Az oltások kapcsán mondta ezt.

Kásler Miklós megdöbbent: "Érthetetlen számomra, hogy ezt az emberek miért nem értik meg"

Fotó: MTI/Komka Péter

A harmadik hullám idején 12 600 embert életét sikerült megmenteni, amiben a keleti vakcináknak is jelentős szerepe volt

– mondta Kásler Miklós az Életközelben című videósorozata legújabb adásában. A miniszter a harmadik oltásról és az olimpiáról is ejtett pár szót.

Kásler Miklós hangsúlyozta: fel kell készülni a negyedik hullám érkezésére, minden intézkedést meg kell tenni az emberek védelme érdekében. Ennek jegyében a hatvan év feletti, be nem oltott embereket személyesen fogják felkeresni az orvosaik és megpróbálják rábeszélni őket az oltásra.

A napnál világosabb, hogy ez a döntő és egyetlen igazán hatékony védekezés. Érthetetlen számomra, hogy ezt az emberek miért nem értik meg

– mondta Kásler Miklós az oltásról.

A negyedik hullámról azt mondta, hogy Angliában 5 hét alatt megötszöröződött a fertőzöttek száma, Hollandiában pedig az utolsó 10 napban meredeken emelkedtek a számok. Izraelben is egyre aggasztóbb a fertőzöttek számának emelkedése, ráadásul ott a lakosság 80 százalékát kétszer is átoltották a Pfizer-vakcinával.

Teljesen egyértelmű, hogy a kétszer átoltottak körében is növekszik a fertőzés gyakorisága, amiből az következik, hogy a harmadik oltást előre kell sorolni és el kell indítani

- jegyezte meg.

Nem vagyunk a harmadik oltás tekintetében világelsők, tudniillik a világ többi országában ez már zajlik, közülük kiemelném Kanadát, amelyik talán a világ legjobb egészségügyi rendszerével rendelkezik

- ismerte el. Hozzátette,

a magyarországi szakmai társaságok azokat az oltásokat részesítik előnyben, amelyik különbözik az első kettőtől.

Kásler teljes badarságnak nevezte azokat a híreszteléseket, miszerint a gyerekek oltása háromszor veszélyesebb, mint maga a fertőzés. A miniszter szerint semmiféle utalás sincs hasonlóra.

Kásler Miklós az olimpiáról is beszélt a videóban.

A magyar [olimpiai] szereplők megítélése legnagyobb döbbenetemre ambivalens válaszokat provokált, és megjegyzéseket tettek olyan, nagy formátumú magyar olimpikonokra, akik nemcsak a magyar sporttörténelem csillagai, de az egész világban respektálják őket. Rendkívül sajnálatos dolog

– fogalmazott, majd kérdésre válaszolva hozzátette, hogy

Hosszú Katinkára gondol.

Forrás: Index.hu

Címlapkép: MTI/Komka Péter

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Elmebeteg mocskos szenilis bunkó, te semmit nem értesz csak seggnyaláshoz a fönidnek te aljas pojáca !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Azért nem értik meg mert a kormányok már annyit hazudtak és igérgettek mindenfélét, hogy azt sem hiszik el amit kérdeznek a vezetőink. Nem csak a mostaniakra gondolok és nem csak Mo-ra.
gina
Elmebeteg mocskos szenilis bunkó, te semmit nem értesz csak seggnyaláshoz a fönidnek te aljas pojáca !!!
simmering73
Azért kell a harmadik oltást előresorolni, te majom, mert a kína lötty szart se ér. És a szputnyikról is nagy kuss van.
volvós
Mikibácsi cica !!! Fél egy van, igyekezz mert egyre hülyébb leszel !!!
Gazella
@simmering73: tévedés. Azért kell a harmadik oltás mert a pfizer, modrna, astrazeneca anyagai más mm-ben lesz összekeverve, mintvaz első kettőé.
Még mindig nehéz felfogni, hogy nem állatokon hanem már az embereken kisérleteznek.
csak úgy....
@Horizont: orbán imádja a könnyen kezelhetö dógokat..
FL4K
Kásler Miklós megdöbbent: "Érthetetlen számomra, hogy ezt az emberek miért nem értik meg"

Te demens vén geci - akinek a regnálása alatt is, és azóta is EU-s első Magyarország a rákos elhalálozások tekintetében, vagyis MEGBUKTÁL A SZAKTERÜLETEDEN! -, már elfelejtetted, hogy amikor már mindenki a 3. oltásról beszélt, ti sokáig hallgattatok, aztán a gazdád O1G azt mondta, hogy elgondolkodik rajta, most meg úgy állítod be, mintha ti találtátok volna fel a spanyolviaszt, ráadásul az egyik hír szerint az egész EU-ban Magyarországon adják be legelőször a harmadik oltást?...

Nooooooooooooooooooooooormális?
Istenakinincsen
Szart sem érnek az oltások,de csak remélni merem,hogy kárt nem tesznek a jövő nemzedékben.
Hány hullám és hulla kell még,hogy felébredjenek?
Az első hullámot kellett volna megállítani és addig nem lehet lazítani amig teljesen el nem tűnik a járvány.Nincs kóválygás a világban,nem utazgat senki sehová,nem csinálunk tömeget sehol.
Az egész besózott népség otthon marad a picsáján amíg teljesen lecseng a járvány!
Ez kb 50-60 nap lett volna.Ennyit vagy még a többszörösét is ki lehetne bírni,de nyilván szükség van erre a járványra,mert úgy látszik hogy jó üzlet és ezért húzzák halogatják a tényleges megoldást.
teuton57
3. oltas??? Hat nem ö mondta, hogy imadlkozassal meg a 10 parancsolat betartasaval a betegsegek 80%-at ki lehet küszöbölni? Minek akkor az oltas??? Vagy tan alzheimerje van? Azt miert nem szünteti meg az imadkozas??? Ja, tudom, nem tartotta be a 10 parancsolatot: Ne lopj, ne tegy hamis tanubizonysagot, stb.
Yoda69
"A harmadik hullám idején 12 600 embert életét sikerült megmenteni, amiben a keleti vakcináknak is jelentős szerepe volt"

30+ ezren haltak meg Magyarországon a járvány miatt, amivel világelsők vagyunk az egy főre jutó halálozásban. Erre nem lennek annyira büszke kasler helyeben. Ha hozzáértő módon védekezett volna a kormány, es hallgattak volna a szakemberekre csak fele annyian halltak volna meg, ami persze meg mindig tragikus.
justhpeter
Kásler már rég nem tudja hol van és mi lenne a dolga.
dr. prédikátor
te vén szarházi TÖMEGGYILKOS!!! egy normális országban téged már rég felkötöttek volna!!!tönkre tettétek az emberek hitét az oltással kapcsolatban meg a szart se érő kinai moslék vakcinával!!!
Klubtag
@justhpeter: "Kásler már rég nem tudja hol van és mi lenne a dolga."

Sosem tudta...még Orbán is adott neki pénzt, hogy inkább magyarságot kutasson, mint hogy az egészségügy körül sertepertéljen - több kárt okozva, mint hasznot...helyette inkább Cecilia asszony meg a Merkely prof. vágták át folyamatosan a magyar lakosságot...megrendelésre persze, de ez mit sem von le a "dicső" közreműködésükből...
Dr. Proktor
Én meg azt nem értem, hogy a hatalmas siker ellenére arányaiban miért nálunk haltak meg a legtöbben...
Béla333
Kásler te hóhér!
Te már annyit hazudtál a magyaroknak, hogy már senki nem hisz neked!
nezelodo
Sokak számára, és az egészségügyben alighanem elég sokaknak pedig az az érthetetlen, hogy mit keres Kásler a bársonyszék környékén. Sok család azt sem felejti, amikor a korházkiürítések miatt került méltatlan helyzetbe sok korházi ápolásra szoruló, vagy halt meg az ellátás megszüntetése miatt. Ezért vegyen vissza kötelező melldöngetésből, nehogy a választók tanítsanak neki és a megbízóinak egy kis szerénységet.
134.bátor
Èrdekes ,a tegnapi tüntetèsről egy szót sem ejtett, elmenni nem ment el,levelet viszont küldött a tüntetőknek!! De Hosszú Katinkát nem felejtette el megemlîteni! Kurva sok köze van a tèmának az egèszsègügyhöz! Minden NER pojácának kötelező felmondani..
Emmersson71
Mikikém!

A bizalomhoz kéne egy-két hiteles ember!
A Kásler-Müller duó nem az.
ómió
Csak nem az efftársi "oltáspártiság"?!
Béla333
Ez a barom hazudta nekünk, hogy a legjobb oltóanyag a kínai...???
Csizmás Kond
Sajnos egyre több a buta ember, Ők azok akik jobban tudnak mindent, akik ha a hátszelük úgy fúj akár hetente képesek ellenkezőjét állítani ami felett azelőtt pálcát törtek..Az ilyenekből lett a kommunista, ezekből lett a szocialista, ezek lesznek azok a demokraták akiknek fogalmuk sincs mi az, ezek a buzik vagy ha nem is művelik de csorgatják a nyálukat és agitálnak mellettük...
human
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez az ember valójában nem vezette a Onkológiai Intézetet maximum papíron. Helyette viszont sokat kellett dolgoznia az alárendelt adminisztrációnak, hogy ennek az idiótának az alkalmatlanságát ellensúlyozzák valódi munkával. Nekik jár a tisztelet a kitartó munkáért.
balos
@ómió: Kevesebb több lenne!A szar hiába nemzethy nem hoz javulást az üres tök fejedben!
madlaci66
Én meg azt nem értem, hogy pár napja még azt szajkóztad a fidessel egyetemben hogy a kínai a legjobb vakcina, és nincs szükség 3. oltásra. Sőt büntetni szándékoztad azt az orvost, aki beadott 3. oltást.
Lendkerék
Istenem, ez a f@sz... másfél éve hülyítik a népet az idióta propagandájukkal, a kiszámíthatatlan, ellentmondásos, elbizonytalanító, szakmaiatlan kommunikációjukkal, a hazudozásaikkal, és csodálkozik, hogy az emberek miért nem értik meg (persze, az emberek pontosan megértik, ha követhető, következetes információkat kapnak hihető, hiteles személyiségektől). Amit ezek művelnek (nem Kásler, Ceci és a hasonlók, ezek csak kesztyűbábok, egyetlen önálló mondatuk nincs, ezt a kijelentést is a propagandaminisztérium adta a szájába), az a társadalom ellen elkövetett merénylet, pontosan megszámolható múltbeli áldozatokkal (a vírus áldozatai, plusz az egyéb betegségekre meg nem kapott, a vírusra hivatkozva leállított egészségügyi ellátások áldozatai), és még messze nincs vége, a jövőbeli potenciális áldozatok ott élnek mindenki környezetében, konkrétan a tiedben is, csak várd ki. Ez egy népirtás.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Még szerencse, hogy Orbán nem ilyen! Ja..DE!
A liberális internacionálétól a széljobbot karcolja ma már :P
ómió
@balos: Mid fáj, efftársék fajkreténje!? Rád szakadt a Lenin szobor és az értelem szikráját is kiszorította belőled?
csak úgy....
@Csizmás Kond: "Sajnos egyre több a buta ember" -erre te és @ómió: az élö bizonyíték!
-és had ne soroljam föl a többi szamarat!
Nessy
Talán, ha érthetően, értelmesen kommunikáltak volna oltás témában! Ha nem mondtak volna minden nap mást, sőt még egymásnak és saját maguknak is ellentmondó "véleményeket". Ha nem szereznek be, itthon két nap alatt jóváhagyott drága kínai vakcináckát, amit ráadásul a gyártó sem javasolt 60 felett, erre azokat oltották vele, eredménytelenül zömében. Ha most is nem beszélnének szamárságot a védettség kialakulásával kapcsolatban. A 3. oltással kapcsolatban kiadott szakmaiatlan, primitív "eljárás rendről" már nem is szólva!
Clavigo
@Shikari: Remélem ,,Téged kínai lábvizzel oltottak,,kukabúvár..
Eladott Ország
A keleti vakcinákat dugd fel a seggedbe, vén hülye! Költségvetési csalásért 2022-ben bíróság elé fogtok állni te rohadt cinikus szarházi/bűnöző! Ezenkívül százezrek életét veszélyeztettétek elsősorban a 60 év felettieket a kínai vakcinákkal, hogy b@szódnál meg te mocsokláda! Továbbá újra vasfüggönyt húztatok a magyaroknak, hogy Nyugat-Európába zavartalanul tudjanak utazni, mivel a keleti vakcináknak/szenteltvíznek a mai napig nincs EU/EMA engedélye! És te jártatod a pofádat...
Eladott Ország
Kásler viccesnek tartja a kórházból hazaküldött anya halálának esetét. A többi gazembert pedig börtönbe, de nagyon gyorsan! A 133-legbátrabb embert pedig közmunkára fogni, hogy megtudják kivel szórakozzanak! És ez a debil vezeti a magyar egészségügyet. Naná hogy rendőrök vigyáznak rám, elvégre a 36 ezer beteget én dobtam ki a kórházakból.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/218308047_1151879368625302_5725023057548943040_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=4Gk-fBXObbEAX80KnYx&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=29437bc5bb235429ca383cc8231db4f0&oe=612A5D2C
Kásler : Mai naptól fogva semmilyen halálozási arányt nem jelenthetnek le...
olkt.net/wp-content/uploads/2020/03/90791788_648371032606168_4496256289856290816_n-1.jpg
balos
@Horizont: Most őszintén!Ezekhez a fideSSes kipcsákokhoz képest 1 Ökör professzor!Ezért pedáloznak annyira,mert ígéretet kaptak,hogy a következő "béke menetben" ló-valagok és ló-valaginák lehetnek!
Toller Béla
Azt nem értik az emberek, hogy maga miért nem érti meg, nem való miniszternek? Érti ?
kereső
Mit nem lehet ezen érteni. Becsaptátok-és kihasználtátok az idős embereket. És a mai napig nyomatjátok a bevizsgálatlan és hivatalos engedéllyel nem rendelkező (szijjártó engedély nem lehet hivatalosÍ!!!) kinai kuruzsló löttyöt. Csoda-e, hogy bizalmatlanok az emberek, amikor azt látják, hogy ebből is csak érdekelte a kormányt, hogy mennyi pénzt tudnak zsebre vágni a bennfenntesek- és a külügyminiszter.
kissé felnőttem
nem érted akkor olvassd ezt minek kell neked 2-3-4-5 bujtatott állás huzzál már el a nyugdijaddal a picskuba és pofádat evésre használd, undok és mocskos a megnyilvánulásod, és a nép meg hal vagy ahogy mondanád döglik hát ezért tünnél már ahová akarsz de el innen minél messzebb okosabb 1000 nem juthat szóhoz mert te beleugatsz a szarba is.tudd ez nem népszerü ez max orbánszerü és unjuk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.