A házelnök már most Brüsszelt és a "tengerentúl"-t illegális manipulációval vádolta a 2022-es választások miatt.

Kövér apokaliptikus harcot vizionált 2022-re és a bíróságok kiemelt szerepére célzott

„Arra kell felkészülni, hogy Brüsszelből és a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék” – mondta Kövér László házelnök a Hír TV Bayer Show című műsorában.

A Kövér kijelentéseit a 444.hu így idézi: 

„Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó és nem tisztességes választásokról. És nem abban az értelemben, ahogy ők azt kétségbe vonták, hanem abban az értelemben, ahogy azt Amerikában lehetett látni, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént és azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak, mert attól a tények azok tények, a jog pedig egy másik dimenziója az életünknek, ha azt látjuk, hogy ott lehetséges volt, akkor ne legyenek illúzióink, hogy ez itt is lehetséges lesz”

- mondta Kövér, aki szerint

„mindent, a szó szoros értelmében mindent meg még azon túl is, amit el tudunk képzelni, el fognak követni annak érdekében, hogy ezt a kormányt megbuktassák.”

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Tuti az összes anarchista "promóter" mozdulni fog!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Ezt teljesen hülye emberszbásút ténleg ki kell vonni forgalomből végérvényesen mieőtt valami ngyobb cirkuszzt nem csinál, mert az bennne van a pakliba,n
tudode
Ez az évtized legmokányabb vicce, hogy a nemzethy manipulátorok elkezdték a karakterbuzerálást, mert ötödször is játszani akarnak mindenkivel, marionett bábúnak nézve!
Pálinkás Pál
Remélem sikerül...és te találkozhatsz azzal a dologgal,amit másoknak vizionáltál!!! /kötél/
kereső
Na ezért kellett, az a határon túli ideröppent migráncs a Kúria élére, hogy ne "imilyen-amolyan" biróságok döntsenek a 2022-ben. Azok az imilyen-amolyan biróságok meg az USA államainak független !!! biróságai.
simmering73
Köteles elvtárs! Ha a népnek tényleg tele lesz a töke veletek, nincs az a megbuherált választási törvény, ami megmentene benneteket a bukástól és a felelősségre vonástól.
kereső
Tökéletesen illik rájuk- a fideSS-kdnp-re a "dögvész" kifejezés - mert vallási buzgalom van, erkölcsösség nélkül.
Jozefina
@simmering73: ettől félnek a legjobban!!!
Béla333
Az öreg kommunista házmester.
Már azt sem tudja, tegnap mit hazudott...
Yeromos
Hány ingerem van ettól a mocskos büdös kommonistától.
csipetke
Már előre keresik a mentséget a '22-es bukta miatt?Talán már érzik a vesztüket.Egyik diktatúra se örök életű,és az emberek nem hülyék,láthatóan kinyílik az emberek szeme,és végre meglátják,mit is művel a fidesz. És kövér elvtárs beszél tisztességes választásról?Ezen már tényleg csak röhög az ember,tudva,hogy hányszor változtattak a választási törvényen,hogy nekik legyen jó. De bővült a repertoárjuk, eddig volt Brüsszel-Soros-migráncsok,most jött hozzá a tengerentúl,azaz Biden. Mindenesetre úgy néz ki,hogy ez már a végjáték
graycivil1
Teljesen igaza van Kövérnek. Addig kell az Ügyészség és Bíróság segítségével eltakarítani az ellenzéket, amíg ezek a libernyák hordák nem veszélyeztetik a kedves K. Vezetőnek a Teremtőtől eredeztetett hatalmát!
kokopelli
...a volt kollégáim a népies Bajorhonból azt kérdezték,hogy M.o-on már megszünt-e a "cserépszavazás",vagy az
a mozdonyszőke apró főnök még mindig ragaszkodik-e hozzá!?
nezelodo
Mai s megtudott röhögtetni a szülei ötvenhat leverésben szerzett érdemein a hatalomba felkapaszkodott Laca! (Rá már akkor sem vonatkozott az "Apák és fiúk" plakátkampány). Tisztességes választást emleget, amit veszély fenyeget! Lehet, hogy az ukrán nyugdíjon vett és levélszavazókra gondol, egy kis krumplival megtoldva? Vagy konzultált a szülővárosa polgijával, mert az aztán tudja, mekkora a segítséget kapott az ukrán vendégmunkásoktól!
Gauntlet
összevissza beszél !
Mit pedzeget?
"Amerikában lehetett látni, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént és azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak"
Mit lehetett látni? mire céloz? hogy csalás volt? ezt maguk a republikánus szemlélők se vették észre!
milyen választ kellett volna adniuk a bíróságoknak? amikor bizonyítékuk se volt a csalásra?
Béla333
Már most beharangozza: itt nem lehet csak olyan eredmény '22-ben, ami a maffia hatalomban maradását biztosítja.
Minden más eredmény polgárháborúhoz fog vezetni! Ha hagyjuk...
Gauntlet
@graycivil1: európa DNS-e végképp becsavarodott !
ómió
Tuti az összes anarchista "promóter" mozdulni fog!
RonaGyuri
me legyen kétség "Amerikában, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént" itt semmi sem korlátozza őket abban, hogy még a Trumpnál is ocsmányabb dolgokat műveljenek!
Ez nem vízió, hanem FENYEGETÉS!!! =))
S, mint tudjuk betartják a fenyegetéseiket: lásd a nem hűséges önkormányzatok megrendszabályozása!
Yoda69
Köteles elvtárs!
Nem kell fosni, csak hagyni a demokratikus választásokat, es nem elcsalni mint '18-ban. Rajtatokon kívül senki sem akar itt háborút.
DR Eric CARTMEN
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.
dr. prédikátor
köteles kövér elvtárs!!!SZARD ÖSSZE MAGADAT TE GECI!!!
Nessy
Már előre hárítanak, hogy nem ők fognak csalni, hanem mások! Hiszen minden lehetőséget már törvénybe iktattak! Választási törvény sokadik módosítása, ellenőrizetlen levél szavazatok, amit nálunk soha nem nyilvánosan számolnak, voks turizmus, választási szoftver tulajdonosa Lőrinc barát, fizetett kamupártok, a kint dolgozók csak az Antarktiszon szavazhatnak a választás napján 8 és 10 óra között, és már nem 49%, hanem 29% is elég lesz a kétharmadhoz. Annyi meg csak összejön ilyen csodálatos törvényi háttérrel! Legfeljebb nem két kiló, hanem öt kiló krumpli lesz a jutalom!
kissé felnőttem
Öreg jól számolsz de ne nézz mindenkit gazembernek gyülölködőnek meg gyilkosnak !! ez a tí világotok volt mindenkit ellehetetleniteni aki mást akart, Van egy jog amit kissé átrendeztetek de nem 56 van már csak él a humanizmus de azért amit itt alakitottatok arra 8 millió választ vár magyarul feleleteket. Nem kell azt a tyukszarost félteni. Lesz itt is 1867 ( Ha tudod a törit ) max kissebb lesz a mozgástered és nem te fogsz tiltani szót megvonni büntetni.Csalást te emlegetsz ? azokat eljátszottátok de ezt már nem fogjátok.
kereső
@Nessy: amikor majd ismét leáll a választási szoftver, a kivezényelt rendőrök remélem emlékezni fognak a karácsonyi ajándékukra, a két szem szaloncukorra. A készenlétiek,meg az 1 db. mini boci csokira, melyet a "Készenléti Rendőrség" feliratosba csomagoltak.
Aki Én
Hurrá, már látványosan remegnek a népharagtól.
csak úgy....
laci a parlamenti fö-fö büntetés felelös,csak nem üldözési mániában szenved? szegény laci!
Sámannus
Tegyenek má alá egy lavórt, hogy ne fossa össze az elnökiszéket.
nezelodo
@sgl: ma 10:55. Vajon miért kell óriásplakátokon szerte az országban hirdetni, hogy minden ember számít? Az alkotmány is tartalmaz ilyesmit. Arra nem gondoltak, hogy az emberek már régen tudják, hogy az óriásplakátokon is szembe hazudtak a zembereknek, akkor most miért higgyék el a tacepaójukon hirdetett, és a gyakorlatukban naponta cáfolt ígéretüket? Ettől még az egészégügy olyan amilyenre züllesztették az elődjeikkel együtt. Nálunk az egykori "császár" városban inkább az ő porcelánbolti elefántjuk hagyott nyomot, karöltve a fideszes korházüzemeltető doktorukkal együtt. Igaz a kasszában nem maradt nyomuk, azt kiürítették.
Clavigo
Egy barom vagy Kövér... Sosem voltál normális...
kissé felnőttem
agyalódnak a várható kitiltási fejleményektől? jól lehet látni? uj elnök van í? USA itt meg a sok busa
kokopelli
@nezelodo: gondolod,hogy az óriásplakátjaik ugyanazt takarják el amit a "bikini"-k?
A LÉNYEGET? (;-))
simmering73
Ez Orbán szövege, csak most Kövéren keresztül szól a nyájhoz.
nezelodo
@kokopelli: Ha megfigyeled, ezek a "demokraták" mindig arról papolnak, mint aminek az ellenkezőjét csinálják. Aztán ahogy lenni szokott, annyit szajkózzák, hogy a végén saját maguk is elhiszik a saját hazugságaikat. Személyesen is találkoztam ilyennel, és javasoltam, időnként menjen ki az utcára, piacra, gyógyszertárba, orvoshoz, nem VIP ellátásra, és majd talán másként látja a világot.
justhpeter
Igaza van Szíjjártónak abban, hogy soha nem látott és a 2020-as. Mert hogy olyat még nem láttunk mint az idei év végén. Kövár elvtárs fosik. Hogy a. 2022-ben esedékes választási vereségüktől vagy az azt követő esetleges felelősségre vonástól az még nem lemérhető, de tény, hogy már most elkezdett maga alá piszkolni. Az is igaz viszont, hogy az idei évben még a szokásosnál is nagyobb gazemberségeket sikerült elkövetniük. Vajon a 2021-es Pampers és Libero adagjaikat is mi fogjuk fizetni ?.
Lepényleső
Lehet hogy sokkal jobban járna a néptömeg bármilyen más "elnyomással" mint az ők "hazafiasságával"?
csagyi
@Horizont: Érdekes ma a prostik nem hirdettek. A törzsgárdás lett az első "legnépszerűbb hozzászólás" .Ma ő volt ügyeletbe. A félfarok,Gyurka80,legott,shikari,Pegero,Balázs Szabi pedig szabira mentek,vagy még nem diktálták le leckét?
terlasz
Ezek nagy disznóságra készülhetnek, ha már most alkalmazzák a 22-es választásokra " a támadás a legjobb védekezés" elvét.
solidedge
Változik a világ. A Kövér félék a múltban rácsos ágyon lekötözve tengették napjaikat az elmegyógyintézetben. Manapság házelnökök a Parlamentben.
voltmárjobbis
Mo-on terjed egy vírus: orbáni agyfasz, amihez asszisztál orbán udvari bohócai , úgyis mint kövér lacika pl. És ezt a vírust terjeszti az orbáni kormány az egész országban.
Rosszab, minrót a covid
legott
ómió - "Tuti az összes anarchista "promóter" mozdulni fog!" - ezzel a shit dumával agyon van lájkolva.
???
Kezdenek minden szinten, minden lehetséges helyen felfejlődni a FIDESZES GECIK a végső nagy csatához.
Hatalom megtartása és rengeteg pénz ellopása vagy börtön teljes vagyonelkobzás mellett - NAGY A TÉT !!!
evacica
@voltmárjobbis: Nem csak az országban, egész Európában! Hiába a hülyeség és az aljasság határtalan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.