Reklámsorozatban igyekszik felvételizőket toborozni a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése az intézménybe. Bár állításuk szerint ezzel csupán követik más egyetemek példáját, a korábbi évtizedekben erre nem volt példa, mert mindig óriási volt a túljelentkezés. Ascher Tamás, az egyetem korábbi rektora évekkel ezelőtt megemlítette, hogy a túljelentkezés átlagosan a 30-szorosa volt a felvehetőknek, de egyes szakokon 70-szeres túljelentkezésre is volt példa. Többen, akiknek szinte gyerekkori álma volt a Színművészetire való jelentkezés, alapos megfontolás után úgy döntöttek, a modellváltás után mégsem felvételiznek, inkább elmennek más egyetemre vagy más ország színművészeti egyetemére. Azt sem lehet tudni, hogy a jelenlegi tanulók közül hányan mennek vissza, hányan iratkoznak ki az intézményből. Csábító szavakban nincs hiány. Szarvas József, a prózai színész osztály új tanára így reklámozza a Színművészetit: “Egy zseniális hivatás a miénk, amit csak nyitottan, kitárt szívvel...

Forrás: szemtolszembe.eu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Azért némi tehetség sem ártana nála! Volt szerencsém párszor látni.Erre mondták régen, hogy háromszor kell bejönnie a színpadra, hogy egyszer észrevegyék.
Aki Én
Van az a közeg, ahova nem vágyik az ember.
kissé felnőttem
hogy miért jó ez a kormányunk nak??? egy sötétségben tartott embercsoport az kiszolgáltatott minél tőbb van belőlünk annál könnyebb mindent ledugni a torkunkon na letelik ám egyszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.