Hont szerint ugyanis elképzelhetetlen, hogy egy cégvezető egy kormánytagot trágár szavakkal minősítsen.

Hont András védelmébe vette Orbánékat, és egy f*sznak nevezte a Ryanair-vezért
Kép: YouTube

Az ATV Öt című műsorában reagált arra, hogy a Ryanair vezetője idiótának nevezte a magyar gazdaságfejlesztési minisztert.

Szerintem az ürge egy [email protected]

– jelentette ki Hont András Michael O'Learyről, a cég vezetőjéről, hozzátéve, Olaszországban hasonló helyzet elképzelhetetlen lenne.

Képzeljük már el azt, hogy egy magyar cég – s most tökmindegy, hogy ki van kormányon – vezetője nyilatkozik Olaszországban és elkezdi mondani az olasz kormányról azt, hogy annak az egyik tagja, ráadásul befolyásos tagja, hibbant, idióta, bármi más. Képzeljük el, hogy akkor mi lenne!

– fejtegette Hont András.

A Ryanair szóvivője pénteken bocsánatkérésre szólította fel a gazdaságfejlesztési minisztert, mondván, elnézést kell kérnie azoktól a magyar családoktól, akiknek az idióta pluszadó miatt magasabb árakat kell fizetni. A magyar kormány szerint pedig a légitársaság tartozik bocsánatkéréssel.

Forrás: Index.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Képzeljük már el azt, hogy egy kormány egy olyan ágazatot sújt extraprofit-adóval, amely 2 éve veszteséges! Persze, egy Putyin seggevége kormánynál ez természetes, mert fordítva van bekötve a vezetője.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
amikor egy duplafasz faszozza tényközlőt.
olyan fideszes!
lampa laz
Ki nem állhatom ezt a nagyképü okoskodó faszt.
Bogatir
Esze mindig kevés volt ennek a Hont nevű seggdugacsnak. De a humorától is óvjon az ég.
Emmersson71
Képzeljük már el azt, hogy egy kormány egy olyan ágazatot sújt extraprofit-adóval, amely 2 éve veszteséges! Persze, egy Putyin seggevége kormánynál ez természetes, mert fordítva van bekötve a vezetője.
Logogrif
Ki ill. mi aza hont ???..bottom burp!
Macskaszem
A Ryanair abban a szerencsés helyzetben van, hogy úgy beszélhet az Orbán csürhéről ahogy megérdemli, mert nincsenek függőségi viszonyban. Hont meg egy hülye. Az a pénteki műsor az
ATV-n abszolut nézhetetlen.
justhpeter
Hont András súlyosan téved. Az a miniszter, aki extraprofit adóval súlyt egy veszteséges céget az igenis egy közgazdasági analfabéta. Hogy ez az analfabétának nem tetszik érthető, de ki nem szarja le.
Béla333
Hont András is a hülyemagyar maffiahívek táborát szaporítja.
Pedig lehetett volna rendes ember is...
Horizont
Miért érezte szükségesnek, hogy megszólaljon a témában így???
Bármilyen joga van egy cég tulajának így beszélni a kormány tagjairól. Nincs függőségi viszony.Remélem nem kér bocsánatot, eszébe se jusson.
És a kormány tagjai és holdudvara hogy beszél emberekről? Az nem baj?
amaramaistanna
Hont András egyre mélyebbre süllyed. Egyre undorítóbb ahogy a hatalmon lévőkhöz törleszkedik. Bayert miért nem kritizálja? Nála lepcsesebb szájú nem létezik, ő az egyik, akinek verbálisan helyet cserélt a szája a végnél nyílásával.
volvós
bandika kislány !!! te meg egy rohadt bűzlő buzi vagy...és primitív szo.ógép !!!
drrotf
András!Ne legyél már Bayer kettő!Mióta beszél így egy tisztességes ember egy másikról, akivel nem ért egyet?
terlasz
Miért ne mondhatná ki az igazságot egy olyan miniszterrel, kormánnyal szemben, aki senkit, semmit nem tisztel, diplomáciai érzéke nulla?
telegdilaci
@Emmersson71:Hont is egy hasonló amivel minősítette a REYNAR-vezért,azért nem kellene neki sem nyalni a [email protected],hogy fizetne az évek óta veszteséges légitársaság különadót,Miből? vasalják be Mészárostól,Tiborctól,és a hozzájuk hasonló oligarcháktól akik közpénzből lettek milliárdosok,azokhoz miért nem nyúlnak!
Maccska
Igaza van Hontnak.
Egyébként ennek a szarházi Ryanair vezérnek ez a stílusa.
Érdekes módon az utasok panaszaira nem reagálnak ilyen gyorsan
sgl
A fideszben kötelező a tokás malacfej disznó szemekkel? Nagy tökéletes példa.
Csak vágósúlyban alkalmas a fidesz vezetésbe, csak még lopni, csalni, hazudni kell tudni és minden ok.?
uploads.disquscdn.com/images/ece62b2746f296537dafcac717c96022c3b27ae385b3c230bbcff775ce960c64.gif?w=800&h=464
Maccska
@sgl: te meg úgy nézel ki,mint egy rakás szar.
sgl
a húgyagyu fideszvakhtű faszfejek már nem tudnak mit kitalálni, hogyan fröcsögjenek az ellenzékre, tehát saját magukról hoznak mintákat és azt hányják másra.
Régi fidesz alapkommunikáció.

A fideszhívők simán hülyék, de olyan hülyék, hogy nem tudják milyen hülyék, mert annyira hülyék.
Ősi csecsen megfigyelés.
Yoda69
Hont most melle nyult. orban vagy szijrago kozszereplok, es mint ilyenek illethetok jogos kritikaval, amibe belefer az idiota jelzo is, foleg ugy hogy igaz is.
ómió
De mit tegyünk, ha O'Leary efftárs egy valódi efftárs, aki csak Nyugat-Európában fizet extraprofit adót, hiszen nálunk "veszteséges"!
sgl
@Yoda69: Régi megfigyelés, általános fidesz szokás, hogy ha fideszmaffiózó közszereplőt kritizálnak, tényekkel bemutaják gazemberségeit, akkor a fideszhívő kommentelő a kritizálót elküldi az anyjába, személyeskedik vele, jelzőzi, nem veszi tudomásu a kommentelő magánszemély a kiritika alanya meg közszereplő.
Etika, erkölcs, sehol, annyi mint az esküszegő idoljaikban: semmi.
Yoda69
@sgl: Pedig Hont eddig nem volt fideSS troll.
Clavigo
@Yoda69: A korai Dojcs tompi táskahordozója volt ...
Clavigo
@ómió: Neked ehhez mi közöd van.,..A szamaras kordédat nem adóztatja meg a Gazdaállatod...( hülye vagy )
Yoda69
@Clavigo: Na, ezt nem tudtam, de mindig tanul az ember.
Néro2
Tükörbe nézett és azt hitte a a Ryanair-vezér néz vissza rá. Pedig csak a tükörképét látta.
ómió
@Clavigo: És, mert neked a bolsi idiotizmushoz van közöd, sőt, oroszlánrészed is benne, mindjárt másokat is abba mártanál?
Eladott Ország
Én meg Hont Andrást szarom le és tartom egy hülye [email protected]! "Ez már akkor is egy senki volt, amikor volt valaki." (Hofi) De egy kormánytagnak sem szabad hülyének és kiskorúnak nézni a választókat, ugyanis ők vanak a választókért és nem fordítva! Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi kormány állami szintre emelte a maffiát, azaz maga az állam maffiaállam! Börtönben van a megérdemelt helyük! Hont András meg néha törölje le a barna dszaros nyelvét, mert csak egy fideszes f*szszopó kishülye!
Emmersson71
@Maccska: Simán lehetne bayerzsótány Ryanair-vezér..a stílusa megvan hozzá :P
Emmersson71
@Maccska: Ugye? Az a fehérje-halmaz viszont egyértelműen a Fidesz szócsöve, szóval COKI!
Emmersson71
@Maccska: fehérje-halmaz, szarcsimbók!
Clavigo
@Emmersson71: Csak agya nem lenne hozzá ..( bajjer dzozinak ) .
balos
Elnézve a fideSSes kinevezett álnokokat,a hozzá nem értésük egyenes arányban van a szervilizmusukkal!Mindkettőben világelsők!Tanulhatnának tőlük a fostalicska futballistások!
Eladott Ország
Az extraprofit elköltéséért felelős államtitkárok serege letette az esküt és még jönnek a helyettes államtitkárok, a miniszterelnöki- miniszteri biztosok, megbízottak. A parlament létszámát lecsökkentették , de a cullang a duplájára nőtt! Sokkal többe kerülnek NEKÜNK! A herék akik semmi hasznot nem termelnek és kitartásuk drága lassan többen lesznek mint az aktív termelők/dolgozók. Sok semmirekellő, csak az a gond, mi fizetjük milliós "fizetésüket! Puritánék!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281574911_2096247437246646_2531301371994416591_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=19E1TPKnsxMAX-mGhmZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9dk35ipPlui4Tcq2HRbBXp1c4wfsOj5Mv6EFTJ0GNTRQ&oe=62B549D0
Eladott Ország
Orbán Viktor esete az extraprofittal … immár másodszor Orbán Viktor bejelentette, hogy bizonyos gazdasági szektorok „extraprofitját” megadóztatják.
1/ Meglepő, hogy az unortodox gazdaságpolitikát hirdető kormány éppen Karl Marx-hoz nyúlt vissza a jelenlegi válsághelyzetben. Az extraprofit fogalmát ugyanis Karl Marx vezette be A tőke c. művében. Ám azóta sem tisztázódott, hogy pontosan hol is van az a vonal, ami fölött már extra a profit? A tőke 8 százaléka? A bevétel 2-3 százaléka? A vállalkozás által egy adott évben realizált nyereség hány százaléka „normális” profit, és az afölött (pl. egy kivételesen jó évben) elért nyereség már extraprofit? Az Orbán-kormány hol kívánja meghúzni ezt a vonalat és meghatározni, hogy pl. a MOL vagy Mészáros valamelyik cége nyereségének (bevételének?) hány százaléka elvonandó extraprofit? Az Orbán-kormány válasza egyszerű: Feltehetően az és annyi lesz az extraprofit, amire Orbán azt mondja, hogy az és annyi.
2/ Az extraprofit úgy látszik kedvenc elvonási – megszorítási – eszköze az Orbán-kormánynak. 2010 után többet is bevezetett, csak egy idő után már nem extraprofitnak, hanem különadónak nevezték. Emlékszünk a banki tranzakciós illetékre, a távközlési cégeket sújtó kábeladóra, az energiaadóra, a kereskedelmi láncok különadójára, a kommersz szeszek büntetőadójára, az élelmiszeriparban bevezetett chips-adóra, amit az évek során egyre több termékre terjesztettek ki, a papíripari termékekre és sok más termékre kivetett különadóra, a baleseti adóra? A lista hosszú, ugyanis 2010 óta összesen mintegy 34 különadót vezetett be az Orbán-kormány. Ez pedig újabb áremelkedésekhez, tovább száguldó inflációhoz vezet. Ezt jelenti Orbán Viktor válságkezelése. Egy a fontos számára! A saját zsebe! A dagadt geci pofája szívlapátért kiállt!
assets.4cdn.hu/kraken/7F8tOMEK4hiK1F2vMs-xl.jpeg
evacica
Hont Andrásnak rossz a memóriája! Talán Szijjártó Petikének is elmondhatná, hogy nem illik más országok vezetőit sértegetni, pláne egy külügy miniszternek! További jó fagyizást!
Aki Én
@Maccska: Nem pusztán újságíró, hanem a fidesz tagja. Az 5-ös tagsági tulajdonosa, amivel rendszeresen dicsekszik, mert fél, és ezzel akarja védeni magát, jelezve, hogy érinthetetlen.
Egyébként azért nincs igaza Hontnak, mert semmivel nem különb egy kormánytag, mint bárki más. Senki senkivel nem beszélhet így, egy cégvezető még kevésbé. Alkalmazottal sem.
az is igaz, hogy vérsuttyó, stílusban a fidesz vezet.
Nézd meg akár orbánt, miket enged meg magának a parlamentben.
Azért is egyértelműn őt teszem felelőssé, hogy az elmebeteg Bayer ugathatja amit ugat.
Jobb helyeket elfekvőben, vagy börtönben lenne.
Apfelbaum
Hatalmas csalódás nekem Hont,orsós esetében már nincs olyan ügy,dolog, tevékenység amiért ki lehetne állni mellette

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.