Közleményt adott ki az ünnep kapcsán a Mészáros Csoport.

"A Mészáros Csoporthoz tartozó agrárvállalkozások mintegy 220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzával teli zsákot adnak át a hozzájuk legközelebb eső átadási pontra a Magyarok Kenyere elnevezésű program keretében a rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek”

- áll a közleményben. 

220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzazsákkal segíti a rászoruló gyerekeket Mészáros Lőrinc

Fotó: Mészáros Csoport

Az is áll a hivatalos kommünében, hogy "az aszály, a heteken át tartó csapadékmentes időszakok, a sorra dőlő melegrekordok és a néha váratlanul lecsapó jégesők rengeteg kihívás elé állították a növénytermesztőket”.

A búzát nem a gyerekeknek kell megőrölni, azt többek közt a szintén Mészáros Csoporthoz tartozó Talentis Agro Zrt. tulajdonában álló Aranka Malomban elintézik.

Forrás: 444.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és tessékmondani,nem lehetett volna mindjárt a rászoruló gyerekeknek valami szabadszemmel jól látható összeget adományozni,a nemzetiszínű-szalagos zsák búza helyett?Mert legyünk őszinték,lölő amennyi közpénzt megkaparintott, ahhoz képest ez az adomány elég karcsú.Még akkor is,ha a lölő-malom őrli meg a búzát,és az még mindig csak liszt,ahhoz még sokminden kell,ha a gyerekeknek sütni akarnak belőle valamit.Másrészt nem biztos,hogy néhány zsemlére,vagy pár szelet kenyérre van szükségük az iskolakezdésnél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
...és tessékmondani,nem lehetett volna mindjárt a rászoruló gyerekeknek valami szabadszemmel jól látható összeget adományozni,a nemzetiszínű-szalagos zsák búza helyett?Mert legyünk őszinték,lölő amennyi közpénzt megkaparintott, ahhoz képest ez az adomány elég karcsú.Még akkor is,ha a lölő-malom őrli meg a búzát,és az még mindig csak liszt,ahhoz még sokminden kell,ha a gyerekeknek sütni akarnak belőle valamit.Másrészt nem biztos,hogy néhány zsemlére,vagy pár szelet kenyérre van szükségük az iskolakezdésnél.
Macskaszem
@csipetke: Majd a nemzethy szalaggal jóllaknak.
namihami
@csipetke: Csakhogy ezt ő fogja beárazni és ezáltal a 220 zsák búza ára (nem napi árfolyam mellett) levonható lesz az egyébként se túlméretezett adóalapjából. Ha viszont bármely -konkrét-összeget adományoz, annak értéke adott. Így a továbbiakban az annyi, amennyi. Ha meg nem határozható tételeket ajánl fel, azt majd az Adóhivatal (Orbán-Mészáros) úgy árazza be, ahogy szükséges.
Emlékezzünk, amikor a szegény gyerekeket a fidesz kormány egyik éceszgébere nem hétköznapi, de a falu gyerekeinek elegendő kajára, hanem a kiválasztottakat egy luxusszálló, luxuséttermének, luxuskajajára vendégelte meg.
rokker33
Milyen rendes ember ez a lölő! A sok munka mellett van ideje jótékonykodni. Karigeri mennyit adományoz vagy Juhász vagy a parizeres Péter ? Hadházy Gyurcsórány Orbán geci káder a Bajszos szar??Ja semmit xD xD Csak a fecsegés a hazudozás az újjal mutogatás na az megyen!!
Nessy
Azok a gyerekek, ahol nincs lehetőség kenyérsütésre, így jártak!
Málna
@Nessy: Miért ne lenne lehetőség? Valamilyen sütője csak van mindenkinek...
Emmersson71
Miért nem vetőmagot adott a srácoknak? Azzal még odébb a segítség :P
Málna
@Emmersson71: Nem mondasz hülyeséget. Nem ártott volna, ha látják, hogy a betevőért meg kell dolgozni.
Giovanni Alba
@namihami: ma, 14:20
Balog páter igazán tudta/tudja mi a stájsz, és mitől döglik a légy. Meg azt is, hogy akciójával örök szégyenbélyeget sütött a saját homlokára. Az az undorító, tenyérbemászó ábrázat, ahogy előrehajolt a csoportképen az asztalnál, az az atyáskodó testtartás.
Éppen olyan gusztustalan, mint a másik potentát, aki(ami) élelmiszer csomagokat osztott lazán zsebrevágott kézzel (fél keze zsebrevágva, másikban a szatyor), a mozdulatból sütött a méla undor, a beállítás szerint a nagy ember adományokat oszt az elébe járuló nyomorultaknak. Azt hiszem, ez valami uniós szállítmányból volt.
134.bátor
Majd szemenkènt elrágcsálják, legalább jó sokáig tart. Tènyleg rendes ember ez a lölö. Percenként 12 millióból ennyire futotta
134.bátor
Mèg mindig lehet 100 Ft körül lisztet kapni bármelyik áruházban. Egy zsák sac.kb 50 kg.
Tehát kemèny 5000 Ft adományozott táskásszemű barátunk 220 *.
Clavigo
@134.bátor: De szerintem leírja költségként...Elvégre a Gazdaállatnak nem szabad kárt okozni ..
justhpeter
@134.bátor: @Clavigo: Mit elégedetlenkedtek ? Engem úgy meghatott a hír, hogy 3 napig biztosan nem apadnak majd el a könnyeim.
Emmersson71
@Málna: Aha..mint Hegedűs "luxus illatszer" Zsuzsa esetében, amikor naposcsibékkel látta el a szegényeket?!
Eladott Ország
"Miközben az ország gázszerelője felvásárolja a Balatont, a mátrai erőművet (időközben kirabolva a miliárdokat, visszavásárolta az állam) és desszertnek az összes vidéki lapot, addig mindenki teli szájjal nevet a mutatványon. Az igazságszolgáltatás összes résztvevője kussol, miközben jól tudják mi folyik az országban. Megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, miközben asszisztálnak a fél ország kirablásához. Mészáros Lőrinc úgy lopja a közvagyont a szemünk előtt, hogy mi nem tehetünk semmit. Havonta, a munkáltatói bérünkből levonva támogatjuk az ország kifosztását, miközben az állam megkötötte a kezünket. Gondoljunk csak Szentesi Kálmánra, aki visszakérte adóját, mert megelégelte, hogy azt nem a törvényileg előírtak szerint költi el a kormány. Szentesiből azonnal gyanúsított lett. Miközben Mészáros Lőrinc a mi pénzünkön lett milliárdos, addig az ország egyre jobban elszegényedik. Miközben Áder János a minap az egymilliomodik honosított magyarnak gratulált, addig több százezer fiatal hagyta el az országot, hogy egy szebb jövőt építsen fel, valahol nyugaton. Miközben a kormánytagok és rokonaik vagyona hétről hétre gyarapodik, addig a nélkülöző családok száma is egyre csak gyarapszik. Miközben a gazdasági mutatókkal és a munkahelyek számával dicsekszik a kormány, addig elértünk oda, hogy egy McDonaldsban dolgozó éttermi munkatárs ugyanannyit keres, mint egy egyetemi adjunktus. Hát hol élünk mi? Mivé lett országunk Európa kellős közepén? A hatalmas gazdasági sikereink közepette már nem csak Ausztria vagy Szlovákia, hanem már Románia is lekörözött bennünket. Mészáros Lőrincet azonban – úgy tűnik – senki nem képes lekörözni, még a Facebook atyja, Mark Zcukerberg sem. Ő lesz az, akire Orbán Viktor mellett még évtizedekig emlékezni fogunk. Ő az, aki a NER tökéletes megtestesítője, és akinek a példáján keresztül majd be lehet mutatni, mit is jelentett az orbánizmus. A baj csupán annyi, hogy ami gyermekeinknek és unokáinknak majd a múltat fogja jelenteni, az a mi jelenünk."
csipetke
@namihami: 14:20 Persze,igazad van,nekem ez meg se fordult a fejemben,hogy még ezen is nyerészkedni tudnak
Málna
@Emmersson71: Pontosan. Gondolom, ismered a mondást: Ne halat adj az éhezőnek, tanítsd meg halászni.
Lepényleső
...rászoruló gyerekek részére,- akik rászorulók sosem lettek volna az "adományozók" kénye nélkül?
szép új világ
Igyekezzenek jól beosztani, mert jövő augusztusig úgysem kapnak semmit...
ómió
Böszme efftársék meg a "címzettek" számát szaporítanák!
Málna
@Emmersson71: Ha egyszer ezt tapasztalja...Ez a hölgy sok éve velük dolgozik. Persze lehet vitatni, amit mond, de a hitelességéhez nem fér kétség.
Málna
@Horizont: "...az SMA-s Zente kezeléséhez adott 120 milliót. neki ez annyi volt mintha én adtam volna 10 ezret. (adtam amúgy ha nem is tudtam ennyit)..."
De jót nevettem. Köszi.:-)
csak úgy....
a fidesz két dologban kiváló! dözsölni nagyon tudnak miközben 100ezreket nyomorba ,kilátástalanságba döntenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.