Igen kemény állításokkal tűzdelte tele Orbán Viktor a mai Kossuth rádiós interjúját, amit a Momentum elnöke nem hagyhatott szó nélkül.

Orbán nem fogja békésen átadni a hatalmat, ha veszít? Sötét forgatókönyvet ismertetett Donáth Anna
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Donáth Anna Facebook-oldalán azt írja, a miniszterelnöknek a ma reggeli Kossuth rádiós interjújával sikerült is felzárkóznia Kövér László legújabb vállalhatatlan kijelentéseihez. Orbán konkrétan azt mondta, hogy

ha az ellenzék nyeri a tavaszi választásokat, az kizárólag „Brüsszelnek” lesz köszönhető. Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

Donáth szerint Orbán Trumphoz hasonlóan hergeli híveit már jó előre, és nem zárja ki, hogy nem lesz békés egy esetleges ellenzéki hatalomátvétel.

Vajon itthon is ez következik? Mi lesz a következő, ha Orbán veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet, ahogy Trump hívei ostromolták meg a Capitoleumot? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?

Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál: minden egyes ilyen interjújával egyre távolabb kerül a hatalom békés átadásától

- írja Donáth Anna, a Momentum elnöke.

Forrás: Facebook/Donáth Anna

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@magyar1: Igazad van ! Ha Orbán nem lopta volna szét az országot örök kormányzás is várhatna rá.
De szétlopta ! Remélem fegyház vár rá !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Orbán Trumphoz hasonlóan??? Tévedés! Trump ehhez a retardált dagadt törpéhez képest ...
Gazella
Egy biztos, hpgy egy elmebeteg senki nembfogja békésen átadni a hatalmát.. hisz ő egy trump kettő. Jönnek az ultraviola verőemberek szítani a tűzet...
magyar1
Orbán nem fog veszíteni csak a kétharmadból, de ha a népnek többet adott volna és nem stadionokat, meg pazarlásokra költött volna akkor örök kormányzás várt volna rá.
fergeteg
Tűzzel vassal kiállunk a szabad Magyarországért.
justhpeter
@magyar1: Igazad van ! Ha Orbán nem lopta volna szét az országot örök kormányzás is várhatna rá.
De szétlopta ! Remélem fegyház vár rá !
Rizikó
A gyűlölködő, már most csalást, diktatúrát szajkózó, veszíteni képtelen ellenzék őrjöngésére és tombolására kell számítani. Esélyük sincs nyerni, de erőszakosak, agresszívek, mint itt a Propelleren is és ezek az emberek nem tudnak parancsolni az indulataiknak.
Ezek miatt a globalista, kommunista, a nemzetet gúnyoló, az internacionalizmusban élő alakok miatt kell a rendőrségnek készenlétben állnia a választások után. Ezek az emberek képesek gyilkolni is féktelen indulataik miatt és épp erre játszanak az őket becsapó, megtévesztő és hergelő ellenzéki politikusok.
simmering73
Mi ez a gyatyába rottyantás elvtársak. Most jött a gyorsjelentés: megtért 300 ezer ifjú afidesz aklába.
Sámannus
Soha nem szabad elfelejteni ki irányítja az országot. Aki orbánt hatalomra segítette, az veszít orbán csak bukik. A média lenne a másik csatatér, ahol még vér is folyhat. A lebenykezelés hatásos eszköz ám azt senki sem szeretné.
Rizikó
Tévedés ne essen. A rendőrség nem fogja tűrni szó nélkül a választási vereségen felhergelt csőcselék tombolását! Ez pedig az ellenzék szavazó táborára a jellemző és bukni fognak. Orbántól per pillanat nincs jobb választás!
fergeteg
Magyarország magyar marad. A tömeges migrációt nem engedjük. Az Unió tagja maradunk.
Ameddig nem alkalmaz retorziót. Nem lesz semmilyen uniós intézmény amely a szuverenitást veszélyezteti.
Jó kapcsolatot ápolunk Kínával és Oroszországgal is. Felépítjük Paks II-t. Kell az energia.
Paks I lassan leáll.
Kínai árukat továbbra is segítjük az országban. Mivel lassan minden ott készül és nagy a kereslet.
Megszavazzuk a gyermekvédelmi törvényt.
Markánsabb erősebb politikát folytatunk.
fergeteg
Nem lesz szükség semmire ami törvényellenes mert nyer a Fidesz. Nem kétharmaddal de nyer.
Rockxy
annuska is eléggé sötét.
pont mint a parlament.
Peller Anikó
@förgeteg: 18:29, igazad van, nyer a fidesz. 1/3-al.
Béla333
Magyarországnak létfontosságú, hogy ezt a maffia bandát eltakarítsa békés úton, választással. Ha elcsalják a választást vagy nem adják át békésen a hatalmat, akkor meg jöjjön, aminek jönnie kell.
De abba belepusztul az ország!
human
Hát szerintem az lesz, hogy 2022-be ismét Orbánék nyernek és most hagyjuk is milyen csalásokkal. De csak egyszerű többségük lesz a parlamentben. Viszont az egész hatalmuk a 2/3-ra épül és meg fog bénulni a NER. Hatalmas káosz lesz ebből.
human
@human: ... Nyilván Ráhelék sem azért menekültek Spanyolország legdélibb részére (ahonnan pillanatok alatt át lehet lógni Afrikába ha baj van), mert biztosak a bukásban. Pusztán elővigyázatosság ez.
Rizikó
@Horizont: Ez a véleményem volt és most is állítom, hogy Orbántól nincs jobb választás. Már hogyne kapnál teret? Elmondhatod a véleményed, az ellenzéki vezetők, mint Anna, ilyen kijelentésekkel hergelhetik a szimpatizánsaikat, mint amiről ez a cikk is szól. A Propelleren tomboló ellenzéki agresszió pedig lenyomata annak, ami a társadalomban található. Elég a fece bejegyzéseket olvasnod és ott is ezt látod. Jelenleg az ellenzéket a tehetetlen dühe mozgatja, ahogy az ilyen cikkek is mutatják.
csak úgy....
@Horizont: hiába beszélsz ennek az ütödött sikarinak, ezt már megtanulhattad volna!
Rizikó
@Horizont: Ne játszd meg a sértődöttet, amikor buksz egy vitában. Nem elegáns. Világosan leírtam az itt és más felületeken tomboló ellenzéki agressziót. Nem fogom ismételgetni!
Nem érdemes tagadni a nyilvánvalót, mert a hitelességed látja a kárát!
Málna
Nekem meg úgy tűnik, hogy épp Donáth hergeli a híveit minden alap nélkül.
csak úgy....
@Rizikó: shiki,te hülyébb vagy mint voltál! keress egy dilidokit míg nem késö!
Rizikó
@Málna: Pontosan erre céloztam magam is. Amikor bukni fognak a választáson, majd akkor lázongatja a csöcseléket, hogy Orbán bukott és nem adja át a hatalmat. Aljas és tipikus felforgató könyv ez!
Peller Anikó
@Rizikó: Pontosan így van, amikor bukni fognak a választáson, akkor lázongatja a csöcseléket a bukott Orbán és nem adja át a hatalmat. Aljas és tipikus felforgató forgatókönyv ez!

Egyetértek veled, bár szeretek gyorsan olvasni.
Rizikó
@Peller Anikó: Ez Donáth forgató könyve. Amúgy igen elmés a visszavágásod. Ez olyan öt éves szint. Más esetleg?
Rizikó
Mára elköszönök a hódolóimtól. Tessék összeszedni magatokat, mert ennyire érvtelen ellenzéke rég nem volt a Fidesznek! Pá mindenkinek!
Eladott Ország
Akkor szép halála lesz a bűnöző és politikai prostituált román gecinek, ha időben nem takarodik el az országból, egyébként börtönben rohad meg! Szerencséjére nincs halálbüntetés az EU-ban! Ráb@szott sajnos ez az ország, hogy ezt a román cigány rohadékot választotta meg!
Medvepapa
Remélem az értelmesebbje egy percre sem gondolta komolyan, hogy Orbán kezet fog majd M,Z. P.-vel és átadja - nemzetközi sajtó elött - a kulcsokat. A frászt. forró lesz még a tavasz.
Namely
@human: "Nyilván Ráhelék sem azért menekültek Spanyolország legdélibb részére (ahonnan pillanatok alatt át lehet lógni Afrikába ha baj van), mert biztosak a bukásban. Pusztán elővigyázatosság ez."
Fel tudnád sorolni azokat az oligarchákat, akiknek az elmúlt 31 évben bármilyen bántódásuk esett? :D

Ilyen nem volt. Akkor most lesz, ugye? :D

Cikkhez:
A Momentumnak vannak szavazói? Volt ezeknek valaha egy értelmes gondolatuk? :D Hát sajnos ez sem az. Nézzük csak:
Kedves Semmihaszna Annuska,
Hagyjuk a szándékosan félreértett mondatokat, gondolkozzunk. Te nem szoktál, de majd helyetted is én fogok, csak figyelj.

Tegyük fel, hogy az összefosás 2/3-dal nyer. Mit tesz Orbán Viktor? Amit 2002-ben, simán átadja a hatalmat, de most még annál is előnyösebb helyzetben van. Ugyanis az embereié a fél ország. Mondhatják a majmok, hogy akkor most mindent visszavesznek, de mégis hogyan? Nincs rá, csak egyetlen mód, ha szépen felfüggeszted a jogrendet és elkobzod a javakat mindenkitől, akitől csak akarod.
Ez nekem nem tűnik túl jogállaminak, de rajta, miért ne. Meg lehet próbálni, csak nincs egyetlen bíró, ügyész, hatóság, aki ezt fel fogja vállalni, (pl Simicska ma összefosásos, de orbáni lovettája van, gondolod, hogy megúszod, ha egy rossz szót szólsz ellene?) és garantálom neked azt is, hogy akik melletted állnak a színpadon, szintén nem vállalják fel, nem szavazzák meg, mert akkor nekik is főhet a fejük, a baloldali oligarcháknak pedig főként.
Tehát Orbánnak semmi félnivalója nincsen. Sem tőled, sem MZP-től, sem a vizsgálatoktól. Semmi nem lesz, csak Orbán számára 4 bazi jó év.
Néha bemegy a Parlamentbe, kisimulnak a ráncai, gyakrabban jár konditerembe ezért le fog fogyni, baromi jót röhög a bandátok szerencsétlenkedésein, lopásain, gengszterkedésein, adóemelésein, sávtologatásain, megszorításain.

És 2026-ban 4/5-del tér vissza.
RonaGyuri
A kérdés jogos, bár lehet nem reális

nickgrabowszki: „Nagyon különös dolgok vannak a miniszterelnök fejében.”

A b1.bkog szerzője „Orbán szerint az osztrák egészségügy nem bírta a terhelést, a magyar viszont “állta a sarat”” címmel elmélkedik ártunk és qurmányunk – ő konkrétan a retardált dagadt törpe zagyválását elemzi, de egyértelműen igaz az egész KB-ra, sőt a teljes apparátus - egyre vadabb fröcsögésén.
Konkrétan azt a vélekedését röhögi körbe, hogy: „a magyar egészségügy jól állta a sarat, miközben az osztrák nem bírta a terhelést”. Konkrét hivatalos adatokat (worldometers.info/coronavirus) hasonlítva: napi, heti és összes halálozások száma úgy háromszoros. Nagyjából annyi, mint az egy főre jutó GDP, igaz az fordítva.
Na de vissza a kérdéshez: mi lehet a regnáló ME zakkant fejében?
Nos, nem tudom! De azt igen, hogy az, amire a szerző céloz „Ausztria a mi laboratóriumunk, és ami ott van, az lesz nálunk is 2 hét múlva.”, na az biztosan nem! =))
Mármint, hogy: „az osztrák kancellár 2 hónappal ezelőtt lemondott, mert kiderült, hogy közpénzeket költött saját céljaira, valamint adatokat is hamisíttatott nyilvánosság megtévesztésére. Tegnap azután Sebastian Kurz azt is bejelentette, hogy teljesen visszavonul a közlétettől, soha többé nem kíván politizálni.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Összecsengés

valószínűleg véletlen, de úgy tűnik, hogy Tanárúr-II válaszol nickgrabowszki kérdésére

A b1.blog szerzője tette fel a kérdést, na jó nem szó szerint: „mi lehet a regnáló ME zakkant fejében?”. A derék Tanárúr-II „Zöldi László: Médianapló - A miniszterelnöki interjúk mellékzöngéi” postjában ad rá – ha választ nem is – némi támpontot. Legalább is a post-végi szokásos idézetgyűjtemény - ami ezúttal: „Tíz mondat Orbán Viktortól” – legtöbb tétele sokat, nagyon sokat elmond. Felhívom a b. figyelmet, hogy ezek igazi kor- és kór-dokumentumok, hiszen igencsak jól bizonyítják, hogy nem ma kezdte: nem elment a józan esze, hanem sohasem volt! =))
Különösen az első kettő:
„Ha választhatnék, akkor szeretnék egy jó egyetemi tanár lenni, aki államelméletet tanít. (Fekete Doboz, 1988/április)” illetve „Van egy jogi diplomám, tanári ambícióim is vannak, végül pedig az üzleti énem sincs a természetem ellen. Van hová kilépnem. (Népszava, 1992. július 6.)”!
RonaGyuri
@RonaGyuri: és hogy a cikkhez is van affinitás: az utolsó:
"Úgy érzem, a legjobb korban vagyok. (Telex.hu, 2021. november 14.)"
amire meg kell jegyezzem, hogy nem értem, mit akart ezzel mondani. Bár az igaz, hogy vágósúlyban van! =))
Eladott Ország
@human: tegnap 19:08 ♦ A kipcsak testvérek után, déli nyitás Rabatban, azóta van nagy huzat az országban. Kiemelkedő stratégiai partnerünk lett Marokkó és valószínűleg az Orbán dinasztia menhelye.
Rizikó
@Horizont: Vitaképtelen vagy és egy érved sincs. Meguntam a cimkézéseket és a vádaskodásokat. Ilyesmire nem reagálok. Ha lesz mondani valód, majd szólj.
Tényleg te vagy durbincs?
Toller Béla
Nos,egy ilyen afférban azért a hadsereg és a rendőrség, az MNB és a Parlament fegyveres erői, továbbá minden kaszát és kapát fogni tudó lény a fidesz mocskai ellen harcolna, a fidesz legutolsó emberéig - remélem !
Rizikó
@Horizont: Te csak tagadd a Donáth és a többi ellenzéki politikus által folyamatosan gyakorolt ellenzéki hívők uszítását. Sajnos, megbeszélni nem lehet az ügyeket, mert mint te, vagy mellébeszélnek, vagy mint itt oly sokan, személyeskednek.
Ez a szekta tábor a saját vélt igazsàgán kívül nem fogad el semmit. A megoldás egyszerű. Figyelmen kívül kell hagyni minden demagógiát és megnyerve a választást, kormányozni kell. Ezt teszi a Fidesz. Nem lesz párbeszéd, hanem intézkedések és törvények, ti berzenkedők pedig eltűritek és végrehajtjátok.
Rizikó
@Horizont: A legjobban annak örülnék, ha lehetne beszélgetni, de a többség csak proli módon átkozódni tud. Így nehéz beszélgetni.
Az sem segít, hogy Orbán esélyeit folyamatosan tagadja az ellenzék és a bukását képzeli. Igaz, hogy nincs valóság alapja, de olyan ez mint Amerika Kapitány, hogy jó képzelegni.
A folyamatos szidás, mocskolás, rágalmazás sem segít a gyűlöletet csúcsra járatott ellenzék megítélésén, amivel a választási képzeletbeli győzelmük után élnének. Összességében egy erőszakos, hisztis, hiteltelen és az együttműködésre képtelen, tarka barka katyvasz próbál erőt mutatni, de csak az erőlködés látszik.
Akiben van tartás, ellenzéki beállítottságú létére ezzel az agresszív masszával nem közösködik. Külföldről pedig szépen pénzelik és támogatják ezt a tarka műkoalíciót.
Rizikó
@Horizont: Szerintem fogalmad nincs a demokráci mibenlétéről, csak dobálózol a szavakkal. Tavasszal majd gyakorolhatod és szavazz nyugodtan. Az új kormány téged is képvisel, ha tetszik, ha nem. Na ez a demokrácia.
tothjani
De sajnos Fasiszta kormány az eddigi történelemben nem is szűnt meg békés úton.
Peller Anikó
@Namely: 23:50, "Semmi nem lesz, csak Orbán számára 40 bazi jó év.
Bemegy az 5csillagos Parlamentbe, kisimulnak a ráncai, gyakrabban jár konditerembe ezért le fog fogyni, baromi jót röhög a bandák szerencsétlenkedésein, lopásain, gengszterkedésein, toszogatásain, megszorításain és a végén élvezni is fogja."

Nem tűnt még fel, hogy az Eu pénzek nélkül összedől az álomvilágod? Gondolom ennyi eszed már nincs.
csak úgy....
csak nem szemkilövetésen töri viktor a busa fejét?
K-2SO
Ha veszít, átfogja, mert akkor sokan ellene fognak fordulni a sajátjai közül. A "mi magyarok" már csak ilyenek.
Ez nem valami Amerika!
ómió
Donáth efftársnő megint meghazudta nekünk? Önmagából indul ki, vagy csak ezzel a "mellékcsapással" készíti elő az efftársi választási csalást?
Libbantölő
Egy 2 százalékos ribanctetü inkább kussoljon! Orbánt összekeveri gyúrcsótánnyal! Dögölj meg donáthringyó!
Aki Én
@Rizikó: @Libbantölő: ti egy szép és hiteles pár vagytok.
Mára ennyit az intelligenciáról és gyűlölködésről.
kissé felnőttem
na ahogy elnézem szembesítették vele köpni nyelni nem tud,elakadtt a szava? tombol benn a düh ? utcaiharcos ez akkor se az utcát sem a harcot nem próbálta. nem minden a kordonbontás 10 millió emberhez értelmes szó alig jött a szájára büürüüsszll meg soros meg migránsok meg harcos aztán a vádaskodások magasabbak a Himalájánál is
Namely
@Peller Anikó: "Nem tűnt még fel, hogy az Eu pénzek nélkül összedől az álomvilágod? Gondolom ennyi eszed már nincs."
Tehát azt akarod mondani, hogy 2004 előtt nem volt Magyarország? Vagy egy pusztaság volt? :D ne nevettesd ki magad. :D
Namely
@Horizont: "Most komolyan képes vagy ezt írni annak fényében, hogy a fidesz farvizén "
Kérlek emeld már ki a kommentemben azt a részt, amiben a KDNP nagyszerű tulajdonságait ecsetelem, és őket emelem kontrasztba a Momentummal. Én sajnos nem találom ezt a részt. Ugye tudsz segíteni? :D :D :D

"Minden orbáné? Igen! És te ennek hogy örülsz! "
Kérlek azt is emeld ki, hogy a kommentemben hol örülök ennek. Köszi. :D
"A jogot lehet tágítani ezt teszik orbánék 12 éve"
Te kevered a jogállam rossz irányba vitelét (Orbán, aki a törvény adta jogával visszaélt) a jogállam nyílt tagadásával (amikor a jogállam kereteit semmibe véve, pl feles többséggel akarsz alkotmányba nyúlni).
"meg fogják találni a módját hidd el nekem, hogyha nyernek visszaszerezzék pl. az alapítványokat, hogy kirakják a bebetonozott embereit. Polttal kezdve és már dőlnek is a dominók. Az, hogy neked mi az álmod egy dolog aztán jön a valóság és szembetalálkozol vele. Ennyi."
Igen, mert ezt sokszor tették meg a 31 év alatt. Lehet ilyen blablákat álmodozni, hogy "hidd el nekem", de ez semmi más, mint a tények figyelmen kívül hagyása, parasztvakítás, semmi több.
Ezek a szlogenek semmi másra nem jók, csak hogy egy álom megkapja a szavazatodat, utána jön a pofára esés, mint 2010-ben, amikor 0, azaz 0 szoci gengsztert kaptak el, nem volt számonkérés, ahogyan a privatizációs bűnözőket sem kapták el soha.
Félreértettél: tőlem álmodozzál nyugodtan, nekem mindegy. Aztán 4 év múlva igazam lesz. Persze meg fogjátok találni az érveket, hogy ne kelljen szembenéznetek az igazsággal, nevezetesen, hogy át*, mint *-t a palánkon. Ismét. Már szinte hallom "ez elmúlt 12 év, az orbáni bírók, mélyebbre nyúlnak a sátáni Orbán kezei, mint gondolták, stb".

Csak egy kis memóriaserkentés: milyen érveket rángatnak elő most az összefosás-hívők, hogy miért nem kormányzott a maszop 2002 és 2010 között?
Orbán miatt. :D
További jó álmodozást!
:D
Rizikó
@Horizont: Milyen frappánsak a visszavágásaid! Hát nem erőltetted meg magad!
Rizikó
@Horizont: Pontosan! Erről beszéltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.