Levelet küldtek mind a 24 pedagógusnak.

Rászállt a tankerület az összes tanárra, aki "engedetlen" volt a Karinthy Frigyes Gimnáziumban
A tanárok melletti szolidaritási tüntetés és koncert résztvevői Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én. A Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom közös demonstrációján az oktatás megmentéséért, a fiatalok jövőjéért, az oktatásban dolgozók megbecsüléséért és a sztrájk jogáért álltak ki a résztvevők. MTI/Illyés Tibor

A mai napon a Karinthy Frigyes Gimnázium igazgatóját behívták a Külső-Pesti Tankerületi Központba, ahol Rábel Krisztina tankerületi igazgató átadott neki 24 névre szóló levelet azzal, hogy azokat adja át a címzetteknek, azaz nekünk, akik tegnap polgári engedetlenségi akcióban vettünk részt

- írja az iskola egyik tanára.

Bejegyzését úgy folytatja, a ma jelen lévő kollégák az átvételt megtagadták arra hivatkozva, hogy nem az igazgatójuk a munkáltató, hanem Rábel Krisztina tankerületi igazgató.

Jeleztük továbbá, hogy holnap, október 7-én reggel 8 órakor elmegyünk a tankerület elé, hogy személyesen tőle vegyük át a levelet

- olvasható a Facebook-posztban.

Forrás: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezt a bolsi tempót.
És még ezek komcsiznak állandóan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A vége az lesz, hogy vagy a tankerületek fognak megszünni vagy a középiskolák.
Namely
Ott a táblán: "Tanítani akarunk".
Akkor tanítsatok.
Szívesen.
kereső
Ez a sóhivatal minek van? Nem az oktatás segitése lenne a feladatuk? Orbán komisszárjai.
Aki Én
Ezt a bolsi tempót.
És még ezek komcsiznak állandóan.
Yeromos
Kinek képzeli magát ez büdös komcsi ivadék Rábel Krisztina, mi jogon nézi az igazgatót póstásnak.
Remélem az ilyen mocsadék Rábel félék nem sokáig maradnak a helyükön.
Csizmás Kond
...majd ismét elfogy elfogy a gyuribácsiküldte pénz és megszűnik a tüntetőbuzgalom is...
gina
Ez a magyar demokrácia, jól elintézte ezt az országot a zsiros elmebeteg törpe és bandája , hányinger ami itt van a legalja balkánon,, gondolom tele a gatyája ennek a senki muzsikusnak
mackoka46
Az orcátlan gonosztevők szálljanak le a tanárokról ! Még nekik áll feljebb. Fizessenek a tanároknak, hogy ők is tudjanak fizetni a boltban.
gina
@Csizmás Kond: Idióta proli,ne próbálkozz,,, hiába ugattok, a fidesz haldoklik... hiába vesz fel OV cigány 100 golyóálló mellényt, a napjai meg vannak számolva.. fél az a sz@r kis senki,,de jobb is,, 12 év fosztogatásának meg lett az eredménye,, és a fidesz szemetek tudják is,, hahahahhaha
Nessy
Kukás sztrájkolhat, tanár nem! Ennyit a tanárok, ennyit az oktatás megbecsüléséról kis hazánkban!
Csizmás Kond
@Nessy: ...szerinted mi a különbség a kettő közöztt mármint kukás és tanár...mert van csak szerintem nem veszed észre.
Havanagi
Tankerület?Ezek az izomagyú pedagógusok?Ezek sosem voltak tanárok,mert gyerekek tanítását nem lehetett rájuk bízni.Látjuk,hogy csak söpredék csicskák ,akik pénzért mindenre képesek,arra is,hogy elvegyék a gyerekek jövőjét.Ideje lesz kisöprűzni őket.
rokker33
Jó sok tanár fog utcát söpörni! Orbánnak ez csak Jó mert felvehetik az új tanárokat alap fizetéssel és nem fognak lázadni,mert azonnal repülnek! A régiek meg vigyék magukkal a demagóg elavult monoton tanítás módszereiket a mekibe vagy a konyhára :) mosogatás közben számolhatják a tányérokat :)
justhpeter
Mi lenne, ha a 24 tanár nem menne egyedül a tankerületbe a levelet átvenni ? Mondjuk elkísérhetné őket néhány tanuló és néhány szülő. Már csak azért is mert mindenkire ráfér egy kis tanulás. Tartok tőle, hogy a csoport láttán Rábel Krisztina kegyelmes asszonyon pelust kellene cserélni.
Galway
@rokker33: Nincs akit felvegyenek. A tanárt, tanítót, óvódapedagógust képző intézmények konganak az ürességtől!
A tanári karokban a negyven- az új huszon-, a hatvan- az új negyven-!
Mint egy öregek otthona, ami kihalásra jött létre.
B-la
@Aki Én: Persze, hogy szemétség, de hogy kerül ide a bolsi tempó ? Egyáltalán mi az, hogy bolsi tempó ? A bolsik ezerszer jobban megbecsülték a tanárokat ! Nem minden bolsi ám, ami rossz ! Például, az összes most kirúgott tanár még a bolsiban tanult ! Zömében ingyen !
Törölt Nick
@justhpeter: Mondjuk elkísérhetné őket az egész iskola, tanárostul, gyerekestül. Mit tudnának ellenük tenni? Semmit.
kulabombaafityiszre
@Namely: ma, 14:27
Vicces gyerek vagy,kár hogy nincs szerencséd a gonolkodással.:))
kulabombaafityiszre
Minden probléma erőből való intézése.Ez lesz a fidernyák banda veszte.
nezelodo
Öntik az olajat a tűzre ezek a tankerületi pártkomisszárok. Pedig figyelhetnének az olajszőke főnökükre, nem volt most rendőrattak a tüntetésen, mert a Sanya bá' óvatos.
Aki Én
@Namely: ostoba, demagóg fasz vagy ezzel a szöveggel.
Egyet mutat tisztán. Hogy szart sem értesz az egészből.
justhpeter
@Törölt Nick: Természetesen önként mennének és mikor odaértek mindenki jó mélyre hajol.
justhpeter
@KisTehen: Ezek a papok semmiből nem tanulnak.
Németh István
A sztrájkolókat, a tüntizőket a legkeményebben kell felelősségre vonni!! Akár diák, akár tanár! A tanárok felelőssége különösen nagy mivel nyilván valamilyen eszközzel ami megengedhetetlen elvárták a tanulók részvételét! Ez nagyon súlyos bűncselekmény bűncselekményre rábírás! Társtetteskénti részvételre való kötelezés, stb. A felelős kormány szándékos megtévesztésének előidézését még nem, is mondottam volt! > az európai parlamenti kiállás a kormány ellen szól a moslék balliberális irányzat megerősítésére aljas módon avatkoznak be a Magyarországi belügyekbe, MINDEN TÉREN!!! >>> ERRE FOKOZOTTAN KELL FIGYELNÜNK, NEM IDEOLÓGIAI PÁRT ÉS ELKÖTELEZETTSÉGŰ SZÖVETSÉGBE LÉPTÖNK HANEM EGY GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGET KOORDINÁLÓ SZERVEZETBE > PUSZTULJON AZ EU!!!
kereső
Szijjártó Péter támogató üzenete a sztrájkról- igaz. ez 2008-ban történt. Minden fideSS-es ilyen, hogy schegget csinál a szájából:
www.youtube.com/watch?v=7v31M_8aGDU

Erre azért odafigyelhetnének a marosi beatrixok,a tábel krisztinák- nem elég a mentséghez, hogy parancsra tettem. Mert mindketten tanárok- vissza lehet menni tanitani. Ráadásul marosi erkölcstan tanári diplomával is bir-no hiszen!!!
csagyi
@gina: 14:51 TIZENHAT ÉS FÉL! Az első kurzus 1998-2002-ig tartott,ez volt az alapozó.
Logogrif
@Németh István: Pistika! erre másutt az mondják : " ..be a one, a character..." magyarul besza...ás egy emberke !
G.B.Shaw mondta: "Bolondokat bolondságuknak megfele4lően kell kormányozni..." Érthető ?
vacsi
Én inkább azon csodálkozom, hogy az igazgató ezt elvállalta. De én nem mennék a tankülethez, ha akar valamit, jöjjön az hozzám...
gina
@Németh István: Te elmebeteg mit karattyolsz, te mocskos fidesz pribék, szégyeld magad egy aljas fidesz szektát támogatsz te agyhalott, micsoda sz @r mocskos magyar vagy te? vagy inkább román cigány?? látszik nincs gyereked vagy egy aljas kis mocsok lehet ilyen szemét Apánál,, mire tanithatod??? lopni csalmi hazudni,, ez igen, takarodj te aljas seggnyaló
Nessy
@Németh István: A kukásokat és mozdonyvezetőket is? Ugyanis nekik lehet sztrájkolni minimális szoláltatás nélkül is, illetve a mozdonyvezetőknél gördülő sztrájk, minden nap meglepi, hogy indul e a vonat, mivel utazni szándékoztál.Költői kérdés! Nem várok rá választ!
Nem vagyok kiváncsi az alpári, mocskos szövegre. .
Toller Béla
..és aztán eljön a térfélcsere. A mostani tankerületi fejesek elmennek autómosóba segédvizezőnek, a tanárok meg boldogan taníthatnak !
kereső
@justhpeter: A kispesti Karinthy Frigyes Gimnázium 24 tanára szerdán részt vett a polgári engedetlenségben, és most személyesen a tankerület vezetőjétől szeretnék átvenni a nekik szóló hivatalos figyelmeztetést – írja a Telex.

A demonstrálók nemcsak a tankerület épülete előtt állnak, hanem az Üllői út másik oldalán lévő villamosmegállónál is.
Több százan vannak.
ómió
Rászállt!? Sajnos még mindig nem rúgta ki a bolsi szarjankókat!
Lepényleső
Van olyan eszköz ami minden diktatúra palettáján szerepel,- de a nagyot álmodók azt még nem érték el?
(Az ötvenes évek ismert és ismeretlen összes eszköze,nem bőrkabátba,hanem bő nagy mellénybe öltöztetve?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.