Orbán Viktor a saját játékát játssza az Európai Unióval, és ehhez néha Ukrajnát túszként használja – jelentette ki Dmitro Kuleba. Az ukrán külügyminiszter üzent a magyar embereknek is.

Olyan durván szólt oda Orbánnak az ukrán külügyminiszter, amire még nem volt példa – A magyar embereknek is üzent Dmitro Kuleba

A NATO miniszterei kedden és szerdán Bukarestben tartanak megbeszéléseket, amelyek fő napirendi pontja várhatóan Ukrajna támogatásának fokozása lesz.

Nem lehet győzni a harctéren anélkül, hogy ne gyártanánk több fegyvert

– mondta Kuleba hétfőn este a Politico-nak. Hozzátette:

légvédelemre, harckocsikra és gyártósorokra van szükségünk

Kuleba kitért Ukrajna és Magyarország problémás kapcsolatára is, mondván

Orbán Viktor a saját játékát játssza az Európai Unióval, és ehhez néha Ukrajnát túszként használja

Kuleba üzent a magyar embereknek is:

Bármit is olvassanak a hivatalos médiában, az ukránok nem ellenségesek a magyarokkal szemben. A magyarokkal barátok voltunk, barátok vagyunk és barátok is maradunk. De ezt a háborút meg kell nyernünk, és Magyarországnak is az az érdeke, hogy Ukrajna nyerjen

Forrás: Telex

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Shikari: ez téged nem érint,büdös román...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
orbán csicska már nem mérvadó elszállt az agya , ki kéne közösitení mert csak tomból meg rombol ezt nektek kell megoldani sehová nem KÖLL MEGHÍVNI kevert elég szart lenyult elég pénzt sittre vele
Pálinkás Pál
@Shikari: ez téged nem érint,büdös román...
Béla333
Az is szégyen és gyalázat, hogy tűrjük, hogy ez a maffia ránk hivatkozva döntse romba az országot és hogy csak nagyon nehezen gyógyuló sebeket ejtsen a magyarok jóhírén!
A mi bűnünk hogy ezeket hagyjuk tobzódni...
Qqberci
Ezt a tehenet nem lehetne már feldolgozni? Legalább a bőrét kályhaelőnek...
Rockxy
"Nem lehet győzni a harctéren anélkül, hogy ne gyártanánk több fegyvert"

magyarul: nem halhat meg több ukrán hazafi, ha most vége lesz a háborúnak.
a hős politikusok bátran és gátlástalanul akarják ontani a lakosság vérét, de soha nem a magukét.

rumble.com/v1rccy4-igaz-emberi-beszd.html
bencemacska
Jól értettem, hogy az O1G seggéből kikacsintgató tehén az egész orosz irodalmat máglyára kívánja vetni?!
Javaslom neki, azért olvassa el előbb a Háború és békét. mielőtt tűzre veti!
sunoge
A fideszes hozzászólók nyugodtan elindulhatnak orosz barátaikhoz. Nem fognak hiányozni. Vigyék a fővezért és a sleppjét is. Ők pláne nem fognak. Meleg ruhát vigyenek, karórát inkább ne.
Pálinkás Pál
@Shikari: mondtam patkány,én nem vagyok libsi...nem kerülnétek bíróság elé...
Toller Béla
MIndenki érti, kivéve a magyar miniszterelnököt és csicskáit !
Clavigo
@Shikari: Nagyon bejön neked ez a " kecske- téma ",Bugsy. .. Néha kirúgsz a hámból a mutterod mellett ?
rokker33
##az ukránok nem ellenségesek a magyarokkal szemben. A magyarokkal barátok voltunk, barátok vagyunk és barátok is maradunk.##
Ekkora hülyeséget és hazugságot is maximum Gyurcsány tud mondani!Az ukránok többsége a saját fajtáját is utálja, hát még a magyar/ orosz kisebbségekkel hogyan bántak az ukrán területen??Az ukrán földön élő oroszoknak ez egy áldás,hogy a háború miatt újra orosz fennhatóság alá tartoznak! A több évtizedes elnyomást amit a magyarok is kaptak azt nem fogják elfelejteni és kívánom putyinnak a győzelmet és egész ukrajnát tartsák ellenőrzés alatt a bohócot akasszák fel legalább vége lesz ennek az őrületnek!
vacsi
"A magyarokkal barátok voltunk, barátok vagyunk és barátok is maradunk. " - azért az ottani rokonaink mást mondanak...
Clavigo
@vacsi: Nekem nincsenek arrafelé rokonaim...
kereső
@Shikari: 12:32 Nyelvtörvény? Ismered, vagy csak azt a variűcoót, amit a fideSS goebbelsi propagandája hazudik:? A lengyelek, szlovákok meg tudtak egyezni az ukrán külüggyel, de a magyarok nem. Az istennek sem, pojűca druzsba őkjotr hűányja- veti magát, mint egy fürdős qrva, és időnként toporzékol is mellé. Amúgy csak halkan kérdezem- Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Ausztriában mi a hivatalos nyelv a közigazgatásban? Amúgy meg nem az a természetes, ha mindenki beszéli az anyanyelve mellett/ vele együtt a hazája nyelvét. Néh felkereshetnétek az ungvári magyar egyetem honlapját- ha nem lennétek ennyire elvakult gyűlölködők. Amúgy meg jó étvágyat- a scheggszáj kormányod által kiadott végtermékhez.
Nessy
@rokker33: Aztán, ha au oroszok győznek, azonnal kötelező lesz az orosz nyelv, és az orosz nyelvű oktatás! Aztán lehet reklamálni a kisebbségi nyelvhasználat miatt Putyin elvtársnál!
kereső
A pojáca külügyminiszterünk által hirdetettel ellentétben, senki nem tiltotta be a nemzetiségek nyelvét- a nyelvtörvény sajtót illető része meg nem is vonatkozik az Eu tagállamok ujságjaira, hirportáljaira.
Ami húsbavágó- az az orosz anyanyelvűeket érinti- az orosz nem "államnyelv" többé. Szóval, akkor miért is ez a nagy hánykolódás? Csak nem az orosz cár kivánságára, a kreml parancsára- a "magyar érdekek" védelmében- ami mostmár úgy nét ki, hogy egybe esik a kreml érdekeivel. Ezt akartátok proletárok?
kereső
@Shikari: Nem tiltotta be- az első négy osztály anyanyelven folyhat!! Az ötödik osztálytól kötelező az ukránynyelv tanulása- és bizonyos tantárgyak ukrán nyelven történő oktatása.Ukrán történelem, irodalom, nyelvtan...Én tanuljak magyarul, te putyin csicska? Az én nyelvtudásomnak mi köze az ukrán nyelvtörvényhez?
Néro2
Fityma tetvek ezt nem értik. Alja rohadt Putyinszopó férgek tetves tolvaj qurmányukkal egyetemben.
Aki meg nem rohadt moslék féreg Nemzethy qurmányéltető az meg egyetért azzal , hogy az orkok takarodjanak haza.
balos
Aki ezt a turulbaszónyilasnácipedofilhomófóbtömeggyilkosgeciket támogatja az annyit is ér!
kereső
@Shikari: Mit tiltott be, mondjad? A turulért meg Gyurcsány a hibás, miért is intézte el 2008-ban, hogy épitsék ujjá.

A,úgy van magyar nyelvű középiskola, egyetem is Kárpát-alján. Vannak ujságok, magyar nyelvű hirportálok. Mégis mi a lófütty bajotok van? Ja, tudom, az orosz nem "államnyelv" a továbbiakban- a 44 milliós Ukrajana 17%-a orosz anyanyelvű.
rokker33
@Nessy: 15:40 több mint 100 évvel ezelőtt mikor egyik napról a másikra elvették tőlünk a magyar földeket és más nemzeteknek adták akkor sem érdekelte senkit, hogy az elcsatolt földön élő magyar állampolgárok hogyan fognak megbírkózni az új helyzettel.Valószínűleg egyszerűbb lesz az ukrán területén élő orosz kisebbségnek beilleszkedni az orosz községbe, mint a magyaroknak a trianon miatt ukrán román szlovén horvát osztrák szlovákia / Csehszlovákia/ Jugoszlávban használt nyelvet elsajátítani, főleg az idősebb korosztály számára lehetett nagyobb kihívás...Ja és még akkor jóformán iskolák sem voltak felkészülve erre nem hiszem hogy a kisebbségbe került magyarokkal kesztyűs kézzel bántak...
Németh István
@sgl: @kereső: @Néro2: @balos: @rokker33: Hogy tudjátok!!! > az ukrán kormány puccsal létrejött illegitim szemét csürhe! az usa jóvoltából és a pénzéből élősködő zsidó ingyenélő banda aki lerabolt egy országot pofátlanul és saját ukrán -orosz polgárait irtva akar tovább élősködni!
NA most egy ilyen illegitim ukrán macskajancsinak a büdös kurva anyját! Ez a nyomorék agyú barom mit képzel magáról? A nagyon hülye, kábítószeres "viktorozó" főnökével együtt nagyon sűrgősen rohadjanak meg;> az a turulmadár repkedjen a fejükre amelyet leszedtek az emlékműről! > De bezabálják még a szart is nemsokára, mind háború bűnösök lesznek felakasztgatva > rájuk a halálbüntetés tíltása nem vonatkozik >> egyértelmű, hogy a hadifoglyok és a polgárok tömeggyilkosait kivégzik!
gina
Aki ellenséges az ez a zsiros aljas kis törpe, hazug mocskos és becstelen, a magyar nép meg is érdemli ezt a szemetet...
Logogrif
@Németh István: Pistika ! Ismét bizonyította, hogy egy nagy bunkó,,,"chawbacon..."
ESCOBAR
A sok ukrán menekült, akit befogadtunk? Van hol lakniuk, van mit enniük!!! Gyermekeik magyar iskolákban tanulnak. Külön tolmács van melléjük kirendelve!
Ezért nem jár köszönet?!
kereső
@Shikari: Ez a válaszod, putyin csicska? Azt kérdeztem mit tiltott be? Ezt az egyszerű kérdést sem érted? Süketelsz itt össze-vissza, a kockás papir rogántól nem tartalmaz érdemi választ- egyebet sem tudtok, csak "elhajlitani a valóságot", okádni magatokból a gyűlöletet, és akkor csodálkoztok, hogy nem tapsolunk örömünkbe az ilyen #@ralakoknak mint a pojáca külügyér, orbán és ti. Ti megcsúfoljátok mindazt, ami emberi, ami humánum. Válaszolj, vagy tényleg bebizonyitod, hogy nem nekem kellene magyarul tanulni, hanem nektek- és érteni is.
kereső
@Shikari: Tényleg , miért kell hazudni-nem tiltották be. Érdeklődöm tisztelettel-melyik másik ország az Európában, amely nem ragaszkodik ahhoz, hogy az országban élő nemzeti kisebbségek ne tanulják meg az állam nyelvet, és nem szükséges annak használata.
kereső
@Shikari: ez nem válasz, a feltett kérdésre. Te meg költözz putyinhoz, sőt vonulj be- és harcolj a magyarok nyelvehasználatért- amit senki nem tiltott be.
Edebácsi
Ez nem volt annyira durva, mint amennyire igaz.
kereső
@Shikari: Nem tiltotta be, akkortól vezetik be az ukrán nyelv oktatását. És most komolyan kérdezem, hogyan lehetséges magyar nyelvű középiskolában, egyetemen tanulni, ha a gyermek tiz éves korától nem használja az oktatásban a nyelvet?
Jozefina
Ez nem külpolitika, ez egy erőfitoktató, csakazértis, majd mi megmutatjuk "politika"!!!?? Ezekben semmi diplomáciai érzék, kompromisszum keresés nincs!!!? Ezek nélkül nem lehet politizálni!!!? Ugyanazt csinálják, mint itthon!!!?? Senkivel nem tárgyalunk, senkivel nem egyeztetünk, csak kiadjuk éjszaka a rendeleteket!!!?? Igy nem lehet!!!?? Csak szégyent hoznak magyarországra és ellenségeskedést a nemzetek között!!!??
Hogy miért kaptak magyar állampolgárságot olyanok is, akik egy szót nem beszélnek magyarul és tolmáccsal jönnek Magyarországra orvoshoz, és kapnak a semmiért horror magas nyogdijat a magyar adófizetők pénzéból!!?? Erről miért nem beszélnek!! Ezek az emberek nem magyarok, csak Orbán tette őket azzá, hogy rá szavazzanak!!!?? Gusztustalan férgek!!!??
ómió
Na, de efftársak! Hisz' ez a "normál ukrán hála"! Már a turuldöntésen, a magyar kisebbség jogfosztásán meg a halállistájukon túl...!
Eladott Orszáq
Ahol a rendszerhasználati díj többe kerül mint maga az energia, ott téged csúnyán átvernek! De nyilvánvaló, hogy ez a rendszerhasználati dij 100 százalékos emelése csak ajándék volt Mészárosnak, hogy mégtöbb pénze legyen a vagyon gazdájának. Ezt nevezik padlás lesöprésnek! Rendszerhasználati díj? Ez olyan, mintha a papírzacskó drágább lenne, mint a tartalma.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305271275_1915377175519865_6604756198777063296_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=G9r7NxxQFkMAX8TE7BA&_nc_oc=AQmwVNilNDRnez5Ih5V0TezJ1Ud7iJFk_UAPb2vEhevf7LCypIMn0rNmnjJM3oRjMKE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD_hZqiUC0kAVdGfVHjIBg_u2zmLW9v2G8yZFaZ-002uQ&oe=638B08A8
Mindenkinek jusson eszébe, mikor befizeti a horribilis rendszerhasználati díjat, hogy ez tulajdonképpen az Orbán rendszer használati díja.
pbs.twimg.com/media/FcdfJZ1XwAAuYD4?format=jpg&name=900x900
Rendszerhasználati díj = Mészárosadó
pbs.twimg.com/media/Fb0ZFI6XkAEa_TR?format=jpg&name=900x900
Az MVM 1,3 milliárdot ad a fradinak. Tudod miből? A te rendszerhasználati díjadból!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/308785732_389887149967154_5577154607072737227_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=grESSPnYfVcAX9Bjo_Q&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfC3lWtJkIkOeNIafQyuO91A8_SZjloGeet92EGUtr0H2g&oe=638CBFE2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.