A Blikk.hu exkluzív fotókat közölt a szex- és drogbotrányba keveredett volt európa parlamenti képviselőről, aki most jogi lépéseket fontolgat.

A HVG.hu cikke szerint Szájer azt írta, hogy a lap róla szóló cikkében valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok szerepelnek.

Felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen. Az eljárás megindítását azzal indokolta, hogy sem a képek, sem az adatok nyilvánosságra hozatalához nem járult hozzá, ezzel a lap megsértette a személyiségi jogait.

Jogi úton torolná meg Szájer József a Blikk nyaralós lesifotóit

Szájer József Varga Judit Igazságügy miniszeterrel – Fotó: Facebook

A bulvárlap szerda reggel tett közzé fotókat, amelyeken Szájer rövidebb szakállal és lefogyva volt látható balatoni, saját stéges nyaralójában, azzal a szöveggel, hogy a volt politikus „itt bújt el a szexbotránya után”.

A Fidesz-alapítótag és az Alaptörvény szerzője azután mondott le EP-mandátumáról, hogy a kijárási szabályokat megszegve részt vett Brüsszelben egy szexpartin (amelyet ő maga házibulinak nevezett). A helyszínről az ereszcsatornán menekült, de elkapták a rendőrök, ráadásul drogot is találtak a táskájában, amelyről azt állította, hogy nem az övé.

Forrás: HVG.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@magyar1: Nem közszereplő, csak közönséges bűnöző.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Ha már nem közszereplő, akkor igaza van, de igen sokat fizettünk azért amikor az volt.
Eladott Ország
@magyar1: Nem közszereplő, csak közönséges bűnöző.
levarosbukta
@Peller Anikó: Ezt a képet deréktól lefelé nem tudom értelmezni :)
Clavigo
@Shikari: Józsi like-olja a kloákádat..Ha akarod,,keményen like-olja. El is kezdhetnéd bevajazni...
Clavigo
Nem értem,,mi a baj a fotókkal.. Józsi nem az asszony tangáit teregette,,,meg nem is a sajátjait..
human
Érdekes, hogy Szijjártónak is ilyen oldalról felnyírt fizurája van.
dr. prédikátor
@Shikari: SZARKUPAC!!! NEKED IS BEVÁGHAT KEMÉNYEN!!!
nezelodo
A "mértékadó" Blikk és tevékenysége, már olyan meghatározó ebben az országban? Már nem a Szájerről kellene a polémiának folynia, hanem arról, hogy az a párt, amelyiknek egyik szellemi oszlopa volt harminc évig, semmilyen politikai következményt nem mutat, ahogy a Pegazus ügyben sem, de hosszan lehetne sorolni, azokat a történéseket, amihez hasonlók a demokráciában elő sem fordulhatnak, az meg pláne példátlan, hogy semmilyen következménye nem lett a cselekedeteinek.
Eladott Ország
Józsi nem szopóálarcban fotóztak le, hogy megsértették volna a személyiségi jogaid, csak ruhateregetés közben az udvaron. Graffiti egy brüsszeli vonat kocsiján. HÍRÜNK A NAGYVILÁGBAN ! VOLT IDŐ , AMIKOR TUDÓSAINK, MŰVÉSZEINK, SPORTOLÓINK NEVÉTŐL VISSZHANGZOTT A VILÁG ! MOST "POLITIKUSAINK " IDIÓTA IZMUSÁTÓL !
Megszületett a "Józsizmus". Már Belgiumban is hódít.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/131466901_1696142630590464_8659541698784591902_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5JfCg8ECytcAX8xOIZd&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=83b780e7ba9c21880db694aa85cc30c1&oe=614BEDA0
Végül egy jó tanács: Soha ne tekerj bacont virsli köré
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/147610600_4011073835590463_4324687570025895857_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=vukAaf9th2sAX-y_6rP&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=dd22a22f5a017631d117c37d2b8b70bc&oe=614BF86F
namihami
Torolásra van esze! De buzi létére, harcolni a melegjogokért és éppen egy buzigyűlölő pártban, annak egyik vezető funkcionáriusaként, hát az valahogy nem igazán megy neki
csipetke
Ha szájer még közszereplő,akkor szó nélkül tűrnie kell tulajdonképp bármilyen fotót,vagy bármilyen megjegyzést.
Lölő beperelte Fekete-Győr-t,mert az bűnözőnek nevezte.A bírósági ítélet szerint lölőnek tűrnie kell az ilyen megjegyzéseket,mert közszereplő. Lölő egyik országban se lehetne közszereplő,mert az,hogy a miniszterelnök haverja,még nem jogosítaná erre. Itt lehet,hogy figyelembe vette a bíróság,hogy közpénzből lett gazdag,vagy mi?
Yoda69
Perelj csak Józsi, aggid is toppon lehet tartani, hogy a fideSS homokosok es pedofilok gyűjtő tábora.
Málna
@csipetke: Ha közszereplő lenne - ami már szerintem nem áll - akkor sem hiszem, hogy tűrnie kellene, hogy a saját udvarán készítenek róla lesifotót.
Peller Anikó
@Sikari: Dehogynem, nem emlékszel: buzikussshadj teállat, vazelinseggű padkány.

Nincs is ennél (mit ennél ennél?) relevánsabb, mint a buzikuss. Tudom nem tudod ezt értelmezni, mert kicsi az agytérfogatod, felfogni, hogy mit szoktál ugatni azokra akik nemis buzik. Buziüldöző ereszmászó seggbekúró buzik, bruhaha.
kulabombaafityiszre
Tudod józsi aki kijárási tilalom idején swingerben tolja a fiatal fiúkat,mert nem tud parancsolni az ösztöneinek,
plusz a rendőrség elől menekül egy hátizsák droggal,ráadásul olyan hülye,hogy el is kapják,az megérdemli ezt az újságírói érdeklődést.Egyébként te eu parlamenti képviselő voltál,és ha jól emlékszem,te vagy az alaptörvény készítője is,amiben épp a keresztényi értékek szerepelnek.Tudod az apa férfi az anya nő.
Lehet csak azt akarta megkérdezni az újságíró,te mi lennél apa,anya esetleg mindkettő,vagy simán csak meleg keresztény.A fényképek után mivel nem voltál hajlandó nyilatkozni,csak egy beszari sunyi féreg vagy aki szereti ha a seggéből kiáll egy nagy pöcs.
Clavigo
@Shikari: Buzikuss!! A Szajjjjer nevű barátnődnek is...
istván irén
@dr. prédikátor: ez a jó szívűség engem aggaszt nem akarhatsz neki ilyen jót
istván irén
A sértett kis hercegnő nem dugták meg csak lefotózták talán ez lehet a baja
Nyírfa
És mi hogyan toroljuk meg az alaptörvényt, Józsi?
És az összes fidesz mocskot, amiben a fejed búbjáig benne vagy?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:55
Azért általában ki akarod az országból takarítani a melegeket,a meleg szájer esetében meg nem releváns.
Értem,akkor téged dug a szájer?Ne válaszolj,mert biztos nem releváns,csak simán tény.
ómió
"Blikkék" most "jogilag is" az emberükre akadtak!
Gazella
Sima ragyi ember vagy ereszjoska.. nincs mentelmi jogod sem.
percsi
"Felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen."
A fenti kijelentését küldje el fid. társainak email levélben, mert nem tartják be, pl. Pegasus-ügy.

Tisztában van a törvénnyel, hiszen ő kreálta, mégsem tartotta be. Ha már átlépik a törvénytelen viselkedését, akkor viselje azt a következményt is, hogy fejére olvassák, figyelemmel kísérik.
Ne bujkáljon, számára nincs megbocsájtás.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Nem bűnöző, csak buzi...de mint látom fejlődsz és nálad már az bűn...
vacsi
Jézusom, ez a kép... Én nem mutogatnám!
human
Amúgy kérdezném a fideszeseket, hogy milyen érzés egy olyan alaptörvényt imádni amit egy csoportszexben jártas, meleg, kábszerező fideszes írt?
Istenakinincsen
Jogi úton megtorolja azt hogy meglátja a nép,hogy egy saját stéggel rendelkező kétszázmilliós balatonparti nyaralóban bújkál?Ha jól tudom a parti ingatlanokat megcsonkították,mert a balaton mindenkié!Vagy vannak kivételek?Jogi úton ezeket a kivételeket kellene rendezni.
Arról nem is szólva hogy a saját stégjéről megy lubickolni és fertőzi a vizet a barna vazelinnel.
Mit szól ehhez Áder Jancsi a vizek megmentóje?
Málna
@human: Ritka hülye kérdés. Már bocsánat...
human
@Málna: Hagyjuk ezt az ál bocsánatkérést és esetleg a semmit mondó minősítésen túl leírhatnád hogy ítéled meg Szájer Józsefet és általában a fideszes képmutatást a kereszténységről, a család fontosságáról, erkölcsről?
Málna
@human: Szájerrel az egyetlen problémám, hogy kábítószert találtak nála. Semmi más. A Fidesz pedig úgy általában még mindig sokkal hitelesebb és szimpatikusabb nekem, mint az ellenzék. Minden hibájuk ellenére.
De az előző kérdésed tényleg nagyon béna volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.