szeptember 4-én?

A napi jelentések talán hozzászoktatták a közvéleményt ahhoz, hogy újabb mérföldkőhöz értünk, de hogy milyen sok 8000 halott, annak érzekeletésére a 444.hu a következő adatokra hívta fel a figyelmet:

7720 gyerek született havonta idén átlagosan Magyarországon

2008 és 2019 között, vagyis 12 év alatt összesen 8129-en haltak meg közúti közlekedési balesetben Magyarországon

2015-19-ben, vagyis öt év alatt 8473 öngyilkosság történt Magyarországon

A járvány feltűnően laza kezelése miatt tavasszal sokat kritizált Svédországban lakosságarányosan már kevesebben hunytak el, mint nálunk. Ott a király szerint elbukott a járvány elleni védekezés.

Amikor Orbán Viktor szeptember 4-én a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy „a védekezés sikerét Magyarország emberéletekben méri”, akkor 621 áldozata volt a járványnak itthon. Most már 13-szor annyi.

November elseje óta átlagosan 10 percenként nő a koronavírus áldozatainak a száma Magyarországon.

És ez csak az áldozatok hivatalos száma, jóval többen hunyhattak el a járványban vagy annak következményeként. Erre utalnak a Központi Statisztikai Hivatal adatai is.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hűha...egy átlagos nap minden 4. percben meghal egy magyar valamiben!!! utálom amikor így csúsztatjátok a statisztikát...mellesleg most sem hal meg több ember naponta,mint tavaly ilyenkor...tehát lehet rajta elgondolkodni hogy vajon miért!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
hűha...egy átlagos nap minden 4. percben meghal egy magyar valamiben!!! utálom amikor így csúsztatjátok a statisztikát...mellesleg most sem hal meg több ember naponta,mint tavaly ilyenkor...tehát lehet rajta elgondolkodni hogy vajon miért!!!
balos
@Pálinkás Pál: Nem miért,hanem mennyiért nyomód a kretén dumát csicska!Boldogulj meg Karácsonykor!
silber13
@Pálinkás Pál: Már ne is haragudj,de te pontosan megszemélyesíted az "Advocatus Diabolit"
Pálinkás Pál
@silber13: @balos: nos reklamáljatok a teremtőnél...vagy a természetnél,kinek mi tetszik...Magyarországon naponta átlag 360 ember hal meg...nos bunkók, ha ezt elosztjátok, akkor 4 percenként jut egy haláleset!!! gyengébbek ,meg a ti kedvetekért...- 24x60= 1440 : 360 = 4 ...remélem segítettem rajtatok,ha már az iskola nem tudott!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Csak 150% volt az eltérés 2019 és 2020 novembere között. De ez a másfélszeres szám ne zavarjon!
kereső
@Pálinkás Pál: És még egy szám, visszatérve az egészségügyi helyzetre: a KSH most tette közzé a végleges adatát a novemberi halálozásokról. Ebből pedig kiderült, hogy abban a hónapban, amikor 3158 koronavírusos áldozat volt a hivatalos járványügyi tájékoztatás szerint, 5279-cel többen haltak meg, mint egy évvel korábban. Vagyis ahogy októberben, úgy novemberben is történt valami, ami miatt sokkal nagyobb a halálozási többlet, mint amit a járványról kiadott tájékoztatás indokolna"-na ők azok, akik még élhettek volna, ha az egészségügyet tényleg felkészitette volna kormány arra, hogy a pamdémia kezelése mellett nem maradtak volna el műtétek, és nem maradtak volna el orvosi kezelések.
Nessy
@Pálinkás Pál: Múlt héten közölte a KSH! Orbán még nem jelentette be facebookon!
cikicakk55
Azért jó lenne egy olyan kimutatás is,hogy kik haltak meg azért,mert tényleg korona vírusos IS voltak, és kik haltak meg azért,mert nem kaptak rendes ellátást,mivel a kórházak és a rendelők nem működnek? Az elhalasztott műtétek miatt hányan haltak meg? Jó közvetve ez is a korona vírus számlájára írható. Konkrétan: Egy közeli ismerősnek eredetileg reumatológiai problémái voltak és kiderült,hogy minél hamarabb műtétre lenne szüksége,ortopédiai műtétre. Nos ezt elhalasztották és Ő mivel egyre nehezebben mozgott végül ágyhoz kötött lett. Idős férje egyedül nem tudta ellátni,de kórházba sem tudták küldeni. Így hamarosan fellépett nála a felfekvés, és a tüdőgyulladás. Mikor már annyira fulladt,végre kórházba került ,de két nap múlva meghalt. Hány ilyen halott lehet az országban. Vajon a tavasszal kizsuppolt 36.000 krónikus beteg közül hányan haltak meg ellátatlanság miatt? Úgy kavarnak a statisztikával ahogy akarnak.
Pálinkás Pál
@Nessy: Nos ...az az 50 % kb 1000 embert jelent...mint minden influenza járvány alatt...én is meg tudom nézni az adatokat...2017 január-februárban végig ugyanolyan "magas" volt az elhunytak száma ,mint most!! akkor nem láttalak titeket itt hőbörögni!!!
silber13
@Pálinkás Pál: És mondd már meg Pali,a kár igazak számaid, akár nem, felmerül a gúnyos kérdés az illetékesek részéről: és akkor mi van??Változtatni nem tudsz rajta, akiknek leetősége volna rá, nagy ívbben tesznek az egészre
Pálinkás Pál
@Nessy: azok az adatok megfelelnek egy flu járvány alatti számoknak,lehet utánanézni...minden flu járvány idején ekkorára nő a halálozás!!! nekem is van szemem,látom a listát.. 2017 január utolsó hét...3 616...most sincs magasabb szám!!!
kereső
@Pálinkás Pál: És amúgy totál elegem van a szkepticizmusodból.Meg abból, hogy mindenki más hülye, aki egy kicsit is mást gondol erről az egészről , mint Te.
Pálinkás Pál
@kereső: mit bogarásszak,ugyanazt a listát nézzük...
Pálinkás Pál
@kereső: ezt mondod te.??? vazze,ti nem fogadjátok el a más véleményt...még törvényt is alkottok rá!!! b@zdmeg, az igazságot büntetéssel kell megtámogatni??? na ne röhögtess...és leszarom az egészet...qrvára nem érdekel hogy mit szenvedtek...beugattok,holott egy egyszerű matematikai számítást közöltem,ami igaz, legalább is nem láttam itt hogy cáfoltátok volna, csak a pofátok jár!! én sem minősítettem eddig senkit, de ha így akartok játrszani legyen!!!
kereső
@Pálinkás Pál: Bogarázd- és talán feltúnik, hogy 2019-es heti számokhoz összehasonlitva van némi eltérés. Pedig 2019-ben is volt influenza járvány. Ha megkérhetlek, vedd már tudomásul, hogy c19 nem influenza virus.
kereső
@Pálinkás Pál: Befejtem veled. Én nem minősitettelek téged, és nem bántottalak, csak kértem.
simmering73
Na mit mondott? "Jól érzem magam, minden rendben van, csak a zsebpénz lenne több". És tett róla.
Pálinkás Pál
@silber13: akkor miért velem b@szakodtok??? annyira semmit nem tudok tenni ellene ,mint ti...csak zavar hogy egyáltalán nem vagytok tárgyilagosak!!! nyomjátok a mainstream dumát...köptök rá hogy a kórházakban is csak a halálos beteg aggok halnak zömében... mint tavaly, csak tavaly nem tették őket a címlapra!!! ennyi... nézz csak utána,mha ügyes vagy megtalálod...pontosan ugyanolyan betegségekkel halnak most az emberek mint tavaly!!! ennyi...
Pálinkás Pál
a témát lezártam ,tököm fogja dühíteni magát ezen a marhaságon...
silber13
@Pálinkás Pál: A fene veszekedik veled Pali. Nekem ssak z furcs, hogy örökösen ellent mondasz, Az ördög ügyvédje jelző, meg kifejezetten dícséretes, hiszen anno a pápáknak is volt "ördög ügyvédje" és ugyncsak megbecsülték.
Giovanni Alba
Legyünk objektívek, ahogy a kolléga kérte. Csak akkor valaki magyarázza már meg végre, hogy amennyiben nem kirívó a halálesetek száma, akkor mi a búbánat van a lélegeztető gépekre kötöttekkel? Mert mintha többen szorulnának rá, mint általában. Most akkor sorolhatnám, de nem sorolom, köztudott dolog, nem csak az amúgy is halálos beteg aggok halnak, és egészen jól elevickéltek eddig is a krónikus betegségeikkel, nem kellett volna még meghalniuk.
Tényleg értelmetlen vitatkozni azzal, aki ezt nem képes belátni. A svéd király látja, tudja, a nyilvánosság előtt elismerte.
Nekünk viszont itt van Tamáskodó Pál. Sajnos nincsen egyedül.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: honnan tudod egyébként hány ember van lélegeztetőn...? nem szokták közölni...most sem tudod...csak azt amit orbánék mondanak...azt mondjátok állandóan hazudnak...de ebben pont igazat mondanak,igaz? honnan tudod miért kerül gépre valaki? /azt most ne boncolgassuk hogy covidosnak jó-e a gép...sokan nem jönnek le róla/...
Yoda69
orbannak ezert meg felelnie kell. Ez szabalyszeru nepirtas naci modra, amit ez a geci muvel.
Rockxy
"hivatalosan 8099 áldozata van "
és a hivatal handabandázása nélkül mennyi "van"?
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Hát, most alaposan elgondolkodtattál. Azt mondod, nem tudhatom, hányan vannak lélegeztetőn. Jó, akkor azt mondd meg nekem, hogy amennyiben ideteszek egy kimutatást, azt mi alapján fogod cáfolni? Az, hogy ez csak kormányzati propaganda, csalás, hazugság, ez nem cáfolat, csak tiltakozás, negligálás. Ha jobban tudod, akkor mutasd te a valós számokat, majd nyafogok én, hogy hiteltelen. Megpróbáljuk?
infogram.com/lelegezteton-levok-1h984wo3op5vz6p
Ez egy kiragadott példa, ezen az oldalon (de hát te ezt már biztosan régóta ismered) van még sok grafika.
jesz
Jééézusom...tíz percenként meghal egy magyar ember a vírus miatt? Akkor baromi nagy baj van...

Nem ide, és ehhez tartozik, de eközben az olasz partokon ezerszám tódulnak európai földre az afrikaiak..ellenőrizetlenül természetesen...
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: nos...március óta mondom ez a dolog a politikusoknak "jól jön"...senki élő ember nem tudja ellenőrizni az adatokat, boncolást rögtön megtiltotta "mengele"...és akkor ne legyenek kétségeim?...főleg hogy cilibanya beismerte, ha pdl májusban covidos voltál...és most elvisz a veserák, akkor is covid halottként fogsz szerepelni...no ezek után meg tudod mondani hányan haltak meg tényleg a vírustól? ja és bármit megtehetnek...nem lesz tüntetés,igaz? biztos véletlen hogy orbán is most nyírja ki az önkormikat...bármiféle ellenállás nélkül...
division
@Pálinkás Pál: Senki nincs ellened, te vagy mindenki más ellen:-)
Gazella
@kereső: ksh sokszor nem a valóságot tükrözi!
Gazella
@Giovanni Alba: megmondom!! Még a kórház berkein belúl se tudjuk, hogy hányn haltak meg napi szinten covidban. Azt se tudjuk hányan vannak lélegeztető gépen! Pedig én kórházban dolgouom! Nagyon dokszor össze van mosva az igazság a hazugsággal.
Igy nyugodtan egymásnak lehet ugrani.
Amúgy a napi elhunyt átlag nem 360 hanem 1000 feletti.
division
@Gazella: Na és mit dolgozol ott, takarítasz? A helyesírásod is ezt tükrözi, pláne az hogy azt sem tudod hányan vannak covidosok ott ahol dolgozol.
division
@Pálinkás Pál: Gondolom tudod, hogy felbukkant egy sokkal gyorsabb és veszélyesebb törzs is már. Egyre nagyobb a baj.
Pálinkás Pál
@division: elhiszed hogy nem érdekel? ha ti félve akarjátok leélni az életeteket, az a ti dolgotok...egyébként nem veszélyesebb..csak könnyebben fertőz...és ugyanazon csoportra veszélyes mint a másik...az öregekre...akik továbbra is köztünk járnak szabadon...,hullanak is sorban...talán végre őket kéne izolálni a vírus elől...amíg nem különítik el őket...sajna meghalnak,jó eséllyel...
Gazella
@division: :D nem tudtad hogy mutálodnak a biológiai fegyver vírusok :D ejnye milyen fideszes vagy te :D amugy nem ér semmit se a maszk, amikor a fertőzés legtöbbször a kezeden van. Virus és a bakterium is. Na erre varrj gombot fideszes segg
division
@Pálinkás Pál: Életük végéig el kellene akkor különíteni őket, mert jó eséllyel ez a vírus köztünk marad. Senkivel nem találkozhatnak, még a családtagokkal sem, unokákkal, stb. Nincs ez jól így. Legyen jó a vakcina, ez a legfontosabb.
division
@Gazella: Nem biológiai fegyver, és Zacherrel meg hagyjál békén, és úgy általában is, mert egy kórházban takarító egészségügyis sértegetéseire nem vagyok vevő. Én segg vagyok szerinted, te meg csak szimplán hülye.
Pálinkás Pál
@division: nagy összegbe lefogadnám veled, hogy egy ennyi idő alatt összekotyvasztott vakcina hatásfoka...hát hogy is mondjam...majd meglátjuk...persze ahogy nézem a vírus mutálódott, ezt írják a lapok...,akkor most mit csinálsz a vakcináddal???ha fél évenként jön egy új mutáció,vezesd le nekem ,hogy lesz ahhoz védőoltás!!!
Gazella
@division: menj a heringbe... dehogy nem az! Gondolod hogy nyiltan bárki vállalja! Túl sok az idióta a földön.
Gazella
@division: nem magyar!zom el egy idiótában, hogy a viruska nagyon régóta velünk alukált, csak megtalálta a titkos biológiai frgyver és egyesültek. Oszt támad!! Emberekre!!
TASzSz
Hogy jött ki az a 10 perc március 15 óta?!
kereső
@Gazella: Akkor mondj olyan adatokat, amire támaszkodni lehet. szegény ember vizzel főz.
KisGenyo2
Igen. De!
A koronavírus áldozatai nem fognak meghalni szív és érrendszei megbetegedésben, és daganatos betegségben (rákban) sem. Úgyhogy ezen a két területen (ez a kettő közül valamelyik viszi el a legtöbb embert) biztosan jelentős javulás lesz az elhunytak számát tekintve! Azaz ilyen értelemben meg mondhatjuk majd, hogy sokat javult az egészségügy!
A járvány kezelése meg nem igazán politika, hanem az emberek elővigyázatossága, vagy lasz@romsága.
division
@Gazella: Értelmesen írsz, remek helyesírással, bravó!
division
@Pálinkás Pál: A mutálódott vírus ellen is védeni fog.Egy fejlesztés részleteibe meg nem megyek most bele.
Jozefina
És erre az idióta, elmebeteg kormény szabadon engedi a vírust karácsony este!!! Bravó!!! Meglátjuk mennyi lessz a betervezett hulla mennyiség fideszélnél, persze keresztényi alapon!!!
Pálinkás Pál
@division: na ne röhögtess...évekig szoktak fejleszteni valamennyire is hatásos vakcinát...ez meg rögtön már a mutánsra is jó!!! kac-kac...adasd be magadnak mihamarabb...aztán majd szorítok érted...
ómió
Most, akkor 10 percenként nő, vagy 10 percenként hal meg? Nem kéne eldönteni? És amúgy 10 percenként mennyi szokott meghalni?
Pálinkás Pál
@division: te tényleg ennyire...??...szerinted mit mondhatnának?, mutálódott,ráqrtunk!...mondom...szorítok érted,mert gondolom te oltatod magad...
division
@Pálinkás Pál: Egyedül vagy a véleményeddel az egész propin, szóval én tényleg ennyire...Amúgy egész nap bújod ezt az oldalt? Nincs olyan pillanat, hogy írok és azonnal ne reagálnál:-) Amúgy meg nekem van hiteles forrásom családon belül, te pedig csak a netről tudsz tájékozódni.
Pálinkás Pál
@division: te nagy tévedésben vagy...csak kirívó marhaságokra reagálok...és a véleményem sem egyedi...szét kéne nézned kicsit...nem itt veregetni egymás vállát a szektával...ma egész délelőtt úton voltam vidéken...és egész felüdülés volt az embereket nézni...akik maszk nélkül mászkáltak-...a maszk nem a védelemről szól, hanem arról,mennyire vagy engedelmes birka...
division
@Pálinkás Pál: Azokat az embereket minimum le kellett volna lőni. Ilyen a magyar, ez van.
Pálinkás Pál
@division: te teljesen idióta lettél...ahol nem kötelező,..az emberek nem hordanak maszkot,mert nem hülyék...10 000 fő alatti településeken utcán nem kötelező..nem is látsz,csak a gyávákon...meg esetleg a vénembereken...ez az engedelmességi teszt az oltáson fog elvérezni.../lásd romániai tanárok../...de említhetném a szédületes 200 ezres magyar regisztrációt..ergo...talán minden 50. magyar oltatná magát
Aki Én
Szomorú, hogy pont ebbe, de remélem fájóan belebukik ez a hazaáruló patkány bolsi banda.
Egyre több jel, remény látszik.
division
@Pálinkás Pál: Jól van, azt nem írtad hol nem hordták.
gina
Az elmebeteg OV nem azt mondta, mindenkit megmentenek,, szerintem úgy értette "átmentenek" a túlvilágra-- semmi mást nem kivánok az Új Évre csak Viktor közöttük lenne. még templomba is mennék egy imára !!!
Lepényleső
...csakhogy azt is mondotta;"~ Ne azt nézzék mit mondok,hanem azt amit csinálok!" ?
Ez rejtvény lehet bárki számára,hogy be a hazugságait vallotta?
Eladott Ország
@TASzSz: Írod: "Hogy jött ki az a 10 perc március 15 óta?!" Úgy jött ki, hogy nem a fidesz közpénzből fenntartott lakájmédiáját olvassák b@zdmeg!
Az viszont tény, hogy az utóbbi két hétben 100 ezer főre vetítve a kumulatív halálozási számok terén csak Bulgáriát és Szlovéniát tudtuk megelőzni (nem Európában, nem az Európai Unióban, hanem világviszonylatban), miközben októberben is volt két hét, amikor mindössze három országban (Csehország, Románia, Spanyolország) volt magasabb a százezer főre vetített halálozások száma, mint Magyarországon.
hu.euronews.com/2020/12/09/magyarorszagon-a-vilagon-a-harmadik-legmagasabb-a-covid19-halalozasok-szama-nepessegaranyo
hu.euronews.com/2020/10/20/az-egyik-legmagasabb-a-magyar-halalozasok-szama-nepessegaranyosan-az-eu-ban
TASzSz
@Eladott Ország: OLVASD EL A FŐCÍMET + AZ ALCÍMET ÚJRA!!!
silber13
@Pálinkás Pál: De bizony í van Pali! T az advoct diaboli vagy aki mindíg mindent kétségbe von... -de ez nem egyenlő a descartesi hitvalással
Pálinkás Pál
@silber13: már engedtessék meg hogy kétségeim legyenek, amikor a blablán kívül semmivel nem tudják alátámasztani sem a fertőzöttek,sem a korona halottak számát!!!ügyes gyerek vagy te...nézz utána mitől függ hogy egy PCR teszt pozitív,vagy negatív!!! mert amit tud befolyásolni az aki a laborban csinálja, az számomra minden,de nem hiteles...ja..és utána nézhetsz mit mondott a PCR teszt kitalálója...mire való..és hogy alkalmas -e erre a dologra...ez a teszt azért "alkalmas " a covidra. mert olyan eredményt mutat amit a "megrendelő" kér!!!
verőce21
Azért érdekes, hogy az új mutáns pont Angliában jelenik meg, hogy szembe mernek menni az EU-val és a soros-érdekeltségű tetvekkel...!
verőce21
Érdekes az is, ahogy most erősebbre keverték a "covid-permetlevet".
Ezt kipróbálták már előbb Észak-Olaszországban, majd New York fölött. Alig győztek temetni a Centrál Parkban... De arra hasznos volt, hogy meg lehetett győzni az amcsikat az elnökválasztási levélszavazásról... :)
csak úgy....
@verőce21: ma , valamit te is erösebbre kevertél és picit megártott! :)
verőce21
@csak úgy...: Elvált ma a gatyódban, a szar a húgytól...?
csak úgy....
@verőce21: aki bunkó parasztból mindíg jeles! :)
verőce21
@csak úgy...: És ma elvált?
Te @nemcsak húgy...: !
csak úgy....
@verőce21: belém zúgtál buzeráns?
neked soron kívül járna a shikari nívódíj! :)
tudode
Nincs mit ragozni, mentegetni a menthetetlent, mivel
.
----- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
Részlet
.
KJ: Mindenfelől azt hallani, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállam. Holott a kérdés már rég nem az, hogy jogállam-e a magyar állam, hanem az, hogy állam-e egyáltalán. Persze, ellát funkciókat, amelyeket államok szoktak végezni: adót hajt be, szabályokat alkot, kényszert alkalmaz és így tovább. De ilyesfajta feladatokat a feudális fejedelemségek is teljesítettek; ettől még nem voltak államok. Az államok az abszolutizmus korában jöttek létre, amikor a személyi függőségek láncolatát felváltotta a hivatali tisztségek személytelen hierarchiája, a közhatalom elvált a privát hatalomtól, a közpénzek elváltak a magánpénzektől. Az Orbán-rezsim véget vetett ennek a szétválasztásnak. Az intézményi struktúrák személyi függőségeknek rendelődnek alá, szemérmetlenül zajlik a közpénzek átszivattyúzása Orbán érdekkörébe, hogy az így létrehozott magánvagyonok azután megjelenjenek a politika legkülönbözőbb területein.
.
Minden vezető állami tisztségviselő Orbán Viktor vazallusa. Senki nem építhet a tisztségével járó hatáskörökre, mert nem az számít, hogy mi az intézményi beosztása, hanem az, hogy a Vezér udvartartásába tartozik-e.
-----------------------------------
.
Az ÁNTSZ 2012-es szétverésével, hasonlóan a katasztrófavédelemhez!
Gazella
@Nessy: dec.20 te még hiszel a ksh adatokban?!
Soha nem lehet hinni a statisztikáknak!
Gazella
@Szeparepa2: hello. Arra befizetek hogy megeteted a halfarkat!!
Gazella
@Giovanni Alba: dec. 20. Nézd senki nem tudja hogy hány lélegeztetős gépes van. Sőt! Mi akik kórházakban dolgozunk se tudjuk, hogy mi folyik. Felső utasításra senki ndm mondd semmit se.
Egy fix! Mióta folyik ez a covid hisztéria azóta az a balesetben meg öngyilkoságban elhinytak is mind covidosnak vannak feltüntetve! És nem is voktak covidosok.
Lélegeztetőgépen meg olyan is fekszik aki 70%-ban megégett!!! Az is covidnak számít.
Nessy
@Gazella: Tudod, sok éven át voltam elemző statisztikus. A fekvő és járóbeteg ellátás finanszírozási statisztikáit a kezdektől fogva ismerem. A szakrendelő és a kórházi ambulancia tételes jelentéseit az én csapatom összesítette naponta, ebből csináltam éveken át a jelentést, és elemeztem az adatokat, osztályokra, orvosokra bontva. Miután anno gyakorlatban is dolgoztam a legtöbb osztályon, még az elején a főnővérekkel, orvosokkal állítottam össze egy, egy osztály jelenthető kódjait. Így, ha valaki mást is jelentett, vagy nem nem volt elfogadható az a tevékenység az osztályon, meg tudtuk beszélni, korrigálni. Iszonyú sok munka volt legalább félévig. De most gondolod, hogy bárki ráér odafigyelni mit jelenthet, mivel, mely kódok zárják ki egymást? Van még egyáltalán kompetens, hozzáértő ember, aki kódol? Nem hiszem. Hiszen mindig a gazdasági területen kezdték a spórolást. Sőt a beküldött jelentésekkel "odafönt" is addig foglalkoznak, míg ki lehet valamit szűrni, hogy ne kelljen azt az ellátást kifizetni.
Már megint milliárdokért fognak programot készíteni olyanok akik nem láttak kórházat belülről születésük óta. Bocs, hogy hosszú voltam, de azt hiszem nem az osztályon végkimerülés határán dolgozók tehetnek róla, hogy még amit jól jelentenek, azt sem úgy összesítik, vagy nem úgy publikálják! Ma arra kell válaszolni: " Mennyi lehet"?
legott
Azt hirdeti óriás plakáton a geci, akinek csak statisztikai szám egy ember élete, és kimondottan örül magában rötyögve a sok öreg halálának, mert nem kell nyugdíjat fizetni utánuk, hogy
"Minden élet számít".
Ez a Fidesz LEGNAGYOBB hazugsága a sok közül... mind közül !!!
Lepényleső
...és mivel törvényük szerint ő az egyeduralkodó,minden halálért ő okolható?
,
csipetke
@Lepényleső: 20:09 Azért nem de a felelőtlen,idióta kijelentéseiért igen
SÍva
És minden elhunyt beteg kovidos is! Akkor is ha balesetet szenvedett! Tudjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.