Márki-Zay Péter a Spirit FM Beszóló című műsorában arról beszélt, hogy DK-ból akkor lesz kormánypárti, és nem ellenzéki frakció, hogyha még a DK-s szavazók is rá szavaznak.

Márki-Zay: A DK-s influencerek megpróbálják elérni, hogy Orbán maradjon a miniszterelnök
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Egy kérdésre pedig így felelt:

 „A DK-s influencerek megpróbálják mindenáron elérni, hogy Orbán Viktor maradjon a miniszterelnök.”

Márki-Zay szerint ugyanannyi zsarolási pozíciója lesz minden pártnak: nem csak a DK vagy a Jobbik nélkül nem lehet miniszterelnököt választani ellenzéki győzelem esetén, hanem az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP nélkül sem.

Azt is elmondta, Jakab Péterre, nincs semmilyen viszonyban, mivel hiába hívja a Jobbik elnökét, nem veszi fel a telefont, és nem hívja vissza. 

Márki-Zay Péter a DK-s szimpatizánsokat arra kérte, szavazzanak rá, mert csak így lehet esély a kormányváltásra.

Forrás: atv.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a jótét lélek meglát egy mikrofont, és rögtön orbitális baromságokat kezd mondani! Az rendben van, hogy Orbán híve, de nem kellene ennyire nyíltan kampányolni az érdekében.
Drága MZP! A trójai faló, és a trójai vírus csendben tette / teszi a dolgát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Orbán marad a miniszterelnök, mert a birka örül ha az EU legnyomorultabb országában nevetséges fizetésért dolgozhat.:(
fűre lépni szabad
Mi a különbség Orbán és Márky-Zay között?
Orbánnak öt gyereke van, Márky-Zaynak hét.
Nessy
Ez a jótét lélek meglát egy mikrofont, és rögtön orbitális baromságokat kezd mondani! Az rendben van, hogy Orbán híve, de nem kellene ennyire nyíltan kampányolni az érdekében.
Drága MZP! A trójai faló, és a trójai vírus csendben tette / teszi a dolgát!
Nessy
@Pegero: Ki mondta hogy MZP a kormány ellenzéke?
Baker
Ennek agyára ment az előválasztás.
fűre lépni szabad
Pár percig hallottam MZP-t a Madách téren szónokolni (dolgom volt arrafelé, de pár percre megálltam). Valamiért Hitler jutott az eszembe.
Olyan jókat mondott, mint...

www.youtube.com/watch?v=CUMFtqZPqDQ
orsos vendel
Márki-Zay Péter "ne basszatok egymast" !! Bopcs a szoert de amit csinaltok, nem normalis !!!
karma1
@Pegero: mzp orban trojai falova. Csak meg azt nem tudja ez az onertekelesi es aprobb mentalis problemakkal kuzdo egyen, hogy orban a valasztasok utan ujra rauszitja lazart, de hogy mzp repulni fog a politikai eletbol, az tuti.
orban nem a halajarol ismeretes
mzp-nek a vilagon semmi koze nincs az ellenzeki osszefogashoz - azert allt bele, mert az a feladata, hogy belulrol robbantsa szet az osszefogast. Ezt csak a vaklo meg ti fidesztrollok nem latjatok
Gazella
Mija a faszról hablatyol ez?? Egyedül a momentum meg a lmp állt be mögé...ezek ketten meg irgalmatlanul kevesen vannak...
Ez is szed valami drogot, hogy olyan mocskosul beszél mint a drogbáró?? Fideszes kettő.
kereső
Ez az ember nem politikus, ez egy "celeb". A magyar politikai élet Győzikéje. Győzike is sokaknak teccik
lampa laz
Ez a hebrencs, öntelt egoista is úgy gondolja, h csak mások hazug lejáratásával fog tudni szavazókat maga mellé állítani. Ez tényleg fordítva ül a lovon, nem az összefogást kell neki legyőzni, hanem orbánt. Rosszúl vagyok a dumájától, mert csak sértegetni, vádaskodni, hazudozni tud, ez nem kampány, hanem aljasság. Ő nem állt be a sorba, ő egy bomlasztó kívülálló!
szaboria1
Márki ne nézze az embereket hülyének, menjen vissza Amerikába és ott ossza az észt.
justhpeter
Kilépett a meséből az agresszív kismalac.
dr. prédikátor
@Shikari: rohadj már meg te kocsmanáci!!!HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZZÁL MÁR A HALÁL FASZÁRA TE KLOZETBOGÁR!!!
Eladott Ország
Vajon miért akarnák elérni, a DK-s influencerek, hogy Orbán maradjon miniszterelnök?! Úgy látom, az agyadra ment valami, sőt azok is kifarolnak mögüled és nem csak baloldali, hanem ismert egyéb közéleti személyek is, akik eredetileg rád szavaztak volna, mert össze-vissza ,összefüggéstelenül dumálsz!
Peller Anikó
A Márk izé összefogás baj nokia megpróbálja mindenáron elérni, hogy Orgán Vicctor maradjon a minimiszternők elnöke.
Eladott Ország
@fűre lépni szabad: tegnap, 22:45 ♦ Hofi: "Mi a különbség egy vödör szar és Orbán között? A vödör!"A vödröt ki lehet tisztítani és kiönteni de ezen a férgen már az agymosás se segítene ép olyan szar ember maradna. A vödör intelligens edény, a vödröt legfeljebb a fejére lehet húzni, hogy páncélos lovag legyen...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/69656382_665936093886301_7625262126747090944_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=IkJC96ePMakAX8P75Zl&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6ddd08fe01a116b37d4bf8b48558dfb2&oe=618ADEC8
Béla333
A DK-sok nem akarnak mást, csak a másikat lealázni, hiszterizálni a közéletet, a saját gyűlölködő csapatukat harcra vezényelni.
Ezt csinálták eddig mindig!
kereső
@Béla333: Azért Bélám neked sem ártana visszamenni az általános oskola 4. osztályába. MZP vádaskodik tények nélkül, hazaárulózik, és akkor a dk?? Tudod ez az a politikai korretség nélküliség amitől kinyilik a bicska az ember zsebében. Ez ollan orbános, hogy a "pc" kora lejárt. Vajh, miért is tűrné el egy párt,hogy a vezetőit, szimpatizánsait gyalázzák , hazugozzák tényxek nélkül- még akkor is, ha ezt egy "fénylő csillag, egy csoda teszi". Rákened mindazt a dk-sokra, amit MZP csinál? Ez is ollan orbáni stilus. Egy van már belőle- és köszönöm, ha lehet nem kérnék még egy másikat is.
Béla333
Ez a mondat nem felelt meg a DK/Dobrevnek:

""Márki-Zay Péter ajánlotta a közös nyilatkozat kiadását, amely arról szólt volna, hogy bármelyikük is nyeri az előválasztás második fordulóját, a másik beáll mögé. "

A hiszti, a gyűlölködés, ez megy a DK-soknak! Vajon miért nem volt hajlandó lecsillapítani a kedélyeket egy ilyen mondat közös aláírásával Dobrev/DK?

Mert nem békét akarnak, hanem mocskolódni, háborúzni!
Pálinkás Pál
@szaboria1: ott éhen halt volna,ha nem szponzorálja egy fényevő milliomos.../ USA-ban /
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 06:48
Lépj be a fideszbe,elég hülye vagy hozzá,bár inkább csak nincs szerencséd a gondolkodásban.
Gazella
Ez egy gerinctelen csúszó máyzó takony...
DK nem keres téged semmivel sem.
kereső
Ez a lényeg, a többi csak egy végtelenül szomorú történet- ami ünnep lehetett volna a magyar demokrácia történetében egy "ÉN" miatt kezd rémálommá válni. Olvassátok:
zsebesizs.com/2021/10/10/marki-zay-peter-eknel-egyszerubb-programja-csak-en-csak-en-csak-en/
kereső
@sgl: Ugyan mi az oka, hogy Jakab már a telefont sem veszi fel MZP-nek, egyszerűen nem hajlandó szóba állni vele.
Nyírfa
@Béla333: 7.12

Idézni csak pontosan, szépen. Ugyanis Márki nem írta alá a közös nyilatkozatot, mégpedig azért, mert benne lett volna az a mondat, amely deklarálja az egyenlő győzelmi esélyeket. MZ szerint ilyen nincs, mert ő a biztos befutó, következésképpen Klára is jobban teszi, ha rá szavaz.
Béla, tudjuk, hogy meggyőzhetetlen vagy, én nem is vitatkozom veled, most is csak a pontos, korrekt idézésre hívom fel a figyelmed.
Béla333
@Nyírfa: 08.31
""Márki-Zay Péter ajánlotta a közös nyilatkozat kiadását, amely arról szólt volna, hogy bármelyikük is nyeri az előválasztás második fordulóját, a másik beáll mögé. "

Ez az egy mondatot kellett volna Dobrevnek is aláírni, ezzel leállíthatta volna a gyűlölködést, de nem tette ezt meg.
Lehet még mellé 6-8 mások mondatot, gondolatot is megpróbálni beerőszakolni, de akkor már csak a vita van.
Odaírhatták volna azt is, hogy kék a fű és zöld az ég...
A lényeg, hogy a DK-nak a hisztéria, a mocskolódás, a gyűlölködés kell, ebben a közegben érzik jól magukat.
Nem lesz így ebből már semmi '22 tavaszán. Mondjuk te már úgyis bejelentetted, hogy nem akarsz elmenni szavazni, így neked mindegy is.
rokker33
Nagyon szánalmas !!! Orbán sosem könyörgött a szavazatokért!!márki te nagyon szánalmas ember vagy ! Remélem elbukod, mert nem vagy méltó arra, hogy Magyarországot vezesd!
Nyírfa
TGM szerint végre van élet a politikában, és lényegében nincs is jelentősége, ki hívja ki Orbánt, mert a végén - már amennyiben győz az összefogás - úgyis hatpárti kormányzás lesz. Majdnem elhittem, de az első bizakodás után kételyeim támadtak. Mert, ha Márki töltené be a miniszterelnöki pozíciót, őt onnan kirobbantani sem lehetne, és nem a felálló kormánynak lenne vezetője, hanem a kinevezett vezetőnek kormánya - mint jelen esetben is.
Amennyiben a kormány megvonná Márkitól a bizalmat, ez a hirtelen haragú ember ugyanúgy az utcára hívná a szimpatizánsait, és , persze, hogy küldené Orbán is a híveit egy jó kis dzsemborira. Lenne CÖF-kivonulás, Kubatov-utcabál, kormányválság, puccs, aminek a végén ott állna a győztes. Ki más mint Orbán Viktor.
Hatpárti koalíció? Ne álmodozzunk, Márki nem demokrata.
simmering73
Egyre veszélyesebb ez a pali. Még csak játszik a lehetséges hatalom gondolatával, de már vérben forog a szeme. Kiköpött Orbán.
Nyírfa
@Béla333: 8.41

Béla, arról nem kell külön nyilatkozni, hogy mindenki beáll a győztes mögé, mert ez szerepel az összefogás alapszabályzatában.

No, álljon itt az, ami valóban elhangzott:

" Márki-Zay Pétert még a vasárnapi kampányrendezvény után kérdeztük meg arról, az ő szemszögéből hogy nézett ki a beszélgetés Dobrev Klárával. Márki-Zay azt mondta, ő hívta fel a DK-s jelöltet, hogy adjanak ki egy nyilatkozatot arról, nem fog szétesni az ellenzék a második fordulóban.

„Ő tett egy szövegjavaslatot, én egyetlen mondatot kértem, hogy vegyünk ki belőle: ami azt állította, hogy kettőnknek azonos esélyeink vannak Orbán Viktor ellen. Mondtam, hogy ezt nyilvánvalóan nem írhatom alá, mert ez nem igaz.” Márki-Zay arra utal, hogy szerinte neki vannak jobb esélyei Orbánnal szemben, ezt többek között a Medián felmérésével támasztja alá.

Márki-Zay szerint emiatt nem tudtak kiadni közös nyilatkozat, pedig „nagy szükség lett volna az interneten elharapózott gyűlöletkeltés miatt egy békítő nyilatkozatra”. "

Forrás: 444.hu/2021/10/12/miert-nem-jott-ossze-a-dobrevmarki-zay-kozos-nyilatkozat
ómió
A koalíciós partnereidből hirtelen Orbánpártoló "influencer" lett?
Béla333
@Nyírfa: 08.54
Ezt az egy mondatot, aminek az aláírását kérte Márki-Zay valahogy mindig kihagyod!:
"Márki-Zay Péter ajánlotta a közös nyilatkozat kiadását, amely arról szólt volna, hogy bármelyikük is nyeri az előválasztás második fordulóját, a másik beáll mögé. "

Ezzel leállíthatta volna Dobrev a gyűlölködést!
Nem tette, nem írta alá, mert nyilván nem ez az érdeke! A többi csak mese, mellébeszélés, púder!
kereső
@Béla333: Nem érted mi??? Az ellenzéki koalició "alapvetése"- mindenki egyért, egy mindenkiért- azaz, az előválasztáson győztes egyetlen ellenzéki jelöltet, az előválasztáson győztes ellenzéki "miniszterelnök" jelöltet támogatja mindenki- nemtől, pártállástól, szexuális irányultságtól, szimpátiától függetlenül.Ebbe a már korábban létrehozott szövetségbe csatlakozott be MZP, aki ezzel el kellett, hogy fogadja a fentieket. Akkor miről is beszéltek már megint? Gereblyézitek a vizet, hogy lehessen DK-ázni egy kicsit.
Eladott Ország
MZ/X néztél már tükörbe?! De tudom, te nem teszed meg, mert olyan gerinces fideszes maradtál, mint voltál!
Nyírfa
@kereső: 9.15

Reménytelen. Szemellenző, füldugó, rögeszme. Nincs értelme vitának.
Azért MZ, mert kormányon még nem bizonyította azt, amit polgármesterként már igen, amit az összefogásban már igen, amit a kinyilatkoztatásaival, követeléseivel, fellépéseivel már igen: a szakmai, politikai, emberi alkalmatlanságát. Ezt sokan látjuk, sokan még nem. Azt hiszik, MZ majd lesöpri Orbánt, jól elszámoltatja, Gyurcsányt is, persze, azt az embert, akinek, reméli, hogy a legnagyobb frakciója lesz az új parlamentben - az ellentmondás nem zavarja -, jobbról magához öleli a fideszt, balról a többieket s lőn béke, világosság, szeretet, s ünnepelni fog az egész világ, hogy milyen nagyszerű embert találtak maguknak ezek a magyarok. Ez a vágyálom mind MZ, mind az őt támogatók szívében.
Toller Béla
Ennek a fazonnak valami baj van a fogalmaival ! A jövőbeli koalíciós partnereit nevezi zsarolóknak, nyugodtan elcseveg a zsarolási potenciálokról, ráadásul baromságokat mond. Lehet, hogy rá fog szavazni a fél ország, mint valami ismeretlen messiásra, aki nem lehet rosszabb annál, ami most van, de azért mégis ... Muszáj nekünk mindig egy idiótát pártfogolni ? Hol van itt cicaharc - ahogyan a KLubrádióbanaz a kibírhatatlan reggeli nőszemély idézte ? Ez nem fifty-fifty, itt egy fogalmatlan áll szemben egy érett politikussal ? A "DK fanok", ahogyan a nem fanok is, nem tudják hová tegyék ezt a vidéki fiút !
Nyírfa
@sgl: 10.40

Ha már ott jártam, van miből csemegézni.
Baker
@Béla333: persze, a DK gyűlölködik. Mesélj még!
Béla333
@Baker: 11.12
Ha tudsz olvasni, olvasd már el légyszíves a DK-sok aljas módon mocskolódó beírásait.
Bár tudom: ez a DK szerint jogos, csak a másik az, aki olyan...
kereső
@sgl: A mélyen vallásos/sok/nak: VIII. parancsolat: " Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy"- na ez is ugyanolyan státuszkeresztény , aki lehet, hogy fel tudja mondani szent irást- de betartani?Na , az már nem megy.
Béla333
A DK nem állítja le a mocskolódást, a mocskolódókat, hiszen ez a kampányuk lényege!
ómió
@KisTehen: Mostanság nagyon "festik" magukat az efftársak! Sőt! Gyakran másokra is hazudják!
namihami
Ez a szerencsétlen már nemcsak beérte az Orbánt (az csak /!!!/ O1G), ez már hülye is! Már mérföldeket ver rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.