Hadházy Ákos független képviselő továbbra sem jut hozzá ahhoz a pénzhez, ami egy országgyűlési képviselőnek jár, és amelyből Hadházy a korrupcióellenes harcát és a neki segítő munkatársait finanszírozta. Kövér László házelnök halogatja az eskütételt a képviselő szerint.

A független országgyűlési képviselő Hadházy Ákos a Facebook-oldalán tette közzé június 7-én, kedden reggel, hogy Kövér László házelnök továbbra sem hagyja neki, hogy letegye a képviselői esküjét. 

Hadházy lakossági gyűjtésbe kezdett a korrupcióellenes harcához, miután még mindig nem tehette le a képviselői esküjét

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

"A parlament alakuló ülésén nem vettem részt, hiszen nem kívántam legitimálni a tisztességtelen választás eredményét és meghallgatni a beszámolókat, hogy minden a legnagyobb rendben volt. Bár az ellenzéki képviselők végül – a Fidesz zsarolásának engedve – nem csatlakoztak hozzám, a Fidesz mégis veszélyesnek látja az ilyen, szimbolikus kiállást. Ezt mutatja az is, hogy Kövér László azóta sem engedi, hogy letegyem a képviselői esküt, és így gyakorolhassam az engem megillető jogokat. Nem engem vesz ezzel semmibe, hanem azt a több mint 30 ezer zuglói polgárt, akik képviselőjükké választottak"

- írja Hadházy, aki szerint az eskü letételének folyamatos csúszása miatt nem kapja meg a képviselői tiszteletdíját, de erre számított, ezért gyakorolja továbbra is a polgári munkáját (állatorvos). Ám a kellemetlen ebben az, hogy a képviselőknek járó pénzügyi keretekhez sem fér hozzá az eskütétel halogatása miatt, amiből viszont a neki segítő kollégáit fizeti, de ebből a keretből tudott távolabbi vidékekre is eljutni, vagy lekérni a tulajdoni lap másolatát, és ügyvédeket megbízni többek között.

Hadházy Ákos emiatt a választóktól kér támogatást, nyárra legalább hatmillió forint összegyűjtését tervezte elő, amelyből 

"a stábommal gond nélkül tudjuk folytatni a korrupciós esetek feltárását és a népbutító propaganda elleni küzdelmet akkor is, ha Kövér László tótágast áll a parlamentben, vagy éppen egy képviselő jogait önkényesen korlátozva akár az őszi ülésszakig nem engedi az esküt letenni. Ha sikerül, elmondhatjuk, hogy valóban függetlenek vagyunk a NER-től, így pénzügyi eszközökkel sem tudnak megállítani bennünket.

Kérem, ha megteheti, segítsen! A kis összegek is számítanak, sőt, azok számítanak csak igazán, ha elég sok van belőlük!"

- olvasható a Facebook-bejegyzésben, melyben a számlaszám is megtalálható.

A parlament alakuló ülésén nem vettem részt, hiszen nem kívántam legitimálni a tisztességtelen választás eredményét és...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2022. június 6., hétfő

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
A zuglóiakat ő hagyta cserben, amikor nem tette le az esküt! Hogy nem sül le a képéről a bőr...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Szerintem aki nem valami egészségügyi vagy komolyabb családi okok miatt nem vesz részt a hivatalos eskütételen annak nem is szabadna megengedni hogy utána letegye. Az ő esetében az is felmerül, hogy bár nem ismeri el sem a kormányt sem a parlament hivatalosságát mégis pénzbeli jogot követel onnan.
rokker33
Szarházi Ákos! A parlamentnek jobb és fontosabb dolgai is vannak, mint a te eskü tételed ! Volt lehetőség májusban a legtöbb képviselő élt vele ,csak te akarsz mindig "harcolni" hát akkor vársz még egy darabig! Nem fognak hozzád alkalmazkodni ,mert te valakinek képzeled magad!
Málna
A zuglóiakat ő hagyta cserben, amikor nem tette le az esküt! Hogy nem sül le a képéről a bőr...
jesz
Hadházyt nem a távolmaradásért küldték a parlamentbe a választói..meg nem
kunyerálós képviselőt kézeltek az érdekük képviseletére.

Kérjen MZP-től, ott nagyon sok pénz maradt(igaz, nem Hadházinak) aztán majd egyszer visszafizeti...vagy nem...

Addig amíg nem esküdött fel az alkotmáyra, addig nem képviselő, még képviselői jogai sincsenek...kellett neki hőst játszani, most baszhattya...nem lett belőle miniszter, pedig nagyon számított rá.

Ez a kunyerálás már az alja, ettől nem lesz népszerűbb.
Toller Béla
Ne ragaszkodj a Facebookhoz. oda még a te kedvedért sem megyek fel. De egy bankszámlaszám nem ördöngösség, nyilván lehetne publikus is.
puszt
@jesz: Összevissza hazudozol, mosol össze dolgokat!
Hadházy, talán a képviselők közül egyedüliként, többszörösen túlteljesíti azt, amiért beküldtük a parlamentbe.
Azzal, h napról napra deríti ki a NER összefonódásait, hülyeségeit, csalásait, rablásait, rettegést, félelmet kelt a NER-ben, közvetve így sok sok pénzt spórol meg nekünk. Még többet spórólna meg, ha lenne rendörségünk, és ügyészségünk... Mutassatok még képviselőt, aki ennyi pénzt keresett nektek!!!
Az, h nem engedik esküdni, az a parlamenti demokrácia arcul csapása, és egyáltalán nem releváns, h egy képviselő, élve a képviselői jogokkal, űgy dönt esetle, h egy a ülésen nem vesz részt!!! Nagy a zavar a fejekben! Nehogy kitaláljátok, h OgV ominózus távolmaradása, a parlamenti bojkottja hasznos volt! Míly könnyű a felejtés, ha van kannás!
Macskaszem
Hihetetlen, és szégyen, hogy a fidióták a bűnözőket pártolják, nem azt aki a bűnözőket leleplezi. Pedig az ő pénzüket is lopja a fideszmaffia.
Én már utaltam, és biztos vagyok benne, hogy sokan megteszik.
Csizmás Kond
@Horizont: ...idézlek mert nem szeretném hogy szokásod szerint mindent félre érts...szóval...
" . Ő az egyedüli aki a választóit képviseli !!!"
...navazzzee...ha lennél szíves ezt megmagyarázni...mert számomra egy független képviselő azért nevezi magét függetlennek, hogy a saját elképzeléseit valósítsa meg ne a választókét mert akkor ha valakinek szolgál, valaki kérelmeit teljesíti már nem független...várom a konyhai-szakpolitikus véleményedet.
csak úgy....
hadházyt csak a buta,bugris,parasztok szidják,akiknek fingjuk sincs arról,hogy a többpárt rendszerben az ellenzéki politikusoknak mi a dolga!
lopják ki a seggetek alól az országot,ti megérdemlitek!
csak úgy....
@Csizmás Kond: legalább ne tudatnád mindenkivel,minden nap,hogy mennyire butavagy!
almalibre
Volt egy kardiológiai vizsgálatom egy időpontra kitűzve. Felhívtak, hogy "hogy hamarabb lesz, szombaton menjek". Utazás miatt nem tudtam, így az eredeti időponthoz képest egy évvel később lett kiírva a vizsgálat... Tényleg Hadházy miatt kéne aggódnom?
Namely
"Hadházy lakossági gyűjtésbe kezdett a korrupcióellenes harcához, miután még mindig nem tehette le a képviselői esküjét"
:DDDDDDDDDDD
hát persze korrupcióellenes harc :DDDD fordítsuk le magyarra:
"Hadházy lakossági gyűjtésbe kezdett életvitele fedezésére, mivel baszott bemenni a munkahelyére az eskütételre, és így nincs pénze, dolgozni meg büdös, az agyatlan rajongóit pumpolja"
xD
Ez a majom bohóc nem dolgozik, nem ment be a munkahelyére amikor esküt kellett volna tennie, ezért nincsen pénze, és most a gyökér rajongóitól koldul.
:DDDD
De amíg van szar, légy is lesz, hadd döngjék csak körül a rajongói ezt a kupac trágyát.
Hülyének nézi őket, és okkal.
:D
Támogassák csak az idióták.

napiszar.com :D
Namely
@Horizont: nem akarok bunkó lenni, de te mennyit adtál neki?
puszt
@Namely: mert? ez mivel is függene össze?
Málna
@Macskaszem: Tényleg utaltál? Döbbenet...
Namely
@Horizont: ja, ez viszont elég érdekes, de elég gyakran tapasztalt hozzáállás. Tehát annyit nem ér a nagy népi hős, hogy a SAJÁT pénzedet odaadd neki, de annyit igen, hogy MÁSOK adjanak a marhaságaira.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Beteg gyerekeknek szoktam utalni képzeld. "
Gratulálok. Én is. Pacsi.
@puszt: "nagyonhülye"
azta, mennyi ellenérv :D
" mert? ez mivel is függene össze? "
Micsoda? Hogy ad-e Horizont a majomnak? A fentebb írtakkal.
csak úgy....
kár a gözért,hadházy tevékenysége magas és érthetetlen a buta csöcseléknek! :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...ugyérted ezt nem te írtad hanem a meghasonult tudatod ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te vagy a világon a leg butább egérfogó!
Csizmás Kond
@Horizont: ...annyira rosszul esett ?...ám legyen ...bocsátsd meg kérlek hogy ellened vétkeztem...
csak úgy....
@KisTehen: orbánotok és a sleppje börtönben végzi elöbb-utóbb és ez neki lesz köszönhetö,persze te ehhez marha...
Namely
@Horizont: "Ő egy IGAZI képviselő a sok szar alakkal szemben."
Szerintem nem, mivel nem az a munkája, amit csinálni szokott, de ebbe ne menjünk bele, mivel már többször kérdeztem, szerinted mi a feladata egy képviselőnek, de nem válaszoltál. Plusz azt nem értem, hogy bár tiszteled, stb, mégsem adsz neki egy ezrest sem. Neki, nem a "politikának". Ezt egy elég halvány magyarázkodásnak érzem. Talán mert te is érzed, hogy valami nincs rendjén azzal, hogy több milliót kaszál, és közben meg te adj a nyugdíjadból? Jobb helye van a gyerekeknél?
Amúgy köszi, hogy megmondtad az igazat, miszerint nem adtál neki, ezért szeretek tőled kérdezni, őszinte vagy.
"Ja és nem ugrálhatok a nyugdíjunkból se. Kösz orbi."
Már megbocsáss, de ennek mi a nyavalya köze van Orbánhoz?
Namely
@Horizont: és ki takarított meg egy életen át? Nem te? Nem neked kellett volna?
rokker33
Na úgy látom itt vannak már a szarházy védők is! Gondolom csak ő nem hibázott amiért nem ment el a megadott időben esküt tenni! Kövér László és az egész parlament 1 emberhez fog alkalmazkodni :) :) szarházy ezt beszoptad, mehetsz malacot herélni talán ahhoz jobban értesz ,mint a politikához...
vacsi
@puszt: "az Országgyűlés hétfői alakuló ülésén a 199 képviselő közül egyedül Hadházy Ákos nem tett esküt, így az országgyűlési törvény értelmében nem vehet részt az üléseken és a bizottságok munkájában, tisztségre nem választható meg, és javadalmazást sem kap. "
Akkor most hogy is van ez?!
vacsi
@Macskaszem: Megkérhetlek, hogy utalj helyettem is? Bár szerintem nem érdemli meg...
ómió
Csak nem fizuhiány "gyötri" Hullaházy efftársat!?
Namely
@Horizont: Ezeket nem sértésből írom. Szóval nyugi.
nem ugrálhatsz a nyugdíjadból, mert Orbán -> indexálás, miegymás, tehát minden más eltörpül a nyugdíj mellett, mivel a nyugdíjemelés, stb az oka, hogy nem ugrálhatsz -> tehát más forrás nem nagyon van erre -> de ez viszont nem Orbán hibája, hanem a tiéd.
1. Így jön ide a megtakarítás, ez a válasz a kérdésedre, és én ezért kérdeztem, hogy mi köze Orbánnak ahhoz, hogy nem ugrálhatsz a nyugdíjadból.
2. Amúgy pedig: a nyugdíjad összege nem független attól, hogy milyen iskolát végeztél, meddig dolgoztál, és tippem szerint minimum 15 évet dolgoztál 1990 után, tehát az új rendszerben.
3. Tehát igencsak tehettél volna azért, hogy ne a nyugdíjad legyen a fő forrásod.

NEM hagyatkozhatunk az állami apanázsra, mert akkor bizony felkopik az állad és/vagy ki vagy szolgáltatva azoknak a politikai haszonlesőknek, akik elhitetik veled, hogy egy kormányváltás után minden más lesz. Hát nem lesz. Ez megint nem Orbán hibája, mert az állami nyugdíjrendszer a világon mindenhol fenntarthatatlan, amióta a munka elvált a juttatástól.
Ettől függetlenül lehet nyalogatni a sebeket, lehet az aktuális kormányzatot hibáztatni, néha okkal, hogy milyen utóvédharcokat folytat éppen az állami rendszerért, honnan vesz el, stb, lehet azt harsogni, hogy Orbán a hibás, még úgy is, hogy nem tudnak mutatni egy működő rendszert.
De a tény az tény marad: a nyugdíjrendszer napjai meg vannak számlálva, és pl én már nem is fogok kapni, erre hajlandó vagyok bármikor fogadást kötni.
vacsi
@vacsi: Bocs, most látom, hogy Te nem gyűjtesz. Okos!
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy degradáltalak le...csak megmondtam az igazat...és be akartad törni a fejem.
Ami a független képviselőséget illeti, lehet házszabály vagy akármi azokat mind pofára szavazzák meg...vagyis vagy addig házal amíg összeszedi a megfelelő szavazarlétszámot vagy vannak olyan szavazók akiknek mindegy kire szavaznak.
A független képviselő azt csinál amit akar, nem köti semmi nem kötelezi semmi még a választók sem mert bár van valami elképzelési alapforma azt akkor és úgy változtatja meg ahogy és amikor akarja...szavazhat bárhová és bármire. Aki kilép a saját frakciójából netán kirúgják az is lehet független...szóval a lényeg hogy kapjon képviselői gázsit semmi egyéb...mert azonkívül hogy nagyon egyedül vannak és nem tudnak semmit elérni csak ide oda szavazni tulsjdonképpen nem is karnak, mert ha akarnának akkor biztos valaki magához csalná...ennyi.
Gyurka80
Ne aggódjatok nem fog éhenhalni ez a szarházi, kapott végkielégítést. Vannak szabályok amiket be kell tartani, így járt, csak a lökött zuglóiak hogyan tudtak erre az idiótára szavazni nem értem.Milyen munkatársakat kell fizetnie, ha nem csinál semmit?
Sámannus
Köteles elftárs megorrolt a köztársasági elnöki poszt elvesztése miat. Nincs ínnyére az oknyomozás. Soha ne legyen nagyobb öröme, mint hogy maga alatt vágja a fát. Vehetne már ő is magának egy kampós szereget, amihez azt a bizonyos szerszámot függeszti teherbíró -é?
Németh István
Na ebből elég! A félig meddig üres parlamentben bohóckodni, a nagy villanyszámla mellett azért tripla luxus! Bélyegző órát kell bevezetni, van egy pár bejárata a parlamentnek a garázsból is tehát nem gond! Aki 10%-ot meghaladóan hiányzik annak a tiszteletdíját meg kell vonni! Mi az hogy nem jelennek meg a megválasztott képviselők? A büdös kurva anyjukat ezért kapják a suskát, hogy képviseljenek! Ráadásul nem minden nap van parlamenti ülés!
ho-hó itt a másik! Akik lakást bérelnek és ezt fizeti a parlament; azokat ellenőrzi valaki, hogy tényleg ő lakik a lakásban?? na ugye, hogy nem! Nos ezt tessen leellenőrizni a büdös kurva anyját a képviselőjének aki kiadja + bérbe a kéglit! A RENDRE az 1,8 milliós - minimum - jövedelme mellett! @Horizont: érted a csíziót!?
Gyurka80
@Horizont: Nézd meg, hogy a parlamentben mennyiszer volt!
Gyurka80
@Horizont: Ezt csak az ilyen hülyék terjesztik, mint te!
puszt
@vacsi: Törvénytelenül... Amúgy ha figyeltél, nem egyedül Hadházy véleménye volt ez, de a szokásos ellenzéki gerincsérülés, és Kövér zsarolása megtette hatását.
Fogd fel úgy, h -sajnos- a Magyar Parlamentben csak egyetlen ember méltó a tiszteletünkre!
puszt
@Csizmás Kond: Na te hülye... ezt az oltári marhaságot hogy szülted meg?
Csizmás Kond
@puszt: ...mennyiért voltál hajlandó átmenni marhába és hülyézni itt a beírókat...mert tudomásom szerint ilyent becsületes ember nem csinál...de látom neked van az a pénz...
Namely
@Horizont: "Már tényleg csak röhögni tudok az ilyen baromságokon te tippelsz vele kapcsolatban."
Tippeltem valamit a korábbi kommentjeid alapján, hogy kb milyen idős lehetsz, de ezen miért kell "röhögni"? Mert nem találtam el? Miért kell primitív módon reagálni?
"2020-ig dolgoztam. 40 +7 évet. Vegyésztechnikusként. Bérből élőként nem volt magas a fizetésem. Soha nem voltam munkanélküli, 3 gyereket szültem."
A 3 gyereket tudtam, a többit nem. Ezt akkor vethetnéd a szememre, ha korábban írtál volna nekem erről én pedig annak ellenére tippelgetnék.
"Leírjam neked miért nem tudtunk annyira öngondoskodni ???"
Igen, kérlek.
"Úgysem fogadnád el."
Vagy inkább nem akarod leírni, mert te feltételezel rosszat másokról, pl rólam?
"orbánékat abban hibáztatom hogy a nyugdíjemelés köszönő viszonyba sincs a pénz romlásával. Jó lenne annyi emelést kapni amit maguknak szavaznak meg. "
Soha nem volt akkora emelés, mint amekkorát a politikusok kaptak, tehát ez nem kormányfüggő.
És soha sem lehet köszönőviszonyban sem azzal, amit TE magad állítasz elő saját magad számára úgy, hogy gondoskodsz a jövődről.

Tehát várom, hogy miért nem tetted így, akár személyes üzenetben is, nem fogom kiteregetni. Válaszolni annál inkább.
bence
Úgy kéne felrúgni ezt a kövért mint a tápos csibét ! Ennél nagyobb élvezetben minthogy betart Hadházynak , ne legyen része soha az életében ! Igazi komcsi ivadék !
bence
@Namely: ! Az nem zavart , hogy orbán és a többi fideszes éveken át nem ment be a munkahelyére ?! Hadházy legalább felderíti a fidesz mocskos maffia ügyeit , amit ha nem tenne soha nem derülnének ki ! Nem a parlamentben üldőgél mint a többi , hanem dolgozik !
bence
@Namely: ! Ha annyi a bevételed mint a kiadásod , mit tudsz megtakarítani ?! Nagyon érdekelne a válaszod !
Gyurka80
@Horizont: 2006 után (hazudtunk...) meg is érdemelte a böszme, hogy kivonultak.Normális országban ilyenkor le szoktak mondani, tudod nyanya?!
puszt
@Csizmás Kond: "egy független képviselő azért nevezi magét függetlennek, hogy a saját elképzeléseit valósítsa meg ne a választókét"
Ritka egy baromság jött ki belőled! Ő a pártok segítségéből nem kér, és nem kér a "parancsra szavazás" intézményéből, és kötelmek nélkül, függetlenül dönt a javaslatokról, h támogathatónak tartja, v nem! A függetlenség nem arról szól, h kitalál hülyeségeket, m a kétf@szú kutyák! Persze tehet javaslatokat, lehet elképzelése, de akkor nem ússza meg a pártokat, hisz a javaslatokhoz támogatások kellenek...
Namely
@bence: "Ha annyi a bevételed mint a kiadásod , mit tudsz megtakarítani ?! Nagyon érdekelne a válaszod ! "
Hogy csökkented a kiadásaidat.
Ehhez tényleg én kellettem?

"Az nem zavart , hogy orbán és a többi fideszes éveken át nem ment be a munkahelyére ?! "
Húzd alá a kommentemben, ahol ezt írom. A szokásos ballib "érvelés", hogy átmutogatsz a másik oldalra.

" Hadházy legalább felderíti a fidesz mocskos maffia ügyeit , amit ha nem tenne soha nem derülnének ki ! Nem a parlamentben üldőgél mint a többi , hanem dolgozik !"

Nem az a munkája.
Jozefina
Talán a kövért fel kéne jelentenie hivatali visszaélés miattt!!!
bence
@Namely: A kiadásaim : Rezsi + ami marad az étkezés ! Mit csökkentsek ? Ne fizessek rezsit vagy ne egyek ?! "Hadházy lakossági gyűjtésbe kezdett életvitele fedezésére , mivel baszott bemenni a munkahelyére" Ezt írtad ! Erre írtam , hogy orbán és a fidesz éveken át tették ezt ! "Nem ez a munkája" Mivel orbán nem feltárja hanem elsunnyogja a lopásokat ezért igenis kell valaki aki nyilvánosságra hozza ! "A szokásos ballib érvelés , hogy visszamutogatsz a másik oldalra" Az enyém ?! Ki Sorosozik , Gyurcsányozik , Migránsozik ha elkövetnek valamit amit nem akarnak beismerni ? A fidesz !
Namely
@bence: "A kiadásaim : Rezsi + ami marad az étkezés ! Mit csökkentsek ? Ne fizessek rezsit vagy ne egyek ?! "
Tehát saját ingatlanban élsz?
Étkezés: akkor olcsóbb ételeket kell választanod, átköltöznöd másik helyre, másodállást vállalnod, átképezned magad, hogy aztán többet keress.
"Erre írtam , hogy orbán és a fidesz éveken át tették ezt !"
De itt nem Orbánról szól a cikk, ezért írtam, hogy ne mutogass át a másik oldalra. Amúgy Orbán tudtommal egyszer sem koldult, mert nem tette le az esküjét és ezért nem volt pénze.
"Mivel orbán nem feltárja hanem elsunnyogja a lopásokat ezért igenis kell valaki aki nyilvánosságra hozza !"
Aminek a neve nem parlamenti képviselő, hanem újságíró. Szereptévesztésben vannak. Jakab vv villalakónak képzeli magát, Hadházy pedig blikk firkásznak.
"Ki Sorosozik , Gyurcsányozik , Migránsozik ha elkövetnek valamit amit nem akarnak beismerni ?"
Most velem beszélsz, tehát leszel szíves a kommentjeimben kikeresni azt a részt, ahol én érvként használom ezeket.
bence
@Namely: ! Elképesztő válaszaid vannak ! Nem is tudom te hol és mennyiből élsz ?! A közelében sem vagy a valóságnak ! Bár lennél a helyemben ! Nem többre , csak egy hónapra ! Nem szakítok rád több időt mert nincs értelme !
Namely
@bence: "Elképesztő válaszaid vannak ! Nem is tudom te hol és mennyiből élsz ?!" A közelében sem vagy a valóságnak ! "
Tehát telibe talált, hogy nem vagy hajlandó lemondani semmiről sem, azért, hogy előbbre juss.
Ez viszont nem az én hibám. És egy biztos: Hadházy bohóc sem fogja ezt helyetted megoldani.
" Bár lennél a helyemben !"
Valszeg már voltam hasonló helyzetben, sőt, gyanítom voltam sokkal szegényebb is. Hogy akkor mit csináltam? Tanultam, míg mások kocsmáztak. Amit kerestem diákmunkán, azt félretettem, nyáron még egy állást vállaltam, azt is félretettem, míg mások mindent elvertek. Ha valami nem jött ki, nem vettem meg. Ha valami drága volt, kerestem olcsóbb megoldást.
Ezért van tele a tököm azokkal, akik semmit nem hajlandók megtenni, csak a sír a szájuk, hogy nem tudnak félretenni.
Hogy neked büdös mindez?
Az nem az én hibám.
"Nem többre , csak egy hónapra ! "
Utána nem tartanál ott.
"Nem szakítok rád több időt mert nincs értelme ! "
Azaz még csak elgondolkodni sem vagy hajlandó azon, hogy esetleg valamit másként kellene csinálnod.
Aki Én
@Namely: ,,Ezért van tele a tököm azokkal, akik semmit nem hajlandók megtenni, csak a sír a szájuk, hogy nem tudnak félretenni."

Kicsit túltoltad a vélt gondolataidat. Megint olyanoknak adsz életvezetési tanácsokat, akiket a legkevésbé sem ismersz. Nem értékel túl magad egy kicsit?
Nagyon úgy tűnik, mintha azzal hitegetnéd magad, hogy mindent is tudsz, meg mindent is jobban.
Namely
@Aki Én: Bla-bla-bla. Már megint a szokásos, unatkozol és ezért kötekedni szeretnél.
Aki Én
@Namely: Hívhatod kötekedésnek is. De valójában vélemény volt az alaptalanul nagy arcodra.

DÉ:)
Aki Én
@Namely: ...igen, ez a híres Namely érvelés.
ütős
DÉ:)
Namely
@Aki Én: :D mivel már 20x felmostam veled a padlót elég érdekes, hogy újabbat akarsz. :D
Aki Én
@Namely: 12:00 Ott mindent elmondtam
Megértem, hogy felbaszta az agyad.
Öntelt faszkalap vagy.
bence
@Namely: ! Min akarod , hogy gondolkodjak ?! A változtathatatlanról ?! Miről mondjak még le , az életemről ?! Arról mondj le te ! Amiket felsoroltál , azokon én már rég túl vagyok ! A munkában kenterbe vágnálak bármikor ! Ügyelj arra , hogy a nagy arcoddal beférj az ajtón !
Namely
@Aki Én: "12:00 Ott mindent elmondtam"
Amit tudtál, ami a nullával egyenlő.
"Megértem, hogy felbaszta az agyad. "
Még ezt sem tudod felmérni, jót röhögök rajtad.
"Öntelt faszkalap vagy."
Hiszed ezt azért, mert egy ostoba barom vagy, aki a másik felkészültségét önteltségnek véli. Az idiocracy ismerős? :D
Namely
@bence: Ha lenne megfelelő végzettséged, akkor röhögve fizetnél mindent, amit csak akarsz. Blöffölsz. De írd le a részleteket, ha akarod, győzz meg, hogy tévedek.
Aki Én
@Namely: Ott mindent elmondtam, de buta fasz vagy, és nem értesz belőle.
Buta suttyónak tartalak, aki külső visszaigazolások helyett magát vigasztalja azzal, hogy kiválóságnak tartja magát idegenek előtt.
Beteg vagy.
Aki Én
@Namely: ,, győzz meg, hogy tévedek."
Szerinted ki a fasz akar téged meggyőzni?
Vélt gondolataidat kezeled tényként megint, azzal áltatva magad, hogy jobban tudod egy idegen hátterét, mint ő maga.
Na, ezért mondom, hogy buta vagy, magadat is becsapod.
Ugyanakkor intelligensnek mondod magad, de ha visszanézem az elmúlt 24 óra bejegyzéseit, csak szitkozódásból áll.
Ez volna az intelligencia jele?
Jaj, nemá
DÉÉÉÉÉ :)
bence
@Namely: Győzzelek meg ? Miről ? Mindenki azt hisz el amit akar !Nem tartozom neked beszámolóval ! Nem részletessel , semmilyennel sem ! A végzettséget meg hagyjuk mert a végén kiderül , hogy a tiédnél jóval magasabb ! Ami meg a röhögve való kifizetést illeti ami nálad természetes , nálam is az lenne ha mindent bevenne a gyomrom mint a tiéd ! Csak azért , hogy pénzem legyen , nem válok a fidesz moslékos vödrévé , mint némely fideszhez csapódó egyébként semmire sem alkalmas valakik !
Namely
@Aki Én: :D megint leírtad ugyanazt :D de ettől még nem tartalmaz semmi érvet.

@bence: "A végzettséget meg hagyjuk mert a végén kiderül , hogy a tiédnél jóval magasabb ! "
akkor áruld már el, hogy lehet, hogy választanod kell a kaja és a rezsi között? Úgy, hogy vagy van egy büfé szakos bölcsész végzettséged, vagy blöffölsz, vagy inkább világosíts fel, hogy lehet ez. Ha nem akarod nyilvánosan, akkor küldj üzenetet.
"Ami meg a röhögve való kifizetést illeti ami nálad természetes , nálam is az lenne ha mindent bevenne a gyomrom mint a tiéd ! "
:D mármint a munkára gondolsz? :D a szöveget, hogy te azért nem tudsz megélni röhögve, mert te nem mindent vállalsz el, bölcsészektől szoktam hallani, akik miután szembesülnek azzal, hogy a piac kiröhögi a tudásukat, átváltanak a "szükségből erényt" üzemmódba. A szakmámat tekintve tőzsdei matematikus vagyok. Neked mi a foglalkozásod?

"Csak azért , hogy pénzem legyen , nem válok a fidesz moslékos vödrévé , mint némely fideszhez csapódó egyébként semmire sem alkalmas valakik ! "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
londoni cégeknek dolgozom neten keresztül
Gyere, tárt karokkal várunk, HA van piacképes tudásod, tele vagyunk keleti-európai emberekkel (sőt, csak az van :D)
Aki Én
@Namely: ...jesszus ember, te mit össze nem szenvedsz.
Rossz nézni.
És ahogy bőlére ereszted...
Ezt a szegény Bencét is totál lefárasztod az okoskodó butaságaiddal. Tele vélt problémákkal, amibe qrvára belelovalod magad.
Na és ez a gyermeteg dé
,,:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
bence
@Namely: ! "A szakmámat tekintve tőzsdei matematikus vagyok" Én meg a Poncius Pilátus ! "Ha van piacképes tudásod" Hát az van neked ! Az okoskodásban ! Mert minden amit mondasz vagy állítasz csak bla bla bla
Namely
@bence: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fúúúúúúú de szánalmas vagy. :D totál beégtél, semmit nem tudsz felhozni azok igazolására, amit írtál.
Namely
@Aki Én: Na, te is hoztad a formádat. :D beégtél, de azért csak folytasd az erőlködést a többi bohóccal együtt. :D
Aki Én
@Namely: ...kezeltesd a személyiségzavarod. Ebből baj lehet.
Namely
@Aki Én: max annyi, hogy halálra röhögöm magam rajtad :D
Namely
@csak úgy...: @Aki Én: és ez a két troll megint egyszerre tobzódik itt :D nem, dehogyis egy és ugyanaz két profillal. :D
csak úgy....
@Namely: csak a nagyon buta trolloknak lehetnek hasonló érvei,idézem! :)
":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aki Én
@Namely: ...látod, ebben is tévedsz.
De tényként kezeled, pedig csak gondolkodni kéne.
Na, erről beszélek
DÉ :)
bence
@Namely: Ahogy elnézlek komoly problémáid vannak ! Elkevernéd a trutyit holnap reggelig ! Majd ha valami értelmes is eszedbe jut folytathatjuk , de addig dadogj és kötekedj csak tovább !
bence
@csak úgy...: ! Nagyon találó ! Mintha csak "Namely" re szabták volna !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.