Deutsch Tamás közölte, hogy a kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogja hazánk végrehajtani.

A kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani – jelentette ki Deutsch Tamás a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az európai parlamenti képviselő bicskanyitogatónak nevezte, hogy Brüsszel a hatalmával visszaélve támadja hátba Magyarországot és mindenféle politikai büntetőintézkedéseket kezdeményez azért, mert úgy ítéli meg, hogy jogilag kifogásolható az illegális migránsokkal szemben sikeres magyar modell.

Kijelentette: Európa védelmezői vagyunk, hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azon illegális migránsok száma, akiket hazánk megállított a szerb-magyar határon, míg az elmúlt fél évtizedben egymillió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel "ranglistavezető".

Deutsch Tamás tombol: "Bicskanyitogató!"

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő. Fotó: MTI/Rosta Tibor

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy

botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán, amelynek oka, hogy a multikulti ideológiája Nyugat-Európában összeomlott, s katasztrófaközeli következményei vannak a willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak

Hozzátette, ezt látni mindennap Franciaországban, ahol polgárháborús állapotok vannak, majd emlékeztetett, hogy nem volt olyan régen a kölni dóm előtti szilveszteri buli idején elkövetett tömeges erőszak, illetve a brüsszeli és párizsi terrorcselekmények sem.

A képviselő az új jogszabálycsomagról megemlítette: a már Nyugat-Európában lévő illegális migránsokat, amikor ott már túl nagy terhet jelentenének, erőszakkal áttelepítenék Magyarországra, évente tízezer migránsnak egyetemi kollégiumi sztenderdnek megfelelő szállás és élelmezés biztosítása mellett, illetve ha a határaikon túl sok kérelmező van, akkor a menekültkérelmeik elbírálását is többek között a magyarokra bíznák.

Megjegyezte:

Paks, Baja, Esztergom, háromnegyed Dunaújváros lélekszámának megfelelő migránsgettókat kellene létrehozni, amelyek nem zártak lennének, vagyis közbiztonsági és közegészségügyi veszélyeket okozva, szabadon ki-be járhatnának a betelepített migránsok.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, évekkel ezelőtt Soros György fogalmazott meg hasonló elképzeléseket, a Soros-terv 2-3 pontja ma szinte változtatások nélkül jelenik meg az új európai migrációs szabályozás tervezetében. Egy az egyben e terv megvalósításáról beszélhetünk, tehát "Ursula von der Leyen Soros György és utódja, Soros Sándor legjobb európai tanítványai közé tartozik" – fűzte hozzá.

Az európai parlamenti képviselő azzal zárta a beszélgetést, hogy nincs az a brüsszeli nyomás, amely Magyarország szándékait, vagyis a tervezet végre nem hajtását meg tudná változtatni.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@Pálinkás Pál: Igazad van orbánt az élen aki a letelepedési kötvény biznisz keretein belül 50 ezer migránst szabadított az országra ,2021-ben a kötvény veszteségét meg fizette a nép , a letelepedésért fizet pénzt meg elrakták a fideszes bűnözők , továbbá még 500 ezer embert akar hozni orbán az országba a szélrózsa minden irányából , kínait , filippínót , indiait afgánt stb , ellenben az uniós kvóta 1800 darabjával , ami után még fizetnek is , és 1 évről van szó !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
sajnos azt kell mondjam, igaza van...simán le kéne lőni az összes migránssimogató buzit,...és a kormányt is a vendégmunkásnak csúfolt migrik miatt...
jáger laszló
Vigyázat!!
D Tominak kinyílt a bicskája a zsebében!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
Péter2
@Pálinkás Pál: Igazad van orbánt az élen aki a letelepedési kötvény biznisz keretein belül 50 ezer migránst szabadított az országra ,2021-ben a kötvény veszteségét meg fizette a nép , a letelepedésért fizet pénzt meg elrakták a fideszes bűnözők , továbbá még 500 ezer embert akar hozni orbán az országba a szélrózsa minden irányából , kínait , filippínót , indiait afgánt stb , ellenben az uniós kvóta 1800 darabjával , ami után még fizetnek is , és 1 évről van szó !
AMORÁLISOK
bicskanyitógatóan ocsmányul nézel ki nem is adsz magadra okádnivaló majomarc őskori torzom borz
Péter2
A fenti képen , csak nem egy többgenerációs bevándorló látható , mert a magyar ember nem így néz ki !
ómió
Pedig azok a migráncsgetttók olyan efftársiasak lennének, hogy ihaj!
Giovanni Alba
A főni irányt mutatott, nyitott bicskával a kezében meg a zsebében vezeti népét az általa vizionált "migránsgettók" ellen.
De kérdem én, a többszázezer behozni kívánt filippino részére építendő konténervárost minek nevezhetem?
Tompika csak a főni szavait visszhangozza, ennyi telik tőle, erre tartják. Ott szenved szegény a haldokló nyugaton, a bűn mocsarában Brüsszelben, vastagon megfizetve.
Meg kell a szívnek szakadni sanyarú sorsát látván. Már a Handó férje sincs ott támasznak, de sebaj, Hegedűs Jucus (vagy Joci) már pakolja a bőröndöket.
izéke
Csak nehogy körülmetélje mégegyszer a kinyílt bicska a zsebében...mi van ezekkel? Egy kitalál valami jópofának tűnő mondatot és a többi ész nélkül átveszi és szajkózza? Már orbán is bicskázik,most ez is,legközelebb már minden fideszes bicskával fog példálózni? " Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki. "
Giovanni Alba
@izéke: ma, 09:31
A fideszka erőssége a kritikátlan csapatszellem. A főni a szellemi világítótorony, a sok sötét hozzá igazodik, még ha napjában többször meg is változik az éppen aktuális jelszó.
csipetke
Nem véletlenül került ez a homeless kinézetű izéé a brüsszeli elfekvőbe vargajucival együtt. Ott legalább nincsenek annyira szem előtt. Néha nyilatkozik ez a seggfej,---talán hogy lássa a gazdája,hogy még életben van---,ersze nyilvánvalóan azt fújja,amit a gazdája már nyilatkozott valahol.
izéke
@KisTehen: és addig eszükbe se jutott ez a közmondás míg orbán nem mondta,azóta pedig versenyben vannak,hogy ki tudja többször használni hátha a főnök kegyesen észreveszi?
colibri
Haha, tomboljon csak. Arra vigyázzon, hogy közben meg ne üsse a guta. Igaz, szipákolós tompikáért nem ejtenénk könnyeket és nem is hiányozna senkinek.
Nyírfa
Vigyázz azzal a bicskával, Tompi, mert egy bódult pillanatodban magad ellen fordíthatod.
Azon gondolkodtam, hogy ez a fickó még a börtönt sem érdemli meg, de, amekkora szívem van, nem teszem hajléktalanná - pedig nagyon gyúr rá -, biztosítva a lakhatását kap egy NDK-gyártmányú lakókocsit, abban meghúzhatja magát. A betevőről magának kell gondoskodnia, de már nem öltönyben, és nem hivatalt viselve.
Esetleg dolgozhat valamelyik bányában vagy akkugyárban, Csak, hogy kóstolgassa a munka ízét.
Így kerül ő is a helyére.
Nessy
Tompikának fogalma sincs arról, amiért éppen "tombol", de így bizonyítja lojalitását!
vitriol
Két megoldás létezik dajcs tombolására: Ne hordjon bicskát a gatyájában és szívjon kevesebbet!
Béla333
Tomi ráhajtott az újabb Uniós képviselőségre...
Gyűlöl ő mindent és mindenkit, akit kiosztanak neki.
izéke
@Philip Marlowe: adná az Isten,hogy kitakarodnátok végre,a partvonalról nézném végig ahogy felzabálnátok egymást majd éhen döglene az utolsó fideszes féreg is. Pezsgőt bontok majd én és egész Európa,mikor orbán bejelenti a kilépést. Az lesz az igazi ünnepnap! De sajnos olyanok vagytok mint a részeg kötekedő aki üvölti,hogy fogják le mert mindenkit megöl,pedig állni is képtelen. De mindenki szarik már rátok retkes csürhe!
simmering73
Ütné meg már a guta ezt a semmirekellő drogost.
lusta
Hát nem érdekes a NATY MATYAR NEMZETHY KERESZTÉNY HOZZÁÁLLÁS A MENEKÜLTEKHEZ. Mit szólnak ezek a szombati pápai szavakhoz? Ferenc pápa mondá, hogy a kopogtató testvért be kell engedni, el kell látni és törődni kell vele.
izéke
@Philip Marlowe: kisköcsög,nekem első dolgom lesz lelepni ebből a ganédombból amikor kiléptek. Bármelyik határ túloldaláról fogok tapsolni mikor ti belerokkantok az orbán által felvett hitelek visszafizetésébe és már a cipőtalpat fogjátok főzni a kölykeiteknek.
izéke
@Philip Marlowe: te azt hiszed,hogy a naagy magyar elvtársaid majd itt maradnak ha beüt a baj? Mint a kerge darazsak,úgy fognak szétreppenni a gyűlölt Nyugatra és te meg a többi szarrágó fizethettek az életetekkel helyettük. Hát csak rajta,dögöljetek meg orbánért és helyette! Szarok rátok!
percsi
@Nessy: "Tompikának fogalma sincs arról, amiért éppen "tombol", de így bizonyítja lojalitását!"
Most jutott el a tudatáig, hogy nem lesz eus pénz, keveset tud majd markolni.
Míg tömködte zsebeit, nem tudott az a fránya bicska kinyílni! Ezt mégsem kürtölheti szét, ezért lett belőle migráció!
Megérteném az őrjöngést, ha özönlenének ide a migránsok, de nem így történik, nem hülyék, Európa legszegényebb országában nem akarnak letelepedni. Ezt csak a fidfan hülyék nyalják be!
Azok, akik tőlük megvásárolták a letelepedési engedélyt, már rég elfelejtették Magyarországot.
Európa mégsem őrjöng, pedig ezek szabadították rá a gazdag, talán a terrorizmust irányító migránsokat.
namihami
Mi baj Tomi? Csak nem volt túl sok a tejpor vagy a krétapor a löketben? Nem nyomta el a szippantás a jogos felháborodásodat?!?!
Revans
@durbincs:maga 1 genetikai hulladék+1 ratyirambó söpredék GECI:))
ómió
És áthúzzák - amúgy helyesen(!) - a migráncs internácizmus "minden efftársi reményét"!?
kereső
Az a "bicskanyitogató", te haszontalan here. hogy immár több mint harminc éve itt élősködsz a nyakunkon, eltartunk , miközben te semmit hasznosat nem tettél ezért az országért- csak rombolsz, lopsz, hazudsz, és gyűlöletre usztitasz. Egyetlen érdemed nincs, ami az ország javát szolgálta volna, szolgálná. A sok-sok anyától származó gyermekeid száma sem érdem. Azokat is nekünk kell eltartani brüsszelben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.