A baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat – jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Deutsch Tamás: "Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!"Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Deutsch Tamás kiemelte: a magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett az oltásellenes propagandában. Az uniós vakcinaútlevélről szóló EP-vita során az MSZP-s, DK-s, Momentumos és jobbikos EP-képviselők "egymásra licitálva azzal ijesztgették a magyarokat", hogy majd nyáron a keleti vakcinával beoltottak a külföldre utazásukkor hátrányba kerülhetnek a más vakcinákkal beoltottakhoz képest. "Ócska riogatásról van szó!" – szögezte le a politikus, hozzátéve: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar.

Az EP-képviselő szerint az egésszel az volt a baloldal nyilvánvaló szándéka, hogy ismét elbizonytalanítsák az embereket és így lebeszéljenek az oltakozásról. "Nyíltan oltásellenes lépéseik mellett ez egy sunyi oltásellenes manőver volt" – mondta.

Ráadásul – mint hozzátette – a magyar baloldal képviselői a napokban "lelkesen" támogatták azt az EP-javaslatot is, amely a tesztelések kapcsán azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent. "Ez már a baloldal sunyi oltásellenességének netovábbja volt" – jegyezte meg a képviselő.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a tesztelés a fertőzöttek kiszűrését szolgálja. Semmilyen tesztelés sem jelent védelmet a fertőzéssel szemben, csak a védőoltás, ami viszont életet ment – rögzítette.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője azt mondta: arra kérnek mindenkit, ne hallgassanak a magyar baloldal "most már Brüsszelből is hangoztatott, hol nyílt, hol sunyi oltásellenes kampányára".

"Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!" – emelte ki Deutsch Tamás, hozzáfűzve: "mindenki vegye fel a védőoltást, mert emberéletekről van szó. Minden beadott védőoltás életet ment."

"Az oltás nemzeti ügy" – szögezte le Deutsch Tamás.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@justhpeter: Tompika egyre hülyébb, mi lesz kettőre! Ki lamentál folyton oltásellenesekről? Kinek a mániája az oltásszám, aminek per pillanat semmi köze a védettséghez? Ki használja politikai céljaira a jelenlegi rendkívüli hatalmát?
NKF
Bármennyire is nem szeretem Tomikát,mert már többször "levizsgázott" .Igazat mond és nem
hazaáruló ellentétben a baloldali nyikhajokkal szemben!
cikicakk55
@justhpeter: Ez már alapítója az Ökörkörnek. Nem új belépő. Ugyan az a mocskos pofa aki 1989-ben volt. Mondjuk több ősz hajjal,de ugyan az az elhanyagoltság,bár most jobban látni már rajta a szer romboló hatását. A mája már biztos nem szereti a gazdit.
Qqberci
Tompi, már megint eggyel több csíkot szívtál a kelleténél...
Béla333
Hülye úr! Te/ti csináltok politikai kérdést egy szimplán járványügyi dologból.
Ja! És aljas, mocskos hazaáruló módon még az oltóanyag beszerzésnél is csak azt néztétek, hogy mennyit lehet ellopni a világ legdrágább, Uniós engedéllyel nem rendelkező kínai oltóanyag beszerzésénél.
Inkább nyomj be még egy adagot, ostoba barom!
Gazella
Drogbáró.. jobban tetted volna ha kussban maradsz... pont a te narancs buziaid csinálják a hazug propagandát!!
solidedge
Akkor szólj a főnöködnek, hogy álljon le.
jesz
legalább a feje ápoltnak tűnne..
Nessy
@jesz: Tompika fejének mindegy! Benne így is,úgy is, űrt érezni, mondhatatlan űrt!
simmering73
Megszólalt a neandervölgyi. Be lehet fogni a pofátokat.
bencemacska
És a mostani megszólalásoddal mit csinálsz, te agyhalott???
tudode
Még az oviban azt mondják a gyerekek egymásnak, hogy ti kezdtétek!
csipetke
Ez az oltásellenes baloldal rizsa már nagyon gáz. Miért nem teszi hozzá ez a lelakott,lepusztult külsejű orbán-papagáj,hogy kizárólag a háromszoros áron megvett,és még bevizsgálatlan kínai cucc ellen lázadunk.Nem a politikusok,hanem az egyszerű ember is,akinek van egy kis esze.De láthatta orbán,a tömegek sorbanállásáról a pfizerért,hogy melyik vakcinában bíznak az emberek.
szép új világ
@justhpeter: "Még egy ökör az ökörkörből."
Nem! Ő csupán egy marha, akit már az ökörkörben sem látnak szívesen.
Józsipapa
elég,ha a fideSS azt csinál belőle...
kissé felnőttem
ne is mert ti már megtettétek tompika alszól ? hiszen azzal inditottatok ja a beléptető rendszered máig blokkolja az agyadat?
ómió
A "haladó efftársaknak" címezd, Tamás!
volvós
Mi van te hontalan köcsög ! Kiengedtek a detoxból ???
bencemacska
@szép új világ: ma, 07:29
Ne felejtsd el, hogy az ökör egy ivartalanított hím szarvasmarha!
Béla333
Tomi! Szívj fel mégegy csíkot, erre vagy egyedül alkalmas.
gina
Pont ezt papolja egy putris kábitós muzsikus...aki politikai célra használja még a virust is ,az csak a mocskos fidesz és badája, féltik a hatalmat amit el is fognak veszteni, de elötte még fosztogatnak a patkányok
Nessy
Tompika, küldd el az üzenetet Dömötör álomtikárnak!
division
Elég baj az hogy politikai kérdéssé vált.
Eladott Ország
@division: Ez itt egy tudományos igényességű, az oltakozás előtt álló embereket nagykorúnak tekintő táblázat (nevezzük táblázatnak) arról, hogy a kormány saját becsületszava szerint hányan fertőződtek meg és hányan haltak meg a második oltás után. Aki nem hitte el Gulyás Gergelynek, hogy „a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb”, annak tessék, itt van a „bizonyíték”:
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_1969,h_1969/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/04/hatekonysag.jpg
nyi idővel az oltás után betegedtek meg/hunytak el azok, akik megbetegedtek/elhunytak, és így tovább?
"Az összes többi gondolatom nem feltétlenül bírja el a nyomdafestéket, úgyhogy az elmúlt bő egy év tapasztalatai alapján azt kell mondanom, hogy ez így egy hatalmas kalap bűzölgő fekália, és gondolni sem merek arra, hogy megint a propagandához igazítják (utólag) a vizsgálatokat (mer minden vakcina hatásos, de a keletiek még annál is). Ha valóban léteznek ezek a vizsgálatok, semmiféle magyarázat nincs arra, hogy e táblázat kíséretében miért nem hozták nyilvánosságra őket, hiszen már tegnapelőtt is késő lett volna. Nem hiszem, hogy bárki, akiben felvetődnek ezek a kérdések, üldözési mániás lenne, de ez a táblázat tényleg a klasszikus manipuláció minősített esete."
VASTAGBŐR
Ajánlok pár gyöngyszemet ... megy ez full tisztán is vagy legálisan rajta lenni az előző felezési idő felezési idején amire 1x3 helyett jön a 3x1 tabletta ami matematikailag helyes csak picit nagyobbat csattan ..

Plussz a süket-néma sarokban meg szájer klón magyaráz ... ez elriaszt már sok embert eleve.
Olyan pókeremberből aki batmannak hiszi magát sok lehet, supermenekről már nem is beszélve .. azokat a tabikat nem utánna kell ám bevenni.

Tehát 2 videó és egy kép tisztán ... full tisztán, kristálytisztán ...

youtu.be/8d3cEK3vQyo

hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1jer_J%C3%B3zsef#/media/F%C3%A1jl:Sz%C3%A1jer,_J%C3%B3zsef-1574.jpg

zsurpubi.hu/cikk/12568-muller-cecilia-a-sulyos-szovodmenyes-halalos-megbetegedest-mar-az-elso-vakcina-beadasa-is-elosegiti-/
division
@Eladott Ország: Tisztában vagyok azzal, hogy ez a táblázat hiteltelen és hazug.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.