Legalábbi a miniszterelnök, illetve egyik szócsöve, a magyar kormány Facebook-oldala szerint.

Orbán Viktor megüzente, hogy mit jelent a hazaszeretet
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A kormányzati közösségi oldal hétfői posztjában ugyanis az alábbi okosságokat olvashatjuk:

Amikor az embernek megtámadják a hazáját, és azt meg kell védeni. Ez a hazaszeretet.

Mindenkinek tudnia kell az országban, mit kell tennie, hogyha baj van. Ez az országvédelmi terv.

Kellenek azok az emberek, akik szükség esetén fegyveres erővel is megvédik a hazát. Ez az ütőképes honvédség.

Ezeket a mondatokat Orbán Viktor pénteki, Kossuth rádiós interjújában hangoztatta, de most a hívek számára kiemelték a miniszterelnök mondanivalójának lényegét.

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Amikor az embernek megtámadják a hazáját, és azt meg kell védeni. Ez a hazaszeretet."
akkor ez az ukránokra miért nem vonatkozik, miért mondja a sok ökör ,hogy nekik meg kell adniuk magukat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez az üzengetés fertőző? Na akkor én is üzenem oda föntre, bár nem valószínű,hogy odaér,ahova kellene.
Aszongya.- ha megtámadják a hazát,meg kell védeni. Nem tudunk róla,hogy a hazát megtámadta volna bárki is, viszont a tolvaj,korrupt kormányt sűrűn kritizálják,de ők nem Magyarország, orbán sem az. Mellesleg ha orbán szeretné az országát,országunkat,akkor nem tette volna tönkre,Európa szegényházává. És hogy ha baj van,mindenkinek tudnia kell, mit kell csinálni. Mégis mire gondolt a költő? Aztán az ütőképes hadsereg majd jól megvéd bennünket. Azért az emberek zöme nem az OKJ-s tanfolyást végzett alezredesekre számít,hanem a NATO-ra. Orbán szeret nagyokat mondani. Ez is ilyen volt
csak úgy....
"Amikor az embernek megtámadják a hazáját, és azt meg kell védeni. Ez a hazaszeretet."
akkor ez az ukránokra miért nem vonatkozik, miért mondja a sok ökör ,hogy nekik meg kell adniuk magukat?
Péter2
Az ukránok pont ezt gyakorolják , a magyaroknak , meg ettől a kormánynak nevezett bűnszervezettől kell megvédeni a hazáját , ha nem akarnak erkölcsileg , gazdaságilag világszinten ettől is lejeb csúszni .
Macskaszem
Remélem nem arról van szó, hogy Erdély meg Kárpátalja is magyar föld, és "különleges hadművelettel" visszavenné. Ő meg majd a hatvanpusztai bunkerben lapít. Hát kapja be a lónak a f@szát.
justhpeter
Hogy van az, hogy Orbán a neki szánt üzeneteket nem érti, csak üzengetni szeret ?
Pálinkás Pál
az szereti a hazát, aki titeket nem...fegyverrel meg tőletek kéne megvédeni az országot..-
SÍva
@csak úgy...: Az szerinted fokozza a hazaszeretetet ha kötlezővé teszik az ukrán nyelv használatát magyarnak, orosznak és a többi nemzetiségnek? Ki írhatja elő, hogy szeressem az elnyomó, korrupt kormányt? Védjem meg a hazámat? Mégis mivel? Kisbicskával? Annyira félnek a "választott" vezetők, hogy nem engednek önvédelmi fegyvereket használni! Zelenszkíjnek nem drága az ukránok és a többi népcsoport élete mert akik fontosak voltak neki már rég biztonságos távolból nézik a harcukat amibe ők kényszerítették bele az országot! Majd ha vége lesz visszasunnyognak mint aki jól végezte dolgát! Értsd ahogy akarod a mondandóbat! Ideje lenne már felébredni az embereknek, hogy kik is irányítják az életüket!
Eladott Ország
„Meglep, mert egy emberből kibuggyan az aljasság, mint a varangyból a méreg? De gondold csak meg, miféle ez az ember? Milyen torz, milyen erőtlen, mennyire csak gyűlölet és irigység az ereje? Töröld le a váladékot, mely arcodra fröccsent, ne taposd el a varangyot, mert cipőd bepiszkolod vérrel és gennyel.” (Márai Sándor)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/331485925_1238580023745306_8894039950294523427_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=QQrJL8VwtCIAX8a1BW_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCdgTc0M3EmhnC89FBoM4FebxE5-L1WrY0FoCxs_V0HCw&oe=64142622
Márai Sándor: „Nem az a csoda, hogy Magyarország olyan amilyen; az a csoda hogy van...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273017776_1637209526625097_8694873442608832177_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=vgg4CXDYu_wAX84rrAT&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCiZGvzpF-BPunk40zRGuvEaPc2UYP95maTxHeGUijV6Q&oe=6415F2F8
Azt gondolom elég volt ebből a kultur-sokkból! Se inteligencia, se hozzáértés, se törődés, se szánalom, se megértés, se szolidarítás. Teljesítmény = kilátástalanság, reménytelenség
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/166064145_1897676180414021_5069319251401540770_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=6Ju8t6Qj7EwAX-wFM5K&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCGp1qWRvz972fPEXhtUcLHi9nShZvsOtjVUg120lxESA&oe=643772C7
Terminátor
Ki írhatja elő, hogy szeressem az elnyomó, korrupt kormányt? Huhh!
A kérdés valós!
human
Értem. Készülünk egy támadásra. És azt miért nem meri kimondani, hogy ki támadhat meg minket? Mivel egyre harciasabban nyilatkozik a témában valami fenyegetés elkedett nőni. De mi ez a fenyegetés?
Orbán ügysen nem mondja ki, hogy kire gondol. Úgy van vele majd a a fizetett kutyái kimondják helyette az m1-en, a hír-tv-n, youtube-on és elültetik a gondolatot az emberek fejében.
drrotf
Érdekes módon március 15 előtti napon nem magyarázta Orbán, hogy neki mit jelent a szabadság szeretete, noha Petőfi Sándor szülő házánál fog megemlékezni a láng lelkű , a szabadságot szerető, nagy magyar költőről.Szerintem Orbán "szabadság szeretete " nem kompatibilis Petőfi szabadság szeretetével, mert ő még az ellenséggel való egyezkedést sem viselte el, nem hogy a harcok szünetelésére adott parancsot teljesítette volna, Orbán pedig állandóan az ellenséggel való megegyezést sulykolná a magyarokba.A történelemben a magyarokra mint szabadság szerető emberekre emlékezik a világ, akik életüket adták szabadságuk kivívásáért.Ma viszont egy olyan ember oldalán állnak többen a magyarok között akik simán tudomásul vennék ha a szabadságukért , az országuk szuverenitásáért küzdő ukránoknak azt javasolja, hogy ne harcoljanak, egyezkedjenek a békéről.Hogyan mondhat egy ilyen "szabadság vágyú" ember emlék beszédet egy olyan ember háza előtt, aki az ilyen felfogásúakat Sehonnaiként emlegette versében?Nem dicsőíteni, hanem megszégyeníteni akarják Petőfit születésének 200.-ik évfordulójának évében?Ez sikerülni fog!
Nyírfa
Az egy @SÍva: kivételével szívemből beszéltetek mind, nincs mit hozzá tennem, csak a sok pluszt nektek: ++++++
gina
Te putris rohadék, neked a hazaszeretet annyit jelent hogy a nép vagyonát lopd és uralkodj rajta,te mocskos cigány, a fajtád nem hazdtolja meg magát
jáger laszló
OV harciaskodik!!
Most a haza védelmére. hazaszeretetre oktat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Te beteg barom, akkor mit tesz most Ukrajna,??? egyik szavaddal cáfolod a másikat, rohadék zsiros beteg pojáca
amortizáltok
hát akkor máris kezdj elbujdosni mert épp hogy aki tönkreverte az nem az ellenzék hanem a hatalmi elitnek nevezett BANDÁD szemét mocskos aljas DOLOG. Jellemtelenség És eljáttszod a porondon az ájtatos manót a családbarátot a sajtófüggetlenséget a keresztényt ? Éppen te a kommunista kisztitkár bandáddal szégyen ám és gyalátat, STADIONMÁNIÁS PAZARLÓ.
Béla333
Honnan tudná ez a mocskos hazaáruló, hogy mi is a hazaszeretet...???
Dr. Proktor
A hazaszeretet nem lehet üzenni, egyszerűen példát kell venni az ukránokról...
balos
@Eladott Ország: Tudod ilyenkor érzem úgy,hogy a gyilkosaink jobban élnek,mert a nemzethy "ethosz" jól elrejti a gyilkosok valódi énjét!Igaz csak azoknak akik hasonlóan élnek és gondolkodnak!Ez utóbbi persze kimerül az irigység és gyűlölet keltésben!Ebben merül ki a "tehetségük"!
Nessy
Micsoda szép szavak! Egy probléma van csak velük, hogy Orbán, és sokak számára csak szavak!
Aki Én
Ez így elég hiteltelen ettől a hazaárulótól.
sunoge
A kis görbelábú puhost ki kellene vinni az ukrán frontvonalra. Aztán fürdeni, hogy lemossa a szart a lába száráról.
ómió
Na, de az efftársak hazája Internacionalisztán! És azt ők "szeressék" is!
namihami
Háááát, ő már csak valóban nagyon jól tudja, hogy mi a hÁzaszeretet!
terlasz
Ezt a vastagbőrt már nem tudná megperzselni egy kráter kiömlő lávája sem.
Qqberci
Hazaszeretet nem az, hogy haza akarid vinni az egész hazát...
Edebácsi
A haza, - mint tudjuk, - maga Orbán Viktor. Őt kellene szeretni...(Nem megy!)
Alfa
egy Haza-EU-Nato áruló pofázik a hazaszeretetről ...
amortizáltok
azt meg kell védeni akkor te takarodj el messzire és itt lesz élet kultura hazaszeretet te mindezt ájtatos manóként tönkreverted a bandáddal meg a 136 szarra való szavazógépeddel sötét alak vagy egy senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.